עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Z5745,

שלום אני החלתתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל GTX 460 יש שני דגמים שאני מתלבט בינהם : LEADTEK WinFast GTX 460 או TwinTech nVIDIA GeForce GTX 460 נתוני המחשב שלי הם: Intel I3 530 Gigabyte P55 UD3L Gigabyte 9600GT 512 4G DDR3 1333MH WD 360G SATA2 ספק Huntkey V-power 550W השאלה החשובה האים הספק יחזיק את הכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חבר'ה .. ברשותי Geforce4 Mx440 שזה כרטיס זוועתי ביותר... יש לי כ-1150 ש'ח ואני מתכנן על כרטיס טוב שישרת אותי לאורך זמן. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי בתקציב של 1150 ש'ח? ודבר שני: מה ההבדל בין FX5900 רגיל לבין 5900XT? תודה חבר'ה, שבת שלום

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  4. AMD מאשרת קו מעבדים חדש עבור מחשבים ניידים ומבטיחה שביצועיה ימשיכו להיות מובילי שוק, עם ליבות גרפיות מובנות שלהן אין תחרות בביצועיםלכתבה

5. Started by solet,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה טוב שמאפשר חיבור הוידאו למחשב והעברת סרטים למחשב. רצוי בסביבות 200-300 ש"ח - רצוי פחות.... תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  6. שלום לכולם! לא מזמן קניתי 9800SE AIW של הרקולס ואני רוצה להשתמש באופציות שלו לכרטיס טלויזיה והטיונר וכו' וכו'... הבעיה שאין לי מושג איזו תוכנה עושה מה ואין לי מושג בקשר לכלום. הייתי שמח אם מישהו שיש לו את הכרטיס או שיודע היה מסביר לי איך אני עושה כל דבר ומה אני יכול לעשות בדיוק... נ.ב- לא ניסיתי אומגה, הכל עובד לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות, שהכרטיס יתחיל לא לסחוב קצת אז ננסה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. היי, שבוע הבא אני קונה מחשב חדש ואני עדיין מתלבט לגבי הכ.מ, ההתבלטות היא בין: Asus Readon RX Vega56 8GB OC לבין גרסא זו או אחרת של GTX 1070Ti או GTX1070 (תלוי במלאי) ההתבלטות קיימת רק בגלל שאני חושש מבעיות אמינות ב-VEGA, מבחינת ביצועים התרשמתי שהוא טוב כמו ה1070Ti (תקנו אותי אם אני טועה). אשמח לחוות דעת תודה! עריכה תודה לכולם על העזרה, ביום ראשון רכשתי את ה- MSI AERO 1070TI צירפתי תמונה של המפרט ותמונה מ-DOOM באיכות ULRTA על גבי הרזולוציה שלי שהיא 1650X1050

8. Started by Oranili,

GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by Oranili,

GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  10. קישור- http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2010380048+1069609639+4017&Submit=ENE&SubCategory=48 ומה זה OPEN BOX? חשבתי על הכ. מסך הזה- http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102002 או זה - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121020

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום אנשים! אני מעונין להתקדם לכרטיס מסך יותר טוב יותר מהleadtek gf2mx ששירת אותי נאמנה. מה שאני רוצה זה כרטיס טוב , וזול שיהיה מסוגל לספק כמות פריימים נורמלית כדי למנוע קירטועים - ברזולוציה של 800X600 ו1024X768 בנוסף , שיהיה חזק בAA (זה תכונה שאני חייב , כי מידרוג במשחקים מפריע לי : ) אני יודע שאם אעבוד ברזולוציות גבוהות יותר יהיה פחות מידרוג אומנם הבעיה שאני לא רוצה כרטיס יקר ! כי סה"כ אני לא מחפש 100 פריימים , אלא משהו שיוכל להראות טוב... חשבתי על ראדאון 9000 של ג'יג-בייט שזה אזור התקציב שאני רוצה להוציא , אולי להוסיף מעט כסף... מה אתם אומרים , התמורה טובה בעד האגרה?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by yuvalfr,

לאחר חודשים של לבטים בנוגע לזהות מסך הLCD שאני אקנה, החלטתי ללכת על Viewsonic VP191B. לצערי, כפי שאתם יודעים, יש בעיה להשיג את המסך, במיוחד בגרסא השחורה. לכן אני די נאלץ לוותר עליו...אז הייתי רוצה שתעזרו לי להינעל על מסך אחר. הכוונה היא לקנות מסך LCD "19 שיהיה עם ביצועים מעולים ולא יפגין חולשה לעומת CRT. לכן ה-VS היה אופציה טובה. איזה מסך אתם ממליצים בתנאי שהתקציב עד איזור ה-3000 ש"ח? יש לציין כי למרות שאני רוצה מסך ביצועיסט,אני ממש לא גיימר. אני מוצא את עצמי משחק אך ורק משחקים ספורט (NBA LIVE, PRO EVOLUTION SOCCER, TOPSPIN) ו-GTA SAN ANDREAS. לא הרבה יותר מזה. שוטרים לא שיחקתי כבר הרבה זמן. אני רוב הזמן על האינטרנט. לכן, אולי כדאי לי ללכת על מסך בינוני ולחסוך כסף? אם א…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כי אם זה משולב עם מאיץ גראפי, אני משער שהמחיר יוכפל, ויש לי תקציב די מוגבל. הדרישות הבסיסיות הן: איכות טובה. זרם ווידאו טוב, שלא ייקרטע בקטעים עמוסי פעילות. שלט AIO- יכול להעביר ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, ויכול לשדר כבלים על המסך של המחשב, או כל פונקציה אחרת שקשורה למושג ALL IN ONE. חשוב- תמורה שווה למחיר, שאני לא אשלם הרבה ואני אקבל חרא של מוצר. תנו הצעות. בתודה רבה מראש, רועי אחירון, שהתייאש מלראות הכל במסך של המחשב.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. נתוני המחשב שלי : RADEON 4870 1GB - כרטיס נוכחי מעבד I7 - 930 זכרון 6GB 1333 של G.SKILL לוח אם DFI DK DX 58 הכרטיס מסך כרגע מהווה צוואר בקבוק למפרט מחשב וזה מורגש, איזה כרטיס אתם ממליצים , רצוי שלא יהיה מפלצתי יותר ממה שקיים בגודל שלו כי זה אומר שאני צריך לותר על HDD אחד ואני רוצה לקנות עוד זכרון ועוד HDD בעתיד כמו כן אני מחפש שדרוג משמעותי מבחינתם ביצועים , בכל משחק שאני שם מאפיינים גבוהים מרגישים שהכרטיס מסך קשה לו .

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. שמעתי רבות על ה 7600gt... (אני חדש בפורום אז לא להתעצבן אם כבר דיברתם עליו) בכל מקרה אם כן שווה אז איפה הכי בטוח עם דגש על בטוח לקנות(אחריות וכו) ועוד דבר קטן...קראתי איפשהו שהכרטיס לא תומך aa ...האם זה הגיוני? שכרטיס לא יעבוד על אנטי אלייזינג? תודה מראש אבי

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. הי כולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט של המחשב שלי הוא : Core 2 Quad 2.4GHz Q6600 ASUS P5B-E Antec 450W Smart Power 2 Kingston 2GB 667 Evga Geforce 6800 Ultra עכשיו נמאס לי מהכרטיס.. בא לי משהו חזק שגם מדי פעם יוכל לרנדר בפאנן.. עכשיו העניין הוא שהסתכלתי בפורום וה9800GTX+ נראה מעניין וגם ה9800GX2 למרות שהוא כבר מתחיל להיות יקר מדי.. חוץ מזה יש אולי משהו אחר שאתם ממליצים ? וכמה באמת משנה הכמות זיכרון שעל הכרטיס? או על מה בין שניהם? והבעיה היא גם שיש לי ספק של 450W אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש איתמר

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני יודע ששווה להעלות את התקציב אבל זה כבד עלי .אפשר לחרוג קצת אם זה ממש מומלץ.כרטיס מסך ברמה של x1950p מספיק לי אפילו.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  18. אוקיי תראו..קצת חפירה חח מקווה שתקראו המחשב שלי בעיקרון לא משו.. לפני כשנה החלפתי לו את כל החלקים החשובים כדי שהוא יתמוך ב PCI-E ו-DDR2 ולא השקעתי יותר מדי עכשיו לאט לאט אני רוצה לשדרג אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים כמו פיפא ופרו..לא משחקים רציניים ביותר, אבל שהכרטיס יפעיל אותם ברזולוציה גבוהה ובצורה חלקה שאלתי חבר..הוא אמר לי ללכת על 9600GT ואם יש לי קצת יותר כסף אז ללכת על 8800GT (למרות שהכרטיס הזה יותר מדי טוב) במקום שאני רוצה לקנות, מתעסקים יותר ב-ATI והכרטיסים שם של NVIDIA הם של חברת ZOTAC..שווה לי לקנות כרטיסים שלהם? אם לא אז איזה כרטיסים של ATI כדאי לי לקנות??..700-1000 שקל תקציב יש לי מעבד E4400 תודה רבה : ))

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות GTX970. ראיתי שהאורך שלו הוא 30 ס"מ(לפחות הדגם של ג'יגהבייט). מבחינת מקום במארז אני חושב שאין בעיה(silentium t11), אבל מסתבר שיציאות הSATA שלי יושבות ממש מתחת לאזור שבו הכרטיס הארוך אמור לשבת. מדובר ביציאות מאוזנות(שוכבות), אך אני עדיין חושש שתהיה בעיה... אני רוצה לברר את העניין לפני שאני קונה כרטיס ב2000 שקל.. הלוח שלי הוא ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. דבר נוסף: ספק הכוח שלי הוא ThermalTake TR500. דגם מדויק : TR2-500AH2NFB(נאמר לי בעבר שיש סדרות שונות). באייבורי אמרו לי שאני צריך לקנות חדש. מה אתם אומרים? מעבר לכרטיס מדובר בi5 3470 , SSD והארדיסק חיצוני קטן. שום אוברקלוק.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by the kooks,

שלום. אני רוצה לדעת מה זמן התגובה של המסך שלי? וגם את היחס נגידות שלו.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 627 צפיות
  21. יש לי בעיה עם המחשב שלי כי שום משחק חדש יחסית לא עובד בו (gta 3, tony hawk pro scater 3, max payne...) או שעובד אבל באיכות כזו שאי אפשר להסתכל כי זה ממש גרוע... יש לי פנטיום 3 651 מגה הרץ, כרטיס מסך און בורד של אינטל 82810 graphics controler אין לי סלוט אי ג'י פי, יש לי רק pci ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות שיעבוד על פי סי אי וייתן לי ביצועים נורמליים בגבול של 500-600 ש"ח. תודה מראש... ???

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך 6850 SHAPPIRE הם מחוברים טוב אבל הבעיה שאני מוריד תוי מהENABLE CROSSFIRE או מחזיר הFPS נשאר אותו דבר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מעוניין לשדרג את הגרפיקה במחשב: מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAMכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo eco 520w מארז: ישן של sagitta raidmax 2, משרת אותי כבר 10 שנים בערך. תכננתי את המאווררים בזמנו ויש במארז אחלה זרימת אוויר. אני יודע שהלוחם אם תומך בכרטיס, השאלה האם תהיה מגבלה פיזית של הלוח אם עצמו/התנגשות עם חיבורים כלשהם? במארז בדקתי ויש מקום פיזית הכרטיס הנוכחי שלי באורך של 22.8 ס"מ אני מקווה לקנות בb…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי שכן שזה המחשב שלו לא מבין כל כך במחשבים.... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש יתאים למערכת שיש לו כיום... Pentium® 4 CPU 3.00GHZ Intel Avalon D915GAV 504 MB של RAM (אני מאמין שהוא יצטרך להחליף זיכרון) ספק אין אפשרות כל כך לדעת וגם אני לא הצלחתי להבין האם יש אפשרות לבדוק את הספק דרך אברסט או תוכנה אחרת ? אם כן אני מאוד יודע לכם... והאם הוא יוכל להריץ את אחד הכרטיסים הבאים HD3850 ? HD3870 ? 8800GT ? האם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by tyk,

הסתכלתי בכל מיני אתרים ולא הבנתי עדיין מה כלכך שונה חוץ מהמגה הרצים שאני לא יודע עם זה אחרי אוברקלוק ראיתי שיש כאלו שמוכרים את הכרטיס אחרי oc ראיתי את הדגם hd5850 של חברת Gigabyte בדגם הזה GV-R587D5-1GD-B הצ'יפ סט של radeon התדרים בכרטיס הם : Core Clock 850 MHz Memory Clock 4800 MHz מדובר על הדגם עם המבנה הסגור והדגם השני: מודל: GV-R585OC-1GD hd5850 ציאפ סט radeon Core Clock 765MHz (std 725MHz) Memory Clock 4000 MHz המבנה הפתוח עם 2 מאוררים שרואים אותם. מה המלצתכם לגבי הדגמים ומה הייתם בוחרים?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים