עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש תוכלו ליראות פה את המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402931.new#new ורציתי להגדיר בGTA IV את כל הדברים על הכי גבוהה שיש... תיראו מה זה כתב לי: http://img149.imageshack.us/img149/4561/aaaaaaaaaaaaaaa.jpg יכול להיות שהכרטיס שלי מוגבל בGTA?\= או שיש דרך אחרת שאני אשמח לישמוע אליה... (ואני מקווה שזה קשור לפורום הזה).

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לדוד שלי את הכרטיס ATI RADEON 9600 PRO וכול פעם שהוא משחק המשחקים יוצאים לו החוצה או שנטקעים יש לו את כול הדריורים אולי הכרטיס מזויף יכול להיות כי עשיתי חיפוש ומצאתי מישהו שדיבר על כרטיסים מזויפים שמעלים להם את המהירות ואז ברור שהם מתחממים יותר זה נכון?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by gabriel,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410 זה זול יותר משאר דגמי ה-9800GTX, אבל זה באמת מאותם דגמי GTX+ ששמענו עליהם לא מזמן שאמורים להיות זולים ומהירים יותר? כי זה מפתיע שזה הדגם היחיד בשוק הישראלי. אז מה דעתכם, משתלם או שיש כאן משהו מסריח? (ולפני שתציעו לי את ATI 4850, אני מסכים אתכם, אבל אני פשוט צריך את תכונת ה-CUDA בגלל תוכנה מסויימת שאני עובד איתה, וזה מגביל אותי ל-NVIDIA)

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  4. ריצתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה האם הוא שווה 485 ש"ח? אני פשוט מחפש את הכרטיס הכי טוב שניתן להשיג ל PCI-E גג עד 500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. דחוף חברה 1. מה למשל ההבדל כבר בFPS במשחקים (גדול/קטן/קטנטן) בין ASUS GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E שעולה לי שם 1415 שקל לבין BFG GeForce 8800GT OC 512MB PCI-e 2.0 שעולה 1390 אם ההבדל קטנטן אז אני אקח את האסוס כי אני רוצה שהכרטיס יהיה כמה שיותר קר (מה שגם יאפשר לי להנמיך את אחוז פעילות הקירור וככה יהיה יותר שקט) 2. מה ההבדל בטמפ' בין הכרטיסים בערך? (אל תמליצאו לי על פליט ודברים אחרים, אני גר בחיפה אז אני קונה בנעה ומשתלם לי לפי שיקולי שלי לקנות אחד מהכרטיסים שלמעלה) צריך תשובה מהירה ועצות או משו.. ואם אני פועל בכלל נכון.. (אני רוצה שקט!! -> ואין תקציב לקנות קירור)

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  6. שלום חברים אני יכול להשיג 6800gt במחיר נורא זול אבל אין לו gddr3 אבל לעומתו אני יכול להשיג x800xl באותו מחיר שיש לו gddr3 מה אתם אומרים לי לקחת תודה אלי ונ.ב ההבדל בביצועים גדול תודה

• 9 תגובות
    • 570 צפיות
  7. שלום לכם אני רוצה לדעת האם בכרטיסים כמו: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail יש גם חיבור DVI וגם את החיבור הישן למסך (הכחול הזה..)??? משום שאני רוצה לחבר חיבור אחד לטלויזיה LVD וDVI למסך מחשב.. בנוסף אשמח אם תצרפו תמונה של החיבורים הנמצאים על הכרטיס עצמו - ניסיתי בגוגל לא מצאתי..... תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  8. לא רלוונטי יותר.. כבר צרבתי את הביוס. שלום חבר'ה. נתקלתי בבעיה שהכרטיס מסך שלי מזוהה לא נכון, מסיבה לא מובנת (כנראה באג בביוס של INNO3D) הוא מזוהה כ: Inno3D GeForce Go 6600GT PCIe 4x כאשר בפועל הוא בכלל לא GO, בטח לא GT ופיזית מחובר לחריץ AGP. זוהי לא בעיה גדולה בחלונות, לא ממש קרה לי מקרה של ירידת ביצועיים במשחקים או כדומה, אבל הבעיות צצו בלינוקס. מכיוון שגם שם הכרטיס מזוהה כ GO GT PCIE אני מקבל מסך שחור בעת עליית הממשק הגרפי. מצאתי לפחות כ 4-5 נושאים בפורום השונים (כולל הפורום של NVIDIA) אשר הפותחים של אותם נושאים הם בעלי כרטיס מסך בדיוק כמו שלי (לא 6600GT, או 6600PCIE, אלה בדיוק 6600 256מגה AGP של INNO3D) שגם אצלהם הכרטיס זוהה לא נכון. 2 נושאים היו קשורים ללינוקס ובשני…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by avi.hagit,

חברה יש לי כרטיס מסך גיפורס 6200 טורבו קאש אני יודע שהוא חרא של כרטיס אבל אני צריך עידכון אחרון של כרטיס זה ואני לא יודע מאיפה אני אמור להביא אותו הבנתי שיש עידכון בשביל הכרטיס שניקרא דנטורדו משהו כזה עיזרו לי בבקשה למצוא את העידכורים לכרטיס שלפחות יריץ לי את gta אנדרס

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה עדיף משני הכרטיסים הנ"ל כי אני ידוע שה-SONIC הוא המהיר יותר אבל יש לו 256MB זיכרון ולSUPER יש 512MB זיכרון אבל הוא איטי בקצת מהSONIC... בקיצור מה משניהם עדיף? בבקשה לא לתת כרטיסים אחרים אני מעונין לדעת מה עדיך מבין שני אלה.. תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  11. שלום אני מחפש את מפת הדרכים של שני החברות אם תאריכים של כרטיסים עתידים של החברות. תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. אני מנסה להתקין דרייבר לכ. מסך חדש (9600GT) שחיברתי למחשב. הורדתי את הגרסא המתאימה (64 ביט) מהאתר של NVIDIA והרצתי את ההתקנה. ההתקנה מפסיקה באמצע ולא מתקינה שום דבר. יש למישהו פיתרון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by gshhar,

המסך הזה גם בא עם רמקולים מובנים. אני לא מחפש איכות בשמיים רק רציתי לשאול האם שומעים משהו או שהווליום ממש נמוך ואיך המסך הזה בכלל? http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. יש לי את הכבל שיש לו את שני הבננות הצהובות שמחוברות לחיבור השחור שנכנס לכרטיס מסך השאלה שלי האם אני יכול בו זמנית לחבר לבננה אחת של הTVOUT משהו כמו טלוויזיה, ולבננה השנייה של הTVIN לחבר משהו כמו קונסולה או משהו שמשדר ווידאו ואז ששניהם יעבדו בו זמנית? למשל הקונסולה משדרת לכרטיס מסך שישדר את זה ישר לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  15. אז אחרי כמה הסתובבויות בפורום כנראה שהבנתי שאני לא רוצה DX10 כרגע. גם בגלל חיזוי לביצועים עלובים בסכום שאני רוצה (8600GT?) וחשבתי דווקא ללכת על ה 7900 לפי כל ה BENCHMARKS למינהם. (שעוקף את ה 8600 בביצועים). אני מניח שהטווח מחירים שלי הוא עד 1500שח בערך. אני באמת מעדיף NVIDIA כי התוכנה שאני עובד עליה המון (AFTER EFFECTS) עובדת איתה יותר ב"שותף". אני גם משחק המון (כשיש משחקים טובים) כמו MEDAL OF HONOR 4 .. BIOSHOCK וכו'. תודה מראש לכל המתייחסים\ממליצים\עוזרים! נ.ב שכחתי לציין שאני חייב שהכרטיס יהיה לפחות 512MB. (רינדורים באפטר אפקטס)

16. פעם בגיפורס 2 היה לי שאני לוחץ על וי באיזה הגדרההיו שתי מסכים כאלה וזה מפעיל תשידור לטלווזיה ואפשר לראות את המחשב בטלווזיה... אחרי שהייתי לוחץ AV בטלווזיה יש לי כרגע 6600 .. איך אנני מפעיל תאופציחה הזאת?.. חיברתי בין הכ.מסך לטלווזיה.. ניסתי לעשות ריבוי צגים וזהעשה לי בלאגן .. התקנתי גם תדרייורים האחרונים של ניוודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. מה ההבדל בין גיפורס 6 6600 רגיל לבין 6600LE?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו (FX 5500) ועכשיו אני מעוניין בכרטיס מסך חדש אני אומנם לא משחק בכלל במשחקים במחשב אלא רק גולש\שומע מוזיקה, יש לי טלוויזית LCD שעד עכשיו חיברתי אותה למחשב בחיבור DVI.. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך עם HDTV? האם אני אראה בטלוויזיה באיכות הרבה יותר טובה מאשר עם החיבור DVI? האם זה כ"כ קריטי? ועל מה אתם ממליצים להסתכל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by semi-t,

כנראה של Albatron כי קראתי שהקרור שלהם יעיל יותר מזה של Gigabytre.. השאלה שלי היא האם הלוח אם שיש לי יוכל לעומד ב-OC שאני מתכנן לכרטיס? יש לי לוח אם: MSI RS480M2 - MS7093 עם כרטיס חלש און בורד של ATI אבל אם תגידו שהוא לא יספיק אז אני יחליף אותו גם ללוח של MSI אבל דגם: K8N Neo 4-F (קראתי שהוא יותר טוב מבחינת OC) נ.ב. למה משמש בדיוק החיבור FireWire? תודה על התגובות.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  20. יש הבדל בין X1900XT של PowerColor לבין X1900XT של Sapphire בבקשה אני צריך תגובה מהירה ואז אני יזמין

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. למשל יש לי את הנייד הזה של HP http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3308872&rule=45867〈=en הבנתי שהכרטיס לא מובנה (אפשר להוציא אותו הוא לא ON BOARD) זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  22. Started by shay33,

שלום איך אני בודק אם אני יכול לפתוח צינורות? ואם כן איך אני פותח אותם? מה התוכנה התוכננה עוד עושה חוץ מפתיחת צינורות? תודהה ;D

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by Or_s2006,

שלום ! אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה יש לי שתי אופציות או 8800GTS 640Mb או HD2900XT 512 mb ואללה זה ממש חשוב לי ועוד דבר מה יותר עדיף Q6600 E6750 E6850 בתודה אור..

24. תמונות נוספות טריות מתיימרות לספק לנו הצצה אל האריזה והעיצוב של כרטיס המסך מ-NVIDIA שעתיד להפוך לעוצמתי ביותר בעולם בקרובלכתבה

25. Started by ophir555,

קונה מחשב לשימושים רגילים ובנוסף קצת משחקים פוטושופ ועיבוד וידאו בייתי איזה כרטיס מסך מומלץ בסביבןת ה 1000 שקל תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים