עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם הכרטיס הזה יכול להגיע לרמה של 8800GT על ידי OC? עם HR-03!!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by Gohan,

אני רוצה לקנות lcd 17" השימושים יהיו קריאה וצפייה בסרטים. יש המלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. אני שוקל לקנות כרטיס מסך כמו שרואים בכותרת ואני צריך עזרה ואני קונה אותו מארה"ב פרטים על תקציב : 200$ - 330$ מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? : גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? crysis, cod, battlefield... - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? sony vegas, photoshop האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? כן הייתי מעוניין לבצע OC מפרט המחשב: מעבד: (QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: (Foxconn H-RS780-uATX (Aloe כרטיס מסך נוכחי: (ATI Radeon HD 5450 512mb(x2 מארז: mid-size ATX (זה במחשב http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...=4160015#N1354 ) ספק כוח: seasonic ATX 12v 620W איזה…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by aleXtazi,

http://www.gfe.com.hk/product/Geforce_6800GT.htm רשום שם שיש לו 20 מגהרץ יותר מהר ב מעבד מהכרטיסים הרגילים זיכרון של2.0 ns Hynix DDR זה דווקה נירא אחלה כרטיס מה אתם אומרים וגם יש לו קירור טוב

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by alfus73,

אשמח לקבל חו"ד מקצועית ממכם. האם מישהו יודע האם הכרטיס מרעיש ? האם דורש ספק אחר מהסטנדרט? האם נדרש עוד מאוורר (יש לי לוח אם ASUS שעליו יש מאוורר+מאוורר נוסף)? האם מתחמם מהר? המחשב שלי הוא AGP*8. רוצים עליו 950 ש"ח. אני גיימר בינוני. מה דעתכם? אשמח מאד לקבל את דעתכם

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by danielzy,

שלום. היתי רוצה לדעת אם קיים אתר המביא מידע על כרטיסי מסך עתדיים שיצאו בחצי שנה, שנה הקרובה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by redead,

אני מתכנן בעתיד הקרוב לרכוש אחד מכרטיסי ה8600 כנראה ורצתי רק לברר משהו שנראה לי לא הגיוני.. כבר היום בכל משחק שאני מתקין הדרישות המומלצות הם שלכרטיס מסך יהיה יותר מ128 מגה זיכרון , השאלה היא למה לקנות כרטיס מסך חדש מסדרת ה8600 ולקנות אותו עם פחות מ256 מגה? נראה לי פשוט צעד ממש לא הגיוני בהתחשב בדרישות המשחקים..

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by Bruce,

האם למטרת הקלטה מהטלויזיה עדיף לי לקנות כרטיס מסך עם VIVO או לקנות כרטיס לכידה של HAUPPAUGE WINTV PVR למשל? תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. Started by TheStriker,

שלום, כשאני מחבר את ה- Laptop לטלוויזיה (גם רגילה וגם פלזמה) ומפעיל סרט רואים באיכות לא טובה (כנראה בגלל עיניין הרזולוציה - רואים קווים כאלה לרוחב המסך). הבנתי שזה המצב שאין מה לעשות... אז חיפשתי קצת וראיתי שקיימים מכשירים שמתאמים מכבל רשת (Ethernet \RJ-45) ליציאת וידאו (RCA) כמו זה - http://www.hauppauge.com/html/mediamvp_datasheet.htm (אגב, המכשיר הספציפי הזה לא טוב מהסיבה שהוא לא מנגן הרבה סוגי קבצים). מכשיר כזה יכול לעזור לאיכות הצפייה בטלוויזיה? או אולי הבעיה היא בחיבר הטלוויזיה למחשב נייד במקום לחבר ל- PC רגיל ? בגדול, יש לי פלזמה שלידה יש נקודה של כבר רשת. ורחוק מהם יש מחשב רגיל. בנוסף, יש ברשותי גם מחשב נייד. ל-2 המחשבים יש יציאת וידאו. איך אני מצליח לצפות בסרטים…

10. Started by TimoTy,

אני משתגע אני לא יודע מה יותר טוב ומקווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך לקנות לאחי כרטיס מסך למערכת עריכה של AVID EXPRESS PRO. ישנם כמה דגמים שמתאימים אבל הדגם הזול ביותר הוא NVidia QuadroFX 500 AGP 8X . מבחינת חיבור הכרטיס מתאים (AGP, אין מה לדאוג) השאלה היא האם יש כמה חברות שמיצרות את הכרטיס הזה או רק חברת PNY ? והאם אתם מכירים את החברה או שמעתים תגובות רעות / טובות עליה ? תודה על כל התגובות מראש .

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. אני מנסיה למצוא את האמצע (הראיה שלי לא משהו) שגם אני יראה טוב וגם יהיה מספיק מקום שימוש בדסקטופ 1024 קטן מאוד בקושי אני יכול לקרוא טקסט 800 על 600 מצויין לקריאה בשבילי , אך אין מקום מרחב בדסקטופ בגלל הגודל (אגב לא הזכרתי אני מסך 19 אינ'צ) רציתי לשאול אז ....אם רזולוציית 920 על 720 פרופורציונלית ??? כי אני מרגיש לפעמים שדברים (אובייקטים במשחקים) קצת מכווץ ממה שאיך זה אמור להיראות ...על 800 על 600 או 1024 השאלה שלי אם אני רק מדמיין או שאילו באמת התופעות ברזולוציות "ביניים" כמו 920 על 720 ..... ? תודה.

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by gtf,

שאלתי מקודם פה בפורום איזה מבין המסכים יותר משתלם למשחקים: 1) LG LCD 19 L1970HR 2) Samsung 19 LCD SyncMaster 930B התשובה שניתנה לי היא של LG LCD 19 L1970HR יש נתונים חדישים משל המסך שני של סמסונג והוא יותר משתלם לקנייה. עכשיו איך זה שהמחירים שלהם בערך אותו הדבר??

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by J0n1,

השגתי את הכרטיס הישן הזה ואני רואה שיש לו גם S VIDEO וגם RCA אז רציתי לדעת האם הRCA היא כניסה המאפשרת חיבור מצלמות או PS2 לדוגמא... תודה

15. שמעתי מאיזה שהו חבר שאם קצב הריענון גדל אז זה מזיק לעיניים זה נכון?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  16. קניתי את הכרטיס : HD 4670 של ASUS לפי המלצתכם. הסתכלתי באתר של היצרן וממה שראיתי ה GPU CLOCK אמור להיות על 750 וה MEMORY CLOCK על 2000 . כשאני פותח את CCC , אני רואה שיש לי GPU 750MHZ כמו שצריך אבל 1004 MEMORY CLOCK ... יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה? תודה על העזרה. מפרט: הנה קישור ללוח אם : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1802 2 גיגה DDR2 3GHZ PENTIUM 4 HD 4670

