כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
פתחתי את אותו אשכול בדיוק בפורום אודיו וקולנוע ביתי אבל אני די בטוח שזה מתאים גם לכאן חיברתי בין המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI ולא היה לי סאונד בחנות שקניתי את הכבל אמרו לי שבגלל שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני צריך לחבר בין הכרטיס מסך ללוח אם (נדמה שהוא אמר לוח אם)\ עושים את החיבור עם כבל SPDIF הלכתי לחנות שהם יעשו לי את החיבור , חזרתי לפני שעה אבל עדיין אין לי סאונד בטלוויזיה נכנסתי להגדרות אודיו ושם היו לי שלושה חיבורים SPEAKERS HEADPHONES Digital Audio (S/PDIF) הפכתי את הDigital Audio (S/PDIF) לראשי אבל עדיין אין סאונד בטלוויזיה מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
יש פה השוואה רצינית ומכובדת . אמנם 22 עמודים ,אבל למי שמשקיע הרבה כסף שייקח כמה דקות ויתחיל לקרוא http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/msi8800gts-640.html
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.5GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤750 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤361 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤710 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 …
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
טוב כמו שהכותרת אומרת, לא אחפור יותר מידיי אבל אני מחפש להחליף את מערך כרטיסי המסך שלי - GTX 570 1.2GB 2way SLI. המחשב שלי כרגע כולל 8GB DDR 3 i7 2600k 3.4GHz 570 GTX SLI GIGABYTE Z68 אנערף כמודרבורד הכל נקנה בערך בסוף 2011 - 2012 בכל מקרה, אני מחפש כרטיס מסך שייאפשר למחשב הזה לרוץ כמו סוס לשנתיים שלוש הקרובות ואני מתלבט איך לשדרג .. בהתחלה כמעט הזמנתי את ה980GTX אבל שמעתי שבזמן הקרוב (מאוד) יוצאים כרטיסי מסך חדשים של NVIDIA וAMD ואני מסתכל על ה980TI או על החזקים של AMD שאני לא בדיוק בטוח מה קורה שם. בכל מקרה אם מישהו יכול להסביר פחות או יותר מה אני מחפש אני אשמח לעזרה, מתי זה יוצא, כמה זה יעלה (בערך) ומה עדיף ברמת העקרון לעשות. אני מאמין שאני יכול לגרד תקציב של 3500 שח …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה זה פועל על 100 fps אבל זה נראה לי שזה פועל על 60 hz וזה ממש כואב בעיניים........ מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הדריבר ForceWare 158 החדש של אנוידיה מציג תמיכה ב8800GS. אין כלום על 8800GS, לכן כדאי לחכות שיתפרסמו דברים מקור: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5219
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס HD4350 אבל אני מתלבט בין החברות.. ההבדל במחיר הוא 30 שקל שזה שולי.. 240\270 ש"ח לספייר יש "הייפר ממורי" שהבנתי שזה כאילו מכפיל את הזיכרון הקיים.. ואסוס פשוט מעולים בכל מה שהם עושים.. ועוד משהו.. המטרה העיקרית של הכרטיס היא למען צפייה בסרטי HD כאשר במסך שלי יש כניסת HDMI. הבנתי שלNVIDIA יש טכ' שנקראת CUDA שתומכת בעיבוד הסרט על הכרטיס מסך.. האם אם כך שווה לקנות כרטיס שלהם? אם כן איזה דגם עדיף? חשוב לי לשמור על מחיר נמוך בכל זאת.. תודה! מה לדעתם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מסרטה של canon mv700 ויש לי חומר שהסרטתי על הקלטת. יש לי חיבור של DV במצלמה. איזה כבל בדיוק אני צריך לקנות והאם צריך גם כרטיס כלשהו למחשב?
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כולם דיברו על 17 לאפריל אך מתברר שרק יצאו דגמים חדשים מישהוא יודע מתי יהיו ירידות מחירים של אנוידיה או כבר היו
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש מסך CRT בגודל 17" בין האיכותיים שקיימים בשוק- עד 1400 שקל. כרגע יש לי מסך 15 אינץ לפני איזה 4 שנים של מאג בדגם: MAG INNOVISIOM XJ500T. זה מאג טרינטרטון. המסך עובד מצויין אבל הוא לא שטוח והוא קטן, ולפעמים יש רעידות אבל לא משהו רציני. האם בכלל כדאי לי להחליף מסך? דרך אגב תמונות שלו אני אשלח אחרי הצהריים.
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי שאלה, אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי הצעה למפרט עם הכרטיס מסך : nVIDIA GeForce GT210 1024MB T.C/HDMI אני לא מחפש משהו מטורף וחזק אלא משהו סביר שיריץ לי טוב משחקים כמו - NBA2K10,PES10,COD אז רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה יספיק לי ויריץ טוב את המשחקים האלה??
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יצרנית שלישית מצטרפת למועדון הספקיות של כרטיס ה-Radeon Fury החדש של AMD לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מצטרפת-לחגיגות-powercolor-משיקה-כרטיס-radeon-fury-משלה/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?%20threadid=62222
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי כבל של RCA באורך 10 מטר... חיברתי אותו עם מתאם של tv out לחיבור RCA לכרטיס מסך ואת הצד השני לטלויזיה.... כשהפעלתי את הטלויזיה ראיתי תמונה בשחור לבן... אז ניסיתי לשנות במחשב בין סוגי ה pal ו ntsc אבל עדיין התמונה נשארה בשחור לבן... כשחיברתי את המחשב עם כבל RCA אחר, כן היה צבע. אז בדקתי את הכבל החדש בין הטלויזיה לוידאו והוא עובד מצויין.... וכששוב חיברתי אותו למחשב עדיין הוא הציג שחור לבן... ניסיתי גם לחבר את הכבל מהמחשב לוידאו ואת הוידאו לטלויזיה, אבל עדיין ראו שחור לבן הרצתי חיפוש בפורום וההודעה היחידה שהתקרבה לפיתרון התייחסה לכרטיסים של nvidia ולי יש ATI redeon 9200 של Sapphire .... אם מישהו חושב על איזשהו משהו שיכול לעזור אז שיכתוב בבקשה... :'( :'( תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב הנייד, Lenovo Z580, עם win 7 64bit יש לי שתי כרטיסי מסך במחשב ופה מתחילה הבעיה, הראשון הוא Nvidia Geforce GT 630M 2G והשני הוא Intel HD Graphics 4000, כשאני פותח את "מנהל ההתקנים" המחשב מזהה את שתי הכרטיסים, אבל כשאני מגיע לחלון של "רזולוציית מסך" ולוחץ על "הגדרות מתקדמות" אני רואה את התמונה הבאה: http://i47.tinypic.com/23rjrdz.jpg לפי התמונה אני מבין(תקנו אותי אם אני טועה), שהמחשב כרגע משתמש בכרטיס המובנה של Intel, ולא בכרטיס של Nvidia, דבר שמאוד הורס לי את חווית השימוש במחשב(משחקים וכו'..) אני גם לא יכול לעדכן את הדרייברים של ה GT 630M, כי ההתקנה של הדרייברים לא מזהה את ה GT 630M בתור הכרטיס הפעיל כרגע. למה זה קורה ואיך אני גורם למחשב לעבוד…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עזבו תמפרט שלי ;D פשוט תגידו איזה כרטיס חזק יותר למשחקים. CONNECT3D Radeon X850 Pro 256MB GDDRIII + DVI + VIVO או GAINWARD GEFORCE 6800GS 256MB AGP אני רוצה ללכת מחר לקנות אחד מהם אך אני מחכה להמלצות ממכם תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO בן כשנה ועד היום ראיתי סרטים בלי בעיה דרך חיבור המחשב לרסיבר עם כבך S-VIDEO איכותי. לפני מספר ימים התחלתי לראות מן גלים כאלו על מרקע הטלויזיה תוך כדי צפייה. וזה מאוד מפריע . האם הכרטיס המסך נדפק? יכול להיות שמה שדפק אותו הוא שכל פעם שאני רוצה לראות סרט אז אני משנה את הגדרות הרזולוציה של המסך כך שיתאים לגודל הטלוויזיה ובנוסף גורם לכך שיראו את התמונה רק על הטלויזייה ולא גם בטלויזיה וגם במחשב ( שידור תמונה יחיד.) ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס שמתאים ל XP ואין שום שינוי . מה יכול לגרום לזה להדפק, זה אמור להיות כרטיס מספיק חזק ובטח לא כזה שידפק כל שנה . יש מצב שזה שכל פעם שינוי ההגדרות דפק את הכרטיס , אולי זה משהו בהגדרות ? זקוק לע…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות לחבר שלי מתנה- את המשחק pro evolution 2009, אבל הבנתי שהכרטיס מסך שיש לו כרגע לא יכול לתמוך במשחק. יש המלצות על כרטיס מסך שיתאים למשחק הזה? מה אני צריכה לבדוק במחשב אצלי?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT 775FT כבר שנתיים של חברת LG ממש תענוג של מסך, אפשר לשבת עליו שעות ולא להתעייף. האם כדאי להחליפו במסך חדש או שהוא יספק את הסחורה ולא יהיה הבדל משמעותי ?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה סביר, בטווח מחירים של 200-400 ש"ח. המטרה היא העברת תוכן של קלטות וידאו ישנות למחשב (ומשם לצרוב ל DVD). (אגב, אם מישהו יודע כיצד עושים זאת ללא כרטיס טלויזיה, אשמח מאוד לדעת, כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5500 לוח האם EPRX EP-8RDAE, מעבד ADM +2500, אחד ג'יגה זכרון) 2. מה בדיוק נותן לי כרטיס טלויזיה (פרט לצפייה בטלויזיה דרך המחשב) ? האם זה גם כרטיס עריכת ווידאו, או שכרטיס עריכת ווידאו זה כרטיס נפרד לגמרי ? 3. מה אני יכול לקלוט דרך כרטיס הטלויזיה ? (אפשר לחבר לממיר של YES ?) תודה !
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הליבה הגראפית שעליה מתבססים כמה מהדגמים המשתלמים ביותר של AMD לא השתמשה עד כה במלוא הפוטנציאל שלה יותר משנה לאחר ההשקה של ה-Radeon R9 285 המוצלח,ב-AMD מודים סוף סוף כי ליבת ה-Tonga (שכיום מכונה גם Antigua) שערכה את הופעת הבכורה שלה בו, והמשיכה לאחר מכן ל-Radeon R9 380 ול-Radeon R9 380X בדור הנוכחי – כוללת למעשה בקר זכרון בממשק של 384 ביט, אשר ממנו נעשה עד היום שימוש אך ורק ב-256 ביט. לא ברור מדוע לקח ליצרנית זמן רב כל כך להודות בנתון (אחרי הכל מיתוגים מחדש של דגמים והתאמת ליבות לרמות מחיר שונות הם משהו שנפוץ בעולם ה-GPU כבר שנים רבות), אך המשמעות היא שיש לכאורה סיכוי בלתי מבוטל לכך שהליבה הזו תמשיך איתנו גם לדור הבא, דור ה-Arctic Islands, שם תמצא את מלוא היכולות…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הכרטיס החדש שלי (9600GT של Palit) אבל אני רואה שמותקן DX9 ולא 10 וכשאני מוריד גרסא הכי מעודכנת של DX מהאתר של ווינדווס הוא עדיין נשאר ב9. למה זה? מה לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי הלך לחברה שאנחנו קונים מהם חלקים למחשב ושם המליצו לו על מסך MAG LT865A, אבל אני לא יודע איך הוא ביחס למסכים אחרים. המסך הוא 18" עם איכות תמונה טובה (אני עובד עליו כרגע), אבל אני לא ראיתי מסכים של יונדאי או בנק ואת איכות התמונה שלהם. אפשר קצת פרטים עליו ואם הוא שווה? המחיר שמציעים לי כרגע הוא בסביבות 3000 (לא שאלתי, אבל אם זה חשוב אני אשאל).
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-