כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום! לפני חודשיים~ רכשתי מחשב חדש וזהו המפרט שלו: Intel Pentium 4 2800MHz (Bus: 800MHz, H-T) 256MB 333DDR * 2 GeForce FX5200 128MB אחרי שהפעלתי עליו משחקים כמו Far Cry ו-Doom 3 הוא התחיל להשתעל. הבנתי שהנקודה החלשה אצלי הוא הכרטיס מסך. בהתחלה חשבתי לקנות Radeon 9800 Pro 128MB. אבל 1500~ ש"ח זה הרבה. אז החלטתי להתפשר על RADEON 9600 XT 128MB. כמה שאלות לי אליכם: *האם המחשב שלי יוכל להפיק את כל 100% מה-Radeon9600XT? *עד כמה שונה הכרטיס הזה מה-FX5200 מבחינת ביצועים ואיכות, והאם ההבדל באמת שווה את המחיר הכספי? *איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לרכוש? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האמת שהרבה זמן רציתי להחליף ת4850 ואז תמיד התחרטתי וחכיתי עוד ועוד בנתים הוא מריץ לי הכל..אבל לא בהגדרות גבוהות! אחרי ששחקתי Ghost Recon:Future Soldier בא לי מאוד לשדרג אותו!! אזז מה אתם ממליצים לי עם הסתדרתי יפה עם 4850 ..כרטיס חזק מימנו לא צריך להגזים פשוט שיעבוד טוב יותר בהגדרות גבוהות יחסית בלי תנועות איטיות וכו' נ.ב אני קצר בכסף אז מה מומלץ לי ..בעיקרון 6870 חשבתי עליו ראיתי אותו בזאפ הכי זול 715 שקל בערך.. מחיר סביר אני יכול לעמוד בו .אבל השאלה עם אפשר לחסוך בכרטיס לא פחות גרוע מימנו בתקציב זול יותר עם כמעט אותם ביצועים (שלא משמעותים ..או שעם כבר לשדרג אז 6870 וזהו סופי! מקווה שהבנתם אותי תודה רבה ;D
-
- 48 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב לקראת CYBERPUNK, יש לי: GeForce GTX 1070 I5- 6500 חשבתי לקנות את ה3070 אבל אני לא כל כך מבין בהבדלים בין הגירסאות, וגם תוהה אם אני צריך לשדרג את הI5 למשהו אחר. ובנוסף לא לגמרי מצאתי איפה אפשר לקנות את ה3070 אז אשמח לתמיכה תודה:)
-
- 25 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלוום.. יש לי 2 שאלות. נתחיל? דבר ראשון, יש איזה אפשורת לשים 256MB על הכרטיס מסך שלי? (ati radeon xpress 200m). יש לי 1280MB ראמ על המחשב (256MB + 1GB). דרך הביוס הוא לא נותן יותר מ-128MB. יש דרך "לעקוף" את זה? בכלל, יתן לי משהו אם אני אשים על הכריס מסך 256MB? שאלה שניה, לפי מה שהבנתי (ואולי אני טועה...) הכרטיס מסך שלי הוא רק לניידים (יש לי נייד). וגם כשאני בודק אם הכרטיס שלי מספיק טוב בשביל משחקים מסוימים באתר system requirements labs אז זה מסמן X על הכרטיס מסך אבל בפירוט (מאיץ 3D, pixel shader וכו' וכו'.. יש על הכל V). אז, רציתי לשאול אם הכרטיס שלי כביכול מקביל לכרטיס מסך אחר לדסקטופים? ואם כן, אז לאיזה? תודה רבה, מקווה שתוכלו לעזור לי =] עוד שאלה קטנה, לפי sy…
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkbZiamJjK/viewproduct/MSI_K9NGM2FID/ זה הלוח אם ואני רוצה לשים עליו ATI RADEON X300 אבל אני לא יודע אם הוא מתאים כי הוא ממש ישן! זה משרשום עליו: EAX300SE A260C2 R 1.00
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז חבר שלי יהיה בניו יורק בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יאסוף לי צמד כרטיסי מסך gtx1070. מה הדרך הכי נוחה לעשות את זה? תודה דן
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קודם כל מצטער שאין לי את המפרט של המחשב בפרופיל אני יוסיף ברגע שאני יגיע הביתה ואני יידע פרטים יותר מדוייקים של הלוח אם והספק כח (כרגע בעבודה) מה שרציתי לדעת זה אם כדאי להוסיף עוד כרטיס ולחבר אותם ב CROSSFIRE (יש לי לוח אם עם 2 יציאות PCI-E) או להחליף לכרטיס אחר של NVIDIA פשוט הכרטיס שלי כבר עייף למשחקים כמו באטלפילד 2, PURE, CRYSIS ואפילו GUITAR HERO שהוא על הגדרות גבוהות... אז הייתי שמח שתעזרו לי בבחירת הכרטיס לפי השיקולים שרשמתי פה למעלה התקציב שלי הוא 500 ש"ח ואפשר חריגות קלות כלפי מעלה בינתיים ממה שאני זוכר יש לי מעבד intel core 2 duo 4300 זיכרון 4 GB ודגם מדוייק של לוח אם והספק כמו שאמרתי שאני יגיע הביתה אני ירשום ודרך אגב רציתי לדעת אם בכלל שווה לי לעשות CR…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רוצה לתת שני 8800GTS 640MB תמורת GTX אחד....מה מעוניין? פשוט אני עובר ללוח אם אחר בלי SLI...ואני אסתפק ב GTX אחד בודד.... שני ה GTS בקופסאות מקוריות...אחד נקנה לפני חודש וקצת בארץ והשני לפני חודש בערך מחו"ל. אחד EVGA ואחד BFG שניהם אחריות לכל החיים. מי ראשון ?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני חשבתי על שתי מסכים של lg שראיתי בtradezone יש אחד ב450 שקל שנשמע לי סביר תבינו אני חייב מסך חדש בגלל שיש לי מחשב נורמלי אבל המסך 15 אינץ ולא lcd כך שאני חייב 800 על 600 שזה ממש לא שימושי במלא תוכנות גלישה ומשחק מה אתם מציעים
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש יחד עם המחשב החדש שלי, אם יש קשר בין המפרט למסך אז אז המפרט שלי: Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 949.00 ¤ Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL Bulk Motherboard 576.00 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 269.00 ¤ 2 538 ¤ Gainward Geforce BLISS 7900GT 256MB DVI Video Card 2275.00 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 479.00 ¤ NEC ND-4551A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 290.00 ¤ Coolermaster RC-532 Centurion eXtreme PS380W Case 487.00 ¤ סה"כ 5594 ¤ אני מעדיף מסך LCD, שמעתי שזה הכי טוב, אני צריך מסך באיכות בינונית עד מעולה בערך ב 1.5K עד 1.6K ללא חריגות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה כרטיס טוב יחסית, למרות שזה כרטיס Low End האם הביצועים שלו טובים.? אשמח לשמוע דגובות. תודה- THANKS
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה רבה (תסתכלו על הMAX, בזמן ששיחקתי איתו בטומב ריידר החדש על הגדרות נורמליות וחלק על גבוהות.) האם משהו לא בסדר? האם צריך לסדר משהו?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם E6300 יעשה צוואר בקבוק ל8800GTS 320mb/640mb?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפירמטטי את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש אני רק מתוסכל התמונה, ןלא רק בסרטים , בכלל תזוזה של המחשב התמונה זזה בהילוך איטי, ממש סלואו משה מה עושים כדי לתקן את זה? אני צריך להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך? איך עושים את זה? חייב עזרה כי החיים שלי הפכו לאיטיים בגלל המחשב הזה שהוא כל כך איטי תודה
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חברים שלום, בסרטון מוסבר על ידי גורם המקושר לתעשיה למה המחירים הצפויים של הכרטיסים בארץ הולכים להיות גדולים משמעותית. הסיבה היא כי בארץ לא יהיה מלאי זמין של FE (לכן התמחירים הצפויים של הכרטיסים של פלונטר וכו) והגרסאות היקרות יותר של השותפות(ASUS וכו) מפצות בעצם על המחיר ה"זול" של הFE, בעוד שנווידיה צוחקת עד הבנק. תוכלו גם לראות מאומדנים באינטרנט, למשל 1700 דולר\יורו בגרסט של פרטנרית+ מעמ ושאר ירקות לא לוקח אותנו כול כך רחוק מהאומדן שראינו בארץ. לכול חברינו שזעקו- הסיבה היא כנראה NVIDIA והשוק הקטן יחסית בארץ ולא היבואנים.. https://www.tomshardware.com/news/pricing-for-rtx-3080-and-rtx-3090-aftermarket-cards-revealed-on…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שותפות השיווק של AMD חושפות ארבעה דגמים מתוכננים חדשים דרך בקשות רישום - כולם בתגי מחיר מיועדים של פחות מ-500 דולר לכאורהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
המתאם החדש שמציעה חברת Eurocom יאפשר לכם לחבר כרטיסי MXM בהתבסס על חריץ PCI-Express 3.0 X16 סטנדרטי, ובכך ליצור מערך קומפקטי מאוד ועוצמתי משלכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
- 2 followers
-
-
שתי תוכנות טובות לכיוונון המסך שלכם. מומלץ מאוד לבעליי מסכים חדשים, גרפיקאים, ובכלל. Hex2Bit - http://www.hex2bit.com/products/product_mcw.asp WiziWYG - http://www.praxisoft.com/pages/products.wiziwyg.html תהנו.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
RIVA TNT2 32 MB ב85$ (הייתי נותן את הלינק אבל אני חושב שזה פרסום תקנו אותי אם אני תועה) אני אישית קניתי GFORCE 2 64 MB ב300 אז איך יכול להיות שהכרטיס המסריח הזה יעלה 400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי עם המערכת שלי ציון גדול של 4465 :AR15: אני לא יודע מה לעשות :-/ תעזרו לי בבקשה? :'(
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך רחב של סמסונג אבל אני לא מצליח לשנות ל-1680X1050. איך משנים לרזולוציה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם מסך 28 אינצ' ברזולוציה 1920x1200 וכרטיס מסך 8800GT I-Chill OC של Inno (עובד על 2000/700/400). אומנם אני לא מחשיב עצמי כגיימר, אך כאשר אני משחק, אני אוהב להנות מהמשחק כמעט עם כל מה שהוא מסוגל לתת (מבחינת גרפיקה). הכרטיס הנוכחי טוב, אבל לא מספק אותי, אני מעוניין לשדרגו, אך לא בטוח למה (חשבתי על HD4870, ואולי בעתיד להוסיף עוד אחד למערך CF), ולא רוצה לגלות שאחרי ששידרגתי, שהמצב לא השתנה כלכך. איזה כרטיס מסך לדעתכם אני צריך כדי לעבוד ברזולוציה הנ"ל, ולהנות מהמשחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב ישן מאוד עם כרטיס מסך ATI שיש לו 16MB או 32MB השאלה שלי היא כזאת, אם אני רוצה לקנות לו מסך דק של 19 או 20 אינץ רחב האם אני אוכל להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך? המחשב הזה מיועד רק לגלישה וכמו כן לראות סרטים... אני אריץ על המחשב מערכת הפעלה XP. תודה על העזרה, פיטוס.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, לפני כיום הורדתי דריבר ששמתי עליו המלצות רבות בשם Thunderbird Ultra , אשר אמור לספק את הפתרון האידילי לכרטיסי ה gForce 1,2,3,4 mx של נבידיה. הדרייבר עד כה עובד מצויין ואני מרוצה, אבל הבעיה היחידה, שהרזצולוציה הכי נמוכה הפכה ל 1024 * 768 , מה שגורם לכך שבמשחקים, אני לא יכול לשחק ברזולוציות נמוכות יותר כגון 800 * 600, שיקנו לי הרבה יותר Fps, ולא רק שאז לא היה לי הרבה, עכשיו ברזולוציות כאלה הכרטיס שלי בקושי מחזיק, כמו כן זה גם שינה לי את ה Refresh Rate של המסך ל 100, ללא אפשרות לשינוי של Refresh Rate אחר. אני יודה מאוד מאוד, למי שידריך אותי איך להחזיר את הרזולוציות הנמוכות יותר גם כן, מבלי להתקין דריבר חדש - DrowNz
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-