כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
אני הולך להוציא על הכרטיס: NVIDIA GeForce FX 5900-Asus V9950 TD 2000 ש"ח הכרטיס נותן את התמורה הבאה: All-new CineFX 2.0 engine DDR memory with 256-bit bus and AGP 8X interface ASUS proprietary online GameFace technology DirectX 9.0 & OpenGL 1.4 nView multi-display technology High valued software bundle Memory Clock 850MHz Engine Clock 400MHz Max.Resolution 2048x1536x85Hz שווה את הכסף??
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן קניתי 9800SE AIW של הרקולס ואני רוצה להשתמש באופציות שלו לכרטיס טלויזיה והטיונר וכו' וכו'... הבעיה שאין לי מושג איזו תוכנה עושה מה ואין לי מושג בקשר לכלום. הייתי שמח אם מישהו שיש לו את הכרטיס או שיודע היה מסביר לי איך אני עושה כל דבר ומה אני יכול לעשות בדיוק... נ.ב- לא ניסיתי אומגה, הכל עובד לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות, שהכרטיס יתחיל לא לסחוב קצת אז ננסה. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום רב, למיר הציעו לי את המסך הזה כתחליף לסמסונג 959NF, אשר לא נמצא במלאי. מה דעתכם? האם הוא שווה 2029 שקלים? איך הוא בהשוואה לסמסונג? בתודה מראש, עדי.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה (GF 4 Ti 4200), איזה כבל אני צריך ולאן לחבר אותו בטלוויזיה?
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מתוך ה-FAQ: אם כך מדוע מצוין כאן שיש לכרטיס 128MB? זאת טעות ב-FAQ או בדף המוצר?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אהלן. יש לי G FORCE 4 440 MX (כן זה חרא תתמודדו עם זה!!) עכשיו... יש לי את הnView הזה של nVidia ובמאפיינים שלו זה אומר שיש לי כרטיס מסך G FORCE 4 440 MX X4 אבל האמת היא שיש לי X8 לפי מה שהבנתי הצוואר בקבוק בכלל מאפשר רק X4......... אז זה לא משנה אבל בכל זאת הנה כמה תמונות.... אם זה כן משנה את רמת האיכות אפשר לסדר??
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדון 9600xt 3d 256mb מפנדה אפשר להזמין את זה של החברה גיגה כיוב אצל ksp אפשר להזמין אותי דבר של ספיר הבעיה היא שאצל פנדה זה לא זמין יקח להם די הרבה זמן לשלוח העם יש סיבה מיוחדת שכדי לחכות לגיגה כיוב או לקנות את זה של ספיר? הם שווים בביצועים, בקיצור שווה לי?
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=1459 האם הוא שווה משהו למרות מחירו המשעשע? מה מטרות הכרטיס? משחקים\עריכה גראפית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אז בסדר, בלי פילטרים הוא כרטיס HIGH END אמיתי, בדרך כלל בין 9800NP ל9700P... ועם פילטרים הוא מציג יותר FPS מ9600XT. אבל אם מתחשבים באיכות תמונה, שיידרים, DX9 וכו' אתם באמת חושבים שהוא עדיף על 9600XT? מצפה לתגובות, מוישל'ה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לאחר קריאה ומס' שאלות בפורום בנושא לקנית כרטיס מסך חדש, בשעה טובה מוצלחת (ובמסגרת התקציב הנכון) קניתי R9600 pro ulta שעובד יופי. אז תודה רבה על התמיכה והתשובות המקצועיות. תומר
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
קניתי כרטיס sapphire 9600xt לפני שבוע ב ksp ולא קיבלתי שובר ל HL2, ולא רק זה, קיבלתי אותו גם בקופסא של Gainward 5700 fx, סלחתי על הקטע של הקופסא, אבל ברגע שראיתי שלא קיבלתי איתו את ה Half Life 2 התעצבנתי. התקשרתי לחברה והם טוענים שבגרסאות ה OEM מקבלים רק את הכרטיס ולא את השובר איתו. האם זה נכון גם בקשר לחברות אחרות? מישהו פה קנה את אותו כרטיס ב OEM וקיבל שובר? האם דפקו אותי???
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה BENCH נעשה על מערכת כזו : מעבד ATHLON XP 1600+ לוח אם 7VTXE של גיגהבייט זיכרון של 384 (שני סטיקים) וכרטי מסך GF2 MX 440 והתתוצאה היתה 2841 מה עליי לשדרג או להוסיף או כל דבר אחר כדי לעלות בביצועים ןמה הם תוצאות טובות במבחן זה ? תמונה מצורפת!~!
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
Hello people if one of u guys n gals have a geforce fx 5200, 5600, 5700 or 5800 can u please backup your vga bios and send it to me or post it here so i can download it ? im making a new nvidia bios editor and i need some biosesssssssss my email is nirshoval1@bezeqint.net please use "fx bios" in the massage header or my firewall will not let it pass. thank you
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בנתיים אין לה ממש שם אבל מי שיצר אותה ידוע בכך שיצר את הסקריפטים ל 9500 ל9700 ועוד. תיאורטית היא יכולה לקבוע את המהירות המקסימום שהכרטיס יכול להגיע ליבה וזיכרון. היא לא באה בהתקנה רק לעשות unzip. תוכנה נחמדה קלה לשימוש וקטנה מומלץ. כמעט שכחתי את הלינק http://www.ocfaq.com/atitool/ATITool_0.0.12.zip ומי שרוצה דיון עליה ב hard forum http://www.hardforum.com/showthread.php?s=66e6f2f1391067b5b1ff5741d9ed8e0f&threadid=693352&perpage=15&pagenumber=1 אני מקווה שהיא תהיה שימושית לכם כמו שהיא לי.
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GAINWARD GeForce FX 5200, איך אני יכול לבדוק את מעלות החום שלו ? היה בסיקור פה: http://www.guru3d.com/article/Videocards/88/6/ נכנסתי לHidden Features Patch, והיה כתוב שם שהם עדיין לא הצליחו להפעיל את האפשרות הזאת! אז איך הם בדקו ? אם למישהו יש פאץ' שפותח את זה או משו שבודק, בבקשה תביאו לי! תודה מראש!! נ.ב לא יודע אם זה מחוייב לרשום פה את המפרט, אבל שיהיה: Intel P4 2GHz 400mhz TYAN Trinity 510 S2266 256+512 DDR-SDRAM GAINWARD GeForce FX 5200 WINDOWS XP
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש לי 768mb ddr pc2100 לוח שתומך בagp x4 axp 1800+ palamino
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין כרטיס מסך radeon 9800 pro של ATI שעולה 1850 ש"ח ובין כרטיס radeon 9800 של sapphire שעולה 1600 ש"ח. לשני הכרטיסים יש זיכרון בגודל 128MB. מה כדאי לקנות אם לא משנה לי המחיר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל מגיע לי "תתחדש". לאחר שהתקנתי את המסך, ב- setting/advanced/monitor רשום "plug and play monitor" ולא רשום את הדגם שברשותי. (XP PRO) . האם כך זה גם אצליכם?
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
טוב, אז ככה.. רכשתי לפני קצת יותר מחודש מסך SAMSUNG 959NF למסך הראשון היו כמה וכמה בעיות: טקסט לא חד, בעיית CONVERGENCE (במיוחד עם הצבע אדום), פיקסל שרוף ורעשים של חשמל סטטי שהמשיכו אפילו 15 דקות לאחר כיבוי המסך (רעש של טפטוף מים). בא אליי טכנאי של חיון (היבואן), הביא מסך - היו לו אותם בעיות CONVERGENCE אז אמרתי שאני לא רוצה מסך חדש כזה אז הוא ארז את המסך החדש וברח. אחרי חודש ואחרי צלצולים רבים לכל מיני נצגים בחברה (אנשי מכירות, אנשי שירות, מנהל אבטחת איכות - השירות בחיון הוא מזעזע!!! רק מנהל אבטחת האיכות עזר במידת מה) הביאו לי אחרי כמעט חודש (!!!) מסך חדש (שאני הייתי צריך לנסוע לנתניה בשביל לקחת אותו). הסתכלתי עליו והחלטתי לקחת את המסך בכל אופן. האיכות שלו הרבה יותר טובה…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד... והתוצאה שהתקבלה היא : 12,488 מה אתם אומרים? איך היא נראית לכם? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב AMD 2.2 512 זיכרון 80 ג"גה והכי חשוב TI4200 אם יצאית תמונה וכנסת תמונה אז ככה אני רוצה להעביר את הסרטים ולערוך אותם אז אם איזה תוכנה לעשות את זה בשביל גם שזה לא יתפוס הרבה כול כך (אני רוצה שבערך שעה צילום הייה 500 מגה) הבעיה היא שבשבילי האיכות זה הכי חשוב לפני הכול כי זה סרטים שלי בחו"ל ואני רוצה לצרוב את זה בסוף ב VCD ולשמור את זה (כדי שאני יכול לראות את זה בכיף ב DVD) אז בנתיים מה שהצלחתי להעביר לא היה באיכות טובה מדי בשבילי אני רוצה יותר טוב האיים בכלל כדי לי לקנות עוד כרטיס מיוחד שיעביר לי לתוך המחשב (אני מוכן להשקיע כסף כי יש לי יותר מ 50 שעות צילום לערוך) המצלמה שאני משתממש אין לה יצאה USB או משהו דומה רק בננה ואם אני ישיג מצלמה כז…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מסכים: triniton ומסך lcd. כרטיס המסך שלי הוא GForce 2 GTS 64mb v7700 . שמתי לב שיש בכרטיס יציאת vga ושיש עוד יציאת vga על המחשב (מחוץ לכרטיס) יש לי גם מתאם מוזר שנשאר לי עוד מהימים שהיה לי מקינטוש, שצד אחד שלו הוא AGP והצד השני מוארך וצר יותר (2 שורות שבאחת יש 8 חורים ובשניה 7) במסך lcd אין עוד כניסה חוץ מזו של הVGA. בtriniton יש שתי כניסות VGA. זה כל מה שיש לי. השאלה היא אם אני יכול לחבר את שני המסכים למחשב כך שאוכל להפוך אותם למסך אחד רחב? אם לא, (כך נראה לי) איך כן אפשר לחבר אותם? בתודה רבה מראש לכל יועץ עצה ולכל מורה דרך באפלה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי . יש לי את ה9600P של gigabyte ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס מסך ראיתי את מושג הזה כאשר כרגע הוא נמצא על 5sec עם אופציה לשינוי................ מה זה אומר ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי G4MX440 הבאתי GFX5200 ולא ראיתי שינויים (רק הגראפיקה קצת יותר טובה, המשחק עדיין לא עובד יותר מהר) עכשיו המחיר של הATI RADEON יקר לי מידי (אין עלי אלף שקל מיותרים) שראיתי את ה FX5700 המחיר התחיל לרדת קצת 900-800 שקל שראיתי את הרדאון 9600 של FIC המחיר ירד ל 700 שקל לא מספיק לי חחח אין לי מזומנים להשקיע במחשב כרגע ראיתי רדאון 9200 של גיגהבייט ב400 או 500 שקל (ההבדל ב100 שקל זה חיבור Vivo, למה לאזעזל שאני ישלם על זה 100 שקל..) השאלה בכלל איך האיכות של כרטיס כזה זול.. (זה המחיר של ה FX5200 שלא הראה תוצאות מי-יודע-מה.. )
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-