עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם הכרטיס הזה יכול להגיע לרמה של 8800GT על ידי OC? עם HR-03!!

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  2. שלום, הזמנתי לוח אם של אינטל עם G965 chipset הכולל את ה- GMA X3000 החדש של אינטל באתר של אינטל מפורט שהוא עובד ב- 128 bit, שיתוף זכרון של עד 384MB, ומדיע עד 12.8GB/s כמובן כולל את התכונות החדשות של R500 של ATI ו- G70 של Nvidia איפה אפשר לראות השוואת ביצועים שלו מול כרטיסים גרפים אחרים מבוססי ATI ו- nVidia ? הזמנתי גם 7300GT. האם מיותר ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. שלום כולם אני מתכנן כבר זמן רב לקנןת LCD הבעיה שכבר תקופה ארוכה אין דגם שממש שוה לקחת(כמן ההרקולס בזמנו) כבר ננעלתי על ה Q17 אבל הוא עולה כמעט 2800 ש"ח אז אני לא ממש סגור עליו, כל מקרה ראיתי בפומביות מסכים נחמדים ואם נביא אחד ב 2000+ אז אולי כן יהיה משתלם . עכשיו הדגמים מוגבלים אז אני צריך המלצות וחוות דעת. 1)LG L1710S 2)SONY S73 3)PHILIPS 170X

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  4. אז ברשותי כרטיס מסך מסוג: GECUBE RADEON X600XT PCIe 128MB BGA DDR Edition בעבר עשיתי לו אוברקלוק והחזרתי לנורמל עכשיו שאני בא להפעיל משחקים יש לי קווים ועיוותים במשחקים כרגע המהירות שעון על דיפולט מה אני יכול לעשות?! תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  5. הכרטיס 6600gt נמצא לי על המחשב השולחני ואילו הכרטיס השני הוא הכרטיס שאני מתכוון לקנות לנייד שלי. רציתי לדעת האם הכרטיס בנייד חזק מה 6600gt ?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  6. אני פשוט לא מבין מהי ההגדרה הנכונה לפונקציה הזו (אינפינטי?) או שם אחר ואיך אני מגדיר אותם יש כרטיסים שרוצים ממיר מיוחד נוסף. בקיצור חברים אני חייב עזרה איך עושים שלושה כרטיסים בצורה נורמלית וקלה.

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by navk2,

1.שמעו, אני משער לעצמי שכולם פה שמעתם על ה- G80 ועל המחירים שלו... אז מה שרציתי לשאול זה אם יהיה אפשרי לקנות כ.מ DX10 סביר במחיר של 1000 שקל עם ספק כוח [glow=red,2,300]ELITA 500W [/glow] כבעוד 3-5 חודשים ואין לי בעיה לחכות קצת... חשוב לציין שאני לא רוצה צוואר בקבוק 3hz HT p4 1.5 gig ram 2.מישהו פה שמע על עוד ליבות של DX10 ? 3. הודעה ראשונה שלי !!! יאי ~!!

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 900 שקל גג אני רוצה RCT כמובן ושזה יהיה 17 אינץ (מומלץ שטוח) אני מבקש מכם תנו לי הצעות למסכים טובים ואם אפשר גם קישורים אל אותו מסך בתודה לעוזרים LIFESYSTEM

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by Check_Point,

קניתי לפני כמה זמן את ה- 7600gs בגרסת ה- 512mb, וכשאני נכנס ל everest, יש כמה דברים שאני לא מבין.. למה המהירויות שעון שונות מהמקוריות? או שאולי זה סטייה מקובלת.. והאם זו באמת גרסת ה- 512, או שזה "שואב" עוד 256 מהזיכרון של המחשב? ותגידו, זו הדרייוור האחרון של נוידיה? אני פשוט לא התקנתי אותו ואני לא יודע איך לבדוק.. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by 6600GT,

שאני OC למהירות מעבד מ575 ל650 שאני מריץ משחקים הם נתקעים לכמה שניות ואז מופיע הודעה של ATI שהוחזר ההגדרות למצב הרגיל בגלל שהכרטיס מסך לא הגיב , שמתי 4 מאוורים הטמפרטורה לא עולה יותר מ70 מעלות והוא עדיין נתקע , אולי הוא צריך יותר מתח חשמלי? סך הכל זה לא יותר מדי אובר קלוק אני קורא באינטרנט אנשים שמגיעים בקלות ל700 פלוס...

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  11. הבעיה היא שחיברתי משהו לvideo in אבל שאני בודק בתוכנות של לכידת ווידאו למשל windvr אז התמונה שמתקבלת עושה flickering, התחתית שלה בצבע ירוק מה אני אמור לעשות כדי לסדר את זה ולקבל ווידאו אין כמו שצריך? יש לי את catalyst control center 6.8

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. של NVida שאלה שני איזה כרטיס טוב יותר למשחקים XFX RADEON HD4650 512MB DDR2 PCI-E או XFX Geforce 9500GT 512MB DDR2 Pci-e

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by Salwaby,

הייתי בטוח שאני נמצא בכללי , סליחה העברתי את ההודעה לפורום כללי :]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by בקהאם,

2 מגנטים היו ליד המסך שלי ומאז נשאר כתם במרכז המסך בערך,כתם לא רציני אבל מעצבן מאוד,איך אפשר לסדר?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  15. איך הוא? שמעתי שעם דרייברים מיוחדים אפשר להפוך אותו ל9800פרו... איך זה נעשה<?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  16. או שעדיין אף אחד לא עלה על זה...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by alongi,

קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. Started by Dolman,

אהלן, זה בערך התקציב שיש לי לכרטיס מסך. עכשיו המחשב יכלול מעבד INTEL E5200 ספק 300W של HEC לוח אם G31 של Gigabyte . עכשיו במסגרת התקציב הכרטיסים העיקריים שנכנסים הם 9800GT, 9600GT ו HD4670 רציתי לשאול מה עדיף? אני לא מחפש פה תועלת עבור מחיר כי נכון שה 4670 יותר זול אבל אם ה 9800 ייתן ביצועים טובים יותר אז אני מוכן להוסיף את ה 200-230 שקל האלה. המסך שיחובר למחשב יהיה מסך 19 אינץ'. כמו כן אשמח אם תמליצו גם על גרסה ספציפית הכוונה לזיכרון בכרטיסים האלה כי יש גם 512 וגם 1024..

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by skullfacer,

מה יותר משתלם לקנות 4870 אחד ולהוסיף עוד אחד בעתיד או לקנות ת4870X2 מה יותר משתלם

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by sLoGy,

חבר מתעניין לגבי כרטיס בסכום סמלי לאפיק AGP יש בכלל 7300gt\7600gs ל AGP? אם כן אז אפשר קישור לחנות? תודה

21. Started by Prophecy,

שלום, יש לי HD3200 מובנה על הלוח. חיברתי אליו עכשיו Samsung 2253BW, כשאני מדליק את המסך הוא אומר לי שכדאי לי לכוון את הרזולוציה ל1680*1050 ומשום מה אני לא יכול להגיע לרזולוציה הזאת בכלל דרך הקטליסט. הרזולוציה המקסימלית שהוא מאפשר זה 1600*1200. כמובן שהדרייברים הכי מעודכנים. דרך אגב, המסך מחובר דרך החיבור VGA ולא דרך הDVI. זה לא קשור לזה נכון..? למישהו יש מושג מה לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by avi909,

קניתי כרטיס מסך מדגם Nvidia 8400 Gs עם יציאת Hdmi אמיתי(לא Dvi). ויש אפשרות לחבר כניסת שמע לכרטיס כדי שיצא שמע דרך כבל ה-hd. קיבלתי איתו כבל קטן שצריך לחבר לכרטיס וגם ללוח אם. לאן אני מחבר ללוח? לאחר ברור קצר ראית שצריך לחבר ליציאה שנקראת Spdif האם זה נכון? אם כן יש שמה כמה פינים עם מיספרים לידם, כשקראתי בספר הלוח לכל מיספר יש לו יעוד והם כך. פין 1 נקרא Power. פין 2 נקרא No Pin. פין 3 נקרא Spdif. פין 4 נקרא Spdifi. פין 5 נקרא Gnd. פין 6 נקרא Gnd. לכבל הקטן שקיבלתי יש בסך הכל אפשרות לחבר לשתי פינים בלבד ללוח האם, ועל אחד מהם כתוב Gnd ועל השני לא כתוב כלום. לאן לחבר אותם?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  23. GIGABYTE GEFORCE 6800GT 256MB GDDR3 PCI-E 6800 GT SLi וכמה הוא עולה אני מתקשה למצוא מחיר האמת..! חחח הוא יעבוד כנראה בשילוב עם AMD athelon 64 3700+ san diego

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by Electric Boom,

על איזו שיטת שידור אני צריך לבחור? בינתיים (מהתנסוות זריזה) הכל במונו כמו - כן --האם ניתן להשתמש בשלט ללא MCE??

25. Started by Vladgi,

נראה לי שיש פה איזו בעיה הרי המסך הוא 12ms וכאשר אני מזיז דף אינטרנט למעלה ולמטה אני מרגיש מה השהיות כאלו והתמונה מן נחתכת...ולדוגמה כאשר אני מזיז בווינדוס חלון על חלון יש מן בעיה כזו של חוסר רענון המסך...הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.