כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך יש לו כרגע 6800gs מה הכרטיס הכי טוב שלא יהיה צוואק בקבוק למה זה מעבד חד ליבה 3.0 תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
והאם זה ישפעיה לטובה על המעלות . נו רציני חברה מה אף אחד לא יודעה ?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני חושב לקנות eVGA GeForce 7600GT CO 256MB שעולה 1,250 ש"ח , האם שווה לי להוסיף 130 ש"ח כדי לקנות, XFX GeForce 7600GT 256MB XXX Edition ? ההבדל בין שני כרטיסי המסך: XFX GeForce 7600GT 256MB XXX Edition Clock rate:590 MHz Memory Clock:1.6 GHz eVGA GeForce 7600GT CO 256MB Clock rate:580 MHz Memory Clock:1.5 GHz
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
פתאום כל פעם שאני נכנס למשחק התצוגה שבמסך הפכה לכאילו המשחק יצא בזמניו של דום, וזה לא רק במחשק. הסתדר
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס 4870 ואני רוצה לשאול אם הספק ENERMAX MODU82+ 425W יחזיק את הכרטיס עם המערכת הזו CPU- AMD 6000 RAM-4GB 800MHZ MUSHKIN MATHER BORD- GIGABYTE GA-MA78G-DS3H האם הספק יחזיק את המערכת? וגם יהיה צוואר בקבוק לכרטיס אם יש לוח אם שיש לו PCI 1 ולא PCI 2? עוד לא קניתי את החלקים אז אם תמליצו לי על משהו אחר אני ישמח תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כרגע נראה כדרייבר הטוב ביותר שיצא לאחר כל הכשלונות האחרונים, (לפחות בשבילי)
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך ומיועד רק סרטים בעל יציאות DUAL DVI , ו VIVO עם 512MB 256 BIT במחיר של 1000 ש"ח פלוס מינוס תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי התלבטות ממש קשה.אני יודע שיצא הכרטיס 8800gt,ואני יודע שהוא ממש חזק בביצועים...שהוא יכול להגיע לgtx [לא לאולטרה] אבל חשבתי שאם כבר שווה לקנות את האולטרה למרות שהוא יקר.אבל הכרטיס הזה הכי חזק שקיים היום,וחשבתי על זה שאם נגיד עוד איזה שנתיים ככה... יצאו משחקים ממש חזקים,אז עדיין האולטרה יתמוך בהם חזק.ונגיד עוד שנתיים לדוגמא הוא לא יתמוך במשחקים גדולים יותר משל היום.אז אני יכול להוסיף עוד אולטרה אחד וזה יעלה כבר ממש זול,וגם משתלם.ותחשבו על זה,שתי 8800 gt 512 ביחד יגיעו לאולטרה[אני חושב]אז לא שווה לקנות אחד כזה?.. אז אני עשיתי את החושבים שלי.ואני שואל אתכם....האם כדאי לי לעשות את זה?אם לא...אז תציעו לי מה לעשות.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב קצת ישן P4 3GHZ HT עם 1 גיגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה וספק + מארז פשוטים אני רוצה לקנות לו כ. מסך כדי לשחק קצת במשחקים. המליצו לי לקחת HD2600XT עם זיכרון DDR4 256MG או כרטיס HD3650 עם 512MB זיכרון (שניהם באותו מחיר עם חיבורת pci express). מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מזמין בעוד כמה ימים מחשב לחבר והוא מעוניין שהמחשב יכיל כ"מ שיאפשר חיבור של ממיר למחשב, ע"מ לצפות בכבלים. גיימינג ממש לא מעניין אותו, אז התקציב הוא בערך 400 ש"ח. תודה רבה ,דוד.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
Inno3D GeForce FX5500 או nvidia Gforce2 Ti ?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, רציתי להתייעץ איתכם, איזה מבין שני כרטיסי מסך אלו הייתם ממליצים לקנות? התקציב כאמור בכותרת עד 700 ש"ח כי פשוט נראה לי מיותר להשקיע יותר. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28633&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 הצרכים הם בעיקר למשחקים קלים, כגון WOW ו-WORLD IN CONFLICT וכל מיני אסטרטגיות שונות ומשונות מפרט המחשב שלי הוא מעבד : 6600 INTEL זכרון : 2GB ספק כח : TT 500W ולוח אם דיי חדיש של ASUS אני פשוט לא על המחשב שלי כרגע ולא זוכר את הדגם. (SORRY). מסך 19" רחב. (זולוציה 1440*900) תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את יציאת ה tvout שבלפטופ לרסיבר ככה זה נראה... 1 מחבר S-video ,TV-out 2 מתאם וידאו משולב 3 מחבר שמע דיגיטלי S/PDIF 4 מחבר video-output משולב 5 מחבר S-video איפה אפשר למצוא דבר כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
כמה FPS אתם מקבלים ב-COD4 על 1920X1200 עם ה- 8800GT ??
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מסך הCRT 17 אינטש שלי מתחיל לגסוס והחלטתי לעבור לLCD השימוש העיקרי שלי הוא עבודה בפוטושופ ועיבוד תמונות לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים במחשב. ראיתי הרבה המלצות על Viewsonic VP930 אבל הוא קצת יקר לי התקציב שלי באזור ה1200 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני נתקל בזמן האחרון בבעיה די מעצבנת.. במשחקים מסויימים, אחרי כמה דקות משחק, ה-6800GT שלי פשוט עולה לטמפ' גבוהות מדי (120 מעלות.. שזה הרבה מאוד ל-6800).. הקטע המוזר זה שזה קורה רק במשחקים ספציפיים.. זה קרה לי למשל בנסיך הפרסי האחרון (לא זוכר את השם), שזה לא כזה משחק מטורף מבחינת גרפיקה.. בפריי זה קרה לי כל הזמן.. מצד שני אובליביון רץ חלק, CS:S אף פעם לא עשה בעיות.. Battlefield 2 עובד אחלה.. ככה שזה די מוזר.. בעבודה שוטפת (אינטרנט, מוסיקה וכאלה) הכרטיס על 70-75, אבל טמפ' החדר היא 27-28 בקיץ והמארז לא מאוורר מדהים (מארז קטן עם בעיית אבק מציקה). אני חושב שזה אולי קשור לדרייבר.. אני ידוע שיש דרייברים קצת דפוקים שגורמים לבעיות חימום.. אני משתמש ב-84.25 (forecware). זה די מעיק…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך וספק כוח בעד 1000.. שיריץ COD4.. עדיף בHIGH כמובן אבל אני אספתק במה שתיתנו לי.. המפרט הוא : PANTIUM D 3.4 2 GB RAM Intel Xpress200 M-Board הספק ג'נרי לכן ביקשתי ספק יותר איכותי.. אם צריך עוד פרטים אני אתן...
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב הייתי מת לPVR150 של הפג' אבל אבא שלי מזמין לי את הכרטיסים בזול מספקים והוא לא יכול להזמין אותו האופציות שלי הן: Leadtek PVR2000 Leadtek PVR2000 Global (מישהו שמע על זה?) עוד כמה של Leadtek כמה של COMPRO השאלה שלי היא: האם PVR2000 נותן איכות טובה מספיק? אבא שלי ממליץ לי לקחת אותו כי הוא יותר טוב מPVR150 הדבר שהכי חשוב לי זה תמיכה בויסטה מדיה סנטר אני רוצה שהכרטיס יופיע לי במסך של המדיה סנטר(ז"א שאני אכנס לטלוויזיה דרך המדיה סנטר) וגם שמעתי שאפשר, אם יש לי עינית של השלט של הכרטיס אני יכול גם להפעיל שלט מדיה סנטר,זה נכון? כי יש לי שלט מדיה סנטר אבל בלי שום דרך חיבור למחשב אם אתם יכולים אני צריך תגובות דחוף כי אבא שלי עושה היום הזמנה …
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מישהו מכיר??? יש לי במחשב FX5200 כדאי לי להחליף ביינהם..??? מה יותר טוב???
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
במסך שלי הרזולוציה המקסימלית היא 1280X1024 אז אתם חושבים שיהיה הבדל משמעותי בין 4870 ל4850 כאשר מדובר ברזולוציה יחסית נמוכה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
ה3870X2 מעולם לא היה יותר מדי רלוונטי עקב התמחור שלו - מעבר ל2000 שקל כשהוא יצא (בתקופה בה ה8800GT שלט ללא עוררין ועלה 1000 שקל פחות), וגם היום ברוב החנויות קשה למצוא אותו במחיר נמוך יותר. או שלא. מסתבר שעכשיו נזכרו בכמה חנויות שכדאי להם להפטר מהמלאי, וראיתי את הכרטיס הנ"ל מוצע ב1250 שקל. אם להתעלם רגע מעניין צריכת החשמל, האם המחיר הופך אותו לרכישה שראוי לשקול? איך הכרטיס בהשוואה ל4870, שעדיין עולה לפחות 100 שקל יותר?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס מסך המובנה Intel® Graphics Media Accelerator 900 שנמצא בלוח GA-8I915G-MF האם הוא משתווה ל - fx 5200 או שהוא הרבה יותר טוב ממנו בקיצור אני רוצה להריץ את ניד פור ספיד החדש זה ירוץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
בס"ד אני צריך כרטיס מסך למחשב המיועד לעבודה בלבד לא למשחקים וכו... הלוח אם הוא GA-P55-UD3L של גיגהבייט. התוכנות השימושיות הם פוטושופ קורל אקרובט אילוסטרטור. וכן "ווגאס" ואפטר אפקט. היתי מאד רוצה כרטיס לא יקר שמעולה בתחום הזה. לתחום אחר חבל לי על כל שקל. יש סיכוי למשהוא באיזור ה250 300 ש"ח ? ואם לא אז כמה צריץ להשקיע? האים יש ענין דווקא ב Quadro או שיש גם כרטיסים אחרים טובים לנושא זה? זה קצת חשוב לי קניתי עכשיו מחשב חדש ואיני יכול להשתמש בו בלי הכרטיס. תודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בחדר השני. מדובר בטלוויזיה CRT "שמנה" של טושיבה, דגם 29VH36G, ובכרטיס HD 3870. א. לטלוויזיה יש מחברי 21 פינים [sCART] (כשאחת מוגדרת ככניסת 21 פינים שמאפשרת חיבור SVHS אליה, לפחות לפי ספר ההוראות שצירפתי בלינק קודם) או חיבור SVHS ו-RCA מקדימה (למרות שאני מעדיף לעשות שימוש בחיבורי ה-SCART מאחורה). יש לי ממיר SCART ל-SVHS ו-RCA. אז... איך מומלץ לחבר את המחשב? ב.כרגע יש לי פה רק כבל RCA מספיק ארוך. אני מבין ש-RCA מוריד את האיכות ככל שהכבל יותר ארוך, אבל השאלה היא בכמה (מדובר באורך של 5 מטרים, ואם אני אעביר כבל קבוע לאורך הקירות, אז 10 מטרים). האם קניית כבל SVHS תעלה את האיכות משמעותית? ג. מה ההבדל בעצם בין SCART, SVHS ו-RCA? אני רואה שהמ…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-