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by g1zey,

החלטתי לשדרג טיפ טיפה את המחשב כי אני משחק בעיקר CS:S & ET , ואני לא מתכנן לשחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים , אז החלטתי לשדרג את המחשב שלי כדי שאני אוכל לשחק במשחקים האלה בצורה טובה . כרגע זה המפרט : Intel petnium IV 2.4 Gigabyte 8SQ800 FX 5200 1G kingston Generic 450W רציתי לשאול איזה כרטיס AGP הכי משתלם לקנות באיזור ה500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  18. שלום לכולם אז ככה יש לי את המסך המשני שלי שהוא CRT 19, הכבל שלו היה קצר מדי ולא אפשר לסובב אותו יותר מדי, אז הלכתי לחפש כבל מעריך בחנות שהגעתי אליה, המאריך הכי קצר היה של 5 מטר. היה להם לאומת זאת כבל זכר לזכר של 1.5 ובעצת המוכר לקחתי אותו פלוס כזה מתאם קטן נקבה-נקבה. עכשיו חיברתי איתו את המסך (אגב בכרטיס מסך שלי יש 2 DVI אז לכל החגיגה מתווסף גם מתאם DVI-VGA) והעניין באופן כללי עובד. רק מה, עכשיו יש מאין הפרעה בתמונה. היא מתבטאת בכך שאם יש רק לבן/בהיר ועליו איזשהו משהוא יותר כהה, בצד ימין של החפץ הכהה יש מאין גלים כאלה.... אני כמובן חושד שהכבל (או אחד המתאמים) לא משהו, אבל אשמח לקבל עוד רעיונות... דגם המסך: IIYAMA Vision Master Pro 452 המסך הראשי שלי וכרטיס המסך רשומים במפ…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by liran2003,

מה אתם אומרים על המסך של LG דגם 1720B כדאי לקנות אותו ב-1500 ש'ח כולל אחריות ל-3 שנים של היבואן הרשמי? ומה ההבדל בין הדגם הזה לבין הדגם 1720P?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by morpheus211,

היי נתנו לי לבחור איזה צג LCD 17 אינץ' שאני רוצה עד בערך 3000 ש"ח, על איזה אתם ממליצים ??? אני מחפש מסך עם איכות טובה ויציאות דיגיטליות בנוסף לאנלוגיות (אם יש רמקולים זה לא ממש משנה) מה אתם אומרים תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  21. Started by YOU123,

החלטתי שאני קונה אותו כי הוא הכרטיס הכי משתלם הוא יותר משאר 6600GT הרגילים ואפשר להגיע לOC גובה מישהו יודע לכמה אני יכול להגיע קחו קישור תראו תזכרונות המהירים שלו 1.6!!!!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. אני מרכיב מחשב שלא ישמש כלל למשחקים, אבל כן יתחבר לטלויזיה פשוטה ולכן יש צורך ביציאת sVideo. מישהו מכיר כרטיס מסך פשוט מאוד וזול עם יציאת sVideo? מישהו מכיר לוח אם עם כרטיס מסך מוכלל פשוט מאוד וזול עם יציאת sVideo? תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. אני חושב לקנות eVGA GeForce 7600GT CO 256MB שעולה 1,250 ש"ח , האם שווה לי להוסיף 130 ש"ח כדי לקנות, XFX GeForce 7600GT 256MB XXX Edition ? ההבדל בין שני כרטיסי המסך: XFX GeForce 7600GT 256MB XXX Edition Clock rate:590 MHz Memory Clock:1.6 GHz eVGA GeForce 7600GT CO 256MB Clock rate:580 MHz Memory Clock:1.5 GHz

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by Warped,

לצערי אין לי PCIe במחשב, ולכן אני אני מוגבל לחיבור AGP. כרגע הכרטיס הכי חזק שמצאתי בארץ הוא Radeon x1950 Pro 512mb. מצאתי אותו בגרסה של Sapphire ובגרסה של HIS. האם הHIS שווה את התוספת של ה200 ש"ח? ואם יש לכם עוד כרטיסים להציע אני אשמח לשמוע. נ.ב. חשוב לי שיהיה TV-OUT. קישורים למוצרים: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1559&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1733&category_id=ab82c934ae519bf6d3808252f935057c&

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by ORANGEJUICED,

תסבירו לי בבקשה איך יכול להיות שבחלק מהמבחנים שאני ראיתי באתרים מסוימים כמו פה http://www.firingsquad.com/hardware/far_cry_sm30/page1.asp יש מבחנים אבל מועטים ש ה GT עדיף על פני ה אולטרה??!?!?!? אני יודע ש ה אולטרה עדיף על פני ה GT אבל אני עדיין לא מבין את זה..... תודה :-*

דיונים חדשים בפורומים