כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם כבל של RCA RCA שמכל צד שלו אני מחבר מתאם של SVIDEO הוא כמו כבל של SVIDEO SVIDEO ? יאני svideo-RCA-----------RCA-Svideo שווה ל : svideo-----------svideo ? כי יש לי RCA ואני רואה ממש גרוע בטלויזיה ורציתי לדעת אם חיבור של SVIDEO יעזור כאן. ד"א הכבלים זה שני כבלים של אחד 5 מטר והשני 2 מטר מחוברים במתאם (זהב) שנהם RCA בצדדים (RCA RCA) איכותיים וזהובים .
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי כבר זמן רב אני מחפש כ.מסך שיספק את הצרכים שלי ולפני כמה שבועות מצאתי אותו SHAPIRE 9600XT אז עד אכשיו לא יכולתי להפסיק לחלום אליו והתכוונתי כבר לקראת סוף השבוע לרכוש אותו ... עד שבא ה9600XT של Gigacube http://www.pch.co.il/docs/pd876465044.htm ואני דיי בבעיה , המחיר של שני הכרטיסים שווה , איך שהבנתי גם המפרט של הכרטיסים דומה (השבבים אחרי הכל הם של ATI) בשניהם מקבלים את HL2 (מקווה..) רק שהכ.מסך מתוצרת Gigacube ניראה יותר איכותי ובא גם עם גופי קירור על הזכרונות (מה שיעזור באוברקלוק). אכשיו רציתי לשמוע את הדעה שלכם מה אתם חושבים שיותר משתלם , אז מקווה שתעזרו לי תודה מראש !
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיסים הנ"ל הם היחידים שנכנסים לי בתקציב (400-500 שקל) ואני חייב כרטיס מסך, אז מי מהם יותר טוב\עדיף? ויש לי עוד שאלה, אני מתעסק עם 3DMAX, וידוע לי שהFX תומך בתכנולוגיות יותר חדשות, האם הרנדורים יראו שונה עקב הטכנולוגיות המתקדמות יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שמעתי ש- ati מוציאים כרטיס מסך חדש ,מישהו יודע אם זה נכון ו אם כן הייתי שמח לקבל קצת מידע בנוגע לכרטיס תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי מסך של IIYAMA 454 לפני שבוע ויש לי על המסך מין 2 פסים חלשים כאלה שבקושי רואים אותם, פס אחד בחלק העליון ואחד בתחתון. כשמיסתכלים על הפסים זה ניראה כמו פאק של המסך אז היתקשתי לחנות שקניתי ממנה את המסך כדי לברר מה הבעיה ולדרוש החלפה אם צריך ואמרו לי ששתי פסים הם סימנן הכר של IIYAMA שמראים שהמסך מקורי והפסים זה לא ביגלל איזה בעיה במסך. עכשיו אני לא יודע אם זה באמת נכון כי הפסים באמת חלשים ולא ממש רואים אותם אבל בכל זאת קשה לי להאמין שהחברה תעשה כזה דבר רק בשוויל להראות שהמסך מקורי. האם זה באמת נכון מה שהטכנאי אמר לי או שזה סתם חירטות שהוא המציא בשויל שאני לא יחליף את המסך? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מיכיוון שבפורום לא יכלו לעזור לי בכמה פניות שקשורות לרדאון שלי, הלכתי לאתר של ATI שבו (או בראיון שקראתי..) הם מתהדרים בשירות לקוחות מהיר ואישי לכל שאלה. שלחתי להם מייל, שניים במספר, כל אחד עם שאלות שונות לחלוטין (HYDRAVISION וFULLSTREAM). מהיר כן, תוך שלוש שעות קיבלתי מענה, אישי? לא חושב, שימו לב לשני מיילים שהם שלחו לי בתשובה למיילים שנשלחו בהפרש של שבועיים. כי שאתם רואים שתי התשובות כמעט זהות מה גם שהם לא התייחסו לחלוטין לבעיה שדיברתי עליה. פעם ראשונה ויתרתי, אמרתי, אולי הם לא הבינו, לא היה דחוף, לא החזרתי להם מייל כועס. פעם שניה (עכשיוו), כבר שלחתי להם מייל חזרה מאוד אסרטיבי על זה שהם לא ענו לעיניין, נראה עוד כמה שעות מה נקבל. יאיר.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי השבוע G FORCE FX 5900ULTRA של ASUS במאפייני מסך הטמפרטורה של הGPU היא בממוצע 65C צלזיוס שזה ביחס למעבד רגיל גבוה מאוד הייתי מעוניין לדעת אם זאת טמפרטורה סבירה למעבדים האלה (FXULTRA) תודה לכל התותחים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעייה היא במתאם שהייה לי בין SRT ל SVIDEO.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להתקין את שני הכרטיסים...איזה מהם יותר טוב למשחקים ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו שמע על הכרטיס : GeForce FX 5900SE http://techreport.com/reviews/2003q4/geforcefx-5900xt/index.x?pg=1 http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/gffx_5900xt.shtml http://www.firingsquad.com/hardware/evga_e-geforce_fx_5900_xt_review כרטיס חדש במחיר 200$ אמור להיות במחיר ה 9600XT גיא
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ויש לי כמה שאלות קודם כל, אני רוצה להעביר סרטים ממצלמת וידאו (לא דיגיטלית) למחשב, זה אפשרי? חשבתי שזה כמו מטלויזיה למחשב אז זה יעבוד.. דבר שני, אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר נורמלי, שלט יהיה מאוד נחמד אבל לא חובה, משהו שאני אוכל לראות איתו טלוויזיה במחשב בכיף בלי בעיות (יש לי YES אם זה משנה) ואם זה אפשרי אז להעביר איתו סרטים למחשב... תודה.
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה חמורה במסך סמסונג 757 dfx הוא מרצדד לי ריצודים קטנים ומעצבנים נורא!! שהיא אפשר להתרכז כך עם אתה קורא משהו! הוא על 100 HZ יש לי אותו שנה קניצי אותו מ אופיס דיפו אין לי כוח להחליף אותו למרות שיש לי את הכסף והוא משמש למשהו אחר לגמריי במחשב! צריך עזרה חברים זה דחוף אני לא יודע מה לעשות!!!! ??? בתודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
תראו יש לי רק 400 מגה הרץ.. אז אני חייב לקנות או את 128 radeon 9600 pro או את fx 5600 256 mega... תעזרו לי מהר זה דחוףףף עריכה: הלוח אם 400 מגה הרץ.. לא המעבד.. המעבד הוא 2400
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. אני מתכוון לקנות ממש בקרוב כרטיס מבוסס רדאון, וחושב על 9600XT - יותר מזה יקר מדי... ראיתי כרטיסים של ATI ושל SAPPHIRE כשה ATI יותר יקרים קצת. האם יש הבדל ששוה את הכסף לטובת ה ATI? זכרונות טובים יותר? ארכיטקטורה טובה יותר? משהו טוב יותר?? לשניהם יש אותם יציאות והכל דומה חוץ מהמחיר. 2. האם יש דרך להאיץ את הכרטיס ולגרום לו לעבוד מהר יותר כמו שהבנתי מהדיון על הדרייברים של אומגה? (אני חדש ב ATI ומהגר מכטיסי NVIDIA, אני מקווה שלא אתאכזב כי היה לי מאד נוח וקל איתם) 3. לכרטיסי NVIDIA יש אפשרות להפעיל אופציה שנקראית DIGITAL VIBRANCE בתפריט color correction בדרייבר עצמו. פעם היתה לזה תוכנה חיצונית שנקראית NVMAX והיא שיפרה באופן מדהים את העושר והחיות של הצבעים שהכרטיס הפיק…
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס לקחת לאור העובדה שהגיפורס שלי מת אחרי אוברקלוק רצחני!! אתמול ישבתי ובדקתי עד לאיזה מהירות התוכנה מאפשרת להגיע ואז בטעות לחצתי כן... את השאר אני לא צריך לספר לכם אתם כבר מבינים מה קרה (הרבה עשן ריח של שרוף ברגע שיהיה לי מצלמה דיגיטלית אני יצלם את הכרטיס המסכן שלי) עכשיו אני אם וודו3 3000 בגלל שבטעות הרסתי ביוס של וודו5 5500!! :'( אז עכשיו אני לא יכול לשחק כמעט כלום אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אל זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5080 יש איפה שהוא ביקורות :-*
-
תיראו הזמנתי מחשב אם מסך ViewSonic P70F ב1350 כל המחשב שלי יהיה שחור והמסך הוא שחור כסוף אבל היום היתקשרו אלי מהחברה ממנה הזמנתי תמחשב ואמרו לי שאין להם את המסכים האלו אז המסך הכי קרוב שאם הציעו לי זה VIEWSONIC FLAT 17" G70FMB MULTIMEDIA ב1175 תגידו המסך הזה טוב ? אני רוצה מסך מצוין בימיוחד למשחקים וחשוב גם שלא יהרוס לי את העיניים תגידו איך המסך והצעות למסכים אחרים של 17 שחורים או כסופים בתקציב עד 1300 ואפשר לחרוג קצת מהתקציב
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי אותו על ווינדאס 2000 ושאני מתקין אתל הדריבר שהורדתי מהתאר שלהם(lifeview.com) אז אחרי ההתקנה הוא נותן לי תהודעה הבאה
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג radeon 9800np אני לא מותא בשום מקום תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שמעו חברים! היה לי לפני כמה זמן מסך מאוד טוב של ctx הבעיה שנשרפה לו המנורת מסך! אז אני חברתי את המסך של ה486 שלי למחשב, (פנטיום 3, 256 ראם, כרטיס ג'פורס 2 עם 63 מגה.) כשאני מדליק את המחשב והוא עובד בדוס הכול בסדר הבעיה היא שהוא מגיע לויינדוס (xp) אז הוא מתחיל להשתגע ומעוות את התמונה ויש גלים על המסך וכל מיני ... טוב אני ביררתי קצת ואמרו לי לשנות את קצב הריענון המצב בטוח! הבעיה היא שאני לא יודע להיכנס למצב בטוח ב xp ואני לא יודע איפש משנים את קצב הריענון! אני יודה לכם אם תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!111 harry
-
היה לי קודם סתם ג'יפה 3 כאשר ביציאה בכ.מסך הייתה מחוברת בננה שהייתה מתפצלת לשתיים ומחברת ב TV. אכשיו ב XT יש לי חיבור RCA לקחתי קבל ישן שהיה לי שמתאם בין RCA ליציאה של הבננה חיברתי ו אני רואה בשחור לבן למה??? אולי ההגדרות שלי לא נכונות, איך זה אמור להיות מה עשיתי לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד ישן (386) עם מסך קטן ומגניב שהייתי רוצה לחבר למחשב הגדול, פירקתי את הנייד וראיתי שהחיבורים של המסך של הנייד הם חבורים שונים (כזה פס עם קוי מתכת שנכנסים לחריץ כזה מפלסטיק).. למישהו יש מידע כיצד ניתן להפוך חיבורים אלו לחיבורים רגילים שמתחברים לכרטיס מסך של מחשב רגיל ?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
Samsung CRT 17" - 753DFX - DynaFlat Monitor או LG CRT 17" - F700B - Flatron Monitor . ה-LG גודל נק' 0.24 והסמסונג 0.20. חוץ מזה הסמסונג עולה 120 שקל פחות אבל האם הוא טוב יותר?
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מתלבט בקשר לרכישה של אחד משני המסכים האלה הראשון: ILYAMA 17'' E431S DVI LCD השני : HYUNDAI IMAGE QUEST Q17 DVI USB המחיר לא חשוב מבחינתי , מה שחשוב לי זה האיכות והאמינות של המוצר וגם של היבואן במקרים של תקלות תודה מקרב לב לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו ספציפי, יש לי רשת של 2 מחשבים אחד תותח השיני לא משהו, המשפחה שלי משחקת גנרלס ברשת \ אבא, אח וכול^^ D: , עכשיו אנחנו ממש רבים מי יישחק על המחשב הטוב וזה נורא מעצבן המחשב הטוב : 3g radeon 9800pro 256 512 corsair ETC והמחשב השיני הוא p4 1.6 asus gf-2 pro 440 256 sdram ( זה אני משפר בלי שום קשר)\ עכשיו אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ את גנרלס טוב, ולא זוחל כמו הgf2 במחיר של סביבות 600 שקל + תודה :]]
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך VIEWSONIC - VP171B LCD אני רוצה לעשות לו כיול. איפה אני משיג תוכנת כיול או תמונות עם הסברים, אני יודע איך לכוון את ההגדרות של המסך מלוח בהקרה ומהתפריט של המסך אבל זה לא מספיק מפני שקשה לדייק ואין לי בסיס שעלפיו אני יכול לעמת את הצבעים והבהירות של המסך . תודה לכל מי שיעזור 8)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-