עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הורדתי את הדרייברים החדשים של אומגה וראיתי שבתחילת ההתקנה הם שואלים על אפשרות הFAST WRITE ואומרים שעדיף על OFF ורק לבעלי R9600 שלא עובדים בלי FW עדיף ON ולי יש 9600 אז אני לא יודע מה לבחור ON או OFF?? בנוסף יש לי עוד שאלה אני יצרף אותה לכאן במקום לפתוח ת'רד חדש: יש לי R9600PRO של GeCube הליבה היא 400MHz אבל הזכרונות הם רק 200MHz שבכל 9600PRO הם אמורים להיות על 300MHz איך הגיוני דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך עם חיבור AGP שיתאים למחשב עם הרכיבים הבאים: PENTIUM 4 CPU 2.40 GHZ 1GB DDR תודה לעוזרים ;)

3. Started by stone cold,

טוב אז ככה אתמול התקנתי דריבר חדש של הנווידה ויש לי את תוכנה בשם SmartDoc5084 פועלת למי שלא מכיר זאת תוכנה ששולטת על המאוורר ומאפשרת OC למי שרוצה אני לא עשיתי אף OC אבל אני משתמש בזה בגלל דיווחים שבלי זה המאווררים על 60% קבוע לפחות בדגמים הישנים אחרי התקנת הדריבר המאווררים החליטו לפעול לאט והיה סימן תקלה במאווררים וגם לא הייתה לי אף אפשרות להגדיל את מהירות הסיבוב לבעיה יכולות להיות 3 סיבות אפשריות 1-בעיות תאימות אם הדריבר שלא מגיע בקופסה (לא בדקתי עוד התקנה אז עדיין לא רישמי) 2-בעיה בהתקנה 3-אולי צריך למחוק ולהתקין את SmartDoc5084 אחרי ההתקנה אני דווקה חושד במספר 3 כרגע הכל פועל בסדר למזלי ואני לא צריך להיגרר לחנות מה שהיה מאוד מעצבן בשלב הזה שהמחשב חדש בכל …

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by Alfies,

למה כשאני מקליט ודאו שלי ב NTSC שזה 29.9 frame/s הקול מקדים את הודאו? יש לי כקטיס PCTV stereo

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  5. ומישהו יודע כמה הוא צריך לעלות?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by owen10,

חיפשתי לבנות מחשב בכמה חנויות מחשב אבל ברובם לא היה את הכרטיס מסך הזה אם תוכלו להביא לי לינק לכרטיס הזה בזול זה יהיה סבבה תודה!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by AlbertG,

שלום לכם Peeps, אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חדש. אחרי שקניתי את אובליביאן שלא רוצה לעלות אצלי בגראפיקה נורמאלית זה הכה בי שאני חייב כרטיס מסך חדש. כי שאר המפרט שלי לא רע, יש לי מעבד 3.0 של אינטל, 2 ג'יגה ראם ואחלה מערכת סראונד בחדר עם כרטיס לא רע. אין לי תקציב ולא רצון כרגע להחליף את כל המחשב שלי בגלל זה אני תקוע עם לוח אם AGPX8, אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי לפחות לשנה הקרובה בטווח מחירים עד ל1500 בערך. תנו לי את הכי טוב שאני יכול, כי אני מצאתי המון אפשרויות ואני לא מבין מספיק בשביל להחליט מה טוב יותר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  8. כן, אני יודע שיש פה אלף הודעות כאלה...קראתי גם חלק אבל אף הודעה לא ממש עזרה לי אז ננסה נושא חדש... המסך 19" CRT של LG שלי עשה את העבודה שלו.. אחרי כמעט 5 שנים הוא פשוט מכאיב לי בעינים אם אני יושב מולו הרבה זמן (למרות שאולי זה קשור לכרטיס מסך, משהו שאני עוד צריך לבדוק - אם למישהי יש משהו להגיד בנושא הזה זה גם יבורך - הכרטיס הוא R9800 Pro של ATI.). וזה מביא אותי לזה שאני מחפש מסך חדש. למה LCD? כי הבנתי שאפשר כבר לשחק עליהם משחקים בצורה טובה, הם יותר קלים על העינים וזה גם יפנה לי קצת מקום בשולחן... בעקרון התקציב שלי זה בסביבות ה-2000 שקל אבל אולי אני אוכל למתוח את זה ל-2500, אם הסיבה לכך תהיה טובה. ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שאני מחפש מסך עם קצב רענון של 16MS אמיתי, אולי פחו…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. רציתי לדעת, האם הכרטיס מסך שבכותרת, עם 128 MB , וכל היציאות המתוחכמות VIVO DVI שווה עדיין משהו? איזה כרטיסים עכשווים הוא עובר בביצועים(5200,5600 או 9200 של ATI)? בברכה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. שלום לכם אני הרכבתי מפרט שאני מתכוון ללכת לקנות מחר... התכוונתי לקנות היום אבל לא הצלחתי לבחור כרטיס מסך... ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוצא לי הכי כדאי ומשתלם להלביש עליו. אני ארשום את המפרט קודם כל ומייד אחריו את הכרטיסי מסך עם העלויות שלהם ומה שאני מבקש ממכם זה לבחור מתוך הרשימה כרטיס מסך שלכאורה יתאים לשימושי הכי טוב. להלן המפרט: מעבד: E6300 לוח אם: GB GA-965P-S3 כונן קשיח: SEAGATE 250 16 MB זיכרון : KINGSTON 1GB 667 כונן דיוידי: LG-DVD GSAH42N כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX7300GT 256MB DDR3 DVI HDTV מארז+ספק : FOXCONN TLA570 CWT 350W PFC שימושים: אינטרנט, הורדות, מספר תוכנות מסרים מידיים הפועלים בו זמנית, צפייה בסרטים,(משחקים -לא מטרת המחשב אבל שתשאר האופציה). המחשב…

11. Started by shdrthki1,

עכשיו גיליתי שזכיתי בלוח אם חדש Z68-GD80 אשר תומך בCF. עכשיו יש ברשותי כבר כרטיס 5850אקסטרים וספק FSP550W 80GHN 80+ חשבתי להוסיף לו עוד כרטיס זהה אבל אני לא בטוח האם הספק יחזיק והאם באמת כדאי לי להוסיף עוד כרטיס. והתמיכה בCF של 5850נחשבת לטובה וכמות הבעיות ירדה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. Started by none11,

אהלן , ברשותי מחשב חדש(חזק מאוד) עם כרטיס מסך Radeon 1950XTX. המחשב היה מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video וכבל נוסף(חיבור צהוב שאת שמו אני לא זוכר) והכל עבד כשורה. לאחרונה, העברתי את המחשב מקום והוא מחובר למסך 17 אינץ CRT רגיל(הכל עובד כשורה). כעת ברצוני להעביר את המחשב למקומו המקורי(טלוויזיה) אך כאשר אני מפעיל אותו נוצרת בעיה. להלן הבעיות והמסקנות שהסקתי: 1. כאשר אני מעלה את המחשב כרגיל, זהו המסך האחרון שאני רואה(תמונה מצורפת - מסך הטעינה של ווינדוס - לא לשים לב לגרסא, אין לי 64 BIT אלא XP PRO). לאחר מסך הטעינה, המסך מגיע לשלב ה-LOGIN בו אני כבר לא רואה כלום חוץ ממסך אפור-שחור. 2. חשוב לציין שהמחשב ממשיך לפעול, כאשר אני לוחץ על ENTER ווינדוז עולה(אני יודע לפי ה…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  13. הכירו את אחיו של ה-GeForce RTX 3050 הנייד שצפוי להחליף את ה-MX450 עם תוספת ביצועים קלהלכתבה

14. מפרט- זכרון- 2GBRAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 500W ( או 400 , אני לא בטוח) לוח אם - Asus P4S800D-X יש לי שלוש אפשרויות בקשר לכרטיס מסך- כולם AGP 1. הכרטיס HD6350 (אם זה 400, הספק יחזיק?) 2. הכרטיס HD2600XT 3. הכרטיס X1950GT (אם זה 500, הספק יחזיק?) -אם אני בוחר באפשרות הזאת אז אני מוריד 1GB זיכרון ) מה אתם מציעים? אולי יש הצעה אחרת? בכל מקרה, אבא שלי הולך לקנות את זה מחר....אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עד אז... תודה מראש -=] עריכה: צפויה ירידת מחירים בשבוע הקרוב?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. בהתבסס על המפרט הנוכחי שלי, אני רוצה לדעת אם החלפת כרטיס המסך שלי ב7800GS ישפר את הביצועים שלי בצורה משמעותית?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by yotam360,

http://img509.imageshack.us/my.php?image=31873593hs2.jpg היום נזכרתי לעדכן את הכרטיס שלי 9800GTX והופיע החלון הזה^^^^ יכול לקרות משהו אם אני אמשיך את ההתקנה?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  17. אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. אהלן, אני רוצה לקנות מסך 22 רחב של סמסונג ברזולציה 1680*1050 הוא אמור להתחבר למחשב פשוט עם כרטיס מסך מובנה GF6100 (חיבור VGA) הבנתי מחיפוש בגוגל שייתכן וכרטיס המסך לא יתמוך ברזולציה זו ? בנוסף הזכירו בנושא אחר תוכנה בשם POWERSTRIP שיכולה לכפות כל רזולציה, האם מישהו התנסה, עד כמה פשוטות ההגדרות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. יש בנועה כרטיס מסך של ליטדק והם אמרו לי שיש שם שנתיים אחריות מיבואן האם הכרטיס הנ"ל שווה? והאם לא תהייה בעייה עם האחריות שלו? 6600 gt agp

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  20. אהלן יש לי את הכרטיס XFX 8800GTX ואני משתמש בדרייבר שקיבלתי איתו בקופסא.... יש דרייבר שנחשב להכי טוב לכרטיס הזה ???כלומר,שיכול לשפר את רמת הביצועים ??ולתת עידכונים ??

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by danieleto,

שלום לכולם יש לי בעיה במסך יש לי מסך שקניתי בערך לפני איזה חצי שנה של סמסונג df793 ואני משתמש בו בסבבה ולפעמים יש לי קווים כאלה על כל המסך בצבע חום מליון קווים זה נמשך איזה חצי שניה ולפעמים אפילו שתי דקות חשבתי אולי זה כרטיס מסך ינו דריבר אז הורדתי עידכונים יש לי כרטיס מסך ראדון 9600 אז בבקה תעזרו לי הקווים האלו משגעים אותייי בבקשההה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by penny1,

בעיקרון אני עומד לקנות 7600GS, אך קיבלתי הצעה ל X800 לפי המפרט הבא : Memory 256MB Type GDDR3 Interface 256BIT GPU 400 MHz Memory 986 MHz DVI Yes TV-Out Yes Video-in No Ramdac 400 OpenGL 2.0 DirectX 9.0 PixelPipelines 12 הבעיה יחידה שמטרידה אותי הסוגייה של האי תמיכה ב HDR ו SM3 רציתי לדעת על היכן בא לידי בידוי HDR ו SM3 ועד כמה זה משפיע? האם כדי ללכת על 7600GS שנראה חלש ממנו בגלל שהוא כן תומכה בפונקציות הללו ??

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by coorva,

שלום רב יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64mb , ושמתי לב שבמשחקים רואים טוב יותר דווקא עם דרייבר ישן יחסית, כמו 52.16 לעומת דרייבר חדש כמו 61.76. האם יש איזה אתר מקצועי שממליץ איזה דרייבר הכי מוצלח לכרטיס המסך הזה באופן ספציפי?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by m159,

לאחרונה קניתי 8800GTS ואני קונה מערכת חדשה לגמרי בשבילו. בהוראות על הכרטיס רשום במפורש שהוא זקוק למינימום 400W עם 12V current rating of 26A אני לא מבין במיוחד בספקי כוח ולכן אני מבולבל האם יש צורך בספק שנותן 12V עם 26A בהתאמה, או שצריך ספק שמסוגל פשוט לייצר הספקים כאלה בלי קשר להתאמה בין השניים ? רוב הספקים רושמים שהם מסוגלים לתת 26A בהתאמה עם 5V, ולכן אני אובד עצות בנוגע לרכישת ספק. תעזרו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by adirze,

מכווין שהוידאו שלי כבר לא עובד הייתי רוצה המלצה לכרטיס טלוויזיה שאני אוכל להקליט דברים מהטלוויזיה. הדברים החשובים שהייתי רוצה זה כמובן איכות טובה של הקלטה וגם שיתמוך בפורמט חסכוני כלומר גודל הקובץ (MPEG אם אני לא טועה). התקציב בסביבות ה-800 ש"ח +-. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים