עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ran_meir,

אני רוצה כבר להחליף את הכרטיס הישן שלי (FX5200 :) בכרטיס ברמה של ג'יפורס 6600 פחות או יותר, עם טווח תקציב נמוך מאוד בינתיים של עד 400 שקל. מצאתי את הכרטיסים הבאים במחירים לא רעים בכלל: 6600 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378927 6600 128MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379498 (עדיפות אליו). 6500 128/256MB - 260 ו 320 בהתאמה. וסדרה 7 שהבנתי שעדיף לוותר עליה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410880 אני רוצה לדעת על מה אתם ממליצים (כמובן שזה לא חייב להיות ג'יפורס) מבחינת תמורה למחיר, הביצועים לא צריכים להיות בשמיים בשביל סימולטורי נהיגה שמצטיינים בפיזיקה מורכבת וגרפיקה סבירה ומעלה. ושאלה נוספת: האם ההבדל בין 128MB ל 256 הוא רציני? נ.…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by F430,

אני משתמש בתוכנה Sapphire TRIXX והיא לא שומרת את המתח חוץ מהאובברקלוק...

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by DJ_Yaniv,

שלום, היום הירצתי בפעם השני אתה ה 3DMark Vantage וקיבלתי ציון ממש נמוך (של הכרטיס מסך) יש תמונה. בפעם הראשונה שהירצתי קיבלתי ציון של 7726 נק' ועכשיו הירצתי וקיבלתי 6794 נק' מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. Started by hadash,

הכרטיס מסך הזה BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe יכול להחזיק מעמד במסך 22 אינץ'? ולמה יש מסכים שרשום עליהם 1:700 וכמה מהם יקרים מה1:2000 למשל?

5. Started by GREED,

איך אני יכול לדעת מה המעלות של הכרטיס אני מפעיל את התוכנה ולא רואה את המעלות רק את הלוגו כמו בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by iyehuda,

ועוד שאלה זה נכון שבויסטה אין צורך להוריד DX10

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  7. אז ככה יש לי את הכרטיס בחתימה ניסיתי לראות מה יש במסך של פתיחת הצינורות בריווה טונר, זה מה שיצא לי: אז חשבתי מה יקרה אם אני יסמן סתם למשל את אלה שמוקפים באדום, או אחד אחר שלא מסומן, מה קורה אז? תודה מראש, אלי.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. המתחרה של החברה לטכנולוגיית ה-DLSS תקבל את השם המעודכן Radeon Super Resolution - ותאפשר הפעלה עקיפה גם אם המפתחים ביצעו הטמעה ייעודית שלהלכתבה

9. Started by sishbari,

המסך עובד רק ב SAFE MODE כרטיס מסך GEFORCE 7300LE במצב רגיל עולה לוגו של חלונות ואז לא רואים כלום ניסיתי להתקין קובץ גיבוי שיש לי ע"י גוסט וזה לא פתר את הבעייה ניסיתי להכניס ולהוציא כרטיס מסך וגם זה לא שינה האם הכרטיס מסך הבעייה ? המחשב והכרטיס מאוד חדשים סה"כ חודשיים

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Gigabyte ATI RADEON X1950Pro 256MB Zalman Cooling Retail RX195P2 או Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB Calibre Overclocked Retail או Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail או Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail או משהו אחר למחשב שאמור להיות למשחקים חזקיים יש מפרט רק נשאר לבחור כרטיס מסך וזה התקציב תודה לעוזרים

11. Started by paveltj,

אני רוצה לקנות את הכרטיס 4870 ואני רוצה לשאול אם הספק ENERMAX MODU82+ 425W יחזיק את הכרטיס עם המערכת הזו CPU- AMD 6000 RAM-4GB 800MHZ MUSHKIN MATHER BORD- GIGABYTE GA-MA78G-DS3H האם הספק יחזיק את המערכת? וגם יהיה צוואר בקבוק לכרטיס אם יש לוח אם שיש לו PCI 1 ולא PCI 2? עוד לא קניתי את החלקים אז אם תמליצו לי על משהו אחר אני ישמח תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by NHHEU,

היי אני מחפש איפה אפשר לקנות את הכרטיס בסביביות ה-1300 ש"ח תכננתי במקום מסויים אבל עלה להם היום המחיר באיזה 200 ש"ח אולי אתם מכירים מקום אחר GAID אמרת שקנית את הכרטיס מסך ב1300 ש"ח איפה בדיוק כי שהתקשרתי הם אמרו לי 1670 ש"ח

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. הבעיה מוכרת לי ,אבל לא מצאתי פיתרון לזה. חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני רואה את כל מה שקורה בוינדוס אבל כאשר אני מנסה לראות סרטים רואים מסך שחור בלי הסרט עצמו. יש לי רדאון 9700 פרו ודרייברים הכי חדשים! בבקשה עזרה,תודה!

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  14. טלוויזיה אני רואה ללא צורך הדלקת המחשב. כיצד אוכל לראות ערוצי טלוויזיה בחלון על גבי המסך תוך כדי עבודת גרפיקה ובכלל? תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  15. ענקית השבבים סמסונג חושפת את טכנולוגיית GDDR6W אשר צפויה להעניק נפח כפול ומהירות כפולה על פני ה-GDDR6 הסטנדרטי שבכרטיסי המסך העכשווייםלכתבה

16. Started by amiraa,

היי אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שאפשר עד סכום של 550 שקל בערך תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. שלום לכם אני הרכבתי מפרט שאני מתכוון ללכת לקנות מחר... התכוונתי לקנות היום אבל לא הצלחתי לבחור כרטיס מסך... ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוצא לי הכי כדאי ומשתלם להלביש עליו. אני ארשום את המפרט קודם כל ומייד אחריו את הכרטיסי מסך עם העלויות שלהם ומה שאני מבקש ממכם זה לבחור מתוך הרשימה כרטיס מסך שלכאורה יתאים לשימושי הכי טוב. להלן המפרט: מעבד: E6300 לוח אם: GB GA-965P-S3 כונן קשיח: SEAGATE 250 16 MB זיכרון : KINGSTON 1GB 667 כונן דיוידי: LG-DVD GSAH42N כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX7300GT 256MB DDR3 DVI HDTV מארז+ספק : FOXCONN TLA570 CWT 350W PFC שימושים: אינטרנט, הורדות, מספר תוכנות מסרים מידיים הפועלים בו זמנית, צפייה בסרטים,(משחקים -לא מטרת המחשב אבל שתשאר האופציה). המחשב…

18. Started by silky,

מה ההבדל שלו מ GEFORCE מאותה סדרה? האם הוא יריץ משחקים ? ובכלל, בשביל מה סרבר צריך כרטיס מסך(סילחו לי על הבורות-אני מבין למה תחנת עבודה גרפית כן)?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  19. Started by coolmeen,

אני צריך למצוא דרייבר דחוף דחוף כי אני מוכר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך הזה ששמו cirus cl-6d5446bv בעצם זה מה שרשום עם הציפ לא יודע בבקשה שם החברה היא cirus

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by sahargt,

רציתי לקנות לאח שלי כרטיס מסך חשבתי להשקיע משהו בסביבת 300 דולר ראיתי כמה דגמים איזה הכי טוב חשוב שהכרטיס היה מסוג GF6800GT דגמים 1 http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814122195 2 http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121177 3 http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814145085 4 אם יש דגמים יות טובים השמח אם תגידו לי

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  21. שלום Gigabyte הוציאה לאחרונה כרטיס 7600GT 128MB מוזל בכ- 40$ מ- ה- 7600GT 256MB גם הוא מגיע כמובן עם DDR3 וכל הנתונים הרגילים של ה- GPU אני מתלבט בינו לבין ה- 7600GS הרגיל שלהם ? אני מתכנן לשחק משחקים חדשים אך רזולוציות ו- High detail לא ממש משנים לי מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by alia,

אבקש עזרתכם כיצד לחבר 2 מסכי lcd dvi לשני כרטיסי מסך-האם צריך לחבר כ-sli? הלוח תומך sli,ויש לי 2 כרטיסים 7300gt sli המחשב לא מיועד למשחקים,רק לשימוש 2 מסכים במקביל(תוכנות עריכה) המעבד e-2140 תודה מראש-אם חסרים פרטים אשמח להוסיף

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by ^Z^,

כותרת

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  24. היי לפני כשנה קניתי כרטיס RADEON 9700 של ATI ומאז נחתי על זרי הדפנה ולא התעניינתי בתחום. עכשיו פתאום התעוררתי וראיתי שהמון דברים זזו והשתנו (אני קונה רק כרטיסים מבוססי ATI). האם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר ? מה משמעות כל הגרסאות של ה RADEON 9800 (מה זה PRO, XT, SE וכ"ו ? מי מהם הכי טוב ומי הכי גרוע ?) ? האם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס שיש לי לבין הכרטיסים האלו ? זה לא שאני הולך לשדרג מחר בבוקר, אבל שנדע... תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  25. כותרת אני מדגיש את הכיום!!

דיונים חדשים בפורומים