כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אין לי TV עם חיבור HDMI. יש לי מחשב עם כ.מסך 9800GTX+ אין לי בעיה להוסיף כרטיס או מתאם משהו יודע איפה אני קונה מתאם או דרך לשדר סרטים מהמחשב לTV תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי לאחרונה gtx 1070 gigabyte g1 וקבלתי שוק כשגיליתי שאין לו יציאת hdmi עם הכרטיס הישן שלי gtx 700 תמיד שרציתי לראות סרט הייתי מחבר עם כבל hdmi לטלויזיה. מה לעזאזל אני אמור לעשות עכשיו? איזו אופציה יש לי להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה באיכות גבוהה? אני חושש שכל האופציות האלחוטיות לעולם לא ישתוו לאיכות של כבל רגיל. *חשוב לציין שאין ברשותי טלויזיה "חכמה" אלא פשוטה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רכשתי את הכרטיס הנ"ל : ATI PCI TV Tuner Card, Model "TV WONDER PRO" -RETAIL , אני גם נותן תמונה שלו . קניתי את הכבלים המתאימים למוצר , והכבלים מחוברים כראוי לממיר של יס. (כבר הפעלתי כרטיסי טלויזיה ולכן יש לי ניסיון באיך לחבר את הכבלים) הבעיה שרכשתי אותו OEM , ואני לא מצליח להתאים לו דרייוורים שיפעילו אותו כמו שצריך , אני לא מצליח לקבל תמונה סבירה , הוא כל הזמן תקוע במצב של NTSC ולא "מוכן" לעבור למצב PAL-B שמתאים לישראל . קישור לפירוט על המוצר: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=15-116-307&depa=0 אנא תנו לי הנחיה לגבי הדרייור המתאים. אני עובד עם תוכנת - ATI MULTIMEDIA CENTER LAUNCHPAD VERSION 9.1 (יכול להיות שיש גירסה ישנה שמתאימה יותר ? א…
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
תראו - יוצא עוד חודש וחצי ספלינטר 2 (פנדורה) ורציתי לשדרג קצת את המחשב בשבילו. היה לי עד עכשיו ג'יפה 2 GTS והוא היה בסדר אבל הוא התחיל לגמגם במשחקים והא לא העלה חלק (הנסיך הפרסי החדש). אז היום הזמנתי ג'יפורס 4 TI 4200 עם 128 MB - שעלה לי 650 ש"ח (כולל משלוח והכל). עכשיו - יש לי מפרט דיי ישן: פנטים 4 1700 לוח של אינטל - 845 וזכרון - 640 MB של SD אז הוא יריץ לי משחקים דיי טוב (לא חייב גרפיקה הכי גבוהה) בשנה הקרובה? * הציאו לי 5200 (לא אולטרה) ואמרו לי לקחת אותו אבל בחרתי ב 4200 ויש לי עדיין יומיים להחליף (אם אני רוצה), כדאי לי להחליף? והאם הוא יריץ משחקים כמו שכתבתי למעלה.
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי מה הטמפ' שלו ?? ???
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי, קניתי כ.מסך 7600GS יש לו כבל חשמל חיצוני שמתחבר לספק. הכבל הזה הוא כבל T. הכוונה כבל שמתחבר בחיבור מיוחד לכרטיס מסך וממנו יוצאים שני כבלי מולקס (עם שלושה רגליים במקום 4) השאלה האם לחבר לספק את שני הכבלים שיוצאים ממנו או רק את אחד מהם?? כשחיברתי את שניהם לספק אז המחשב נדלק ונכבה לאחר כמה שניות.. כשחיברתי אחד אז המחשב עולה תקין.. אז עשיתי בסדר או שיש לי בעיה כלשהי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 שלא תגידו משחק שצריך כרטיס מסך ברמה כזאת ! ופתאום מ100 FPS של המשחק אם הזמן מתחיל לרדת לי ל80-70 הגיוני שהוא ישחק ככה ?? אז למה צריך כזה כרטיס מסך ?
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
המפרט שלו הוא: AGP ULTRA/ 1980 TV/DVI 256 MB DDR3 GOLDEN SAMPLE וכתוב לי בדרישות: Available hard disk drive power dongle required והבנתי שכנראה מדובר בכבל או משהו....אבל אני לא יודע אם יש לי... ראיתי שבתוך הקופסא יש כזה כבל שחור ובקצה השני שלו 5 תקעים בצבעים שונים.... בנוסף, יש גם כזה תקע אדום בלי כבל מחובר אליו....... אז רציתי לדעת אם אלו הדברים שאני צריך או שזה משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7600GS, אני צופה בסרטי HD 720P בלבד. אני לא משתמש במשחקים. בזמן שאני צופה בסרט HD באיכות 720P אני חייב שכל התוכנות יהיו סגורות אחרת הוא מקרטע, המעבד נע בין 60 ל90 אחוז מאמץ ולעיתים מקרטע למספר שניות. החלטתי להחליף את הכרטיס מסך 7600GS לכרטיס מסך שתומך בHD הכי זול שיש, שיתאים לדרישותיי שאני אוכל לראות סרט HD בלי קרטועים בכלל. קניתי מחנות SKYPC כרטיס מסך club3D ATI radeon hd2400pro 512MB ddr2 AGP לאחר שהמוכר בחנות אמר שזה יפתור את הבעיה. אך אין שום הבדל! המעבד נע על אותם אחוזים בדיוק, החלפתי מספר פעמים בין הכרטיס הזה לכרטיס הישן ואני לא רואה שום הבדל, שיחקי עם הגדרות.. שום דבר לא עזר... נא עזרו לי כיצד לפתור בעיה זו
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס מסך הזה http://www.tms.co.il/product/11308 כדי שאני יוכל להרציץ את הפרו על הרזולוציות הטובות ביותר.. עכשיו שאני משחק המשחק עדיין מגמגם טיפה ולא זז חלק חלק ולא מרגיש ממש שינוי.. היה לי את הכרטיס מסך 220 GT מה דעתכם בנושא?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Sapphire Radeon 9500Pro 128MB OEM אז ככה בדקתי ב 3Dmark2001se וסמתי לב שחלק מהמבחנים הכרטיס מקרטע (משהק) קשות עכשיו הדריברים שהתקנתי הם אלה שבאו עם הכרטיס כי אני לא יודע אם אפשר להתקין את ה Catalyst3.2 מהאתר כי לפי מה ששמעתי אלו דריברים לכרטיסים BBA.. אז רציתי לדעת מה הבעיה אני אישית חושב שאלו הזכרונות של הכרטיס כי כשאני נוגע בהם הם רותחים.. ובדיוק במבחן האחרון שזה איכות תמונה של הטבע נתקע לגמרי המחשב אז לא הצלחתי להוציא תוצאה, ואני חושב שזה מהחום.. אשמח לקבל תגובות, תודה. לקחתי עוד פעם מבחן ב 3dmark הפעם פתחתי מארז שמתי מאורר עליו עבר את כל המבחנים אבל.... התוצאה הייתה מעניינת.. 8759 זאת התוצאה שקיבלתי.. ולפי מה שראיתי זה גרוע.. ואף מאוד לכרטיס שלי.. אני יעדכן פה אחרי…
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי חברה ! קניתי כרטיס מסך חדש אשר מיועד למחשב החדש שלי בעתיד - GAIWNARD G4200 650XP GOLDEN SAMPLE 128 ב 1000 שקל. (מרוסיה)! עכשיו חיברתי אותו למחשב הישן והקצת דפוק שעבד תקין עם VOODO 3 מחשב P3 600 עם 128 RAM WIN 98SE עכשיו הורדתי מהאתר של GAINWARD דרייברים מתאימים והכל.. המשחק הראשון שניסיתי זה UT, שמתי FULL QUALITY ורזולוציה ענקית וכל ממש פעל פצצה והתרשמתי נורא! אחר כך שמתי לב שאין שום הבדל באיכות דו מימד כלומר בןינדוס אני רואה הכל כמו שראיתי עם VOODO 3! - זה מוזר, אולי לא התקנתי משהו נכון?? או צריך לשנות משהו? דבר שני כשמתי כמה דיסקים CD בעת הAUTO RUN המחשב עושה RESTART גל הזמן! עוד משהו שנגיד בSERIOUS SAM שיניתי רזולוציה והמחשב נתקע! בכלל יש כזה בעיות פה ושמה.. …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MSI ARMOR GTX 1060. הספק כוח שלי הוא SEASONIC 620W הכניסת חשמל של הכרטיס היא 8 פין (או שתיים של ארבע, אני לא כל כך מבין בזה) הכניסת חשמל של הכרטיס הקודם (HD6870) הוא 2 של 6 פין כל אחד וככה גם הכבל של הספק. איך אני מחבר את הספק כוח לכרטיס החדש? יש איזה מתאם ? או שצריך להחליף כבל? או גרוע מכך, להחליף ספק כוח?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הכרטיס מסך sapphire r9 280x dual x ואני רואה שרק מאוורר אחד עובד אבל שאני נכנס למשחק שניהם עובדים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש HD6850 והמחשב מחובר גם למסך מחשב Full HD וגם לטלוויזיה Full HD וכשאני שם ברזולצית מסך 1920x1080 זה עושה לי קצוות שחורים למעלה למטה ובצדדים ואילו שאני שם על 1680x1050 זה מסתדר על כל המסך ניסיתי לשנות רזולוציה גם דרך ה catalyst conteol center ועדיין אותה הבעייה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה שאני יוכל ליראות על כל המסך ברזולוציה הכי גבוהה דרך אגב בכרטיס הקודם שלי GTS450 לא הייתה את הבעייה הזאת תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ורואים צבעים הזויים כאלה כל המסך מלא סגול כחול ריבועים ומשולשים בכל מיני צבעים מה עושים !?!?!?!?!? אני משתגע כבר חשבתי שאני יוכל סוף כל סוף לשחק בGTA IV אניח משתגעעעעע בבקשה תעזרו המפרט: I7 2.8Ghz(גם חדש) לוח אם GIGABYTE EP43 כרטיס מסך GTX 560 asus
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך gigabyte ardeon 9550 128mb עם 64bit ככה רשום על הקופסה קניתי מksp עכשיו אני רוצה לדעת עם לשנות משהו במאפיניים ואין לי מושג מה לעשות ואיך כשקניתי את הכרטיס התקנתי את הדרברים והתחלתי לשחק
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסוג GAINWARD 7800GTX ואני לא יכול להעלות את קצב רענון המסך ליותר מ60 פשוט אין לי אפשרות אחרת ויש לי את הדרייבר הזה 77.50 ובמחשב הקודם עם הכרטיס מסך הזה MX440 יכולתי עד 75 מישהו יודע אולי למה? יש לי מסך מאג LCD 15 אינץ'
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן סוף סוף קניתי אותו 6800NU של XFX ב1600 מKSP זה במקום הג'יפה 4 440 MX שהיה לי אפשר להגיד שיש הבדל.... אוקיי אז השאלות הן: הוצאתי 43000 באקווה מארק 3 זה טוב? טמפ למעבד שלו זה 56 זה לא חם מדי? עשיתי אקווה מארק לג'יפה הקודם לפני שהחלפתי הוא עשה בממוצע 7 FPS וזה היה ממש ממש הרבה זמן אז לא היה לי כח והפסקתי באמצע עריכה: טוב אחרי כמה זמן המעבד עלה ל59 והטמפ מסביב שהיה 33 עלה ל36 ובהגדרות זה מוריד MHZ רק מתי שזה מגיע ל135מעלות נראה לי שב135 מעלות מאוחר מדי להוריד MHZ לשנות את זה אולי? אה והחלקת שינון או איך שלא קוראים לזה היה על מושבת שמתי על X4 כשX8 זה המקס זה בסדר נכון?
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
TRIPLEX MILLENNNIUM SILVER GF4 TI 4200 8X האים הכרטיס טוב?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9200SE 128MB
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
geforce 8500gt 1024MB pcie רציתי לדעת אם זה יספק אותי..כי אני אמנם לא משחק במשחקים עם הכי גרפיקה שיש..ז"א אנלא כזה גיימר אבל בכ"ז רציתי לדעת איך הוא
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש מדגם 2060S, איך אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן בצורה הטובה והנקייה ביותר? האם צריך להסיר את כל מה שקשור לnvidia בלוח בקרה? גם התקני שמע כמו בתמונה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
7600gt. את השינוי שיש לי עכשיו במשחקים אני יכול לבטא במילה אחת- וואו! תודה לyuraxp ולdennis14. והינה התוצאות מ3DMark 06- [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס חדש, ובצד האחורי שלו יש מן פד אדום כזה שמודבק על איזה חלק, מה זה הדבר הזה? זה יוצא בקלות השאלה אם להשאיר או להסיר.. למה זה נועד? הנה התמונה: Uploaded with ImageShack.us תודה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-