כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ההודעה נערכה עקב עבירה על חוקי הפורום. אין לפרסם מודעות מכירה/קניה בפורום, בשביל זה יש את מדור הTradeZone.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע E700B, נמצא על 1024X768 85HZ הצבעים לא משהו ושאני עובד בוורד או באינטרנט כואבות העיניים משהו רציני... גם רק הזכוכית שלו שטוחה, כלומר הצג עצמו לא שטוח. בכל מקרה בהתחלה חשבתי על LCD ואז הבנתי שהוא לא טוב למשחקים, וגם הבנתי ש CRT 19 זה דבר בומבסטי ואני לא רוצה שהוא יהיה צמוד לפנים שלי. חבר שלי המליץ לי על המסך הנ"ל ורציתי לשאול את דעתכם עליו מאנשים שהתנסו איתו. תודה מראש.
-
בקרוב אני קונה מחשב ויש לי מסך 17 אינץ' אז עם אני יקנה 4870 למסך 17 זה יהיה בזבוז? או ש 4850 מספיק? מחשב למשחקים
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האלן יש את ה 9600GT בין 500 ל 600 שקל. ויש את ה 9800 שבין 600 ל700. עכשיו יש לי את הכסף ל 9800 השאלה אם יש בכלל הבדל בביצועים ? והאם זה שווה את זה. אם יש באנצים אני אשמח לראות אגב יש הבדל בחברות מבחינת ביצועים ? תושהה
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כרטיס מסך מדגם Geforce FX6800 256mb RETAIL מבית LEADTEK http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=A400GT-TDH&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=46 או כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=6800GT&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=122 מה יותר טוב ואם יש ביכלל הבדל אז במה??
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש דבר כזה ? ואם יש מה העלות והאם זה מוריד ביצועים מ לוח רגיל ל PCI EXPRESS שמחובר ל כרטיס PCI-E ?
-
- 8 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי מחשב וכבר עם עליית הדוס ראיתי שמשהו בתצוגה מוזר מאוד. כשעלה הווינדוס ראיתי שלא ניתן כמעט לראות כלום על המסך, עיוות וצבעים משונים. פתחתי ומצאתי שהמאוורר של כרטיס המסך כלל לא עובד והכרטיס חם מאוד. לפני שאלך לקנות חדש - האם לפי נסיונכם הלך הכרטיס או שתיקון מאוורר עשוי לפתור את הבעיה ? על הכרטיס יש תו אחריות שנגמר לפני שנה לערך. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, הוספתי היום מתוך שיעמום עוד 4870 אחד וחיברתי אותם יחד... הלוח שלי מסובב P45 שכמו שאתם יודעים הופך ל X8 בכל PCI-E בשימוש ב CF, השאלה כמה ביצועים אני מפסיד, או כמה אני ירוויח במעבר ללוח מבוסס ערכת שבבים אחרת... תודה
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
חשבתי על להחליף את ה-X700 שלי בזמן הקרוב... בתהחלה חשבתי ללכת על ה-7800 GT.... אבל עכשיו אני מהסס... האם שווה לחסוך עוד קצת ולהשקיע על 7800 GTX? האם ההבדל משמעותי כי ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח... נ"ב אם תוכלו להמליץ על חברות טובות לכרטיסים האלה אני אשמח... אבל נראה לי שכבר החלטתי בקשר לזה-LEADETHK.. תודה מראש ועוד משהו מה זה גירסת ה-EXTREME של הכרטיסים האלה והאם היא שווה?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ועדיין יש בעיות מלאי קשות בארץ מה שגורם גם למחירים גבוהים.. מה יהיה? מתי כבר בכל חנות יהיה מלאי של הכרטיסים האלה?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
לעוקבים הקבועים בפורום לבטח זכור כי בעת השקת navi 5700 ביולי השנה, השגתי מידע (ושתפתי עמכם) כי הולך לצאת בהמשך הדרך Navi מבוסס ליבה גדולה יותר. המידע שהיה אז היה עקרוני/כללי בלבד וטען, שמדובר במסגרת לוחות הזמנים של עד סוף 2019 או במילים אחרות סביבות דצמבר. בשבועיים האחרונים רשת האינטרנט החלה לטפטף מידע אודות רישומו של מוצר כזה ברגולציה הנדרשת כאשר wccftech מדבר על כך ביום 28 לאוקטובר כאן: https://wccftech.com/new-amd-gpu-spotted-rra-big-navi/ אתר techradar מדווח בתחילת נובמבר, כי נמצאו ראיות לקו מוצרי navi עדכני מסדרה גבוה יותר בדרייברים של linux: https://www.techradar.com/news/amds-navi-22-and-navi-23-gpus-recently-spotte…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני רוכש כרטיס מסך 5850 HD רציתי נורא כרטיס של SAPPHIRE אך אין אותו במלאי(בחנות הקרובה אליי ) אלא רק של CLUB 3D או POWERCOLOR לטענת המוכר , אין הבדל בין המותגים והם בדיוק אותו דבר ( רק מדבקות אחרות) האם יש צדק בדבר ? האם אני יכול לקחת כרטיס של CLUB 3D ולהיות רגוע ? או שעדיין SAPPHIRE עולה על האחרים מבחינת איכות.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד כמה משפיעה כמות הזכרון על ביצועי הכרטיס? - או - האם 128MB יספיקו?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי יש מסך ברזולוציה fhd היא מעוניינת גם לקנות כ. מסך על מנת לשפר את הגרפיקה ולצפות בסרטי hd חשוב לציין שהכ. מסך כלל לא מיועד לגיימינג התקציב הוא עד 300 רצוי פחות..תודה מראש לכולם(:
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הגיע הכרטיס של MSI מדגם ג'יפורס 4 4200 לארץ במחיר של 1100 ש"ח. מה אתם אומרים? יש לנו מלך מחיר/ביצועים חדש?
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שמתי לב שמגירסאות 70 של ה Forceware, בעבודה השוטפת של חלונות, באיזורים שקיימת בהם הנפשה כלשהי (תיבות שיח, גלילות של חלונות וכו')... מופיעות להן נקודות שחורות בגודל של פיקסל או מס' פיקסלים בודדים. לא צריך עין חדה מדי בשביל להבחין בנקודות האלה, אבל הן מדי פעם מופיעות ונעלמות לאחר שהאיזור עובר "הנפשה" חוזרת. יש לציין שבכל פעם מופיעות להן 3-4 נקודות, לא יותר... זה לא מגיע למצב שכל המסך מתמלא לי בנקודות כאלה, אבל פה ושם זה תופס ת'עין. אני יכול לומר די בוודאות שכל דרייבר אחרי 69.93 גורם לתופעות האלה. (אם אני עכשיו אחזור ל 66.93 או שתיים-שלוש גירסאות עדכנית יותר, לא אתקל בתופעה הזו). התופעה לא כזו מטרידה, אבל אני תוהה אם זה קורה לעוד מישו. מייל מפורט ל Nvidia יישלח בקרוב. מצורפו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי כל ההמלצות וההשתפכויות על Iiyama, יש לי שאלה: היכן אפשר לראות תצוגת מסכי Iiyama באיזור המרכז? חיפשתי חנויות המחזיקות מסכי Iiyama ולא מצאתי. רק יבואנים שאינם מאפשרים תצוגה... האם מי שיש לו מסך Iiyama קנה אותו ללא "בדיקת עיניים"? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של AOC מדגם: Monitor Name: AOC Spectrum 7Klr A Monitor ID: AOCB800 הוא שווה משהו היום? אתם צריכים עוד מידע? נקנה לפני כשנתיים וחצי. איך הוא למשחקים?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! כרטיס מסך המיועד להרצת משחקים עכשווים, על הגדרות בנוניות-. רזולוציה 1400x900. מעבד e7300, אולי יוחלף ל-e8400 בעוד מספר חודשים. 2GB ראם... אני לא רוצה מפלצת אלא משהו שיחזיק דירט 3.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי יש לי עדיין את הדברברים הישנים שלהם ה 23.11 כי פעם אמרו שהם נותנים ביצועים יותר טובים מהדרברים המתקדים שהיו באותה תקופה (ה 28.* או משהו כזה). אז מה אתם אומרים כדאי לי כבר לעבור לחדשים ? (יהיה שיפור בביצועים?)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם( RESPONSE TIME- 25MS(16+9 של מסך זה טוב באופן יחסי ולמשחקים בפרט?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום כשאני נכנס למשחק אני רואה תמונה הבאה: http://www.siz.co.il/my/lbdjotnij5qm.jpg יש לי לפטופ i5 2.2mhz כרטיס מסך hd 5650 6gb ram בקיצרו אין מצב שאני לא מצליח להריץ את המשחק הזה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
תראו היום את המישחקים - תיראו את הכרטיסי מסך עכשיו סתכלו כל שנת 2000! רואים את ההבדל!? :-X טוב אז קצת חשבתי ושאלתי מה יקרה כשהגרפיקה תיהיה מושלמת ?? כשהמשחק יראה בידיוק כמו מציאות ???
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס מסך sapphire x1650pro 256mb ddr2 pcie התיזמונים של הכרטיס: 600MHZ - CORE 400MHZ-MEMORY לפי האתר של sapphire: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=162&grp=3 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-