כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקנות כרטיס מסך כמו שרואים בכותרת ואני צריך עזרה ואני קונה אותו מארה"ב פרטים על תקציב : 200$ - 330$ מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? : גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? crysis, cod, battlefield... - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? sony vegas, photoshop האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? כן הייתי מעוניין לבצע OC מפרט המחשב: מעבד: (QuadCore AMD Phenom II X4 945, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: (Foxconn H-RS780-uATX (Aloe כרטיס מסך נוכחי: (ATI Radeon HD 5450 512mb(x2 מארז: mid-size ATX (זה במחשב http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...=4160015#N1354 ) ספק כוח: seasonic ATX 12v 620W איזה…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני יכול להבין שהסטנדרטים של איכות משתנים עם הזמן, אבל כשאומרים שרזולוציה של 1600*1200 עם קצב ריענון של 85HZ(!!!) זה "עלוב", את זה אני לא יכול לקבל, ועוד שהמסך בא מחברה טובה. למה לעזעזל אתם צריכים רזולוציות של 2000*1500?? הרי 75% ממשתמשי המחשב בעולם לא יכולים אפילו להפעיל UT2003 ב-1280*1024 (שזה רזולוציה עם חדות מצויינת), בלי שזה יקרטע, ואפילו בשביל סרטי WMV9, רזולוציה 1600*1200 זה מספיק בהחלט! ואני לא מכיר הרבה משחקים שמאפשרים מצב של מעל 1600*1200, ולא מכיר משחקים שעובדים חלק מעל הרזולוציה הזאת בהגדרות גבוהות, אפילו עם כרטיסי HI END. כך שתפסיקו להיות בררניים כאלה בקשר למסכים, כי אתם סתם מבזבזים כסף וגורמים למשתמשים שלא מבינים בחומרה לבזבז כסף .
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אשמח לקבל חו"ד מקצועית ממכם. האם מישהו יודע האם הכרטיס מרעיש ? האם דורש ספק אחר מהסטנדרט? האם נדרש עוד מאוורר (יש לי לוח אם ASUS שעליו יש מאוורר+מאוורר נוסף)? האם מתחמם מהר? המחשב שלי הוא AGP*8. רוצים עליו 950 ש"ח. אני גיימר בינוני. מה דעתכם? אשמח מאד לקבל את דעתכם
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לאחר שרכשתי כרטיס מסך כולל VIVO.. ולא קיבלתי איתו כבל מתאים להקלטת שידורי טלויזיה חשבתי לרכוש כרטיס טלוזיה זול שאיתו אני יוכל להקליט שידורים.. אני צריך את עזרתכם בנושא.. מה אתם אומרים על הכרטיס הבא: Leadtek WinFastTV2000 XP RM נמכר בבאג: יש שם גם מפרט מלא שלו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=608&scat=256&tcat= האם אני יוכל בעזרתו לחבר את הכבלים ללא ממיר וללא וידיאו ישירות לכרטיס ואז להקליט ?, האם זה מגיע עם הכבלים המתאימים להקלטה ? ואם יש לכם עוד דברים לציין עליו לטוב או לרע אני אשמח לשמוע.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
דודה שלי רוצה שהמשחק החלשים שלה כמו סימס 2 וכו'.. יופעלו במחשב שלה (פנטיום 4 2.6 ג'יפורס 4) ואני רוצה לקנות לה ג'יפורס FX 5600 אבל לפי מה שאני מבין יש עוד שני כרטיסים עם ביצועים דומים אני מבקש שתדרגו לי את שלושת הכרטיסים ותכתבו את ההבדלים.. 1) FX 5600 Sapphire Radeon 9550 256DDR AGP (2 Sapphire Radeon X1050 128DDR (3 לגבי הRADEON אני אשמח מאוד אם תוכלו להשוות לי אותם לכרטיסי ג'יפורס לדוגמא RADEON 9XXX דומה בביצועיו ל FX 5XXX... תודה מראש..!
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני ירצה בעתיד כמובן לבצע O.C לכרטיס ולפני כן אני רוצה לבדוק מה הטמפר' הנוכחית של הכרטיס ומה לאחר פתיחת הצינורות ( לשלב ההתחלה ). בעזרת איזה תוכנה ניתן לבדוק זאת ?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שרוב בעלי הATI יודעים רצוי וכדאי לעדכן דרייברים כל חודש, הבעיה שהעסק נורא מעצבן, קודם יש למחוק את הקודם להפעיל מחדש את המחשב ורק אז להתקין את הדרייבר הבא ושוב להפעיל מחדש, נשמע כאילו אני מעט מתעצל אך התהליך לוקח לפעמים גם 20 ומעצבן לעשות אותו כל חודש, שאלתי היא האם אפשר להתקין דרייבר חדש על ישן? או האם יש תוכנה שיכולה להאיץ את העסק?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס החדש שלי היום מדגם: inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E האים הוא עים OC באמת? אני מעלה דו"ח מה-EVEREST מישהו יכול לענות לי? לוח-האם שלי הוא: GIGABYTE M61-SME-S2 והוא תומך רק ב-PCI-E X8 האים יש לזה השפעה על ה-OC של כרטיס המסך? Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 9600 GT (p545) BIOS Version 62.94.11.00.04 GPU Code Name G94GT PCI Device 10DE-0622 / 10DE-0545 (Rev A1) Transistors 505 million Process Technology 65 nm Die Size 238 mm2 Bus Type PCI Express 1.0 x16 @ x8 Memory Size 512 MB GPU Clock (Geometric Domain) 700 MHz (original: 700 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1600 MHz (original: 1625 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz P…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ALBATRON GeForce FX5900XTV VIVO 128MB , 256BIT , VIVO או SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI מה עדיף?ולמה? דחוף עזרה תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם למטרת הקלטה מהטלויזיה עדיף לי לקנות כרטיס מסך עם VIVO או לקנות כרטיס לכידה של HAUPPAUGE WINTV PVR למשל? תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מה מומלץ- להסיר דרייבר ישן כרטיס מסך ואז להתקין החדש, או להתקין ללא הסרה? האם להתקין דרך מנהל ההתקנים או להפעיל את קובץ ההתקנה שהורדתי
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לצרכנים סוף כל סוף יש אפשרות ליהנות מיכולות ה-Radeon RX 6800M - שלפי הביקורות הראשונות מסוגל לספק קרב גם ל-GeForce RTX 3080 הנייד בחלק מן המקריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. אני מחפש מתאם של שבצד אחד כניסה של VGA כלומר אנלוגית והצד השני זה DVI . יש לי מסך CRT ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס מסך בעל יציאה של DVI. חיפשתי ברשת ולא מצאתי את המתאם, אם מישהו יוכל להביא לי לינק לקנות את המתאם אשמח מאוד חשבתי גם שיכול להיות למישהו מכם שקנה כרטיס מסך ואין לו צורך במתאם וגר באזור ת"א אני מוכן לבוא אליו ולשלם לו . תודה , רותם.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עכשיו שיצא ה GTS 320MB לא עדיף לקנות 2 כאלו במקום GTX בודד כאילו זה פחות זיכרון אבל זה עליה חדה בצינורות עיבוד מה יתן ביצועים טובים יותר?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך leadtek ti-4200 vivoלכרטיס מתחברים כבלים שקיבלתי עם הכרטיס שמפצלים ל-S-Video ן-RCA כאשר אני מחבר את ה-rca לטלויזיה הכל עובד טוב אבל כשאני מנסה את ה-S-video יש לי רעשים והתמונה כאילו רועדת קצת... לא מבין מה הבעיה ..מישהו נתקל בזה?זה קשור לדרייברים אולי? החלפתי כבל זאת לא הבעיה...
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום אנשים. כבר הרבה זמן יש לי שאלה שמציקה לי ואני לא מצליח להבין מה התשובה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יותר טוב: 7600gt או X1800GTO. עכשיו כל פעם מישהוא אומר דבר אחר, אז אני רוצה שכבר יגידו לי חד וחלק מי יותר חזק. (דרך אגב הקשבתי להמלצות של אנשים בפורום וקניתי 7600gs ואני מרוצה ממנו)
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום חברים הבעיה שלי כזו עד יום ראשון המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה והכל עבד מעולה יום ראשון התחברנו לHOT והטכנאי המוכשר שלהם ניתק לי את המחשב מהטלויזיה וחיבר את הממיר . הבעיה היא שאני לא יכול עכשיו להגדיר את התצוגה זה מראה לי על מסך הטלויזיה את המחשב אבל התצוגה היא לא תואמת לגודל המסך ,התמונה רחבה ולא כולה נכנסת כמו כן אני לא רואה את שולחן העבודה אלא רק את הרקע הכרטיס הוא GFORCE MX440 אני מעוניין לדעת כיצד אני מגדיר את זה בהגדרות תצוגה , ניסיתי לשחק עם הרזלוציה אבל זה עדיין לא מסתדר
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב חדש בתקציב של 8K וחשבתי לשים רדאון X1900XT ואז פתאום עלה לי הראיון למה לא לעשות סלי של 2 נוידיה GT7900 או CF של 2 1600 (אם יש דבר כזה) אז שאלתי היא מה עדיף מערך של שני כרטיסים או כרטיס אחד ממש חזק? עמית
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מבין שה-TC מנצל את ה-RAM של המחשב ... האם זה רע ? כמה ? האם עדיף לקחת את ה-Ati Radeon X300-128MB ? יש לי בחירה ביניהם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם XP מכיר אותם? או שסגרו את הייצר שלהם וזהו?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה סוגי כרטיסים יש(PCI E PCI X )סתם דוגמה מה זה אומר כל הסוגים האלו ומה נחשב היום ומה ממומלץ הפסיי אקספרס משהו כזה תודה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
טוב התקשרתי היום ליבואנים של MSI בארץ EIM ואין להם תכרטיס מסך R9800PRO של MSI ואני לא הולך לקנות אותו מאייבורי... בבקשה תגידו לי מה אני עושה??? ואיזה חברה לקחת במקום MSI??? או שלקחת כרטיס שמשתווה לו בסביבות המחיר 1500 במקום זה??? תודה רבה... ואם תוכלו תגידו לי מי היבואן של החברה של הכרטיס כדי שבעל החנות יזמין ישירות מהיבואן...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בסביבות ה 200+ מה כדאי? ASUS EN7300TC256-275 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6179 ASUS/gigabyte RX550 128MB PCI-E -280 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6507 ASUS GEFORCE N6200 128MB PCI-E- 270 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6251 MSI GEFORCE 6600 256MB PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 זה כרטיס זמני לחודשיים שלושה חשוב שיהיה משמעותית יותר טוב מ fx5200 וזהו מה לקחת מאלה שלמעלה? או משהו אחר בכלל? כל דבר יותר זול יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
במעברים בין המחשב הנייד לחיבור לעמדת ה-DOCK STATION לא עובר כמו שצריך.. בעבר (לפני עדכון דרייבר) המעבר היה חלק ונעים ועכשיו צריך לעשות על פעם RESTART למחשב כדי שהמחשב יעבוד בלי התחנה או עם התחנה .. לפני זה.. הייתה תקלה עם כ.מסך במחשב נייד HP לצורך תיקון הבעיה עשיתי עדכון דרייבר לכרטיס מסך מתוצרת ATI-REDEON HD 2600 לאחר מכן הבעיה הסתדרה אבל מאחר ואני צריך לחבר את המחשב לעמדת -DOCK STATION אז אני בבעיה קטנה יש למישהו רעיון לכיוון לפתרון ? ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזהז? או שיש לו מסך כזה? כי יש לי איתו בעיה שהוא לא מראה לי את הצבעים טוב וכשאני נכנס להגדרות אז הוא כותב לי שהוא צריך להתחמם וזה לוקח לו איזה שעתיים ורק אחרי שהוא מתחמם אז אני מקבל תמונה נורמלית
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-