עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoram1,

מעונין לקבל המלצה למסך lcd למשחקים וסרטים ( אני יודע crt יותר טוב) עד 2500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. המפרט שיש כרגע הוא יצרן Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB יצרן Asus M2A-VM HDMI יצרן Kingstone 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 יצרן WD 160GB SATA II WD1600AAJS יצרן Gigabyte Nvidia Geforce 8400GS 256MB (Up To 512MB) Retail אוקי אז ברצוני כרגע להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס שיתן תמורה מקסימלית לכסף שאני מוכן להשקיע ושיתאים למפרט הזה תודה רבה לעוזרים (אני אישית מעדיף את NVIDIA) אך לא שולל כל אפשרות אחרת

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  3. שלום חברים, ברשותי מחשב נייח עם כרטיס מסך 9400GT, רכשתי יחד עם זה מסך טלוויזיה של xerox. מאז ההתקנה לא משנה עם אני מתקין אות כל הדרייברים הנחוצים של כרטיס המסך אני לא מקבל על המסך תצוגה מלאה של הדברים, לדוגמא אני לא רואה כלל את תפריט ההתחל בWindows XP, מישהו נתקל בבעיה כזו? או יכול לתת לי כיוון במה אני צריך לבדוק? אני מחבר את המחשב בכבל DVI לHDMI... תודה רבה רבה....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by harara,

שלום. קניתי שלשום את הכרטיס ג'יפורס 6600GT של XFX. הזמנתי טכנאי שירכיב לי(קניתי גם ספק חדש). עכשיו, האדיוט לא מחק את הדרייברים שהיו לכרטיס הקודם, אלא הרכיב את הכרטיס עליהם. כשראיתי שהביצועים גרועים מחקתי את הדרייברים האלה(שהיו של הכרטיס הישן ושהטכנאי לא מחק) והתקנתי חדשים, אבל עדיים הביצועים לא מי יודע מה. את פאר קריי 1.3 הוא לא מריץ לי טוב, את COD הוא מריץ לא מי יודע מה, ודום3 בגלל קטסטרופה. חשוב להדגיש שהבעיות הן עם קצב פריימים, ולא בעיות בתמונה כמו מריחות, כתמים וכד'. אני רוצה להיות בטוח- הבעיה היא בתוכנה ולא בחומרה, נכון? אם הטכנאי לא היה מרכיב טוב את הכרטיס, איך זה היה מתבטא? מפרט: P4 2.8 256X2 MB RAM 400 DDR לוח אם של MSI, די טוב, אני לא זוכר ת'שם.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  5. היום קיבלתי מסך חדש L1750B (אז מזל טוב לי) עכשיו הגדרתי אותו לרזולוציה המירבית שלו 1280x1024 והאתרים פשוט נראים חתוכים באמצע יש לציין שזה בכל האתרים, פה, ב TL, bit tech, בכולם :\ וד"א מה אתם אומרים על המסך? [attachment deleted by admin]

• 49 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום רציתי לדעת מהן מהיריות הסטוק של הליבה והזיכרון של כרטיס המסך 7300gs תודה מראש

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by HF Integrale,

המסך שלי הוא LG 19 אינצ' מדגם Studioworks 995e. לפני משהו כמו חודש התחילה לי בעיה: מדי פעם, המסך הופך למטושטש כאילו שאני מוריד את המשקפיים...בהתחלה חשבתי שבאמת נדפקו לי העיניים, אבל שאלתי אחרים אם גם הם רואים מטושטש והם אמרו שכן. חשבתי שזה וירוס - ובדקתי, זה לא וירוס. זה קורה באופן אקראי לחלוטין. אם זה קורה ואני ישר מכבה אותו ומדליק אחרי 3 - 5 שניות - אז זה מסתדר. למשהו יש רעיון מה קרה למסך שלי ? (הוא בסך הכל בן 3 שנים). תודה HF

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by JoeBlack,

היי חברים. תודה על העזרה בתרד הקודם. אני מוגבל בכסף ורציתי לדעת, בשביל משחקים רגילים ולצורך אפשרות לשחק בתקופה הקרובה, האם אפשר להסתפק ב - GForce 6200 של Innovation ב - 320 ש"ח או להשקיע עוד קצת ולעבור ל - Geforce 6600LE של Gigabyte ב - 470 ש"ח??? אני לא רוצה להשקיע יותר ומעדיף לחכות עוד שנה שאקנה מחשב חדש עם כרטיס מסך יותר טוב. מה אתם אומרים??? האם יש כרטיסים מקבילים של ATI באותם מחירים???

• 13 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by Jhonta,

טוב אז כרגע זכיתי ב BFG 8800 GTS 640 באיביי כנראה שעוד לפני שהצעתי, הייתי צריך לברר סופית מה דרישת הספק לכרטיס הזה.. כרגע יש לי את ה Neo 430W שמחובר לE6600 והארדיסק אחד האם זה יספיק בשביל להפעיל את הכרטיס ? האם זה יספיק להפעיל את ה GTX ?? תודה ומחכה לתשובה

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך 9800 pro ואני רוצה לראות סרטים דרכו בטלויזיה. חיברתי את הכבל, נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך, והאפשרות של הטלויזיה כבויה. והכבל מחובר : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  11. בקיצור אני מחפש המלצה לדריוור טוב בשביל להביא אובר מקסימלי לכרטיס מסך,ושיציג ביצועים גם במצב סטוק במשחקים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. Started by שבלול33,

הכוונה לכרטיס 5800

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  13. דבר ראשון.. אני לא בטוח שרשמתי נכון, אבל זאת לא הכוונה. הכרטיס הגיע אליי... ומאז יש רק בעיות ! היה לי ge force 2 gts והכל היה בסדר... משחקים עלו וכ"ו. עכשיו כשהגיע הכרטיס ניתקתי אותו, שמתי את הרדאון. חיברתי את הכבלים הנוספים. הפעלתי את המחשב, מסך כחול. מלא שגיאות ! עשיתי פורמט. הצלחתי לסדר סופסוף, התקנתי אינטרנט, דרייברים. הורדתי 3d mark 2001 se, אני כבר שמח רוצה לראות את התוצאות, אני רואה את המסך שלפני שיש משהו... בקיצור אני מחכה, פתאום מסך שחור. המחשב נתקע ! כנ"ל עם כמה משחקים... נתקע בטקסטורות... וגם לפעמים בעוד כל מני מקרים... אני משתמש בXP והדרייברים catacalyst 3.1 וניסיתי גם את 3 וגם אני משתמש בdx9 וב8.1 הבעיות היו זהות לחלוטין ! אני נואש... אני לא ר…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני כנראה הולך על לוח אם ASUS M2A-VM שהוא micro ATX כלומר שני סלוטים של PCI, סלוט אחד של PCIe x16 ואחד של PCIe x1. הבעיה היא שיש לי כרטיס סאונד שתופס סלוט אחד של PCI, ואני מתכנן לקנות גם כרטיס TV שיתפוס עוד אחד. הבעיה המתעוררת היא ששמתי לב שכרטיסי ה3850/8800 תופסים שני סלוטים בגלל הקירור וזה הורס לי את התכניות. יש דגמים מסוימים שאתם מכירים שלא תופסים סלוט אחד, שעדיין אוכל להשתמש בלוח uATX. או שהבחירה הכי טובה זה ללכת על לוח אם ATX רגיל?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין למכור את אחד הGTX 970 מKSP יש לי מארז GA-B75M-D3H האם הכרטיס הזה יכנס למארז: http://ksp.co.il/?uin=24957 מדדתי את המארז בפנים והוא מגיע ל28 סנטימטר בדיוק, אבל אם כך, אין לי לאן לשים את החוטים של הספק. יש גרסאות (שקטות ועם OC חזק) קצרות יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל ממש מתלבט בין לוח עם צ'יפסט 630i/7100 לבין לוח רגיל עם כרטיס מסך זול Radeon HD 2400PRO או דומה. המחשב (P4 1.6 עם 768M RDRAM) משמש בעיקר לגרפיקה אבל הוא עובד טוב גם היום עם GeForce3 Ti 200. בשנים האחרונות לא ממש שיחקתי במשחקים אבל אולי זה גם בגלל שיש לי כרטיס חלש (F.E.A.R לא רץ עליו) המלצות / דעות יתקבלו בברכה. גיא

17. Started by Unkn0wn123,

שלום,היום הזמנתי כרטיס מסך חדש gforce 6600 gt של leadtek רציתי לשאול האם בחרתי בכרטיס טוב,מה לעתכם? רציתי להזמין כרטיס של gigabyte אבל אמרו לי שהוא לא ממש טוב ומתקלקל מהר... :-\

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  18. Started by atraxnet,

אני צריך לדעת אחת ולתמיד איזה כרטיס מבין כל המודלים של ה-6800 הוא הטוב ביותר (תנו אותה בדירוג לפי הכי טוב ויצרנים בבקשה ) וגם איפה אפשר למצוא את המחירים הכי טובים בשבילו?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by Kreedy,

שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לקבל עזרה אז ככה השימוש שלי למחשב החדש הוא שימוש כללי ומשחקים משחקים בסגנון ה GTA IV FIFA 2009 וכאלה והכרטיסים הם GEFORCE 9800GTX+ 512MB DDR3 ATI RADEON HD4850 512 MB המחיר שקיבלתי מהחנות לגבי הGTX הוא 750 שלדעתי זה מחיר ממש זול ובכל זאת רציתי לדעת אם שווה יהיה לקחת את ה RADEON ולהתעקש איתו קצת כי הוא עובד רק עם GFORCE תודה מראש לכל העוזרים

20. שלום ברשותי מחשב P4 שעובד בתדר 3 GHz (intel pentium 4 630) זיכרון 512 מגה DDR2 כרטיס מסך - geforce 6600 הבעיה היא שמשחקים בני זמנינו לא פועלים על מחשב כזה. השאלה היא מה עדיף מחשב חדש? עם כרטיס מסך בינוני, או לחילופין לנסות לשדרג את הקיים בתוספת זיכרון פנימי וקניית כרטיס מסך חזק יותר - האם כרטיס מסך חדש מחייב מחשב חזק לניצול מלא שלו? תודה מראש נתנאל

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  21. היום אני יקבל את המסך. במסך שיש לי כרגע , אני חייב להפעיל Vsync on ואז ה Fps ננעל לי על 85 , כמו ההרצים. אחרת סתם דוגמא ב cs , כשאני רץ מול קיר יש כל מיני חתכים בקיר , התמונה לא שלמה. זה כאילו שיש יותר מידי fps , והמסך לא יכול להתסדר עם זה.. בכל מקרה , זה בכל המסכים ככה? חובה לעשות את ה vsync כדי להפתר מהבעיה הזאת או שבמסך הנ"ל , אני יוכל להשאר עם ה vsync off לקבל יותר fps ולא לראות חתכים בתמונה..? וגם היתי רוצה שתמליצו לי על תוכנה פשוטה וטובה שנועלת את ההרצים במשחקים. כדי שלא ירדו לי ל60hz שאני מפעיל משחק מסויים. אני משתמש עכשיו ב refresh rate , אבל משום מה שאני מנסה להפעיל אותה , לא קורה כלום! אני חייב להפעיל את קובץ ה exe מתוך הקובץ rar של התוכנה , כאילו להפעיל את התוכ…

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by Mike-,

שלום לכולם, היום שמתי לב שהמסך שלי משנה את הניגודיות שלו לבד באופן אקראי כל מספר דקות. האם יש סיבה לדאגה ? מדובר על מסך CRT בן כ6 שנים. אציין שהשינוי בניגודיות הוא מזערי, אך ניתן להשים לב. בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. היי אני משדרג את המחשב הישן יש בו MX440 64 אין לי מושג איזה agp אבל בטוח שזה agp(הוא בן 3 שנים) מושג לגבי הכרטיסים החדשים והמתקדמים יש אבל אין לי בכלל מושג לגבי הזולים יותר אין לי ממש ניסיון עם ati אז זו הזדמנות...אבל לא חובה תקציב גג 450ש"ח פשוט משהו שהוא הכי טוב לנ"ל תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by mosheva,

שלום!!! המפרטים של השלושה... LG http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1179&main=1 samsung http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1457&scat=220&tcat=24 וישנה גם את האפשרות הזאת אבל אני לא יודע אם החברה הזאת עדיפה... http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1695&scat=220&tcat=24 בבקשה תעזרו לי בבקשה... ואם אתם מכירים משהו שעדיף על שני אלו אז אתם יותר ממוזמנים לשתף... תודה לעוזרים...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by jetman,

Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 242 שקל, שנשמע כמו עסקה מעולה לא ? לסרטים חשוב כמה זכרון יש על כרטיס המסך ? רק משום מה אין אותו פה http://www.nvidia.com/object/cuda_gpus.html יש m ,את הרגיל לא רואה ,אז הוא לא תומך ? http://www.axle3d.com/eng/productspec.php?id=75 Hardware Decode Acceleration2 Provides ultra-smooth playback of H.264, VC-1, WMV and MPEG-2 HD and SD movies. זה לפחות מה שכתוב ,אך זה GS, לא נראה שקיים בכלל GT. תנו תגובה ,תודה עדכון: בדקתי ב ויקיפדיה, http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_PureVideo יש שם שורה של 9300 GS ו GE, הוא תומך לפי העמוד ,אז זה פשוט כמו גרסה שיש מבנאת ב לוח אם, רק בתצורה של …

• 4 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.