עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RonTwins,

מעניין אותי מאוד לדעת מי יותר טוב,הGeforce 6600 או הRadeon X1300Pro?!

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by PMP,

מישהו עובד איתו ויכול לתת עליו חוות דעת? מסך דק בעיצוב מרהיב, בעל זווית צפייה רחבה, המפיק תמונה איכותית וברורה, ללא ריצוד, ועיוותים אופטיים; כולל מערכת מתקדמת לכיוון צבע - להתאמה מושלמת לסביבת העבודה וליישום - מושלם למשחקים, לגלישה באינטרנט וכו'. עומד בתקנים המחמירים ביותר: TOC 03, TCO 99, TCO 95. מהירות תגובה: 8ms; יחס ניגודיות: 1:600; זווית צפייה: 160>/160> בהירות: cd\m2 300; רזולוציה:Dpi 1024 X 1280; גודל נקודה: 0.264 מ"מ; חיבוריות: חיבור דיגיטלי DVI-D וחיבור אנלוגי. פונקציות ייחודיות: MagicBright - כיוון בהירות מהפנל ביחס לסוג היישום, ב3- מצבים: T-MODE - עבודה עם קבצי TEXT, EXCEL וכדומה I-MODE - לגלישה באינטרנט E-MODE - ליישומ…

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by solet,

אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות שיש לי בבית מהוידאו למחשב והייתי רוצה המלצה לכרטיס טוב שאני יכול לחבר לוידאו שלי. לא להיסחף עם המחירים של הכרטיס תודה משהו בסביבות 300 ש"ח. ואם אפשר, הייתי רוצה לדעת גם מה מיוחד בו או מה עושה אותו לכרטיס טוב

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by ExploiT,

שלום כולם אני חושב ככה עוד איזה שנה שנה וחצי כפי שכולם אומרים פה להחליף את הראדון 9800 פרו שעבוד בנתיים כמו גדול למשהו יותר חזק אבל הענין פה שהקטע עם ה pci ו sli ובכלל עם כול האנפורס 4 תופס תאוצה ונראה לי שיסגרו לגמרי את סקוט 754 ובכלל את כול העניין ה agp האם זה נכון ? פתחתי נושא זה על מנת לדעת האם יש עתיד למערכת שלי (ראו חתימה) רק לפני חודש גמרתי להרכיב אותה ורציתי לדעת עם עוד שנתיים שלוש ככה ישארו כרטיסי מסך לagp והסקוט 754 יחייה ? כמו שהיה עם מעבדי הפנטיום 3 שנארו 5 שנים וכרטיס מסך פעם ב6 שנים היה צריך להחליף ? מה אתם חושבים ?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by 111111,

האם הוא טוב למשחקים? תודה *אני חושב להביא אותו מארצות הברית הנה לינק: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=24-005-028&DEPA=1 האם יש מסך יותר טוב ממנו באותו מחיר? עוד כמה מסכים: Hyundai ImageQuest Q17 LG Electronics L1710S תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by A-X-P,

איזה כרטיס יותר טוב: GF FX5700 128MB OR GF4 Ti4600 128MB ביצועים האמת די דומים אולי האף איקס קצת יותר טוב אבל לא בהרבה נכון?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by max_shifrin,

שלום, מעניין אותי אם מישהו ראה את הכרטיס הנל בחנות כלשהי כי אישתי כמה שלא חיפשתי לא ראיתי את זה בשום מקום באינטרנט והבנתי שזה אמור להיות כרטיס חבלז! (גם עם אחריות לכל החיים) אשמח לשמוע אם מישהו ראה אותו במקוםכלשהו בארץ.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. מישהו יכול להסביר איך בפירוט בבקשה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by ArielN,

זה אמור להיות ככה..? אמורים להיות שם 2 אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by credo,

שלומות,אני מחפש דרייבר טוב כמו של אומגה.. אבל אמרו לי שאומגה לא תומך ב X800XL , זה נכון?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  11. Started by FoxHounder,

האם מסכי ה LCD הם אמינים כמו המסכים השטוחים? זה נכון שכדי לראות במסך LCD צריך לשבת בדיוק מולו?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  12. Started by kobi_af,

אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין מסכים כאילו איך אני ידע מה יותר טוב במסכים על פי מה? אני רוצה לדעת מה זה ניגדויות,בהירות מה זה נגדיות 500:1 600:1 יותר טוב? בקשר לבהירות מה טוב לו? נקודה .. אולי תעשו משהו בדביק על זה ?זה חסר מאוד ..

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by maorbe,

שלוםם אני מחפש כרטיס עריכה שיהיה אפשר להקליט בעזרתו מקלטות וידאו למחשב כלומר לחבר את הוידאו למחשב רצוי שיהיה איכותי ועד 450-500 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by tazmnia,

אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ LCD בתקציב של עד 2500 אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקנות . חשוב לציין שזה משחק למשחקים וסרטים אז עדיף שהזמן תגובה יהיה 8mi .

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  15. מישהוא יכול לעזור לי אולי?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  16. רציתי להתייעץ איתכם , לאחר גישושים ארוכים כולל בפורום פה , החלטתי לקנות את המסך ? Samsung TFT 19'' 913B+DVI?. מה אתם אומרים ? יש לכם מסכים יותר טובים בסביבת מחירים הזאת ?? (חשוב שיהיה 19 ) .. והאם הוא טוב למשחקים ??

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  17. או שעדיין אף אחד לא עלה על זה...

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by דור788,

אז יש לי בעיה של מסך שחור כשאני מנסה לעלות משחק (emergency 3) אמרו לי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך. עכשיו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ati ואחרי שהתקנתי אותו אני כל פעם כשאני מנסה להפעיל את ה-control center או כשאני מעלה את המחשב שאני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: הכרטיס מסך שלי הוא ati radeon 9600 xt עכשיו אמרו לי להוריד את התוכנה driver cleaner מכם אבל אני לא מוצא אותה. אז אם מישהו יכול להביא לי קישור או יש לו פיתרון אחר אז שמח לקבל תשובה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by mishiago,

שלום חברים, אני זקוק לדרייבר של VOODOO MONSTER 3DFX 6MB 128BIT . כרטיס ישן מאוד אך זה מה שיש לקרוב משפחה. התקנתי לו ווינדוס 2000 אך עדיין לא זוהה הכרטיס מסך ע"י מערכת ההפעלה. יש לי דרייבר של ווינדוס 95 בלבד(הדרייבר המקורי) ומין הסתם הוא לא מתאים. אני מוכרח שתעזרו לי במציאת דרייבר לכרטיס זה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

שאני שם על 1024*1280 הכל בסדר אבל שאני על 960*1280 הכל ניהיה מטושטש וכתב ניהיה מרוח ולא יפה זה אמור להיות ככה ב 960*1280?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by mr hankey,

ברשותי כרטיס מסוג 9800 פרו של sapphire ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפוך אותו ל-xt?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. Started by גל פרידמן,

זה המסך http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1810631 בעבר כבר ביררו לגבי המסך הזה, אבל כנראה שלאנשים אין ניסיון איתו. אולי יש כאן מישהו שבדק את המסך הזה או ראה אותו, כי הנתונים שלו על הניר מעולים וגם המחיר.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  23. שלום לכולם , בידיוק קיבלתי מחשב חדש ונתוניו AMd xp +2600 ram 512 ddr 400mhz 3d card : ge force 3 ti hard disk : 40 gb 7200 win xp קיבלתי ב 3dmark 03 את התוצאה העלובה 960: האם זה רק בגלל הכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by crazy_pr,

כשאני מנסה לחבר TV in לכרטיס התמונה שמתקבלת על המסך קופצת. בעיה נוספת היא שכאשר לא מחובר כלום הכרטיס עדין מראה כאילו הוא מקבל אות מסוים ולא מסך כחול (שמראה שוהא לא מקבל אות). האם הבעיה קרתה למישהו והוא יודע איך לפתור אותה? האם הבעיה היא של הגדרות / הכרטיס עצמו?

25. Started by desert,

לא מצאתי משהו טוב וזול , הכי זול זה 85$ והוא לא נראה לי משהו -X Channel Pro Tuner Box מישהו אולי מכיר או ממליץ על אחד?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים