כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מעניין אותי מאוד לדעת מי יותר טוב,הGeforce 6600 או הRadeon X1300Pro?!
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, שני שאלות: 1. ברשותי כ.מסך 1900XT, האם שווה להחליפו? או שיש לו עוד שנה לחיות? הרזולוציה שאני משחק במשחקים היא 1280/1024, וזה עדיין זז לי מעולה במשחקים שאני משחק. (GOW/C&C/Crysis) 2. אם כבר לקנות חדש, איזה מומלץ? בהתחשב בעובדה שאני משחק ברזולוציה הנ"ל? כמו כן יש להתחשב בנתונים של הספק כח שלי (400W ליברטי), והמפרט הרשום מטה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לכרטיס 6800GS איזה דרייברים הכי מומלצים? יש המון סוגי דרייברים לכרטיסים האלו.... [חוץ מהרישמיים]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מישהו יודע בוודאות שיהיה בו DirectX 10.1 והאם הוא יהיה מהיר יותר מ-8800GTS?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ga8i865gme-775-rh ורציתי לדעת איזה כרטיסי מסך תומכים בו, אני צריך מפרטים של כרטיסי מסך שהם סוסים אבל לא הכי יקרים שיתמכו בו יש יותר טובים לדעתכם מ 512mb gforce 7950? תודה מראש אני מקווה שזה מתאים לפורום.. :
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הבנתי שהוא אמרו להיות כרטיס מעולה. למישוה יש מושג איפה אפשר כדאי אותו ובכמה?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני יכול לבטל אותם נהדרייבר ואז להפעיל אותם רק במשחקים שאני רוצה וכמה שאני רוצה או שהם חייבים מהדרייבר
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לשני מסכים ע"י DVI ובנוסף מחובר לטלויזיה LCD ע"י מחבר (כבל יחיד שבקצהו קופסה ובה 3 יציאות RCA ו s-video ) בקיצור המחבר הזה כנראה נדפק כי אני לא יכול לראות בטלויזיה (בדקתי עם מחבר דומה מהשכן וזה עובד) השאלה היא איפה אני יכול לקנות מחבר כזה? או האם אני יכול להחליף את זה במסגרת האחריות (אני חושב שיש על הכרטיס 3 שנות אחריות) ועברה כבר שנה או יותר, לא בטוח.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תמיד שאני נכנס למשחקים קצב הרענון שלי נופל ל60 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מחשב סביר Intel pentium 4 2.4 Ghz Gigabyte 8SQ800 Kingstone 1 giga ram GeForce FX 5200 בזמן האחרון התחלתי לשחק קצת CS:S ועל ההגדרות הכי נמוכות ברזולוציית 800x600 אני מקבל בין 30-60 אפ פי אס רציתי לשאול , אם אני אקנה כרטיס מסך ( לדוגמא PNY 6600GT AGP 128MB ) זה יעזור בצורה משמעותית מאוד , או שעיקר הבעיה היא בסי פי יו ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום קיבלתי טלויזיה חדשה/ישנה לחדר אז כמובן ישר חשבתי על TV-Out הממיר של ג'יגהבייט שעליו מדובר (מהכרטיס מסך) הוא זה: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Acc ... _hdtv2.jpg (יש לו SVIDEO IN ו-SVIDEO OUT, שאר הדברים זה ל-HDTV) והטלויזיה תומכת בחיבור SCART בכל מקרה השאלה איזה כבל אני צריך ושאר הערות יתקבלו בברכה תודה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר בDVI למסך LG FLATRON 19 ברזולוציה 1280*1024 שהיא הגבוהה ביותר שנוחה לעבודה במסך. אני מנסה במקביל לחבר את המחשב לטלוויזיה SAMSUNG ''40 FULL HD בחיבור HDMI (עם מתאם מיציאת הDVI) אבל ללא הצלחה. הבעיה (נראה לי) שברזולוציה של המסך הרגיל - הטלוויזיה שלי לא פועלת טוב ואם אני מעלה רזולוציה (1920*1080) המסך שלי לא מתפקד. התוכנה של קטליסט לא מאפשרת במצב CLONE להגדיר שתי רזולוציות שונות לשני המסכים. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מסך כדאי לקנות סמסונג 930b או polyview V396 תגידו לי מתי יותר כדאי לי לקנות ולמה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מי יכול לדרג לי איזה חלק יותר חזק מימה 6800xt ddr3 256 bit 128mb או 6600gt 128 bit 128 mb או 7600gs ddr3 256 bit 128 mb שלושתם כמעט באותו מחיר
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
.... אני מפעיל פילטרים בדרייבר - ATI (כל הפילטרים ) תודה .
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי כרטיס NVIDIA GeForce FX 5200 ואני מעוניין לדעת אם הוא מיוצר עם צינורות לא פתוחים, ואם כן - איך מומלץ לי לפתוח אותם? בתודה מראש, Coldwar!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שיהיה ממש טוב עם קירור סטוק אבל שיהיה... רק עד 1000 שקל! תודה...
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו המליץ לי עליהם ואמרו לי שהג'יגהבייט בעיקר טוב אני רוצה של 8MS ו- 17 אינץ' תאמרו לי אם הם חברות טובות,אמינות,איכותיות כי אני צריך מסך למשחקים ורק מאחת החברות האלה ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
וגם והבין טוב יותר את המדדים של הכרטיס באובר, הבנתי שזה לא בדיוק כמו מעבד רגיל...
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=239032 כי לפי הנתונים שלו הוא מצויין ? איך איכות התמונה שלו? הנתונים שלו: קונטסט 1:700 בהירות 300 זמן תגובה 8мс
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שמעו אני הולך לקנות מחשב בערך עוד חודש ולי הייתה התלבטות בין כרטיסי המסך: geforce 7600gt extreame לבין radeon x1900gt ששניהם עולים סביבות 1200 עכשיו דיברתי עם חבר מהפורום והוא אמר לי שאמרו לו פה שעומד לצאת עוד כחודש כרטיס מסך בשם x1650xt ושהוא יותר חזק מה-7900gt עכשיו מה שרציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בעוד כחודש + אני מוכן לקנות בכ-1200+ (תלוי אם זה באמת משהו שווה ומיוחד).... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחליף רכיבים למחשב הישן שלי ויש לו כרטיס מסך MX440 AGP והלוח החדש שלו לא תומך AGP. אז לכן אני צריך כרטיס מסך עד 300 ש"ח PCI-E, שנועד להריץ משחקים מאוד חלשים לא באיכות גבוהה בכלל.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 7300 gt הכל עבד פרפקט רק שלא יכולתי לראות שום וידאו, רק קול ומחשב מקרטע. מחקץי תקודקים ושמתי חדשים שמתי תדרייברים הכי חדשים וכלום כל הזמן אותה בעיה, אין וידאו בשום פורמט גם לא ב vlc, מצליח רק לקרוא כמה פורמטים של avi בוירטואל דאב, כמו כן סרטונים ביוטיוב מתנגנים פרפקט.. אני שובר תראש ולא מצליח להבין מה הבעיה מישהו נתקל אולי גם בבעיה? תודה רבה לכל עוזר נ.ב האם בשביל כרטיס מסך זה צריך דרייברים של Go 7 series?
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קראתי פה שאפשר לפתוח צינורות ולעשות אובקלוק נניח ל-6200 שעולה 400 שקל בערך ולהגיע לרמה של 6600GT... אז לא שווה פשוט לקנות 6200 ולעשות את זה? למה לבזבז 1000+ על 6600GT אם אפשר לקנות "כזה" ב-400.... שאלה השניה היא למה החברות לא מונעות את האפשרויות של אוברקלוק ופתיחת צינורות...זה דופק אותם לא?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-