כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
מתלבט בין כמה כרטיסים של LEADTEK LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GS TDH HDMI 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH EXTREME 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL קודם כל השימושים: משחקים וצפייה בתוכן HD הראשון הוא דגם עם יציאת HDMI אבל GS השני הוא GT עם 128BIT השלישי הוא הכי חזק בדיוק כמו השני רק עם 256BIT אם האות בHDMI ו DVI בשניהם הוא דיגיטלי זה לא אומר שבשניהם רואים אותו דבר? כי אם כן אז אני כבר מוותר על הראשון השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 100 שקל בשביל הגרסא עם 256BIT כמה הבדל זה נותן והאם הוא יהיה מורגש במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס טלווזיה איכותי למחשב בתקציב של עד 800 ש"ח.. לכרטיס ארצה לחבר את הסוני 2,ממיר, dvd ברשותי מסך lCD חדש אז לכן לא אתפשר על איכות. תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי 9600xt ואין לי בכרטיס מסף תיציאה הצהובה.... בטלויזיה יש לי תיציאה הצהובה ובכרטיס מסך אין מה אני יעשה כדי לחבר?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הייתי רוצה בבקשה את ההגדרות האופטימליות לכרטיס של MSI600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי באג מעצבן בטירוף בתוכנה שהיגעה עם המסך אני מכוון את כל הפרמטרים של המסך ועובר ל-Tab שנקרא File במטרה לשמור הכל (ואחרי זה ליצור פרופילים נוספים עבור שימושים אחרים) הבעיה שאחרי שאני שומר את הפרופיל ויוצא מהתוכנה השמירה פשוט נעלמת. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי עוד אנשים עם בעיה כזאת וגם לא מצאתי איפה אפשר להוריד גירסה חדשה יותר. האם עוד מישהו נתקל בבאג כזה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום! מבקש את עזרתכם בזיהוי חברת הייצור של כרטיס המסך כפי שמצורף בכתובת הבאה: http://www.elements-pc.com/product/vga/geforcemx440sdr/geforce4MX440sdr.html תודה
-
שלום לכולם כיום יש לי את הכרטיס מסך X1950XT (שאר המפרט בצד). אני רוצה להחליף כרטיס מסך כי אני מרגיש שבמשחקים החדשים (למשל DIRT) כשאני משחק על רזולוציה גבוהה (יש לי מסך רחב 20" עם רזולוציה של 1680X1050) אם אני לא מוריד את ההגדרות למדיום (בפילטרים אני לא נוגע) אז המשחק מקרטע. בעיקרון חשבלי על ה-8800GTS 320MB אבל פתאום ראיתי שטוענים פה שה-X1950XTX לא נופל ממנו אז אני מבולבל ולא יודע מה לקחת. אם אפשר את עצתכם אני אשמח. בעיקרון התקציב שלי הוא מספיק ל-8800GTS 320MB שעולה בערך 1700 ש"ח אבל אם יהיה עדיף משהו אחר אז אין בעיה אם איזה חריגה של 500-600 ש"ח. אגב,מה קורה עם החדשים של ATI ? משתלמים או שכדאי להתרחק בגלל דרייברים ?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה ששמתי את ההודעה במקום הנכון אז יש לי מחשב נייד של IBM ואין לי חיבור ישיר לטלוויזה מה אני עושה יש פתרון שלא יהיה יקר כל כך? הדגם R50E http://www.gepbolt.hu/ii/ibm-thinkpad-r50_big.jpg
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איזה כרטיס לדעתם הוא חזק יותר (מבחינת ביצועים במשחקים ללא קשר למחיר הכרטיס) ה- x800xl ה- x800gto (fireblade)1 ה- 6800gs
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב פנטיום 4 | 2.4GHz בזמן האחרון יוצאים משחקים חדשים ואני זקוק לכרטיס מסך חדש... במחש שלי יש Geforce 4 והוא כבר יישן.. אני זקוק לעזרכתם, יש בידי סכום 600-800¤ ואני רוצה כרטיס מסך שאני לא יתאכזב ממנו, יתפקד כראוי ויחזיק מעמד ל 2-3 שנים.. אז מה אתם אומרים??
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי לוח גיגהבייט K8N51GMF-9 עם כרטיס 6100 מובנה באתרי ביקורות ראיתי שהתוצאה צריכה להיות מעל 1200 אני קיבלתי רק בסביבות ה1050 סגרתי את כל התוכנות שברקע והכל וביצעתי כמה פעמים את הבדיקה מה יכולה להיות הסיבה לכך? באתרים הבדיקות נעשו עם מעבד יותר חזק ו1 GB זיכרון.. לי יש רק 512 זיכרון ומעבד וניס 3000.. זה יכול להוות סיבה להבדל כזה גדול בתוצאות? ואם לא אז מה כן הסיבה יכולה להיות?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מסך "21 LCD לחדר, בתור TV ... (או "24 לא כזה עקרוני אבל אני צריך המלצות/ביקורות..) (= תודהה!! ~נתי
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים בקרוב יצא ה XBOX 360 ותהיה לו תמיכה HDTV עד כמה שהבנתי, קודם כל זה אפשרי לחבר אותו למסך LCD של מחשב בגלל כניסת ה DVI??(האם זה יעבוד טוב) שנית, הבנתי שיש למסכים האלו רזולוציה מקסימלית,לפי מה שאני מבין ה HDTV הוא ברזולוציה שגדולה מזה בכל אופן, איפשהו קראתי שמיקרוסופט מציגה את ה XBOX על מסכים דקים של סמסונג אז כנראה שזה כן מסתדר, מעניין איזה מסך זה ומה המפרט שלו תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GF6800 128 MB ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך אחר שיסחוב את ה FS X בצורה חלקה,הבעיה היא שיש לי לוח אם עם AGP ולא PCIE , האם כדאי לי לשדרג כבר את כל המחשב או רק לקנות כרטיס מסך חדש,שאר המפרט שלי: מעבד-AMD2500 לוח אם-NF-7 1 GB RAM
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס של הרקולס רדאון 9600 פרו עם 128 DDR כמה הייתם משלמים? איך אני יכול לבדוק שהכרטיס סבבה ולא קרעו אותו באובר קלוקינג? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
לא רלוונטי יותר.. כבר צרבתי את הביוס. שלום חבר'ה. נתקלתי בבעיה שהכרטיס מסך שלי מזוהה לא נכון, מסיבה לא מובנת (כנראה באג בביוס של INNO3D) הוא מזוהה כ: Inno3D GeForce Go 6600GT PCIe 4x כאשר בפועל הוא בכלל לא GO, בטח לא GT ופיזית מחובר לחריץ AGP. זוהי לא בעיה גדולה בחלונות, לא ממש קרה לי מקרה של ירידת ביצועיים במשחקים או כדומה, אבל הבעיות צצו בלינוקס. מכיוון שגם שם הכרטיס מזוהה כ GO GT PCIE אני מקבל מסך שחור בעת עליית הממשק הגרפי. מצאתי לפחות כ 4-5 נושאים בפורום השונים (כולל הפורום של NVIDIA) אשר הפותחים של אותם נושאים הם בעלי כרטיס מסך בדיוק כמו שלי (לא 6600GT, או 6600PCIE, אלה בדיוק 6600 256מגה AGP של INNO3D) שגם אצלהם הכרטיס זוהה לא נכון. 2 נושאים היו קשורים ללינוקס ובשני…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ופתאום כל פעם כשאני מעלה את הווינדוס אני מקבל את האזהרה הבאה : יש לי 6600gt agp gigabyte vivo 128 mb ולא נראה לי שיש לי sli ולוח אם של אסוס p4p800 e deluxe תודה בכל אופן.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אוקיי שמענו עליהם עד עכשיו הרבה אבל עד עכשיו אני לפחות לא מבין למה הם כלכלך זולים, אני זוכר שה8800 אולטרה עלה 4150 בכמה חנויות בדיוק כשיצא... אז איך זה, שכרטיס כמו GX2 עולה כמעט חצי ממנו, (למשלמים במזומן כמובן)
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז אחרי כמה הסתובבויות בפורום כנראה שהבנתי שאני לא רוצה DX10 כרגע. גם בגלל חיזוי לביצועים עלובים בסכום שאני רוצה (8600GT?) וחשבתי דווקא ללכת על ה 7900 לפי כל ה BENCHMARKS למינהם. (שעוקף את ה 8600 בביצועים). אני מניח שהטווח מחירים שלי הוא עד 1500שח בערך. אני באמת מעדיף NVIDIA כי התוכנה שאני עובד עליה המון (AFTER EFFECTS) עובדת איתה יותר ב"שותף". אני גם משחק המון (כשיש משחקים טובים) כמו MEDAL OF HONOR 4 .. BIOSHOCK וכו'. תודה מראש לכל המתייחסים\ממליצים\עוזרים! נ.ב שכחתי לציין שאני חייב שהכרטיס יהיה לפחות 512MB. (רינדורים באפטר אפקטס)
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כאילו לא יהיהו העיות של מריחות חוסר חיים וכו'...
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מקריאת נתוני הכרטיסים הם לא מתאימים לכל הלוחות(לשלי כן מתאים),אבל לא מתאימים ל-Asus Striker. יש מצב כזה שכרטיס לא מתאים ללוח עם PCX/SLI?מסויים ולאחר כן? עריכה:סליחה,שכחתי לצרף את הלינק לכרטיס של XFX,ואז רואים את ה-Motherboard Compatibility http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
למה לפעמים רושמים את מהירות השעון של הזיכרון בכרטיסי מסך בכפולה של 2 כאשר מה שתאחלס מוצג במחשב הוא חצי ממה שנאמר באתר שלהם או כתוב על הקופסה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה ההבדל בין גיפורס 6 6600 רגיל לבין 6600LE?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה של חברת pinnacle עכשיו התקנתי את הדרייברים וכאשר אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית לטלויזיה כידי לראות את מה שצילמתי במסרטה הכרטיס לא מזהה את שיש התקן כלשהו אני לא מבין כל כך בזה אבל יש לי אפשרות להתחבר ל com1 או com2 אבל שניהם לא טובים ןאין לי עוד אפשרויות ונראה לי שבגלל זה אני לא יכול לראות את הסרט אם מישהו מבין בזה שיכול לעזור לי תודה ...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-