עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pop300,

רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך GIGABYTE Radeon HD3870 512MB DDR3 PCI-E האם הוא חזק יותר מג'יפורס 8800GTS 640MB? האם כדי לי ללכת על הכרטיס מסך הזה: Innovision 9800GT GDDR3 512MB PCI-E ?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  2. מעבד - Core 2 Duo E7300 לוח אם - GIGABYTE - EP43-DS3L זכרונות - 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreade ספק - TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) אני לפני רכישת המחשב הזה. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי מסך. אני לא גיימר. אבל אני מאמין שכשיהייה לי מחשב חדש בבית אני ארצה לשחק. אני לא יודע מה זה משחקים כבדים, אבל ראיתי אצל חבר call of duty וזה היה נראה לי נחמד.מה גם שאני עכשיו רק קונה את המחשב וממש לא בא לי להתחיל לשדרג אותו עוד חצי שנה. אני רוצה שקט לתקופה ארוכה יחסית. אני הולך לראות גם סרטי hd על המחשב.המסך שאני הולך לקנות הוא samsung t240. ה hd4670 הבנתי שמאד מומלץ. של msi עולה 400 ושל asus עולה 450.מי עדיף? האם תוספת של 130-180 שקל (אני קונה ב ksp) היא ממש מ…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  3. יש לי 3 כרטיסי מסך : nvidia geforce gtx 260 (שהוא נראה לי הכי טוב אבל הבעיה שאין לו יציאת HDMI) GF8400GS 512 EDDR3 32B וגם AMD READON HD 6450 אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה בשביל לשחק משחקים ... יש לי מחשב מצוין DUAL CORE אשמח אם תוכלו לדרג לי איזה כרטיס הכי טוב ואיזה משחקים יעלו עליו (מבחינת כמה זמן אחורה)

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by gameplan,

בסביבות ה 200+ מה כדאי? ASUS EN7300TC256-275 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6179 ASUS/gigabyte RX550 128MB PCI-E -280 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6507 ASUS GEFORCE N6200 128MB PCI-E- 270 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6251 MSI GEFORCE 6600 256MB PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 זה כרטיס זמני לחודשיים שלושה חשוב שיהיה משמעותית יותר טוב מ fx5200 וזהו מה לקחת מאלה שלמעלה? או משהו אחר בכלל? כל דבר יותר זול יתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. יש לי כרטיס G FORCE 4 MMX SE 64MB DDR ושאלתי היא האם הדרייברים החדשים נתמכים בכרטיס זה כי קראתי באתר של זה תומך בכול משפחת הFX... תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  6. או קיי השלמתי עם זה... ATI שונאים אותי... אבל לא נורא כי בדיוק עכשיו יש לי יום הולדת. חהחהחהחה :yelclap: :yelclap: אז מה שאני יעשה זה הדבר הבאה... אני מעוניין לימכור את הכרטיס מסך שלי... נראה לי שבאזור ה1000 שקל Sapphire X800 GTO2 256MB ואקנה כרטיס מסך חדש בכסף שאני יעשה ביום הולדת שלי... אחרי הכל זה יום הולדת מיוחד... אני מחליף קידומת... 20 זה גיל מגניב! חהחהחה אז אני חשבתי בלכיוון Nvidia FX6800Ulta או הGT של BFG עכשיו אני לא ראיתי מישהו שמוכר אותם בארץ... אבל מה אתם אומרים? איזה כרטיס כדאי לקנות עכשיו? בסביבות המכיר 2000 או 2200 עם חריגות של 200- 300 שקל... או אולי איזה 7800 שהיה טוב... אבל אני באמת צריך שהיה שווה את הכסף ושהיה טוב ולא כל כך יקר... במכיר שאמרתי מ…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by aviad28,

שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד של HP, מסדרת PAVILION עם כרטיס מסך geforce 6150, האם ישנה אפשרות להחליף\לשנות את הכרטיס מסך? פשוט ראיתי למכירה בפורום כרטיס מסך לנייד: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9175/cat/34 תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by JSK,

שלום, רניתי מחשב חדש שאתם יכולים לראות במפרט אבל הכרטיס הוא Sapphire X1950PRO ולא 7900GS כמו שכתוב שם. בקיצור, התקנתי את כל הדברים וזה אבל הכרטיס פשוט לא עובד כמו שצריך. אני לא יודע למה, אבל התוצאה שלי ב 05 היא 8400 (!) וב06 היא 3980 (!!!). ובכללי, במשחקים (בדקתי על NWN2 ועל NFS CARBON) הוא מקרטע, כלומר, המשחק לא זז חלק ויש הרבה הפרעות בגרפיקה (הגרפיקה לא חלקה ומחוספסת אם אתם מבינים למה אני מתכוון). אני כבר לא יודע מה לעשות. הורדתי את הדרייבר המיוחד שתומך בכרטי ועדיין זה לא עזר. מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  9. Started by Goadzilla,

מישהו מכיר את המסך הזהז? או שיש לו מסך כזה? כי יש לי איתו בעיה שהוא לא מראה לי את הצבעים טוב וכשאני נכנס להגדרות אז הוא כותב לי שהוא צריך להתחמם וזה לוקח לו איזה שעתיים ורק אחרי שהוא מתחמם אז אני מקבל תמונה נורמלית

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by JSK,

שלום, אני עומד לרכוש מחר מחשב ולגבי כרטיס המסך אני לא בטוח. יש את ה Sapphire X1900GT שעולה 1400, והוא כמובן נכנס לתקציב שלי (בערך), ויש את ה Connect3D X1900XT שעולה 1650 ובשבילו אני צריך למתוח את התקציב. (שינהם בגרסת ה 256MB) עכשיו השאלות הם: 1. האם ל GT באמת יש בעית התחממות? 2. בכמה הXT טוב יותר מה GT (באחוזים)? 3. כמה כל אחד יחזיק לי משחקים על Mid-High ללא OC? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  11. שלום, התקנתי את הדריברים וראיתי שיש כל מיני הגדרות כאלו שאפשר לשנות אותם. ואפשר הסבר על " AA " בבקשה? מה זה בכלל? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  12. כותרת.. פשוט אף אחד לא רוצה לקנות ממני את המחשב בשלמותו אז אני רוצה למכור תכרטיס לבד..

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  13. אני עובד עם הwinDVR הבעיה איתה שמתי שאני רואה דרכה טלווזיה אני לא יכול לדבר במיקרופון והמיקרופון מחובר למיקרופון והסאונד לLINE IN =\ למה זה? יש דרך להפעיל את שניהם ביחד? ד"א יש עוד תוכנות חוץ מWINDVR ? תודה מראש לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by alia,

אבקש עזרתכם כיצד לחבר 2 מסכי lcd dvi לשני כרטיסי מסך-האם צריך לחבר כ-sli? הלוח תומך sli,ויש לי 2 כרטיסים 7300gt sli המחשב לא מיועד למשחקים,רק לשימוש 2 מסכים במקביל(תוכנות עריכה) המעבד e-2140 תודה מראש-אם חסרים פרטים אשמח להוסיף

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by A-X-P,

איזה כרטיס יותר טוב: GF FX5700 128MB OR GF4 Ti4600 128MB ביצועים האמת די דומים אולי האף איקס קצת יותר טוב אבל לא בהרבה נכון?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  16. טוב אז ככה יש לי את הכרטיס ומישהו אמר לי שאמור לבוא כבר תואם עם הכרטיס שאמור להתחבר לארד דיסק ולספק... אז לי אין את הכבל הזה ואני חיברתי את הכרטיס ישר לספק כוח אילו כמו שמחברים את הסידי רום אז ככה את הכרטיס... יכול להיות שבגלל זה יש לי קריסה במשחקים???? או שזה כלל לא משפיע תודה..

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  17. תודה למגיבים..

18. הכרטיס הוא X1900XT 256 של CONNECT3D בהתחלה שאני מפעיל את המחשב אני שומע אותו ממש חזק כמו מטוס סילון, ואז הוא נרגע לגמרי בדקתי ב RIVA TUNER והוא אומר שיש לי 1800~RPM של המאוורר וזה נראה לי קצת פיסח..יש גם בעיות במשחקים כל מיני קירטועים לא לעניין... אני הולך לקנות ספק כוח חדש כי שלי הוא ג'נרי, העניין הוא שניתקתי אפילו את הכונני DVD שלי וזה עדיין אותה מהירות.. זה סביר? עכשיו שמתי COMPANY OF HEROES DEMO,שמעתי שהמאוורר התחיל להסתובב יותר מהר ואז הוא הפסיק והעיף אותי מהמשחק עם הודעה שהכרטיס לא מגיב לפקודות גרפיות, אני בטוח שזה הספק עכשיו...אבל ב RIVA TUNER אפשר לשלוט במהירות של המאוורר אין אפשרות לשים אותו על 50% ככה?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. רשמתי על זה כבר בפורום LCD אבל מפן אחר, התוצאה הסופית היא שאני רוצה מסך LCD שיחשוב שהוא עובד ב-90 הרץ ויותר (או באמת יעבוד ככה) אל תגידו לי גם פה שזה לא משנה כי אני יודע שזה לא משנה, אבל י שלי תוכנה שמחייבת מסך עם לפחות 90 הרץ כדי להחליף תמונות בסינכרון לזה... לכן חשבתי אולי איכשהו על אפשרות להכנס לדרייברים ולשנות שמשהו ידני שהוינדוס או הכרטיס מסך יחשוב שהואמוציא 90 הרץ ויותר כשבפועל המסך LCD מקבל רק את ה-75 שוא יכול אליהם, או משהו בסגנון, אשמח לכל עצה רעיון ומחשבה (גם אם אתם מכירים מסך LCD שיכול בלי שטויות לעבוד על 90 הרץ ויותר).

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by infernal goat,

קורה לי משהו מוזר במחשב, בחלק מהמשחקים המסך נכבה אחרי שאני משחק כמה זמן. למשל כששחקתי בneverwinter nights הוא כן נכבה, באנריל 2004 לא הייתה שום בעיה. אחרי שהוא נכבה ואני עושה ריסט הוא מראה שהטמפ' היא 56 מעלות, בזמן ששיחקתי אנריל הטמפ' היתה 59, מה יכולה להיות הבעיה? (יש לי רדאון 9800 פרו ומסך מאג xj500t)

21. Started by MoRtZkInG,

היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בחדר השני. מדובר בטלוויזיה CRT "שמנה" של טושיבה, דגם 29VH36G, ובכרטיס HD 3870. א. לטלוויזיה יש מחברי 21 פינים [sCART] (כשאחת מוגדרת ככניסת 21 פינים שמאפשרת חיבור SVHS אליה, לפחות לפי ספר ההוראות שצירפתי בלינק קודם) או חיבור SVHS ו-RCA מקדימה (למרות שאני מעדיף לעשות שימוש בחיבורי ה-SCART מאחורה). יש לי ממיר SCART ל-SVHS ו-RCA. אז... איך מומלץ לחבר את המחשב? ב.כרגע יש לי פה רק כבל RCA מספיק ארוך. אני מבין ש-RCA מוריד את האיכות ככל שהכבל יותר ארוך, אבל השאלה היא בכמה (מדובר באורך של 5 מטרים, ואם אני אעביר כבל קבוע לאורך הקירות, אז 10 מטרים). האם קניית כבל SVHS תעלה את האיכות משמעותית? ג. מה ההבדל בעצם בין SCART, SVHS ו-RCA? אני רואה שהמ…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  23. יחזיק? או שיש צורך להשקיע הון תועפות ב640? (וכן, 400שקל זה הון תועפות) או אולי בכלל לקחת משהו מהדור הקודם, כמו 7950? כי גם ככה D10 עדיין לא בשל, ואף אחד לא יודע את הביצועים האמיתיים של ה88 על משחקי D10? מקום טוב לחסכון? או שאני טועה? תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. מישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by adirze,

מכווין שהוידאו שלי כבר לא עובד הייתי רוצה המלצה לכרטיס טלוויזיה שאני אוכל להקליט דברים מהטלוויזיה. הדברים החשובים שהייתי רוצה זה כמובן איכות טובה של הקלטה וגם שיתמוך בפורמט חסכוני כלומר גודל הקובץ (MPEG אם אני לא טועה). התקציב בסביבות ה-800 ש"ח +-. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.