כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
וגם והבין טוב יותר את המדדים של הכרטיס באובר, הבנתי שזה לא בדיוק כמו מעבד רגיל...
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 7300 gt הכל עבד פרפקט רק שלא יכולתי לראות שום וידאו, רק קול ומחשב מקרטע. מחקץי תקודקים ושמתי חדשים שמתי תדרייברים הכי חדשים וכלום כל הזמן אותה בעיה, אין וידאו בשום פורמט גם לא ב vlc, מצליח רק לקרוא כמה פורמטים של avi בוירטואל דאב, כמו כן סרטונים ביוטיוב מתנגנים פרפקט.. אני שובר תראש ולא מצליח להבין מה הבעיה מישהו נתקל אולי גם בבעיה? תודה רבה לכל עוזר נ.ב האם בשביל כרטיס מסך זה צריך דרייברים של Go 7 series?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כעיקרון ,אני מבין שה- SE מוחלש,אבל מצד שני,ה- 9200 הנ"ל יותר זול מה- SE(ב- KSP ה- 9200 עולה 250 לעומת ה- SE ,שבנועה עולה 320 ושניהם של sapphire). מצד שלישי יש את עניין הזכרון הכפול שב- SE. בקיצור מה יותר טוב מביניהם,למשחקים כמו harry potter ודומיו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב פנטיום 4 | 2.4GHz בזמן האחרון יוצאים משחקים חדשים ואני זקוק לכרטיס מסך חדש... במחש שלי יש Geforce 4 והוא כבר יישן.. אני זקוק לעזרכתם, יש בידי סכום 600-800¤ ואני רוצה כרטיס מסך שאני לא יתאכזב ממנו, יתפקד כראוי ויחזיק מעמד ל 2-3 שנים.. אז מה אתם אומרים??
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 400 ש"ח מודה לכם על העזרה ! דודו
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי שתי שאלות ואני אשמח אם תענו לי אליהן. 1)אני כרגע משתמש בכרטיס 7950GT 256MB שיושב על לוח של אסוס שתומך בSLI. האם אני יכול להשתמש בכרטיס נוסף זהה רק שהזיכרון בו הוא 512MB?? האם זה יהיה אפקטיבי יותר או שעדיף לקנות את אותו הכרטיס אבל 256MB?? 2)האם זה קריטי לקנות את אותו הכרטיס אבל מייצרן אחר, (שלי זה LEADTKE)? האם זה ישפיע על הביצועים. אני הודה על התשובה המהירה, תודה. אור.
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוזיה שלי מדגם flytv3000
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי לוח גיגהבייט K8N51GMF-9 עם כרטיס 6100 מובנה באתרי ביקורות ראיתי שהתוצאה צריכה להיות מעל 1200 אני קיבלתי רק בסביבות ה1050 סגרתי את כל התוכנות שברקע והכל וביצעתי כמה פעמים את הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לכך? באתרים הבדיקות נעשו עם מעבד יותר חזק ו1 GB זיכרון.. לי יש רק 512 זיכרון ומעבד וניס 3000.. זה יכול להוות סיבה להבדל כזה גדול בתוצאות? ואם לא אז מה כן הסיבה יכולה להיות?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המפרט מופיע בחתימה. אני מאוד מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי. אין לי תקציב לעשות מעבר לPCI-E ואני לא מעוניין כרגע. כמובן שזה יהיה הכרטיס האחרון למערכת הזו. יש שתי רמות של כרטיסים: הראשונה היה בסביבות ה400-450 שקלים: המועמדים הם: GeForce 7600GS HD 2600PRO 600/800 X1650PRO X800GTO את ה7600GS ובנוסף X800GT אני יכול לרכוש כמשומש ב250~. הרמה השנייה (שצורכת יותר חשמל, וממה שבדקתי הם כמעט שווים בהבחינה הזו) היא ב550-600 שקלים ובה שני כרטיסים: GeForce 7600GT HD 2600XT 800/1400 אני לא גיימר, אני אוהב לשחק משחקי כדורגל כמו PRO וFIFA, משחקי NFS למינהם, מדי פעם יריות כמו FAR CRY וזהו. עד עכשיו ה9550 דיי סיפק אותי, אבל אני רוצה להתקדם. ועכשיו לבעיה: הספק. הספקו 300W, חברת FSP, הגיע כח…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה שהתחילה בלי שום סיבה [ככה זה לפחות נראה] כאשר אני מנגן סרטי וידאו (ללא תלות בנגן) הצבעים נורא כהים, וזה נראה כאילו הרוויה או אחד משאר הפרמטרים שניתן לשחק איתם בדריברים של הכרטיס מסך מכוון לא נכון. רק כאשר אני פותח את הדריבר של הכרטיס מסך ומבלי לשנות כלום הצבעים נהיים תקינים. מדובר על NVIDIA FX440. על XP. למישהוא יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת המסך Samsung SyncMaster 730B רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך, חסרונות מול יתרונות. כמו כן, האם יש מסך אחר בטווח המחירים של המסך הנ"ל ששווה לבדוק גם? נ.ב. האם יש איזה שהוא הבדל בין עבודה עם חיבור אנאלוגי או בעבודה עם חיבור DVI?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מדובר ב-Radeon X800XL AGP *מחודש* ב-120$. עם משלוח אפשר להביא אותו לארץ ב-800 ש"ח. http://shop.ati.com/product.asp?sku=2984012 מה אתם אומרים? שווה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם מחר אני צריך ליקנות Radeon 9800 של Gigabyte מה יותר טוב ה PRO או XT במה הם שונים
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לא רלוונטי יותר.. כבר צרבתי את הביוס. שלום חבר'ה. נתקלתי בבעיה שהכרטיס מסך שלי מזוהה לא נכון, מסיבה לא מובנת (כנראה באג בביוס של INNO3D) הוא מזוהה כ: Inno3D GeForce Go 6600GT PCIe 4x כאשר בפועל הוא בכלל לא GO, בטח לא GT ופיזית מחובר לחריץ AGP. זוהי לא בעיה גדולה בחלונות, לא ממש קרה לי מקרה של ירידת ביצועיים במשחקים או כדומה, אבל הבעיות צצו בלינוקס. מכיוון שגם שם הכרטיס מזוהה כ GO GT PCIE אני מקבל מסך שחור בעת עליית הממשק הגרפי. מצאתי לפחות כ 4-5 נושאים בפורום השונים (כולל הפורום של NVIDIA) אשר הפותחים של אותם נושאים הם בעלי כרטיס מסך בדיוק כמו שלי (לא 6600GT, או 6600PCIE, אלה בדיוק 6600 256מגה AGP של INNO3D) שגם אצלהם הכרטיס זוהה לא נכון. 2 נושאים היו קשורים ללינוקס ובשני…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שמעו אני כבר לא יודע מה כדאי. יש לי 1400 ש"ח. איזה כרטיס כדאי לקנות מנעה מחשבים (עדיף, אלא אם יש משהו ממש שווה בחנות אחרת) ? (PCIX ) (ועזבו אותי עם לחכות לDX10 אם כל פעם נחכה לחידוש הבא אף פעם לא נקנה מחשב )
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שניהם ל AGP מה עדיף? למישחקים...קצת סרטים... תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קיימת תוכנה כזאת בודקת אם הכרטיס תקין או הזכרונות תקינים?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ההבטחה לפרטים נוספים במהלך חודש ינואר התמוססה, וכעת לאף אחד מחוץ למפתחת השבבים לא ממש ברור מה הסטטוס של כרטיס הגיימינג המפלצתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך 6800gt עם דרייבר 6218 לא מזמן התחילה אצלי בעיה של מריחת צבע ו"קריעת תמונה" כרגע הסרתי את כל הקודקים ואני מריץ את הסרטים בvlc . חבילת הקודקים שהיתה לי זה k-lite. ועדיין ישנה אותה בעיה... האם זו בעיה של קודקים שלא נמחקו כמו שצריך? או אולי משהו קרה לדרייבר של כרטיס במסך?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב חדש וכדי לחסוך כמה שקלים הבאתי לו את הreadon 9600 הישן שלי (הוא רק גולש באינטרנט ורואה סרטים ככה שזה אמור להספיק לו). הוא רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ואין לו LCD אז צריך בעזרת החיבור הצהוב. לקחתי את הכבל של הS-Video שיש לו בקצה יציאה צהובה וחיברתי את זה לטלוויזיה. זה לא עבד אז חשבתי שזה בגלל שהדרייבר לא מותקן כראוי אבל גם אחרי שהתקנתי את דרייבר אני עדיין לא מצליח לחבר את המחשב לטלוויזיה. מה אני לא עושה טוב?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה... סוף סוף אחרי חודש אני מקבל לי את ה9800פרו החדש מבית ספהייר... מתקין לי פאר קריי ....(משחק ע-נ-ק!!!) מתחיל לשחק ואז הדבר המעצבן קורה.... המסך נראה כאילו הוא נכבה... אבל כותב שהפאוור סאייבינג עובד ושהסמך ייסגר בעוד מספר שניות... אני מתחיל להילחץ.... ולאחר שניה-שניה וחצי אני מתעצבן!!!! שוב ושוב אני מנסה ואותו דבר קורה.... ניסיתי לשנות הגדרות של המסך(לא של הכרטיס) ולא עבד.... עם מישהוא יודע אולי איך אני יכול לתקן/להפסיק את הדבר המעצבן הזה?!!?!? תודה...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני שומע פה מהרבה אנשים ש 793MB טוב יותר מ MAG FD2 אבל ב KSP אמרו לי ש FD2 זה המסך הכי טוב שיש להם :-X אבל 793MB עולה 830 ו FD2 1200 איך זה יכול להיות? איזה מסך טוב יותר סופית.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לחבר שלי, התקציב כמו שנאמר בכותרת הוא 500-550 ש"ח והדרישה היא שיריץ את המשחקים הנ"ל (זה בערך כל מה שהוא משחק) בצורה טובה+.. ויהיה עם אופצית HD מצאתי את הTwintech nVidia GeForce 8600GT XT 256MB DDR3 OC Ver PCIe ב550ש"ח (בFOXPC) ואת GeCube Radeon HD 2600 XT 256MB DDR3 PCIe ב 500 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 האם השנים מתאימים לדרישה ומה יהיה יותר טוב? או האם בכלל כדאי להגדיל את התקציב וללכת על ה1950GT ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו (FX 5500) ועכשיו אני מעוניין בכרטיס מסך חדש אני אומנם לא משחק בכלל במשחקים במחשב אלא רק גולש\שומע מוזיקה, יש לי טלוויזית LCD שעד עכשיו חיברתי אותה למחשב בחיבור DVI.. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך עם HDTV? האם אני אראה בטלוויזיה באיכות הרבה יותר טובה מאשר עם החיבור DVI? האם זה כ"כ קריטי? ועל מה אתם ממליצים להסתכל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-