עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הרצתי אצלי ואצל חבר שלי AIDA32 לראות כל מיני הבדלים (בלי להתיחס למהירות ליבה וזכרונות) Transistors : לי יש 29 ולו יש 47 Pixel Pipelines: לי יש 2 לו 4 TMU Per Pipelines: לי יש 2 לו יש 1 Vertex Shaders: לי יש נאדה לו 4 (v.2) Pixel Shaders: לי יש 1 (v.0.5) לו יש 1 (v.2) DirectX Support: שלי תומך ב7 שלו ב9 Pixelfillrate: לי 500 ולו 1200 Texel Fillate: לי יש 1000 ולו 1200 זכרונות: Bus Type : לשנינו DDR BusWidth: לי 128 ולו 64 (מה זה אומר ? למה לו יש פחות משלי ?) שורה תחתונה, האם הכרטיס שלו יציג ביצועים טובים יותר משלי, ברמה שנראת לעין בלתי מזויינת שונה אחת אחרי התחתונה (כן כן.. זה קיים), שהרצנו אנדרגראונד אצלו ואצלי לא היו הבדלים גדולים במיוחד..

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by Demon-Slayer,

Samsung SyncMaster 763MB 17" Flat CRT Monitor או SAMSUNG SyncMaster 753DFX -17" לפי מה שראיתי דווקא השני יותר טוב, זה נכון? והאם יש מסך טוב יותר בתקציב הנתון ? (800 שקל) תודה (:

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by MiD,

מותקן אצלי ווינדוס XP, ויש לי כרטיס טלוויזיה ישן יחסית, והדרייברים שלו מתאימים לווינדוס 95, 98 וגם לווינדוס מילניום. הווינדוס לא מזהה, ולא מצאתי כאלה שיתאימו ל-XP. יש לי כרטיס טלוויזיה שנקרא MEDIALAND SUPERTV המבוסס על 878TV. אודה מאוד למי שיצליח למצוא דרייברים מתאימים ל-XP. או שאולי ישנה דרך להמיר דרייבים של 98 ל-XP? או משהו כזה? :-\

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by TRIP,

קיבלתי 6116 ב 3DMark03 אז מה אתם אומרים אני לא יודע עם מי להשוות קיצר זרקו לי פה איזה עצם תודה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by אוריפ,

אני יודע שההבדל המרכזי יהיה השימוש בSHADERים בגרסה 3.0, יש עוד? בנוסף, רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם הכרטיס מסך שלי תומך בDX9 האם הוא יוכל לתמוך בDX9.1 (ע"י עדכון ביוס או משהו כזה) כי שאן אומרים שהכרטיסים שלהם הם DX9+ האם ה"+" אומר שאפשר לעדכן את גרסת הDX כל עוד היא מוגדרת כDX9 או שזה סתם גימיק? 2. האם יהיה שווה להתקין את הגרסה הזאת כשהיא תצא? האם עדיין הכרטיס יעבד את המידע, או שעיבוד יפול על המעבד? תודה!

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  6. המדובר בלוח אם GIGABYTE GA7-VM400M אשר עפ"י הפרסום מוכלל בו כרטיס GeFORCE 4 MX-440 128MB זכרון המחשב הינו MB DDR 256 האם נמשמעות היא שהמחשב יעבוד לאט יותר? האם רכישת כרטיס מסך אחר או תוספת זיכרון הנה הפתרון? אני יודע שאלות של מתחיל תודה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  7. אין מה להוסיף, השאלה בכותרת.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by wow,

באתר של ATI יש Display Driver,Control Panel אבל יש גם את ה-WDM Capture driver,מה זה בדיוק השלישי ואם אין לי VIVO יש לי צורך בו?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by Fortunes,

מסך טוב? כדאי ליקנות אותו ב1100 שקל בערך??? אם יש לכם המלצה למסך אחר באותו טווח מחירים אשמח לישמוע (כלומר ליקרוא )

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, יש באפשרותי להשיג מסך דק 17" של הרקולס (Hercules ProphetView 920 DVI) בסביבות ה-400 ש"ח. אני לא משחק, לכן הכרטיסים החזקים לא באים בחשבון. אני רוצה כרטיס שידע לעבוד כמו שצריך עם המסך, ויציג וידיאו חלק ותמונה נקיה. ראיתי את ה- ATI Radeon 9200 SE 64 Mb, בעלות של 50 יורו, כלומר בערך 250 ש"ח, והוא תומך ב DVI וגם TV, האם הוא בסדר או שיש איתו בעיות כלשהן ? תודה, אבנר

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  11. אני בסקר שוק אחרי כרטיס מסך מתאים, ויש לי מחשב לא רע לדעתי רק שה AGP שלו הוא X4 ולא X8. 1. כמה זה פוגע בביצועים בפועל? הבנתי שזה לא ממש מוריד בחצי...אלא עד 20%+ -... זה נכון? 2. מה יותר משפיע - הרוחב פס 128/256BIT, או ה"צינורות" 4/8 ? 3. מה השילוב הכי אופטימלי של רוחב פס וצינורות שיותר משמעותי ומתאים ל AGP X4? (אין לי תקציב ל 256/8 PRO ) ל9800SE ראיתי שיש 256BIT אמנם אבל 4 צינורות פעילים. לפי הסטיקי שקראתי, הבנתי שלא בטוח שהוא נפתח עם האומגה ל 8, אז אולי בכלל כדאי 9600XT שהוא 128BIT ו 4 צינורות אבל מהירות שעון גבוהה יותר...?? יש בנושא הזה הרבה משתנים (שלא לדבר על מחיר - שקובע בסוף הכל... אז סליחה אם השאלות שלי חוזרות ומורכבות... תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by udif,

אני מעונין בכרטיס גרפי למחשב שאני הולך להרכיב (לתכנות, לא למשחקים). חשוב לי שלכרטיס *לא* יהיה מאוורר. אני מעונין ביציאות VGA, TV-OUT, DVI. מה הכרטיס החזק ביותר שעדיין עונה על הדרישות? ואני לא מדבר על כרטיס חזק עם קרור heat-pipe של זלמן או משהו כזה שעולה XXXX שקלים. ראיתי שכרטיסים מבוססי FX5200 קיימים ללא מאוורר. האם יש משהוא יותר טוב? נכון שאני לא מתכנן משחקים, אבל זה לא יזיק אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים פשוטים.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מה... תמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך נחמד וטוב בתקציב של בערך 1000 שקל ככה אפשר קצת יותר אני משחק במחשב אז הכרטיס צריך להיות בעיקר למשחקים ו... יש לי עכשיו ריידון 9100 אז אני רוצה לקנות כרטיס טוב ולהרגיש בהדל ובכל זה אפשר המלצה בבקשה תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by Spaik,

אני ראיתי שאפשר להפוך את ה 9800SE ל 9800פרו. זה נכון? זה קשה? אפשר מדריך איך לעשות את זה? אם לא אז אני בטוח שראיתי איזשהו כרטיס שאפשר להפוך אותו לכרטיס יותר טוב. איזה כרטיס זה? ואיך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by DeaglinG,

שלום, יש לי חבר עם כרטיס מסך Nvidia rivaTNT2 והוא שיחק Counter-Strike 1.5 בלי שום בעיה עד אתמול שהוא חזר הביתה וכשהוא ניסה להכנס למשחק שוב זה אמר לו שיש לו בעיה עם opengl ב-device manager זה אומר לו "This device could not start". יכול להיות שזה בעיה הדרייבר? כי ניסינו להתקין את הדרייבר שוב וזה עדיין לו עבד :\ אם מישהוא חושב שהוא יודע מה לעשות אני ישמח לשמוע תודה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  16. Started by Cooler-Master,

טוב אז ככה דבר ראשון שלום לכולם. אני יגש יש לבעיה לפני כמה ימים ידי הונחו על הכרטיס המפלצתי הזה לפי מה שכתוב זה וודוו 4 ואני פשוט לא מצליח למצוא לו דריבר אני חייב עזרה כל דריבר שאני שם הוא לא עובד לי אולי למישו פה יש כרטיס דומה(למרות שאני לא מאמין כי הוא ישן) ויכול לעזור לי אם הדריבר? תודה מראש הנה תמונה שלו: כדי להמחיש את הגודל שלו שמתי אותו לייד נעל בית של מידה 43

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by hlv,

אני מחזיק ב- GeForce 3 Ti200 עוד מהתקופה שנחשב לאחד מהכרטיסים היותר מתקדמים בשוק. קניתי את הכרטיס מתוך כוונה להישאר איתו הרבה זמן, עד שאהיה חייב לשדרג.. ואני חושב שאולי הגיע הזמן.. אומנם אין לי בעיה עם המשחקים הכי חדשים שיוצאים היום.. אבל אני מרגיש שבקרוב זה לא יהיה ככה. רציתי לדעת איך ה3 ti200 משתווה לכרטיסים המובילים בשוק היום.. ואם אתם חושבים ששווה לשדרג או להמשיך לחכות. תודה למגיבים.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  18. שלום לכולם אתמול קניתי מפנדה את הכרטיס ה"נל קודם כול אני רוצה להודות לפנדה!!! על השירות המעולה באמת התעלו על עצמם! הזמנתי אתמול את הכרטיס מן האתר בשעה 16:00 אחר הצהריים ולמחרת בשעה 13:00 הגיע אליי השליח בדלת עם הכרטיס ושילמתי לו זה היה מההההההההההההההיר !!!!!!. חוות דעת על הכרטיס: הכרטיס מדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדהים!!! האריזה נראת פצצה!! ההתקנה של הדרייברים הייתה ההתקנה הקלה ביותר בחיים שלי לדרייברים! הכרטיס מציג ביצועים ושפע של בנדלים אייכותיים ביותר!!! אני ממליץ בחום לכול מי שיש את התקציב לכך שיקנה את זה. רק שאלה קטנה : איך מפעילים את האפשרות של AA FA ? בברכה אוהד!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ydyehuda,

שלום וחג שמח 1) כיצד אני מחבר, ומה עלי לקנפג כדי ששני המסכים יראו אותו דבר? 2) FB,K אך לכל מסך נראה דברים שונים? בתודה מראש, יהודה

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by ohad_haz,

אני מעוניין לקנות את הכרתיס מחברת PALIT ורציתי לדעת איך הביצועים שלו.. ואם הוא מספיק כדי שיחזיק מעמד עם משחקים חדשים..? תודה מראש: אוהד!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by HoT-DoG,

היי מה קורה ראיתי במודעה של KSP R9800P במחיר פצצה של 1880ש"ח שמחתי והכל ואני נכנס לאתר של ATI ורואה שהמחיר ירד ב100$ והמחיר הנוכחי בארץ בכלל לא כזה טוב אז מה אתם אומרים ? ללכת עליו במחיר הזה? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by 8dsim,

אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה600 ש"ח בבקשה תביאו הצעות זה מה שאני מצאתי אולי יש משהו יותר טוב ? Soltek SL-5600XD Geforce FX 5600 128MB DDR DVI Retail Video Card או MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ואם הsoltek יותר חזק בכמה הוא יותר חזק ? בתודה סתיו .

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by ravid,

בימים האחרוניים רציתי לקנות את המסך 454 של iiyama (אחרי שיכנוע נחמד מהאתר ) אבל נראה שהוא אזל במלאי(ב ksp וגם ב pch) רציתי לשאול אם מישהו יודע מתי הוא יחזור לארץ?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by noy165,

שלום יש ברשותי מסך מעולה של IIYAMA 454 וברצוני להתאים לו כרטיס טוב לגרפיקה הסכום שעומד לרשותי 1700 ש"ח תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by p_q,

צריך המלצה למסכים שטוחים ודקים בגודל של 21 - 42 אינצ' נ.ב שיהיה מסך אמין, אני לא צריך משהו יקר אבל גם לא משהו זול שמתקלקל מהר, אני יודע שהמסכים יקרים אז שיהיה מחירים סבירים לסוג מסך זה. תודה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.