עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאחרונה הבחנתי במסך הזה: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA= וראיתי שיש לו תכונות די טובות יחסית למחירו (מפנדה): 1780 ש"ח. רציתי לדעת, האם מישהו התנסה איתו והאם הוא שווה משהו, למקרה שאני ארכוש אותו, על מנת לא לבזבז כסף.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by slater,

שלום!!! אני רוצה להביא מארה"ב כרטיס מסך..... רציתי להיוועץ איתכם בקשר לכרטיס. בנתיים אני חשבתי ללכת על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814161132 האם לדעתכם הוא המשתלם ביותר לתקציב? אם לא, תוכלו לתת לי לינק לכרטיס אחר משתלם יותר לתקציב הזה? דרך אגב, אין לי יותר מ290 דולר להוציא על כרטיס.... אשמח מאוד אם תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. אני מנסה להתקין דרייבר לכ. מסך חדש (9600GT) שחיברתי למחשב. הורדתי את הגרסא המתאימה (64 ביט) מהאתר של NVIDIA והרצתי את ההתקנה. ההתקנה מפסיקה באמצע ולא מתקינה שום דבר. יש למישהו פיתרון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  4. אח שלי קנה מחשב חדש וכדי לחסוך כמה שקלים הבאתי לו את הreadon 9600 הישן שלי (הוא רק גולש באינטרנט ורואה סרטים ככה שזה אמור להספיק לו). הוא רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ואין לו LCD אז צריך בעזרת החיבור הצהוב. לקחתי את הכבל של הS-Video שיש לו בקצה יציאה צהובה וחיברתי את זה לטלוויזיה. זה לא עבד אז חשבתי שזה בגלל שהדרייבר לא מותקן כראוי אבל גם אחרי שהתקנתי את דרייבר אני עדיין לא מצליח לחבר את המחשב לטלוויזיה. מה אני לא עושה טוב?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by meninred,

אז ככה... סוף סוף אחרי חודש אני מקבל לי את ה9800פרו החדש מבית ספהייר... מתקין לי פאר קריי ....(משחק ע-נ-ק!!!) מתחיל לשחק ואז הדבר המעצבן קורה.... המסך נראה כאילו הוא נכבה... אבל כותב שהפאוור סאייבינג עובד ושהסמך ייסגר בעוד מספר שניות... אני מתחיל להילחץ.... ולאחר שניה-שניה וחצי אני מתעצבן!!!! שוב ושוב אני מנסה ואותו דבר קורה.... ניסיתי לשנות הגדרות של המסך(לא של הכרטיס) ולא עבד.... עם מישהוא יודע אולי איך אני יכול לתקן/להפסיק את הדבר המעצבן הזה?!!?!? תודה...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. Started by shirNoshe,

מקריאת נתוני הכרטיסים הם לא מתאימים לכל הלוחות(לשלי כן מתאים),אבל לא מתאימים ל-Asus Striker. יש מצב כזה שכרטיס לא מתאים ללוח עם PCX/SLI?מסויים ולאחר כן? עריכה:סליחה,שכחתי לצרף את הלינק לכרטיס של XFX,ואז רואים את ה-Motherboard Compatibility http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  7. אחרי שפתחתי את הכרטיס זאת התוצאה שקבלתי במשחק Mafia 2

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  8. הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו (FX 5500) ועכשיו אני מעוניין בכרטיס מסך חדש אני אומנם לא משחק בכלל במשחקים במחשב אלא רק גולש\שומע מוזיקה, יש לי טלוויזית LCD שעד עכשיו חיברתי אותה למחשב בחיבור DVI.. השאלה שלי אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך עם HDTV? האם אני אראה בטלוויזיה באיכות הרבה יותר טובה מאשר עם החיבור DVI? האם זה כ"כ קריטי? ועל מה אתם ממליצים להסתכל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. חייב שזה יהיה GF ומnoacomp. חבר שלי לא יכול לקנות מחנויות אחרות.

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by artyom,

אני מחפש CRT בערך ב650... יש שניים שאני מטךבת ביניהם... samsung 793S ו viewsonic E70FSB אם יש משהו יותר טוב עד מקסימום של 700 אז תציעו חופשי שימושים: הרבה משחקים, פוטושופ וסרטים תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by wzeedan,

שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו רגילה ולמרות שכל העולם עובר לדיגיטלי אני עדיין לא (יש לי מצלמת סטילס דגיטלית אבל לא וידאו). צברתי המון קלטות וידאו ומאוד רציתי להעביר אותם ל DVD בצורה עצמאית. אני יודע שזה אפשרי. נא עזרתכם!! נ.ב. המצלמה שיש לי היא PANASONIC VZ10 תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  12. למפרט של מחשב שמיועד לעריכת סרטים צריך כרטיס מסך חזק? ואם כן למה? הרי אין שם איזה משהו שקשור לגראפיקה כמו במשחקים לא? אמרו לי שצריך ליקנות למחשב כזה כרטיס מסך של MATROX ולפי מה שאמרו לי הכרטיס מסך הזה טוב לעריכת סרטים, במה הוא שונה נגיד מ7800GTX? ה7800GTX לא חזק מספיק? או שאלה 2 כרטיסים שונים לגמרי? כי קצת התבלבלתי בקטע הזה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by ABLB,

שלום רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למסך 26 אינץ עד 300 ש"ח ? האופציות הם 8600GT עם 512MB עולה בערך 280 ש"ח או X3650 512MB שעולה 310 ש"ח מביקורות שקראתי כל אחד מהם טוב במשהו אחר ובמשחק אחר. אני יודע שאפשר להוסיף עוד כסף ולקחת את ה- 8800 ש נמכר כבר ב 600 ש"ח, אך התקציב שלי מוגבל. אשמח לשמוע חוות דעתכם תודה. : אגב האם הכרטיסים האלה חזקים יותר מה 1950Pro ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. Started by nishma2,

שלום שלום חיפשתי באתר ובפורומים ורוב מה שאני קורא על כרטיסי מסך נוגע למשחקים, אני מחפש משהו אחר אז אולי תוכלו לעזור.. איזה כרטיס הייתם ממליצים (ואם יש כוח אז, גם למה) לעבודה גרפית, בעיקר דו מימדית (פרינט, פוטושופ, אילוסטרייטור (וקטורים) וכו') אך שיתאים גם - אבל עם פחות דגש, לעבודת וידאו. אם זה עריכה או אפטר אפקטס .. המחשב עצמו אגב מיושן (פנטיום 4-400, ASUS P4P800SE) אבל במקרה הצורך אשדרג גם את המסביב אם זה מעבד\זיכרון או לוח אם , בהתאם לצורך. ללא הגבלת תקציב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  15. ראיתי ש יש דרייבר ל כרטיס מסך ל BIOS בשביל מה צריך אותו?

16. Started by ronin,

היי קודם כל, מסך 15" LCD שקול מבחינת גודל המסך ל 17" ? אני לא הכי מבין יכול להיות למסך מסויים בעיה עם הצגת עברית? חשבתי לקנות את המסך הבא (מחו"ל) http://accessories.gateway.com/AccessoryStore/PC+Accessories_316441/Monitors_316684/LCD+_Q1_Flat+Panel_Q1_+Monitors_316694/15_D1_17+inch+LCD_381953/7005270_proddetail.htm?ref=merch מה אתם אומרים?

17. Started by amit_amit,

שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב חדש בתקציב של 8K וחשבתי לשים רדאון X1900XT ואז פתאום עלה לי הראיון למה לא לעשות סלי של 2 נוידיה GT7900 או CF של 2 1600 (אם יש דבר כזה) אז שאלתי היא מה עדיף מערך של שני כרטיסים או כרטיס אחד ממש חזק? עמית

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  18. CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 או SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 חייב דעה...אני לא יודע מה לעשות....

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by STRENGTH,

שאני שם על 1024*1280 הכל בסדר אבל שאני על 960*1280 הכל ניהיה מטושטש וכתב ניהיה מרוח ולא יפה זה אמור להיות ככה ב 960*1280?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by Kidney_stonE,

שלום כולם, אני מחפש כרטיס\התקן לכידת וידאו באיכות סבירה (שיידע לשמור לפחות 30 פריים לשניה, באיכות וצבע טובים) במחיר שלא יעלה על 300 שקלים. יש כאלה דברים בארץ ? מישהו שמע ? מישהו ראה ?

21. יש לי ספק ג'נרי 500 וואט,האם הספק יוכל להחזיק אותו טוב ויש לי מעבד pentium d 820 2.8ghz האם הוא יהווה לו צוואר בקבוק

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  22. יש לי מפרט : leadtek px8800 gts tdh, cpu - intel e6750 2.66 dualcore, ocz 2 GB, screen : samsung syncmaster 226bw כאשר אני מריץ משחקים או צופה בסרטים יש מן הפרעות במרכז המסך והסרט או האנימציה לא מוצגים בצורה חלקה. האם יש לכך פתרון כיצד אני בודק היכן הבעיה ? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by avi.hagit,

Geforce 7 7300TC תודה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 ואני רוצה להפעיל את הטיוי אאוט אבל בהגדרות אין לי את האפשרות ל enable של הטיוי אאוט. רשום לי גם במדריך שימוש שלא בכולם יש את הטיוי אאוט אבל לי יש את היציאה אבל אין לי אפשרות להפעילה! רציתי לדעת אם למישהו יש את הכרטיס מסך הזה ויכול לעזור לי או שיש לכם עצות למה יש לי את היציאה והיא לא פועלת?? סתם שמו אותה? תודה על העזרה..

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  25. תודה רבה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.