כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שיש מכשיר שאפשר לחבר לו ממיר ואת המחשב וגם נגיד קונסולת WII וממנן יוצא חיבור אחד למסך-המכשיר מגיע עם שלט. אני רוצה לדעת איך קוראים למכשיר, אני צריך שיתחבר למכשיר גם חיבור DVI מהמחשב, גם חיבור HDMI מהממיר HD של HOT, וגם קונסולת WII עם שלושת החיבורים. וממנו יצא חיבור HDMI למסך 8)
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה... פרמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים הנחוצים, אך זה מגביל לי את אופציות הרזולוציה. ראו תמונה כאן מיותר לציין שלפני הפרמוט היה לי אופציות יותר גבוהות של רזולוציות. ויש לי מסך של 32 אינץ' וזהו הכרטיס מסך שלי intel® G33 express chipset Family תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי מחשב למשחקים חדש כמובן שאם הזמן הביצועים יורדים. מעבד E8400 דול כור 4 מגה רם שתי כרטיסי מסך של אתי רדון 3650 כל אחד 512 מגה ולוח אם GA-EP35-DS4 של גיגה בית אני חושב יש לי תקציב של 1000 שקל לכרטיס מסך חדש מה כדאי לעשות והאם כדאי להביא כרטיס מסך חדש אני רוצה ביצועים יותר טובים במשחקים
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך 3650 DDR3 אבל בארץ זה קצת יקר. חיפשתי בחנויות כמו EBAY או TIGERDIRECT וכאלה באינטרנט והמחיר של הכרטיס הוא בסביבות ה100$ (350 שקל מקסימום) כשבארץ המחיר עומד על 130$ (450 ש"ח הגרסא הלא מומהרת). והמכס דורש איזה חצי מהמחיר אם זה מעל 200$ אז אין בעיה במכס. אז מה עדיף לקנות? בארץ את הגרסא המוהרת שעולה בערך 480-470 שקל או לחפש באינטרנט? כי בחנויות באינטרנט לא מצאתי את הגרסא המומהרת. תודה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410 זה זול יותר משאר דגמי ה-9800GTX, אבל זה באמת מאותם דגמי GTX+ ששמענו עליהם לא מזמן שאמורים להיות זולים ומהירים יותר? כי זה מפתיע שזה הדגם היחיד בשוק הישראלי. אז מה דעתכם, משתלם או שיש כאן משהו מסריח? (ולפני שתציעו לי את ATI 4850, אני מסכים אתכם, אבל אני פשוט צריך את תכונת ה-CUDA בגלל תוכנה מסויימת שאני עובד איתה, וזה מגביל אותי ל-NVIDIA)
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את מפת הדרכים של שני החברות אם תאריכים של כרטיסים עתידים של החברות. תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למסך 26 אינץ עד 300 ש"ח ? האופציות הם 8600GT עם 512MB עולה בערך 280 ש"ח או X3650 512MB שעולה 310 ש"ח מביקורות שקראתי כל אחד מהם טוב במשהו אחר ובמשחק אחר. אני יודע שאפשר להוסיף עוד כסף ולקחת את ה- 8800 ש נמכר כבר ב 600 ש"ח, אך התקציב שלי מוגבל. אשמח לשמוע חוות דעתכם תודה. : אגב האם הכרטיסים האלה חזקים יותר מה 1950Pro ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של נייד לא משנה כרגע איזה עם UP TO של 1535 RAM עכשיו אם נגיד אני יקח כרטיס זהה עם 512 ram יעודי האם הזכרון שנלכך מהמחשב הוא זהה למהירות ולאיכות של הזיכרון היעודי בכרטיס מסך ועוד שאלה אם יש לי כרטיס מסך שיכול לקחת מהזיכרון של המחשב RAM זה משנה אם יש לי זיכרון במחשב של 800 או של 667?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס : HD 4670 של ASUS לפי המלצתכם. הסתכלתי באתר של היצרן וממה שראיתי ה GPU CLOCK אמור להיות על 750 וה MEMORY CLOCK על 2000 . כשאני פותח את CCC , אני רואה שיש לי GPU 750MHZ כמו שצריך אבל 1004 MEMORY CLOCK ... יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה? תודה על העזרה. מפרט: הנה קישור ללוח אם : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1802 2 גיגה DDR2 3GHZ PENTIUM 4 HD 4670
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
תקשיבו האם יש הבדל בביצועים בין ה4850x2 1024mb ל 4870 1024mb ?? והאם יש צורך ביותר מ-550w ל4850x2 ? (חושב לציין שה4850x2 הוא כרטיס אחד בעל שתי ליבות..)
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
לאור המלצות חברי האתר שהמליצו לי לקנות 9600 חבר שלי הציע לי לקנות את שלו ב200 אבל הוא אמר בגלל שאני חבר אני יגיד לך את האמת למה אני מוכר הוא אומר שהוא מפעיל crysis על הכי גבוהה הכי שעה המחשב שלו עושה ריסט בגלל החום של הכרטיס מסך א.כדאי לקנות ב200 שקל את הכרטיס מסך הזה ב.יש פתרון לבעית הכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אתמול קבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ויש לי שתי בקשות לחברי הפורום שכל כך עזרו לי בבחירת הכרטיס 1-באייקון של ATI הקטן ליד השעון למטה רשום כרטיס מסידרה 4800 למה לא כתוב הדגם המדוייק? הרי הוא מזהה את זכרון הכרטיס ג'יגה 1,למה הוא לא מזהה שהוא 4850? 2-בבקשה לעזור לי לשים הגדרות בכרטיס quality or performance? וכל מיני הגדרות חוץ מרזולוציה תודה רבה על כל העזרה ליאור
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס והוא רוצה לעשות SLI ... יש מאיפה להשיג את זה עדין? אפשר גם יד שניה וזה....
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
בהתחלה ראיתי שזה כרטיס של מטרוקס אז קצת התלהבתי כי ממה שאני יודע למטרוקס יש כרטיסים מקצועיים. חיפשתי בגוגל את מה שהיה כתוב על הכרטיס ומתברר שזה הכרטיס הנ"ל. עדיין לא חיברתי אותו כי הLCD שלי מחובר בDVI ואני לא ממש מוצא את חיבור הD-sub שלו. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על הכרטיס? זה כרטיס טלוויזיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה יכול להגיע לרמה של 8800GT על ידי OC? עם HR-03!!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ועוד כמה שאלות שיעשו לי סדר בבלאגן שנוצר עקב יציאת כרטיסי מסך רבים- אם אפשר הסבר על מה חזק יותר וחדש יותר ? האם כדאי להחליף ןאו להוסיף עוד כרטיס זהה למחשב או שעדיין אין צורך? אם הכרטיס חזק מספיק להריץ את המשחקים החדשים של היום? תודה לעונים בברכת שנה טובה ארז
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת של ה 4850,אני די חדש בעניינים,וקצת הלכתי לאיבוד.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש(אני בונה מחשב)ואם הבנתי נכון(לא בטוח בכלל) הביצועים שבדקו לגבי משחק כמו הקרייסס לא היו טובים יותר מה9800gtx, רשמו שם שבהגדרות הרזולוציה הגבוהות הוא לא סיפק את הסחורה..אני רק אציין שאני לא מתכנן לשים מערך כרטיסים ולהגיע לכאלה רמות,ודבר נוסף גם אם ההמלצה כן ללכת על ה 4850,האם ספק של 500w מספיק...? אשמח לקבל תשובה...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך כדאי למחשקים כמו Fifa , Call of dute וצפייה בסרטים INNOVISION GEFORCE 9600GSO 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4604 או SAPPHIRE RADEON HD4670 HDMI 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3966 שאלה2 : מזה ה GSO שצמוד למספר 9600GSO
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שרוב בעלי הATI יודעים רצוי וכדאי לעדכן דרייברים כל חודש, הבעיה שהעסק נורא מעצבן, קודם יש למחוק את הקודם להפעיל מחדש את המחשב ורק אז להתקין את הדרייבר הבא ושוב להפעיל מחדש, נשמע כאילו אני מעט מתעצל אך התהליך לוקח לפעמים גם 20 ומעצבן לעשות אותו כל חודש, שאלתי היא האם אפשר להתקין דרייבר חדש על ישן? או האם יש תוכנה שיכולה להאיץ את העסק?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם כדאי לי להחליף את הכרטיס 8600GTS ל HD4670 תקציב 450 שקל רזולוציה 1024 1024 מסך 19
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך של LG דגם 1720B כדאי לקנות אותו ב-1500 ש'ח כולל אחריות ל-3 שנים של היבואן הרשמי? ומה ההבדל בין הדגם הזה לבין הדגם 1720P?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
יש למישהו משהו טוב או רע לומר על הכרטיס? (החלטתי אולי להתפשרעליו פשוט כרגע בלי ללכת ולהוציא יותר כסף על אחד עם 256MB DDR) עד כמה ה 128 מגה הפרש יוצרים אשכרה איזשהו הבדל? אשמח לשמועכל דעה טובה או רעה על הכרטיס הנל שיש למישהו וכן על נוטשא הבדלי הזכרון.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך דק בסביבות ה-1500 ש"ח. נראה לי שאני אלך על 15" למרות שגם 17" זו אופציה.. נראה לי שעדיף לקחת 15 קצת יותר איכותי מאשר 17 גרוע.. ובעיקרון יש לי חדר קטן ונראה לי ש-15" זה דיי מספק, לא? אם זה קטן מדי אז כבר עדיף 17.. באמת שאני לא יודע מה עדיף בנוסף אני אשמח לשמוע המלצות על חברות\דגמים מסויימים. המסך הוא לא למשחקים ונועד רק לשימוש שוטף במחשב. אנא עזרו לי..! תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-