עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני הולך על הכרטיס שרשמתי בכותרת (vivo זה דבר שאני חייב). אף פעם לא היה לי כרטיס ATI אבל לפי מה שראיתי (וחיפשתי הרבה) הבדל גדול בין ה 9800PRO לבין הכרטיס שאני רוצה לקנות ממש קטנים (חוץ מהמחיר של ה 5900 הוא יותר זול עם משלוח ועם 5 תשלומים יוצא לי משהו בסביבות ה 1400 ש"ח). אם אתם יכולים להציע לי כרטיס יותר טוב ממה שאני מתכנן לקנות (vivo חובה),אז תנו לי בראש. אם למישהו יש את הכרטיס הזה,הייתי רוצה לשמוע חוות דעת. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350_tdh_myvivo_1.html תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by gilloze,

אז ככה יש לי מחשב רגיל , ויש לי מחשב נייד ישן נורא נורא ובקיצר המסך של המחשב הנייד נורא איכותי ויפה רואים בו פיצוץ אז השאלה שלי ככה אני יכול לחבר תמחשב שלי הרגיל למחשב הנייד שיראו תמחשב הרגיל במסך של הנייד ודרך אגב יש לנייד חיבור למסך רגיל כמו כולם תודה רבה גיל

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  3. בעיקרון אני צריך כרטיס מסך דומה להנ"ל משום ששלי נשרף ולכן אני דיי משותק כרגע :'( לא צריך אחד חזק במיוחד, אבל עדיף שיוכל להריץ MW2 לפחות... הבעיה היא הספק 300W שיש לי במחשב אז צריך כרטיס שיתאים לבעיה הזו תודה. עריכה: ראיתי באתר יד2 8500GT אבל תהיתי אם אפשר ללכת קצת יותר רחוק עם 8600/9500... או יותר

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. המסך 15", שהוא במבצע כעת, העלות היא 900 שקל אני רוצה אותו לצרכי מודינג (עדיף להביא מסך גדול, מאשר משהו קטן ורק 5"..) אז ככה מה המפרט שלו (חוץ מ16MS ) איזה כניסות יש לו (יש מצב לDVI\AV )? זווית צפייה ואיך הוא בכללי (איכות תמונה)

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by gumi,

אז ככה חברים לפני כמה ימים שאלתי אתכם שאלה דומה.... אתמול התכנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הכרטיס שלי הוא 6800GT הגירסה שהתכנתי היא 75.90.... עכשיו אחרי ההתכנה והפעלת הווינדוס מחדש הטמפרטורה במנוחה עומדת על 71-73.... אז רציתי לשאול אם זה בגלל הדרייברים? או בגלל משהו אחר? בבקשה תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by Axel Foley,

חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה ורואים טוב והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני מנגן קטע וידאו במדיה פלייר (וכל נגן אחר) רואים את הכל מסביב חוץ מהקטע וידאו עצמו. הוידאו מופיע במדיה פלייר על המסך של המחשב, אבל במדיה פלייר שמופיע על הטלווזיה רואים רק שחור ( הנגן עצמו נראה בטלוויזיה) חוץ מזה רואים הכל, השולחן עבודה, דפדפנים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by JSK,

שלום, אני עומד לרכוש מחר מחשב ולגבי כרטיס המסך אני לא בטוח. יש את ה Sapphire X1900GT שעולה 1400, והוא כמובן נכנס לתקציב שלי (בערך), ויש את ה Connect3D X1900XT שעולה 1650 ובשבילו אני צריך למתוח את התקציב. (שינהם בגרסת ה 256MB) עכשיו השאלות הם: 1. האם ל GT באמת יש בעית התחממות? 2. בכמה הXT טוב יותר מה GT (באחוזים)? 3. כמה כל אחד יחזיק לי משחקים על Mid-High ללא OC? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by Shaq Diesel,

מישהו כאן אולי יודע איפה אני מוצא את המסך הזה חיפשתי בהמון חנויות ולאף אחד אין אותו יותר. מישהו אולי מכיר איזה חנות שיש לה אותו. אני מחפש מסך נורמלי כבר כמה זמן ועד שמצאתי אחד כזה אין אותו(זה תמיד קורה רק לי). או אולי מישהו יכול להמליץ על מסך 19 איכותי עד 2000 ש"ח אפשר יותר אבל לא יותר מידי. תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Chaos,

שלום לכולם. אחי הגדול נמצא כעת בניו יורק, לכן חשבתי על לקנות Radeon 9800Pro שם. ברצוני לשאול אתכם מספר שאלות: - אח שלי אמר לי כי הוא מתגורר קרוב לחנות המחשבים CompUSA, נכנסתי לאתר שלה והוא לא מעודכן לגבי מחירים של מוצרים ישנים יותר, ואין מבחר גדול במיוחד של מוצרים. מישהו מכיר את החנות (היה בה או אפילו קנה בה)? מכירים חנויות אחרות בניו יורק של מחשבים? - ברשותי המחשב הבא: ברור לי שהמחשב לא ינצל את כוחו הכרטיס כלל וכלל ויהווה צוואר בקבוק, אבל האם הכרטיס בכלל יתאים למחשב? יהיה אפשר לחבר אותו ל AGP שברשותי? - הבנתי כי MSI מייצרים כרטיס בעל ליבת R360. האם כל כרטיס שלהם הנמכר כיום הוא בעל ליבה כזאת? נ.ב: חשבתי לשאול את זה בכל זאת כאן, ולחסוך נושא בפורום העוסק ב OC. …

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  10. אני עובד עם הwinDVR הבעיה איתה שמתי שאני רואה דרכה טלווזיה אני לא יכול לדבר במיקרופון והמיקרופון מחובר למיקרופון והסאונד לLINE IN =\ למה זה? יש דרך להפעיל את שניהם ביחד? ד"א יש עוד תוכנות חוץ מWINDVR ? תודה מראש לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by assi,

הזכרונות שלי במחשב הם DDR2 (כך נאמר לי). כרטיס מסך עם DDR3 יוכל לעבוד אצלי בלי שום בעיות?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. היייי לפניי כמה ימים שסתם בדקתי קירור בכרטיס אז פתאום ניהיה קצר ממשהו ועכשיו זה לא עובד כלום מסך שחור שאני מדליק ת'מחשב אבל שאני מעביר לתקע של הכרטיס המובנה בלוח אם אז זה עובד.... וגם שניסיתי לחבר ת'כרטיס הקודם שהיה לי גם לא עבד ומקודם הוא עבד לי במחשב הזה...... מה לעשות מה קרה מה נשרף החריץ או המערכת לא רוצה להפעיל אותו.......

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  13. סוף סוף הגיע לי הכרטיס אחרי די הרבה זמן מצידי שחיכתי אחרי ששלחתי את ה 7800GTX היה לי לאחריות בסוף החליפו לי אותו ב 8800GTX 640 בתוספת מצידי של 850 שקלים מה אומרים שווה ? באנצ'ים אין לי כוח לעשות כל כך אני אעשה יותר מאוחר ואעלה לכם תוצאות איזה בנצ'ים כדי לי לעשות ?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  14. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. שלום רב, אני נתקל בבעיה שלא מצאתי לה פתרון בשום חנות אלקטרוניקה ושום דבר... אז ככה, אני מעוניין לעשות TV OUT אבל יש לי בעיה החיבור מוזר... החיבור נקבה שיש על הכרטיס מסך הוא חיבור של 9 פינים בסידור הנ"ל חיבור לא מוכר לי בכלל: ** **** *** ככה הוא הולך, הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך הוא בצד אחד כזה, של 9 פינים, ובצד שני S-VIDEO, אתם תוהים - מה הבעיה ?! אז ככה הבעיה היא שבטלויזיה שלי למרות שהיא נקנתה לפני שנתיים, כן - אין S -VIDEO !!! אז ככה אני לא יודע מה לעשות ! איך קוראים לחיבור והזה ומאיפה משיגים חיבור 9 פינים כזה שבצידו השני הוא RCA שיתחבר לטלויזיה שלי... אני כבר רוצה לראות סרטים, ואני מאוד תקוע.. הבעיה נוספת שחשבתי שאולי כבל S-V ל RCA יכנס אבל לכבל S-V יש אומנם את הצורה…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by nwbugo,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך מומלץ של Nvidia עד 1200 ש"ח, לגיימרים.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  17. מחפש מסך דק "12 עד "14 - קיים כזה בכלל ?? תודה לכל העוזרים !!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. נגיד אם יש לי כרטיס 8800GT SC... ואני אבדוק אותו עם שני מסכים תומכי 1204X1280, האחד איכותי ביותר והשני ג'נרי וירוד, האם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס? זה משנה בכלל?

19. Started by neogod,

לכרטיסים של לידטק ואקספרט וויזן יש חיבור VGA רגיל או רק DVI ???

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by danidin1313,

יש לי מחשב בינוני בביצועים. המפרט הוא כך: מעבד:e6400 ספק:300w ראם 2 ג'יגה ולוח אם:msi g31 (עכשיו. אני יודע שיש הרבה מה לצחוק על המפרט) אבל אני מבקש שתישארו עניינים ונסו לעזור לי. (אני רוצה כבר מחר בבוקר לקנות כרטיס מסך) יש לי תקציב או ל: Zotac GeForce 9600GT 512mb או ל:ati Radeon HD4670 512MB DDR3 מה אתם ממליצים ספציפית? האם המחשב שלי תומך ב:ddr3 או בכלל הספק לא יצליח לתחזק אחד משני הכרטיסי מסך האלו? נסו לעזור לי תודה.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by coorva,

שלום רב יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64mb , ושמתי לב שבמשחקים רואים טוב יותר דווקא עם דרייבר ישן יחסית, כמו 52.16 לעומת דרייבר חדש כמו 61.76. האם יש איזה אתר מקצועי שממליץ איזה דרייבר הכי מוצלח לכרטיס המסך הזה באופן ספציפי?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by most,

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6897&CatCode= מה אתם אומרים על התמורה של הכרטיס מסך? לכמה זמן הוא יחזיק לי? הוא מספיק טוב בשביל להפעיל משחקים חזקים נורמלי(לא על דרישות גבוהות מדי)? האם הכסף מצדיק את הכרטיס?? תודה למשיבים

• 10 תגובות
    • 578 צפיות
  23. שלום אנשים. יש לי שאלה כללית שהרבה זמן מבלבלת אותי, והיא כיצד מבטאים את שמות הכרטיסים של nvidia. אני אסביר את עצמי יותר טוב: מאז ומעולם האמנתי שמבטאים את שמותיהם של כרטיסי המסך של nvidia בצורה הזאת: נגיד 7600 אומרים שבעת אלפים שש מאות. אולם לפני שלושה ימים הופתעתי לגלות שלא כך קוראים לו אנשי מיקצוע אחרים. דוגמה לכך היא כשהלכתי לחנות המחשב הקרובה לביתי, ואז המוחר שם שאל אותי אם אני רוצה את הכרטיס מסך שבע שש מאות (7600). אז השאלה שלי היא צריך לבטא את השמות שלהם. בתודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות מסך דק ושטוח (או ששטוח לא משנה? אני לא מבין בדברים האלו). שיהיה 19' אינץ'. לא מבין בזוויות, חדות מסך וקרינה וכל זה. מחפש משהו טוב שיחזיק זמן, מה הטווח מחירים? אני מעוניין בסביבות 1000 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  25. יש לי 9800GT INN3D בחיבור SLI וכרגע יש לי מסך LG ישן שהרזולוציה מקסימלית היא 1280X1024 שאני מפעיל משחקים כמו קרייסיס או CALL OF DUTY הוא עובד טוב ולפעמיים הוא מראה לי מסך שחור הוא מין תמונה של ריבועים מרוחים ולפעמים המשחקים נתקעים ואז אני רואה שמופיע לי בווינדוס שמנהל התצוגה נסגר עקב תקבל בדרייבר ניוודיה נראה לי והפעיל אותו מחדש האם זה בעיה בכרטיס מסך הוא בהגדרות שלו??התקנתי מספר פעמים את הדרייבר

דיונים חדשים בפורומים