כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,973 דיונים בפורום זה
-
עזבו תמפרט שלי ;D פשוט תגידו איזה כרטיס חזק יותר למשחקים. CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO או GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אני רוצה ללכת מחר לקנות אחד מהם אך אני מחכה להמלצות ממכם תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO בן כשנה ועד היום ראיתי סרטים בלי בעיה דרך חיבור המחשב לרסיבר עם כבך S-VIDEO איכותי. לפני מספר ימים התחלתי לראות מן גלים כאלו על מרקע הטלויזיה תוך כדי צפייה. וזה מאוד מפריע . האם הכרטיס המסך נדפק? יכול להיות שמה שדפק אותו הוא שכל פעם שאני רוצה לראות סרט אז אני משנה את הגדרות הרזולוציה של המסך כך שיתאים לגודל הטלוויזיה ובנוסף גורם לכך שיראו את התמונה רק על הטלויזייה ולא גם בטלויזיה וגם במחשב ( שידור תמונה יחיד.) ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס שמתאים ל XP ואין שום שינוי . מה יכול לגרום לזה להדפק, זה אמור להיות כרטיס מספיק חזק ובטח לא כזה שידפק כל שנה . יש מצב שזה שכל פעם שינוי ההגדרות דפק את הכרטיס , אולי זה משהו בהגדרות ? זקוק לע…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות לחבר שלי מתנה- את המשחק pro evolution 2009, אבל הבנתי שהכרטיס מסך שיש לו כרגע לא יכול לתמוך במשחק. יש המלצות על כרטיס מסך שיתאים למשחק הזה? מה אני צריכה לבדוק במחשב אצלי?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 775FT כבר שנתיים של חברת LG ממש תענוג של מסך, אפשר לשבת עליו שעות ולא להתעייף. האם כדאי להחליפו במסך חדש או שהוא יספק את הסחורה ולא יהיה הבדל משמעותי ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה סביר, בטווח מחירים של 200-400 ש"ח. המטרה היא העברת תוכן של קלטות וידאו ישנות למחשב (ומשם לצרוב ל DVD). (אגב, אם מישהו יודע כיצד עושים זאת ללא כרטיס טלויזיה, אשמח מאוד לדעת, כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5500 לוח האם EPRX EP-8RDAE, מעבד ADM +2500, אחד ג'יגה זכרון) 2. מה בדיוק נותן לי כרטיס טלויזיה (פרט לצפייה בטלויזיה דרך המחשב) ? האם זה גם כרטיס עריכת ווידאו, או שכרטיס עריכת ווידאו זה כרטיס נפרד לגמרי ? 3. מה אני יכול לקלוט דרך כרטיס הטלויזיה ? (אפשר לחבר לממיר של YES ?) תודה !
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הליבה הגראפית שעליה מתבססים כמה מהדגמים המשתלמים ביותר של AMD לא השתמשה עד כה במלוא הפוטנציאל שלה יותר משנה לאחר ההשקה של ה-Radeon R9 285 המוצלח,ב-AMD מודים סוף סוף כי ליבת ה-Tonga (שכיום מכונה גם Antigua) שערכה את הופעת הבכורה שלה בו, והמשיכה לאחר מכן ל-Radeon R9 380 ול-Radeon R9 380X בדור הנוכחי – כוללת למעשה בקר זכרון בממשק של 384 ביט, אשר ממנו נעשה עד היום שימוש אך ורק ב-256 ביט. לא ברור מדוע לקח ליצרנית זמן רב כל כך להודות בנתון (אחרי הכל מיתוגים מחדש של דגמים והתאמת ליבות לרמות מחיר שונות הם משהו שנפוץ בעולם ה-GPU כבר שנים רבות), אך המשמעות היא שיש לכאורה סיכוי בלתי מבוטל לכך שהליבה הזו תמשיך איתנו גם לדור הבא, דור ה-Arctic Islands, שם תמצא את מלוא היכולות…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הכרטיס החדש שלי (9600GT של Palit) אבל אני רואה שמותקן DX9 ולא 10 וכשאני מוריד גרסא הכי מעודכנת של DX מהאתר של ווינדווס הוא עדיין נשאר ב9. למה זה? מה לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי הלך לחברה שאנחנו קונים מהם חלקים למחשב ושם המליצו לו על מסך MAG LT865A, אבל אני לא יודע איך הוא ביחס למסכים אחרים. המסך הוא 18" עם איכות תמונה טובה (אני עובד עליו כרגע), אבל אני לא ראיתי מסכים של יונדאי או בנק ואת איכות התמונה שלהם. אפשר קצת פרטים עליו ואם הוא שווה? המחיר שמציעים לי כרגע הוא בסביבות 3000 (לא שאלתי, אבל אם זה חשוב אני אשאל).
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הזמנתי היום ב KSP מחשב, אז ביקשתי GTX 260 ו P31, המוכר אמר לי שהכרטיס לא ינוצל במלואו ובגלל זה כדי לקחת P43 שתומך בחיבור 2.0... אז הקשבתי לו ולקחתי P43. האם באמת יש שינוי בין P31 ל P43 עם כרטיס מסך שכזה?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
השאלה היא : כל עוד שהVPU RECOVER מופעל בכרטיסי ATI הכרטיס לא יכול להפגם או שקראו דברים כאלה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח. יש לי את המחשב הנ"ל, כפול ליבות, כל אחת 3.0 GHZ. יש לו כרטיס מסך ONBOARD עם זיכרון של 1G. אני רציתי לדעת אם אני יכול לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חזק כי אני רוצה להרית משחקים כמו MAFIA 2 וכו'... האם ניתן להרכיב על מחשב כזה כרטיס מסך רגיל? או שצריך משהו מיוחד?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב, ומתלבט לגבי כרטיס מסך. הדרישות: הממשק: PCI-E צריך להכיל TV-out, ורצוי DVI (לעתיד) הביצועים: אני לא גיימר. וכמובן - המחיר כמה שיותר זול. מה אתם אומרים על: Gigabyte GV-RX30S128D :? מצאתי באזור 340 ש"ח אולי יש הצעות אחרות? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מאחורי כרטיס המסך איפה שכל החיבורים יש שם מתג כזה של TURBO לשים את זה על ON או OFF? לא הבנתי מזה עושה זה ממהיר תכרטיס מסך? זה הורס אותו אם זה ממהיר?
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 370 NITRO DUAL-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E איך הכרטיס מסך הזה? אני חושב אולי להביא אותו אשמח להמלצות שלכם.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לאשר או להזים את השמועה לפיה מסכי פריוויו ומאג הינם מוצר זהה שרק משווק תחת שמות שונים ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב יחסית ישן (4 שנים) שהתחיל לעשות בעיות עם הכרטיס מסך. בעליה של המחשב יש כל מיני סימנים מוזרים על המסך, ואחרי שה-Windows עולה יש BSOD אחרי כמה דקות עם הודעה על בעיה בדריוור של NVidia. הוא ניקה קצת את המחשב מאבק, ניסה להתקין דריוורים חדשים, ואחרי שזה לא עזר הצעתי לו לקנות כרטיס מסך חדש (אין לנו אחד חלופי לבדוק שזה הבעיה היחידה). השאלה היא, איזה כרטיס מסך היום שווה ערך או יותר טוב מ-GeForce 8500GT, בסביבות ה-200-300 ש"ח? המסך ברזולוציה של 1680x1050 והדבר הכי כבד שהוא מריץ זה Starcraft 2. תודה!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום . רק אתמול שידרגתי את ה8600GT המיושן שלי לGTS450 החדש . עכשיו הכרטיס עצמו גרם לבעיות רבות : אינטרנט איטי ולפעמים גם שאר המערכת . משחקים רצים בקושי ( קרייסיס WARHEAD על HIGH רץ בין 5-10 FPS . COD:MW2 על הגדרות מקסימליות , רץ שונה כל פעם . פעם רץמעולה על בין 70 - 120 FPS , ופעם על 20 FPS עם נפילות ובעיות SOUND . שאר המערכת : Q6600 Intel p35 4GB ספק כוח - HuntKey 550 צוואר בקבוק אין סיכוי שיש , הספק כוח חדש ונאמר לי בחנות שהוא יחזיק בקלות GTS 450 הדרייביר החדש של נוודיה ( 260.63 ) פשוט איום ונורא , משחקים לא רצים , אינטרנט איטי ושאר הירקות , ככה שהתקנתי את הדרייבר שבדיסק . מה יכולה להיות הבעיה ? כרטיס תקול ? לוח אם שגורם לצוואר בקבוק ? או אולי ספק כוח בי…
-
- 39 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
ומה ההבדל בין 7600GS 512MB לבין X1650 512MB כי הם אותו מחיר בערך... ואיזה כרטיס מסך חזק ל AGP X8 אני יכול לקנות עד 700 שקל לא יותר !! תודה
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בסביבות 3000 אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אחי טוב!! PCI-Express x16 GeFORCE 6600GT 128mb ddr3 8500GT 512mb 2DVI 7600GS 512MB DDR2 8600GT 256mb 2DVI ATI X1650PRO 256MB ddr3 7600GS 256mb hdtv tvAti 9600xt w/256mb AGP ATI PowerColor Ati 9800 w/256mb se dvi Ati 9800 128mb 256bit x700xt 256mb x800gto256m 256bit ddr3
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למטרות גיימינג, התקציב שלי מתחיל ב-800 ש"ח אך אם קיימת אפשרות להביא כרטיס טוב יותר בצורה משמעותית אז אני מוכן לשלם עד 1000 ש"ח. תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://pch.co.il/docs/pd-1459998379.htm 5900 עם כאלו זכרונות וקירור מים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אוסף קלטות חשוב מאוד ואני חייב להעתיק אותם לCD או DVD כמה שיותר מהר, ??? אני חייב שההקלטה תהיה באייכות הטובה ביותר וכמובן כנ"ל לגבי האייכות SOUND, בידוע לי שמן הסתם מדובר ברכישות שנעות מתחום ה- 400ש"ח ומעלה... אודה על כל עזרה והמלצה. בתודה רבה 123HAIM10
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מכיוון שאני עומד לרכוש מסך LCD, רציתי לדעת יותר על התופעה הזו "פיקסלים שרופים". קודם כל, איך לזהות אותם? כשמסתכלים על המסך הפיקסלים השרופים זה פשוט נקודות בצבע מסויים? שנית, עד כמה הם מפריעים לעבודה השוטפת? ואיך להימנע מהיווצרותם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-