עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by imperious,

קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ויש משחקים שעולים מפוקסלים במקצת וראיתי את המשחקים במחשבים שונים ורק אצלי עולה ככה מפוקסל המערכת שלי היא : E8400 EP43-DS3 4GB 500GB ATI RADEON HD4890 אני משתמש במסך 22" SAMSUNG T220P על רזולוציה 1920 על 1200 ולא אמורה להיות תצוגה לא יפה . המשחקים שעולים ככה הם GRID וNFS UNDERCOVER וגם בNFS יש לי נפילות של FPS מה שבכלל לא אמור להיות וגם לא בניד פור ספיד הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ועדיין התצוגה לא מי יודע מה אז אני רוצה עזרה בלהגדיר את הכרטיס מסך עד היום היה לי NVIDIA ואני לא כל כך מתמצא בRADEON תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. שלום איזה כרטיס מסך כדאי למחשקים כמו Fifa , Call of dute וצפייה בסרטים INNOVISION GEFORCE 9600GSO 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4604 או SAPPHIRE RADEON HD4670 HDMI 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3966 שאלה2 : מזה ה GSO שצמוד למספר 9600GSO

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by Rango,

שלום חברים יש לי sapphire radeon hd 6950 2 GB הגרסא הזאת: http://www.tweaknews.net/reviews/sapphire_hd_6950_review/img/sapphire_hd_6950_11.JPG ואני לא מצליח למצוא את הסיריאל לכרטיס הזה בשביל להירשם למועדון הוא לא נמצא בדף הצהוב הזה שרשום join and get rewarded ואין לי מושג איפה הוא תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by Idanp,

אני מחפש כרטיס מסך חדש שיחליף את ה4870 שלי שמתחיל כבר לקרטע במשחקים חדשים התקציב באיזור ה1200-1300 המערכת : amd phenom 945 עובד על 3.3 hec 500w 4gb רזולצייה 1920X1080

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. Started by DuDsAn,

שלום אני מחפש לקנות כ.מסך חדש...כמובן שהמטרה העיקרית היא משחקים (BF 3 , MAX PAYNE , GTA ) אני מעוניין גם שהכרטיס יחזיק ברמה גבוהה למשחקים שיצאו עוד מעט .... ולא להחליף כל שנה כרטיס.... השאלה העקרית היא GTX680 VS 7970 או אם בכלל אמור לצאת משהו חדש לשוק וכדאי לחכות משהו כמו חודש.... אני מחפש ביצועים גבוההים ללא פשרות... אם הביצועים לא גבוההים אני מתבאס וחבל על הכסף אז אם כבר עושים החלטה אז נעשה את ההחלטה הנכונה. יש תקציב לשני הכרטיסים . אשמח להמלצה !

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by asaf-g,

שלום אני צריך מסך דק בסביבות ה-1500 ש"ח. נראה לי שאני אלך על 15" למרות שגם 17" זו אופציה.. נראה לי שעדיף לקחת 15 קצת יותר איכותי מאשר 17 גרוע.. ובעיקרון יש לי חדר קטן ונראה לי ש-15" זה דיי מספק, לא? אם זה קטן מדי אז כבר עדיף 17.. באמת שאני לא יודע מה עדיף בנוסף אני אשמח לשמוע המלצות על חברות\דגמים מסויימים. המסך הוא לא למשחקים ונועד רק לשימוש שוטף במחשב. אנא עזרו לי..! תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. מישהו יודע איך מכוונים הכי טוב שאפשר תמסך הזה? (פעם שאלתי על זה אבל התוכנה שהביאו לי סתם סיבכה אותי עוד יותר והכיונון בו מאוד מעצבן יש איזשהם פרמטרים ידועים?)

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by Pac Pac Chick,

שלום לפורום גרפיקה, רציתי לומר לכם תודה על כל העזרה הרבה שנתתם לי בחיפושי אחרי כרטיס מסך. האנשים פה הם מקצועיים ויודעים על מה הם מדברים (בניגוד לכמעט כל מקום אחר), והפורום הזה הוא הפורום העברי הטוב ביותר שראיתי. יישר כח! עריכה: למי שרוצה לדעת, אני קניתי BFG Geforce 6800 GT (לא ממש אכפת לי מהבאג של הDVD כי סרטים אני מנגן בפלייסטיישן/טלוויזיה)

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by maxoirodi,

שלום רב לכולכם! אני משתמש חדש בפורום זה ויש לי בעית התלבטות קטנה! טוב אז ככה, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לפעם הראשונה אחרי שקניתי את המחשב לפני כשנה וחצי) עדיין לא בחרתי כרטיס מסויים אבל בגלל שאני לאא ממש גיימר גדול אני לא מתכוון לבזבז כסף על כרטיס חזק ויקר. בדקתי כמה כרטיסים ברשת שתומכים בחיבור מסוג AGP 8X ללוח האם. לוח האם שהגיע עם המחשב הוא מסוג ASUS P4R800-VM ויש לו יציאת AGP. ולמרות שאני לא ממש אוהב לחטט בחומרה במחשב רציתי לפתוח ולבדוק מה קורה עם לוח האם כדי לראות איך אני אתקין את כרטיס המסך שאקנה. הבעיה היחידה זה שבלוח אם זה של ASUS יש כבר כרטיס מסך מסוג IGP (INTEGRATED GRAPHICS PROCESSOR) - זה בעצם ATI RADEON 9100 IGP , למרות שאני לא ממש יודע…

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by AleXus-,

לא יותר מ1300 !!! מטרה... מישחקים, של AGP. יש לי INTEL 2.6 Ghz 256M RAM תודה.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by liran12345,

מה דעתכם על המסך LG L1730S איך הוא?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  12. שאלה בכותרת .

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. יש לי כרטיס Msi Radeon 9800 Pro ואני מעוניין בתוכנה/ות ומדירכים לאוברקלוק. לפניי שאתם נועלים, אם אפשר תנו לי לינק או לפחות הפנייה לדיון בנושא

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by ori24,

יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO. שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית. האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by Idan-h,

חשבתי על הLG L1710B, יש לו DVI, יחס ניגודיות של 1:450, וזמן תגובה של 16MS. פה ניתן להשיג אותו במחיר מעולה של 2599. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1722,normal_sales שני שחשבתי עליו הוא היונדאי Q17, גם לו DVI, ופנאל סמסונג 12MS. יחס ניגודיות של 1:500.השאלה אם באמת הפסיקו לייבא אותו לארץ. מחירו בערך 2800 שקל. שלישי שיכול להיות הוא ה- IIyama 17 E-431S, שמחירו הוא 2800 גם, יחס של 1:450, 16MS. כולם כמובן עם DVI. 2800 שקל זה הגג שאני יכול להוציא, אז הViewsonic כנראה לא בא בחשבון. *עוד שאלה שיש לי היא עד כמה הDVI משפיע? כי יש לי כרטיס GF4MX, אין בו DVI, האם כדאי לי להחליף אפילו לכרטיס כמו FX5200 עם DVI? או לחכות עד שנרכוש כרטיס חדש? אנשים בבקשה תע…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by pyaniv,

שלום, הרצתי 3DMark 03 ואני רוצה להשוות תוצאות עם מערכות דומות לשלי. אני לא יכול להירשם כי הקוד הרשמה שלי לא תקף. מה עושים ?

17. Started by musari,

יש לי בכרטיס מסך 3 חיבורים 2 DVI שמחוברים אליהם 19 אינצ' ו 1 S-וידאו שמחובר לטלויזיה 43 עכשיו הבעיה שרק 2 מסכים עובדים ביחד או שתי ה 19 או 19 ו43 מישהו מכיר שיטה ש 3 המסכים יעבדו??? אני עובד עם קאטליסט 5.7 כולל הקונטרול סנטר

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by Dan4,

http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=239032 כי לפי הנתונים שלו הוא מצויין ? איך איכות התמונה שלו? הנתונים שלו: קונטסט 1:700 בהירות 300 זמן תגובה 8мс

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by semi-t,

כנראה של Albatron כי קראתי שהקרור שלהם יעיל יותר מזה של Gigabytre.. השאלה שלי היא האם הלוח אם שיש לי יוכל לעומד ב-OC שאני מתכנן לכרטיס? יש לי לוח אם: MSI RS480M2 - MS7093 עם כרטיס חלש און בורד של ATI אבל אם תגידו שהוא לא יספיק אז אני יחליף אותו גם ללוח של MSI אבל דגם: K8N Neo 4-F (קראתי שהוא יותר טוב מבחינת OC) נ.ב. למה משמש בדיוק החיבור FireWire? תודה על התגובות.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by Artemis Entreri,

שלום, באתר של NVIDIA אם אני רוצה להוריד דרייברים לסדרה 6 (וגם 7) הוא מביא אותי לעמוד שמציג גירסא של 93.71 לעומת זאת אם אני לוחץ על 8800 הוא מביא אותי לעמוד שמציג גירסא 158.22 אם ברשותי 6800 יש משמעות לכך שאני אוריד את ה158.22 ? יש בכך יתרונות/חסרונות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by pain_killer12,

איזו גירסה של דרייבר של נוידיה אתם ממליצים שתהיה יציבה ואמינה בלי בעיות ל6600GT? גירסת 32 ביט כמובן. תודה מראש.

22. יש לי ספק ג'נרי 500 וואט,האם הספק יוכל להחזיק אותו טוב ויש לי מעבד pentium d 820 2.8ghz האם הוא יהווה לו צוואר בקבוק

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by Toledo87,

מה עדיף לקנות כרטיס מסך של redon או כרטיס מסך של Gforce ב- 1000 שח (גמיש). או שמה עליי לחכות מעט כדי שירדו המחירים או שבכלל עדיף להזמין כרטיס מסך טוב כמו ה- gforce880 מאה"ב?

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by JHONLEV,

ניסיתי הכל אבל אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב בפליקס ובשאר האתרים. ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל שום דבר לא עזר אני רואה מסך שחור , האם אתם תוכלו לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by dddani123,

מתי הם אמורים לצאת? לאיזה כרטיסים בערך הם יהיו מקבילים? ומחיר בערך אם למישהו יש מושג.. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים