כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לקבל את המפרט של הכרטיס הבא: XpertVision Radeon 9200SE אני לא מתכוון לקנות אחד כזה חס וחלילה, אבל סתם מעניין אותי. ועוד שאלה, לחבר שלי יש את הכרטיס הנ"ל, ולי יש Asus Radeon A9600XT/TD, כאשר אנו משווים בין גרפיקה שלי ושלו במשחק Command & Conquer: Generals, על רזולוציה של 1024x768 ועל High Detail Level, זאת אומרת הכל אותו דבר, דרייברים, גרסאת DirectX, אבל הגרפיקה שלו הרבה פחות יפה, ומן הסתם זזה ממש לאט... חשבתי שזה יכול להיות בגלל שיש לו, אם אינני טועה, רק 64bit, כאשר לי יש 128bit, ולפני הכרטיס החדש שלי, היה לי MSI GeForce FX5200 T-128, שהיה עם 128bit גם, אבל הגרפיקה הייתה זהה לכרטיס החדש שלי. תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לפני שפתחתי את הנושא, הסתכלתי בסטיקי אבל לא מצאתי את מה שרציתי אז הנה: 1. מה יותר חזק: GEFORCE 6600 GT 256 MB או RADEON 9600 XT 256 MB ? 2. האם אחד מהכרטיסים הנ"ל/שניהם יוכלו להריץ את המשחק TEST DRIVE UNLIMITED?(בהנחה שכל הרכיבים האחרים במחשב מתאימים) באיזו רמת גרפיקה?(נמוכה,בינונית,....) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כדיי שאפשר יהיה לחבר אותו ל XBOX360 ול PS3 כשהוא יצא :
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
איזה משני הכרטיסים טוב יותר? ?Albatron 6600 128MB PCI-E? ?MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אוק אני מתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו כמובן שמשוה חשוב זה הכרטיס מסך מעבד יהיה קונרו. עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיתמול בחיבר רגיל לא dvi כי אין לי במסך dvi אני משתמש במסך 15 אינץ של benq. רזולציית משחק תיהיה 1024*768. עכשיו מחיר אני לא יודע אני לא הולך לעשות מערך sli אני תאמת חשוב מיותר ויותר מדי כסף דעה שלי כי כל המזן צריך עוד פונקציות שהכרטיס יתמוך בהם וגם לא oc. עכשיו אני רוצה לדעת על זה ממליצים וכמו שכולם ידועים המפרט יבנה סביב הכרטיסמ סך והמעבד. זה יהיה מפרט למשחקים. אז איזה כרטיס כדאי להשים? ואחרי כמה זמן אני יצטרך להחליף אותו. אני רוצה שוהא יריץ את כל המשחקים ויעבוד נהדר.
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
זה המפרט שלי:מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA מחיר: ¤348 אחריות: שנה. ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤427 אחריות: שלוש שנים. מחיר סופי: ¤4942 המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה www.iqpc.co.il עכשיו במפרט הזה הציעו לי את הכרטיס הזה: …
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מסך של VS דגם VP191B ושמתי לב שאין לי אפשרות לגשת ל2 אפשרויות בתפריט המסך (2 האופציות החסומות מסומנות באדום) למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי כבל S-VIDEO של 4 פינים על מנת לחבר את המסך של המחשב הנייד לטלוויזיה. חיברתי את הכבל אך נתקלתי בכמה בעיות: א. התמונה נורא לא חדה. כלומר אני לא רואה את מה שכתוב על הטלוויזיה. ב. התמונה לא ישרה. כלומר, המסך שאני רואה על הטלוויזיה כולו מעוגל ולא תואם את הגבולות של הטלוויזיה. ג. כאשר אני מפעיל איזשהו סרט, מסך המחשב מראה אותו אבל הטלוויזיה פשוט לא מראה את התמונה של הסרט. זה קבוע על מסך שחור ולא מראה כלום. הסאונד עובד, אבל אין תמונה. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? אולי צריך להתקין איזושהי תוכנה או משהו? בתודה מראש ובציפייה לתגובה מהירה. זה יעשה לאח שלי את היום , borissurets
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ביום יום אני שם פרופיל 35% זה לא כל כך מרעיש וזה מוריד 30 מעלות, אבל בלילה, זה יחסית מרעיש. ואני לא רוצה לכבות את המחשב, לפי מה שהבנתי הוא אמור לעבוד במעלות האלו, אז אני מניח שאין סכנה שבלילה אני אשים אותו על פרופיל אוטו ואתן לו להגיע ל 80 מעלות. למרות שזה נשמע, ומרגיש חם ( כן נגעתי וזה היה לוהט) ,אבל לא מפריע לי גם אם יגיע ל 1000 מעלות, כל עוד אין סכנה לכרטיס. אז מה אתם חושבים? , אני צודק? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך סביר שיוכל להריץ את כל המשחקים החדשים. מה אתם אומרים.......יש משהו כזה בבערך 600 ש"ח ??? או שכדאי לקנות משהו ממש גרוע ולחסוך לכרטיס טוב בעוד כשנה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תנו לי עצות נוספות כי זאת הבעיה העיקרית שלי בקנייה של המחשב
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
