כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
תוצאה של 7200 נקודות ב3DMAR06 היי רציתי את דעתכם בתוצאה שקיבלתי עם תוכנת 3DMARK06 בתוכנת XP 32 BIT, התוצאה שקיבלתי היא 7200 נקודות. יש לי כרטיס מסך 9600GT 512 מגה של חברת ZOTAC ספק של ברת SPIRE 550 WAT מחשב עם מעבד AMD 3800 ליבה כפולה 64 ביט זיכרון 2 זיגה DDR1 לוח אם של GIGABYTE GA-K8F-9 ULTRA האם יש צוואר בקבוק עם מחשב כזה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
צריך את העידכון האחרון של הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 אם יש לו את כמה עידכונים איך נאי אדע לקחת את מה שהכי מתאים? תודה ... 2יי 2יי...
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קורה לי משהו מוזר במחשב, בחלק מהמשחקים המסך נכבה אחרי שאני משחק כמה זמן. למשל כששחקתי בneverwinter nights הוא כן נכבה, באנריל 2004 לא הייתה שום בעיה. אחרי שהוא נכבה ואני עושה ריסט הוא מראה שהטמפ' היא 56 מעלות, בזמן ששיחקתי אנריל הטמפ' היתה 59, מה יכולה להיות הבעיה? (יש לי רדאון 9800 פרו ומסך מאג xj500t)
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי לצערי ATI Radeon 9250. ובמחשב עצמו יש לי שני משחקים קונטר סטרייק ופיפא. יש איזה משחק בסגנון של cod4 שיתאים לכרטיס ? [תודה לעוזרים]
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לכרטיסים של לידטק ואקספרט וויזן יש חיבור VGA רגיל או רק DVI ???
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? משום מה הקירור שעל כרטיס ה- INNOVISION נראה לי דיי מאעפן לעומת הכרטיס של GIGABYTE, אבל ההפרש במחיר הוא דיי ניכר. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7047&CatCode=124 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1988
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מתלבט בין 4 כרטיסי מסך שונים(PCI E), מי שמבין בזה מתבקש לעזור. האופציות הם: 1. LEADTEK 7600GS 256MB DDR2, מהירות מעבד - 400MHZ, מהירות זיכרון - 700MHZ, שלוש שנים אחריות. 450 ש"ח 2. LEADTEK 8500GT 256MB DDR2, מהירות מעבד - 400MHZ, מהירות זיכרון - 490MHZ, תומך DIRECTX10 שלוש שנים אחריות. 470 ש"ח 3. PALIT 7600GS SONIC 256MB DDR3, מהירות מעבד - 450MHZ, מהירות זיכרון - 1000MHZ (מגיע אחרי אוברקלוקינג), שנה אחריות - 490 ש"ח 4. GIGABYTE 7600GT 128MB DDR3, קרור פאסיבי, יד שניה, אין אחריות בארץ (לפי מה שהבנתי) אלא רק בחו"ל. 400 ש"ח מי שמציע מה לקחת מתבקש לנמק כדי שאבין למה האחד טוב מהאחר. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כולם מדברים על זמני התגובה של מסכי LCD (כי הם בעייתיים בנושא), אבל האם מישהו יודע מה זמני התגובה הממוצעים של מסך CRT רגיל ? חשבתי על זה כי הרי כיום יש מסכי LCD עם זמנים של 12MS ובטח מתישהו יורידו את זה עוד יותר. אבל כמה כבר אפשר להוריד ? ואולי הזמנים האלו כבר שווים או אפילו פחותים מאלו של מסך CRT ממוצע ?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מכווין שהוידאו שלי כבר לא עובד הייתי רוצה המלצה לכרטיס טלוויזיה שאני אוכל להקליט דברים מהטלוויזיה. הדברים החשובים שהייתי רוצה זה כמובן איכות טובה של הקלטה וגם שיתמוך בפורמט חסכוני כלומר גודל הקובץ (MPEG אם אני לא טועה). התקציב בסביבות ה-800 ש"ח +-. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מקרים יוצאי דופן של תקלות שונות ומשונות אינם זרים לעולם החומרה, אך הסיוט הזה של NVIDIA לא מראה שום סימני הפוגה - האם צפויה התערבות חיצונית של גוף אכיפה בנושא מחברי הכח הנמסים בספינות הדגל היוקרתיות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 500 - 600 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים. תודה
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן, פנטיום 4 2.8Ghz, עם כרטיס מסך די מחורבן Ati Radeon 9600. מכיוון שאני משתמש במחשב למטרת משחקים, המחשב הזה כבר לא ממש מחזיק מעמד. מכיוון שאני לא מתכוון לקנות מחשב חדש, חשבתי להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר יעיל על מנת להאריך את חיי המחשב שלי. יש בלוח אם שלי יציאה AGP 8x. השאלה שלי היא כפולה: א. האם יש בכלל טעם לעשות את זה? כלומר, האם שדרוג הכרטיס מסך שלי ישפר באופן מספיק רציני את היכולות של המחשב, או שהמחשב הזה במצב שלו מוגבל מדי להתמודד עם כרטיס מסך חדש? ב. אם יש טעם לעשות את זה, על איזה כרטיס הייתם ממליצים לצורך הזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן זיפזפתי לי בזאפ בחיפוש אחר מטליות לניקוי מסך LCD - מצאתי משו שעולה 15 ש"ח ומשלוח 8 ש"ח (!!!) והזמנתי http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=000273&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=42&aff=zap רשום "אנטי סטטי" - אז חשבתי - וואלה - מה שאני צריך לLCD המגבונים הגיעו ולהפתעתי - מה רשום על הקופסא ? באסה. בכל מקרה - באילו חומרים אתם ממליצים להשתמש (ובבקשה לא להזכיר את שיטת הפו על המסך עם האדים ולנגב - יש לי כתמים קצת שלא יורדים מזה ) תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט הבאה ואני מתלבט אם כרטיס מסך INTEL 8400 P5K SE P35 WD 160GB SATA2 2gb ddr2 800 ספק כוח 400W SWEEX חשבתי על 9500 GT האם הספק יתאים ? אשמח לשמועה הצעות או תגובות. תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לכרטיס 6800GS איזה דרייברים הכי מומלצים? יש המון סוגי דרייברים לכרטיסים האלו.... [חוץ מהרישמיים]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שמעו יש לי את המסך שציינתי ואני רוצה לחבר את המסך במקום חיבור אנלוגי (הכבל הכחול ) לחיבור DVI (הכבל הלבן ) עכשיו איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב שני, יותר נכון אספתי חלקים, ובכן המעבד פאנטיום 4 2.8, עם 775SOKET. אני עדיין מתלבט בין הלוחות אם, אני חושב שאני ילך על הGIGABYTE, 975. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? המחשב בעיקר למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו יודע בוודאות שיהיה בו DirectX 10.1 והאם הוא יהיה מהיר יותר מ-8800GTS?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הבנתי שהוא אמרו להיות כרטיס מעולה. למישוה יש מושג איפה אפשר כדאי אותו ובכמה?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו עובד איתו ויכול לתת עליו חוות דעת? מסך דק בעיצוב מרהיב, בעל זווית צפייה רחבה, המפיק תמונה איכותית וברורה, ללא ריצוד, ועיוותים אופטיים; כולל מערכת מתקדמת לכיוון צבע - להתאמה מושלמת לסביבת העבודה וליישום - מושלם למשחקים, לגלישה באינטרנט וכו'. עומד בתקנים המחמירים ביותר: TOC 03, TCO 99, TCO 95. מהירות תגובה: 8ms; יחס ניגודיות: 1:600; זווית צפייה: 160>/160> בהירות: cd\m2 300; רזולוציה:Dpi 1024 X 1280; גודל נקודה: 0.264 מ"מ; חיבוריות: חיבור דיגיטלי DVI-D וחיבור אנלוגי. פונקציות ייחודיות: MagicBright - כיוון בהירות מהפנל ביחס לסוג היישום, ב3- מצבים: T-MODE - עבודה עם קבצי TEXT, EXCEL וכדומה I-MODE - לגלישה באינטרנט E-MODE - ליישומ…
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי טוב החלטתי שאין לי ברירה ואני צריך לקנות מחשב חדש. אז ככה אני צריך כרטיס מסך חזק שיכול להפעיל את התוכנה PRO Engineer בצורה טובה זה השימוש הראשוני.כרטיסים מסוג זה הם לרוב FIRE GL שגם מאוד מאוד יקרים. האם ככרטיס מסך למשחקים יעשה את העבודה גם טוב ואיזה כרטיס מסך? אני רוצה שהכרטיס מסך עם המערכת החדשה גם שאני אקנה יכול להריץ CC3 -TIBRIUM WARS SUPREME COMMANDER ו STARCRAFT 2 כשייצא...... על מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם!, היום חיברתי גם את המסך השני שלי, וכרגע אני עובד עם 2 מסכים בו זמנית, מסך אחד 19 אינטש והשני 15, המסך 15 מאוד קטן לעומת ה19 ככה שזה נראה די עלוב, בהתחלה קצת קשה להתרגל לשני מסכים אבל זה כיף, אני די חדש בכל העסק הזה ומה שרציתי בעצם לשאול זה אילו עוד שימושים אפשר לבצע עם 2 מסכים? כל מיני טיפים למיניהם אני גם אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חוו דעתכם על הכרטיס הזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=9309360 לכאורה, עפ"י מה שמוצג שם, יש לו רזולוציות לא רעות. האם הוא מגיע לאיכות של הופוג 150? (באיזה צ'יפ משתמש ההופוג?) אני כלל לא זקוק לטיונר (הקלטה רק מוידאו, מצלמה אנלוגית ומהממיר)
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
INQ מדווח ש R600 ידחה לשנה הבאה כנראה, וזה נותן עוד יתרון זמן ל G80 אם ישוחרר בזמן שמצפים לו. http://theinq.com/default.aspx?article=34373 :-X
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש ברוך השם. מצוייד ב8800GTX ובדקתי ביצועים ב3Dmark06 וקיבלתי רק 9.5K . מישהו יודע למה? אולי בגלל שיש לי רק 1GB זיכרון? ועוד משהו, חיפשתי בפורום אנשים שעשו OC לכרטיס מסך, ולא מצאתי תוצאות (כמה הגבול עם הקירור המקורי וכו') אפשר המלצה?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-