כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, קורה במשחק BF3 לאחר משחק של 20-40 דקות בד"כ. עד לפני שבוע היה לי 6870 במשך שנתיים ולא היתה שום בעיה. בנוסף לקפיאות\קריסות, גם הfps המינימלי ירד (יחסית ל6870) למרות שאני משחק על אותן הגדרות (Lowest על 1080p). עם ה6870 היה לי מינימום 55 fps, עם ה7870 זה לפעמים יורד ל40, שזה תמוה בעיני במיוחד כשה7870 חזק בהרבה. אך עם כל זה עניין הfps הוא די שולי כרגע. פירוט של כל מה שכבר ניסיתי: 1. מחיקת דרייברים והתקנה מחדש (13.12 / 13.9 / 14.1b) אחרי ניקוי עם sweeper. 2. משיטוט באינטרנט מצאתי המלצות להסיר את כל גרסאות ה- Net Framework. ולהתקין מחדש. 3. היו המלצות עם הסברים מפורטים על ערכי reg של ATI שכדאי לנקות - בוצע לפני כל התקנה מחדש של הדרייבר. אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח לשמוע…
-
- 38 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ומידי פעם הדרייבר פשוט קורס, איך זה מתבטא? נגיד הרזולוציה של המסך שלי 1680*1050 אז פתאום הוא קופץ לי ל 600*800 ולא נותן לי להחזיר בחזרה לרזולוציה הגדולה? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
farcry 4 קורס לי קבוע אחרי כמה דקות של שימוש. הסרתי את הדרייבר במצב בטוח עם ddu, חזרתי דרייבר אחד אחורה, שניים אחורה, שלוש אחורה.. מחקתי והתקנתי מחדש את המשחק דרך uplay, עשיתי תיקון קבצים... כלום. במשחקים אחרים עובד כמו שצריך, תוצאות 3dmark תקינות.. במחשב השני שלי עם 7950 עובד חלק.. יש מצב שזה בעיה של הכרטיס מסך? או של המערכת הפעלה? אני עם 10, 64 ביט מתסכל שעם מערכת חזקה כמו שיש לי המשחק הזה לא עובד, אני ממש רוצה לשחק אותו נורמלי.. אשמח לעזרה! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב תראו, כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, הכרטיס שלי 1950PRO של SAPPHIRE מתחמם.. ברור לי שזאת בעיה ידועה, וכבר הלכתי לחנות שלי, והתקינו לי כרטיס קירור... בחורף הטמפ' בסדר, אך בקיץ קיימת התחממות... ההתחממות היא בזמן משחק... למרות נסיונות של ניקיון המחשב, והעלאת מהירות המאווררים הבעיה נמשכת... אז עשיתי בדיקה... בזמן מנוחה הטמפ' היא 60 מעלות, ובעת הקריסה 74... השאלה שלי היא מדוע הכרטיס קורס כל כך מוקדם- בטמפ' של 74 מעלות? בעבר הטמפ' במנוחה הייתה 74 מעלות... ניסיתי לבטל את VPU RECOVER, ופשוט המחשב נתקע ולא קרס.. לא הלכתי לפורום קירור מפני שאני לא מבקש שתמצאו לי פיתרון לקירור הכרטיס, אלא שתעזרו לי עם עניין הקריסה המוקדמת. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב... אז רק עכשיו הוחלף לי הMB עקב תקלה... לאחר שקיבלתי את המחשב יש בעיה במשחקים... לאחר דקה של משחק, המסך פשוט מזוהה כאילו המחשב כבוי, אך המחשב פועל (שומע רעש)... בדקתי בATITOOL ו-Scan artifacts (או איך שלא כותבים), ואותו דבר קרה לאחר 6 שניות... מה זה יכול להיות? כ.מ:: 1950PRO תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי את הכרטיס הישן שלי (9600XT) במחשב העוד יותר ישן שלי ( 2.4 וגיגה זכרון) ומאז המחשב קורס במשחקים מסויימים. RED ALERT 3 מפעיל את הGPU ריקוברי איך שאני מתחיל משחק חדש (עם הכרטיס הישן זה פעל, אבל נורא לאט) ויש משחקים שהוא עושה למחשב ריסט ויש כאלה שפועלים ללא בעיות. יש למישהו רעיון? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי PNY GTX570, הוא היה בבדיקה לפני שבועיים אצל RSM (נפילות FPS ב-BF3) ולא זוהתה שום תקלה. ויש לי כרגע בעיה, אני לא יודע מה קורס אם זה ה-כ.מסך או הדרייבר כשאני סתם משוטט לי באינטרנט ושומע שירים פיתאום אני שומע כזה תקיעה בקול ואז מסך שחור ואז הוא חוזר חלקית כשאין באפשרותי ללחוץ על שום דבר - רק לעשות ריסטרט למחשב. או שלפעמים הוא נתקע ואז רושם לי שההתקן הגראפי קרס ושיחזר עצמו משהו כזה ואז הוא רושם את הגירסה של הדרייבר. לפני כמה דקות זה קרה ועשיתי ריסט ולאחר דקה במחשב זה שוב קרה. המחשב חדש פחות מ-4 חודשים אצלי ! RSM אמרו לי לבוא ולהחליף לחדש, אם אני הולך אז אני יילך כי יש לי עוד בעיה עם OC, אז זה כבר פחות משנה. אבל יש דרך לנסות לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב חדש, אך כרטיס מסך Sapphire dual-x r9 280x משומש מTMS. התקנתי דרייברים והכל מאתר היצרן כשורה, אני עם המחשב כשבוע, והספקתי לשחק call of duty ו battlefield 4 בcall of duty בערך בין חצי שעה- לשעה של משחק, אני פתאום מקבל מסך שחור וזה נתקע שם. גם כשאני מנסה להיחלץ חזרה לוינדוס עם מקשים אני לא מצליח. רק ריסט למחשב עוזר. בBF4 זה קרה לי רק פעם אחת, אחרי מספר שעות משחק. האם בוודאות זה מראה על בעיה בכרטיס מסך? התקנתי דרייברים 14.4 מהאתר של AMD והתקנתי דרייברים לכרטיס קול מהאתר של הלוח אם. חשוב לציין שאני לא חווה האטה במשחק אך המאורר של הכרטיס מסך מאוד רועש לאורך כל המשחק. בנוסף, כאשר חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי לכניסת חשמל של הכרטיס את החיבורים הבאים: 6 + 2 מכבל אחד…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לאחר התקנת כרטיס מסך Gigabyte Geoforce GTX960 התכנה קורסת לאחר יבוא וידאו בפורמט mp4 אולי יש למישהוא פתרון לבעיה. מערכת ההפעלה היא windows 7 ultimate 64 מעבד I7 עם 16 גיגה זכרון.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן,התחדשתי ב1080 GTX ובזמן משחקים יש לי קריעות מסך מציקות מאוד,גם עם VSYNC מופעל,איך פותרים את הבעיה המציקה הזו? אני משחק ברזולוציה של 1080P כרגע עם מסך של 60 הרץ.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. בזמן האחרון קורת לי תופעה של קריעת מסך לא משנה מה אני עושה,יש לי 760GTX שבקרוב ישודרג,כל משחק שאני משחק יש קריעת מסך למרות שיש VSYNC מופעל ,ומן הסתם שגם ביצעתי את המדריך המפורסם באתר למניעת קריעת מסך,עם D3Doverrider. ממה יכולה להגרם הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. חיברתי שלושה מסכים למערך ה-crossfire שלי אך לא עם רזולוציות תואמות. המסך המרכזי האמצעי הוא 1920x1080 ואילו השניים הקיצוניים ברזולוציה של 1680x1050. אני רואה מין פס של קריעת תמונה באמצע המסך תמיד, גם על הדסקטופ וגם באמצע משחק. הכל זז חלק חוץ מקריעת התמונה הזו, העלתי סירטון: הכל זז חלק ואפילו בסביבות 62 fps, לא להתייחס למסך השמאלי שהצבעים שלו לא היו מכוונים. האם זה בגלל שהרזולוציות לא תואמות או בגלל שהמסך האמצעי 21.5 אינץ והשניים בצדדים 22.5?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך תקציבי לא חייב להראות תקציבי? באסוס מכינים גרסה עסיסית במיוחד של ה-Radeon RX 480 החדש של AMD כרטיס המסך Radeon RX 480 נוצר כדי להיות צנוע, תקציבי ופשוט. נראה שבאסוס לא ממש מסכימים לקונספט הזה. יש כמה עובדות בשטח שגורמות לכמה מהנדסים לחשוב על שינוי התדמית של ה-RX 480 ממוצר צנוע-מימדים למפלצת של ממה. תמונות דלפו אל הרשת של כרטיס המסך RX 480 STRIX. סדרת ה-STRIX היא סדרת גיימינג מתקדמת של כרטיסי מסך מאסוס. סדרה זאת זוכה לקירור מתקדם במיוחד וגם שקט. שימו לב, בקירור זה תמצאו לא פחות משלושה מאווררים שמכסים גוף קירור מאסיבי הכולל צינורות נחושת ומניפות אלומיניום. בעוד שכרטיס מסך זה מוגדר במעטפת חום של 150 וואט, כבר למדנו שהוא עובר אותה ולמעשה מציג צריכת חש…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך Mag 770FD המיקום שלו בחדר שלי במצב כזה שבין 6 ל-7 בבוקר יש עלוי קצת קרני שמש רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בו ועד כמה? הדרך היחידה להימנע מקרני השמש היא לסגור את השלבים ואז קצת חשוך :\ במידה וזה עקרוני אם יש רעיון יותר טוב מה אני יכול לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי את ה GTX460 גרסת I-Chill , כאשר אני משחק NFS:hot persiut 2 בהגדרות הכי גבוהות ב 1680X1050 במסך 22" לא רואים את המשחק הכי יפה.. יש ארטפקטים במהלך המשחק , גיליתי שהכרטיס מגיע ל 70מעלות (במאמץ מלא) שזה כנראה יותר מידי... איך זה יכול להיות שמשחק כזה מקשה על כרטיס כזה?? (כאשר חיברתי את הכרטיס ליחידת קירור נפרדת שבניתי הוא הגיע ל 48 מעלות במאמץ מלא והמשחק רץ יפה וחלק..) הכרטיס ללא OC , איך זה שהוא לא עומד בדרישות המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אוהב משחקי מחשב ברשת (BF2 ) ויש לי מעבד של AMD 3000 64BIT 2x512mb זיכרון וכרטיס מסך AGP fx5200 256mb ואני מחפש משהו זול בסביבות 950 ש"ח, משהו שיחזיק לאורך זמן ויתן ביצועים גבוהים למשחקים עתידנים ועד למחשב הבא. ואני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך בדגם: 6600GT AGPx8 אבל הבעיה שאחרי שחיפשתי והסתכלתי בפורמים ונסיתי להבין אני עדיין בהתבלטות קשה. בנוסף מצאתי משהו משונה ומוזר ויכול להיות שיש כאן טעות (באתר של פנדה) כרטיס מסך מדגם: Point Of View GeForce 6800 128MB TV OUT.DVI AGP ¤699.00 כי הכרטיסים של - 6600GT מתחילים מ- 850 ש"ח ומעלה. השאלות שלי: 1) איזה חברות אתם ממליצים לי לקנות ואם אני יבחר ב- 6600GT Leadtek, Gigabyte ועוד..... (הזולות ביותר עד 950 ש"ח). 2) מה …
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מספר רבעונים של פריחה גדולה מסתיימים בכאב ראש עבור מפתחת השבבים עם קריסת הביקוש לכרטיסי מסך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה! התוכנה של הכרטיס מפעילה אותו אבל היא מאוד מאטה את המחשב אני חושב שזה בגלל שהתמונה שמוצגת עוברת בעיבוד של המעבד (אני יכל לצלם את התמונה עם המקש שמעתיק את התמונה שבמסך לזיכרון להומת סרט וידאו רגיל שבו רואים רק שחור כשמצלמים את המסך) האם יש תוכנה שתוכל להחליף בצורה טובה יותר את התוכנה שקיימת אצלי עכשיו?(אם כן איך קוראים לה) חשוב לציין: הכרטיס טלויזיה מזוהה במחשב כמצלמת אינטרנט (למשל במסנג'ר אני יכל לעשות שליחת מצלמה לתמונה מהכרטיס)
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם... מפאת חוסר מקום "שידרגתי" את עצמי למסך LCDחדש (סמסונג 710N). הבעיה שלי היא שנורא קשה לי להתרגל למסך, התקנתי דריוורים וניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות. קשה לי להגיע לתוצאות שמספקות אותי. הטקסט נראה מוזר-הלבן בוהק-נראה כאילו הפונט שונה-ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכר אפילו... ישנן תוכנות/עזרים/מדריכים שיכולים לעזור לי (ואני בטוח שלאחרים)? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ניסיתי... רציתי... הזמנתי מחנות אחת, ואח"כ מעוד אחת.... בשתיהן אמרו שיגיע תוך יום יומיים, בחנות הראשונה חיכיתי שבועיים, לא הגיע, ואז הזמנתי מהשניה, והיום שמעתי משתיהן שהכרטיסים האלה לא יהיו יותר. בכלל! :-\ אגב, אחת החנויות (רמז.. אפשר למצוא בזאפ..) עדיין מפרסמת - בצורה די חצופה לדעתי - שהיא כן מוכרת אותו. למרות שאין להם אותו והם טוענים שהוא לא יהיה יותר (!) אז הבעיה.. היא שיש לי לוח AGP וממש לא בא לי להחליף לוח. מילא ה-300 ש"ח על הלוח החדש, אבל להתחיל להתקין מחדש את כל המערכת.. 3 ימים של פירמוטים והתקנות... לא בא לי. וחוץ מזה, אם אין אותו ב-AGP הגיוני שלא יהיה גם ל-PCI (למרות שלא בדקתי). מישהו יכול להוסיף מידע? :'(
-
- 13 תגובות
- 755 צפיות
-
-
השקת הנייד הראשון עם Arc A730M במזרח ממשיכה לספק לנו תובנות מסקרנות אודות המיזם השאפתנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לא ממזמן שיקחתי בRAINBOW SIX VEGAS וחשבתי שאני גבר P: כי קניתי כרטיס מסך מעולה! לפני שנה! אח.. פתחתי את הריינבו, ובום! איכס! אני משחק ב800X600, איטי ומסריח.. למישהו יש המלצה טובה לכרטיס מסך חדש עד 1,000 שח? שמעתי שגם יוצא טכנולוגיה חדשה, ואולי שווה לחכות עם הכרטיס ואז אוכל לקנות את הכרטיסים עכשיו בחצי מחיר?? ועוד משהו,יש לי ג'יגה זיכרון, האם יכול להיות שמשחק תופס חצי ג'יגה זיכרון?! שווה לקנות עוד ג'יגה?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ati radeon 9500pro bba directx 9 win xp שהוסרו ממנה כל השרידים שמצאתי שייכים לnvidia aperature size:128mb agp synchronization (או משהו כזה) :disabled תבינו, פריימים יש מספיק - הבעיה היא לא מחסור בפריימים אלא פשוט קפיצות , ומה שהכי מעניין שבגרפיקה של directx7 אין קפיצות בdirectx 8,9 - כן... שהתקנתי את הווינדוס הזו והיה לי אז את הGF - היתה לי אותה בעיה ואין לי שמץ של זיכרון איך נפטרתי מהבעיה ... רעיונות מישהו? :-\ (לפני שארים ידיים ואתקין win חדש)
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המצב כשהייתי עם nVIDIA היה ברור הרבה יותר, עכשיו אני לא כל כך בטוח בקשר לראדון 8500 שלי, איזה דרייבר הכי כדאי, בהנחה שהוא מתוצרת ג'יגהבייט... ???
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הכרטיס הזה כדאי? מתי הוא יגיע לארץ? מה יהיה מחירו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-