עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ac-Boy,

שלום. זו היא ההודעת השגיאה אשר מופיע לי בכל הפעלה של המחשב: http://img190.imageshack.us/img190/6774/94813536.png אשמח לעזרה (שיהיה ברור, יש לי רק כרטיס אחד)

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. Started by nesber,

קניתי מחשב i5 עם כרטיס מסך hd6850 של ג'יגהבייט.מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 64 ביט. למרבה הפתעתי, גיליתי שהמשחקים מופעלים עם קצב רענון בלתי נסבל של 60 הרץ. אני עדיין משתמש במסך CRT, כך שאי אפשר לשחק כשהכל מרצד. חפרתי בcatalyst center ולא מצאתי שום דרך "לדחוס" קצב רענון. בעבר היו כלים כאלה לati וnvidia אבל היום עושה רושם שהם לא מתייחסים לזה. התקנתי איזו תוכנה לא רשמית בשם ati tray tools , שיש בה פיצ'ר כזה, אבל זה בכלל לא עבד, וגם גרם לבעיה עם הדרייבר. מה אני יכול לעשות בנושא? השקעתי כסף רב על מחשב חדש עם כרטיס חזק, ועכשיו אני צריך לשחק משחקים עם מסך מרצד?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by Shbd,

היי, המפרט שלי בפרופיל. המחשב "קצת" התיישן וגמגומים ב- FIFA 15 כבר לא מקובלים עליי. לדעתי החלפת כרטיס מסך תעזור. מוכן לשים 500-1000 ש"ח. הצעות ?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. והאם יש בכלל גירסת דרייברים שכללה אופציה זו?! יש לי כרטיס ישן כזה, שאני מתכוון להרכיב על מחשב (יד שניה), והייתי רוצה שתהייה לי את האפשרות הזו, ולאפשר בזאת שליטה במהירות המאוורר. ואולי, זה לא ממש חשוב, וכדאי להתקין את הדרייבר העדכני ביותר, כי העידכונים שווים יותר, לפעולת הכרטיס, מהאופציה הנדונה? מערכת ההפעלה שתותקן תהיה WIN7. הכרטיס מסך בגירסת PCI-E תודה מראש לכול מי שיטרח לעזור.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by Mighty,

וכמובן שהFX לא עובדים על המחשב שלי (עבר כמה בדיקות ונושא בפורום) ואני חיברתי אתמול ATI של חבר ועבד יפה מאוד ואני רוצה להחליף את ה5200 לATI בחנות....אני רוצה לדעת דגמים של ATI שמקבלים פחות או יותר בביצועים/מחיר שהמוכר לא יעבוד עלי... תודה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by PandemicFan,

האם יש הבדל משמעותי בין החברות השונות (msi,asus,evga,gigabyte), אם זה מבחינת מהירות או קירור ? תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. תנו קצת הערות טובות ורעות... תודה!

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by GHOST,

מה הכרטיס הכי משתלם בטווח מחירים של עד ל1500 ש"ח לעפיק הAGP

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  9. יש לי HD4850 של PALIT בלי OC סטוק לגמרי ושאני משחק באינטרנט אז יש לי FPS נמוך (ממוצע של 65-70) ואנשים אחרים עם כרטיסים יותר חלשים כמו HD4370 או NVIDIA9800GT אומרים לי שהם משחקים על ההגדרות הכי גבוההות ויש להם באזור ה 140-160 FPS חשבתי שזה קשור לזה שאני משחק על וונסאוס XP ושהם שיחקו על VISTA אז התקנתי VISTA עם דירקטקס10 ועדין הFPS יחסית נמוך יש לי אינטרנט 10 מגה אז זה לא קשור לפינגים וכל זה.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  10. ראיתי את המסך הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 20 אינץ'LCD בכזה מחיר!!!!! חשבתי לקנות לי לחדר אחד... אבל האם יש איזה דרך לחבר אותו במקום הטלוויזיה בחדר??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dark,

VOODOO 4 4500 AGP 32MB או: RIVA TNT 2 AGP 32MB

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מזה כמה זמן אני כבר שכרטיס המסך שלי מתיישן ובקושי סוחב משחקים בימינו ועם רכישתו של מסך חדש הגעתי למסקה שהגיע הזמן לשדרג. המפרט שלי הוא כמו שרשום בצד (הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1680*1050) ומכאן באות כמה שאלות: אני מניח שהמעבד שלי (e6300 ) יהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך חדשים, אך אין לי כל רצון לשדרג כרגע מעבר לכרטיס המסך. אולי אני אוכל לעשות OC כלשהו למען שיפור הביצועים. מכאן נובעת השאלה הראשונה, איזה כרטיס מסך מומלץ לי? מביקורות ברשת הגעתי למסקנה ש- hd4770 זה כרטיס לא רע, במחיר סביר ויכול אולי גם להתאים לי אבל אז ראיתי שבכ- 40 ש"ח יותר אפשר כבר לקנות GTS250.. שאני לא בטוח שיש טעם לקנות. עוד שאלה, נניח ואני כן אלך על ה- GTS250, הספק שלי (hec 400trt ) יוכל להחזיק אותו? אמנ…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  13. שלום רב בשעה טובה עברתי למחשב נייד נחמד וזריז ( לא חשוב איזה ) עכשיו את המחשב הנייח אני מעוניין לתת לאחיין שלי כדי שיהנה ממנו מפרט המחשב הנייח הוא כדלקמן מעבד 3.4 GHZ P4 מספר 650 זיכרון 2 GB GHZ DDR 2 667 MHZ לוח אם P5GC MX הארד דיסק 80 GB הרעיון הוא לקנות כרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח וממש לא יותר כדי שהאו יוכל להנות ממשחקים עד כמה שניתן מהמחשב הזה אני נורא אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by YARONGT,

יש לאחי HD 4870 ואני רואה בmsi afterborner שהתדר ליבה על 200 והזכרון על 500 זה נורמלי אני מקבל ב BFBC2 16 Fps זה נורמלי לכרטיס כזה? או ב prototype על כל האיכות 25-35 נורמלי ? לומר את האמת אני קצת מאוכזב מהכרטיס?

15. Started by aviram20,

היי כולם לאחר הרבה הרבה היתלבטויות .. החלטתי שלא להשקיע ולקנות זוג 4870 מאחר ואני אפילו לא משחק כל ההיתלהבות שלי אומנם גדולה ואני פריק דיי גדול של כל העניים אך משהו בי אומר לי שלא כדאי לי להשקיע 3 אלף על כרטיסים של אשתמש בהם כלל .. לכן אני חושב על 2900 שהוא ניראה לי כרטיס דיי נחמד ויפה לכן חשבתי לקנות אותו ואם בעתיד ארצה לחזק את העניינים הרי שה4870X2 לא יברו לי.. הבנתי שהכרטיס מאוד חם.. וזללן חשמל לא קטן.. רציתי לדעת אם הספק שלי OCZ 600W יחזיק שניים כאלה.. ואיך כרטיס במשחקים כמו רדאלרט 3 וכדומה .. בעיה אחרונה שעוד מטרידה אותי היא שבספק שלי יש חיבור 6 פין ועוד 6 פין ועוד 2 פינים סך הכל 14 פינים אם נגיד הייתי לוקח 4850 הייתי מסתדר טוב כי כל כרטיס לוקח 6 פינים והייה נשאר לי…

• 54 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by neogod,

יש לי MX440 והמאוורר שלו התקלקל, הוא עובד ואני עובד איתו במצב הזה כבר די הרבה זמן אבל כל הזמן יש תקיעות של המחשב, המחשב קופא לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד כאילו כלום לא היה. איך אפשר לחבר לכרטיס מסך מאוור נוסף/ אחר???

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  17. המפרט של המחשב שלי: Processor : Intel Core i5 750 Mainboard : Gigabyte P55-US3L Physical Memory : 4096 MB DDR3-SDRAM Video Card : AMD Radeon HD 5850 Series אני מתכנן לשדרג עוד 4 גיגה ראם, וכרטיס מסך. ראיתי שהמליצו פה בפורום על הכרטיס RADEON R9 280X 3GB משומש עם שנתיים אחריות http://www.tms.co.il/product/13483 הבעיה העיקרית זה הספק שלי: ips550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN זה ספק שאייבורי מכרו לי בזול יחסית בזמנו, אני לא יודע לוודא אם הוא יחזיק. הכרטיס מסך שלי צורך 500W בקירוב התקציב שלי הוא סביב ה 600 שח ולכן אני חורג פה... האם יש כרטיס יותר משתלם וזול מהכרטיס הנ"ל? עדיפות לכרטיס משתלם כמה שיותר ברמת המחיר שלו, האם הספק שלי יסחוב אותו? יש להזכיר שאני מוסיף עוד 2X2 זיכרון…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. יש לי טלויזיה 20 אינץ' בחדר בלי כניסת s-video אלא רק שני כניסות audio in ו- video in השאלה היא אם יש אולי ממיר או כבל מיוחד שאפשר לחבר בין הכרטיס מסך (s-video) לטלויזיה.. ???

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. המערכת שלי Processor : Intel Core i5 760 Mainboard : Gigabyte P55-UD3L Physical Memory : 4096 MB DDR3 Video Card : AMD Radeon HD 6870 תודה :-)

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. כאשר מישהו שואל אותי אם יש לי כרטיס תלת מימד למה הוא מתכוון האם זהו כרטיס חיצוני חוץ מהכרטיס הגרפי והאם הוא מובנה בכרטיס המסך geforce 2 mx 400 עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. שלום יש לי בעייה עם הכרטיס מסך שלי (geforce FX 5200) שלפי הטכנאי גרמה לי לפריזינג (קפיאות) ולמסך הכחול הידוע לשמצה של וויינדוס.. בכל אופן.. אני צריך להחליף את הכרטיס מסך.. הטכנאי שם הציע לי Radeon 9600 ATI 256MB DDR1 ואמר שזה ההכי טוב שיש לו שמתאים לי ללוח אם.. אני רוצה לדעת איזה כרטיס יותר טוב יש שמתאים ללוח אם שלי.. וגם מחירים.. אני אשמח לתשובה זריזה.. (ואפילו לזריזה מאוד : ) תודה רבה על העזרה..

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by SilverHawk23,

שלום לכולם, אני עזר בבחירת כ.מסך טוב בתקציב של 1300+- מה שאני מציאתי לעכשיו זה PowerColor X1950 XT 512MB איך הוא? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  23. שלום! קיבלתי היום מחשב חדש שמותקן בו RADEON 9500 PRO, אני צריך עזרה בחיבור כרטיס המסך לטלווזיה, כי אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה ואיזה רכיבים אני צריך לקנות (או שאולי כבר יש לי). תודה מראש למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by ארקדי גאיידמק,

איזה כרטיס מסך יהיה הכי טוב עד 1200 שקל יש לי העדפה ל ג'יפורס אבל אם יש כרטיס רדייון שאוכל את הג'יפורס לא ממש יהיה אכפת לי.. המפרט ככה P4 2.4HT 4*256 זיכרון וזהו זה מה שצריך לדעתי.. אני לא רוצה שהמעבד יהווה"צוואר בקבוק" אם אפשר ב800 ששקל גם טוב העיקר שהמעבד לא יגביל את כל המחשב..

• 7 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.