כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס AGP שיש לו 2 יציאות DVI , אם אפשר שיהיה מקורר פאסיבית...מה טוב. השימושים הם בעיקר עבודה שוטפת מול 2 מסכים - אולי קצת HD... חשוב שיהיה שקט. התקציב הוא בסביבות 400 ש''ח . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע לכרטיס המסך ATI X800XL 256MB - האם הכרטיס הנ"ל טוב? האם הוא יריץ משחקים לא עתירי גרפיקה כמו sims2, fifa ברזולוציה טובה? מדובר במחשב athlon עם 1 ג'יגה זכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
המערכת שלי: Q6600 2GB 520HXEU 520W הכרטיס ישמש למשחקים בינוניים-כבדים עם הגדרות בינוניות. התקציב הוא עד 1200 ש"ח. חשבתי על שני כרטיסים, x1950xt 256mb או 8600GTS 256mb, מה מבינהם יותר טוב? יש כרטיס יותר טוב במחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 עם לוח אם: INTEL D850EMV2 אני רוצה לרכוש את הכרטיס: XFX 6600GT 128MB AGP המוכר בחנות אמר לי שהוא לא בטוח שלוח האם יתמוך בכרטיס הזה. מבקש לדעת האם הכרטיס מסך יעבוד על הלוח אם? אני יודע שהלוח אם עובד עד מקסימום AGP*4, האם הכרטיס יתמוך אחורה במהירות זו? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, שני שאלות: 1. ברשותי כ.מסך 1900XT, האם שווה להחליפו? או שיש לו עוד שנה לחיות? הרזולוציה שאני משחק במשחקים היא 1280/1024, וזה עדיין זז לי מעולה במשחקים שאני משחק. (GOW/C&C/Crysis) 2. אם כבר לקנות חדש, איזה מומלץ? בהתחשב בעובדה שאני משחק ברזולוציה הנ"ל? כמו כן יש להתחשב בנתונים של הספק כח שלי (400W ליברטי), והמפרט הרשום מטה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי את הטמפ' של http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 ומידת הרעש שהוא מפיק? (פתחתי פה אשכול כי לא מצאתי לבד) תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב שני, יותר נכון אספתי חלקים, ובכן המעבד פאנטיום 4 2.8, עם 775SOKET. אני עדיין מתלבט בין הלוחות אם, אני חושב שאני ילך על הGIGABYTE, 975. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? המחשב בעיקר למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה לראות אותה, שלא על גבי טלווזיה ( אלא מסך על מחשב) אני זוכר שקראתי כתבה שמיקרוסופט ( מי שמכיר ) ביחד עם Samsung הוציאו איזה מסך שיעבוד טוב עם ה XBOX חוץ מזה שה XBOX הוא HDTV, אין לי טלוויזיה בחדר ( ובטוח שלא תהיה לי HDTV) ואני גם לא מתכוון לקנות אחת אבל מעדיף להשריע על מסך שיריץ טוב את ה XBOX360 כשהו יצא, היה לי את ה XBOX הקודם וממש הייתי מרוצה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro lite ואני צריך את הגרסה האחרונה של הדרייבר. אז אם מישהוא בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש לכל העוזרים. ותעבירו אם הנושא לא שייך לפה.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אוקיי התקנתי את הxp מההתחלה עכשיו רציתי לשנות את הורטיקל סיינס אז אני נכנס לקונטרול פאנל וזה ג'יפורס 7600 GT ובצד שם בהגדרות יש לי רק 2- Lunch Page Control Panel Use Interface וכל השאר פשוט לא מופיעים.. למה זה? (הורדתי דרייבר והתקנתי יכול להיות שהוא לא טוב? כי שפוט לא ידעתי מה להוריד מהאתר של ניוידיה אז עשיתי שם חיפוש ג'יפורס 7600 ג'יטי דרייבר וזה מצא לי משהו הורדתי והתקנתי..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי מסך של VS דגם VP191B ושמתי לב שאין לי אפשרות לגשת ל2 אפשרויות בתפריט המסך (2 האופציות החסומות מסומנות באדום) למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שאלה בכותרת..
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מתי מגיעה לארץ גירסאת ה-AGP של ה-6600GT? האם תצא גירסאת AGP ל-X700? מישהו יודע מה הוא תווך המחירים של הכרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם אני שם במחשב שלי שני כרטיסי מסך של 9800gt 512mg מה הכוח שלהם ?? לאיזה כרטיס אפשר להשוות אותם ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום קיבלתי טלויזיה חדשה/ישנה לחדר אז כמובן ישר חשבתי על TV-Out הממיר של ג'יגהבייט שעליו מדובר (מהכרטיס מסך) הוא זה: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Acc ... _hdtv2.jpg (יש לו SVIDEO IN ו-SVIDEO OUT, שאר הדברים זה ל-HDTV) והטלויזיה תומכת בחיבור SCART בכל מקרה השאלה איזה כבל אני צריך ושאר הערות יתקבלו בברכה תודה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מהו הכרטיס זול ביותר עם יציאה לשני מסכים שלא עושה בעיות. האם אפשר לחבר שני כרטיסים שונים לאותו מחשב. יציאות רגילות לא DVI tnx
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מה חזק ועדיף יותר? EN8600GT http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1896&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 AH2600PRO http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 ותודה!
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס טלווזיה איכותי למחשב בתקציב של עד 800 ש"ח.. לכרטיס ארצה לחבר את הסוני 2,ממיר, dvd ברשותי מסך lCD חדש אז לכן לא אתפשר על איכות. תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
טוב יש לכרטיס 4870 שתי חיבורים אחד הוא 8 פינים ואחד הוא 6 פינים לחבר את הספק כוח לשתיהם או רק לאחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ראיתי שגרסאת הSILENT של הכרטיס הנ"ל עלה זול יותר מזו שאיננה, מדוע זה?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי באג מעצבן בטירוף בתוכנה שהיגעה עם המסך אני מכוון את כל הפרמטרים של המסך ועובר ל-Tab שנקרא File במטרה לשמור הכל (ואחרי זה ליצור פרופילים נוספים עבור שימושים אחרים) הבעיה שאחרי שאני שומר את הפרופיל ויוצא מהתוכנה השמירה פשוט נעלמת. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי עוד אנשים עם בעיה כזאת וגם לא מצאתי איפה אפשר להוריד גירסה חדשה יותר. האם עוד מישהו נתקל בבאג כזה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש ברוך השם. מצוייד ב8800GTX ובדקתי ביצועים ב3Dmark06 וקיבלתי רק 9.5K . מישהו יודע למה? אולי בגלל שיש לי רק 1GB זיכרון? ועוד משהו, חיפשתי בפורום אנשים שעשו OC לכרטיס מסך, ולא מצאתי תוצאות (כמה הגבול עם הקירור המקורי וכו') אפשר המלצה?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה יותר מומלץ ונותן ביצועים יותר טובים במשחקים כבדים. הכרטיס הזה -WinFast PX7900 GS TDH או זה WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme הראשון עולה כ מאה ש"ח יותר. אגב שניהם עם זיכרון של 256m ורוחב של 256 bit תודה
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
^^?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-