כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום.עקב התקן החדש שהולך להכנס (כתבה בעמוד הראשי ) על ניצול הכרטיס מסך לעבודה ולא רק למשחקים אני שוקל רכישה רק אני מחכה שגם פה תורגש הירידת מחירים כמו ב NEW EGG. עשיתי סקר מחירים בכמה חנויות נבחרות בעיני על דגם שאני רוצה ושימו לב זה הדגם האדום (מה שאני רוצה) ולא השחור (דומה לטוקסיק ) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4712 1509 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=22798 1540 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3652 1660 אני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות שלא ציינתי פה כי אני מדבר רק על הספיר 1 גיגה שאלה נוספת - וזה עלה בעבר על הכרטיסים האלה - רוחב פס המעבד הגרפי עובד על 256 ביט איך ה…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: 700 ש"ח ללא ספק כח, 1000 כולל ספק כח, חריגה של 200 ש"ח אפשרית מפרט המחשב: מעבד: intel core Quad Q8200 2.33Ghz 4mb cache s775 1333Mhz קירור מעבד: arctic coolung freezer xtreme rev.2 זיכרון: 4GB DDR2 1066 מארז: coolermaster centurion 590 לוח אם: gigabyte ga-ep45-ud3l כרטיס מסך נוכחי: zotac 9500gt 1gb gddr2 dx10 ספק: cooler master extreme power plus 500w מסך: lg w2343t 23 אינץ' הערות: תאמרו לי בבקשה אם המערכת הנ"ל מתאימה בכלל לגיימינג או שמשתלם להחליף את כולה? ואם כן מה צריך להחליף בה מעבר לכרטיס מסך, ולמה להחליף? בנוסף רציתי לדעת אם בתקציב של עד 700 שקל אפשר להשיג כרטיס מסך שיפעיל את כל המשחקים על ההגדרות הטובות ביותר, ואם לא, כמה יעלה כרטיס כזה. אם עדיף להחליף את ה…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
שלום, האם למישהו יש ניסיון עם הליבה הגרפיות שצויינו לעיל ? האם מצליח לראות סרטי HD וגם ב1080P ? ומה ההבדל בין שני הגרסאות? משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב שלי לפני שנה וקצת בערך תמיד היו לי בעיות של היבהוב במסך מהיום הראשון שהשתמשתי בו. זה כמו קויים כאלה שלא מספיקים לרעוד. ולא נראה לי שיש לזה קשר לקצב ריענון... שלקחתי את המחשב לתיקון למרבה הפלא לא הופיעו שום היבהובים וזה כנראה קורה רק בבית שלי או שזה פשוט צירוף מקרים. במשך השנה הזאת כל פעם האשמתי חלק אחר בגרימת ההבהובים האלה: בהתחלה המסך, שללתי - חיברתי מסך אחר ועדיין הייתה בעיה. אחר כך כרטיס מסך, שללתי - חיברתי כרטיס מסך ישן אחר שהיה לי. לאחר מכן הספק כוח, שללתי קניתי ספק כוח של 350. אחר כך את הנקודת חשמל בבית (אולי עומס?), שללתי - הוצאתי את כל החיבורים וחיברתי רק את המסך והמחשב + השתמשתי בכבל מאריך כדי לחבר את המחשב לנקודה אחרת. האמת זה אולי קצת עזר אב…
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
יש לי 4870 של ג'יגהבייט 512MB. לכרטיס 2 יציאות HDMI ויצאת וידאו נוספת (לא יודע איך קוראים לה). יציאת HDMI אחת מחוברת למסך Samsung 2253 "22 ברזולוציה של 1680X1050. אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך ולכן חיברתי ליציאת וידאו הנוספת את הכבל שמגיע עם הכרטיס ומוציא Component (שלוש חוטים). הבעיה היא שמשום מה אני רואה שהכרטיס לא מסוגל להוציא 2 רזולוציות שונות במקביל. אני רוצה שהמסך מחשב ישאר על 1680X1050 אבל כאשר אני עושה clone לטלויזיה, זה מוריד לי אוטומטית את הרזולוציה של המסך מחשב ל-1024. בכרטיס הישן שלי (מאוד ישן) NVidia 4200TI עשיתי בדיוק את זה והוא תמך ביציאה של 2 רזולוציות בו זמנית. איך ייתכן שלכרטיס כזה חדש (4870) אין תמיכה כזו ??
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך, בבקשה, צורות אוורור שונות לוודו3000 שלי. כאמור, 180Mhz לא מספיק לי ואני רוצה להגיע לסביבות ה210, קראתי שאנשים הגיעו לזה. בכל אופן.. מספר שאלות אשר יקלו על סדר ההיענות ושאלות אשר גם יהוו לגורם לכך שתענו לי על הכל. קיצר.. 1) איזה מאורר מומלץ לשים על ההיטסינק אשר על הכרטיס? (ספציפית) 2) כדאי להוציא את ההיטסינק, לנקות את הליבה, למרוח משחה תרמית ולהחזיר את ההיטסינק- כלומר, יתכן שיפור ? 3) האם אפשר לשים מאוורר בככל על ההיטסינק הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות בדיוטי פרי טלויזיה 21 אינצ' של LG יש להם שני דגמים: דגם אחד לא שטוח אך עם nicam stereo עולה 170$ הדגם הוא: RT-21CA22 ודגם שני שטוח שלא מצויין אם הוא סטריאופוני או לא שעולה 200$ והוא מסדרת flatron הדגם הוא: RT-21FA20 אני רוצה לקנות את הדגם השטוח אך השאלה היא האם הוא ניקם סטריאו או av stereo והאם זה משנה המפענח כאשר אני מחובר ללווין (YES) או לכבלים. בברכה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אוקיי התקנתי את הxp מההתחלה עכשיו רציתי לשנות את הורטיקל סיינס אז אני נכנס לקונטרול פאנל וזה ג'יפורס 7600 GT ובצד שם בהגדרות יש לי רק 2- Lunch Page Control Panel Use Interface וכל השאר פשוט לא מופיעים.. למה זה? (הורדתי דרייבר והתקנתי יכול להיות שהוא לא טוב? כי שפוט לא ידעתי מה להוריד מהאתר של ניוידיה אז עשיתי שם חיפוש ג'יפורס 7600 ג'יטי דרייבר וזה מצא לי משהו הורדתי והתקנתי..
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה כרטיס מסך 8800gt ליציאת dvi אחד מחובר בהמסך טלוויזיה שלי בחדר ולשניה מחובר המסך מחשב.. יש לי את התוכנה הזו של ניוידיה להעביר בין המסכים את התמונה אבל התוכנה מאוד מסורבלת אני מחפש תוכנה שאולי עם קיצור מסויים במקלדת זה יעביר בין המסכים או לחיצה על משהו במחשב לא משהו מעצבן כמו עכשיו.. מקווה שמתאים לפה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להשתמש בתוכנה הזאת... לא משנה איזה גרסה הורדתי היא תמיד נופלת אחרי 10 דקות - וכן הכנסתי שם וסיסמה לרג'יסטרי... יש כרטיס GEFORCE 2 MX 400 - וכשאני מנסה להשתמש בדרייבר של NVIDIA ל - TVOUT אני מקבל תמונה ממש גרועה. יש לכם פיתרון לבעיה שלי או רעיון אחר איך להשתמש ב - TVOUT באיכות טובה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר כמה זמן כרטיס מסך תומך PCI (לא EXPRESS) ולא מוצא אחד כמו שצריך. אני לא רוצה שיתחילו עכשיו להתווסף פה הודעות כמו "תקנה מחשב חדש וזהו" או "אל תקנה כרטיס מסך"... אני רק רוצה, מי שיכול כמובן, שימליצו לי על כרטיסי מסך לקנות בתנאים שתכף אציג. לא יותר. תודה. עלות: +-600 ש"ח (מקסימום 700) PCI, לא EXPERSS, לא AGP. זה הכל בעצם. עוד כמה דברים שאולי כדאי לדעת על המחשב שלי (כלליים בלבד. אני לא מבין בדברים כאלה) מעבד AMD Duron Mobile 1300MHz זכרון 512RAM Chipset SiS740 "כרטיס" מסך נוכחי: SiS650 (onboard) שוב תודה, ושוב אבקש לא לכתוב כאן דברים שלא עונים לי על השאלה: איזה כרטיס מסך לחיבור PCI כדאי לי לקנות שלא עובר את השש-מאות-וחמישים שקל.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה כרטיס: GIGABYTE Geforce FX6600GT 128 mb bulk לפניו היה לי כרטיס מיושן (440mx) ועקב דרישות חדשות (פרוייקט לא קטן ב 3DMax) החלפתי לכרטיס החדש. ציפיתי לשיפור משמעותי מהכרטיס החדש ואני פשוט לא מקבל אותו. בנוסף, ניסיתי להריץ משחק, לא זוכר את שמו, איזה שהוא ראלי מכוניות תלת מימדי ואני מקבל המון פוליגונים "מרוחים" על כל המסך. אותה תופעה מופיעה בעוד משחק כשבכרטיס הקודם זה לא קרה. כנראה משהו בהתקנת הכרטיס ו/או בהגדרתו לא הלך בסדר. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעייה. (הכרטיס עלה המון... חברה שלי מתבאסת עלי... יצאתי אפס תודה.
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
זה המפרט שלי:מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA מחיר: ¤348 אחריות: שנה. ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤427 אחריות: שלוש שנים. מחיר סופי: ¤4942 המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה www.iqpc.co.il עכשיו במפרט הזה הציעו לי את הכרטיס הזה: …
-
- 7 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ובכן, המפרט שלי רשום ב"מפרט המחשב". הנה התוצאות שלי ב3D MARK : 3d mark 2001 : 9500 3d mark 2003 : 3100 בלי שינויים ברזולוציה ובהגדרות. קראתי את האשכול בהודעת עוגן, נכנסתי לאתר אך היו לי כמה בעיות איתו אז אני מקווה שתענו לי פה ולא תסגרו את האשכול. גרסת דרייברים : 3.2 (קטקליסט) האם התוצאה הזאת כמו שהיא אמורה להיות ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך להחליט (ומהר) איזה כרטיס לקחת: Albatron geforce 6600GT DDRIII AGP Leadtek Winfast 6600GT AGP Retial MSI NX6600GT AGP Point Of View 6600GT AGP ProLink PixelView 6600GT AGP אני גם מתכנן אוברקלוק. תודה על העזרה, נעם.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מהי הסיבה שבכרטיסים מדגמים מסוימים יש לכרטיס זיכרון בגודל שנראה מופרז? ניקח לדוגמא את GTX980M עם 8GB של זיכרון מול מקבילו הנייח שמכיל רק 4GB. ברור לכל שהדגם הנייד בעל ליבה חלשה יותר. אפשר למצוא את זה בעוד דגמים, אך הGTX980M הוא הדוגמא הטובה ביותר לזה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה בעיקרון ההבדלים בחברות בין ה XFX לבין ה gigabyte... האם יש הבדלים ? ומה יותר טוב.. צריך תשובה דחוף כי קניתי כבר מחשב ואני רוצה לדעת עם להחליף את ה XFX בג'יגהבייט
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום =] יגיע לידי עוד מסך CRT.. אני רוצה להניח אותו לרצפה ולחבר אותו ל7600GT שלי.. לאחר שאני מחבר אני מקבל את אותה התמונה כמו בLCD שלי שמונח על השולחן? ואיך אני מסדר שזה יהיה אחרת ואם יש צורך (אם קיים בכלל דבר כזה) שהLCD שלי יהיה המאסטר [הראשי] ואיך אני מסדר שבמסך הCRT יוצגו דברים שונים?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס GEFORCE8500GT 512MB שאני מסתכל באתר של NVIDIA רשום שבCORECLOCK שלו יש 450 , ובSHADER 900, אצלי יש 600 ב CORE ובSHADER 1570 , איך זה הגיוני? ההגדרות האלה של הכ.מסך שלי עוברות את הG8600 , בדקתי אצלי בBIOS ואיפה שעושים OC למעבד בתדר PCI-E רשום 115 , כאשר המכפלה שם נעולה על 7 ידוע לי שעדיף 100 אבל הברירת מחדל אצלי זה 115 וכשאני מוריד את זה המחשב לא עולה.. האם יש קשר? והאם זה אמיתי ובאמת יש OVERCLOCK? תודה מראש הנה תמונת GPUZ http://img27.imageshack.us/img27/8036/93544063.jpg הגרסא הכי חדשה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לשדרוג כרטיס מסך עבור שני מחשבים. תקציב: 900 לכל מחשב. אין בעיה עם משומשים או הזמנה מחו"ל. חריגה בתקציב אפשרית אם מצדיק. משחקים רלוונטיים לדוגמא: Dragon Age Inquisition Dark Souls 2 Civilization 5 הגדרות גרפיותבמטרה להריץ בהגדרות גבוהות, ולא לשדרג שוב לפחות 3 שנים. הראשון (עם מסך 1920X1080): [TABLE=width: 500] [TR] [TD]i5 750 [/TD] [TD]CPU [/TD] [/TR] [TR] [TD]gigabyte GA-P55M-UD2 [/TD] [TD]MOBO [/TD] [/TR] [TR] [TD]Seasonic 620W Active PSC 80+ [/TD] [TD]PSU [/TD] [/TR] [TR] [TD]Currently 2x2G. Planning to upgrade to 8G soon [/TD] [TD]MEM [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung 840 Evo 250G - on SATA 2 [/TD] [TD]SSD [/TD] [/TR] [TR] [TD]Samsung SpinPoint F3 500G…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך 960BF של סמסונג (LCD) וכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GT TDH PCIe ברזולציה של 1024 על 1280 זה עומד לך 60 HRZ בלבד ... והמסך יכול ליותר איך מסדרים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, יש לי כרגע ATI REDAON 4850 ואני כבר שנתיים איתו. אני צריך משהו שהוא לא יותר מ450~500 שקל אני לא בטוח אבל נראה לי שהספק כוח שלי הוא 360W תודה!
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-