עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lmlm,

INQ מדווח ש R600 ידחה לשנה הבאה כנראה, וזה נותן עוד יתרון זמן ל G80 אם ישוחרר בזמן שמצפים לו. http://theinq.com/default.aspx?article=34373 :-X

2. ראיתי שגרסאת הSILENT של הכרטיס הנ"ל עלה זול יותר מזו שאיננה, מדוע זה?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by סופגי,

קיבלתי את המחשב החדש ברוך השם. מצוייד ב8800GTX ובדקתי ביצועים ב3Dmark06 וקיבלתי רק 9.5K . מישהו יודע למה? אולי בגלל שיש לי רק 1GB זיכרון? ועוד משהו, חיפשתי בפורום אנשים שעשו OC לכרטיס מסך, ולא מצאתי תוצאות (כמה הגבול עם הקירור המקורי וכו') אפשר המלצה?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  4. וגם והבין טוב יותר את המדדים של הכרטיס באובר, הבנתי שזה לא בדיוק כמו מעבד רגיל...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by tic0n,

שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by spastic,

שלום לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 7300 gt הכל עבד פרפקט רק שלא יכולתי לראות שום וידאו, רק קול ומחשב מקרטע. מחקץי תקודקים ושמתי חדשים שמתי תדרייברים הכי חדשים וכלום כל הזמן אותה בעיה, אין וידאו בשום פורמט גם לא ב vlc, מצליח רק לקרוא כמה פורמטים של avi בוירטואל דאב, כמו כן סרטונים ביוטיוב מתנגנים פרפקט.. אני שובר תראש ולא מצליח להבין מה הבעיה מישהו נתקל אולי גם בבעיה? תודה רבה לכל עוזר נ.ב האם בשביל כרטיס מסך זה צריך דרייברים של Go 7 series?

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  7. כעיקרון ,אני מבין שה- SE מוחלש,אבל מצד שני,ה- 9200 הנ"ל יותר זול מה- SE(ב- KSP ה- 9200 עולה 250 לעומת ה- SE ,שבנועה עולה 320 ושניהם של sapphire). מצד שלישי יש את עניין הזכרון הכפול שב- SE. בקיצור מה יותר טוב מביניהם,למשחקים כמו harry potter ודומיו. תודה.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. שלום רב, יש לי מחשב פנטיום 4 | 2.4GHz בזמן האחרון יוצאים משחקים חדשים ואני זקוק לכרטיס מסך חדש... במחש שלי יש Geforce 4 והוא כבר יישן.. אני זקוק לעזרכתם, יש בידי סכום 600-800¤ ואני רוצה כרטיס מסך שאני לא יתאכזב ממנו, יתפקד כראוי ויחזיק מעמד ל 2-3 שנים.. אז מה אתם אומרים??

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  9. שלום לכולם ! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 400 ש"ח מודה לכם על העזרה ! דודו

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by waisor,

שלום לכולכם יש לי שתי שאלות ואני אשמח אם תענו לי אליהן. 1)אני כרגע משתמש בכרטיס 7950GT 256MB שיושב על לוח של אסוס שתומך בSLI. האם אני יכול להשתמש בכרטיס נוסף זהה רק שהזיכרון בו הוא 512MB?? האם זה יהיה אפקטיבי יותר או שעדיף לקנות את אותו הכרטיס אבל 256MB?? 2)האם זה קריטי לקנות את אותו הכרטיס אבל מייצרן אחר, (שלי זה LEADTKE)? האם זה ישפיע על הביצועים. אני הודה על התשובה המהירה, תודה. אור.

11. איך אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוזיה שלי מדגם flytv3000

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. יש לי לוח גיגהבייט K8N51GMF-9 עם כרטיס 6100 מובנה באתרי ביקורות ראיתי שהתוצאה צריכה להיות מעל 1200 אני קיבלתי רק בסביבות ה1050 סגרתי את כל התוכנות שברקע והכל וביצעתי כמה פעמים את הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לכך? באתרים הבדיקות נעשו עם מעבד יותר חזק ו1 GB זיכרון.. לי יש רק 512 זיכרון ומעבד וניס 3000.. זה יכול להוות סיבה להבדל כזה גדול בתוצאות? ואם לא אז מה כן הסיבה יכולה להיות?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  13. הכרטיס מיועד למחשב קולנוע בייתי לחיבור עבור טלויזיה LCD 32 טנקס [move][/move]

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. המפרט מופיע בחתימה. אני מאוד מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי. אין לי תקציב לעשות מעבר לPCI-E ואני לא מעוניין כרגע. כמובן שזה יהיה הכרטיס האחרון למערכת הזו. יש שתי רמות של כרטיסים: הראשונה היה בסביבות ה400-450 שקלים: המועמדים הם: GeForce 7600GS HD 2600PRO 600/800 X1650PRO X800GTO את ה7600GS ובנוסף X800GT אני יכול לרכוש כמשומש ב250~. הרמה השנייה (שצורכת יותר חשמל, וממה שבדקתי הם כמעט שווים בהבחינה הזו) היא ב550-600 שקלים ובה שני כרטיסים: GeForce 7600GT HD 2600XT 800/1400 אני לא גיימר, אני אוהב לשחק משחקי כדורגל כמו PRO וFIFA, משחקי NFS למינהם, מדי פעם יריות כמו FAR CRY וזהו. עד עכשיו ה9550 דיי סיפק אותי, אבל אני רוצה להתקדם. ועכשיו לבעיה: הספק. הספקו 300W, חברת FSP, הגיע כח…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. יש לי תופעה מוזרה שהתחילה בלי שום סיבה [ככה זה לפחות נראה] כאשר אני מנגן סרטי וידאו (ללא תלות בנגן) הצבעים נורא כהים, וזה נראה כאילו הרוויה או אחד משאר הפרמטרים שניתן לשחק איתם בדריברים של הכרטיס מסך מכוון לא נכון. רק כאשר אני פותח את הדריבר של הכרטיס מסך ומבלי לשנות כלום הצבעים נהיים תקינים. מדובר על NVIDIA FX440. על XP. למישהוא יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. Started by Crash5,

אני מתעניין ברכישת המסך Samsung SyncMaster 730B רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך, חסרונות מול יתרונות. כמו כן, האם יש מסך אחר בטווח המחירים של המסך הנ"ל ששווה לבדוק גם? נ.ב. האם יש איזה שהוא הבדל בין עבודה עם חיבור אנאלוגי או בעבודה עם חיבור DVI?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  17. מדובר ב-Radeon X800XL AGP *מחודש* ב-120$. עם משלוח אפשר להביא אותו לארץ ב-800 ש"ח. http://shop.ati.com/product.asp?sku=2984012 מה אתם אומרים? שווה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  18. שלום לכם אני רוצה לדעת האם בכרטיסים כמו: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail יש גם חיבור DVI וגם את החיבור הישן למסך (הכחול הזה..)??? משום שאני רוצה לחבר חיבור אחד לטלויזיה LVD וDVI למסך מחשב.. בנוסף אשמח אם תצרפו תמונה של החיבורים הנמצאים על הכרטיס עצמו - ניסיתי בגוגל לא מצאתי..... תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם מחר אני צריך ליקנות Radeon 9800 של Gigabyte מה יותר טוב ה PRO או XT במה הם שונים

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  20. לא רלוונטי יותר.. כבר צרבתי את הביוס. שלום חבר'ה. נתקלתי בבעיה שהכרטיס מסך שלי מזוהה לא נכון, מסיבה לא מובנת (כנראה באג בביוס של INNO3D) הוא מזוהה כ: Inno3D GeForce Go 6600GT PCIe 4x כאשר בפועל הוא בכלל לא GO, בטח לא GT ופיזית מחובר לחריץ AGP. זוהי לא בעיה גדולה בחלונות, לא ממש קרה לי מקרה של ירידת ביצועיים במשחקים או כדומה, אבל הבעיות צצו בלינוקס. מכיוון שגם שם הכרטיס מזוהה כ GO GT PCIE אני מקבל מסך שחור בעת עליית הממשק הגרפי. מצאתי לפחות כ 4-5 נושאים בפורום השונים (כולל הפורום של NVIDIA) אשר הפותחים של אותם נושאים הם בעלי כרטיס מסך בדיוק כמו שלי (לא 6600GT, או 6600PCIE, אלה בדיוק 6600 256מגה AGP של INNO3D) שגם אצלהם הכרטיס זוהה לא נכון. 2 נושאים היו קשורים ללינוקס ובשני…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. שמעו אני כבר לא יודע מה כדאי. יש לי 1400 ש"ח. איזה כרטיס כדאי לקנות מנעה מחשבים (עדיף, אלא אם יש משהו ממש שווה בחנות אחרת) ? (PCIX ) (ועזבו אותי עם לחכות לDX10 אם כל פעם נחכה לחידוש הבא אף פעם לא נקנה מחשב )

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  22. שניהם ל AGP מה עדיף? למישחקים...קצת סרטים... תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by roeiw,

קיימת תוכנה כזאת בודקת אם הכרטיס תקין או הזכרונות תקינים?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. ההבטחה לפרטים נוספים במהלך חודש ינואר התמוססה, וכעת לאף אחד מחוץ למפתחת השבבים לא ממש ברור מה הסטטוס של כרטיס הגיימינג המפלצתילכתבה

דיונים חדשים בפורומים