עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Prophecy,

שלום, יש לי HD3200 מובנה על הלוח. חיברתי אליו עכשיו Samsung 2253BW, כשאני מדליק את המסך הוא אומר לי שכדאי לי לכוון את הרזולוציה ל1680*1050 ומשום מה אני לא יכול להגיע לרזולוציה הזאת בכלל דרך הקטליסט. הרזולוציה המקסימלית שהוא מאפשר זה 1600*1200. כמובן שהדרייברים הכי מעודכנים. דרך אגב, המסך מחובר דרך החיבור VGA ולא דרך הDVI. זה לא קשור לזה נכון..? למישהו יש מושג מה לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by sbwolf,

לא מצאתי בשום מקום ביקורת על כרטיסי pci express עם מישהו יודע דברו

3. Started by avi909,

קניתי כרטיס מסך מדגם Nvidia 8400 Gs עם יציאת Hdmi אמיתי(לא Dvi). ויש אפשרות לחבר כניסת שמע לכרטיס כדי שיצא שמע דרך כבל ה-hd. קיבלתי איתו כבל קטן שצריך לחבר לכרטיס וגם ללוח אם. לאן אני מחבר ללוח? לאחר ברור קצר ראית שצריך לחבר ליציאה שנקראת Spdif האם זה נכון? אם כן יש שמה כמה פינים עם מיספרים לידם, כשקראתי בספר הלוח לכל מיספר יש לו יעוד והם כך. פין 1 נקרא Power. פין 2 נקרא No Pin. פין 3 נקרא Spdif. פין 4 נקרא Spdifi. פין 5 נקרא Gnd. פין 6 נקרא Gnd. לכבל הקטן שקיבלתי יש בסך הכל אפשרות לחבר לשתי פינים בלבד ללוח האם, ועל אחד מהם כתוב Gnd ועל השני לא כתוב כלום. לאן לחבר אותם?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by ROTEMan,

שלום לכם. יש לי כמה שאלות אז מיספרתי שיהיה נוח 1) מה עדיף pci-e או AGP אם זה בכלל משנה. 2)האם כמות הזיכרון של הכרטיס מסך מעידה על איכותו? 3)ומה אני עושה עכשיו כשאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי crt ואני רואה שכל היציאות של הכרטיסי מסך זה של dvi.., הבנתי שיש מתאם האם הוא פוגע באיכות? תודה מראש , רותם.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  5. שלום ראיתי שNVIDIA הוצאו דרייבר חדש ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין אותו הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT. לא ראיתי איפו הם רושמים באיזה כרטיסים הוא תומך.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. שלום אני חדש פה מקווה להישתלב ולעזור במה שאני יכול.. ברצוני להתייעץ איתכם על משהו... בקרוב אני קונה מחשב עם המפרט הבא: E7200 P31-DS3L 320GB 2GB RAM LG GH20NS מארז ATX לא יודע איזה. ספק כוח: THERMALTAKE TR2 POWER 430W SILENT כל מה שאני צריך זה לבחור כרטיס מסך וזאת הבעיה: אני בחור שמחפש איכות(HIGH-V.H)אך מעוניין כמה שיותר לחסוך...=/ ואני לא יודע איזה כרטיס לקחת.. יש את 9600GT או 9800GT שזה בעצם 8800GT עם שינוי שם. יש 8800GT עם OC ויש את 9500GT. ואני לא יודע מה לקחת תראו מחירים: Twintech 9600GT XT OC 512MB DDR3 שעולה 540 ש"חבפוקס פיסי. MSI Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 שעולה 695 ש"ח. TWINTECH 9800GT 512MB DDR3 או פשוט TWINTECH 9500GT 512MB DDR3. שעולה 375. אני לא יודע באיזה …

7. Started by LazyBoy,

זו ההודעה שאני מקבל בכל הפעלה של התוכנה. המחשב בלי OC. (אף פעם לא היה) הכל בDefault settings. מה בדיוק זה אומר והאם זה באמת מסכן את המחשב כמו שכתוב? רעיונות? פתרונות?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  8. מה יותר טוב ?(רדאון 9600 פרו של שפיר)

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by C991Now,

1.לטווח הרחוק שווה לקחת 4870 על 4850 ? 2.האם בעתיד, שמחשקים יצאו יהיה מצב שה4850 לא יסחב ואילו 4870 כן? [ על מסך 19" 3.האם זה משתלם לקנות ת 4870 ולא 4850 לטוח הרחוק? [ או שעדיף לקנות אח"כ כ.מ חדש] *המסך הוא 19",אבל תזכרו שזה לטוח הרחוק בעיקר...

10. האם כרטיס מסך יגרום לבעיות ? הוא שהוא חלק יציב שיחזיק כמו שנתיים ללא בעיות (ללא OC)

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  11. נתקלתי בחנות ליד ביתי שמוכרת כרטיסים של החברה הנ"ל , ורציתי לדעת אם מישהו שמע עליה , יודע משהו , האם היא חברת קבר ? היא מייצרת כרטיסים של Ati ,נדמה לי .....

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. שלום לכולם . אני יודע בקרוב NVIDIA הולכת להוציא את הכרטיס 295GTX , שיהיה זול יחסית מה 4870X2 , וביצועי יתר . אז אני מאמין שיהיה ירדת מחירים. אבל לדעתכם זה גם יוריד את המחיר של ה 4870 הרגיל ? או רק את ה HIGH-END ? כמו ה 4870X2.. וכו'

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. Started by yuraxp,

שלום,יש לי את הכרטיס של חברת SPARKLE FX5700,התקנתי את ה דרייבים 56.72, ומשחקים כמו הנסיך הפרסי וNFS7 יש בהם עיוותים, זה קרה גם ב FAR CRY אולם כשהעלתי את סינון אניזוטרופי בהגדות ל *4 הכול היפה יפה ומשחק עבד בצורה ממש חלקה, אולם במשחקים הללו זה לא פועל, ניסיתי להתקים גם דרייבים אחרים ,53.03,56.55 מהאתר של SPARKLE ושום דבר לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by Vega,

האם כדאי לי להתקין את ה-7000 (אולי זה 7200 אם אין כזה 7000) במקום הג'יפה 4 440 mx שלי?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  15. אז ככה כשאני מתקין אותו כביכול מעדכן תכרטיס מסך מה שקורה שמשחקים נתקעים פתאום המשחק משגע ממש אני ממזער אותו וחוזר אליו והוא פועל כרגיל וכעבור 5 דקות זה קורא עוד פעם ולא מפסיק עכשיו זה קורה רק עם הדריבר החדר ועם כל הדריברים שאני מוריד מהאתר של nvidia יש לי דריבר על דיסק שקיבלתי עם המחשב שהוא מותקן המשחק לא נתקע , תודה לעוזרים מדובר במשחק Hitman Blood Money ובכרטיס מסך geforce 9800gt המפרט הוא כזה e8400 geforce 9800gt 4gb 250wd ezcool 500 מארז cooler master cm690 ועוד משהוו ? צריך להשים קירור לכרטיס וולךמעבד? חובה כאילו לא מספיק מה שבא איתם ?

16. אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  17. אז ככה, אני מחפש מסך LCD קטן... בערך בגודל כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1411&products_id=9603 עכשיו אני רוצה משהו ספציפי.. אני מחפש אחר מסך שיציג את האותיות גדולות וברורות, בערך בגודל של 20 מילימטר לאות (מבחינת גובה כמובן) ורוחב בערך בין 5 ל 10 מילימטר.. חיפשתי בפנדה וראיתי כמה וכמה דוגמאות אבל לא מצאתי ממש את מה שחיפשתי... אם מישהו יכול להראות לי דוגמא למסך כמו שאני מחפש אני אשמח מאוד, תודה רבה, עידו.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. ה3870X2 מעולם לא היה יותר מדי רלוונטי עקב התמחור שלו - מעבר ל2000 שקל כשהוא יצא (בתקופה בה ה8800GT שלט ללא עוררין ועלה 1000 שקל פחות), וגם היום ברוב החנויות קשה למצוא אותו במחיר נמוך יותר. או שלא. מסתבר שעכשיו נזכרו בכמה חנויות שכדאי להם להפטר מהמלאי, וראיתי את הכרטיס הנ"ל מוצע ב1250 שקל. אם להתעלם רגע מעניין צריכת החשמל, האם המחיר הופך אותו לרכישה שראוי לשקול? איך הכרטיס בהשוואה ל4870, שעדיין עולה לפחות 100 שקל יותר?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by TOMER20,

אהלן, קניתי כ. טלויזיה pinnacle analog pctv pci וחיברתי אותו ישירות לכבלים (ללא ממיר), רואים יחסית סביר (הקליטה בסדר) אבל יש הפרעה- מעין פס שעובר כל שנייה שתיים לכל אורך המסך. שמחברים טלויזיה רגילה לאותו החיבור רואים חלק לגמרי, ללא שום הפרעה. יש לכם רעיון מה לעשות?. תודה!.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום יש לי במחשב את הכרטיס מסך הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? רציתי לדעת מה עושה יציאת הTV תודה ראש

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  21. שלום יש לי כרטיס מסך XFX 6800 XT 256MB DDR3 XXX ויש לי בעיה איתו בעת חיבורו לטלוויזיה רציתי לדעת איזה מתאם לטלוויזיה קיבלתם איתו שקניתם את הכרטיס האם קיבלתם מתאם בעל יציאה לRCA\S VIDEO או שקיבלתם מתאם עם שלושה חוטים ירוק אדום וכחול לסיפור המלא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263694.0 תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 20:19:42 זו התשובה[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. הוא מריץ לי קריסיס על HIGH עם FPS בין 35 ל 40 עם רזולוציה של 1280 על 1024 יש לי כרטיס מסך CLUB3D READON HD 4850

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. ^^^ ואני גם לא רוצה להוריד את ה CATALYST CONTROL CENTER כי זה מכביד ואני לא אוהב אותו יש משהו מקביל ב OMEGADRIVERS? 7.1?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by ofirrjd,

היי, ישהו מכיר את הכרטיס הזה? http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2286 מהי התחילית PX? מה היא מסמלת? האם זה כרטיס 6600GT לכל דבר? מה בנושא החברה? אמינות? ביצועים? תודה רבה, אופיר

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by GORDY,

אני מעונין להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7.האם להסיר כרטיס אחד בהתקנת המערכת .או אין צורך פשוט להשאיר את שניהם?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים