עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by meninred,

אז ככה... סוף סוף אחרי חודש אני מקבל לי את ה9800פרו החדש מבית ספהייר... מתקין לי פאר קריי ....(משחק ע-נ-ק!!!) מתחיל לשחק ואז הדבר המעצבן קורה.... המסך נראה כאילו הוא נכבה... אבל כותב שהפאוור סאייבינג עובד ושהסמך ייסגר בעוד מספר שניות... אני מתחיל להילחץ.... ולאחר שניה-שניה וחצי אני מתעצבן!!!! שוב ושוב אני מנסה ואותו דבר קורה.... ניסיתי לשנות הגדרות של המסך(לא של הכרטיס) ולא עבד.... עם מישהוא יודע אולי איך אני יכול לתקן/להפסיק את הדבר המעצבן הזה?!!?!? תודה...

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. איך הוא? שמעתי שעם דרייברים מיוחדים אפשר להפוך אותו ל9800פרו... איך זה נעשה<?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. קניתי לפני כמה ימים מסך דק של חברת יונדאי דגם q17 זה מסך טוב? שמעתם עליו בכלל???

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. אני פעם הצלחתי לחבר את הTV-OUT של המחשב לוידאו שיש לו VIDEO-IN והצלחתי להקליט וכו'. עכשיו אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה אני חיברתי את ה-TV OUT ל- VIDEO-IN ואני לא זוכר אם אני צריך לחפש בטלויזיה את הערוץ לזה ואני חיפשתי פשוט ואני לא מצאתי. עכשיו גם יש לי שתי יציאות של VIDEO IN אחת מקדימה ואחת מאחורה. ניסיתי לשתיהן וזה לא הצליח. אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה. אגב אני לא הייתי בטוח כ"כ איפה לכתוב את זה. אם זה לא המקום הנכון אז תעביר, תודה.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  5. הבעיה מוכרת לי ,אבל לא מצאתי פיתרון לזה. חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני רואה את כל מה שקורה בוינדוס אבל כאשר אני מנסה לראות סרטים רואים מסך שחור בלי הסרט עצמו. יש לי רדאון 9700 פרו ודרייברים הכי חדשים! בבקשה עזרה,תודה!

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by t d,

שלום, ברשותי כרטיס radeon 9800pro חדש, הורדתי ישר את הדרייברים הכי חדשים catalyst 4.6 (כמובן אחרי שפרמטתי את המחשב, אני לא רוצה שיהיה שום התנגשות עם הדרייברים הישנים של ה mx. ני לא יודע איך להגדיר את כל הcatalyst , יש כל כך הרבה אפשרויות ואני לא את כולם מכיר, אני רוצה להגדיר כי מסיבה מסויימת unreal 2004 קרטע טיפה (אוי ויי זמיר!) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by coolmeen,

אני צריך למצוא דרייבר דחוף דחוף כי אני מוכר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך הזה ששמו cirus cl-6d5446bv בעצם זה מה שרשום עם הציפ לא יודע בבקשה שם החברה היא cirus

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=265

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  9. Started by nirorlev,

מישהו מכיר את אחד הדגמים: ACER AL1712 MAG MS776 ה-MAG יקר יותר בכ-350 ש"ח. למה? יש יתרונות המצדיקים את המחיר? תודה....

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by yossi051,

שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי

11. Started by Vega,

האם כדאי לי להתקין את ה-7000 (אולי זה 7200 אם אין כזה 7000) במקום הג'יפה 4 440 mx שלי?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  12. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להסביר לי מה משמעות כל ההגדרות הגרפיות השונות בגוטיק 3 (1.12). המשחק רץ לי בלי בעיה על הגדרות "בינוניות" וקצת מקרטע על הגדרות "גבוהות" ואני רוצה לכוון למשהו באמצע אבל אני לא בטוח מה כל דבר עושה ומה הכי משפיע על הביצועים. המחשב שלי: AMD Athlon 64 X2 4600 1GB DDR2 677 Gigabyte Geforce 7900GS ציון 3DMark06: 4715 תודה .

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by SharonSx,

אני צריך המלצה לכ.מ. בסביבות ה 600-650 ש"ח שיתאים לחיבור AGP, ושיהיה הכי חזק וטוב שאפשר להשיג במחיר הזה. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  14. שלום, אם אני קונה מחשב חדש כדאי לי לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה מהסוג החדש ? (למשל כמו של אינטל 3100 ) ? או ששווה לי לקנות לוח אם בלי כרטיס מובנה ולרכוש באותו הפרש כספי כרטיס מסך בנפרד התואם בכוחותיו לכרטיס המובנה ואולי אף יותר ? האם באמת יש הפרש כספי בין לוח אם רגיל לבין לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by The Ripper,

כשאני מעלה את המשחק אני מקבל לפעמים מסך אפור חלק וקטעים בודדים של גרפיקה מטושטשת, התמונה הכללית חלקה כלומר זה לא אוסף של קוביות. התופעה הזאת מתרחשת רק ב- far-cry ונפתרת כאשר אני מעלה מחדש את המחשב. חשבתי אולי זה קשור לדרייברים אבל אחרי שידרוג אין שינוי. האם הבעיה בכרטיס או שאולי זה קשור לזכרון או OS?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by dor18,

כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/640M GF 8800GTS PCI-E 640Mb 2*DVI+HDTV 3Y מידע נוסף: http://lamir.co.il/product_print.asp?product=11841 מה דעתכם עליו?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by OC,

מה יותר עדיף x1950xtx or g8800 GTS 320 MB דרך הגב על דרייקס 10 לא מעניין אותי כי אני יודע שהיצא מישחק עם דירקס 10 ה320 8800 יזוז כמו עגלה ודרך הגב אני יכול עם הכרטיסים אלה לעריץ את כול המישחקים על High?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה שהתגלתה כאשר פירמטתי את המחשב. יש ברשותי גרסאת DVD מקורית וקנויה של פרקי תחרות הUFC, פרקים באיכות גבוהה מאוד. במערכת ההפעלה הקודמת, הסרטים עבדו באיכות של 100 אחוז. עכשיו, לא משנה על איזה נגן אני מפעיל, האיכות ירדה, בכ20 אחוז... אני משתמש באותו הקודאק של K-LITE, כל שזאת כנראה לא הבעיה. אשמח לחוות דעת מקצועיות, תודה רבה, דניאל.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by alia,

אבקש עזרתכם כיצד לחבר 2 מסכי lcd dvi לשני כרטיסי מסך-האם צריך לחבר כ-sli? הלוח תומך sli,ויש לי 2 כרטיסים 7300gt sli המחשב לא מיועד למשחקים,רק לשימוש 2 מסכים במקביל(תוכנות עריכה) המעבד e-2140 תודה מראש-אם חסרים פרטים אשמח להוסיף

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by gurden,

אממ... אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט איזה חברה לקחת ... בג'יקיוב רשום שיש לו תמיכה ב-hdcp ובספייר רשום שיש תמינה ב-hdtv זה אותו דבר ? ועוד משהו, הבנתי שספייר מגיע עם OC "מהקופסא", ועם בנדל גדול יותר... ההבדל הוא בערך 100 שקל, שווה לי להוציא את זה אם הוא באמת טוב יותר המלצות? ניסיון? כל דבר שאפשר להעזר בו ?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  21. Started by edbd,

אוקיי התקנתי את הxp מההתחלה עכשיו רציתי לשנות את הורטיקל סיינס אז אני נכנס לקונטרול פאנל וזה ג'יפורס 7600 GT ובצד שם בהגדרות יש לי רק 2- Lunch Page Control Panel Use Interface וכל השאר פשוט לא מופיעים.. למה זה? (הורדתי דרייבר והתקנתי יכול להיות שהוא לא טוב? כי שפוט לא ידעתי מה להוריד מהאתר של ניוידיה אז עשיתי שם חיפוש ג'יפורס 7600 ג'יטי דרייבר וזה מצא לי משהו הורדתי והתקנתי..

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  22. אני מחפש איכות איכות איזה מסך נותן תמורה לכסף

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by Ncoder,

זה בעיקר לשימוש בתוכנת תלת מימד סימטרון והרבה פחות למשחקים. לוח אם של אינטל גראנט קאונטי, זיכרון 512 מגה ראם, מעבד 3 גיגהרץ. התקציב עד 600 ש"ח ושני הכרטיסים נכנסים בתקציב הזה. ה-x 1600 נמצא בשימוש ע"י מחשבי APPLE בהם משתמשים לרוב בתחום הזה של התלת מימד ועיצוב גרפי. ה-7600 GS פשוט עולה על ה-1600 במבחני ביצועים.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. Started by ravx,

שלום לכולם, מקווה שזה אכן הפורום המתאים לפרסום השאלה הבאה : עד היום עבדתי על מחשב P4 3GHZ, 1GB RAM, GFORCE6800 256MB בתוכנת הגרפיקה Solid edge. בגלל שמודלים גדולים לא נעו באופן חלק קניתי כרטיס QUADRO FX3400 256MB 256BIT על מנת לשפר את התנועה של החלקים. אך אחרי שהתקנתי את הכרטיס כולל הדריברים האחרונים לא הבחנתי בשום שינוי בתנועה של המודלים אותם אני מזיז ( שאינם כבדים יותר מידי). אם יש למישהו מושג אם ניתן להגדיר את הכרטיס בצורה מסויימת שיעבוד טוב יותר ? בכל הבנצ'מקרים הוא נחשב ל MEDIUM/HIGHEND לתוכנה הזו, ואני לא מתעסק במודולים כבדים יותר מידי, פשוט נראה לי משהו לא תקין בהגדרות, אם למישהו יש מושג אשמח לעזרה... תודה.

25. Started by eliXir,

טוב אז.. אני קונה מחשב בימים הקרובים ורציתי לדעת עד כמה הכרטיס הזה: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ירד במחיר בחודש הקרוב. במילים אחרות: האם צפויה להיות ירידה משמעותית במחירים במהלך החודש הקרוב או שמה הירידה לא תהיה עד כדי כך רצינית ועדיף לקנות כבר עכשיו אם אין סבלנות לחכות? ודרך אגב הוא עולה 1730 ש"ח

• 6 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים