עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ozeini,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: 1. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2514&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a& http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2709&ProductName=GV-RX387512H-B 2. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2896&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2774 אני חושב שהראשון (3870), רציתי לדעת מה אתם חושבים, למה? ואם יש לכם בתקציב הזה (900 ש"ח) כרטיס טוב יותר? תודה

2. Started by yuraxp,

איך זה יתכן ש ה TI 4200 עם 64 זיכרון טוב יותר מה 128?,באתר של CHAINTECH רשום ש: 512 MHz Memory Clock (64MB 444 MHz Memory Clock (128MB) 8.1 GB/sec memory bandwidth (64MB) 7.1 GB/sec memory bandwidth (128MB) אז עדיף לקנות את הגירסא של 64 ?

3. אחים שלי יש לי תקציב של 1000 שקל בערך 1200ד אולי קצת יותר ואני רוצה כרטיס מסך שכל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו יפעלו לי באיכות יפה.. אז אם תוכלו להמליץ לי אני אשמח תודה אחים!

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  4. ההשוואות בין lcd ל-crt בפורומים שביקרתי הם מלפני יותר משנה, ככה שקשה להבין מהם מה עדיף היום. המליצו לי על LG flatron f900b שהוא 19". אני אתפשר על "lcd 17 אם האיכות והמחיר כמעט זהים (יש לי לפטופ והעומס על העיניים נמוך בהרבה מב-crt). אשמח לשמוע המלצות.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by g_s,

תמיד שאני נכנס למשחקים קצב הרענון שלי נופל ל60 מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by the king2006,

שלום .. יש לי GEFORCE 6800GS כדאי לי להחליף עכשיו ל 8600GT ?? אני לא רוצה להחליף למשהו יותר חזק כי חבל על הכסף בקיץ הבא אני מחליף את כל המחשב .. אז השאלה אם כדאי להחליף בינתיים את הכרטיס ??? יש שיפור משמעותי??? תודהה

7. Started by omri123,

אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. כרטיס מסך אני קונה HD 4850 - איזו חברה הכי מומלצת? Gainward, PALIT, ASUS, GIGABYTE וכו'

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני נואש כבר מחר אני קונה את הכרטיס עד 200 שקל הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה שיתאים לXP וויסטה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. Started by [NOS],

שלום כולם, כנראה שהכרטיס מסך של פגום (geforce 6800GT 256mb ) ואני צריך להחליף אותו... השאלה שלי אם הכרטיס 7600GS 256mb של אותה חברה (GIGABYTE) יותר או פחות טוב ? אגב, שניהם AGPx8 תודה רבה , דור

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה שהתגלתה כאשר פירמטתי את המחשב. יש ברשותי גרסאת DVD מקורית וקנויה של פרקי תחרות הUFC, פרקים באיכות גבוהה מאוד. במערכת ההפעלה הקודמת, הסרטים עבדו באיכות של 100 אחוז. עכשיו, לא משנה על איזה נגן אני מפעיל, האיכות ירדה, בכ20 אחוז... אני משתמש באותו הקודאק של K-LITE, כל שזאת כנראה לא הבעיה. אשמח לחוות דעת מקצועיות, תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by סופגי,

קיבלתי את המחשב החדש ברוך השם. מצוייד ב8800GTX ובדקתי ביצועים ב3Dmark06 וקיבלתי רק 9.5K . מישהו יודע למה? אולי בגלל שיש לי רק 1GB זיכרון? ועוד משהו, חיפשתי בפורום אנשים שעשו OC לכרטיס מסך, ולא מצאתי תוצאות (כמה הגבול עם הקירור המקורי וכו') אפשר המלצה?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  12. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7481 יכול להיות שאני אקח את גירסת ה512MB אבל לא בטוח. לפי מה שהבנתי, זה הזמנה מוקדמת, מתי כבר יהיה אפשר לקנות אותו ?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by aracer,

מופיעה לי הודעה שאומרת לי שהגרפיק פרוססור הוריד את הביצועים של הכרטיס מסך לרמה שמאפשרת פעולה בטוחה וזה מאט לי לגמרי משחקים איך אני פותר את זה? בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by itaybar,

הם יריצו לי משחקים כמו black and white 2 F.E.A.R GTA3 ומשחקים כאלו שדורשים גרפיקה גבוהה בלי בעיות?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. אני צריך כרטיס טלוויזיה PVR שיתאים לי למערכת AMD 3000 64 bit 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce 4 Gainward Geforce 6600 Ultra/1780 PCX 256 יש לי את ה ATi 550 Pro והוא עושה לי בעיות ! בתודה , איתי

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by Director,

שלום . אני מתכנן להרגיב מחשב בעצמי . עכשיו רציתי לדעת איך אני יידע אם הכרטיס מסך שאני יבחר יתאים לי ללוח אם או למעבד או למה שלא יהיה :] תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. Started by wwekingwwe,

P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זה הלוח אם הוא יחזיק את הכרטיסי מסך האלה? (תגידו מה כן ומה לא) 8800GT 8800GTS 9800GT 98000GT Super 9800GTX 9800GTX+ תודה מראש, רועי!!

