כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא כזה: לוח אם: gigabyte 81915pl-G מעבד: pentium 4 prescot 531j 3000Mhz עשיתי לו אוברקלוק, כרגע הוא על MHz3700. צ'יפסט: intel i915g כרטיס מסך: ati radeon x550xt זכרון: 1024mb DDR עדיף כרטיס של ATI, התקציב שלי הוא 800 ש"ח בערך אני רוצה משהו שיריץ לי בטלפילד 2142 חלק ברזולוציה גבוהה... יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד e6400 וכרטיס מסך 8800gt ואני רוצה לשדרג את המחשב שאני יכול לשחק bf bc2 על הגדרות הכי גבוהות חלק תקציב בערך 1500 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב שלי - המחשב נקנה לפני כמעט 4 שנים , משחק בעיקר PUBG וכרטיס מסך לא מספיק טוב (הרבה דרופ FPS במהלך המשחק). כרגע משחק על הגדרות נמוכות ורזולוצייה נמוכה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר שיתן לי יותר FPS גבוהה ויציב , וייתן לי אפשרות להקליט ולהסטרים בזמן משחק. שווה להחליף כבר את כל המחשב או להחליף רק כרטיס מסך (או אפילו כמה חלקים) ? תקציב רק לכרטיס מסך 1000-1500. המסך - BenQ XL2430T תומך ב-FHD 144HZ המפרט- מעבד אינטל: Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E,…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המעבד שברשותי הוא I3 2100 וספק של SEASONIC S12 520W.. האם הוא יחזיק את הכרטיס כמו שצריך? ואם כבר שואלים, איך הוא יחזיק את R9 280X גם כן? למרות שהוא לא בתכנון... המעבד שלי יצור צוואר בקבוק עם 270X? אני פשוט די נמנע משדרוג מעבד כי זה די יקר עבורי.. איך השילוב יהיה? משחקים מודרניים בדרך כלל.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב כבר בערך 3 או 4 שנים (לא זוכר בדיוק) שקניתי אותו אז הוא נחשב חזק מאוד אבל היום כבר לא... מפרט: core2quad Q9450 2.66ghz 4gb זכרון ATI HD 3870 השימוש שלי במחשב הוא 70% צפיה בסרטים וסדרות בFHD 1080P ו30% משחקים. חשבתי אולי לשדרג את כרטיס המסך לאחד שתומך בצורה הטובה ביותר בוידאו מקודד ולא מקודד ונותן תמיכה בפורמטים חדשים של סאונד. בנוסף הבנתי שיש כרטיסי מסך שתומכים גם ב3D ומכיוון שבקרוב אני הולך לשדרג את המסך (מסך טלויזיה LCD שמשמש בתור מסך המחשב) אז התמיכה ב3D חשובה לי מאוד. אני גם משחק קצת שיש משחק שממש מעניין אותי (האחרון היה פורטל 2) אז שהכרטיס יהיה חזק מספיק בשביל להריץ משחקים חדשים ברזולוציה הטבעית של המסך 1080x1920, והבנתי שיש משחקים גם שתומכים …
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון ככה שאני ישמח אם יעבירו את זה במקרה שטעיתי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מכיוון שהביצועים בעייתים בגיימינג המחשב שלי : מפרט intel p4 2.8ghz מעבד asus p4s800 ddr 800mhz לוח אם maxtor 80gb 7200rpm דיסק קשיח ddr 512 400mhz זיכרון radeon 9200 128mb ddr+tv כ.מ חשבתי להתחיל בזה שאני ישנה את הכרטים מסך למשהו שעולה בסביבות ה800~ שקל אלא אם אני יכול להשיג משהו זול יותר עם ביצועים יותר טובים בנוסף לזה אני אשמח לקבל עוד עצות אם כדאי לי להחליף עוד דברים,בכל מקרה אני רוצה מחשב שיריץ משחקים כמו wow,hf2 על 1024x768 עם הכל על לפחות מדיום,ואם זה יהיה אפשרי אז אולי אפילו עם 2AA... למרות שזה כבר נראה לי יותר מדי לגרוטאה הזו :< בקיצור אני צריך כרטיס מסך ב800 וע…
-
- 11 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום... להלן המפרט של המחשב שלי: AMD Athlon 3000+ 64Bit [סוקט 574] Asus K8V SE DEluxe [AGPX8 Kingston 1024MB DDR RAM [512*2] WD 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit [AGPX8] HEC 720W הקיצר,המחשב הנ"ל הוא כבר לא אותה חיית ביצועים שהוא היה בעבר,וכבר הירידה בביצועים ניכרת עליו [אומנם הוא מחזיק סבבה את כל המשחקים הקיימים בשוק עכשיו ואפילו על הגדרות לא רעות בכלל...אם ניקח את C&C3 לדוגמא-אני משחק שם עם הכל על HIGH וחלק על ULTRA HIGH והFPS סבבה לגמרי ב90% מהקטעים]...אבל יש התקדמות מתמדת במשחקים,והמחשב הולך ומתדרדר... עכשיו אני אדבר ישר ולענין-אני זונת גראפיקה...אני נהנה ממשחק פי 1000 כשהרזולוציה גבוהה,וכשהגראפיקה עושה נעים בעיניים והמחשב שלי כבר הולך ונעשה בעייתי בתחו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני קצת פחות משנה, במחשבה שאין טעם להפציץ בכרטיס מסך, ואני אשדרג אותו בהמשך. עכשיו זה בהמשך, ולכבוד נובמבר הבא עלינו לטובה (בעיקר) עם BF3 אני רוצה לשדרג את הכרטיס. המפרט.. Intel i5 320 GHZ, 4GB RAM, Geforce GT220 הGT220 לא היה משהו גם כשהוא יצא ובגלל זה אני מחליף אותו, בשאיפה למשהו באמת רציני. בכל מקרה- אני לא באמת מבין, אז אם חסר מידע או משהו- אני אשלים. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6600 של GIGABYTE ורציתי לשדרג אותו למשהו יותר עצבני עכשיו יש לי 2000-2500 ש"ח מזומן ו זיכוי על הכרטיס בחנות הוא 500 ש"ח.... מה אתם מציעים? עוד שאלה: מישהו מכיר את המשחק OBLIVION? ואם כן איזה כרטיס מסך ימשוך אותו בלי שיתקע טיפה אצלי נתקע די הרבה כשיש הרבה דברים...
-
- 7 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. אני מחפש כרטיס שייכנס לתקציב מבלי שאני אצטרך להחליף ספק כוח יש לי ספק Enermex Liberty ELT400AWT מעבד e8400 3 כוננים קשיחים 2GB זיכרון אילו כרטיסים אני יכול לקנות?
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
Palit ATI HD Radeon 4850 512mb GDDR3 Retail HDMI PCI-E P485512D3H זה הכרטיס ששמתי עליו עין הוא עולה 760 שקל המפרט של המחשב הוא לוח אם - msi pm8m3-v(ms-7211) זיכרון DDR SDRAM מסך 17 דק LG כרטיס מסך ATI Radeon Graphics Processor AGP מעבד intel pentium 4 511, 2800 Mhz (21X133) המחשב יתמוך בכרטיס מסך ?? אם לא איזה כרטיסי מסך אתם מציעים?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי לכולם יש בידי כרגע 1300 ש"ח (אם אפשרות לקצת יותר אולי) יש לי כרטיס רדאון 8500 כרגע. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך של ATI מה אתם ממליצים וכמובן בהתאם למערכת שלי. תודה גל
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2665 עכשיו אני מבין שמדובר בלוח CS ולא SLI האם זה אומר שאכלתי אותה??????? מה עדיףכרגע יש לי כרטיס GTS 8800 של ASUS 640 MB ובהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל עכשיו הראו לי שזה בעצם לוח של CF ,מה האופציות שיש לפניי עם לוח כזה? לכרטיס אחד טוב ביותר שיש יחסית למחיר תקציב 700 דולר (קנייה בארה"ב). או שקיימת האפשרות זולה יותר פשוט להוסיף כרטיס דומה נוסף. תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי חבר'ה. המחשב שלי כבר לא סוחב. 2 גיג'ה הרץ עם ג'י פורס 4. אז אמרתי לעצמי שאני אקנה עכשיו איזה ג'י פורס 6600 או משהו כזה..לא מטורף אבל יחזיק לי דיי הרבה זמן. זאת גם השקעה של 500 שח.. לא משהו רציני. אבל כל פעם שנאי מחפש אני רואה שהסטנדרט הוא כבר PCI EXPRESS. אני לא יודע אם שווה לי לקנות עכשיו AGP . אולי כבר שווה לי לקנות לוח אם שיתמוך ב PCI EXPRESS. אבל אז גם את הזיכרון אני אצטרך להחליף מ DDR ל איזה DDR 2 או משהו. בקיצור הבנתם את הבעיה שלי. אני צריך איזה שדרוג אבל משהו שאני אוכל עוד איזה שנה לקחת איתי למחשב חדש. הרי אין היגיון בלקנות כרטיס מסך שיחזיק כולה שנה.. עצות?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני ממשיך את הסבר הדילמה שלי בפורום זה מהדיון הקודם שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244916.0 בדגש על סוף עמוד מס' 2. והתגובה של STINGER ושוב הנה המפרט שלי: P4 3.2 PRESCOTT AUDIGY 2 ZS ASUS P4P800SE X800 XT 256 AGP 2GB DDR 400MHZ בשני סטיקים תכננתי לשדרג לכרטיס X1950 512MB בתצורת AGP אך ייעצו לי לעשות שדרוג מאסיבי כבר ללוח של PCI-E ואז לקנות את אותו כרטיס בטכנולוגיה החדשה. תכלס...אין לי הרבה כסף....פשוט התחלתי לחשוב על השדרוג איך שראיתי את RAINBOW 6 VEGAS. זה המשחק הראשון שנתן לי בום בפרצוף כשהבנתי שהוא הראשון שאני לא יכול לשחק בו [בגלל שאין לי תמיכה ב SHADER 3.0 בכרטיס הנוכחי]. אז נפתחה לי האופציה למכור את הכרטיס X800 XT AGP שלי...אז אני רצי…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך ה-1070 שלי, כנראה שאצטרך לשדרג גם את המעבד ה-ryzen 5 1600x גם כן? הראם מספק בינתיים, 16, הדיסק קשיח ssd, כרגע אני עם משקפי האוקולוס ריפט ולא החלטתי לאיזה משקפיים לשדרג, אבל מה שלא יהיה אני אצטרך כרטיס מסך ומעבד, השאלה היא שכרגע אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת, האם קודם לקנות מעבד חדש (ולמכור את הקודם), וגם לאיזה מעבד הכי כדאי כי אם אני כבר משדרג אני לא רואה טעם לעלות דרגה אחת לנגיד ryzen 5 2600) או מה שלא נחשב דרגה אחת אלא משהו 2-3 דרגות מעל, או, שכדאי להתחיל עם הכרטיס מסך קודם, ושוב כנ"ל לאיזה כרטיס כדאי לשדרג ל-2070 או ל-1080 ti או בכלל לחכות ל-amd החדשים, כי אני קונה מהם המון כמו המעבד שלי, ובעבר היה לי את ה-4…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם לוח: GA-870A-USB3L השאלה שלי עם הוא יתמוך במערך כרטיסים זה חושב לי כי חלק מן המקורות אומרים שלא וחלק כן אני חושב שהוא יתמוך אבל באיכות נמוכה. אני צודק? כרטיס מסך: HD6850 ואני רוצה כפול (כאלו להוסיך אותו כרטיס למערך) ספק: Seasonic M12II-620 620W מעבד: phenom 2 965 האם אני יכול לעשות מערך? ולאיזה כרטיס אתם ממליצים<?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום! לפני חודשיים~ רכשתי מחשב חדש וזהו המפרט שלו: Intel Pentium 4 2800MHz (Bus: 800MHz, H-T) 256MB 333DDR * 2 GeForce FX5200 128MB אחרי שהפעלתי עליו משחקים כמו Far Cry ו-Doom 3 הוא התחיל להשתעל. הבנתי שהנקודה החלשה אצלי הוא הכרטיס מסך. בהתחלה חשבתי לקנות Radeon 9800 Pro 128MB. אבל 1500~ ש"ח זה הרבה. אז החלטתי להתפשר על RADEON 9600 XT 128MB. כמה שאלות לי אליכם: *האם המחשב שלי יוכל להפיק את כל 100% מה-Radeon9600XT? *עד כמה שונה הכרטיס הזה מה-FX5200 מבחינת ביצועים ואיכות, והאם ההבדל באמת שווה את המחיר הכספי? *איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לרכוש? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האמת שהרבה זמן רציתי להחליף ת4850 ואז תמיד התחרטתי וחכיתי עוד ועוד בנתים הוא מריץ לי הכל..אבל לא בהגדרות גבוהות! אחרי ששחקתי Ghost Recon:Future Soldier בא לי מאוד לשדרג אותו!! אזז מה אתם ממליצים לי עם הסתדרתי יפה עם 4850 ..כרטיס חזק מימנו לא צריך להגזים פשוט שיעבוד טוב יותר בהגדרות גבוהות יחסית בלי תנועות איטיות וכו' נ.ב אני קצר בכסף אז מה מומלץ לי ..בעיקרון 6870 חשבתי עליו ראיתי אותו בזאפ הכי זול 715 שקל בערך.. מחיר סביר אני יכול לעמוד בו .אבל השאלה עם אפשר לחסוך בכרטיס לא פחות גרוע מימנו בתקציב זול יותר עם כמעט אותם ביצועים (שלא משמעותים ..או שעם כבר לשדרג אז 6870 וזהו סופי! מקווה שהבנתם אותי תודה רבה ;D
-
- 48 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב לקראת CYBERPUNK, יש לי: GeForce GTX 1070 I5- 6500 חשבתי לקנות את ה3070 אבל אני לא כל כך מבין בהבדלים בין הגירסאות, וגם תוהה אם אני צריך לשדרג את הI5 למשהו אחר. ובנוסף לא לגמרי מצאתי איפה אפשר לקנות את ה3070 אז אשמח לתמיכה תודה:)
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלוום.. יש לי 2 שאלות. נתחיל? דבר ראשון, יש איזה אפשורת לשים 256MB על הכרטיס מסך שלי? (ati radeon xpress 200m). יש לי 1280MB ראמ על המחשב (256MB + 1GB). דרך הביוס הוא לא נותן יותר מ-128MB. יש דרך "לעקוף" את זה? בכלל, יתן לי משהו אם אני אשים על הכריס מסך 256MB? שאלה שניה, לפי מה שהבנתי (ואולי אני טועה...) הכרטיס מסך שלי הוא רק לניידים (יש לי נייד). וגם כשאני בודק אם הכרטיס שלי מספיק טוב בשביל משחקים מסוימים באתר system requirements labs אז זה מסמן X על הכרטיס מסך אבל בפירוט (מאיץ 3D, pixel shader וכו' וכו'.. יש על הכל V). אז, רציתי לשאול אם הכרטיס שלי כביכול מקביל לכרטיס מסך אחר לדסקטופים? ואם כן, אז לאיזה? תודה רבה, מקווה שתוכלו לעזור לי =] עוד שאלה קטנה, לפי sy…
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.hardware.info/en-US/productdb/bGNkbZiamJjK/viewproduct/MSI_K9NGM2FID/ זה הלוח אם ואני רוצה לשים עליו ATI RADEON X300 אבל אני לא יודע אם הוא מתאים כי הוא ממש ישן! זה משרשום עליו: EAX300SE A260C2 R 1.00
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז חבר שלי יהיה בניו יורק בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יאסוף לי צמד כרטיסי מסך gtx1070. מה הדרך הכי נוחה לעשות את זה? תודה דן
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קודם כל מצטער שאין לי את המפרט של המחשב בפרופיל אני יוסיף ברגע שאני יגיע הביתה ואני יידע פרטים יותר מדוייקים של הלוח אם והספק כח (כרגע בעבודה) מה שרציתי לדעת זה אם כדאי להוסיף עוד כרטיס ולחבר אותם ב CROSSFIRE (יש לי לוח אם עם 2 יציאות PCI-E) או להחליף לכרטיס אחר של NVIDIA פשוט הכרטיס שלי כבר עייף למשחקים כמו באטלפילד 2, PURE, CRYSIS ואפילו GUITAR HERO שהוא על הגדרות גבוהות... אז הייתי שמח שתעזרו לי בבחירת הכרטיס לפי השיקולים שרשמתי פה למעלה התקציב שלי הוא 500 ש"ח ואפשר חריגות קלות כלפי מעלה בינתיים ממה שאני זוכר יש לי מעבד intel core 2 duo 4300 זיכרון 4 GB ודגם מדוייק של לוח אם והספק כמו שאמרתי שאני יגיע הביתה אני ירשום ודרך אגב רציתי לדעת אם בכלל שווה לי לעשות CR…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רוצה לתת שני 8800GTS 640MB תמורת GTX אחד....מה מעוניין? פשוט אני עובר ללוח אם אחר בלי SLI...ואני אסתפק ב GTX אחד בודד.... שני ה GTS בקופסאות מקוריות...אחד נקנה לפני חודש וקצת בארץ והשני לפני חודש בערך מחו"ל. אחד EVGA ואחד BFG שניהם אחריות לכל החיים. מי ראשון ?
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-