כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מסך 730B של סאמסונג, עשיתי בדיקת פיקסלים ולא ראיתי פיקסלים מתים, אך אל רקע שחור ראיתי זליגת אור מהצדדים דבר שקראתי עליו בעבר בפורום. (כרגע אני על קונטרסט ובהירות בינוניים) השאלה אם יש מה לעשות בעניין? יש איזה כיוון שאפשר לעשות? יש טעם להחזיר את המסך ולקוות שהחדש יהי שונה? או שצריך ללמוד פשוט לחיות עם זה? יש לציין שהזליגה בולטת למדי שרואים סרטים. ??? תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תנו תגובות!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
זה מסך מצוין בחיים שלי לא ראיתי מסך כזה מדויק ויפה,רואים את הצבעים מאד יפה וכל זה.. אבל אני רק עצוב מסיבה אחת. לפני זה היה לי SONY SDM S73 וכמו שאתם יודעים ה LCD היה צבעים יותר יפים וחיים (לדעתי) והוא גם יותר חד. MORTAR כנראה שאתה לא כיוונת את המסך טוב ,או שקיבלת מסך פגום כי לדעתי זה מסך מצוין!!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אותו מאייבורי, נ כנסתי לשחק במשחקים שלי הכל עובד חללללללק חלק חלק אבל שהפעלתי את COD MW3 הוא עבד חלק שיחקתי איזה 10 דק' הכל על הכי גבוה ואז פתאום המשחק קרס ונכנס אליו שוב וזה עבד ב20 FPS ! ואז יצאתי למסך הראשי עשיתי רענן וזה עבד רגיל מה זה זה עכשיו?? עכשיו הורדתי פאר קראי 3 וזה לא מפסיק לעשות לי את הבעיה הזו.. ניסיתי על הגדרות מדיום, אולטה זה עושה את זה בכל רזולוציה.. לא יודע מה לעשות.. המחשב שלי טוב והכרטיס מסך טוב אני פשוט משתגע סתם הוצאתי היום 700 שקל? הכרטיס חדש מהקופסא ! למה זה ככה? כל הדריברים מעודכנים!! :(
-
- 141 תגובות
- 16k צפיות
-
-
http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1394 זה המפרט הטכני שלו: 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8 דום 3 וכל המישחקים ברמה זו יעלו כמו שצריך?
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשעתיים קניתי מסך CRT חדש מהחנות "למיר" בהרצליה. המסך הוא LITEON R17AN 17 אינץ', 8MS ורואים בו טוב מאוד לדעתי :-) הבעייה היא שהמרגע שחיברתי אותו, יש למעלה מצד שמאל פיקסל קטנטנן שהוא תמיד ירוק. זה פיקסל מת? והאם יחליפו לי את המסך? הרגע קניתי אותו!! ויש כבר פיקסל מת? בתעודת האחריות לא כתוב כלום על פיקסל מת, כתוב רק 3 שנים אחריות.. האם החנות תחליף לי את המסך? אני מודאג תודה מראש! אלון
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד שהחלטתי לקנות כרטיס מסך משהו טוב יחסית לתקציב שהיה לי מתברר שהיה משהו יותר טוב לקנייה... אך האם הביצועים של ה1600XT עולים בהרבה על 7600GT שאני ארגיש הבדל משמעותי???? :s05:
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
או קי קניתי את ה 9800 פרן הזה מה אתם אומרים http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=59&Item_Id=18355 והאם המחיר לא מסריח כמעה?אפשר לבטל תמיד
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איזה דריברים הכי טובים לביצועים במשחקים..??
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי מפנדה את הכרטיס ה"נל קודם כול אני רוצה להודות לפנדה!!! על השירות המעולה באמת התעלו על עצמם! הזמנתי אתמול את הכרטיס מן האתר בשעה 16:00 אחר הצהריים ולמחרת בשעה 13:00 הגיע אליי השליח בדלת עם הכרטיס ושילמתי לו זה היה מההההההההההההההיר !!!!!!. חוות דעת על הכרטיס: הכרטיס מדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדהים!!! האריזה נראת פצצה!! ההתקנה של הדרייברים הייתה ההתקנה הקלה ביותר בחיים שלי לדרייברים! הכרטיס מציג ביצועים ושפע של בנדלים אייכותיים ביותר!!! אני ממליץ בחום לכול מי שיש את התקציב לכך שיקנה את זה. רק שאלה קטנה : איך מפעילים את האפשרות של AA FA ? בברכה אוהד!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי את ה5970 והכרטיס שהיה לי לפני הוא 4870X2 וניסיתי לעשות בינהם קרוספייר המחשב קורא את 2 הכרטיסים אבל אין לי אפשרות לקרוס פייר משהו יודע אם בשביל קרוספייר חייב 2 כרטיסים זהים? ודבר שני אני דיי מאוכזב מהדרייברים בטא שקיבלתי שלו נותנים לי לשלוט על המאורר ובחלק משמשחקים (DIRT2 וCOD MW2)יש לפעמים ירידות פריימרים (במיוחד כשיש עשן ברזולוציה 2560X1600) שאני יורד מהרזולוציה יש עיוותים כי המסך שלי זו הרזולוציה הטיבעית שלו אז עד שיצא דריברים לא בטא(בדקתי באתר הרישמי וגם של זה בטא)מישהוא יכול לעזור לי למצוא דריברים נורמליים(יש אנשים אתרים לא רישמיים שמוציאים חיפשתי והיסתבכתי עם התוצאות בגוגל) כי זה לא פעם ראשונה שATI מוציאה כרטיס לפני שהוציאה דריברים נורמלים...תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך, הנה השם המדויק-GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB- ורציתי לדעת אם הוא חזק או" מאוד חזק", הוא עלה לי 2500 ש"ח הזמנתי אותו מ-חול. וכמובן אני יפרט לכם איזה מחשב יש לי ותגידו לי אם זה נראה לכם. מעבד-3000MHZ 1MB של פרסקוט זיכרון 2GB 400MHZ של דואל כמובן כונן קשיח 200GB סאטה 8MB בופר 'נראה לי מן הסתם 7200RPM' רק רציתי לדעת אם הכרטיס מסך יעבוד עם זה טוב? תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
כנסו לכאן: http://www.asus.com/event/VGA/Rise-of-the-Tomb-Raider/ תבחרו ביפן, הונג-קונג או וייטנאם. קניתי ב31.12 וקבלתי ראיתי תגובות של אנשים מנובמבר שקיבלו.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לא היתה לי את התקלה הזאת בעבר אף פעם, אבל כשאני יושב על המחשב, ופתאום המסך נקפא לשניה לשחור ומודיע לי את הדבר הבא : וממשיך לפעול בצורה רגילה , וככה הלוך וחזור כשאני מזיז את עכבר סתם ככה מפעולה לפעולה, הפעולות הראשונות שביצעתי הן : עידכנתי לדרייברים הכי חדשים של NVIDIA עידכנתי עידכונים אחרונים של Windows Update אני מחזיק ב GTX 670 של ASUS מישהו נתקל בדבר הזה ? או יודע איך לפתור את זה ?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסוג Asus GeForce 4 MX420,64MB כשאני מפעיל את המחשב אני יכול לעבוד רגיל חצי שעה-שעה אבל לאחר מכן המחשב קופא! ואין שום מנוס מלעשות לו Reset לכרטיס יש קירור פאסיבי אבל אני לא חושב שזאת תוצאה של התחממות, כשאני נוגע בכרטיס הוא קר וגם סביבת העבודה של המחשב היא קרה. החלפתי את הכרטיס לכרטיס אחר והתופעה לא הופיעה שוב!! איך אני יכול להיות בטוח שזוהי בעיה בכרטיס עצמו? יש איזשהו סיכוי שזוהי בעיית דרייברים? בתודה ניר
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המשחק רץ על 8500GT, זיכרון 1GB, רזולוציה של 600\800, 61 HERTZ, לפי המסך. (CRT) הגדרות של הכ.מסך נמצאות על V-Sync On, שאר ההגדרות על ברירת מחדל. דריבר מעודכן. המשחק עצמו עובד בסה"כ טוב, רץ בסדר גמור, אבל בזמן האחרון לעיתים במהלך המשחק יש לפעמים כמו איזה "גליצ'ים באנימציה" או FPS שפתאום קופץ, כך זה נראה, כלומר, אם המשחק עובד על מהירות מסויימת ונורמלית, פתאום במהלך תנועה של שחקן לכיוון נגדי או ממצב עמידה למצב מהיר של ריצה, לאיזה שניה\שתי שניות המשחק ניהיה מאוד מאוד מהיר, ברמה שלא צריכה להיות, ואז המשחק חוזר למהירות רגילה, משהו מוזר. השאלה לאיזה כיוון יכולה להיות הבעיה הזאת? אני לא משחק עוד משחקים אז ככה שאני לא יודע אם זה רק ב-PES, מה אתם אומרים? הייתי בהתחלה בטוח שזה אולי א…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף-סוף, חודש וחצי אחרי שהזמנתי אותו מהדובים הגיע לידי ה-Geforce 6800GT של לידטק שקניתי במיטב כספי. הסרתי את הדרייברים הישנים, הרכבתי את הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שהגיעו איתו ויצאתי לדרך. התחנה הראשונה הייתה 3dMark03 שבישר על תוצאה מצוינת של 10,026 נקודות. עם זאת, שמתי לב שמדי פעם יש "קפיצות" קטנות בתמונה וחשדות התחילו להתעורר. הפעלתי את Fraps ובדקתי את הכרטיס על מיטב המשחקים שלי: BF1942, Splinter Cell ו-Call Of Duty על פירוט גבוה. קצב הפריימים לא ירד מתחת ל-60 אפילו לרגע, רוב הזמן היה מעל ל-100, ועדיין ראיתי קפיצות קטנות ומרגיזות מדי 20-30 שניות. אין לי שום מושג למה זה קורה, אנא עזרו לי. המערכת שלי: ECS 661fx Intel Pentium 4 Northwood 3.0 Ghz (Winfast A400 GT T…
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ברשותי HD4850 והבעיה שהתצוגה קופצת והמערכת קורסת לעיתים רק כשאני מפעיל "תצוגה מורחבת" על 2 מסכים ורק כשהדרייבר של ATI מותקן, עם הדרייבר הרגיל של חלונות הכל פיקס. כמובן שהתקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מאתר ATI, הבעיה קרתה גם בגרסה של חודש שעבר. מה יכולה להיות הבעיה?? לציין שזה קרה אחרי שתקנתי שלל תוכנות OC כמו MSI OC וPowerstrip, אך כרגע הסרתי את כולן.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ה Core-Vid קופץ פה כמו טרזן: גם אצלכם זה ככה ? אני שואל כי יש לי תקיעות במשחק ד.א. עשיתי underclock כדי לבדוק אם זה קשור לבעיה אז אל תתייחסו ל core/mem @ clocks.. תודה
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות מפורום המסכים ). מחשב פנטיום 4 בורד של אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, שיש להם במלאי אבל יקר (יחסית לזמן שעוד אחזיק את …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מישהו שיודע באיזה קצב יורד המחיר של כרטיס מסך בחודשים הראשונים לאחר צאתו? אני שואל את זה כי אני הולך לקנות מחשב ביולי עם כרטיס מסך מסדרת G300 של Geforce שייצא בסביבות מרץ.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום כבר כמה שנים שיש לי מסך CRT [sAMSUNG SyncMaster 753DF] ותמיד השתמשתי בקצב ריענון של 60 הרץ... אף פעם זה לא הפריע לי...אבל לאחרונה אמרו לי שקצב ריענון כזה הוא לא בריא לעיניים,וגם לא נוח. למרות שמעולם לא הרגשתי משהו,יכול להיות שיש קצב ריענון יותר נוח? אם כן,על כמה עדיף? 75 הרץ? או שעדיף להשאיר על 60? תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין קצב ריענון של 65MHz ל 85MHz וכו'? מה קצב ריענון בעצמם אומר ועל מה זה משפיע? - תודה.
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-