18. שלום אני רוצה לרכוש כ.מסך בקרוב שישמש אותי לאינטרנט אך בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח אך חריגה קלה מאוד אפשרי מבחינתי. עד עכשיו יש לי נסיון טוב והעדפה לכרטיסים של NVIDIA אבל אני די מבולבל מכל הדגמים האחרונים. אשמח ואודה לכם על המלצות. תודה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  19. יש לי תופעה מוזרה שהתחילה בלי שום סיבה [ככה זה לפחות נראה] כאשר אני מנגן סרטי וידאו (ללא תלות בנגן) הצבעים נורא כהים, וזה נראה כאילו הרוויה או אחד משאר הפרמטרים שניתן לשחק איתם בדריברים של הכרטיס מסך מכוון לא נכון. רק כאשר אני פותח את הדריבר של הכרטיס מסך ומבלי לשנות כלום הצבעים נהיים תקינים. מדובר על NVIDIA FX440. על XP. למישהוא יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. Started by Pini Mizrahi,

מה ההבדל בין שתי היצרניות האלה? האם יש הבדל בכלל בכרטיסים, או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר? גם המחירים דיי דומים תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. מסך ומידע נוסף לפי דעתי זה צריך להיות איפשהו סטיקי http://users.rcn.com/chare/video.htm

22. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT .... עכשיו הכרטיס דפוק. יש אחריות 3 שנים. לפני חודש שלחתי אותו שיחליפו או יתקנו... הם "תיקנו" ... עכשיו אותה תקלה חזרה על עצמה ואמרו לי שיש בעיה להביא לי כרטיס מסך חדש מאותו דגם כי לא מייצרים אותם יותר. אני בזמנו שילמתי עליו 900 שקל ... עכשיו אני רוצה לדעת מה מהכרטיסים של NVIDIA משתווה ל9800GT שהוא כרטיס מצויין שהפעיל לי כל משחק על ההכי גבוה. GTX460 ניראה לי בסדר.. מה אתם חושבים?? אני רוצה לבוא להגיד להם שלא יהיהו הפתעות

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  23. שלום יש לי QUADRO 1500 ולאחרונה מופיעים ומרצדים לי מין פיקסלים הכי קטנים וצבעוניים בכל מני נקודות על המסכים (בעיקר בצפייה בחומרי וידאו) אני משתמש ב2 מסכי VP930 של ויוסוניק ונראה לי שהבעיה לא בהם כי הנקודות התחילו להופיע ב2 המסכים במקביל וגם כשהמסכים מראים תמונה זהה הנקודות נמצאות במקומות זהים. ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by cohen84,

שאני משתמש בטיוי אוט בכרטיס יחד עם הכבלים והמתאימם שבאו יחד איתו (ניסיתי גם אחרים) אני רואה רק בשחור לבן, ראיתי באינטרט שזה בעיה דיי שכיחה. יש למישהו פתרון? אני מיואש

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by t_eliran,

שלום יש לי כ.מסך של Nvidia דגם GeForce 9600M GT קניתי אותו לפני כ3 שנים בערך יש לו 512MB זכרון +1G משותף. והוא סיפק אותי עד כה לשביעות רצוני, הפעיל לי את מאפיה 2 חלק לצורך השוואה. משהו ששמתי לב אליו לאחרונה כשאני רואה סרטים ב720P\1080P דרך הHD out במחשב אני שם לב לבעיות בהחלקת התמונה. שללתי שהתקלה היא מהטלוויזיה כי באמצעות דיסק און קי רואים מעולה. התקלה עצמה היא לא בסנכרון של זמן דיבור תמונה אלא יותר כאילו הFPS הוא על 4-5 בערך ואז נוצרת תמונה רובוטית שלא זורמת כ"כ בעין. מישהו יודע אולי איפה נעוצה בדיוק הבעיה שבגללה זה קורה? וכיצד ניתן לצמצם את זה או לפתור לגמרי? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים