עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Max00,

הזמנתי היום ב KSP מחשב, אז ביקשתי GTX 260 ו P31, המוכר אמר לי שהכרטיס לא ינוצל במלואו ובגלל זה כדי לקחת P43 שתומך בחיבור 2.0... אז הקשבתי לו ולקחתי P43. האם באמת יש שינוי בין P31 ל P43 עם כרטיס מסך שכזה?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by omerha,

השאלה היא : כל עוד שהVPU RECOVER מופעל בכרטיסי ATI הכרטיס לא יכול להפגם או שקראו דברים כאלה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  3. שלום לכולם, חג שמח. יש לי את המחשב הנ"ל, כפול ליבות, כל אחת 3.0 GHZ. יש לו כרטיס מסך ONBOARD עם זיכרון של 1G. אני רציתי לדעת אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חזק כי אני רוצה להרית משחקים כמו MAFIA 2 וכו'... האם ניתן להרכיב על מחשב כזה כרטיס מסך רגיל? או שצריך משהו מיוחד?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yniq,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב, ומתלבט לגבי כרטיס מסך. הדרישות: הממשק: PCI-E צריך להכיל TV-out, ורצוי DVI (לעתיד) הביצועים: אני לא גיימר. וכמובן - המחיר כמה שיותר זול. מה אתם אומרים על: Gigabyte GV-RX30S128D :? מצאתי באזור 340 ש"ח אולי יש הצעות אחרות? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by stropic,

מאחורי כרטיס המסך איפה שכל החיבורים יש שם מתג כזה של TURBO לשים את זה על ON או OFF? לא הבנתי מזה עושה זה ממהיר תכרטיס מסך? זה הורס אותו אם זה ממהיר?

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  6. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 370 NITRO DUAL-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E איך הכרטיס מסך הזה? אני חושב אולי להביא אותו אשמח להמלצות שלכם.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by yfbr,

האם מישהו יכול לאשר או להזים את השמועה לפיה מסכי פריוויו ומאג הינם מוצר זהה שרק משווק תחת שמות שונים ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by madix,

שלום, לחבר שלי יש מחשב יחסית ישן (4 שנים) שהתחיל לעשות בעיות עם הכרטיס מסך. בעליה של המחשב יש כל מיני סימנים מוזרים על המסך, ואחרי שה-Windows עולה יש BSOD אחרי כמה דקות עם הודעה על בעיה בדריוור של NVidia. הוא ניקה קצת את המחשב מאבק, ניסה להתקין דריוורים חדשים, ואחרי שזה לא עזר הצעתי לו לקנות כרטיס מסך חדש (אין לנו אחד חלופי לבדוק שזה הבעיה היחידה). השאלה היא, איזה כרטיס מסך היום שווה ערך או יותר טוב מ-GeForce 8500GT, בסביבות ה-200-300 ש"ח? המסך ברזולוציה של 1680x1050 והדבר הכי כבד שהוא מריץ זה Starcraft 2. תודה!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by Trin1ty,

שלום . רק אתמול שידרגתי את ה8600GT המיושן שלי לGTS450 החדש . עכשיו הכרטיס עצמו גרם לבעיות רבות : אינטרנט איטי ולפעמים גם שאר המערכת . משחקים רצים בקושי ( קרייסיס WARHEAD על HIGH רץ בין 5-10 FPS . COD:MW2 על הגדרות מקסימליות , רץ שונה כל פעם . פעם רץמעולה על בין 70 - 120 FPS , ופעם על 20 FPS עם נפילות ובעיות SOUND . שאר המערכת : Q6600 Intel p35 4GB ספק כוח - HuntKey 550 צוואר בקבוק אין סיכוי שיש , הספק כוח חדש ונאמר לי בחנות שהוא יחזיק בקלות GTS 450 הדרייביר החדש של נוודיה ( 260.63 ) פשוט איום ונורא , משחקים לא רצים , אינטרנט איטי ושאר הירקות , ככה שהתקנתי את הדרייבר שבדיסק . מה יכולה להיות הבעיה ? כרטיס תקול ? לוח אם שגורם לצוואר בקבוק ? או אולי ספק כוח בי…

• 39 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. ומה ההבדל בין 7600GS 512MB לבין X1650 512MB כי הם אותו מחיר בערך... ואיזה כרטיס מסך חזק ל AGP X8 אני יכול לקנות עד 700 שקל לא יותר !! תודה

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by shaharyog9090,

אני קונה מחשב בסביבות 3000 אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אחי טוב!! PCI-Express x16 GeFORCE 6600GT 128mb ddr3 8500GT 512mb 2DVI 7600GS 512MB DDR2 8600GT 256mb 2DVI ATI X1650PRO 256MB ddr3 7600GS 256mb hdtv tvAti 9600xt w/256mb AGP ATI PowerColor Ati 9800 w/256mb se dvi Ati 9800 128mb 256bit x700xt 256mb x800gto256m 256bit ddr3

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by itai_1813,

שלום חברים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למטרות גיימינג, התקציב שלי מתחיל ב-800 ש"ח אך אם קיימת אפשרות להביא כרטיס טוב יותר בצורה משמעותית אז אני מוכן לשלם עד 1000 ש"ח. תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

http://pch.co.il/docs/pd-1459998379.htm 5900 עם כאלו זכרונות וקירור מים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי אוסף קלטות חשוב מאוד ואני חייב להעתיק אותם לCD או DVD כמה שיותר מהר, ??? אני חייב שההקלטה תהיה באייכות הטובה ביותר וכמובן כנ"ל לגבי האייכות SOUND, בידוע לי שמן הסתם מדובר ברכישות שנעות מתחום ה- 400ש"ח ומעלה... אודה על כל עזרה והמלצה. בתודה רבה 123HAIM10

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. Started by yuvalfr,

מכיוון שאני עומד לרכוש מסך LCD, רציתי לדעת יותר על התופעה הזו "פיקסלים שרופים". קודם כל, איך לזהות אותם? כשמסתכלים על המסך הפיקסלים השרופים זה פשוט נקודות בצבע מסויים? שנית, עד כמה הם מפריעים לעבודה השוטפת? ואיך להימנע מהיווצרותם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by Roeebaeloha,

שלום, קיבלתי כרטיס GTX 1080 ויש לי מסך 1080P, אני רוצה לעשות מבחני ביצועים וכו' ברזולוציה של 4K. הבנתי שאני צריך לעשות רזולוציה מזוייפת וכך עשיתי, 1440P עבד אחלה אבל 4K לא המסך שחור ומידי פעם מציג תמונה לשניה ומחשיך חזרה, אני משתמש בכבל HDMI, האם ל-4K אהיה צריך כבל DP? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SuB,

שלום! במשחקים רבים ששיחקתי בהם (בעיקר משחקי פעולה, שבהם אזורים חשוכים ומוצלים) שמתי לב שהצבעים אצלי ממש כהים. זה בא לידי ביטוי בזה שאני לא מסוגל לראות כלום כשאני במקום חשוך, והאויבים מנצלים את היתרון והורגים אותי. במשחקים החדשים קיימת האפשרות להבהיר את התצוגה, אבל במשחקים מעט ישנים היא לא קיימת, וגם הייתי רוצה שההבהרה תהיה אוטומטית. לכן, רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לקבוע את הבהירות רק במשחקים ובישומים מחוץ לעבודה ב-WIN. אני יודע שקיימת אפשרות בהגדרות של Nvidia לשינוי הבהירות אבל כשאני מעלה אותה לרמה שטובה במשחקים, השולחן עבודה נהיה בהיר עד כדי כך שגוונים בהירים הופכים ללבן. ניסיתי גם לשנות בהגדרות של nvidia את הבהירות תחת הקטגוריה : "חפיפת וידאו.." וזה לא פעל. תוד…

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  20. Started by nec_000,

סקירה אודות הדגם המלא עם 8GB זכרון - טריה ישר מהתנור: http://www.eteknix.com/sapphire-nitro-rx-480-oc-8gb-graphics-card-review/ תקציר מנהלים: ה OC שהגיעו אליו הוא 1360mhz ... אמנם לא מדובר פה במפלצת שחשבנו שתהיה (בעקבות הדלפות מטעות) עם 1400 פלוס MHZ ו/או 2560 ליבות פתוחות, קרי לא כרטיס שמהיר ב- 20 אחוז מגרסת הרפרנס, אך בהחלט בוסט נחמד של 5-7% בביצועים מעל גרסת הרפרנס, שמציב מענה הולם בהחלט ל- GTX1060 (שהושק לפני מס' ימים בלבד) ומציבה אותו ראש בראש מולו, כלומר די מוחק את הפער הביצועי שהיה בינו לבין גרסת רפרנס 480. מבחינה פרקטית חברים הבינו, אין שום משמעות לפערים ביצועיים באזור אחד ספרתי של אחוזים לכאן או לכאן, …

21. Started by gania23,

רציתי לדעת מה זה ואיך בדיוק הוא משפיע על הביצועים.... וגם מה הפירוש של זה באנגלית...

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום אז כמו שאמרתי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 2000 שקל + - מה שחשוב לי שיהיה על סלוט של פיסיי אקספרס שיהיה חזק כמה שאפשר (שיריץ משחקים חדשים על פול רזולוציה ללא תקיעות) ושהוא כבר יבוא מהמפעל עם קירור מסיבי עליו שאני לא אצתרך להרכיב לו לבד אני לא רוצה להתעסק בזה. אני לא מתכוון לעשות לו OC אבל בחום של הארץ גם במצב עבודה רגיל הכרטיסים האלה מתחממים יתר על המידה ולכן חשוב לי לקנות כרטיס שכבר היצרן עשה לו מודינג מסיבי כמה שאפשר מה שעוד חשוב לי שתיהיה לו יציאת hdmi כי אני מתכוון לקנות מסך תואם לזה ה??????24 אינץ של דל בכל אופן אם יש לכם דגם מסויים להמליץ לי אני מאוד אשמח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. Started by WN,

היי רציתי לשאול מה היכולת שאליה הרדאון 9600 xt יכול להגיע עם אוברקלוקינג, ואיך אפשר לשפר את הביצוע שלו בכל דרך חוץ מלפרק דברים בכרטיס?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. אני חושב שהכותרת דיי ממצאת את עצמה...

• 4 תגובות
    • 7.5k צפיות
  25. Started by benyben,

שלום. להבנתי, כרטיס מסך הוא כרטיס בעל מעבד יעודי, שמתמודד עם כל ה"עניינים" הגרפיים א-ב-ל, אנחנו גם יודעים שלא חייבים להתקין כרטיס גרפי. לכן מתבקשת השאלה: כאשר כרטיס גרפי יעודי לא מותקן, האם זהו המעבד (CPU) עצמו שעליו מוטלת גם המטלה הזאת (של ה gpu)? אם כן - מדובר על תפקיד מאוד משמעותי, לא? ומכך יוצא שאפילו התקנה של כרטיס גרפי הכי "מאעפן" (סליחה), תעזור פלאים. לא? מצד שני, יצא לי כבר להסתכל על מעבד מסוים (Pentium) ולשים לב שיש ליבה גרפית חיצונית (נפרדת). אז.... מה קורה שם בדיוק? :s05: תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.