עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. .... אני מפעיל פילטרים בדרייבר - ATI (כל הפילטרים ) תודה .

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by raananan,

שלום, אני מתחיל לתכנן מערכת מחשב חדשה לגמרי. אני אחכה ליציאת מעבדי קונרו. בינתיים אני רוצה לחקור קצת על כרטיסי מסך. אני לא גיימר מטורף (בינתיים אני לא משחק), אני סטודנט שאין לו הרבה זמן להשקיע על משחקים. אבל אני רוצה כרטיס מסך שיתאים לויסטה (כלומר לכל הממשק הגראפי החדש שלהם) ועם אופציה להתחיל לשחק. התקציב שלי עומד על 600 שקל בערך למרות שאם יש משהו מומלץ שעובר את זה אז אני מוכן לשקול. אני מקווה שמחירים ירדו בקרוב אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת על כרטיסים. רציתי לדעת קודם האם כדאי לקנות כרטיס מסך יותר "פשוט" אבל עם יותר זיכרון (כלומר 512) או כרטיס מסך יותר "טוב" אבל עם פחות זיכרון (כלומר 256). אני מתכוון למשל האם כדאי לקנות את Radeon X1600PRO 256MB Sapphire או את Radeon X1300 …

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by First Squad,

אחרי ההתקנה של הדריוור הוא עדיין לא מוצא את הכרטיס (9800P) מישהו ניתקל בבעיה הזאת או שאולי אתם יודעים איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by Make_Party,

לפני כמה זמן פתחתי נושא והיה לי בעייה שלא היה לי צבע במסך בטלויזיה שחיברתי אותה. אז בדקתי את זה בסוף מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך ופיתאום היה לי צבע ושהתקנתי אותו שוב עוד פעם ראיתי רק שחור לבן אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כי זה מעצבן לימחוק ולהתקין כול פעם יש לי כרטיס של Nvida.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  5. האם כדאי לי להחליף את הכרטיס 8600GTS ל HD4670 תקציב 450 שקל רזולוציה 1024 1024 מסך 19

6. קראתי פה שאפשר לפתוח צינורות ולעשות אובקלוק נניח ל-6200 שעולה 400 שקל בערך ולהגיע לרמה של 6600GT... אז לא שווה פשוט לקנות 6200 ולעשות את זה? למה לבזבז 1000+ על 6600GT אם אפשר לקנות "כזה" ב-400.... שאלה השניה היא למה החברות לא מונעות את האפשרויות של אוברקלוק ופתיחת צינורות...זה דופק אותם לא?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש תוכלו ליראות פה את המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402931.new#new ורציתי להגדיר בGTA IV את כל הדברים על הכי גבוהה שיש... תיראו מה זה כתב לי: http://img149.imageshack.us/img149/4561/aaaaaaaaaaaaaaa.jpg יכול להיות שהכרטיס שלי מוגבל בGTA?\= או שיש דרך אחרת שאני אשמח לישמוע אליה... (ואני מקווה שזה קשור לפורום הזה).

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  8. כעיקרון ,אני מבין שה- SE מוחלש,אבל מצד שני,ה- 9200 הנ"ל יותר זול מה- SE(ב- KSP ה- 9200 עולה 250 לעומת ה- SE ,שבנועה עולה 320 ושניהם של sapphire). מצד שלישי יש את עניין הזכרון הכפול שב- SE. בקיצור מה יותר טוב מביניהם,למשחקים כמו harry potter ודומיו. תודה.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  9. שלום לכולם ! יש לי מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 400 ש"ח מודה לכם על העזרה ! דודו

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by cohenkobi1,

הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.

11. היי יש לי 7600GT ואני משחק כרגע ב fear& need for speed ומה זה FPS תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. כרטיס : PNY 7800GS AGPx8 DDR3 256MB ספק : Sunshine MI-ATIX 400W. הוא ג'נרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by ashtarot,

שלום לכולם אני חושב לקנות כ.מסך אבל לא מבין בזה כלום יש לי amd 4200 עם גיגה זיכרון ולוח אם של asus - m2n-mx שיש לו כרטיס מסך מובנה geforce 6100 או 6150 לא ממש הבנתי.. whatever בקיצור אני חושב לקנות כרטיס מסך למחשב ורציתי לקבל עצה בנקודות הבאות 1. האם שווה לחפש משומש? (בכ- 500 שח אני מניח שלא ניתן לקנות משהו מדהים) אם כן, אז מאיפה חנות או מודעות? ומה צריך לבדוק בכרטיס 2. agp או pci-e? אמרו לי שלא סביר שאני ארגיש את ההבדל ולכן לא להינעל על agp 3. הבנתי שמה שיש לי מובנה זה לא כזה גרוע לכן אם ההבדל בהשקעה של 500 שח לא יהיה מהותי אז אולי עדיף לחכות? תודה [br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 18:51:55 אופס שכחתי את מה שהכי חשוב...אם אפשר תציינו כבר את דגם הכרטיס שנראה לכם

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by haim652,

מה מומלץ יותר לקנייה? יש את זה: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL של Power Color ויש את זה: GeCube Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe של GeCube מה ההבדל בין החברות? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  15. ריצתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה האם הוא שווה 485 ש"ח? אני פשוט מחפש את הכרטיס הכי טוב שניתן להשיג ל PCI-E גג עד 500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by shlomibandit,

אפשר המלצות על מסך 19 שטוח למשחקים ולסרטים ולעבודה כוללת? אני לא רוצה משהו עולמייי.. משהו סביר שאני יהנה ממנו. חשוב לי שהוא יהיה 19 בגלל שאני רואה הרבה סרטים וחשוב לי הגודל של המסך.. חשבתי על המסך של מאג הוא עולה בקי אס פי 890.. תגובות בבקשה..

17. Started by Crash5,

אני מתעניין ברכישת המסך Samsung SyncMaster 730B רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך, חסרונות מול יתרונות. כמו כן, האם יש מסך אחר בטווח המחירים של המסך הנ"ל ששווה לבדוק גם? נ.ב. האם יש איזה שהוא הבדל בין עבודה עם חיבור אנאלוגי או בעבודה עם חיבור DVI?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

האם למישהו יש את הכרטיס של החברה הנ"ל? במיוחד ה 7800GT עם קירור של זלמן אני מתכנן לעשות OC לכרטיס הזה ורוצה לדעת האם הוא יספק את הדרישות הגבוהות כמובן עם קירור לזיכרונות...

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  19. לא רלוונטי יותר.. כבר צרבתי את הביוס. שלום חבר'ה. נתקלתי בבעיה שהכרטיס מסך שלי מזוהה לא נכון, מסיבה לא מובנת (כנראה באג בביוס של INNO3D) הוא מזוהה כ: Inno3D GeForce Go 6600GT PCIe 4x כאשר בפועל הוא בכלל לא GO, בטח לא GT ופיזית מחובר לחריץ AGP. זוהי לא בעיה גדולה בחלונות, לא ממש קרה לי מקרה של ירידת ביצועיים במשחקים או כדומה, אבל הבעיות צצו בלינוקס. מכיוון שגם שם הכרטיס מזוהה כ GO GT PCIE אני מקבל מסך שחור בעת עליית הממשק הגרפי. מצאתי לפחות כ 4-5 נושאים בפורום השונים (כולל הפורום של NVIDIA) אשר הפותחים של אותם נושאים הם בעלי כרטיס מסך בדיוק כמו שלי (לא 6600GT, או 6600PCIE, אלה בדיוק 6600 256מגה AGP של INNO3D) שגם אצלהם הכרטיס זוהה לא נכון. 2 נושאים היו קשורים ללינוקס ובשני…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. ASRock, אחת משותפות הייצור והשיווק המרכזיות של אינטל בדור כרטיסי המסך הראשון שלה, מציגה מחירים נמוכים יותר עבור שלושה מהדגמים במשפחה - אחרי שכבר ראינו קיצוץ רשמי עבור חלק מהם לא מזמןלכתבה

21. Started by roeiw,

קיימת תוכנה כזאת בודקת אם הכרטיס תקין או הזכרונות תקינים?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. ועוד כמה שאלות שיעשו לי סדר בבלאגן שנוצר עקב יציאת כרטיסי מסך רבים- אם אפשר הסבר על מה חזק יותר וחדש יותר ? האם כדאי להחליף ןאו להוסיף עוד כרטיס זהה למחשב או שעדיין אין צורך? אם הכרטיס חזק מספיק להריץ את המשחקים החדשים של היום? תודה לעונים בברכת שנה טובה ארז

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  23. שלום יש לי בעיה כשאני נכנס לשחק במשחק כגון:אמריקס ארמי. יש קפיצות מטורפות בתצוגה כמו מצב FPS נמוך (ולא,הוא על 100) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by kobibo,

לי יש ATI ורציתי לדעת מה ההבדל בין הדרייברים של ATI לאלו של Omega ? מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לחבר שלי, התקציב כמו שנאמר בכותרת הוא 500-550 ש"ח והדרישה היא שיריץ את המשחקים הנ"ל (זה בערך כל מה שהוא משחק) בצורה טובה+.. ויהיה עם אופצית HD מצאתי את הTwintech nVidia GeForce 8600GT XT 256MB DDR3 OC Ver PCIe ב550ש"ח (בFOXPC) ואת GeCube Radeon HD 2600 XT 256MB DDR3 PCIe ב 500 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 האם השנים מתאימים לדרישה ומה יהיה יותר טוב? או האם בכלל כדאי להגדיל את התקציב וללכת על ה1950GT ? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.