כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ALBATRON GeForce FX5900XTV VIVO 128MB , 256BIT , VIVO או SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI מה עדיף?ולמה? דחוף עזרה תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום.. זה אח של YOTEP.., היום חיברתי את הרדיאון 9500 פרו.. עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה להתקין את הדרייברים שקיבלתי איתו.. יש בו TV OUT ואני רואה בטלויזיה אותו אבל לא חד ממש.. רציתי לדעת מה לעשות בקשר אליו.. אז אם אתם יכולים בבקשה להביא כל מיני הורדות בשבילו.. דרייברים חדשים, הדיירקטס X החדש, וכל מיני דברים.., תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
האם כדאי לי להתקין את ה-7000 (אולי זה 7200 אם אין כזה 7000) במקום הג'יפה 4 440 mx שלי?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: לוח אם: gigabyte 81915pl-G מעבד: pentium 4 prescot 531j 3000Mhz עשיתי לו אוברקלוק, כרגע הוא על MHz3700. צ'יפסט: intel i915g כרטיס מסך: ati radeon x550xt זכרון: 1024mb DDR עדיף כרטיס של ATI, התקציב שלי הוא 800 ש"ח בערך אני רוצה משהו שיריץ לי בטלפילד 2142 חלק ברזולוציה גבוהה... יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני יודע שיש נושא דביק אבל עדיין משהו מוזר לי שום מאורר לא נראה כמו מה שאני קיבלתי ואני רק רוצה להבין מה אני קיבלתי לא מצאתי שום דבר בעברית על זה, אשמח לקישור או להסבר קטן
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
במחשב בישן שלי הכל היה מתחבר יופי. במחשב החדש שלי עם ויסטה home premium וכרטיס מסך 8800gt, הוא לא מזהה או מתחבר לטלוויזיה שלי. מדובק בחיבור svideo. חיברתי חזרה את המחשב הישן היום והכל עבד מיד ללא בעיה. למה זה לא עובד לי במחשב החדש?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המשחק אני מקבל לפעמים מסך אפור חלק וקטעים בודדים של גרפיקה מטושטשת, התמונה הכללית חלקה כלומר זה לא אוסף של קוביות. התופעה הזאת מתרחשת רק ב- far-cry ונפתרת כאשר אני מעלה מחדש את המחשב. חשבתי אולי זה קשור לדרייברים אבל אחרי שידרוג אין שינוי. האם הבעיה בכרטיס או שאולי זה קשור לזכרון או OS?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/640M GF 8800GTS PCI-E 640Mb 2*DVI+HDTV 3Y מידע נוסף: http://lamir.co.il/product_print.asp?product=11841 מה דעתכם עליו?? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך GFX5200 וטלוויזיה של GREATZ. הייתי משתמש די הרבה בTVOUT ופעם אחת הוא פשוט הפסיק לעבוד... ניסיתי להחליף כבל ולא עזר. הדבר המשונה הוא שזה עובד מעולה עם טלוויזיה אחרת וגם הבעיה היא לא בטלוויזיה אני חושב כי אם מחברים בה נגיד PS או וידאו היא עובדת מעולה. ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עוזר. תודה לעוזר.
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי מסרטה וידאו ישנה ואני רוצה להעביר את כל הקלטות שלי למחשב כדי שאני אוכל לערוך אותם. מה אני צריך בשביל זה? [האם כרטיס מסך 7300GTS מספיק? או שאני צריך כרטיס טלויזיה? וידאו?] התקציב שלי לא ממש מוגדר מצד אחד אני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל מצד שאני אני מעדיף להשקיע 400-500 שקל בשביל לקבל תוצאות טובות יותר אז אשמח אם תתיחסו לכרטיסים שונים בטווח המחירים האלה ולמה האחד טוב מהשני או למה לא. תודה מראש נ.ב אם יש לכם קישורים לביקורות מאמרים בנושא אשמח לקבל.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה הרזולוציה שיראו בה הכי טוב בעיקר סרטים
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני עוד יכול לשנות את ההזמנה שלי כרטיס מסך X1950XT למה אין אותו במלאי מה אתם אומרים אני גם צריך להתרגן על ספק אז בהתחלה לא יהיה לי ספק מה אני יעשה שאני קונה את הK800i אני קונה אותו ב1150 את הפלפון הכרטיס מסך ב1090
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מכיווון שבמפרטים של הניידים ראיתי שגם שם כרטיס המסך מתחברים באפיק PCI-EXPRESS*16. השאלה היא האם אני יכול לקנות מחשב נייד בעל כ.מסך על הלוח ולהוסיף לו כ.מסך בחיבור PCI-EXPRESS*16?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הייתי שמח אם מישהו היה יכול להסביר לי מה משמעות כל ההגדרות הגרפיות השונות בגוטיק 3 (1.12). המשחק רץ לי בלי בעיה על הגדרות "בינוניות" וקצת מקרטע על הגדרות "גבוהות" ואני רוצה לכוון למשהו באמצע אבל אני לא בטוח מה כל דבר עושה ומה הכי משפיע על הביצועים. המחשב שלי: AMD Athlon 64 X2 4600 1GB DDR2 677 Gigabyte Geforce 7900GS ציון 3DMark06: 4715 תודה .
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצא הדרייבר החדש של ATI אם אני לא טועה אז 7.6
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. כרגע יש לי מסך LG775FT CRT עם רזולוציה מקסימלית 1024X768. זה נכון שיש לי צוואר בקבוק עם הרזולוציה הזאת מכיוון שהכרטיס שלי יכול יותר. כרגע ב-3DMARK06 אני מקבל ציון של 8876 נקודות. האם אחרי שאני אחליף את המסך אני אמור לקבל ציון טוב יותר ב-3DMARK06(אם כן, כמה בערך...?!) או וגם הביצועים של הכרטיס מסך יהיו טובים יותר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס טלוויזיה לאחר שזה שיש לי (PVR 150) תסבך אותי וגם בפורום לא ידעו מה לעשות לגביו.. (המטרה היא להעביר קלטות וידאו לDVD) http://www.officedepot.co.il/speciallinks/il/ODP/source/p4.pdf בלינק הנ"ל מופיעים שני כרטיסי עריכת וידאו, בצד שמאל למטה.. אחד כחול של DAZZLE ואחד עם USB חיצוני של PINACLLE.. מה דעתכם עליהם?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מצטער אם זה לא שייך לפה פשוט עברתי על הקטגוריות וזה היה נראה לי מתאים. יש לי מחשב קיים בבית עם geforce 2mx , ויש לי 5K כמו שאמרתי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בקטע שהוא יהיה למשחקים, אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות?, דרך אגב יש לי רק 256 ram ומה שמוזר שבדקתי בתוכנה של everst וכתוב שמה שהוא Memory Type DDR SDRAM אז למרות שהשאלה לא קשורה היא פשוט חלק קטן ממה שאני רוצה לשאול, איך זה שיש לי שני סוגים?, גם ddr וגם sdram? ועכשיו השאלה האמיתית אני חושב על לקנות מכשיר קונסולה של סוני 3 וגם לשדרג עם כמה כסף שישאר כרטיס מסך, מקום במחשב {נפח}, ויותר זיכרון. כי רק ככה לדעתי ב5000 שקל אני יכול שיהיה לי גם אפשרות לשחק במשחקים שהם ברמה די גבוהה וגם מחשב שיעבוד נורמ…
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חזק. עדיף שיהיה 512MB אך לא לצורכי משחקים אלא לעבודה משרדית בלבד. חריגה עד 500 ש"ח עדיף פחות. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, כהקדמה לקנייה ולהחלטה בין מסך CRT ל-LCD רציתי לשאול האם במסכי LCD יש צורך בהתקנת דרייבר למסך (בניגוד למצב במסכי CRT)? תודה
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תביאו לי לינק לחנות שמוחרת radeon9800pro 256mb במחיר זול (כמה שיותר זול) תודה לכם
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי מחשב מלפני כמה חודשים, ומהיום הראשון אני עדיין נתקל באותה בעייה מעצבנת. היות ואני בקושי בבית (צבא) הבלגתי... אבל החלטתי לשים לזה סוף. הבעיה היא מוזרה. מדי פעם באופן רנדומאלי לחלוטין. צג המסך יראה צבע כחול\אפור\שחור\כל צבע שבא לכם באמת. אציין שתוכנות כגון הנגן ואפילו משחקים פועלים. אבל כאמור אי אפשר לראות אותם בגלל המסך. וריסט זוהי האפשרות היחידה. הבעיה היא לא במסך המחשב היות וניסיתי זאת עם כמה מסכים הדרייברים שלי מעודכנים לגרסא האחרונה של ATI המפרט : ATI RADEON X1600 AMD athlon 64 3500+ אם למישהו יש איזשהו רעיון מלבד לקחת את המחשב לטכנאי, או אפילו בעיה שלא דרוש בא לפתוח את המחשב עצמו... אשמח לקבל הצעות ורעיונות.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-