כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, סידרתי מחדש את החדר, קדחתי חורים והכל, ה-XBOX נמצא מעל המסך קצת והוא מושך אותו קצת בגלל המיגנוט, רציתי לדעת איזה חומר אני יכול לשים בין המסך ל-XBOX כדי שה-XBOX לא ימגנט את המסך (כמו הרמקולים האלה שאפשר לשים אותם על המסך והם לא מושכים לו את הצבע) תודה רבה. --- עריכה -- החומר נקרא PVC.... אפשר למחוק את הדיון.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 5200, + טלוויזיה + מקרן DVI בסלון. אני מריץ תוכנת SAGETV (קולנוע ביתי) ולפעמים אני רוצה לראות על המקרן ולפעמים על הטלוויזיה. האם יש דרך להעביר PROFILE בצורה פרוגרמטית? כלומר בפעולה מCLI? אני אומר PROFILES אבל זה יכול להיות גם סתם SENDMESSAGE כי אני מריץ GIRDER במערכת. אני רוצה לכתוב קובץ אצווה קטן שיחליף לי בין המסכים הפעילים, ואותו אני אריץ מSAGETV. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים של NVIDIA. בתודה אלון24
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שווה להחליף אותו עם ה R9100 שלי ?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חיברתי אותו לטלויזיה ורואים שחור לבן בטלויזיה... בלי דרייבר רואים צבעוני איך אני מסדר את זה? אני רוצה לראות סרטים תודה יונתן
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המערכת שלי: Q6600 2GB 520HXEU 520W הכרטיס ישמש למשחקים בינוניים-כבדים עם הגדרות בינוניות. התקציב הוא עד 1200 ש"ח. חשבתי על שני כרטיסים, x1950xt 256mb או 8600GTS 256mb, מה מבינהם יותר טוב? יש כרטיס יותר טוב במחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי נמצא כרטיס מסך nvidia geForce 400 mx ''חדש'' בלי הקופסה אני יושע שהכרטיס מסך לא מפעיל משחקים ברמה גדולה אך מועיל כל המעוניין לפנות אלי כאן או באימייל roey.mail@gmail.com המחיר הנתון הוא 350-320 בתודה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האםם כרטיס מסך x800rx של ati הוא דומה ל7300gt של nvidia? אני פשוט לא מבין כלום בזה ואני חייב לדעת... תודה...
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי רק 460 שקל ומצאתי את הכרטיס מסך הזה הוא שווה ב460 שקל? http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT36LRA
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב שמתאים ל- DDR2 עם ממשק AGP 8X בעיקר למשחקי יריות תקציב:עד 1000
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שמעו יש לי את המסך שציינתי ואני רוצה לחבר את המסך במקום חיבור אנלוגי (הכבל הכחול ) לחיבור DVI (הכבל הלבן ) עכשיו איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני מסדר לו מפרט, אני מכניס לו 8800GT, ואני מתלבט מה קחת, אני רואה את ה-BFG עם OC2, נראה טוב, ולא יקר יותר מדי, אבל אם אני לא טועה הקירור שלו הוא לא החדש עם המאוורר הגדול יותר, ואני מפחד שבגלל ה-OC הוא יתחמם יותר מדי, ואני ממש לא רוצה את זה, מעדיף גרסה רגילה אם יש בעיות חום. אם אני אקנה אחד בלי OC אני לא מתכוון לעשות OC בעצמי. אז מה אתם אומרים? שווה? ד"א, 88GT של GB עם הקירור של זלמן הזה ( http://tms.co.il/product/4622 ) נראה קטן מהרגיל, אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, היום הלכתי עם חבר שלי לחנות בכדי לקנות לו מחשב. היה להם מפרט מוכן כבר עם מעבד אי 6300 לוח אם GA-945P-S3 וכו' הרבה דברים טובים... כי התקציב של החבר הוא 5000 והמפרט הוא ב 4500... אז הבעיה היא שיש שם כרטיס מסך ATI X800 PRO (כן 256 ביט ו 256 מגה דידיאר 3) אז השאלה שלי כי לא מצאתי באתר של טומס הארדוואר השווה היא לדעת האם הכרטיס הזה שווה משהו לתקופה שלנו? כמו כן לא מצאתי את הכרטיס בחנויות כמו נועה... או שממש פיספסתי אותו ולכן אני לא יודע מחיר שלו כי ראיתי זאפ 2000 ומשהו שקל שזה לא הגיוני... הבנתי גם שה- 7600GT כרטיס מאוד מספק וטוב לא? אז השאלה שלי האם הם שמו כרטיס נורמאלי? כמו כן יש אפשרות לשדרג במפרט דברים וכל זה... אז אני לא יודע למה להחליף כי נאי לא יודע מחיר…
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את ה8600gt ואני לא יודע של איזה חברה כדאי אם זה משנה בכלל ואין לי כסף ל 8800 .. אז איזה חברה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שאלה בכותרת..
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ATI OmegaDrivers 2.5.97 - 4.12 Beta http://www.megagames.com/news/html/software/atiomegadrivers2597-412beta.shtml
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=15244 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 1950 פרו של HIS עושה רעש חבלז אני פשוט חייב להשתמש ב ATI TOOLS בשביל להשתיק אותו ד"א זה לא מוריד בביצועים וגם בזמן משחק זה לא משנה לי שהמאורר עובד כי אנ מרוכז במשחק ובגלל הסאונד זה לא מפריע אבל כשאני הולך לישון לפעמים אני פשוט מתלבט עם לסגור את המחשב ובזמן הזה יש לי הורדות וזה ממש מעצבן בקיצור אז עם יש המלצה לקירור שאפשר לשים עליו אז אשמח עם אין משו שווה אז כ.מסך עם קירור פאסיבי יעזור אבל שיהיה ברמה שלו או יותר *** לא לאוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם!, היום חיברתי גם את המסך השני שלי, וכרגע אני עובד עם 2 מסכים בו זמנית, מסך אחד 19 אינטש והשני 15, המסך 15 מאוד קטן לעומת ה19 ככה שזה נראה די עלוב, בהתחלה קצת קשה להתרגל לשני מסכים אבל זה כיף, אני די חדש בכל העסק הזה ומה שרציתי בעצם לשאול זה אילו עוד שימושים אפשר לבצע עם 2 מסכים? כל מיני טיפים למיניהם אני גם אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ואם צריך משהו נוסף חוץ מכרטיס טוב אז מה זה?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מהו הכרטיס זול ביותר עם יציאה לשני מסכים שלא עושה בעיות. האם אפשר לחבר שני כרטיסים שונים לאותו מחשב. יציאות רגילות לא DVI tnx
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מערך SLI של 8800 או QUADRO FX4600 http://www.leadtek.com.tw/eng/workstation_graphics/specification.asp?pronameid=335&lineid=2&act=2 שניהם נכנסים בתקציב מבחינת עלות אז זה לא שיקול
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך אתר עם השוואת FPS בין כל כרטיסי המסך שיש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי מחשב למשחקים חדש כמובן שאם הזמן הביצועים יורדים. מעבד E8400 דול כור 4 מגה רם שתי כרטיסי מסך של אתי רדון 3650 כל אחד 512 מגה ולוח אם GA-EP35-DS4 של גיגה בית אני חושב יש לי תקציב של 1000 שקל לכרטיס מסך חדש מה כדאי לעשות והאם כדאי להביא כרטיס מסך חדש אני רוצה ביצועים יותר טובים במשחקים
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לשדרג את ה-FX5200 שיש לי עכשיו) אני צריך כרטיס שהוא AGPx8 ושיעלה בסביבות ה-600-650 שקל, מצאתי בחנות אחת את זה: Gigabyte ATI RADEON 9600XT 128Mb R96XT128D בעלות של 585 שקל. איך הכרטיס מסך הזה? טוב? ואיזה דגם מקביל לו בערך מהג'יפורס? אם יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים אשמח לקבלם (כמובן שאל תשכחו שיהיה AGPx8 ובתחום המחירים 600-650 שקל ככה) אגב, עדיף את הכרטיס ?RADEON 9600XT על הג'יפורס 6200? ודבר אחרון: מה עדיף, Gigabyte ATI RADEON 9600XT 128Mb R96XT128D או Gigabyte ATI RADEON 9600Pro 256 Mb R96P256D ? (לפרו יש יותר זיכרון, אבל לעומת זאת ה-XT טוב יותר ) אם אפשר לענות לי עוד היום אז זה יהיה מעולה למה אני רוצה לקנות מחר את הכרטי…
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום! לפני כשנה וחצי רכשתי את המחשב שלי החנות מחשב באיזור מגורי. עם המחשב קיבלתי את כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 אך קיבלתי אותו ללא כל הבאנדל שלו. לאחרונה עלה בדעתי להעביר את כל קלטות הוידאו שלי אל DVD, ולכן ביררתי אם לכרטיס שלי יש VIDEO IN ואכן יש. אך בשביל ה-VIDEO IN יש צורך במחבר הזה שמגיע עם הבאנגל של הכרטיס, ואותו אין לי: רציתי לדעת איפה אפשר לקנות/להזמין כזה מחבר? חבל להשקיע הרבה כסף בכרטיס עריכה כשיש כבר VIDEO IN.. :-\ הנה לינק לעמוד הכרטיס באתר של MSI ששם תוכלו לראות את הכבלים שמגיעים איתו: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G4Ti4400-VTD תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-