כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה הכרטיס שברשותי הוא ראידון 9700 פרו תוצרת sapphire עכשיו קראתי פה על כל מני דרברים שמעלים טיפה את הביצועים איזה דרייברים כדי לי מיati.com הרגלים או שיש משהו מיוחד . תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז ככה: חבר הביא לי כרטיס של דימונד כדי לבדוק האם הוא עובד, בקיצור הכנסתי לחריץ הPCI (כן, לPCI) העלתי את המחשב כשעדיין המסך מחובר לכרטיס שלי, הווינדוס מזהה שיש כרטיס מולטימדיה אבל לא מזהה איזה. הפעלתי את המחשב מחדש כשהמסך מחובר לדיימונד אבל לא רואים כלום על המסך (אצל חבר שלי הופיע שאין בכלל אות). מה שרשום על הכרטיס זה: Monster 3D PCI s/n 3370100005911 p/n 23150002-402 הכרטיס ממש ישן, 1997 מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של דאוס אקס 2 עכשיו, כשמפעילים את המשחק, אחרי הסרטון של EIDOS ןאחרי זה של ION STORM יש סרטון של NVIDIA (כמו אלו שהיו בזמנה של 3DFX לפני כל משחק שתמך בכרטיס שלהם), רק מה, לי יש R9600XT. מה זה אומר, נווידיאה עזרו בפיתוח המשחק, שילמו כסף, מה? (רק לציין שלדמו הזה היה בהתחלה בעיה שהוא לא רץ טוב גם על מחשבים חדישים יחסית שהיו בהם כרטיסי READON - אצלי הכל רץ חלק, טפו טפו טפו )
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ואל תגידו לקנות כ.מסך עוד יותר טוב כי ליותר טוב אין לי כסף ! :'(
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בוקר טוב ראיתי בחוברת של החנות Bug שני מסכים שונים וההבדל ביניהם הוא 9 שקל בלבד ורציתי לדעת איזה מהם יותר טוב ? LG 17" F700B Flatron : Strip 0.24 66HZ 1024X1280 תקן בטיחות - TC009 Smasung syncMaster 17" 763MB : Dpl 1024X1280 0.20 שפורפרת DynaFlat X Magic Bright איזה מהם יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מה ההגדרות שבהן צריך להריץ את 3DMARK (גם את 01 וגם את 03), ברור שלבטל את הפילטרים, אבל באיזה רזולוציה משווים?
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הייתי אצל מישהו שקנה FX5200 מעפן של אסוס. המשחק NFS:U עובד אצלו ממש לאט ואני יודע שזה בגלל שהוא עובד בDX9 והכרטיס הזה תומך בDX9 אבל המשחק ממש זוחל!! האם יש אפשרות להפעיל את המשחק בDX8.1 כדי שיפעל מהר? תודה
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום את הסט החדש של ה Catlyst ומאז שהתקנתי ה VIDEO IN של ה ATI MULTIMEDIA CENTER מסרב לעבוד לי כמוכן התקנתי את הגירסה החדשה של ה MULTIMEDI CENTER גירסא 8.8 כחלק מנסיוני לפתור את הבעיה אך גם זה לא צלח מה עושים? איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי לבדוק באחת התוכנות לערכית וידאו שבירשותי האם התקן ה VIDEO IN של הכרטיס מותקן ועובד כראוי והכן הוא עובד. שוב שאלתי כיצד אני פותר את הבעיה הזאת? האם מישהו נתקבל בבעיה כזאת? אודה לעזרתכם בנידון.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להתייעץ עם חברי הפורום הנכבדים בקשר לצג שאני רוצה לקנות, עד 1100 ש,ח בערך, לא יותר. חשוב לי קצבי רענון גבוהים יחסית, וגם ביצועים. מדובר ב17", פרט לPROVIEW שמציעים גם 17" במחיר נחמד: צג ה19" של PROVIEW: http://www.proviewintl.com/product/crt/dxseries.htm (דגם 997N) - נשמע נחמד, רענון נחמד, רעיון ה19" נחמד לצפיה במחשב לסרטים (מטרה מאוד מנוצלת אצלי) אך גם תופס הרבה מקום... המחיר - סביר 1050. החברה - אף פעם לא אהבתי אותם... (אבל - בגלל זה אני שואל ). אגב - רזולוציה מומלצת בצג 19" היא 1280*1024 או 1024*768? צגי 17" : LG F700P http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=1&actType=&modelName=&globalCode=FB790G&modelPrefix=40IF17&gl…
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום. אפרט בקצרה על המחשב שברשותי ואבקש המלצה לכרטיס מסך טוב (לא יקר מידי) שיתאים בעיקר למשחקם. p4 1.7, Gforce 4 MMX440 ,512k SDRAM, WD 80g (8mb) Hard disk... (כן קצת ישן, אבל עושה עבודתו) זהו בכללי. שתי שאלות בעיקר... 1. מה ההבדר העיקרי בין RAEDON 9600 ל 9700 ו 9800 (חוץ מאשר המחיר כמובן - ז"א האם המחיר שווה את ההשקעה ?) 2. NAVIDIA FX5200 וה FX5600 והכי חשוב מה המומלץ מבין כל הנ"ל ? שוב בהתחשב במחשב, מחיר ובביצועים ? הרבה תודות מראש. תומר.
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני הולך לקנות לאחותי הקטנה מחשב ואחד הדברים שהיא אוהבת זה כמובן לשחק,חשבתי על כרטיס מסך רדאון 9200 או FX 5200 איזה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך IIYAMA 454 חיברתי אותו והכל עובד כמו שצריך, אבל הורדתי את הדריברים מהאתר של IIYAMA ושאני מנשה להתקין אותם(בעידכון דריברים למסך אני מסמל את התיקיה שבה הדריברים) ההתקנה אומרת לי שאין בכלל דריברים התיקיה שבחרתי. אז השאלה שלי איך אני בכלל מתקין את הדריברים למסך ובמה בדיוק הם עוזרים? וגם אני רואה שיש 4 יציאות usb בצד הימני של המסך אז רציתי לשאול אם הם יכולים לשמש כמו כל USB רגיל ואפשר לחבר אליהם כל מכשיר בעל חיבור usb.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
עדיף שיהיה רדאון אבל לא כ"כ משנה. ושהכרטיס יהיה הכי חזק שאפשר, לא מעניין אותי דברים אחרים... נ.ב שיהיה יותר חזק מכל ה-4mx כי זה הכרטיס הנוכחי...
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אם אפשר תמונה של הכרטיס מקדימה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי תקציב עד 1000 שח ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסכום הזה ואני לא צריך לעריכה וכאלה רק למשחקים כבדים
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי מסך בן 4 שנים מסדרת ה-107S של PHILIPS למי שמכיר. מי שמכיר יודע שזה מסוג המסכים שלא נעים בכלל להסתכל עליהם אולי בגלל קרינה או משהו אני לא יודע. בכל אופן אני לא רוצה לקנות מסך חדש אז מה אני יכול לעשות? עוד משהו רציתי לדעת עם איזה ספריי ונייר צריך לנקות מסכים? ;D
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אוקי.... אחי הוריד משחק bridgeit... משחק שאתה מהנדס... ובונה גשרים( :) עכשיו את המשחק פתחה nVIDIA כשאני נכנס למשחק הוא ישר יוצא ורושם משהו בסגנון "אתה צריך לפחות GF4 Ti או FX כדי להריץ את המשחק"!! בקיצור ב nVIDIA לא רוצים שמשתמשי ATI ישחקו בזה!!!!!!!!! אולי מישהו מכיר emulator של FX כדי לשחק?! מן הסתם ה9800 שלי יכול להריץ את המשחק הזה ;D
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידוע לי שמוכרים את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE בKSP כOEM.. השאלה היא- האם גם בגירסה הזאת של הבאנדל נמצא הקופון של האלף לייף 2? : לפי דעתי כן, אבל לכו תבינו את KSP.....
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי המסך הזה .. והוא מוגדר אצלי פלאג אנד פלאי ולפי היגיון נראה לי שעם הוא יזוהה בתור המסך שהוא אז יהיו לי יותר אפשרויות לשינוי הרפרש רייט וכולה.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אתם אומרים לפתוח עוד צינורות אם דריברים אומגה... אפשר לעשות את זה גם על TI4600 ?? ואם כן אז אך עושים את זה ??? דרך אגב התקנתי את הדריבר והתוצאה שלי ב 3DMARK01 עלתה מ 13,500 ל בסביבות 15,000 !!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כרטיס MSI TI4600 128MB עם VIVO ששיך ל Decktor הלך לעולמו :'( :'( :-[ עקב טעות אנוש מצערת ביותר, בטעות הבאתי מכה, חלשה אמנם, לאחד הצ'יפים של הזכרונות (בעזרת הצבט) בזמן שהרכבתי לו גוף קירור אחר, כשחיזקתי את הקליפסים. הכרטיס עובד יופי עד שהדריוור שלו נטען. ברגע שהוא נטען הכרטיס משתבש והוא היה מכבה את המסך ו...זהו. אחרי עבודה רבה, הנמכתי את המהירות של הזכרונות מ700MHz (בערך) ל 400MHz ע"י עריכת בBIOS. חלונות אמנם עולה במצב הזה אבל המסך מדי פעם מתכבה ונדלק שוב (בגלל הכרטיס) ויש הרבה "Artifacts". ניסיתי להפעיל איתו משחק כשהוא תחת ה"UnderClocking" הזה המשחק פועל עם המון Artifacts והמחשב נתקע אחרי כמה דקות. אני יודע שזה השבב זכרון כי הכרטיס עבד יופי לפני זה. הכרטיס עובד יופי ללא ש…
-
- 52 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכוולם אני כבר גולש באתר באופן קבוע יותר מ4 חודשים אבל אני עכשיו חדש בפורמים פה .. אני צריך קצת עזרה אם שפר לבקש ממכם כי אני רואה שיש פה פורם רציני! תודה מראש.. מה זה יציאת DVI ו VIVO ו TV OUT (TV OUT אני מכיר מה זה אבל אני צריך כזה בפירוט ומה משמשת כל אופציה ומה הצרכים שלהם במחשב .. תודה? ?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GEFORCE FX 5200 ולוח אם ASUS P4S800 . הכרטיס והלוח אם תומכים בside banding אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שהלוח לא תומך בזה האם כאשר זה מופעל אני אראה שיפור בביצועים? ואיך אפשר להפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ASUS Radeon 9800XT/TVD תראו איזה כרטיס קטלני!! http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-