עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by barakuda69,

שאלה עבור חבר שלום כאשר אני טוען את הגירסא האחרונה של הדרייבר של ATI HD5770 במערכת הפעלה WIN7 64BIT חוקית המערכת עולה ובשלב מסויים המסך נעלם. המחשב ממשיך לעבוד ויש את צליל העליה של ה WINDOWS אך אין מסך. אם מכבים באעזריות ומדליקים אותה התופעה. לאחר מספר פעמים רואים מסך. כשעולים ב SAFE MODE עם VGA SUPPORT יש מסך. הסרתי את טעינת הדרייבר וטענתי גירסה ישנה יותר אך עכשיו אני מקבל מסך כחול 0X00000116 atimpag.sys טענתי שוב את הדרייבר האחרון אך הבעיה חזרה כשלא טוענים שום דרייבר המחשב עולה בסיידר ויש מסך לוח: GA-P35-S3G מעבד: Q6600 זיכרון: KINGSTON 4 GGB DDRII 800MHZ זזולוציית מסך נמוכה ככה שהבעיה לא בתמיכה ברזולוציה גבוהה יש למישהו רעיון , פיתרון תודה

2. Started by APPC,

שלום וברכות לכולם. כפי שאתם מבינים אני חדש בפורום (הודעה ראשונה). ז"א - אני צפוי לעשות טעויות של מתחילים בכללי הכתיבה בפורום... אנא סבלנותכם תתקבל בברכה (וגם קבלת פנים חמה - 70c?!) שאלתי: האם יש בסידרת כרטיסי המסך של ATI HD5X תצורה ע"י יצרן כלשהוא שבה יש חיבור לטלוויזיה CRT? האם אפשר ע"י מחבר כלשהוא או פיתרון אחר לחבר את המחשב ל-TV שיש לה חיבורי קומפוננט, קומפוזיט ו- S-Video באמצעות אחד מכרטיסי HD5X? יש לי TV של טושיבה 34" עבה (70 ק"ג...) וחשבתי על כרטיס מסך HD5670. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by sh_idan,

שלום ! אני עומד לקבל בעוד שבוא מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה ורציתי לברר אם הוא טוב אם אתם יכולים להגיד לי לאיזה כרטיס למחשבים נייחים הוא דומה נאי אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  4. היי, אני נמצא בארה"ב ואני קונה פה מחשב נייד והייתי רוצה שמשחקים חדשים ירוצו עליו בקונפיגורציה בינונית\בינונית פלוס. סתם לידע כללי זה המחשב: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220572 אז רק רציתי לדעת מה זה אומר Dedicated? ולשאול איך הכרטיס הזה: ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB DDR2 VRAM Dedicated Card TODA RABA

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by DarkFire,

כפי שראיתי פירסמו פה כמה הודעות שגויות על ה R 600 אז ככה שנהיה יותר ברורים xbitlabs אחד האתרים הטובים לבדיקת ביצועים אז זה מה שקיבלתי משם http://www.xbitlabs.com/images/news/2007-01/ati_r600_benchmarks_1.png] http://www.xbitlabs.com/images/news/2007-01/ati_r600_benchmarks_2.png] שלא יטעו אותכם !!!! יום טוב לכולם

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by AtR,

3DGod או Terjen גנבתי לכם את הג'וב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33784 אם זה נכון, אז ATI ממש שיחקו אותה כמו שרובינו יודעים ATI נהגה לייצר כרטיסי מסך בעלי מס' צינורות עיבוד נמוכים ממספרם של הכרטיסים המתחרים מבית NV וכן עכשיו הוכיחו את עצמם בארכיטקטורת ליבה חדשה לגמרי עם מספר צינורות עיבוד מרשימים למדי ;Dי

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by E-tay,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה וברור לי שאני לא יוכל לנצל את היכולת המקסימלית שלו עם הלוח הזה.. אבל אני רוצה לדעת כמה זה משמעותי... איך אני ירגיש את זה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by White Raven,

תודה רבה לכולכם !!! אני כנראה הולך על ה- nvidia geforce fx 5900XT מקווה לשיפור טוב! ושוב תודה לכולכם!!!! [glow=blue,2,300]ATI Radeon 9600XT AGP 8X 2Heads 128MB DDR DVI + TVOUT ATI Radeon 9600XT AGP 8X 2Heads 128MB DDR VIVO ATI Radeon 9800SE AGP 8X 2Heads 128mb DDR DVI + TVOUT[/glow] ??? ??? ??? ??? אני צריך להחליף כרטיס מסך אני צריך לבחור אחד מהנ"ל עד יום שישי!!! ;D לפי מה שהבנתי הם עולים כל אחד[glow=yellow,2,300] $189 $222 $225 [/glow] בהתאמה. בבקשה הסבירו לי מה ההבדלים בין הם ומי מהם עדיף??? תודה מראש white raven . p.s : א שמח לקבל הצעות נוספות בכרטיסים השונים מ- ATI Radeon תרגישו חופשיים להציעה את כל העולה ברוחכם בתווח המחירים הללו כול עוד ז…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by רן.ט,

יש לי את הכרטיס הזה וכתוב פה באתר שיצאו דרייברים חדשים אז מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איזה אני צריך להוריד כי אני לא מבין בזה??

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by lp1969,

שלום, קיניתי אתמול כרטיס מסך RADEON 2400 XT התקנתי דרייברים חדשים שהורדתי מ ATI תצורת מחשב: XP PRO המחשב מחובר למסך מחשב ולטלויזיה רגילה בחיבור SVideo-Composite השימוש של המחשב הוא בעיקר לראות סרטים ולכן יש חשיבות גדולה לחיבור לטלויזיה. הטלויזיה מזוהה אבל כאשר אני מנסה לעשות enable למסך השני בכרטיס אני לא מצליח. זה עושה לשניה enable ומייד מחזיר ל disable. זה ממש מייאש כי כבר עשיתי את זה הרבה פעמים עם כרטיסים אחרים ואף פעם לא הייתה בעיה שלא נפתרה ע"י הורדת drivers חדשים או קינפוג נכון. במקרה זה ממש אין לי כיוון. לעזרתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by lev-27,

החלטתי להשמיש מחשב ישן זרוק בארון ולהפוך אותו ל-HTPC. מדובר במעבד Athlon XP Mobile שיעבור OC אגרסיבי, כרטיס מסך 1650PRO ו-1GB זיכרון DDR1 400MHZ. המחשב יתמודד ב-100% עם 720P, אבל מה עם 1080P? יצליח או לא?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  12. שלום, אני חדש בפורום. מה קורה? יש לי את המחשב הבא: E6600 no OC ATI Radeon 1950XT 2G RAM Motherboard: Gigabyte 965P - DS3P יש לי מארז Achilles + הספק. יש לי את הדרייבר הכי עדכני שום פריט במחשב לא עבר OC אני משחק במשחקי FPS כמו CSS והמשחק נתקע לי פה ושם, אחרי שזה נתקע 3 פעמים אני צריך לעשות ריסט. למי שמכיר אז שאני מרנדר סרטים עם Virtualdub היה לי FPS Rendering rate של 7 ועכשיו ירד לי ל 0.6 וזה עובד ממש גרוע, כנ"ל ה Sony Vegas כל הזמן נתקע ללא סיבה, דיברתי גם עם מומחים בתוכנה. טמפ' הכרטיס מגיעה ל 61c ועכשיו עומדת על 53c (למרות שזה אוורסט אז אני לא בטוח). הכרטיס נקי מאבק. אין לי ווירוסים או Spyware. הכרטיס תקין ככל הנראה. תודה מראש לכל העוזרים, אני צריך עזרה כמה שיותר מהר. א…

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by vid170,

למה לקנות את ה8600 כאשר ה 2600XT עולה פחות הנה כאן ב- ש"ח 603 (http://www.skypc.co.il/pl_product~37455~8~0.htm) ומציג ביצועים גבוהים בצורה משמעותית מה8600 (לפכות במבחנים בTOMSHARDWARE), שלא לדבר על HDMI וVIVO למה במפרטים ה-2600 נעדר?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by ofir981988,

למערכת של dual core e5400, זיכרון 2GB השימוש העיקרי משחקים באינטרנט ומשחקים קלים איזה כרטיס עדיף ולמה? מבחינת ביצועים ומחיר?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  15. Started by eXpire,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד עם התקנת הדרייבר שלי לכרטיס המסך שלי לפני שנתחיל מישהו מכיר בכלל את הכרטיס 4830 HD? אף פעם לא שמתי עליו ולא מצאתי אותו כמעט בשום מקום... ועכשיו לעניין,כבר פעם 6 אני מנסה להתקין את הדרייבר לכרטיס המסך שלי ובכל פעם הוא נותן לי שגיאה במהלך ההתקנה : Application Install : install package failure הבעיה הזאת צצה מבעיה קודמת שהיא שיש לי באגים ויזואליים ונמאס לי מהם אז החלטתי להתקין את הדרייב מהחדש. כרגע התקנתי את catalyst 10.8 hotfix לפני זה היה לי 10.9. כמו 10.9 גם ה 10.8 נותן אותן בעיות: לאחר שכל ההתקנות הסתיימו אני לא מצליח לפתוח את ה control center שאפשר להגיע עליו ע"י האפשריות מקש ימין בעכבר על שולחן העבודה אני לוחץ הוא עושה רושם שהוא טוען …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Director,

שלום, ראיתי שיש בעיות עם ה-4950 HD . לא מריץ קריסיס טוב, בעיות בהפעלה וכו . אפשר חוות דעת על 2 הכרטיסים ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  17. Started by LiorZi,

יש הבדל של כ-50 שקל פחות לטובת ה-sapphire האם יש הבדל בינהם? או שפשוט עדיף לי לקנות את הזול מבינהם?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by aviv00,

http://www.tomshardware.com/news/ati-radeon-4800,5223.html מחירים: 4850 256MB GDDR3 sub-$200 The 4850 512MB GDDR3 $229 4850 512MB GDDR5 $249-269 4870 1GB GDDR5 $329-349 4870 X2 $499 תאריך יצור להמונים: Our sources indicate that the launch is only weeks away מספר שבועות זיכרון: GDDR5 צורך הספק 30 אחוז פחות מ GDDR3 ככה שנראה כרטיסים שצורכים פחות מ 200 W בקיצור יש למה לחכות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by AboveBeyond,

שלום לכולם , ברשותי כרטיס מסך 5670 ati radeon הכרטיס בערך בן שנתיים נראה לי בדקתי טמפ' לפני כמה ימים ראיתי שבעבודה רגילה הוא סביב 49-50 והמאורר שלו עובד ב45% הגברתי את מהירות המאורר ע"י speedfan ל100 , והטמפ ירדה ל43 הבעיה היא שיש רעשי אורר מציקים האם הטמפ 49-50 רגילה לכרטיס זה?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  20. שניהם באותו המחיר, איזה חברה עדיפה? אם אני לא טועה הצלחתי לראות של Sapphire יש יציאת HDMI, לגביי הGigabyte אני לא ממש בטוח. http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1274 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1265 תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. או שזה יותר מידי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by boten,

יש לי ATI Radeon 7000 ומסך LG 775FT , חלונות 98. רוב היישומים הם טקסטואלים (גלישה, תכנות, כתיבה) ועיבוד תמונה ועריכת וידאו. חושב להחליף ל LCD (סמסונג 730B). רזולוציה נוכחית 1024X768 וכאשר מנסה להחליף ל 1280X1024 המסך נראה "רועד" כי קצב רענון מקסימלי לכרטיס הוא 85. האם ב- LCD עם חיבור DVI (שקיים בכרטיס) וברזולוציה 1280X1024 יהיה בסדר?

23. Started by ruff stuff,

הי אני שוקל לרכוש כרטיס מסך חדש מה אתם אומרים על הכרטיס הזה his ati radeon 7000 64 mb? אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך והייתי שמח לקבל עזרה. בנוסף אני שוקל לרכוש מסך lcd שיתאים לכרטיס החדש עם יציאת dvi המסך הקיים שלי הוא סמסונג 753 dfx והוא איתי מ 2002 האם ה dvi הוא באמת הכרחי או שאפשר להסתדר גם בלי? מודה לכם מראש . מקווה שהפעם הכותרת יותר אינפורמטיבית.

24. Started by master,

היי אנשים, מהו כרטיס המסך הטוב ביותר מבין שניהם ?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by hagai,

ההתלבטות היא אם לקנות את הכרטיס המקורי מתוצרת ATI או את הכרטיס של גי'גה בייט מבוסס על אותו צ'יפ.

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.