עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום כולם אני מתכנן כבר זמן רב לקנןת LCD הבעיה שכבר תקופה ארוכה אין דגם שממש שוה לקחת(כמן ההרקולס בזמנו) כבר ננעלתי על ה Q17 אבל הוא עולה כמעט 2800 ש"ח אז אני לא ממש סגור עליו, כל מקרה ראיתי בפומביות מסכים נחמדים ואם נביא אחד ב 2000+ אז אולי כן יהיה משתלם . עכשיו הדגמים מוגבלים אז אני צריך המלצות וחוות דעת. 1)LG L1710S 2)SONY S73 3)PHILIPS 170X

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. חייב שזה יהיה GF ומnoacomp. חבר שלי לא יכול לקנות מחנויות אחרות.

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 900 שקל גג אני רוצה RCT כמובן ושזה יהיה 17 אינץ (מומלץ שטוח) אני מבקש מכם תנו לי הצעות למסכים טובים ואם אפשר גם קישורים אל אותו מסך בתודה לעוזרים LIFESYSTEM

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by adamginz,

אני פותח את הדיון כי בדיון ה"סטיקי" בכותרת זה מאוד לא מסודר ואי אפשר למצוא שם כלום. השאלה היא: קראתי שאפשר להפוך את הליבה ל 9800 או משהו כזה, מישהו יכול לאמת את האמירה? איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. נדפק לי המסך אחרי 4 שנים.... צריך המלצה למסך CRT טוב '17. בלחץ עד 1000 שח. אם אפשר במחיר כזה '19 אז מה טוב תודה!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by nVIDIA70,

שלום. יש לי בעיה עם ה-7600GS שלי. הבעיה היא במשחק GTA SA ובשאר המשחקים שיש לי (אבל בולטת במיוחד במשחק הזה). אז הבעיה היא כזאת: כשאני בא לשחק ב- GTA SA אני מפעיל אותו, הכל סבבה למשך 15 דקות. אחרי רבע שעה פיתאום מתחילים להופיע לי ארטפקטים והמשחק מתחיל לפעול ממש מהר (הוא מתחיל להיות ככה תמיד אחרי שאני שומר). עכשיו שתבינו את הבעיה שלי, זה לא שהמשחק פועל על פריימים גבוהים זה פשוט שהוא פועל בקצב מהיר מידי שאי אפשר לשחק. הפעלתי V-SINC, לא עוזר. לא עשיתי אוברקלוק (הכרטיס על התדרים המקוריים 700 זיכרון 400 ליבה). התקנתי כמה גרסאות שונות של המשחק, לא עוזר. בעיה דומה יש לי גם עם משחקים אחרים: כשאני מפעיל למשל את NFSMS אז הוא פועל מהר מידי (כמו המשחק הראשון). כדי לפתור את הבעיה אני צ…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. Started by 6600GT,

שאני OC למהירות מעבד מ575 ל650 שאני מריץ משחקים הם נתקעים לכמה שניות ואז מופיע הודעה של ATI שהוחזר ההגדרות למצב הרגיל בגלל שהכרטיס מסך לא הגיב , שמתי 4 מאוורים הטמפרטורה לא עולה יותר מ70 מעלות והוא עדיין נתקע , אולי הוא צריך יותר מתח חשמלי? סך הכל זה לא יותר מדי אובר קלוק אני קורא באינטרנט אנשים שמגיעים בקלות ל700 פלוס...

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by ofer_shm,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך http://tms.co.il/product/5235 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 האם יש הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים הנ"ל ועוד שאלה לגבי הכרטיס של PALIT ...הסתכלתי באתר שלהם אבל לא מצאתי את הדגם הספציפי הזה אבל ראיתי דגם אחר דומה http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=645 ואני רואה פה שיש לו גם יציאה HDMI...רציתי לדעת אם גם בדגם שציינתי למעלה יש יציאה כזו ... תודה לעוזרים

9. Started by lipa,

כרגע יש אותו רק עם 128 מגה זכרון , אבל האם יהיה הבדל בביצועים עם 256MB , נ.ב האם יהיה הבדל בין החברות , משנה מאיזה יצרנית לקנות ?

10. Started by Or_s2006,

שלום ! אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה יש לי שתי אופציות או 8800GTS 640Mb או HD2900XT 512 mb ואללה זה ממש חשוב לי ועוד דבר מה יותר עדיף Q6600 E6750 E6850 בתודה אור..

11. כותרת

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. הדור הראשון היה לא רע בכלל, הדור השני יצליח לזנק מעל ליכולות של המתחרה העיקרית?לכתבה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

שבוע טוב לכולם. יצאה גרסא 6.3 של הקטליסט - הדרייברים של ATI - התקנתי ולא ראיתי שום שיפור משמעותי אם בכלל.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by enter,

eVGA 6800GS CO 256MB AGP SUPERCLOCKED או CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO אותו מחיר תודה.

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  15. שלום, אני זקוק להצעות. אני מעוניין לקנות מסך של 17" או 15" בסביבות ה-2000 שקלים. אנא, הביאו לי כמה הצעות, צריך שיהיה איכותי, ותגידו לי על מה אתם ממליצים ולמה. המסך מיועד בעיקר לעבודה ב"חשבשבת" / Excel / Word / אינטרנט ו- The Sims (לא אני !!! אני לא משחק ב*** הזה!! שונא את זה בדם!! זה לאחותי...). אולי היא תראה סרט פעם ב... אז מה הכי כדאי במחיר שצויין? תודה.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by anri,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך לקנות X800 XT או GeFORCE 6800 אולטרה כמובן שהשאלה הזאת כבר מוכרת לכלום אבל אני חייב תשובה כבר זה משגע אותי פעם אומרים זה יותר טוב פעם זה יותר טוב אז אני רוצה לקבל תשובה סופית מה יותר טוב למרות שאני חושב ש-X800XT יותר טוב אבל השמח לקבל דעות נוספות המחיר לא חשוב לי אני רק רוצה לדעת מה יותר טוב מה ישאר איתי יותר זמן ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by BoRiS.K,

הדרייברים האלו הם בישביל משקפי תלת מימד הם חייבים להיות באותו גרסה עם הדרייברים של הכרטיס מסך היה בדרייברים הישנים אבל היו כמה משחקים שזה לא עבד טוב כמו דום ועוד כמה מישהו יודע אם אמור לצאת ומתי או לפחות איך אני יכול לברר את זה...

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by Impreza,

לי יש R9600XT 256M וחבר שלי קונה מחשב יחד עם 5900XT 128M (ג'יפורס) של ג'יגאבייט הוא יותר טוב מהראדון? בכמה אחוזים?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  19. האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  20. צקשיבו אני רוצה ליקנות עכשיו כרטיס 8800 320 של bfg ואני מיתלבט עם לחכות לr600 כדי שהמחירים ירדו ואז אני יקנה את ה640 8800 הוא שביכלל אני יקנה את הr600 מה כדאי לעשות וליתחשב בעובדה שהיום יש לי כרטיס מסך fx5200 ומעבד סלרון וסוף סוף אבא שלי מוכן ליקנות לי מחשב חדש ב6000

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  21. מלחמת מחירים אמיתית ברמות מחיר של פחות מ-500 דולר? זה מה שעשוי להיות צפוי לנו בתוך כחודשלכתבה

22. Started by TheGame,

שלום לכם : יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך ואני צריך שתעזרו לי להחליט הראשון הוא : ‏8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E‎ והוא עולה : 1620 ש"ח השני הוא : Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail והוא עולה : 1499 ש"ח עכשיו תראו אני יגיד לכם את האמת אני כבר החלטתי ב95% ללכת על השני ...אני רק צריך שתאשרו ותעזרו לי להחליט קראתי גם פה את הדיון על ה-8800GT .. וראיתי את הביצועים והבנתי שה-8800GT אוכל את ה-8800GTS ... פשוט עולה עליו והמחיר שלו ממש אטרקטיבי ושווה ... אני לא מבין למה עשו אותו יותר זול מה-8800GTS אם הוא בהרבה יותר טוב ממנו ?? ה-8800GT הוא חזק למשחקים ? ממש חזק ? ? ? יותר חזר מה-8800GTS נכון ? ומה בנוגע לטמפ' של ה-8800GT …

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  23. יש לי 3 כרטיסי מסך : nvidia geforce gtx 260 (שהוא נראה לי הכי טוב אבל הבעיה שאין לו יציאת HDMI) GF8400GS 512 EDDR3 32B וגם AMD READON HD 6450 אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה בשביל לשחק משחקים ... יש לי מחשב מצוין DUAL CORE אשמח אם תוכלו לדרג לי איזה כרטיס הכי טוב ואיזה משחקים יעלו עליו (מבחינת כמה זמן אחורה)

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by k22,

לאור המלצות חברי האתר שהמליצו לי לקנות 9600 חבר שלי הציע לי לקנות את שלו ב200 אבל הוא אמר בגלל שאני חבר אני יגיד לך את האמת למה אני מוכר הוא אומר שהוא מפעיל crysis על הכי גבוהה הכי שעה המחשב שלו עושה ריסט בגלל החום של הכרטיס מסך א.כדאי לקנות ב200 שקל את הכרטיס מסך הזה ב.יש פתרון לבעית הכרטיס מסך

25. יש לי כרטיס G FORCE 4 MMX SE 64MB DDR ושאלתי היא האם הדרייברים החדשים נתמכים בכרטיס זה כי קראתי באתר של זה תומך בכול משפחת הFX... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים