כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
שאלתי היא ממש פשוטה אני סטודנט שרוב העיסוק שלי במחשב הוא תוכנות הרצה { שלא דורשות גרפיקה גבוהה אם משהוא מכיר אז כגון matlab } ואינטרנט במקרה ויש לי זמן אז המשחק היחיד שאני משחק כרגע הוא C&C 3 שאלתי היא ממש פשוטה יש לי כרגע כ.מסך RADEON 9800 pro עם 128 MB לאיזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לשדרג אשר יהיה בסוקט של AGP ? { אם זה חשוב אז בגדול המפרט של שאר המחשב הוא : AMD Athlon 64 processor 3200 Socket 939 Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 X4 =2 Giga Msi K8n Neo 2 } תודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך (הכרטיס הנוכחי הוא HD6850). בשלב הזה אני מתלבט בין GTX670 ל HD7970 (התקציב שלי הוא 2000 שקלים ). להלן מפרט המחשב שלי: מסך Dell U2312 -1920 x 1080 Intel Core i5 760 2.80Ghz 12GB Ram GigaByte P55A-UD3 Samsung SSD 840 PRO 128GB Western Digital 1TB Black SeaSonic 620W Windows 8 64Bit 1. האם הכרטיסים שציינתי (GTX670 ו HD7970) יעבדו על המחשב ללא בעיות? 2. איזה מבין הכרטיסים עדיף למשחקים כדוגמת Battlefield 3/4? ובאופן כללי איזה כרטיס מומלץ יותר למשחקים כבדים?
-
- 50 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הכרטיס מסך VTX HD 6850 ? הכוונה למשחקים והחברה עצמה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נו אז מה אתם אומרים אני יכול להיסתפק במסך שיש לי או שאני חייב לעבור לדיגטלי\LCD ?????
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כמו שוודאי הבנתם זה לAGP, המחיר שלהם זהה כמעט לחלוטין, ובכל זאת- מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
פירמטתי לאחרונה את הכונן ולאחר שהתקנתי הכל וניסיתי לחבר את המחשב לטלוויזיה ישנה בעיה של פס שעובר כל הזמן על גבי מסך הטלוויזיה,יש לי כרטיס מסוג geforce4 mx440 כמו כן לפני הפרמוט לא היתה כל בעיה, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
התוכניות של מפתחת השבבים לשנה הקרובה ומעבר לה כוללות תמיכה בזכרונות גראפיים מדור חדש, ליבות מובנות עוצמתיות אפילו יותר ממה שראינו עד כה ועוד לכתבה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב ברגע שאני מעביר את העכבר לצד שמאל של המסך זה עובר למסך השני היתי רוצה לדעת אם יש אופציה לנעול את המסך שאני לא יכול לגעת במסך אלא עם אני יבטל את הנעילה כי אני פשוט רואה סרטים ובו זמנית אחותי במחשב והיא לפעמים סוגרת לי את הסרט מקווה לעזרה יום טוב ;D
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X 1600 PRO של ATI וציפסט של ASUS הכרטיס בעל 128BIT 256MB ומהיר במיוחד, אך למרות זאת הוא עושה לי בעיות שהכרטיס הקודם מסוג 5200FX לא היה עושה מצורפת תמונה לבעיה (הרבה טוענים שזה הגדרות ו OPENGL אך ניסיתי הכל שום דבר לא עוזר) הבעיה: כאשר משחקים במשחק הגרפיקה עולה אחת על השנייה כלומר יש הרסית גרפיקה כאשר הכרטיס מתאמץ, יש לציין שפיפא עולה אצלי מצוין אך GTA SA, NFS, SWAT וכו עושים בעיות תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת תקציב וביצועים (עם OC ובלי OC) Sapphire X800GTO2 או PowerColor X1300 PRO שתומך CrossFire, HDTV ויש לו תדר של is 600MHz 256MB של זכרון 800MHZ כאשר הזיכרונות הינם בתקן GDDR3/128bit. או כרטיס אחר שיש ומשתלם מחינת תקציב ביצועים ו(עם OC ובלי OC) מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום מומחים: GIGABYTE GeForce 7600GT 128MB PCI-E - מחיר 850שח GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E - מחיר 1050שח ראיתי כמה כתבות שאומרות שכמות הזיכרון לא כל כך משנה וכמה כתבות שמאוד משנה. אשמח להסבר, והמלצה האם שווה להתאמץ (כשהתקציב מוגבל כמובן) ולהשקיע עוד 200שח לכרטיס עם 256MB? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם~!!! אז ככה מי שאולי זוכר את הסיפור שלי עם הכרטיס 6800GT של ELSA שפנדה לא רצו להחליף לי אותו, אז קיבלתי כרטיס חדש: 7600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא כזאת: במפרט כתוב לי שהמהירות של הכרטיס היא: GPU/Memory clock 560/1400MHz . אבל אצלי על המחשב הוא מראה לי: GPU/Memory clock 560/700MHz . למה זה?????
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
היי טוב החלטתי שאין לי ברירה ואני צריך לקנות מחשב חדש. אז ככה אני צריך כרטיס מסך חזק שיכול להפעיל את התוכנה PRO Engineer בצורה טובה זה השימוש הראשוני.כרטיסים מסוג זה הם לרוב FIRE GL שגם מאוד מאוד יקרים. האם ככרטיס מסך למשחקים יעשה את העבודה גם טוב ואיזה כרטיס מסך? אני רוצה שהכרטיס מסך עם המערכת החדשה גם שאני אקנה יכול להריץ CC3 -TIBRIUM WARS SUPREME COMMANDER ו STARCRAFT 2 כשייצא...... על מה אתם ממליצים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כמיטב המסורת, פרסומת BASHING של יצרנית כרטיסי מסך, enjoy
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
השימוש העיקרי מהכרטיס שבו אני אשתמש יהיה גיימינג, אך בעתיד עבודה בתלת מימד ועריכה. חשבתי על QUADRO 600 אבל הוא גרוע בגיימינג. המפרט: ספק - 850W של SEASONIC. לוח - P67A-UD4. מעבד- I5 2500K. מה אתם מציעים? שיהיה באותו טווח המחירים של QUDARO 600 1GB, כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=9&submit.y=11 והינה השיפורים... New Features This section provides information on new features found in this release of the CATALYST Display Drivers. This release introduces a new feature called Temporal Anti-Aliasing. OpenGL and Direct 3D applications will benefit from this feature when custom settings for Anti-Aliasing are used, and Temporal Anti-Aliasing is enabled. The feature provides higher Anti-Aliasing quality when an application frame rate is 60 frames per second or higher. This feature will be located within the ATI 3D tab and will be suppo…
-
- 127 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אני חושב שהכל כתוב.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש למישהו חבילה של מקודדים של HD 1080P FULL חבילה של HD הטובה ביותר לצפייה במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי את המחשב הנ"ל לפי המלצתכם (המלצת הפורום) כיום אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך שלי בכדי לשחק ברזולוציות גבוהות יותר (לדוגמא במשחק Ghost Recon Advanced Warfighter® 2 אני משחק ברזולוציה בינונית ואני רוצה לשחק ברזולוציה הגבוהה ביותר). מפרט המחשב שלי הינו: מעבד: intel pentium D 805 dual core 2.66GHZ 533MHZ 2X1MB LGA775 לוח אם: ASROCK ConeRoeXFire-eSATA2 (775, 945P, DDR2 667, 2XPCI-E CROSSFIRE, HDAudio SATA2,1394, GBL) זכרון: TWINMOS DDR2 533 MHZ 512 MB X2 כרטיס מסך: Asus EN7600GT 256MB HDTV DVI PCI-E retail והשאר - זה השאר. בכל אופן כרטיס המסך עלה בזמנו 1030 ש"ח (בKSP), ואני מחפש משהו טוב בהרבה בתקציב דומה (אם אפשר בפחות אז מה טוב), אני מחפש משהו שא…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-