המעבד שלי רץ כרגע על 3.22 יציב... ככה שבמהירות הנוכחית אני מקווה שלא יהיה צוואר בקבוק... צריך את החוות דעת שלכם. זהו מעבד פרסקוט 800fsb . Intel P4E 2.8@3.22 ד"א.. ראיתי כבר הרבה מקרים שבהם ה6800GS נפתח ל16 צינורות.. אז זה בכלל לא שאלה של כדאיות אם לקנות או לא..... כי זה פשוט כן... אני מדבר על ה AGP כמובן... שאולי לא באותם קלוקים כמו לpci-e , אבל יש את האפשרות הכמעט בטוחה של פתיחת צינורות.. במיוחד לחברות כמו EVGA and XFX
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
קורה במשחקים רבים מהדור האחרון כגון aoe 3,crysis,cod4,cod2,bfme 2 ועוד. ניסיתי להפעיל\לבטל vsync... ניסיתי לעדכן דרייברים מ169.21 ל169.28... אני לא תחת אוברקלוק ולא שיניתי כלום בהגדרות הדרייברים. יש לכם רעיון?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך שיש באתר אך הוא לא מספק אותי. אני מעוניין במדריך יותר מפורט וגם שיהיה בעברית. מישהו מכיר מדריך כזה ברשת? כל שאני מעוניין הוא להעביר את סרטי הוידאו ממצלמת הוידיאו למחשב ושם לערוך אותו בהתאם ובסוף לצרוב אותו וכל זאת רק עם כרטיס מסך (ראדון 9600 פרו) ומצלמת הוידיאו. חשוב לי מדריך מפורט מפני שאין צל של מושג איך עושים זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
וגם והבין טוב יותר את המדדים של הכרטיס באובר, הבנתי שזה לא בדיוק כמו מעבד רגיל...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בביצועים בין הגירסה של ג'יגהבייט הלא מומהרת עם מהירות שעון של 648MHZ לבין הגירסה של BFG הממוהרת במהירות שעון של 666MHZ. מדובר על מסך 24 אינץ של סמסונג. ואיך ג'יגה בייט בכרטיסי מסך? החנות שבה אני קונה את המחשב לא עובדת עם BFG ולכן אני שוקל לקחת את הGTX285 של ג'יגהבייט. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אך אפשר לנקות אותו לבי פירוקים וכאלו? האם השפרצה של אוויר דחוס בלחץ נמוך לתוכו תנקה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
ראיתי שיש 9800GTX רגיל ויש את 9800GTX פלוס אז רציתי לדעת מה ההבדל בניהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, מאז שהכנסתי את הכרטיס החדש שלי למחש הוא עושה המון רעש. באמצע היום לא שמים לב אבל המחשב שלי עובד 24ש ובלילה זה מאד מפריע למרות שאני בכלל לא משתמש במסך. יש אפשרות לכבות את כרטיס המסך כשלא משתמשים בו ( כמו שמהסך נכבה לחיסכון בצריכת חשמל ) או אולי אפשר להעביר את הכרטיס לצב שקט יותר?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני לא ממש הבנתי את הרעיון... למה למשל nVidia הוציאה כרטיסי LE.. למיניהם שאפשר לעשות להם OC ולהגיע לרמה של כרטיס יותר חזק? נגיד 6600 רגיל אפשר להפוך ל- 6600GT.. או 6800NU אפשר להפוך לכרטיס יותר חזק.. (נדמה לי.. אני לא ממש מתמצא בכל הדגמים ובכרטיסי מסך כל כך.. אני עדיין לומד..) אני מבין שיש להם כרטיסים עם ליבות דפוקות.. והם חייבים לנצל אותם אז הם מוציאים אותם אבל עם פחות צינורות עיבוד ואם יתמזל מזלך אז פתחת אותם והרווחת כרטיס יותר חזק ואם לא אז לא.. זה מוזר.. כל הדגמים האלה למיניהם.. GT, GS, Ultra, LE, XT... וכן הלאה.. זה ממש מבלבל.. כי אם מישהו רוצה לקנות כרטיס חדש.. אז מציעים לו דגם א' למשל.. ואחר מציע לו "למה לך לקנות א' אם אתה יכול לקנות ב' במחיר יותר זול, לעשות לו O…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם , למיטב ידיעתי הדגם אמור להגיע עם 1GB זיכרון, בפועל אחרי התקנת דריברים הוא מזהה את הכרטיס כמו שמופיע ב ScreenShot. וגם במשחק GTA IV הוא מזוהה עם 500 MB . אז מה הולך פה ? יש בעיה בדרייברים הוא שיש משהו שאני לא מבין ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס לכניסה של וידיאו (דיגיטלי ... כמו הממירים של YES והחדשים של HOT) עכשיו מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בלי להביא עוד ממיר (אין לי בעיה להביא את הכרטיס ... פשוט אין מקום לממיר) האם זה אפשרי ? מי נחשב יצרן מומלץ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המפלצת החדשה מבית DELL תיקרא XPS M170 ובחלק מהדגמים קיימת האופציה לבחור בכרטיס ה-GeForce Go 7800 GTX העוצמתי. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-23699-2594-x-x-x
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה, לאח שלי יש fx5700 של abit (שעבר ממני ;D) אז ככה, יש אצלו בעייה עם הriva tuner שהיא כזאת, פשוט אין לה אפשרויות כמו פתיחת צינורות ואפשרות של אוברקלוק [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-