כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שהכרטיס הזה אמור להגיע לארץ ל agp. א. האם שווה לחכות לו או לקנות x800gto? ב. מתי בדיוק הוא יגיע? ג. וברמה של איזה כרטיס הוא יהיה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קונה מחשב חדש. המחשב אמור להקרין סרטים על שתי טלויזיות (אחת בסלון ואחת בחדר). כיום יש לי כרטיס מסך ישן כך שיש לי יציאת וידאו ו - SVIDEO. לא מוצא כרטיס מסך כזה יותר. למישהו יש המלצה מה לקנות. (המחשב לא משמש למשחקים). ראו - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=207128 ראיתי את הלוח אם הבא - M2NPV-VM - לינק: (http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1). האם הוא ממולץ? (יש לו את היציאות שאני רוצה כבר build-in). עריכה: מה העיניינים, יש למישהו רעיון? אולי איזה בראקט??
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני אישית לא מכיר את החברה הזו (XFX) אבל מעניין אותי לדעת אם שווה לקנות כרטיס שלהם, כי לעומת גירסאות של חברות אחרות של 256BIT של ה - 7600GT זה ממש זול --> רק 916 ש"ח ב - IQPC, תודה מראש לכל העוזרים. עריכה : באתר שלהם כל הכטיסים של ה - 7600GT הם עם 128BIT, מוזר!!! --> http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022&productId=186026
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היצרנית גייסה מעבד וכרטיס מסך מהארסנל הנייד המודרני של AMD בכדי ליצור אלטרנטיבה לחלק מדגמי ה-NUC המחוזקים של אינטללכתבה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי טלוויזיה תלת מימד ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך שלי תומך בחיבור לתלת מימד בכדי לראות סרטים בטלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
טוב אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות את הכרטיס X1950 PRO 256MB. למה אותו? כי לטמבל יש AGP. ואין DX10 כזה. אז מתפשרים על X1950... בכל מקרה, GECUBE בכרטיס הזה לא משהו לפי מה שהבנתי.. אבל זה כמעט היחיד שמצאתי במחיר סביר X_X אז לקנות GECUBE או לא? ושאלה שניה, איך החנות SKYPC בקטע של אחריות ועמידה בזמנים? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
נגיד אם יש לי כרטיס 8800GT SC... ואני אבדוק אותו עם שני מסכים תומכי 1204X1280, האחד איכותי ביותר והשני ג'נרי וירוד, האם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס? זה משנה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כותרת ^^ מה הכרטיס הכי חזק שמעבד E5200+OC יכול להחזיק בלי צ''ב OC -3.2 כמובן שאני יכול עוד אבל בינתיים תאורתית מה הכרטיס הכי חזק שהוא יכול להחזיק עם ספק 400W לוח אם MSI P43 neo-f וכרטיס מסך נוכחי 9400GT אני רוצה לשדרג דחוף כדי לשחק GTA IV
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לכרטיסים של לידטק ואקספרט וויזן יש חיבור VGA רגיל או רק DVI ???
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ה3870X2 מעולם לא היה יותר מדי רלוונטי עקב התמחור שלו - מעבר ל2000 שקל כשהוא יצא (בתקופה בה ה8800GT שלט ללא עוררין ועלה 1000 שקל פחות), וגם היום ברוב החנויות קשה למצוא אותו במחיר נמוך יותר. או שלא. מסתבר שעכשיו נזכרו בכמה חנויות שכדאי להם להפטר מהמלאי, וראיתי את הכרטיס הנ"ל מוצע ב1250 שקל. אם להתעלם רגע מעניין צריכת החשמל, האם המחיר הופך אותו לרכישה שראוי לשקול? איך הכרטיס בהשוואה ל4870, שעדיין עולה לפחות 100 שקל יותר?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן, קניתי כ. טלויזיה pinnacle analog pctv pci וחיברתי אותו ישירות לכבלים (ללא ממיר), רואים יחסית סביר (הקליטה בסדר) אבל יש הפרעה- מעין פס שעובר כל שנייה שתיים לכל אורך המסך. שמחברים טלויזיה רגילה לאותו החיבור רואים חלק לגמרי, ללא שום הפרעה. יש לכם רעיון מה לעשות?. תודה!.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי בעייה בקאטליסטים החל מה6.3 נראה לי (וזה להרבה אנשים לא רק לי שיש להם כרטיס מעפן כמו שלי radeon 9500 pro 128mb) שהagp write תמיד על off בSMARTGART ולא משנה מה עושים...השאלה שלי האם זה גורם לירידה בביצועים? (הfast writes agp read וכל השאר עלon רק הagp write על off)
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הכרטיס הוא של חברת PowerColor מסוג 9600pro. לא ביצעתי שום אוברקלוק לכרטיס.המהירות של הזיכרון שלו היא 400(200X2) משום מה, שזה מה שהחברה הזאת משווקת לכרטיס זה, לעומת 600(300X2) בחברות האחרות. עכשיו במשחקים כל כמה דקות המשחק נתקע, וצריך לחכות איזה שתי דקות עד שה- VPU Recover מהדרייבר יאתחל את הכרטיס מסך, כאשר זה לא ממש עוזר לבטל את אפשרות זאת. זה כבר די בלתי נסבל שכל כמה דקות הכרטיס מסך נתקע. המאוורר והכרטיס עצמו חדשים, שאני נוגע בכרטיס גם במאמץ- אני לא מרגיש שהוא חם(אין לו חיישן חום). ניסיתי לעשות לו downclock ע"י הורדת מהירות הזיכרון ומהירות הליבה, לא עזר כ"כ. אולי לנסות להעלות לו בתזמונים של הזיכרון - יפגע קצת בביצועים אבל ישפר את היציבות... ? איך אני יכול לפתור את הבעייה…
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 5200, + טלוויזיה + מקרן DVI בסלון. אני מריץ תוכנת SAGETV (קולנוע ביתי) ולפעמים אני רוצה לראות על המקרן ולפעמים על הטלוויזיה. האם יש דרך להעביר PROFILE בצורה פרוגרמטית? כלומר בפעולה מCLI? אני אומר PROFILES אבל זה יכול להיות גם סתם SENDMESSAGE כי אני מריץ GIRDER במערכת. אני רוצה לכתוב קובץ אצווה קטן שיחליף לי בין המסכים הפעילים, ואותו אני אריץ מSAGETV. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים של NVIDIA. בתודה אלון24
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי, ישהו מכיר את הכרטיס הזה? http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2286 מהי התחילית PX? מה היא מסמלת? האם זה כרטיס 6600GT לכל דבר? מה בנושא החברה? אמינות? ביצועים? תודה רבה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום שוב, לפני כחודש ניסיתי להמהיר את הPowerColor x1950pro שלי באמצעות התוכנה שבאה עם הכרטיס (CCC - Overdrive). הכרטיס הגיע לתדרים סבירים אבל לא החזיק מעמד בOC וקרס לאחר בדיקת מאמץ קצרה ו/או במשחקים. גם OC מזערי גרם לכרטיס לקרוס, והחלטתי שחבל על המאמצים לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס. במהלך כל הניסיונות לבצע OC הכרטיס לא התחמם מעבר ל65 מעלות, לכן הבעיה כנראה היא במתח. בכל מקרה, מאז אותם נסיונות אני סובל מבעיות שונות בכרטיס - החל מקריסות בעת מאמץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240884.30 ועד לביצועים גרועים (הכרטיס מקרטע (!) לפעמים בCOD2, בהגדרות גבוהות). ישנם גם משחקים שאני זוכר שלפני הOC רצו חלק, וכעת עם אותן הגדרות הם לא סוחבים. רזולוציה של 1280x1024 היא מילה …
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי נמצא כרטיס מסך nvidia geForce 400 mx ''חדש'' בלי הקופסה אני יושע שהכרטיס מסך לא מפעיל משחקים ברמה גדולה אך מועיל כל המעוניין לפנות אלי כאן או באימייל roey.mail@gmail.com המחיר הנתון הוא 350-320 בתודה
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב שמתאים ל- DDR2 עם ממשק AGP 8X בעיקר למשחקי יריות תקציב:עד 1000
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי את הטמפ' של http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1132 ומידת הרעש שהוא מפיק? (פתחתי פה אשכול כי לא מצאתי לבד) תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קראתי שכיום נמכרת טלוויזיה כזאת בגודל 55 אינץ' ביפן אומרים שרוצים לעשות מסכים כאלה למחשב ב2007 למישהו יש מידע נוסף?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את 8800GTS החדש (מבוסס G92) ולפי המחיר בארץ (כ-2000 שקלים) אני חושב ששווה יותר לקנות אותו בארה"ב או משהו בדולרים יש למישהו מושג כמה זה עולה בדולרים??? תודה למי שיתן תגובה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני מסדר לו מפרט, אני מכניס לו 8800GT, ואני מתלבט מה קחת, אני רואה את ה-BFG עם OC2, נראה טוב, ולא יקר יותר מדי, אבל אם אני לא טועה הקירור שלו הוא לא החדש עם המאוורר הגדול יותר, ואני מפחד שבגלל ה-OC הוא יתחמם יותר מדי, ואני ממש לא רוצה את זה, מעדיף גרסה רגילה אם יש בעיות חום. אם אני אקנה אחד בלי OC אני לא מתכוון לעשות OC בעצמי. אז מה אתם אומרים? שווה? ד"א, 88GT של GB עם הקירור של זלמן הזה ( http://tms.co.il/product/4622 ) נראה קטן מהרגיל, אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מישהו עובד איתו ויכול לתת עליו חוות דעת? מסך דק בעיצוב מרהיב, בעל זווית צפייה רחבה, המפיק תמונה איכותית וברורה, ללא ריצוד, ועיוותים אופטיים; כולל מערכת מתקדמת לכיוון צבע - להתאמה מושלמת לסביבת העבודה וליישום - מושלם למשחקים, לגלישה באינטרנט וכו'. עומד בתקנים המחמירים ביותר: TOC 03, TCO 99, TCO 95. מהירות תגובה: 8ms; יחס ניגודיות: 1:600; זווית צפייה: 160>/160> בהירות: cd\m2 300; רזולוציה:Dpi 1024 X 1280; גודל נקודה: 0.264 מ"מ; חיבוריות: חיבור דיגיטלי DVI-D וחיבור אנלוגי. פונקציות ייחודיות: MagicBright - כיוון בהירות מהפנל ביחס לסוג היישום, ב3- מצבים: T-MODE - עבודה עם קבצי TEXT, EXCEL וכדומה I-MODE - לגלישה באינטרנט E-MODE - ליישומ…
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי טוב החלטתי שאין לי ברירה ואני צריך לקנות מחשב חדש. אז ככה אני צריך כרטיס מסך חזק שיכול להפעיל את התוכנה PRO Engineer בצורה טובה זה השימוש הראשוני.כרטיסים מסוג זה הם לרוב FIRE GL שגם מאוד מאוד יקרים. האם ככרטיס מסך למשחקים יעשה את העבודה גם טוב ואיזה כרטיס מסך? אני רוצה שהכרטיס מסך עם המערכת החדשה גם שאני אקנה יכול להריץ CC3 -TIBRIUM WARS SUPREME COMMANDER ו STARCRAFT 2 כשייצא...... על מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את ה8600gt ואני לא יודע של איזה חברה כדאי אם זה משנה בכלל ואין לי כסף ל 8800 .. אז איזה חברה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-