עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by guy_viper,

טוב, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לשדרג את ה-FX5200 שיש לי עכשיו) אני צריך כרטיס שהוא AGPx8 ושיעלה בסביבות ה-600-650 שקל, מצאתי בחנות אחת את זה: Gigabyte ATI RADEON 9600XT 128Mb R96XT128D בעלות של 585 שקל. איך הכרטיס מסך הזה? טוב? ואיזה דגם מקביל לו בערך מהג'יפורס? אם יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים אשמח לקבלם (כמובן שאל תשכחו שיהיה AGPx8 ובתחום המחירים 600-650 שקל ככה) אגב, עדיף את הכרטיס ?RADEON 9600XT על הג'יפורס 6200? ודבר אחרון: מה עדיף, Gigabyte ATI RADEON 9600XT 128Mb R96XT128D או Gigabyte ATI RADEON 9600Pro 256 Mb R96P256D ? (לפרו יש יותר זיכרון, אבל לעומת זאת ה-XT טוב יותר ) אם אפשר לענות לי עוד היום אז זה יהיה מעולה למה אני רוצה לקנות מחר את הכרטי…

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by SuB,

שלום! לפני כשנה וחצי רכשתי את המחשב שלי החנות מחשב באיזור מגורי. עם המחשב קיבלתי את כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 אך קיבלתי אותו ללא כל הבאנדל שלו. לאחרונה עלה בדעתי להעביר את כל קלטות הוידאו שלי אל DVD, ולכן ביררתי אם לכרטיס שלי יש VIDEO IN ואכן יש. אך בשביל ה-VIDEO IN יש צורך במחבר הזה שמגיע עם הבאנגל של הכרטיס, ואותו אין לי: רציתי לדעת איפה אפשר לקנות/להזמין כזה מחבר? חבל להשקיע הרבה כסף בכרטיס עריכה כשיש כבר VIDEO IN.. :-\ הנה לינק לעמוד הכרטיס באתר של MSI ששם תוכלו לראות את הכבלים שמגיעים איתו: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G4Ti4400-VTD תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  3. איזה חברה ואיזה דגם כדאי לקנות? והאם הוא יכנס למארז של THERMALTAKE SWING WINDOW יש בערך 26 סמ אורך לפי מה שמדדתי והאם LIBERTY 400 יחזיק אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  4. יש לי 4600 של אלבטרון, רוצה לעדכן ביוס כי הכרטיס עושה לי שבבים ירוקים כאלה כל פעם שאני רוצה לראות סרט של משחק מחשב או פתיחים של המשחק וכו', הורדתי את הקובץ של הביוס, מה הלאה...? קראתי את המדריכים ברשת ולא הבנתי... ! אניי ודע שיש משהו בדוס בקודות תוכנות וזה... ??? תודה..

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by סופגי,

קיבלתי את המחשב החדש ברוך השם. מצוייד ב8800GTX ובדקתי ביצועים ב3Dmark06 וקיבלתי רק 9.5K . מישהו יודע למה? אולי בגלל שיש לי רק 1GB זיכרון? ועוד משהו, חיפשתי בפורום אנשים שעשו OC לכרטיס מסך, ולא מצאתי תוצאות (כמה הגבול עם הקירור המקורי וכו') אפשר המלצה?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by sigald,

הי, אני מתכוון לקנות מסך בקרוב ורציתי לשאול האם זה נכון שלF900P יש עיוותים טרפזיים בקצוות המסך שלא ניתן לפתור על ידי כיוונון המסך? רציתי גם לשאול עם השירות של היבואן של סמסונג הוא באמת גרוע כמו ששמעתי. תודה.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by aracer,

מופיעה לי הודעה שאומרת לי שהגרפיק פרוססור הוריד את הביצועים של הכרטיס מסך לרמה שמאפשרת פעולה בטוחה וזה מאט לי לגמרי משחקים איך אני פותר את זה? בבקשה תעזרו לי אם אתם יכולים

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by royorlev,

יש לי 2 כרטיסי מסך: ATI Rage 128 Nvidia Riva TNT2m64 (שכתוב עליו גם vanta) איזה משניהם עדיף? יותר טוב? יותר מהיר? יותר מומלץ? תודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by dravimor,

איזה כרטיס עדיף HD3850 או 9600GT/S

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. איך אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוזיה שלי מדגם flytv3000

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by ArielN,

זה אמור להיות ככה..? אמורים להיות שם 2 אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by X-Gamer,

לא מצאתי שום סקירה שכוללת את שתיהם ביחד אז מי יותר חזק?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by bobby323,

כמו שאתם יודעים בקרוב יצא ה XBOX 360 ותהיה לו תמיכה HDTV עד כמה שהבנתי, קודם כל זה אפשרי לחבר אותו למסך LCD של מחשב בגלל כניסת ה DVI??(האם זה יעבוד טוב) שנית, הבנתי שיש למסכים האלו רזולוציה מקסימלית,לפי מה שאני מבין ה HDTV הוא ברזולוציה שגדולה מזה בכל אופן, איפשהו קראתי שמיקרוסופט מציגה את ה XBOX על מסכים דקים של סמסונג אז כנראה שזה כן מסתדר, מעניין איזה מסך זה ומה המפרט שלו תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. סוף סוף הגיע כבל 6 הפינים מנועה מחשבים (שאגב מגיע להם צל"ש על זה, הם הביאו משהו שלא בא בבאנדל). ברוב טמטומי שמתי אותו על מצב שינה, אז המצב שינה לא הצליח לשחזר את הווינדוס ונאלצתי לרסטרט אותו (נראה לי לגיטימי). אחרי זה המחשב עלה, נפתח לי ה"אשף חומרה שזוהתה" - כמובן שלא התקדמתי בזה. שמתי את דיסק הדרייברים והתקנתי הכל.. ביקש ריסט עשיתי ריסט. אחרי הריסט המחשב עלה על 640*480 ואז חזר ל800*600. כשהעברתי ל1024*768, המחשב הציג את הטקסט במין טשטוש. זה דיי ברור, אבל לא כמו מקודם. חשבתי שאולי זו בעיית דרייברים, אז הורדתי מATI את הדרייבר המעודכן והתקנתי. אפשר לומר שכאן התחילו הבעיות, הוא ביקש ריסט ועשיתי - ואז המחשב לא עולה (אחרי הצגת טעינת הWIN). אחרי עוד ריסט זה ביקש ממני סיי…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by parker8,

מישהו יודע? ואם אתם יכולים אז קצת מידע עליו.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. Started by okwstavka,

שלום, יש לי כרטיס מסך GF6800 128 MB ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך אחר שיסחוב את ה FS X בצורה חלקה,הבעיה היא שיש לי לוח אם עם AGP ולא PCIE , האם כדאי לי לשדרג כבר את כל המחשב או רק לקנות כרטיס מסך חדש,שאר המפרט שלי: מעבד-AMD2500 לוח אם-NF-7 1 GB RAM

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. Started by JHONLEV,

ניסיתי הכל אבל אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב בפליקס ובשאר האתרים. ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל שום דבר לא עזר אני רואה מסך שחור , האם אתם תוכלו לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by alex15,

שלום אני משתמש מתחיל בפוטושופ אני צריך מדריך בעיבריתת איך ליצור וככה ואיךך לשפצ בפוטושופ אם יש לכם מדריךך תתנו ליי בבקששהה רק שיהיה בעיבריתתת תודהה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT .... עכשיו הכרטיס דפוק. יש אחריות 3 שנים. לפני חודש שלחתי אותו שיחליפו או יתקנו... הם "תיקנו" ... עכשיו אותה תקלה חזרה על עצמה ואמרו לי שיש בעיה להביא לי כרטיס מסך חדש מאותו דגם כי לא מייצרים אותם יותר. אני בזמנו שילמתי עליו 900 שקל ... עכשיו אני רוצה לדעת מה מהכרטיסים של NVIDIA משתווה ל9800GT שהוא כרטיס מצויין שהפעיל לי כל משחק על ההכי גבוה. GTX460 ניראה לי בסדר.. מה אתם חושבים?? אני רוצה לבוא להגיד להם שלא יהיהו הפתעות

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. שלום יש לי QUADRO 1500 ולאחרונה מופיעים ומרצדים לי מין פיקסלים הכי קטנים וצבעוניים בכל מני נקודות על המסכים (בעיקר בצפייה בחומרי וידאו) אני משתמש ב2 מסכי VP930 של ויוסוניק ונראה לי שהבעיה לא בהם כי הנקודות התחילו להופיע ב2 המסכים במקביל וגם כשהמסכים מראים תמונה זהה הנקודות נמצאות במקומות זהים. ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  21. הסתבכתי עם האתר שלהם יותר מידי הורדות ואני לא מבין בזה! http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=93 תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. חברס רציתי לדעת אם SCART (הדבר הזה שמעביר מ-21 פינים ל-S VIDEO ועוד משהו) יעזור לי על מנת לחבר VIVO :] בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by crazy_pr,

כשאני מנסה לחבר TV in לכרטיס התמונה שמתקבלת על המסך קופצת. בעיה נוספת היא שכאשר לא מחובר כלום הכרטיס עדין מראה כאילו הוא מקבל אות מסוים ולא מסך כחול (שמראה שוהא לא מקבל אות). האם הבעיה קרתה למישהו והוא יודע איך לפתור אותה? האם הבעיה היא של הגדרות / הכרטיס עצמו?

24. Started by gshhar,

המסך הזה גם בא עם רמקולים מובנים. אני לא מחפש איכות בשמיים רק רציתי לשאול האם שומעים משהו או שהווליום ממש נמוך ואיך המסך הזה בכלל? http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by STRENGTH,

אני שומע פה מהרבה אנשים ש 793MB טוב יותר מ MAG FD2 אבל ב KSP אמרו לי ש FD2 זה המסך הכי טוב שיש להם :-X אבל 793MB עולה 830 ו FD2 1200 איך זה יכול להיות? איזה מסך טוב יותר סופית.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים