עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by R L,

יום אחד אני רואה חבר שלי רץ אלי ומנופף בידים היה לו תיק שחור ומשהו אלקטרוני עם מלא חוטים ביד כל מה שהוא היה צריך זה לצעוק "אללה וואכבר" וזה היה משלים את התמונה BUT NOOOOOOOOOO הוא מצא בבוידעם כרטיס מסך של DIAMOND עשינו תיארוך פחמן וגילינו שהכרטיס הוא משנת 1998 הזיכרון שלו היה 16MB SGRAM!!! והנה התמונה של הממצא הארכיאולוגי

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  2. יש לי ממיר דיגיטלי של YES האם אני יכול לחבר אותו לכרטיס VIVO ולהקליט תוכניות, או שאני חייב כרטיס טלוויזיה? (אם כן, אילו חיבורים/כבלים אני צריך?) תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  3. Started by Oprapc,

הכרטיס הזה מציג את הביצועים הטובים ביותר מבחינת השתלמות הכרטיס. תוצאות 3DMARK03: 5000+ הכרטיס הזה גם בא עם VIVO. לעומת זאת הכרטיס ללא הVIVO של AOPEN עולה 1500+ ש"ח ולמרות הבדיקות הספציפיות שראיתי ל-ALBATRON משהו מוזר ולא הגיוני כאן. אם הכרטיס כל כך מדהים ומשתלם למה רק ראיתי 2 חברות שמשווקות אותו והאם הוא באמת שווה.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by nir.nir,

LG 1710B למישהו יש המלצות/חסרונות/יתרונות..? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by elad-k1,

שלום חיברתי את כל היציאות של tv out עכשיו אני רואה הכול טוב אבל אם אני מחשק פיפא אז במחשב אני רואה טוב אבל במקביל בטלוויזה זה יותר גדול וזה לא תופס את כל התמונה כלומר לא רואים הכול מה עושים שינתי רוזולוציה במחשב נ.ב זה באמצע שאני משחק בפיפא ..

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  6. שאלה - אם אני שם רומקולים של מערכת AIWAסטריאו רגיל קרוב למסך מחשב, זה מזיק למסך? מצטער על השם הארוך תודה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by J.allmighty,

...מפרט <-----

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יש ברשותי מכשיר פלשטישן 2 כמו לרובכם אני חושב.... טוב ניגש לבעיה הגרפקיה במכשיר התישנה וזה לא מה שזה היה פעם העם יש דרך לשפר את הגרפיקה אני יודע שמעתי על כל מני כבלים שמשפרים והתבלבלתי.... אז אני שואל אותכם. עכשיו הגרפקיה של ה ps2 יפה אבל הטלויזה הורסת אותה העם יש איזה כבל שמשפר ?!

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by lover323,

אני מנסה לחבר את הכרטיס לטלויזיה בעזרת כבל ערוך 7-8 מטר שהכנתי לבד RCA בשני הצדדים לאחר ניסיונות רבים ובדיקת תקינות הכבל לא הצלחתי להגיע לתוצאות, אפילו החלפתי כרטיס וזה גם לא עזר הדריבר לא מזהה את החיבור לטלויזיה עד שאני לא מסמן force detection of my tv וכמו כן אני לא מצליח לסמן extend my windows desktop onto this monitor אני משתמש בדריברים הכי חדשים מאתר המוצר Gigabyte יכול להיות שהכבל ארוך מידי או לא איכותי מספיק? יש אולי איזה תוכנה כמו TV TOOL בשביל ATI?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  10. Started by or_cool,

X2 והאם גם כרטיס 8 יעבוד על לוח של 2?? תודה מראש גברים

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by Boomer,

רציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו. ועוד משהו, מה ההבדל בינו לבין ה-T910BU שגורם להפרש מחירים של כ-250 ש"ח? המסך ישמש ליישומים רגילים ומשחקים בעיקר. F900B T910BU

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני רוצה להזמין את המחשב שלי אבל לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות קיבלתי המלצה כאן על הGeforce FX5900 XTV של albatron אבל לפי מה שאמרו לי בחנות זהו דגם מוחלש של הFX אע"פ שהוא מאפשר VIVO+TV OUT . לאחר מכן שקלתי לקנות את הGAINWARD FX5600 256MB VIVO כאשר המחיר של שני הכרטיסים הוא זהה... נראה לי חשוד ש5900 שמחירו הוא בד"כ 3000 ש"ח עולה שליש מחיר פתאום מה לעשות?@!$@$!@

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by Load,

אז ככה, אחי טס לתאילנד לכמה ימים ואני יודע שמחירי חלקי מחשב שם הם זולים, השיקול הוא האם שווה את הסיכון בגלל שאחי לא מבין כל כך בחלקי מחשב ואני לא בטוח שהוא יוכל לזהות אם האריזה מקורית או לא כי שמעתי שיש שם הרבה זיופים, ??? שאלה- אם אני קונה והכרטיס מתקלקל אחרי שימוש למי אני פונה (נגיד כרטיס של ATI) שאלה- באיזור ה 200-250 $ איזה כרטיס כדי לי לרכוש ( 9800NP או 9600XT) תודה.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by RoyShefy,

מסך מיוחדדד! למשחקים בעיק חדות וצבעים יפים ובעיקר למשחקייייםם!!! 8)

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by bazuka,

שלום... יש לי מסך שהפלאג חיבור שלו קרוע. קניתי פלאג VGA חדש אבל אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש למישהו שרטוט או דרך לעזור לי בזה? אני יודע איך למספר את הפינים אני רק צריך אפילו איזושהיא טבלה שאומרת איזה צבע לאיזה מספר או משהו...... תודה!!! ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by gshoshan,

אני מוציא תמונה מהמחשב בשימוש ב SVIDEO ועל הטלוויזיה יש שני גלים אפורים שיורדים כל הזמן. חוץ מזה התמונה בסדר גמור. כשאני מחבר כבל קצר אז אין את הקווים, העניין הוא שקניתי כבל באורך 5 מטר איכותי מאוד (200 ש"ח) ואיתו הבעיה. הטלווזיה שלי היא לווה אופטה 100 הרץ, 1024*768, PAL-B. מה עושים? איך משנים REFRESHRATE רק לטלויזיה? האם יש השפעה לזה שמסך המחשב עובד ב REFRESHRATE שונה? האם יש השפעה לכך שגם מסך המחשב עובד יחד עם הטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  17. Started by DL,

טוב קיבלתי את המחשב החדש שלי לפני כמה ימים כולל את המסך הזה, אבל יש בו משהו אחד שמעצבן אותי כל פעם שהתצוגה משתנה, כלומר מדוס לווינדוס מווידוס למשחק וכו' , יש בצד ימין למעטה של המסך סמל של רמקול (סמל מכובה אצלי כי אני לא משתמש ברמקול של המסך...) לאיזה שתי שניות ואז נעלם. עכשיו, זה לא כזה מעצבן אבל עדיין יהיה נחמד אם יש דרך שהוא לא יראה את הסמל הזה כל הזמן... מישהו יכול לומר לי אם אפשר לעשות את זה ואיך? דרך אגב, המסך עצמו מעולה, נראה טוב, הצבעים מדהימים יחסית למסך הקודם שלי ועד עכשיו שיחקתי ב Enemy Teritory ו Call of Duty ולא הרגשתי בכלל איטיות של המסך, אפילו לא קצת! עוד דבר מגניב אבל אני חושב שזה במסכי LCD בכלל, ב Call of Duty יש משימות שאתה רואה את השמש, אז זה באמת מס…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by i.k,

האם מישהו מכיר חנות מחשבים שמבצעת טרייד אין כולשהו אם כרטיסי מסך. אני מיתכון שאם אני יביא להם את שלי והם יכולו להוריד לי את המחיר עבור אחד חדש?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by zoloboy,

אני מנסה לבדוק איזה שיטה יותר טובה אבל בcall o duty למשל אני לא מצליח לראות הבדלים גדולים בין 2 השיטות האלה שאין לי מושג מה הן מישהו יכול לישפוך אור על הנושא תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by ביז'ו המוס,

יש לי readon 9600 xt של SAPPHIRE והcore שלו הוא 526 והmemory שלו הוא 324 וזה הdefult. זה אמור להיות ככה?

21. Started by Thorn-Of-Invention,

הוצאתי את הכרטיס והסוקט שעל לוח האם היה מלא באבק. ניקיתי אותו עם בקבוקון לחץ אויר והחזרתי את הכרטיס, ומאז הוא עושה ארטיפקטים בכל משחק, בצורה רצינית מאוד והמשחקים איטיים להחריד. יש מין מריחות של צבע כשאני תופס חלון ומזיז אותו, ובסרטם ותמונות יש נקודות בצבעים משונים שמרצדים ונמרחים. any idea?

22. Started by srami,

מחפש חוות דעת על מסך 17" IIYAMA מדגם LM704UT VISION MASTER PRO 1413 הנמכר במחיר 1170 ש"ח בהשוואה למסכים מקבילים של LG סמסונג ומאג.

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  23. Started by crazy_wow,

האם אפשר להפעיל את ה-(TNT2 (model 64 בחריץ AGP שפועל במהירות של לפחות x4 ? ניסיתי לחפש בגוגל, אבל לא הצלחתי למצוא תשובה רלוונטית

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by americium,

הגעתי ליישורת האחרונה ונשארתי עם שלושת המסכים שבכותרת. אני מתאר לעצמי שאת הנתונים היבשים של כל אחד מן המסכים כולכם מכירים: ViewSonic E90F+SB (or E92F+SB/E95 if available) 19inch - viewable 18inch crt type = shadow mask dot pitch = 0.25mm horizontal frequency = 30-86KHz vertical frequency = 50-180Hz max flicker free = 1600X1200@68Hz recommanded flicker free = 1280X1024@80Hz מחיר = 1400ש"ח (ללא משלוח, אין צורך כי החנות 5 דקות נסיעה מהבית שלי) ViewSonic G90F/FB 19inch - viewable 18inch crt type = shadow mask dot pitch = 0.25mm horizontal frequency = 30-97KHz vertical frequency = 50-180Hz max flicker free = 1920X1440@64Hz recommanded flicker free = 1280X1024@90Hz מחיר = 1600ש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by com555,

התקנתי מערכת הפעלה 2003 גירסת אנטרפרייז הכל עובד חלק חוץ מהג'י פורס 2 של אנ ווידיה הורדתי את הדרייבר של כ' המסך עכשיו אני מחפש את ההופצייה של צפייה הנעשה במחשב על צג הטלווזיה שלי ואני פשוט לא מוצא את זה יש לי יציאה ל-TV הורדתי את הגירסה ל-2003 הבעיה שהגירסה של 2003 היא למעבדי 64 ביט מה ששלי 32 ביט . תעזרו לי בפתירת הבעיה המתסכלת הזאתי תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.