עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by parker,

באופן כללי אני מאוד מרוצה מהמסך שקניתי לפני מספר חודשים, אבל יש לו בעיה מוזרה. גודל התצוגה משתנה לפעמים, גם זווית התצוגה והצורה שלה, אתם יודעים, כל השטויות שאפשר לשנות בהגדרות. אני מחזיר את זה כל הזמן לצורתו הנורמלית אבל זה כל הזמן נדפק. מישהו מכם יודע משהו על זה ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by Monstalicious,

בקיצור פעם הייתי מקבל תוצאות ממש גבוהות בתוצאת ה 3dmark ועכשיו, בלי סיבה ניראת לעין, פתאום אני מקבל 500-600 נקודות פחות! המבחן הראושן עובד באותו FPS, ושני האחרים ב FPS נמוך יותר מקודם :\ יש לציין שבשני המבחנים יש תקיעה באמצע שגורמת ל FPS לצנוח ואז אחרי התקיעה ה FPS נמוך משמעותית מבחן שעשיתי עכשיו: Game 1: 24.9Fps Game 2: 14.6 Fps Game 3: 20.4Fps לשם השוואה: התוצאה הרגילה שלי: כשקיבלתי 5500 הייתה 24.9 16 28 ניסיתי להחליף דריבררים, ניסיתי הכל, גם להתקין מחדש את התוכנה! יש לציין שבבאנצ'ים אחרםי הכל נשאר זהה. תודה על העזרה :<

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by ArielN,

זה אמור להיות ככה..? אמורים להיות שם 2 אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by ofirbbdd,

אז ככה הכרטיס הוא Twintech nvidia geforce 9800gt xxt 512m oc pcie 650MHZ/200MHZ הוא עולה 730 שקל ב FOXPC מה אתם חושבים על הכרטיס?איך הוא בהשוואה ל 4850 רגיל בלי OC

6. Started by asmon,

יש לי AMD 3800X2 האם המעבד מספיק בשביל 8800GTS 640? וכמה משמעותי המעבר מ320 ל640? כרגע יש לי 7900GT שנדפק כשבוע לאחר שנגמרה האחריות.... אני והמזל שלי.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. דחוף חברה 1. מה למשל ההבדל כבר בFPS במשחקים (גדול/קטן/קטנטן) בין ASUS GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E שעולה לי שם 1415 שקל לבין BFG GeForce 8800GT OC 512MB PCI-e 2.0 שעולה 1390 אם ההבדל קטנטן אז אני אקח את האסוס כי אני רוצה שהכרטיס יהיה כמה שיותר קר (מה שגם יאפשר לי להנמיך את אחוז פעילות הקירור וככה יהיה יותר שקט) 2. מה ההבדל בטמפ' בין הכרטיסים בערך? (אל תמליצאו לי על פליט ודברים אחרים, אני גר בחיפה אז אני קונה בנעה ומשתלם לי לפי שיקולי שלי לקנות אחד מהכרטיסים שלמעלה) צריך תשובה מהירה ועצות או משו.. ואם אני פועל בכלל נכון.. (אני רוצה שקט!! -> ואין תקציב לקנות קירור)

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  8. כשאני לוחץ אפילו רק על show 3D view זה מראה לי את זה ולפני כמה ימים זה לא היה ככה /: התקנתי את הדרייבר החדש 174.47 - יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה או שאין קשר? בכל מקרה, תעזרו לי עם זה(גם ככה אני מתחיל להתבאס מיום ליום על המחשב החדש הזה)

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by sopwith,

מפרט: Sempron 3000 Gigabyte nforce3 GA-K8NS 1GB RAM HEC-300AR-TF (ספק) RADEON 7000 64MB התקציב הוא 1000 ש"ח לכרטיס AGP ולספק חדש (במידה וצריך) למשחקים תודה מראש לממליצים

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  10. 8400GS מחיר 225 ש"ח http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=50 HD2400XT מחיר 220 ש"ח http://www.gigabyte.co.nz/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ProductID=2680 מה עדיף ? *** ספק כח גנריק לא מחפש משהו שיכביד על הספק כרטיס מסך לגרפיקה בינונית - ***

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  11. שלום לכולם, בהמלצת החברה פה אני קונה HD4770. בד"כ אני מכיר ואוהב מוצרי ASUS למיניהם, רק שלצערי (או שלא!) עוד לא מוכרים את הדגם שלהם בארץ, מה שהצלחתי למצוא זה רק GIGABYTE ו- SAPPHIRE שאין לי שום ניסיון איתם חוץ מזה ש- GB נשמעים לי מוכרים יותר! 1. מניסיונכם, מה עדיף ? 2. האם אפשר למצוא בארץ משהו אחר ? בכלל יהיה יתרון למשהו אחר ? ------------ -סופ"ש נעים- ------------

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. Started by שמנואל,

שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. בAGP זה ה4PIN הרגיל מהספק?

14. Started by oren778,

איך הכרטיס הזה אני מבין שהוא מאוד יקר בארץ יש למישהו ניסיון איתו?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by doron_1,

שלום מישהו מכיר מנוע גרפי The Claw Engine

16. Started by navk2,

המעבד הוא 2.6 וג'יגה ראם.. והאם המחשב יוכל להריץ משחקים ממש כבדים כמו : COD 2 , FEAR, TITAN QUEST,OBVILION

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by 11iceman11,

שלום, רכשתי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 8600gt אך כאשר אני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס אני מקבל הודעה ש"גישה נדחתה" ושההתקן אינו זמין. אני מצליח להתקין רק "מתאם גרפי VGA רגיל". הורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של gigabyte + רשום שהכרטיס נתמך ב-vista. מה ניתן לעשות? [br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 20:42:16 פורסם בטעות בפורום הנ"ל,אפשר למחוק את ההודעה מכאן? הודעה פורסמה בפורום הרלוונטי.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. ראיתי ממזמן באתר שהכרטיס מסך ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? של גיגהבייט(אני יודע שזה היה גם על גירסאות אחרות) אבל בכל זאת אם הייתם יכולים לתת לו ציון כמה הייתם נותנים בהתחשב לעלות ולביצועים? ואיפה מדרגים אותו בכרטיסי מסך?

19. כאילו לא יהיהו העיות של מריחות חוסר חיים וכו'...

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. אני צריך המלצה לגבי כרטיס כזה והכי חשוב AGP. עדיף ב 500 אבל אפשר לנדוד עד 550. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by BoRiS.K,

היה לי 6800GT עכשיו הוא נשרף בקיצר אני חושב על 7600GT או משהו בסיגנון מה מהם יותר שווה מה שהיה לי או ה-7600GT או שיש לכם עצה אחרת?? תודה :]]

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  22. שלום לכולם, אבא שלי החליט לשדרג את המחשב שלי בזמן שהייתי בבית הספר בלי להגיד לי.. היה לי GEFORCE 5300 ואבא שלי קנה לי עכשיו את הג'יפורס 8400.. מישהו יכול בבקשה איך הכרטיס הזה..? תודה לעוזרים, יובל.ע.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  23. הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו (FX 5500) ועכשיו אני מעוניין בכרטיס מסך חדש אני אומנם לא משחק בכלל במשחקים במחשב אלא רק גולש\שומע מוזיקה, יש לי טלוויזית LCD שעד עכשיו חיברתי אותה למחשב בחיבור DVI.. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך עם HDTV? האם אני אראה בטלוויזיה באיכות הרבה יותר טובה מאשר עם החיבור DVI? האם זה כ"כ קריטי? ועל מה אתם ממליצים להסתכל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by itayhi,

שלום לכולם... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בסביבות ה2300 ש"ח, שיהיו לו ביצועים מצוינים ושהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שדורשים הרבה (כמו doom 3 וhalf life 2) על high ושזה ירוץ הכל חלק. בקיצור כרטיס עם ביצועים טובים מאוד... על מה אתם יכולים להמליץ לי בסביבות ה2300 ש"ח? לאיזה כרטיס יש את הביצועים הכי טובים? בנוסף לזה יש לי P4 1.5 Ghz ולגבי זיכרון פנימי 256 אני חושב שRDRAM... (בקרוב אני משדרג לזיכרון של 512)... האם עדיין כדאי לי לקנות כרטיס מסך כזה חדש וטוב למחשב כזה? אם לא מה כדאי לעשות? תודה מראש איתי

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by eyaler,

מעבד Q6600 מסך 24'' האם 2600pro יחזיק משחקי RTS סטייל starcraft2 ברזולוציה 1920X1200 עם אפקטים מלאים?

דיונים חדשים בפורומים