כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה אני נתקל בהפחתת ביצועים משמעותית בכרטיס שלי (המפרט בחתימה) במשחק GTA SA, התקיעות וההאטה מגיעים לאחר זמן משחק מסוים (כמה דקות) והשאלה היא האם זה נובע מהתחממות הכרטיס שבמנוחה הוא על בסביבות 50 מעלות ובמאמץ בין 65 לשבעים ומשהו. בנוסף המארז עצמו חם אבל לא יודע אם זה באמת כל כך קריטי תןדה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איזה לבחור? Sparkle 8800GTS 320MB Calibre Retail XFX Nvidia Geforce 8800GTS 320MB XXX Edition
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב נייד שמחובר למסך מחשב וטלוויזיה. בשני הצגים יש לי בעיה של ריצוד. כאשר העברתי את המחשב למעבדה, אמרו לי שהכרטיס מסך תקין, וכנראה שאינו תומך בטלוויזיה. רציתי לשאול מה הפרמטרים בכרטיס מסך ובצג שאני צריך לבדוק, כדי לדעת האם הכרטיס מסך יכול להציג תמונה ברורה בצג? והאם יש ליציאה השפעה על כך?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את אחד המסכים האלו :710TM ,710M,710N כולם דגמי 17" של סמסונג. כולם במסגרת המחיר. מה ההבדלים הייחודיים בינהם... חוץ מהעובדה שהTM בא עם רמקולים מובנים , הרמקולים לא משחקים אצלי תפקיד כיוון שגם כך לא אשתמש בהם... אשחמ לקבל את המלצתכם..
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לחבר את המחשב לטלוויזיה זה קלי קלות, אבל אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלווזיה בסלון כדי לראות ולשמוע דרך מערכת הקולנוע הביתית שלי. עכשיו כדי שלא יהיו חוטים ברחבי הבית אני הייתי רוצה לנצל את מערכת הכבלים של הבית בכדי לעביר את שדר הווידיאו. השאלה שלי אם אפשר בעזרת VIVO שמתפצל לחיבור S-Video להתחבר למערכת הכבלים של הבית, ואז, לחבר את החוט של הכבלים שבחדר שלי לחוט המוביל לסלון דרך קופסת המיתוג. הבעיה שלי היא אם אפשר לחבר את הS-Video למערכת הכבלים של הבית... תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם יציאת VGA בלבד. אני רוצה לחבר אותו למסך שאין בו כניסת VGA. הבנתי שאני צריך לקנות ממיר, (אלא אם כן יש למישהו רעיון אחר, אשמח לשמוע) ראיתי שיש ממיר שממיר ל HDMI או RCA. מה עדיף? מה ההבדל בינהם? (יש פער במחיר של 150 ש"ח). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום כלום, ראשית רציתי להגיד לכלום גמר חתימה טובה וצום קל (מי שצם). עכשיו הבעיה שלי התחילה לפני כחודש,קניתי את המחשב שלי לפני שנה בערך (דצמבר האחרון) עד לפני כחודש לא נתקלתי בשום בעיה שהיא.אם זה בכרטיס מסך,מעבד,זיכרון. עכשיו בזמן האחרון התחלתי לשמוע שהמאוור של הכרטיס המסך מרעיש בצורה מטורפת. בעיית הרעש נובעת מתוך כך שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות. והכרטיס מתוך "הגנה" עצמית ממהיר את מהירות המאוורים אוטומתית ל-100%. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לטמפ' מטורופות רק בזמן משחק,והקטע המוזר עוד יותר(שכאן הבעיה המרכזית) הוא שיש משחקים שבהם הכרטיס נשאר אם טמפ' סיברות (70-90) וישנם משחקים שלא (100+) לדוגמא במשחקresident evil 5 הטמפ' עולות גג עד 85 כנ"ל לבאטמן החדש.מלבד שני המשחקים האלה (אולי ג…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי רק 460 שקל ומצאתי את הכרטיס מסך הזה הוא שווה ב460 שקל? http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT36LRA
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, היום הלכתי עם חבר שלי לחנות בכדי לקנות לו מחשב. היה להם מפרט מוכן כבר עם מעבד אי 6300 לוח אם GA-945P-S3 וכו' הרבה דברים טובים... כי התקציב של החבר הוא 5000 והמפרט הוא ב 4500... אז הבעיה היא שיש שם כרטיס מסך ATI X800 PRO (כן 256 ביט ו 256 מגה דידיאר 3) אז השאלה שלי כי לא מצאתי באתר של טומס הארדוואר השווה היא לדעת האם הכרטיס הזה שווה משהו לתקופה שלנו? כמו כן לא מצאתי את הכרטיס בחנויות כמו נועה... או שממש פיספסתי אותו ולכן אני לא יודע מחיר שלו כי ראיתי זאפ 2000 ומשהו שקל שזה לא הגיוני... הבנתי גם שה- 7600GT כרטיס מאוד מספק וטוב לא? אז השאלה שלי האם הם שמו כרטיס נורמאלי? כמו כן יש אפשרות לשדרג במפרט דברים וכל זה... אז אני לא יודע למה להחליף כי נאי לא יודע מחיר…
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה רכשתי כרטיס Radeon X1950pro של חברת GeCube ולאחר שהתקנתי את הדרייברים, גיליתי שאין לי את אפשרות ה OverDrive! מדוע? מישהו יכול לעזור לי בכך ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
מיצטער שפתחתי נושא חדש פשוט לא עונים לי אז רציתי לישאול אולי אתם מציעים לי כרטיס אחר ולא GeForce 6800 GT אם כן אז איזה (יותר טוב מהחנות www.com4u.co.il)
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי X800XL של GIGABYTE סחב יפה עכשיו (כבר 3.5 שנים),הכרטיס לא תומך בSHADER3 ולא מריץ כבר הרבה משחקים. לאיזה כרטיס כדאי לעבור שהמחשב הישן שלי לא יהיה צוואר בקבוק ,ובלי לרדת ברמה של הכרטיס,הנה המפרט הנוכחי : antec 1080b amg gigabyte k8n ultra9 amd 3000 venice 2000MHZ kingston 512mb*2 cl2.5 gigabyte x800xl silentpipe wd sata2 160gb lg f700p zalman 7700cu תקציב כ600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז לאחר לבטים רבים, אני מזמין ביום ראשון LCD של Viesonic VP171B מצאתי אותו ב - קצת פחות מ - 2800 שזה ירידה קטנה מהמחיר הקבוע של 3000 לפני שאני מזמין, רציתי לדעת אם יש מסך אחר איכותי כמו ה - VP171 בתקציב של עד 2900 חשבתי גם על ה - SAMSUNG 712T אבל ראיתי אותו ולא התרשמתי
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכם רבותיי אז ככה יום ראשון אני כנראה ילך לקנות לי 9600GT אבל.. אני עדיין מתלבט אם לחכות עוד קצת שיצא ה9800GT בישיביל שתיהיה ירידת מחירים וגם כי מסקרן אותי לדעת כמה הוא יעלה כי אם הוא יעלה סתם דוגמא בסביבות 1200 בערך אני יקנה אותו בלי שום ספק אז אני מתלבט מה לעשות : ואם כבר איך הוינדוס ויסטה אחרי SP1 נעלמו כבר רוב הבאגים שהיו לפני יחסית..? (קניתי מקורי) ואני חושב להתקין לכבוד הכרטיס החדש וגם בגלל DX10 המפרט שלי: CORE 2 DUO/INTEL/E6550 GIGABYTE -GA-P35-S3 KINGSTON DDR2 667MHz 3GB WD/SATA2/250GB ספק כוח של ELZOO 420 (משהו כזה שכחתי ת'שם במדויק אני בטוח שאתם יודעים על איזה ספק מדובר)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG עם גלגלת שאפשר לכוון את הצבע וכל האפשרויות.... אבל שאני רוצה לסובב את הגלגל הזה כדי לכוון את הגודל של המסך או כל אפשרות אחרת כתוב לי על המסך הדבר הבא: "KEYLOCK" ואני לא מצליח להכנס כדי לכוון.... אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש יודה לו......
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי אותו בזמנו ב 1500 שקל .... כיום באיזה מחיר הוא אמור להימכר עם קירור VF-700 ובל הקירור ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הייתי רוצה בבקשה את ההגדרות האופטימליות לכרטיס של MSI600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
באופן כללי אני מאוד מרוצה מהמסך שקניתי לפני מספר חודשים, אבל יש לו בעיה מוזרה. גודל התצוגה משתנה לפעמים, גם זווית התצוגה והצורה שלה, אתם יודעים, כל השטויות שאפשר לשנות בהגדרות. אני מחזיר את זה כל הזמן לצורתו הנורמלית אבל זה כל הזמן נדפק. מישהו מכם יודע משהו על זה ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה ששמתי את ההודעה במקום הנכון אז יש לי מחשב נייד של IBM ואין לי חיבור ישיר לטלוויזה מה אני עושה יש פתרון שלא יהיה יקר כל כך? הדגם R50E http://www.gepbolt.hu/ii/ibm-thinkpad-r50_big.jpg
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איזה כרטיס לדעתם הוא חזק יותר (מבחינת ביצועים במשחקים ללא קשר למחיר הכרטיס) ה- x800xl ה- x800gto (fireblade)1 ה- 6800gs
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן חברה...אז נמאס לי שכל משחק שיוצא לא עובד אצלי בגלל הshader 3 המזדיין הזה... .. אני מחפש כרטיס שיריץ את COD4 נורמאלי...לא משהו מיוחד אתם יודעים אל תתפרעו אז הנה המפרט ממירק... 17:34:24 @vG|Lazy: (CPU2) Intel® Core2 CPU 4300 @ 1.80GHz @ 1808MHz ( 4CoreDual-VSTA mainboard) , 447.81MB free (HDDs) 309GB, 24.5GB free 17:34:24 @vG|Lazy: (VGA1) NVIDIA GeForce FX 5200 (128MB), 1024x768x32, 85Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP1), 9h 8m 21s uptime, 2d 18h 48m 35s uptime record בקיצור.. מה אתם אומרים כמה אני צריך לבזבז (השקעה זה לא .. >.>)? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב הכרטיס הזההותר למכירה בארץ רק היום) GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 1289 ש'ח או GIGABYTE pci-ex Geforce 8800GTS 320MB GDDR3 320BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 1670 ש'ח אל תלכו לי לפי המחיר אלה לפי הביצועים... אשמח אם מישהו יענה לי על זה עד מחר בצהריים... תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע 6600GT של גיינוורד 256 MB עכשיו השאלה שלי....האם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך לX800GTO2 ולעשות אוברקלוק כלומר השקעה של 400-500 שקל או לחכות עוד 3-4 חודשים ולקנות את ה7900GT???
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-