כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
כרגע ברשותי asus geforce 4 ti4600 128 v8460 ultra td עם הדרייברים החדשים של NVIDIA (הורדתי לפני שלושה ימים בערך אז אני מניח שלא יצא חדש) יש לי פה גם כרטיס gainward fx5900ultra שהגיע אלי במזל :> אם אני מחליף בין הכרטיסים, אני צריך לעשות את התהליך של המחיקת דרייבר ב DEVICE MANAGER והתקנת חדש והכל או שפשוט להחליף כרטיס מכיוון שזה אותו דרייבר?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום וערב טוב ... ברצוני היה לדעת מה שווה היום GF 8600XT ומה הייתם ממליצים למחשב איזה כרטיס מסך בתושבת AGP ? מעבד 3.0 478 וגיגה זיכרון בדואל צאנל לוח אם P4P800E-DX
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קניתי נחשב חדש ובתוכו Radeon9800Pro של Sapphire (שמעתי שגם בספייר יש לפעמים ליבה כזאת ולא רק בMSI). איך אני יודע אם הוא מבוסס על ליבת R360? הקירור מסתיר את הליבה. אם זה עוזר המפרט הוא כזה: AMD AXP2500 ABIT NF7-SL 512 MB DDR 400MHz WD 80GB SATA והכרטיס מסך. קיבלתי ב3Dmark03 ציון של 5517 (אגב, זה טוב? לא טוב? תואם את המפרט?)
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מתכוון לדוגמא: האם יש הבדל בין כרטיס 8600GT של חברת LEADTEK מאשר של חברת ASUS מבחינת הכרטיס עצמו ולא מה שמגיע בחבילה עצמה??? ואם כן האם הוא מצדיק הפרש של מעל 100 ש"ח לטובת ASUS??? כולל גם יכולות של OC האם יש הבדל?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לפני שפתחתי את הנושא, הסתכלתי בסטיקי אבל לא מצאתי את מה שרציתי אז הנה: 1. מה יותר חזק: GEFORCE 6600 GT 256 MB או RADEON 9600 XT 256 MB ? 2. האם אחד מהכרטיסים הנ"ל/שניהם יוכלו להריץ את המשחק TEST DRIVE UNLIMITED?(בהנחה שכל הרכיבים האחרים במחשב מתאימים) באיזו רמת גרפיקה?(נמוכה,בינונית,....) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את המחשב . עכשיו אני רוצה להתקין את הדרייביר של הכרטיס מסך (6600GT Gigabyte). כדאי להוריד את הדריבר מהאתר של nVIDIA / להתקין אותו מהדיסק?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי טוב החלטתי שאין לי ברירה ואני צריך לקנות מחשב חדש. אז ככה אני צריך כרטיס מסך חזק שיכול להפעיל את התוכנה PRO Engineer בצורה טובה זה השימוש הראשוני.כרטיסים מסוג זה הם לרוב FIRE GL שגם מאוד מאוד יקרים. האם ככרטיס מסך למשחקים יעשה את העבודה גם טוב ואיזה כרטיס מסך? אני רוצה שהכרטיס מסך עם המערכת החדשה גם שאני אקנה יכול להריץ CC3 -TIBRIUM WARS SUPREME COMMANDER ו STARCRAFT 2 כשייצא...... על מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הסיקורים הם באנגלית הכרטיס המפלצתי (עם ה-OC הכי חזק) של חברת Asus : http://www.legionhardware.com/document.php?id=708 לפי מה שאני יודע הכרטיס של אסוס אפילו לא הגיע לארץ (ובחו"ל עדיין לא פרסמו את מחירו, ככה שיש זמן עד שהוא יגיע) הכרטיס של BFG (גם עם OC) שנמכר כבר בחלק מהחנויות כמו TMS : http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQzMSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== הכרטיס הזה זמין למכירה בארץ.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש בתצורת AGP יש לי את המחשב הזה: ASUS P4P800 DELUXE INTEL P4 2.6 1GB RAM איזה כרטיס ב AGP אתם ממליצים לי לקנות יש לי כרגע ATI 9200 תקציב אין מוכן להשקיע כל סכום.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי להתייעץ עם כמה משתתפים שמבינים עניין פה(ויש לא מעט כאלה)... קניתי לפני כחודש מחשב(game machine)ובאותה הזדמנות החלטתי להזמין את ה Geforce 6800 ultra,אני אמור לקבל אותו עוד שבוע(התרגשות :) יש לי מסך LCD של Benq...בגודל 17" ובינתיים לא היו לי בעיות אתו,חוץ מיזה שהתמונה קצת חשוכה.אני מעוניין לקבל מקסימום ביצועים במשחקים!! וההתלבטות שלי היא כזאת: האם להישאר עם המסך הזה.?..או,למכור אותו ב1500 ש"ח(יש לי כבר קונה) ולהוסיף 150 ש"ח ולקנות את המסך הבא...[ftp=ftp://http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3174]http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3174[/ftp] מה דעתכם(להזכירכם אני מעוניין להריץ את Farcry ו-Doom3 בצורה הכי אופטימלית שאפשר…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בצעתי לבחן כרטיס מסך אחרי כמה דקות נתקע ומופיע הודעה שגיאה מה בעיה? אני כבר עשיתי לעדכן דרייבר ATI 6.4 כרטיס מסך ati x1600pro 256mb AGP בבקשה עזרה אני לא מוצא בעיות מחשב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
על איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שקל לעריכת וידיאו באיכות טובה עד טובה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום קיבלתי טלויזיה חדשה/ישנה לחדר אז כמובן ישר חשבתי על TV-Out הממיר של ג'יגהבייט שעליו מדובר (מהכרטיס מסך) הוא זה: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Acc ... _hdtv2.jpg (יש לו SVIDEO IN ו-SVIDEO OUT, שאר הדברים זה ל-HDTV) והטלויזיה תומכת בחיבור SCART בכל מקרה השאלה איזה כבל אני צריך ושאר הערות יתקבלו בברכה תודה מראש, לירן.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
AOC 32 מדגם L32W451 היא באה עם שנתיים אחריות. זמן תגובה 6.5MS קונטרסט 1:1200 ברייטנס 500cd/m² רזולוציה 1366X768 ו16.7M צבעים זווית צפיה 176 מעלות כולל טיונר מובנה כולל חיבור HDMI HIGH DEFINITION TUNER ,SVIDEO ,2 SCART, CVBS ועוד... PIP - תמונה בתוך תמונה העלות שלה היא 3600 אין לי תקציב גדול ולפי המפרט היא לא רעה בכלל השימושים העיקריים יהיו XBOX360 ו סרטים מהמחשב +DVD יש לי הוט דיגיטל אבל אני בקושי רואה אותו.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מי יכול לדרג לי איזה חלק יותר חזק מימה 6800xt ddr3 256 bit 128mb או 6600gt 128 bit 128 mb או 7600gs ddr3 256 bit 128 mb שלושתם כמעט באותו מחיר
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מה הרף טמפרטורה של 9600XT 256MB של סאפיר? והמוניטור שיש באפשרויות בפורפרטיס של ATI זה מוניטר טוב?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק מאוד, בעוד 4 ימים אני טס לארצות הברית ונראה לי שאני אקנה שם. אני צריך כרטיס עם AGP ומוכן להשקיע כ-300-350 דולר. אם למשהו יש המלצה? דרך אגב אני מוכן להשקיע קצת יותר עבור כרטיס טוב יותר אם זה ישתלם מבחינה מחיר/ביצועים. תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט איזה חברה של כ.מסך כדאי לי לקנות?? אני רוצה את ה RETAIL... יש לי LEADTECK ב- 1900 ש"ח... מה אתם אומרים???
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אם אני אשים שני כרטיסי מסך על P5W HD DE אחד למשחקים ואחד לעבודה גראפית ורינדור כבד. באיזו מהירות יעבדו שני הכרטיסים ?? האם המהירות של אחד מהם תהיה נחותה מהמהירות של הכרטיס השני ??
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היי האם אפשר לעבוד עם שני מסכים כשבכל מסך פועל יישום אחר? אני רוצה שבמסך אחד ייפעל ה אקספלורר או כל דבר אחר ובמסך השני המדיה סנטר יש לי כרטיס מסך 7600GT שמחוברים אליו שני המסכים אחד ב vga ואחד ב dvi
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בהתחלה הכל היה נראה סבבה, ועכשיו שראיתי סרט הצבעים היו כהים, ולא היו טבעיים, והזרימה של הסרט לא הייתה טובה... אז מה אתם אומרים, המסך חדש מהיום, להחליף במסך CRT? מה אתם אומרים על המסך הזה? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=305334
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואני צריך מסך שטוח 17/19 בתקציב גג 1100 (אני יודע לא הרבה אבל זה מה שנשאר לי..)
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חברה מישהו אולי יודע לענות על השאלה האם יהיה ניתן לשלב בין כרטיסי הCF של היום כגון ה1900XT עם כרטיסי העתיד תומכי הDX10 של ATI שגם יהיו במערך של CF????
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-