כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
כל הנסיונות שלי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עלו בתוהו. המקסימום שאני מגיע אליו הוא שאני מגדיר את התצוגה בטלוויזיה (CLONE, DUAL או SPAN), מקבל הודעה ששואלת אותי האם יש תצוגה, מסמן שלא (או שכן, זה לא משנה) ואז מקבל לשניה אחת תצוגה על הטלוויזיה. אני משתמש בכבל SVIDEO לRCA ומדובר בטלוויזיית CRT. כמובן שניסיתי להחליף כבלים וגם בדקתי על טלוויזיות נוספות והתוצאה היא אותה תוצאה. חשוב לציין כי עם כל הכרטיסים הקודמים שלי אף פעם לא היתה לי בעיה בחיבור לטלוויזיה ורק עם הכרטיס הזה אני שובר את הראש כבר כמעט שנה. יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יוצרי Hitman, יוצרי PUBG ונוספים נמצאים ברשימת התומכים בטכנולוגיה המקבילה ל-DLSS עבור שיפור הביצועים ללא פגיעה מורגשת באיכות הויזואלית - שעשויה לבצע את הופעת הבכורה במהדורת ה-PC של Death Stranding: Director's Cutלכתבה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קיבלתי הצעת מחיר על מסך( LCD דק) 19 אינץ' של חברת AOC, במחיר 1500 ש"ח.\ דגם המסך הינו LM965, חיפשתי חוות דעת באינטרנט על מסך זה אך קיבלתי תשובות מעורבות בעד ונגד. האם כדאי לרכוש מסך זה באופן כללי ואם כן האם המחיר ההצעה סביר ?! תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה או 8800 gts 640 mb או x2900xt 512 mb מה עדיף אל תיתיחסו למחירים שלהם אני רוצה לדעת מבחינם ביצועים ובכלל איזה כרטיס יותר טוב? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה Geforce 6800 gs leadtek יספיק לי עם מעבד 3500 + של amd ולוח אם nfrorce 4 ultra או שכדאי ללכת על משהו אחר אבל כל זה בלי לעבור את ה קציב הכולל של 5800 להכל בלי ציוד היקפי או שאתם אומרים שהכרטיס לא יספיק לי להרצה טובה של המשחקיים האלו יענו doom 3 fear hl2 cod 2 וכו.... אני מתכוון הוא יעבוד טוב!?? ועוד שאלה מה זה bulk אני רואה את כולם מדברים על זה וגם מה זה retail גם את זה אני רואה LOL חחחח תודה מראש אחים שלי דרך אגב oc לא נראה לי כל כך
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם יתאים הכרטיס מסך 8600GT 512MB לעבודה ברזולוציה עם המסך של דל 2408WFP? מתכוון לקנות לכן שואל, תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשרי לחבר שתי מסכים במקביל ... שאחד ביציאה הרגילה של הכרטיס מסך ואחד ביציאת DVI ??
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר ל9600XT שלי 2 מסכים, אחד ביציאת הVGA ואחד ביציאת הDVI אבל לא ששניהם יראו את אותה התמונה כל הזמן אלא שיהיה מן "שולחן עבודה רחב". שאוכל לפתוח 2 דפי אינטרנט שונים (אחד על כל מסך) בו זמנית וכו'... הכרטיס שלי תומך באופציה הזאת? אם לא, איזה כרטיס לא יקרע לי את הכיס, יתן לי בערך את אותה הרמה במשחקים ויש לו את האופציה של ריבוי המסכים שציינתי קודם? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לאפיק הAGP ומצאתי 4 כרטיסים שאני מתלבט לגביהם. Nvidia Geforce FX 5500 Albatron-218 ש"ח Sparkle-218 ש"ח Inovision 256MB-225 Nvidia Geforce 6200 Albatron-232 ש"ח Sparkle-221 ש"ח Leadtek-236 ש"ח Asus-220 ש"ח HIS Radeon X9250 256MB-236 ש"ח Gigabyte Radeon X1050 256MB-226 ש"ח אז מה עדיף מבין הנ"ל? האם יז משהו אחר שהייתם ממליצים בטווח המחירים הזה (200-250)? תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ועוד שאלה זה נכון שבויסטה אין צורך להוריד DX10
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. בעיקרון ה 7800GT הוא GTX פחות 4 צינורות למה בקרטיסים אחרים אפשר ופה לא?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
המסך עובד רק ב SAFE MODE כרטיס מסך GEFORCE 7300LE במצב רגיל עולה לוגו של חלונות ואז לא רואים כלום ניסיתי להתקין קובץ גיבוי שיש לי ע"י גוסט וזה לא פתר את הבעייה ניסיתי להכניס ולהוציא כרטיס מסך וגם זה לא שינה האם הכרטיס מסך הבעייה ? המחשב והכרטיס מאוד חדשים סה"כ חודשיים
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה עדיף, GT 8600 512MB של Sparkle, או x1950 PRO 256MB של spphire? ד''א Sparkle חברה טובה?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לא קיבלתי תשובה לשאלה באשכול שפתחתי בפורום מפרטים.. האם לכידת וידאו ע"י כרטיס טלויזיה איכותית באותה מידה כמו בעזרת VIDEO IN של כרטיס מסך (RADEON 9250 במקרה הספציפי הזה)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני צריך מפצל שיאפשר פיצול של אות מכרטיס מסך למסך ולמקרן.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מהתראד הקודם שלי ומשאלות של אחרים הבנתי שבמחיר הזה הפייבוריטים הם X2600XT או HD3650 בגלל שאני לא מבין מה זה אומר "128 ביט לא מתאים לזכרון כזה וכזה" ועוד כל מיני משפטים מתוחכמים בסגנון, אז אני פשוט אתן את הפרטים של המחשב: AMD 4200 לוח אם: ASUS M2N MX ספק 300-350 ואט. דגם: לא יודע מה שKSP דוחפים ללקוחות שעיצבנו אותם ממה שהבנתי VISTA על המחשב הזה תהיה טעות לכן DX10 זה לא אופציה... בכל אופן אני רוצה 2 מסכים (זה האמת חובה כי אין לי מה לעשות עם המסך השני והוא חדש בקופסא!!!) ואולי HD וגם משחקים וגם וגם וגם אבל ברור שאי אפשר הכל אז תחליטו אתם ותגידו לי מה יש בו תודה! תיקון: יש מצב שבכלל אין לי HD אני לא בבית ולא יכול לבדוק אז תתיחסו כאילו לא צריך HD
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טלוויזיה אני רואה ללא צורך הדלקת המחשב. כיצד אוכל לראות ערוצי טלוויזיה בחלון על גבי המסך תוך כדי עבודת גרפיקה ובכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוווזיה WinFast PVR במחשב וקראתי בביקורות כאן שיש פונקציה עצירת שידור חי פונקצית ה-PVR, עצירת שידור חי Time-Shifting w/ Hardware MPEG - פונקצית ה-PVR, מאפשרת עצירת שידור חי להמשך צפייה בזמן מאוחר יותר (תוך יצירת Buffer)
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כפי שהבנתי, היתרון של כרטיס PVR על כרטיס טלביזיה רגיל הוא היותו מאפשר קידוד והקלטת השידורים. הבעיה היא שבהוט כמעט כל הערוצים הרלבנטים הם בשיטה הדיגיטלית ולכן אם יש לי חיבור של הכבלים למחשב ללא הממיר של הוט אז אני מוגבל רק לערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית. אני צודק? פשוט אני מתלבט בין ה-hauppauge PVR-150 לבים סתם כרטיס טלביזיה רגיל ב-100-200 שח ונראה לי שבמידה ואני צודק אז לא שווה לשלם הפרש של עוד כ-400 שח עבור היכולת להקליט את הערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי מחשב חדש c2d 2ghz@4400 1gram 250g hd עם הכרטיס מסך הבא: GeForce 8600GTS עכשיו הבעיה שלי, שבמשחקים כמו CS יש לי 60FPS בלבד! בעוד שלחברים שלי יש כרטיסי מסך מלפני שנתיים GeForce 5500fx 4400mx וכו'. השקעתי בכרטיס מסך הזה כ-1000 שקל רק בשביל משחקים כאלה. עכשיו - הרבה אנשים אמרו לי לבטל את הסנכרון האנכי, אבל הבעיה שלי שזה הפאנל החדש של הכרטיס ככה שאני לא יכול לעשות פה הרבה. אשמח לעזרה! תמונה של הפאנל שלי - http://img364.imageshack.us/img364/5582/nvidiawf4.jpg
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
מה ההבדל שלו מ GEFORCE מאותה סדרה? האם הוא יריץ משחקים ? ובכלל, בשביל מה סרבר צריך כרטיס מסך(סילחו לי על הבורות-אני מבין למה תחנת עבודה גרפית כן)?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
עקב כך שהמסך שלי החליט להתפגר עשיתי היום סבב כדי למצוא מסך חדש והחלטתי שאני הולך על מסך LCD ההתלבטות היא כזו מסך של AOC עם זמן תגובה של 12ms מסך של CMV עם זמן תגובה של 16ms אבל לפי המוכר(אז אני לוקח את זה בערבון מוגבל) בעל שיטת תאורה חדשה שבה המנורה היא כמו נחש ועוברת בכל המסך במקום רק בחלק ממנו עכשיו המסך השלישי הוא Hyundai Q17 אני יודע שהוא מעולה וחד מאד אבל לא יצא לי לראות אותו פיזית בשום מקום בעיר שלי(באר שבע) אני גם יודע שהוא יקר משמעותית מהמסכים האחרים שפה (1000 שקל) אבל אם הוא באמת טוב כמו שאומרים אני מוכן ללכת על זה. מה דעתכם? וכמובן אם יש לכם הצעות על מסכי LCD איכותים שמיועדים למשחקים בעיקר אני כולי אוזן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
דודה שלי צריכה כרטיס מסך עם TV OUT שיתמוך ב AGP 2X ו 4X ו 8X כי אני לא יודע מה יש לה היא מוכנה להשקיע 200 - 300 שקל אני קונה מירדן פי סי אז לתת לי דגם שיש שם ובמלאי ואם אפשר עד 5 כי הם סוגרים תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את ה8800GTS 320MB.. לא אכפת לי מבחינת טוב לא טוב.. וכאלה.. רק מה הכי משתל םמבחינת מחיר/ביצועים.. ואני לא רוצה לחכות להוזלת המחירים עד שזה ירד במחיר של 200 שקל יעבור הרבה זמן.. והבדל של 100 שקל יותר פחות משנה לי.. המסך הוא רזולוציה 1400X900.. אולי אולי אני יקנה מסך עם רזולוציה אחת יותר גבוהה..
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-