כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
האם ה- 17" Viewsonic VP171B Black Pivot LCD Monitor הוא טוב? ומה עם ה- 17" Samsung 173V LCD Montor האם יש לMAG מסכים LCD טובים? אני רוצה שתגידו לי אם הם טובים ולא מה יותר טוב כי מי שאני קונה הוא אמר שהוא מביא לי אחד משניהם
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי הזמנתי כרטיס מסך עם VIVO ואני מעוניין לדעת האם אפשר להקליט איתו סרטים מקלתות ווידאו ווידאו למחשב ומה עוד אפשר לעשות עם VIVO בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ומה עדיף ati או geforce מבחינת משחקים של directx9
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני קורא ברבה מקומות שהולך להיות ירדה במחירים של הכרטיסי מסך. עד כמה דרסטי הירידה הזרת תהיה ועל המחיר של איזה קרטיסי מסך הוא ישפיע הכי הרבה ?
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
זאת השאלה יש לי את שני הכרטיסים 8500 אל אי 128+דיויאי של ספייר או אף x 5200 128 בלי דיויאי של פאליט מה כדי????????
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
ממה מושפע ה Refresh rate ? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? או אולי משניהם ? מהוא ה Refresh rate המומלץ ביותר ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יום חמישי אני נוסע עם אחותי לקנות למחשב שלה כרטיס שבחרתי שלדעתי יהיה הכי טוב לצרכי שימוש במחשב שלהם פרטי הכרטיס לפי מה שמופיע באתר: nvidia geforce fx 5600 gpu 0.13 micron 128-bit studio-precision color* agp x8* 4pixels rendering pipeline pixel shader 2.0 vertex shader 2.0 63-phase video scaler directx 9.0 support \ opengl 1.4 graphic core 256-bit memory interface 128-bit ddr mem bandwidth 8.8 gb\s fill rate 1.3 billion verticies 81 million operations per sec 1.03 trillion effective mem clock : 550mhz core frquency : 325mhz ramdacs (each have 2) 400 אוקי אז הכוכבית שציינתי למעלה שואלת האם השורה הזאת אומרת הזכרונות 128ביט, או מה זה מתכוון? והכוכבית השניה שואלת האם יהיה …
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המחשב שלי דיי חדיש ואפשר להגיד טוב. אז למה לעזאזל הוא מוציא לי ב3דמארק 2003 רק תוצאה של 5491? אני לא מבין את זה.... אולי כי יש לי ספק מתח זול? אם יש לכם הצעות לפיתרון אני אעריך. ואם אין לכם אז רק תרשמו לי את התוצאות של המרק שלכם ואיזה מערכת יש לכם. אולי זה לא נמוך כמו שאני חושב.... :-\
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום. ביום שלישי אני מתכוון לקנות (סוף סוף) את המחשב. רציתי לדעת האם כדאי להשקיע בXT (האם זה ישמש אותי טוב לזמן ארוך) או האם לקנות את ה PRO ולחסוך קצת כסף וככה אני אולי יחסוך מספיק כסף ויקנה בעתיד (הקרוב או הלא קרוב באמת אשמח לדעת מתי אמור להכנס ה pciexpress) כרטיס שמבוסס על ה PCI-X (וכמובן גם לוח אם שיתאים) בתודה מראש הפישפש שאהב לאכול מישמש
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ההגדרות.. הראדון כמו שאתם בטח יודעים מוגדר עד X8 ואצלי זה על 4X ואי אפשר לשנות את זה ל-8X, זאת אומרת, אני משנה את זה ל-8X עושה ריסטרט והווינדוס לא עולה.. אם הבעיה מוכרת לכם עזרו לי בבקשה! תודה מראש. נ.ב יש לי ראדון 9700 לא פרו.
-
איזה כרטיס מסך עדיף יותר לקנות: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 256MB DDR-II DVI Video Card או Albatron Geforce FX 5900QV Turbo 256MB DDR DVI VIVO Retail Video Card או Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Video Card??? מטרה: הדגש על תוכנות גרפיות כמו: Photoshop, 3DMAX, Freehand ואולי גם maya...קצת משחקים. תקציב: עד 2,500 ש"ח. תודה על העצות
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לפני כמה זמן המליצו לי פה לקנות כרטיס ti4200 עד תקציב של 700 שח בערך... שמעתי עכשיו על כרטיס ti4800 או ti4800se... מה ההבדל?? ומה עדיף לקנות?? ה-SE וה-4200 אותו מחיר בערך, למי משניהם ביצועים טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חברה אני נואש אני חייב שתעזרו לי. יש לי בעיה: לכל משחק שאני נכנס אליו ומעלה את כל הגרפיקה עד למעלה, עם הפילטרים. אחרי כמה דקות המחשב עושה לי RESET או יוצא מחוץ למשחק. Help ! המפרט שלי הוא: P-4 2.6Ghz FSB800 1024MB DDR 400MHz Radeon 9800Pro 128Mb - CT 4.1 Windows XP בבקשה עם אתם יכולים ויודעים תעזרו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ATI וברצוני לחבר אותו לטלויזיה 21 אינץ שיש לה חיבור של 21 פינים בלבד. ידוע לי שיש מתאמים למיניהם. ולפי מה שהבנתי צריך לקנות כבל S-VIDEO ויציאה של RCA. עכשיו הבנתי שיש הבדלים בין סוגי הכבלים ולא כולם איכותיים וכו'. השאלה שלי היא כזאת: איזה כבל לקנות ועם איזה יציאות? *לפי מה שהבנתי יש הבדל בין כבל S-VIDEO ל RCA לבין RCA ל S-VIDEO מה אני צריך לקנות?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לא ידעתי אם אני צריך לכתוב את זה פה... מצטער מראש אם טעיתי אז ככה: הבעיה שלי היא שהכל מה שיש בחלק העליון שלל המסך הופך להיות קטן ככל שהוא מתקרב למעלה אבל כל שאר המסך בסדר גמור מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם שווה לקנות 4800SE ב800 שקל??? פה: http://213.8.143.12/GetFile.asp?FileID=86046&fid=6926&pid=17612 הכרטיס של חברת LEADTEK...
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קראתי בFAQ אבל לא מצאתי תשובה אני אומר הראדון חבר שלי מתערב איתי מה יותר טוב?? ולמה תודה מראש
-
היי, הייתי רוצה לקבל כמה המלצה על כמה כרטיסי מסך שקטים, בסכום של 600 עד 1000 ש"ח. אני ממש לא גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שאם לפעמים אני משחק משחקים הם ירוצו בצורה מכובדת. מצד שני, גם רמת השקט לא חייבת להיות להיות מוחלטת (כמובן, הכי טוב זה מאוד שקט, מאוד חזק ומאוד זול... אבל אני מניח שאין חיה כזאת ) בקיצור, מנסיונכם, אילו מהכרטיסים הנפוצים בטווח המחירים הזה יותר שקטים? בנוסף, מה הכרטיס הכי חזק שמגיע עם קירור פסיבי? אופיר
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם על כרטיס המסך Leadtek Quadro4 900XGL 128MB DDR Professional Video Card ניתן להריץ משחקים גם?(באיכות טובה שמשתווה ל-radeon 9600, או שזה מיועד רק לרינדור עבודה עם תוכנות גרפיות מקצועיות וכאלה)? מלבד גרפיקה? כי אני רוצה לקנות את זה-אני לומד בקורסים לגרפיקה מקצועית, וצריך את הכרטיס הזה, בגלל זה אני שואל אם אפשר להעלות בו גם משחקים באיכות טובה!? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ראיתי באתר של VIEWSONIC שגם דגם הPRO המומלץ פה באתר מאוד http://www.viewsonic.com/products/crt_p95fplusb.htm וגם דגם ה EXECUTIVE הנחות יותר www.viewsoniceurope.com/UK/Products/CRTE2/E92f+SB.htm שניהם משתמשים בטכנולוגית PERFECTFLAT , ואני לא מוצא שום הבדל בטכנולוגיה שלהם מלבד כמובן רזולוציות וקצב ריענון... מישהו יכול להגיד לי אם מדובר בFLAT אמיתי או לפחות ראוי? כי הדגם הפשוט E92F עונה לתקציב 1350 ש"ח ומציג מפרט משכנע...
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עד לפני בערך חצי שנה ATI נחשבה בעלת היציאה לטלויזיה האיכותית ביותר גם היום זה כך? או שיש לnVIDIA תשובה?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
אני רואה שיש כמה אפשרויות: 1. דרך כבל RF 2. דרך RCA 3. דרך S-VISEO עכשיו אני מחבר דרך RF אז אין את האפשרויות הדיגיטליות של הממיר, זה פשוט כבלים אנלוגי שאני מחבר דרך RCA אז יש כבלים דיגיטלי אני לא מבין TUNER של טלויזיה לא יכול לקלוט כבלים דיגיטלי ?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שבת-שלום וחג שמח לכולם... אני "גיימר" שאוהב לשחק במחשב במשחקים כבדים שהמשחק יראה טוב ויפעל מהר כרגע אני רוצה שמחשב יפעל יותר טוב ויותר מהר במשחקים , אז הציעו לי לשדרג את כרטיס המסך - חכיתי וחסכתי וכרגע מתאפשר לי לקנות כרטיס מסך... התקציב שלי עומד על 1500 שח . [אבל אני מעדיף לקנות משהו ב1200 עד 1400 שישאר לי קצת כסף] אני מחפש כרגע -כגיימר- כרטיס מסך טוב שלא יתאמץ במשחקים החזקים ויספיק לבערך שנתיים. המליצו לי על 256 ATI R9600XT - מכיוון שמחירו סביר וביצועיו טובים , אז לקחתי את הידע ועשיתי סקר קטן במספר חנויות שאלתי לגבי חברות זיכרון ומחיר - זה המידע שקיבלתי : [החנויות שהציעו מחיר כגון 1600 - ו1835 -והיו כאלה - ירדו ישר מהסקר ונשארתי עם שניים סבירות] 1.ציפ מחשבים: …
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב אז קניתי כבל וחיברתי היצלחתי להפעיל ואני רואה בטלוויזיה את מה שאני עושה במחשב עכשיו הבעיה היא שהמסך בטלוויזיה כזה הולך לצד ולמעלה ואני לא רואה חצי מסך ולא היצלחתי לשנות את זה והבעיה השניה היא שאני לא יכול לראות סרטים.. ניסיתי להפעיל סרט וזה לא מראה לי אותו בטלוויזיה אם אפשר פתרונות לשני הבעיות האלה אני יודע מאוד יש לי 9600פרו של ספייר כבל של 10 מטר טלוויזיה של סוני טריניטרון
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-