כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
היי, מקווה שזה אכן הפורום הנכון. יש לי מחשב כמעט בן 4, שעדיין רץ כמו מלך. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7300 LE, הבעיה היא בחיבורים: אם מחברים את המסך מאחורה ליציאת כרטיס המסך, אני מקבלת הודעה "נו סיגנל". רק כאשר מחברים את המסך לכרטיס המובנה בלוח האם אפשר להשתמש בו. בדקתי בביוס שהמחשב אכן מוגדר להשתמש בג'יפורס ולא במובנה, אבל הבעיה לא נפתרה. הסיבה שזה מפריע לי, היא שלעיתים קרובות אני צופה בסרט/סדרה כלשהי, יש לאג מסויים (לרוב רק התמונה, הקול ממשיך כרגיל) ושומעים שהמחשב ממש מתאמץ.אני רוצה לבדוק אם הבעיה הזו תיפתר במידה והמחשב ישתמש סוף סוף בג'יפורס. אגב, בדקתי שהכרטיס יושב טוב בסלוט שלו. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אוקיי שמענו עליהם עד עכשיו הרבה אבל עד עכשיו אני לפחות לא מבין למה הם כלכלך זולים, אני זוכר שה8800 אולטרה עלה 4150 בכמה חנויות בדיוק כשיצא... אז איך זה, שכרטיס כמו GX2 עולה כמעט חצי ממנו, (למשלמים במזומן כמובן)
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לחבר שלי, התקציב כמו שנאמר בכותרת הוא 500-550 ש"ח והדרישה היא שיריץ את המשחקים הנ"ל (זה בערך כל מה שהוא משחק) בצורה טובה+.. ויהיה עם אופצית HD מצאתי את הTwintech nVidia GeForce 8600GT XT 256MB DDR3 OC Ver PCIe ב550ש"ח (בFOXPC) ואת GeCube Radeon HD 2600 XT 256MB DDR3 PCIe ב 500 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 האם השנים מתאימים לדרישה ומה יהיה יותר טוב? או האם בכלל כדאי להגדיל את התקציב וללכת על ה1950GT ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אין מה להוסיף מעבר לכותרת - פשוט מחפש מחקר מוכח לגבי הפגיעה בעיניים של מסך חלש לעומת ה- LCD החדשים. תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלומות. מספר שאלות על הכרטיס הנ"ל : 1. להבנתי הוא כבר ממומהר מראש(750MHZ ?? ) האם ניתן להעלות את תדר הליבה/זיכרון שלו יותר - אם כן מה המגבלות ? 2. מה ההתרשמויות שלכם מהכרטיס הנ"ל ? 3. האם יש צורך גם בקינפוג ערוץ ה PCI-E דרך ה BIOS על מנת לקבל ביצועים מיטביים - אם כן מאיזה תדר המהרה ? חן חן SkAlaR
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה של חברת pinnacle עכשיו התקנתי את הדרייברים וכאשר אני מחבר את המצלמה הדיגיטלית לטלויזיה כידי לראות את מה שצילמתי במסרטה הכרטיס לא מזהה את שיש התקן כלשהו אני לא מבין כל כך בזה אבל יש לי אפשרות להתחבר ל com1 או com2 אבל שניהם לא טובים ןאין לי עוד אפשרויות ונראה לי שבגלל זה אני לא יכול לראות את הסרט אם מישהו מבין בזה שיכול לעזור לי תודה ...
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. מה אתם אומרים על : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL שעלותו 688 ש"ח (מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L )? 2.האם שווה להתאמץ ולהוסיף 800 ש"ח עבור GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ? אני מבין שמדובר בכרטיס "מפלצתי" ביותר אבל לא זול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חייב שזה יהיה GF ומnoacomp. חבר שלי לא יכול לקנות מחנויות אחרות.
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
בבקשה: http://www.techspot.com/review/52-asus-radeon-hd-2900xt/ תהנו!!! ואל תשכחו, זה רק משתפר מכל דריוור לדריוור! (כמו שאתם רואים הכתבה נעשתה עם דרייור חדש, אבל מאז הכתבה יצאו עוד הרבה דריוורים ששיפרו את הכרטיס!!!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אם אני קונה כרטיס מסך ממעמד הביניים, נאמר x1600 של radeon כדאי להשקיע ביותר מ256 מגהבייט זיכרון או שלא תהיה לזה השפעה וזאת סתם זריקת כסף?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המעבד שאני רוצה לקחת Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB והזיכרון: DDR II 800Mhz 2GB התקציב 450 לכ. מסך מה עדיף? אני לא הכרתי את המותג Sapphire עד כה אני הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש דום 3 אמור לעבוד על שניהם בצורה מצויינת או ממוצעת?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אוקי אז אני רוצה לשדרג\לקנות כרטיס מסך ורציתי לדעת מה הכרטיסי מסך הכי טובים של ATI ו GEFORCE ומה שווה יותר לקחת אני בעיקר רוצה למשחקים לא לעיבוד גרפי ואם אפשר גם אתר או השוואות מחיר איפה אפשר לקנות...
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ליבות העיבוד בדור הבא של מפתחת השבבים הירוקה עשויות להיות הגדולות ביותר בשטחן מאז ומעולם, ללא חלוקה פנימית למספר שבבים נפרדים - ועם כמות טרנזיסטורים גדולה כמעט פי 3 מליבת ה-Ampere המתקדמת ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
- 1 follower
-
-
אני ירצה בעתיד כמובן לבצע O.C לכרטיס ולפני כן אני רוצה לבדוק מה הטמפר' הנוכחית של הכרטיס ומה לאחר פתיחת הצינורות ( לשלב ההתחלה ). בעזרת איזה תוכנה ניתן לבדוק זאת ?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
או שאני חייב כרטיס וידיאו ייעודי בשביל לחבר אותו? בכל אופן החיבורים של הS-Video לא מתאימים למכשיר וידיאו שלי. אם צריך לקנות כרטיס וידיאו על מה הכי כדאי ללכת? חברה, דגם,? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתייאשתי מכל הקומבינטורים שמנסים למכור מסכי מחשב משומשים במחירים מוגזמים החלטתי לנסות את מזלי בקניית מסך חדש. איזה מסך 17 CRT מומלץ לקנות היום מבין אלה שעדיין נמכרים בשוק ? חושב לי שקצב הרענון יהיה גבוה ככל האפשר (אני עובד ב-768 1024 בדר"כ) ואם אפשר שגודל פיקסל יהיה נמוך ככל האפשר. תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מישהו מכיר את אחד הדגמים: ACER AL1712 MAG MS776 ה-MAG יקר יותר בכ-350 ש"ח. למה? יש יתרונות המצדיקים את המחיר? תודה....
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קטעי וידאו של 3d לשימוש ב AVID, קבצי מאט או 3D בעלי רקע מופרד ל KEY חינם כמובן תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי. אני מרכיב לחבר מפרט והוא מעוניין לבחור בלוח אם שתומך במערך SLI על מנת לקנות עכשיו 8800GTS ובהמשך, כאשר הוא יצטרך עוד כוח עיבוד גרפי הוא יוסיף עוד 880GTS אחד. השאלה שלי היא כמה תוספת בביצועים הוא יקבל? האם לא עדיף להשקיע כבר עכשיו ב 8800GTX למשל? קראתי איפשהו שתוספת הביצועים שמספק כרטיס נוסף היא לא גבוהה. אשמח להרחבה. תודה!
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce nvidia 5500 fx מעודכן אני רואה בטלויזיה דרכו ולא דרך TVTOOL כאשר אני רוצה לצפות בטלויזיה בסרט אז אני חייב לשים את הטלויזיה כ"התקן ראשי", אחרת לא אראה את הסרט. (אם לא היה סרט אז רואים בטלויזיה מה שאני רואה בצג המחשב). כאשר ה-TV זה ה"ראשי" אינני רואה כלום על צג המחשב חוץ מאת הסרט עצמו פרוש על כל המסך. ואילו המחשב "באמת" הוא רק על צג הטלויזיה (ושמה לא תמיד יש סרט, ולא תמיד הוא פרוש). איך אני פותר את הבעייה? אני רוצה לראות משהו, לפחות את העכבר, גם על צג המחשב.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום חברים הבעיה שלי כזו עד יום ראשון המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה והכל עבד מעולה יום ראשון התחברנו לHOT והטכנאי המוכשר שלהם ניתק לי את המחשב מהטלויזיה וחיבר את הממיר . הבעיה היא שאני לא יכול עכשיו להגדיר את התצוגה זה מראה לי על מסך הטלויזיה את המחשב אבל התצוגה היא לא תואמת לגודל המסך ,התמונה רחבה ולא כולה נכנסת כמו כן אני לא רואה את שולחן העבודה אלא רק את הרקע הכרטיס הוא GFORCE MX440 אני מעוניין לדעת כיצד אני מגדיר את זה בהגדרות תצוגה , ניסיתי לשחק עם הרזלוציה אבל זה עדיין לא מסתדר
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מקווה שתיהיה לכם תשובה על השאלה אוקיי....נגיד והיום או עוד כמה זמן אני הולך לקנות מחשב סוס עם חלקים טובים והכל ואני שם 8800GT והיום בתקופה הזאת הוא מריץ משחקים בצורה תותחנית הכי טוב שיש והכל.האם נגיד בעוד כמה שנים שיצאו משחקים חדשניים יותר,המערכת מחשב הזו תחזיק את המשחקים על אותם נתונים שהיא מחזיקה משחקים של התקופה של עכשיו?זאת אומרת אני מתכוון על הגדרות גבוהות(HIGH) ולא פחות מיזה,או שההגדרות ירדו והאיכות של המשחק תיהיה פחות טובה עם הכרטיס מסך 8800GT?ושוב אני מדבר על משחקים שהולכים לצאת עוד כמה שנים נגיד ב2010 2011 וכו' או שאי אפשר לדעת מה יהיו הדרישות של המשחקים בעוד כמה שנים? תודה
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחיר הוא 100 ש"ח יותר ל-1900 ה-7900 הוא של חברת אסוס ה-1900 הוא של חברת ספייר האם כדאי לי לשלם עוד 100 ש"ח? ולמעשה בלי קשר למחיר...מה מהם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי קודם כל, מסך 15" LCD שקול מבחינת גודל המסך ל 17" ? אני לא הכי מבין יכול להיות למסך מסויים בעיה עם הצגת עברית? חשבתי לקנות את המסך הבא (מחו"ל) http://accessories.gateway.com/AccessoryStore/PC+Accessories_316441/Monitors_316684/LCD+_Q1_Flat+Panel_Q1_+Monitors_316694/15_D1_17+inch+LCD_381953/7005270_proddetail.htm?ref=merch מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-