עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tomerm,

לאחר קריאה ומס' שאלות בפורום בנושא לקנית כרטיס מסך חדש, בשעה טובה מוצלחת (ובמסגרת התקציב הנכון) קניתי R9600 pro ulta שעובד יופי. אז תודה רבה על התמיכה והתשובות המקצועיות. תומר

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. Started by moog,

לפני מספר ימים המסך לא הראה לי תמונה רק הבהוב חיברתי את המחשב ל3 מסכים אחרים ובכולם רואים מצוין הכל נורמלי חשבתי שזה המסך הלכתי לחנות ובחנות המסך עבד הבאתי אפילו את המחשב וזה עבד עם המחשב שלי גם חזרתי הבייתה ניסיתי שוב והמסך לא נדלק שוב רק הבהב חיברתי את המסך אצלי אפילו למחשב אחר של שכן וגם לא נדלק יש לציין שהמסך לפעמים נדלק אחרי מספר דקות ומראה תמונה אך שאני לוחץ על הכפתור כיבוי ומכבה אותו ומדליק אותו מחדש שוב לא נדלק רק הבהוב חזרתי שוב לחנות ושוב זה עובד שם אני התייאשתי אולי תוכלו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by sroolik,

כמו שכתבתי, אני צריך מסך 17" לא דק, אבל שטוח חשוב לי שהוא יהיה איכותי, גם מבחינת תצוגה וגם מהבחינה הבריאותית (עיניים צורבות וכו') אין לי מושג לגבי המחירים של המסכים האלו תציעו לי משהו טוב, ואם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע על פי מה שופטים מסך ומה מצדיק את המחיר, אני אודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by tiger18,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI 4850 התקינו לי דרייברים עם המערכת של ויסטה וגם הורדתי גירסה אחרונה של CATALYST 8.8 אבל הDIRECT 3D לא מתעדכן לי ונשאר על גירסה 7.14.10.0603 הינה תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?i=2mqmtmntnmxq.jpg

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

שאלה: האם כדאי לקנות מחשב נייד עם GeForce 9800M GS ויש לו משהו Dedicated או משהו כזה זה משנה או עדיף לקנות מחשב עם HD 4850 אבל לא Dedicated ומה זה בכלל? משהו עם ה-RAM לא הבנתי.. אם כן יש לי 4GB RAM עם ה-9800M GS אני אוכל לשחק CoD ומשחקים בסגנון הזה ברזולוציה מקסימלית?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by Gohan,

אני רוצה לקנות lcd 17" השימושים יהיו קריאה וצפייה בסרטים. יש המלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. נדפק לי המסך אחרי 4 שנים.... צריך המלצה למסך CRT טוב '17. בלחץ עד 1000 שח. אם אפשר במחיר כזה '19 אז מה טוב תודה!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by RadeonXt,

ערב טוב, הורדתי דריבר 4.8 של אומגה. לאחר ההתקנה המחשב בקושי זז..מחקתי אותו. הורדתי דרייבר 3.8 (כמו שהיה במקור) מהפורום והוא עושה בעיות. הוא מודיע שהאדפטר של ה-AGP לא מחובר ולכן , הוא לא מסוגל להמשיך בהתקנה. אחי (איש מחשבים..) , לא יודע מה הבעיה - בדקנו והכל מחובר.. מה עושים? (את הדרייבר המקורי אין לי - כי שכחו לתת לי אותו! אם לא תיהיה ברירה , אסע לקחת את הדיסק).

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by PCguy,

אני מעונין לקנות כרטיס לסוקט PCIe השימוש שלי הוא אינטרנט תוכנות ומישחקים אם כי אני לא פריק של משחקים,אני רוצה משהו טוב ולא יקר מידי

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. אני יכול להבין שהסטנדרטים של איכות משתנים עם הזמן, אבל כשאומרים שרזולוציה של 1600*1200 עם קצב ריענון של 85HZ(!!!) זה "עלוב", את זה אני לא יכול לקבל, ועוד שהמסך בא מחברה טובה. למה לעזעזל אתם צריכים רזולוציות של 2000*1500?? הרי 75% ממשתמשי המחשב בעולם לא יכולים אפילו להפעיל UT2003 ב-1280*1024 (שזה רזולוציה עם חדות מצויינת), בלי שזה יקרטע, ואפילו בשביל סרטי WMV9, רזולוציה 1600*1200 זה מספיק בהחלט! ואני לא מכיר הרבה משחקים שמאפשרים מצב של מעל 1600*1200, ולא מכיר משחקים שעובדים חלק מעל הרזולוציה הזאת בהגדרות גבוהות, אפילו עם כרטיסי HI END. כך שתפסיקו להיות בררניים כאלה בקשר למסכים, כי אתם סתם מבזבזים כסף וגורמים למשתמשים שלא מבינים בחומרה לבזבז כסף .

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  11. Started by lalush33,

דודה שלי רוצה שהמשחק החלשים שלה כמו סימס 2 וכו'.. יופעלו במחשב שלה (פנטיום 4 2.6 ג'יפורס 4) ואני רוצה לקנות לה ג'יפורס FX 5600 אבל לפי מה שאני מבין יש עוד שני כרטיסים עם ביצועים דומים אני מבקש שתדרגו לי את שלושת הכרטיסים ותכתבו את ההבדלים.. 1) FX 5600 Sapphire Radeon 9550 256DDR AGP (2 Sapphire Radeon X1050 128DDR (3 לגבי הRADEON אני אשמח מאוד אם תוכלו להשוות לי אותם לכרטיסי ג'יפורס לדוגמא RADEON 9XXX דומה בביצועיו ל FX 5XXX... תודה מראש..!

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by Salwaby,

הייתי בטוח שאני נמצא בכללי , סליחה העברתי את ההודעה לפורום כללי :]

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. הדלפת טוויטר קצרה ותכליתית גורמת לנו לפצוח בחישובים אודות השיפור הצפוי של דגם הדגל הבא ביחס ל-RTX 4090 העכשווילכתבה

14. שלום לכולם. יש לי טלווזית אלסידי חדשה,ואני רוצה לעשות שהיא תעבוד ברזולוציה הכי טובה. הבעיה היא שאני לא מבין בהגדרות, מה הן אומרות. א תוכלו להגיד לי על איזה מספר לשים כל דבר? מה שיש זה: ניגודיות: מ 1 עד 30, מה לשים? tint, מ0 עד 12, מה לשים? sharpness, מ0 עד 7, כנ"ל תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. Started by tzolerguy,

עכשיו שיצא ה GTS 320MB לא עדיף לקנות 2 כאלו במקום GTX בודד כאילו זה פחות זיכרון אבל זה עליה חדה בצינורות עיבוד מה יתן ביצועים טובים יותר?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך X1950 PRO משום מה KSP המטומטמים לא נתנו לי כבל לטלויזיה לחיבור, עכשיו מאוחר מדי לבקש,לא משנה, שמתי לב שהחיבור של כרטיס ATI שונה מאלה של NVIDIA,כי יש לי מלא כבלים כאלה אבל של ATI אין לי אז איזה כבלים יש לחיבור בין כרטיס מסך של ATI לטלוויזה,ואיך מחברים את הסאונד גם, זה בא ביחד? ויש כבלים טובים יותר או טובים פחות או HD וכל הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. Started by J0n1,

השגתי את הכרטיס הישן הזה ואני רואה שיש לו גם S VIDEO וגם RCA אז רציתי לדעת האם הRCA היא כניסה המאפשרת חיבור מצלמות או PS2 לדוגמא... תודה

18. Started by yoahe,

מישהו יכול להסביר לי איזה סוגי כרטיסים יש(PCI E PCI X )סתם דוגמה מה זה אומר כל הסוגים האלו ומה נחשב היום ומה ממומלץ הפסיי אקספרס משהו כזה תודה?

19. שלום, רציתי לדעת אם הגיוני שעם מחשב: Core2Duo E6600, 2GB RAM ו 7900GT 256MB יש לי בשלבים מסויימים 20-25FPS שהורסים את הפעולה (רוב הזמן יש לי FPS סביר, אבל אני לא יכול לתת ממוצע כי זה בין 50 ל-110 בערך) החלקה של המשחק במשחקים הנ"ל. בקונפיגורציה הזאת: רזולוציה 1366X768 Antialiasing X2 ASAA Anisotropic X2 Shader - Medium Model - Medium Texture - Medium Vertical Sync - Disabled אם מישהו יודע או שיש לו כרטיס מסך זהה ויכול לבדוק. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by sahargt,

אני חושב לקנות את הכרטיס הבא איך החברה משהו מכיר ?? http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200105+15&Ne=500000&product_code=343352&Pn=GeForce_8800_GTX_Video_Card

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by Y-T-M,

אני רוצה לקנות מחשב חשבתי לקנות את הכרטיס מסך 8600gts אבל כשרשמתי אותו בפורום מפרטים אמרו לי שהוא כרטיס מסך לא משתלם רציתי לדעת למה? בדקתי את הביצועים שלו בtomshardware והבנתי שהוא כרטיס מסך בינוני פלוס עכשיו המחשב שאני רוצה לקנות הוא בעיקר לגלישה באינטרנט עבודות שירים סרטים ומשחקים אני אוהב לראות באיכות טובה משחק אני לא סובל שזה איכות נמוכה וחשבתי על זה שזה dx 10 כי כנראה שאני לא ישדרג בעתיד יותר וזה נראה לי כרטיס מסך טוב שיחזיק עוד כמה זמן בשוק! ואני משחק משחקים מדי פעם לא כל שבוע משחק אחר שיוצא

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by liordavid,

אני לא מצליח להפעיל 2 מסכים ב- Dual View במצב Multiple GPU. למרות שב- 8800GTS/X1900XT הצלחתי ... יש למישהו פיתרון גם Multiple GPU וגם Dual View ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by PCguy,

איזה כרטיס עד 500 שח ל AGP? היעוד הוא משחקים כמו FAR CRY -N4S MOSTWANTED -FIFA וכו... כרגע יש לי R9550\256MB\128BIT אם יש מצב אז אני מוכן להחלפה עם 9800 או 9600XT כמובן שאני אוסיף ת'הפרש

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by Pac Pac Chick,

שלום לפורום גרפיקה, רציתי לומר לכם תודה על כל העזרה הרבה שנתתם לי בחיפושי אחרי כרטיס מסך. האנשים פה הם מקצועיים ויודעים על מה הם מדברים (בניגוד לכמעט כל מקום אחר), והפורום הזה הוא הפורום העברי הטוב ביותר שראיתי. יישר כח! עריכה: למי שרוצה לדעת, אני קניתי BFG Geforce 6800 GT (לא ממש אכפת לי מהבאג של הDVD כי סרטים אני מנגן בפלייסטיישן/טלוויזיה)

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. אני מרכיב מחשב שלא ישמש כלל למשחקים, אבל כן יתחבר לטלויזיה פשוטה ולכן יש צורך ביציאת sVideo. מישהו מכיר כרטיס מסך פשוט מאוד וזול עם יציאת sVideo? מישהו מכיר לוח אם עם כרטיס מסך מוכלל פשוט מאוד וזול עם יציאת sVideo? תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים