כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
החנות אמררה לי שזה אמור להיות כך בגלל סוד שפורפרת אבל אני לא יודע אם זה נכון אם מישהו יודע אאו מכיר את התופעה שיכתוב לי בתודה, S-K
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. הפנתי את השאלה לפורום מסכי LCD של הפורומים האלו אבל לא קיבלתי פיתרון. אולי באמת אני צריך לגשת לחנות מחשבים (הכרטיס מסך באחריות) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=238926.0 איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זה הדגם IBM L171 LCD דבר ראשון קניתי אותו ב-1300 שקל(מחיר הוגן לא?) איך הוא? מישהו מכיר/יש לו אותו מרוצה ממנו? הוא נראה לי מזה פצצה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קיבלתי אותו אתמול זה המסך http://www.pch.co.il/docs/pd1046093176.htm 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor 0.24 1280x1024 70Hz הבעיה היא שהמסך לא משנה באיזה רזולוציה מכאיב לי את העניים כאילו אתם יודעם הכתב כזה מטושטש כזה הכתב לא ברור ברור ואמרו לי שזה מסך טוב אני לא מבין למה אני רואה ככה אולי זה בגלל הכרטיס מסך שלי ? יש לי ראדיון 9200
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
LG LCD 17 1780Q 8 Ms נראה מדהים! שלא תדעו מה היה לי קודם, בערך שנה השתמשתי במסך מסריח מחברה ג'נרית. הבדל של שמיים וארץ, בקיצור נראה מדהים מדהים בסוף לא לקחתי לא את ה f700P ולא את ה F900P אני חושב שעשיתי בשכל
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
UPP..
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.zol4u.co.il/product.asp?pID=244&c=31327 קניתי אותו בקצת יותר יקר, 1700 ש"ח ולא מהאתר שנתתי (הוא רק דוגמא). היום בערב אני צריך לקבל אותו. אשמח לקבל דעות בתודה, ירון.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, קניתי מסך 730B של סאמסונג, עשיתי בדיקת פיקסלים ולא ראיתי פיקסלים מתים, אך אל רקע שחור ראיתי זליגת אור מהצדדים דבר שקראתי עליו בעבר בפורום. (כרגע אני על קונטרסט ובהירות בינוניים) השאלה אם יש מה לעשות בעניין? יש איזה כיוון שאפשר לעשות? יש טעם להחזיר את המסך ולקוות שהחדש יהי שונה? או שצריך ללמוד פשוט לחיות עם זה? יש לציין שהזליגה בולטת למדי שרואים סרטים. ??? תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תנו תגובות!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
זה מסך מצוין בחיים שלי לא ראיתי מסך כזה מדויק ויפה,רואים את הצבעים מאד יפה וכל זה.. אבל אני רק עצוב מסיבה אחת. לפני זה היה לי SONY SDM S73 וכמו שאתם יודעים ה LCD היה צבעים יותר יפים וחיים (לדעתי) והוא גם יותר חד. MORTAR כנראה שאתה לא כיוונת את המסך טוב ,או שקיבלת מסך פגום כי לדעתי זה מסך מצוין!!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אותו מאייבורי, נ כנסתי לשחק במשחקים שלי הכל עובד חללללללק חלק חלק אבל שהפעלתי את COD MW3 הוא עבד חלק שיחקתי איזה 10 דק' הכל על הכי גבוה ואז פתאום המשחק קרס ונכנס אליו שוב וזה עבד ב20 FPS ! ואז יצאתי למסך הראשי עשיתי רענן וזה עבד רגיל מה זה זה עכשיו?? עכשיו הורדתי פאר קראי 3 וזה לא מפסיק לעשות לי את הבעיה הזו.. ניסיתי על הגדרות מדיום, אולטה זה עושה את זה בכל רזולוציה.. לא יודע מה לעשות.. המחשב שלי טוב והכרטיס מסך טוב אני פשוט משתגע סתם הוצאתי היום 700 שקל? הכרטיס חדש מהקופסא ! למה זה ככה? כל הדריברים מעודכנים!! :(
-
- 141 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1394 זה המפרט הטכני שלו: 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8 דום 3 וכל המישחקים ברמה זו יעלו כמו שצריך?
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשעתיים קניתי מסך CRT חדש מהחנות "למיר" בהרצליה. המסך הוא LITEON R17AN 17 אינץ', 8MS ורואים בו טוב מאוד לדעתי :-) הבעייה היא שהמרגע שחיברתי אותו, יש למעלה מצד שמאל פיקסל קטנטנן שהוא תמיד ירוק. זה פיקסל מת? והאם יחליפו לי את המסך? הרגע קניתי אותו!! ויש כבר פיקסל מת? בתעודת האחריות לא כתוב כלום על פיקסל מת, כתוב רק 3 שנים אחריות.. האם החנות תחליף לי את המסך? אני מודאג תודה מראש! אלון
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד שהחלטתי לקנות כרטיס מסך משהו טוב יחסית לתקציב שהיה לי מתברר שהיה משהו יותר טוב לקנייה... אך האם הביצועים של ה1600XT עולים בהרבה על 7600GT שאני ארגיש הבדל משמעותי???? :s05:
-
- 14 תגובות
- 885 צפיות
-
-
או קי קניתי את ה 9800 פרן הזה מה אתם אומרים http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=59&Item_Id=18355 והאם המחיר לא מסריח כמעה?אפשר לבטל תמיד
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איזה דריברים הכי טובים לביצועים במשחקים..??
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מפנדה את הכרטיס ה"נל קודם כול אני רוצה להודות לפנדה!!! על השירות המעולה באמת התעלו על עצמם! הזמנתי אתמול את הכרטיס מן האתר בשעה 16:00 אחר הצהריים ולמחרת בשעה 13:00 הגיע אליי השליח בדלת עם הכרטיס ושילמתי לו זה היה מההההההההההההההיר !!!!!!. חוות דעת על הכרטיס: הכרטיס מדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדהים!!! האריזה נראת פצצה!! ההתקנה של הדרייברים הייתה ההתקנה הקלה ביותר בחיים שלי לדרייברים! הכרטיס מציג ביצועים ושפע של בנדלים אייכותיים ביותר!!! אני ממליץ בחום לכול מי שיש את התקציב לכך שיקנה את זה. רק שאלה קטנה : איך מפעילים את האפשרות של AA FA ? בברכה אוהד!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי את ה5970 והכרטיס שהיה לי לפני הוא 4870X2 וניסיתי לעשות בינהם קרוספייר המחשב קורא את 2 הכרטיסים אבל אין לי אפשרות לקרוס פייר משהו יודע אם בשביל קרוספייר חייב 2 כרטיסים זהים? ודבר שני אני דיי מאוכזב מהדרייברים בטא שקיבלתי שלו נותנים לי לשלוט על המאורר ובחלק משמשחקים (DIRT2 וCOD MW2)יש לפעמים ירידות פריימרים (במיוחד כשיש עשן ברזולוציה 2560X1600) שאני יורד מהרזולוציה יש עיוותים כי המסך שלי זו הרזולוציה הטיבעית שלו אז עד שיצא דריברים לא בטא(בדקתי באתר הרישמי וגם של זה בטא)מישהוא יכול לעזור לי למצוא דריברים נורמליים(יש אנשים אתרים לא רישמיים שמוציאים חיפשתי והיסתבכתי עם התוצאות בגוגל) כי זה לא פעם ראשונה שATI מוציאה כרטיס לפני שהוציאה דריברים נורמלים...תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך, הנה השם המדויק-GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB- ורציתי לדעת אם הוא חזק או" מאוד חזק", הוא עלה לי 2500 ש"ח הזמנתי אותו מ-חול. וכמובן אני יפרט לכם איזה מחשב יש לי ותגידו לי אם זה נראה לכם. מעבד-3000MHZ 1MB של פרסקוט זיכרון 2GB 400MHZ של דואל כמובן כונן קשיח 200GB סאטה 8MB בופר 'נראה לי מן הסתם 7200RPM' רק רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יעבוד עם זה טוב? תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
כנסו לכאן: http://www.asus.com/event/VGA/Rise-of-the-Tomb-Raider/ תבחרו ביפן, הונג-קונג או וייטנאם. קניתי ב31.12 וקבלתי ראיתי תגובות של אנשים מנובמבר שקיבלו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לא היתה לי את התקלה הזאת בעבר אף פעם, אבל כשאני יושב על המחשב, ופתאום המסך נקפא לשניה לשחור ומודיע לי את הדבר הבא : וממשיך לפעול בצורה רגילה , וככה הלוך וחזור כשאני מזיז את עכבר סתם ככה מפעולה לפעולה, הפעולות הראשונות שביצעתי הן : עידכנתי לדרייברים הכי חדשים של NVIDIA עידכנתי עידכונים אחרונים של Windows Update אני מחזיק ב GTX 670 של ASUS מישהו נתקל בדבר הזה ? או יודע איך לפתור את זה ?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסוג Asus GeForce 4 MX420,64MB כשאני מפעיל את המחשב אני יכול לעבוד רגיל חצי שעה-שעה אבל לאחר מכן המחשב קופא! ואין שום מנוס מלעשות לו Reset לכרטיס יש קירור פאסיבי אבל אני לא חושב שזאת תוצאה של התחממות, כשאני נוגע בכרטיס הוא קר וגם סביבת העבודה של המחשב היא קרה. החלפתי את הכרטיס לכרטיס אחר והתופעה לא הופיעה שוב!! איך אני יכול להיות בטוח שזוהי בעיה בכרטיס עצמו? יש איזשהו סיכוי שזוהי בעיית דרייברים? בתודה ניר
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
המשחק רץ על 8500GT, זיכרון 1GB, רזולוציה של 600\800, 61 HERTZ, לפי המסך. (CRT) הגדרות של הכ.מסך נמצאות על V-Sync On, שאר ההגדרות על ברירת מחדל. דריבר מעודכן. המשחק עצמו עובד בסה"כ טוב, רץ בסדר גמור, אבל בזמן האחרון לעיתים במהלך המשחק יש לפעמים כמו איזה "גליצ'ים באנימציה" או FPS שפתאום קופץ, כך זה נראה, כלומר, אם המשחק עובד על מהירות מסויימת ונורמלית, פתאום במהלך תנועה של שחקן לכיוון נגדי או ממצב עמידה למצב מהיר של ריצה, לאיזה שניה\שתי שניות המשחק ניהיה מאוד מאוד מהיר, ברמה שלא צריכה להיות, ואז המשחק חוזר למהירות רגילה, משהו מוזר. השאלה לאיזה כיוון יכולה להיות הבעיה הזאת? אני לא משחק עוד משחקים אז ככה שאני לא יודע אם זה רק ב-PES, מה אתם אומרים? הייתי בהתחלה בטוח שזה אולי א…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-