כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לראות את המחשב דרך הטלויזיה חייב עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
קניתי וכבר קיבלתי ViewSonic VE710s והוא יפהיפה אז נכון שזה מאוחר מדיי אבל רציתי לשאול אם הוא טוב למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היה לי כרטיס 9600SE המוחלש ביותר בסדרת ה 9600, אז אמרתי נשדרג ל 9600XT ביד שניה, אבל מאז ששידרגתי הרעש שהוא מפיק בלתי נסבל! האם זה נורמלי, האם אפשר להפחית קצת את הרעש? על ה SE לא היה מאוורר. ועל ה XT יש. גם הבנתי שהXT מומלץ OC. יש לי מחשב ישן יחסית: פנטיום 4 1600 512 זיכרון DDR במהירות של 266 והכרטיס 9600XT האם שווה לי לעשות OC כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום ( ), אני מחפש מסך CRT בסביבות ה-500 ש"ח (פלוס מינוס 50 ש"ח) תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך X1600 PRO 256 MB הוא התקלקל לי מסר לי אותו לתיקון ובעל החנות מציע לי במקום כרטיס מסך 7300 GT 512MB מדובר בחיבור AGP . המפרטש לי הוא פנטיום 4 2.66 GHZ 768 זיכרון 80 ג'יגא כדאי לי לקחת או לא ?תודה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמה שנים שעובד מצוין, והייתי רוצה להחליף רק את כרטיס המסך. בשנים האחרונות שדרגתי את הזיכרון ואת ה HD אבל לוח האם, הספק והמעבד נשארו. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 ש"ח לעבודה בתלת מימד וגרפיקה. אני לא גיימר, אבל עובד לפעמים על אפליקציות תלת מימד. אין לי דרישה מיוחדת לעבודה עם תוכנה או סביבה מסוימת, רק מבחינת התאימות לחומרה שכבר יש לי ( PCI-E וספק 450Watt) מפרט המחשב שלי: לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 (rev. 1.0) - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2321#sp מעבד E6300 core 2 duo http://ark.intel.com/products/27248/Intel-Core2-Duo-Processor-E6300-%282M-Cache-1_86-GHz-1066-MHz-FSB%29 מארז Antec Sonata 2 הכולל ספק כוח 450Wa…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לראות במחשב טלויזיה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי לראות טלויזיה ולחבר ממיר של הוט אליו ואם אפשר גם לחבר אליו מגבר או רמקולים או שכבר למחשב הם יתחברו אני רוצה כרטיס של חברה טובה לא אכפת לי אם הוא יהיה חיצוני או פנימי ודרך אגב בלוח אם שיש לי יש סוג של חיבור לטלויזיה נראה לי אני לא בטוח אם מישהו יכול להסביר לי על החיבורים שיש בו הלוח נמצא בחתימה שלי תודה לכולם על העזרה בכוונה לא רשמתי סכום תציאו לי ואני יבדוק לגבי כל אחד תודה .....
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מחר אני מקבל עוד מסך של 19' והיה לי 2. אז האם זה אפשרי לחבר את שנהם למסך ואז במשחקים אני ישחק על שנהם?כי לפי היגיון צריך לזה רזולוציה מיוחדת.אם כל אחד זה 1280X1024 אז אם זה היה ביחד אז צריך לעשות 2560X1024 .אבל אין רזולוציה כזותי במחשחקים.אז זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה יהא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אז יש לי בעיה של מסך שחור כשאני מנסה לעלות משחק (emergency 3) אמרו לי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך. עכשיו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ati ואחרי שהתקנתי אותו אני כל פעם כשאני מנסה להפעיל את ה-control center או כשאני מעלה את המחשב שאני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: הכרטיס מסך שלי הוא ati radeon 9600 xt עכשיו אמרו לי להוריד את התוכנה driver cleaner מכם אבל אני לא מוצא אותה. אז אם מישהו יכול להביא לי קישור או יש לו פיתרון אחר אז שמח לקבל תשובה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
איזה גירסת דרייבר מומלץ להשתמש עבור כרטיס זה על גבי פלטפורמת אינטל 965 ומה זה CCC שמתוסף לדרייבר (האם רצוי להתקין עם תוסף זה או בלעדיו ) תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
השדרגתי ב3850 לAGP רק שאלה לפני שאני מדליק את המחשב. האם אני חייב לחבר אותו לכבל שנתנו לי 2 מולקסים ל8 פינים PCI E או שאני יכול גם להשתמש רק ב6 פינים שיש לי כבר בספק כוח? שמעתי על משהו שאני לא יוכל לעשות אובר קלוק אבל אני ממש לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק. האם זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם ה-7600GS שלי. הבעיה היא במשחק GTA SA ובשאר המשחקים שיש לי (אבל בולטת במיוחד במשחק הזה). אז הבעיה היא כזאת: כשאני בא לשחק ב- GTA SA אני מפעיל אותו, הכל סבבה למשך 15 דקות. אחרי רבע שעה פיתאום מתחילים להופיע לי ארטפקטים והמשחק מתחיל לפעול ממש מהר (הוא מתחיל להיות ככה תמיד אחרי שאני שומר). עכשיו שתבינו את הבעיה שלי, זה לא שהמשחק פועל על פריימים גבוהים זה פשוט שהוא פועל בקצב מהיר מידי שאי אפשר לשחק. הפעלתי V-SINC, לא עוזר. לא עשיתי אוברקלוק (הכרטיס על התדרים המקוריים 700 זיכרון 400 ליבה). התקנתי כמה גרסאות שונות של המשחק, לא עוזר. בעיה דומה יש לי גם עם משחקים אחרים: כשאני מפעיל למשל את NFSMS אז הוא פועל מהר מידי (כמו המשחק הראשון). כדי לפתור את הבעיה אני צ…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. האם שווה את ה1672 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב מה ההבדל בין הכרטיס הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_438&products_id=4942 לזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_438&products_id=4968 ומה עדיף מביניהם ? תודה מראש,עידן.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אם אני מחבר כבל s-video מהמחשב לDVD והDVD מחובר לטלוויזיה. האם אני יכול לראות סרטים מהמחשב בטמבלוויזיה? אין לי חיבור S-video בטלוויזיות :\
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי : core i7 920 asus p6T deluxe gtx295 הכרטיס הוא כפול ליבה אבל למרות זאת המחשב מזהה אותו בתור 896 מגה בלבד. מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב ישתמש בשתי הליבות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ורציתי המלצה לכרטיס מסך הכי טוב עד ה700-750 שח מקסימום עכשיו מה שאני רוצה לקנות זה 512mb gigaByte 8600gt ואני לא מבין כל כך בכרטיסים(אם אפשר גם פירוט על הכרטיס שלי gigaByte 8600gt ( אני רוצה את הכרטיס מסך שיתן לי את התמורה המקסימלית לסכום הזה המשחקים שאני רוצה שיפעלו טוב gta iv test drive fifa08 nba08 וסדרת הnfs מפרט המחשב שלי הוא מעבד intel core 2 due e6550 זיכרון rendition 1g ddr-2 667 x2 דיסק קשיח wd 250 gb
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
DVI לא חובה. מסך מיועד לשימושים משרדיים בלבד, ככה שלא צריך זמן תגובה נמוך במיוחד, אלא איכות תמונה סבבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלוש משפחות של ניידיי Razer Blade מקבלות גרסאות חדשות בעת ובעונה אחת - עם שילוב של מעבדים מבית אינטל ומבית AMDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב שיש בו לוח עם כרטיס מסך מובנה וקניתי עוד כרטיס.אני צריכה לשנות משהו בגדרות בביוס כדי שהכרטיס שקניתי יעבוד ולא הכרטיס מסך המובנה?<
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המחיר היום של ג'יפורס 8800GTS 640MB? העם כדאי לי למכור אותו ב- 3500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-