כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם שווה לקחת מפרט amd 2500 512 ram 6800 רגיל לא gt לא ultra ... או a64 3 512 msi 9800 pro ? זאת אומרת השאלה היא האם ההפרש של ה600 ש"J שווה את זהב והורדת המעבד ? הכרטיס הזה חזק הוא שווה בכלל משהו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני צריך למצוא מסך lcd טוב בתקציב הזה. לא משנה 17 או 15. צריך שיראו מדויק וברור. בעיקר לעבודה בווינדוס,אינטרנט ומידי פעם משחקים.... אני יכול להביא את המסך הזה ב-1700 ש"ח. MAG LCD MS576 http://www.lamco.com.ph/index.asp?pgid=380 נראה לי די חמוד,קונטרסט 1:400 וזמן תגובה 16ms שזה לא רע בכלל. שוווווה???? ועוד שאלה,יש איזה קשר בין מסך lcd לבין ה-fps במשחק? מה יעני אם המסך לא משהו אז המשחק יעבוד לאט? מוזר... מה הכוונה?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי לוח של איפוקס הדגם רשום בחתימה... ואני לא יודע איפה זה בביוס כי אני לא רואה את זה!! מה שמופעל אצלי זה רק ה-FAST WRITE ויש את זה בביוס אבל את זה אין בביוס!
-
אהלן, לאחורנה נקתלתי בתופעה מעצבנת במיוחד. כשיחקתי במשחקים הם יצאו לפתע וההודעה הבאה הופיעה לפניי. יש לציןן שאני עובד עם רדאון 9700 פרו. תודה לכל מי שמשיב
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הי, אני מתכוון לקנות מסך בקרוב ורציתי לשאול האם זה נכון שלF900P יש עיוותים טרפזיים בקצוות המסך שלא ניתן לפתור על ידי כיוונון המסך? רציתי גם לשאול עם השירות של היבואן של סמסונג הוא באמת גרוע כמו ששמעתי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הי השתמשתי במדריך שפורסם בסטיקי כדי לפתוח את הכרטיס החדש שקנית שהוא 6950 של GIGABYTE כמובן REFERENCE בצעתי עידוכן באיוס לשל 6970 של GIGABYTE ביצעתי את ה OVERDRIVE בדקתי ב GPUZ שנתן נתונים נכונים אבל כשאני מריץ משחקים המשחקים קופאים לאחר מספיר שניות ואני מקבל הודעת שגיאה שהדרברים של הכרטיס מסך הפסיקו לפעול והפעולה שלהם חודשה בהצלחה רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 1000 ש''ח שיריץ משחקים באיכות סבירה המפרט שלי בלי יותר מדי פירוט מבוסס על i5 עם 4 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שאני חייב שהכרטיס יהיה עם יציאת VGA ולא ידרוש חיבור מהספק כוח ( 350W ) כלומר שיהיה מחובר רק מהלוח אם כרגע אני משתמש ב 9800GT תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים במחיר של עד 1000 ש"ח... יש לי מסך של NEC דגם: AccuSync LCD 193WM
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות. התקציב שלי הוא 880 שקל, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס המסך הטוב ביותר במסגרת תקציב זה שישמש בעיקר למשחקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש. המחשב אמור להקרין סרטים על שתי טלויזיות (אחת בסלון ואחת בחדר). כיום יש לי כרטיס מסך ישן כך שיש לי יציאת וידאו ו - SVIDEO. לא מוצא כרטיס מסך כזה יותר. למישהו יש המלצה מה לקנות. (המחשב לא משמש למשחקים). ראו - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207128 ראיתי את הלוח אם הבא - M2NPV-VM - לינק: (http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1). האם הוא ממולץ? (יש לו את היציאות שאני רוצה כבר build-in). עריכה: מה העיניינים, יש למישהו רעיון? אולי איזה בראקט??
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלבנות מחשב מולטימדיה, ואני רוצה שבין השאר הוא ידע להקליט מהממיר, כמו "דיוידי מקליט". רציתי לדעת אם יש כרטיס טלוויזיה שמסוגל לעשות את זה, מה יכולות המינימום הנדרשות מהמחשב בשביל לבצע פעולה חלקה (דרישות מינימום) ומה המחירים של הדגמים השונים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מתלבט ה6800 הוא אי גי פי וה6600 הוא פי סי אי אקספרס בבקשה תגידו לי מה יותר שווה ומהיר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי שאלה..איזה כרטיס מסך יותר טוב? ATI Radeon 1900XT 256 או Gigabyte NVIDIA GeForce 7900GT 256MB PCI-3 GV-NX79T256DB-RH ואם אפשר גם שתסבירו לי מה ההבדלים בערך? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש ליfx5200 יש לו יציאת svideo של 4 פינים(קבלתי כבל svidio יחד איתו אבל קצר מאוד...) ויש לי נייד אם יציאת svideo אם 7 פינים, האם אני יוכל להשתמש בכבל של הfx5200 או שאני צריך לקנות כבל חדש?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
הכרטיס הוא X1900XT 256 של CONNECT3D בהתחלה שאני מפעיל את המחשב אני שומע אותו ממש חזק כמו מטוס סילון, ואז הוא נרגע לגמרי בדקתי ב RIVA TUNER והוא אומר שיש לי 1800~RPM של המאוורר וזה נראה לי קצת פיסח..יש גם בעיות במשחקים כל מיני קירטועים לא לעניין... אני הולך לקנות ספק כוח חדש כי שלי הוא ג'נרי, העניין הוא שניתקתי אפילו את הכונני DVD שלי וזה עדיין אותה מהירות.. זה סביר? עכשיו שמתי COMPANY OF HEROES DEMO,שמעתי שהמאוורר התחיל להסתובב יותר מהר ואז הוא הפסיק והעיף אותי מהמשחק עם הודעה שהכרטיס לא מגיב לפקודות גרפיות, אני בטוח שזה הספק עכשיו...אבל ב RIVA TUNER אפשר לשלוט במהירות של המאוורר אין אפשרות לשים אותו על 50% ככה?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
זאת תוצאה טובה בהתחשב שהרזולוציה היא 1024ס768 ? http://img165.imageshack.us/my.php?image=3dmark06vu9.jpg הכרטיס הוא x1900xt 256 mb
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לפורום. יש לי שאלה -החיבור DVI מתחבר מהמסך לאיזה רכיב במחשב?והאם יש מדריך שמסביר איך לחבר\לאיפה? עריכה:אני מתכנן לקנות מסך LCD כנראה החודש הזה ובעוד כמה ימים אני אקנה 7600GT עם PCI-E (אם זה משנה).כך שהבעיה היא שאני לא קונה את המסך והמחשב באותו זמן,וכנראה שלא תהיה אפשרות להביא את המחשב לחנות שיחברו (אם הם עושים את זה בכלל). תודה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בעבר פירסמתי פה כמה שאלות בנוגע לקניית כרטיס מסך חדש לAGP... מצאתי 6200 ב250 ש"ח כי שמעתי שזה מחיר מצויין... עכשיו רציתי לדעת אם זה השתלם לי או שהייתי צריך ללכת על 6600 או משהו כזה במחיר טיפ טיפה יותר גבוה ... +רציתי לדעת איך אני בודק כמה זיכרון יש לכרטיס מסך הזה?
-
- 7 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס קונרו ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עבורו המטרה כמובן משחקים , אני צריך המלצה לכרטיס הטוב ביותר שניתן לקנות בכסף הזה שיספק לי הנאה עד שיצאו כרטיסי ה-DX10 וכנראה גם חצי שנה אחריהם גם בכל מקרה אני לא מתכנן כרגע אוברקלוק אז אני מעדיף את הכרטיס המתאים מבחינת ביצועים נטו תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג טיפ טיפה את המחשב כי אני משחק בעיקר CS:S & ET , ואני לא מתכנן לשחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים , אז החלטתי לשדרג את המחשב שלי כדי שאני אוכל לשחק במשחקים האלה בצורה טובה . כרגע זה המפרט : Intel petnium IV 2.4 Gigabyte 8SQ800 FX 5200 1G kingston Generic 450W רציתי לשאול איזה כרטיס AGP הכי משתלם לקנות באיזור ה500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
קראתי את מה שרשם raul וזה מאד יפה ומסודר איך שהוא רשם את זה אבל לא מובן לי מה שהוא רשם על ה7600gs הנה> ------------------------------------------------------------------------- NVIDIA GeForce 7600GS כרטיס לגיימר הממוצע הרוצה להנות ממשחק חלק על הגדרות גראפיות גבוהות, הכרטיס המשתלם והמומלץ ביותר בקטגוריה! למי שיכול להוסיף עוד קצת לתקציב, מומלץ מאוד לקחת GF6800 ------------------------------------------------------------------------ 6800.. לאיזה כרטיס הוא מתכון שהוא יותר טוב מה 7600 gs אני למשל יש לי כרגע 6800 xt הנקרא xt . מזה הכרטיס מסך הזה 6800 ללא שם שהוא כזה חזק?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
INQ מדווח ש R600 ידחה לשנה הבאה כנראה, וזה נותן עוד יתרון זמן ל G80 אם ישוחרר בזמן שמצפים לו. http://theinq.com/default.aspx?article=34373 :-X
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחר מחשב ולגבי כרטיס המסך אני לא בטוח. יש את ה Sapphire X1900GT שעולה 1400, והוא כמובן נכנס לתקציב שלי (בערך), ויש את ה Connect3D X1900XT שעולה 1650 ובשבילו אני צריך למתוח את התקציב. (שינהם בגרסת ה 256MB) עכשיו השאלות הם: 1. האם ל GT באמת יש בעית התחממות? 2. בכמה הXT טוב יותר מה GT (באחוזים)? 3. כמה כל אחד יחזיק לי משחקים על Mid-High ללא OC? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . יש לי סכום של כ900 ש"ח לכ.מסך. חיבור של PCI-E ללוח אם Gigabyte GA-K8N PRO-SLI . כמובן שאפשר להוסיף איזה מאה או שתיים אם ההבדלים כ"כ דרסטיים. אני מקבל זיכוי על הכ.מסך הישן שלי GIGABYTE 6600GT בגלל שלא קיבלתי את הכבל של TV OUT (שזה כבל HDTV מיוחד לכ.מסך הספציפי והחנות לא הצליחה להשיג אותו). בכל-אופן,שהכ.מסך יהיה בעל יציאה סטנדרטית,שגם אם יאבד לי הכבל אני לא אצטרך להתסובב בכל רחבי התבל בשבילו. והכי חשוב-שיכלול TV-OUT מעולה. תודה מראש . מפרט מלא: Gigabyte GA-K8N PRO-SLI AMD Athlon 64 3000+ socket 939 LG F900P 19` inch 2x 512 twinmos
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-