עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, יש לי Radeon 9800 Pro שעובד על הדרייברים האחרונים של ATI. הלוח הוא Gigabyte 7vax. קבעתי בביוס AGPX8 אך הדרייבר של ATI קובע שה-AGP הוא OFF. אני משנה בדרייבר ל-AGPX8, שומר ומאתחל ושוב הוא מופיע בדרייבר ב-OFF! מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  2. אחרי שפתחתי את הכרטיס זאת התוצאה שקבלתי במשחק Mafia 2

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  3. שלום.. יש לי מפרט כזה מעבד : pentium 4 לוח אם : Asrock P4i65G זיכרון : 1 GB כרטיס מסך Sapphire Radeon 3650 AGP ואם זה משנה..יש לי מסך ישן..בחיבור הישן.. אז מה שקורה זה שכשאני מפעיל משחק..למשל פרו אבולושיין..אז המשחק עובד במין איטיות כזאת..כמו בסלומושיין קטן.. ניסיתי הכל לעשות.. אפשר לעשות משהו?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  4. התקנתי עידכון לכרטיס והופיעו שתי תיקיות בתוך היוזר (VISTA64 {5db55492-5732-4dfc-ad28-167c89da43d2} {818fdc7e-45aa-4a8f-8d7f-3acc7b344b7e} בכל תיקיה יש קובץ *.CAT מה זה הדברים האלו אפשר למחוק או שזה קבצים חשובים ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by shy,

האם מישהוא מוכן לתת הסבר למה צריך להתכוונן כשרוצים לבנות מחשב חזק לעבודה בתלת מימד ולא למשחקים ,למשל בכרטיס מסך האם dx 10 והאם חשוב 640 או עדיף 320 ולהשקיע במעבד ....

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by sroolik,

כמו שכתבתי, אני צריך מסך 17" לא דק, אבל שטוח חשוב לי שהוא יהיה איכותי, גם מבחינת תצוגה וגם מהבחינה הבריאותית (עיניים צורבות וכו') אין לי מושג לגבי המחירים של המסכים האלו תציעו לי משהו טוב, ואם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע על פי מה שופטים מסך ומה מצדיק את המחיר, אני אודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by liormor,

שלום וערב טוב! אתמול קבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ויש לי שתי בקשות לחברי הפורום שכל כך עזרו לי בבחירת הכרטיס 1-באייקון של ATI הקטן ליד השעון למטה רשום כרטיס מסידרה 4800 למה לא כתוב הדגם המדוייק? הרי הוא מזהה את זכרון הכרטיס ג'יגה 1,למה הוא לא מזהה שהוא 4850? 2-בבקשה לעזור לי לשים הגדרות בכרטיס quality or performance? וכל מיני הגדרות חוץ מרזולוציה תודה רבה על כל העזרה ליאור

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by Amit_Alcobi,

יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. אם אפשר בבקשה לינק לעמוד הספציפי שבו יש את הדרייבר להורדה. תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. ערב טוב. מה עדיף לבחור:ATI X 600 PRO 128MB GEFORCE 6600 LE 256 MB תודה

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by gab1234,

הי לכולם : אני הולך לקנות מסך LCD במכירה פומבית (כי אין לי כסף לקנייה בחנות )... אבל אני לא מצליח לבחור בין 2 דגמים : HYUNDAI L70S PHILIPS 170B5CS [url=http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6857224&type=2&product=1&= אנא תעזרו לי כי הראש כבר נדפק לי.... ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by The Cleaner,

GEFORCE FX 5200 128MB + DVI + TV GEFORCE FX5700LE 256MB + DVI+ TV 128BIT איזה?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by approx,

ה7600gs יותר טוב מהx800gt באותו המחיר הx800 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7326 ה7600gs http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. ATI הביאה אישור לעשות OC לכרטיסים שלהם. מעניין איזה כרטיס/חברה יהיה/תהיה ראשון/נה http://www.theinquirer.net/?article=30216

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by lalush33,

דודה שלי רוצה שהמשחק החלשים שלה כמו סימס 2 וכו'.. יופעלו במחשב שלה (פנטיום 4 2.6 ג'יפורס 4) ואני רוצה לקנות לה ג'יפורס FX 5600 אבל לפי מה שאני מבין יש עוד שני כרטיסים עם ביצועים דומים אני מבקש שתדרגו לי את שלושת הכרטיסים ותכתבו את ההבדלים.. 1) FX 5600 Sapphire Radeon 9550 256DDR AGP (2 Sapphire Radeon X1050 128DDR (3 לגבי הRADEON אני אשמח מאוד אם תוכלו להשוות לי אותם לכרטיסי ג'יפורס לדוגמא RADEON 9XXX דומה בביצועיו ל FX 5XXX... תודה מראש..!

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  16. אני רוצה לקנות לוח חדש של pci-x עכשיו אני עוד לא התייעצתי בפורום אחר לגבי לוח זה הדבר הבא אחרי הכרטיס מסך שאני הולך לעשות כשאני אומר פורום אחר אני מתכוון ל hwzone רק בקטגוריה אחרת תודה לכולם אורן עריכה: המחשב שלי כרגע הוא מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב עם לוח רציני בשווי 1000 ש"ח ומעלה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  17. אהלן, אני כבר הרבה זמן חושב להעיף את הטלוויזיה בחדר העבודה (21" ענתיקה) ולפנות מקום לאיזה פוף (שיהיה מקום סבבה לשבת ולנגן בגיטרה ). הפתרון נראה לי בדמות כרטיס טלוויזיה, הבעיה היא שאני לא כ"כ מבין בתחום. כמו כן קראתי באתר על כל מיני דגמים וסוגים אבל לא מצאתי הרבה המלצות ואני קצת מבולבל. אשמח לקבל המלצות לכרטיס שבו אוכל: 1. לחבר ממיר של HOT ולצפות בערוצים דרך המחשב. 2. אם תוספת המחיר לא גדולה מדי, גם להקליט תוכניות. (המפרט שלי מימין) תודה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by redead,

אני מתכנן בעתיד הקרוב לרכוש אחד מכרטיסי ה8600 כנראה ורצתי רק לברר משהו שנראה לי לא הגיוני.. כבר היום בכל משחק שאני מתקין הדרישות המומלצות הם שלכרטיס מסך יהיה יותר מ128 מגה זיכרון , השאלה היא למה לקנות כרטיס מסך חדש מסדרת ה8600 ולקנות אותו עם פחות מ256 מגה? נראה לי פשוט צעד ממש לא הגיוני בהתחשב בדרישות המשחקים..

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by ben060,

http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce זה מה שהזמנתי שימו לב שזה מומהר המוכר בפנדה אמר שהוא מגיע לרמה של ה GTS . מה אתם אומרים איפה הוא עומד ואיך הוא ביחס ל 1950PRO שרציתי?

20. Started by most,

בלי שום קשר למחיר...איזה מבין השניים יותר טוב מבחינת ביצועים(כמו שבטח הבנתם שניהם agp )

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by ROTEMan,

שלום.. אני מחפש מתאם של שבצד אחד כניסה של VGA כלומר אנלוגית והצד השני זה DVI . יש לי מסך CRT ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס מסך בעל יציאה של DVI. חיפשתי ברשת ולא מצאתי את המתאם, אם מישהו יוכל להביא לי לינק לקנות את המתאם אשמח מאוד חשבתי גם שיכול להיות למישהו מכם שקנה כרטיס מסך ואין לו צורך במתאם וגר באזור ת"א אני מוכן לבוא אליו ולשלם לו . תודה , רותם.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  22. יש לי קריעות תמונה ולאגים בפאר קריי 2 עברתי על המדריך בסטיקי ועדיין לא עוזר .. מה ההמלצות ? מפרט בצד

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. Started by yav92,

שלום היום קיבלתי את הכרטיס PNY 8800GTX אשר קניתי מארצות הברית... ואחרי ששמתי אותו בסולט + 2 חיבורי חשמל +DVI אני מדליק את המחשב והמסך לא נדלק.. (מאוורר הכרטיס עובד והכרטיס עולה בטמפרטורות לאט לאט.. ) הספק שלי הוא 500W אבל אמרתי טוב אולי אין מספיק מתח אז הלכתי לחבר שלי שיש לו ספק 650W וגם אצלו לא עבד!?!? כיאילו הכרטיס לא משדר... אבל הוא עובד.. בבקשה אולי יש איזהשהוא פיתרון כדי שהוא יעבוד? (אני לא שולח אותו בחזרה לארצות הברית..וקניתי ממישהו פרטי ) תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by TheSoviet,

בשביל מחשב שיהיה קצת למשחקים ובמיוחד לאינטרנט

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  25. שלום ! רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסאת הדלוקס של כרטיס זה לבין הגירסא הרגילה ? אם זה רק בגלל הרדיו אז עדיף אני ילך על הרגיל העיקש שיהיה שלט...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים