עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by parker8,

כמובן שניהם אני רוצה עם חיבור PCI EXPRESS ו-256 MB. תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  2. היי, יש לי בעיה בעת כניסה לאתר של AMD/ATI להורדת דרייבר לכרטיס המסך שלי,והיא:כאשר אני ממלא את כל הנתונים הדרושים בצורה נכונה כמובן,ואז לוחץ על כפתור Display Results - אז ה"כפתור" הנ"ל פשוט לא עובד.אולי הסיבה היא,שכרגע כבר מותקן אצלי במחשב הדרייבר העדכני (11.6)?! - מה יכולה להיות הסיבה/סיבות לכך?,האם זה קורה לעוד מישהו,והאם הבעיה היא בעצם באתר עצמו? תודה רבה מאוד מראש .

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. Started by nirtaz,

הבנתי שאין בדריברים החדשים של NVIDIA אופציה לעשות ENABLE לFULL SCREEEN מה עושים ? יש עוקף?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. המעבד שאני רוצה לקחת Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB והזיכרון: DDR II 800Mhz 2GB התקציב 450 לכ. מסך מה עדיף? אני לא הכרתי את המותג Sapphire‎ עד כה אני הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש דום 3 אמור לעבוד על שניהם בצורה מצויינת או ממוצעת?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. אני רוצה להוציא וידאו מהמחשב כלומר " לשדר " ממנו האם אני חייב כרטיס שתומך VIVO ? ( שמתי לב שאין VIVO בכרטיסים החדשים ) האם אפשר להסתפק ביציאת S-VIDEO ! האם צריך צ'יפסט מיוחד כמו X38 של אינטל ? ומה עם האפשרות של עיבוד וידאו שדיברו עליו בכרטיסים החדשים 8800 ו הסדרה החדשה של AMD- ATI

6. Started by codec,

אחרי שכמעט קניתי את המסך של הזה (Philips 190S5FS) פתאום ראיתי שגם המסך הזה ירד במחיר (Samsung 910V) ואז עברתי כאן בפורום וראיתי שמאוד ממליצים על viewsonic, מה שמוסיף את המסך הזה לרשימה (Viewsonic VG910B) או קצת יותר יקר (Viewsonic VP191B) ו- (Sony S94) אני יודע ש-samsung מעולים (יש לי "15 שלהם בבית, וגם ראיתי אותם בחנויות). המסך לא ישמש למשחקים (מקסימום סרטים, וגם זה לא הרבה). חשובה חדות הטקסט. מנסיון שלכם, בעלי ה-LCD, על איזו חברה מומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב. איפה אני יכול למצוא מידע לגבי איזה פאנלים בשימוש ע"י החברות השונות?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  7. או שאני חייב כרטיס וידיאו ייעודי בשביל לחבר אותו? בכל אופן החיבורים של הS-Video לא מתאימים למכשיר וידיאו שלי. אם צריך לקנות כרטיס וידיאו על מה הכי כדאי ללכת? חברה, דגם,? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by Snoopy2006,

שלום, לאחר שהתייאשתי מכל הקומבינטורים שמנסים למכור מסכי מחשב משומשים במחירים מוגזמים החלטתי לנסות את מזלי בקניית מסך חדש. איזה מסך 17 CRT מומלץ לקנות היום מבין אלה שעדיין נמכרים בשוק ? חושב לי שקצב הרענון יהיה גבוה ככל האפשר (אני עובד ב-768 1024 בדר"כ) ואם אפשר שגודל פיקסל יהיה נמוך ככל האפשר. תודה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  9. שלום,בפבואר אני קונה כרטיס מסך חדש,והשאלה שלי:היא כדאי לחכות לכרטיסים אחרים שיגעו או כבר לקנות 2600xt ? הכרטיס יהיה לשימוש משחקים קלים וסרטי hd ... הקתציב הוא 600 היום וגם יהיה 600 בפבואר

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by niva401,

מה מומלץ- להסיר דרייבר ישן כרטיס מסך ואז להתקין החדש, או להתקין ללא הסרה? האם להתקין דרך מנהל ההתקנים או להפעיל את קובץ ההתקנה שהורדתי

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  11. שלום לכולם. יש לי טלווזית אלסידי חדשה,ואני רוצה לעשות שהיא תעבוד ברזולוציה הכי טובה. הבעיה היא שאני לא מבין בהגדרות, מה הן אומרות. א תוכלו להגיד לי על איזה מספר לשים כל דבר? מה שיש זה: ניגודיות: מ 1 עד 30, מה לשים? tint, מ0 עד 12, מה לשים? sharpness, מ0 עד 7, כנ"ל תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. המבחר של החברה לתחילת שנת 2022 עשוי לכלול את ה-RTX 3090 Ti המפלצתי - וגם קאמבק לדגם ביניים וותיק מדור ה-Turingלכתבה

13. שלום רציתי לשמוע המלצות או חוות דעת על איזה מסך מתאים יותר לעבודה עם מולטימדיה (גרפיקה ווידיאו) בנייד: 1) המסך של דגם 1520 של דל: Dell TrueLife - WXGA 1280 X 800 רזולוציה UltraSharpTM 2) המסך של דגם 6515 של HP: WXGA High Definition BrightView 1280x800 הבנתי שאחד מאט והשני מבריק. ראיתי היום באופיס דיפו את המסך של HP ורואים מצויין, חוץ מהתשקפויות לפעמים. לא היה להם שמה דוגמה של דל. המוכר בחנות אמר לי שזה לא ממש משנה, אבל בכל זאת אני אשמח לשמוע עוד חוות דעת.

14. Started by ronin,

היי קודם כל, מסך 15" LCD שקול מבחינת גודל המסך ל 17" ? אני לא הכי מבין יכול להיות למסך מסויים בעיה עם הצגת עברית? חשבתי לקנות את המסך הבא (מחו"ל) http://accessories.gateway.com/AccessoryStore/PC+Accessories_316441/Monitors_316684/LCD+_Q1_Flat+Panel_Q1_+Monitors_316694/15_D1_17+inch+LCD_381953/7005270_proddetail.htm?ref=merch מה אתם אומרים?

15. Started by phenomenal,

יש לי מסך של FLATRON 17 אינץ, דק . עכשיו השאלה שלי על איזה מהכרטיסי מסך ללכת: HD3850 - 512MB או HD3850 256MB . בבקשה תענו דחוף אני עוד רוצה ללכת לקנות את הכרטיס היום

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. אני מנסיה למצוא את האמצע (הראיה שלי לא משהו) שגם אני יראה טוב וגם יהיה מספיק מקום שימוש בדסקטופ 1024 קטן מאוד בקושי אני יכול לקרוא טקסט 800 על 600 מצויין לקריאה בשבילי , אך אין מקום מרחב בדסקטופ בגלל הגודל (אגב לא הזכרתי אני מסך 19 אינ'צ) רציתי לשאול אז ....אם רזולוציית 920 על 720 פרופורציונלית ??? כי אני מרגיש לפעמים שדברים (אובייקטים במשחקים) קצת מכווץ ממה שאיך זה אמור להיראות ...על 800 על 600 או 1024 השאלה שלי אם אני רק מדמיין או שאילו באמת התופעות ברזולוציות "ביניים" כמו 920 על 720 ..... ? תודה.

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  17. הבעיה להלן: יש ברשותי כרטיס ATI X 600 וב USER'S MANUAL רשום שיש אופציה ללכידת וידאו אם יש למשהו מושג איך אני מוריד אפליקצה כזו אודה לכם

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by hadash,

הכרטיס מסך הזה BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe יכול להחזיק מעמד במסך 22 אינץ'? ולמה יש מסכים שרשום עליהם 1:700 וכמה מהם יקרים מה1:2000 למשל?

19. Started by 111111,

האם הוא טוב למשחקים? תודה *אני חושב להביא אותו מארצות הברית הנה לינק: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=24-005-028&DEPA=1 האם יש מסך יותר טוב ממנו באותו מחיר? עוד כמה מסכים: Hyundai ImageQuest Q17 LG Electronics L1710S תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by Kidney_stonE,

שלום כולם, אני מחפש כרטיס\התקן לכידת וידאו באיכות סבירה (שיידע לשמור לפחות 30 פריים לשניה, באיכות וצבע טובים) במחיר שלא יעלה על 300 שקלים. יש כאלה דברים בארץ ? מישהו שמע ? מישהו ראה ?

21. Started by liordavid,

אני לא מצליח להפעיל 2 מסכים ב- Dual View במצב Multiple GPU. למרות שב- 8800GTS/X1900XT הצלחתי ... יש למישהו פיתרון גם Multiple GPU וגם Dual View ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. אני יודע שיש נושא דביק אבל עדיין משהו מוזר לי שום מאורר לא נראה כמו מה שאני קיבלתי ואני רק רוצה להבין מה אני קיבלתי לא מצאתי שום דבר בעברית על זה, אשמח לקישור או להסבר קטן

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by liran2003,

מה אתם אומרים על המסך של LG דגם 1720B כדאי לקנות אותו ב-1500 ש'ח כולל אחריות ל-3 שנים של היבואן הרשמי? ומה ההבדל בין הדגם הזה לבין הדגם 1720P?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by YOU123,

החלטתי שאני קונה אותו כי הוא הכרטיס הכי משתלם הוא יותר משאר 6600GT הרגילים ואפשר להגיע לOC גובה מישהו יודע לכמה אני יכול להגיע קחו קישור תראו תזכרונות המהירים שלו 1.6!!!!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  25. בזמן שפרוטוקול HDMI מקבל תהילה, בארגון VESA עסוקים בין היתר בקידום של DisplayPort 2.0 שיוביל למהירויות שוברות שיא עבור אמצעי תצוגה, ונראה שכרטיסי המסך שיכילו אותו מגיעים ממש בקרוב מהצד של AMDלכתבה

דיונים חדשים בפורומים