עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TheBest,

כשאני נכנס לכל משחק, לא משנה איזה משחק זה. כשאני שם את כל הפילטרים וגרפיקה במקסימום הוא עושה לי CPU RECOVER במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עושה לי RESET, מה אני עושה ? כשאני מוריד פילטרים וגרפיקה חלקם עובדים וחלקם ממשיכים עם אותה הבעיה. אנא עיזרו, תודה !

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. Started by TimoTy,

יש לי את הכרטיס msi-gforcefx 5900 ומישהו יכול להגיד לי מהם הדרייברים הטובים ביותר בשבילו ומה אני עושה איתם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by albert,

טוב, אולי אתם זוכרים שאמרתי שאני קונה ג'יפה 4 TI4200. אז ככה - בסוף אני לא קונה :-\. אבל בכל מקרה חבר שלי מביא לי כרטיס יותר טוב מהג'יפה 2 שיש לי עכשיו. אני לא חושב שמה שהוא מביא לי זה כל כך טוב אבל זה בסדר כי אני בסך הכל רוצה לשחק טוב בספלינטר 2 ועוד כמה. הכרטיס הוא - radeon 9000PROII של ג'יגבייט. אל תגידו לי - "חרא של כרטיס..." למה קנית..." (לא קניתי מביאים לי). טוב לשאלות: 1. לחבר שלי אין זמן להתקין לי אותו ואני חייב לעשות זאת ולא עשיתי את זה בחיים (לא לצחוק, פעם ראשונה ). אני רוצה שתסבירו לי דיי במפורש איך (אם אתם לא יכולים לא נורא אני יעשה את זה טלפונית עם חבר שלי). 2. קצת יותר חשובה - שמעתי שכרטיס רדיאון לא עובד כל כך טוב על מחשבים שהיה בהם לפני כן כרטיס ש…

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by composite,

שלום! לא מזמן באתי לחבר שקנה לעצמו את אחד מסכי ה- LCD המובילים של Samsung, וממש, אבל ממש לא אהבתי את התפקוד שלו במשחקים. אז עכשיו הבנתי שאולי הייעוד שלי הוא מסך CRT מצוין, בגלל שאני ממש ממש אוהב לשחק ובגלל שאין לי כסף ל- LCD. בקיצור, נדלקתי על המסך הזה - הוא נראה לי פשוט מצוין, למרות שהוא קצת יותר יקר מהשאר (אבל יותר זול מה- Samsungים) http://www.pch.co.il/docs/pd-326757758.htm זהו בערך, הוא קצת עובר את התקציב שלי. אבל אני רוצה מסך שייתן לי קצב רענון של 100 הרצים לפחות ברזולוציה של- 1024x768. אני רוצה גם מסך שינצל את מלוא היכולות של ה- Radeon9800Pro או יותר חזקים. (הכוונה היא שאני לא רוצה איכות גרועה או פיקשושים בקצב הרענון). ועוד דבר - אני פתוח להצעות, אם יש לכם ה…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  5. אני יודע כעת שהביצועים של ה 5900xt אולי קצת גבוהים מאשר של ה 9600xt אבל עוד חצי שנה, כישצאו המשחקים החדשים כדוגמת HL2 לדוגמא שיעבוד על טכנולוגית שרייד פרייפס (יכול להיות טעות בשם) ה 9600 יציג ביצועים גבוהים יותר. דיברתי עם תומכים מפנדס ושאלתי אנשים רבים.. אז רציתי לדעת איזה חברה היא הכי טובה ל 9600xt והכי כדאי לי לקנות? עד 1200 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

מי יותר טוב, במה, ולמה? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by 8dsim,

Prolink PixelView GeForce FX5700 256MB Plasma Display Fan 999 ש"ח 256MB DDR, Golden Limited 600Mhz, 3.3ns Memory clock Nvidia GeForce FX 5700 GPU, 450MHz Core Speed DX9 with Vertex Shader 2.0+ and Pixel Shader 2.0+ Max display resolution 2048 x 1536@85Hz 128-bit, studio-precision color VGA , TV-Out , Video-In & Out, DVI מה אתם אומרים שווה או לא ? אתר המוצר http://www.prolink.com.tw/2003/english/products/vga/FX/Geforcefx%205700-256M.htm

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by kknd,

שלום לכולם, האם מישהו יכול להפנות אותי או לחוות דעתו לגבי שאלה שמטרידה אותי מזה מספר ימים: איזה כרטיס חזק יותר - ה-FX5200 או ה-TI200 מסידרת הג'יפורס 3 הוותיקה? חיפשתי השוואות באינטרנט אבל לא מצאתי, ואשמח לקבל תגובות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  9. Started by nadav1379,

אני קניתי כרטיס מסך רדון 9600xt ואני חושב שהחנות לא שמה לי את הכרטיס שאני רציתי אני חושב שהם שמו לי את se ולא את xt איך אני יכול להיות בטוח שזה xt?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. הייתי מעדיף אפילו מחיר נמוך יותר מזה.. כי אפילו כך זה חורג מתקציבי הדל . המסך צריך להיות בעל איכות תמונה די טובה בינונית אפילו הייתי אומר אבל לא צריך משהו בומבסטי.

11. Started by prexus,

אני מתלבט אם לקנות R9800PRO עכשיו או לחקות עוד איזה חודש-חודש וחצי ולקנות כרטיס שמבוסס NV40/45 או R400. או שאז לקנות 9800XT שבטח יוזל מאוד עד אז... מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by dorav,

שמעתי ש-radeon 9800 128 mb בעל ביצועים חזקים יותר מ-radeon 9800 256mb!האם זה נכון? לפי דעתי זה לא הגיוני שזיכרון יותר גדול יפיק ביצועים נמוכים יותר לא? ועוד שאלה: האם יש הבדל מהותי הין הביצועים של שניהם?ואיזה? תודה למראש

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by nadav1379,

החלפתי את הכרטיס מסך שלי לרדון 9600xt ואני לא יודע מאיפה להוריד driver

14. Started by tom123,

האם ה- 17" Viewsonic VP171B Black Pivot LCD Monitor הוא טוב? ומה עם ה- 17" Samsung 173V LCD Montor האם יש לMAG מסכים LCD טובים? אני רוצה שתגידו לי אם הם טובים ולא מה יותר טוב כי מי שאני קונה הוא אמר שהוא מביא לי אחד משניהם

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by eladbu,

זאת השאלה יש לי את שני הכרטיסים 8500 אל אי 128+דיויאי של ספייר או אף x 5200 128 בלי דיויאי של פאליט מה כדי????????

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. Started by Boomer,

עשיתי בדיקה קצרה ושמתי לב שהרזולוציה הזאת שתמיד כותבים שהיא המומלצת למסכי 19" היא ב-Ratio של 5:4 במקום ה-4:3 הרגיל... אז איך זה שהיא המומלצת ולא 1280x960?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by crazydiamond,

האם יש איזהשהוא סיכוי שלוח אם עם צ'יפסט VIA 694 X אפולו, יוכל לעבוד עם כרטס ג'יפורס ב AGP X 4 ולא ב X2 למרות ההגדרות בביוס והתקנת הדרייברים המעודכנים של VIA - חבילת 4in1 - אני עובד עצות לא משנה מה שאני מנסה לעשת ה AGP לא עובר את ה X2 , יש לציין שעם כרטיסים מחברה אחרת - ATI למשל הבעיה הזאת לא קיימת, הבעייה עם כרטיסי ג'יפורס ידועה אך האם בסופו של דבר ישנו פיתרון אבסולוטי? בברכה.

18. Started by The Ripper,

לא יאומן, אבל פשוט אי-אפשר להשיג מסך נורמלי, כזה אם יכולת טובה ברזו' 1600x1200@85. 959NF לא זמין והיבואן ממש גרוע,(יש פה נושא על זה). P95f+ ו- Iyama 454 לא זמינים וגם לא יהיו זמינים! Mag 810FD2 ו- CTX960 לא מייבאים. F900P סתם מסך ונוטה לבעיות גרפיות מה טכנולוגיה ה"חדשה" שלו, ואת Philips 109P40 לא ממש אהבתי בגלל טישטוש בולט בפינות. סוני?- יקרים רצח!! 2800 ש"ח הדגם הכי פשוט. סוני=עוני! נו? אז מה נשאר? להתפשר על ViewSonic G90f+ שהוא בכלל shadow mask ולא נותן את הרזו' שאני רוצה, אבל מסך אם ביקורות מצויינות ומחיר טוב,בערך 1600 ש"ח. הוא עדיין לא זמין, כל שבוע היבואן אומר "עוד שבוע שבועיים". האפשרות השניה היא כמובן Mitsubishi 930SB מסך מצויין אבל יקר כמעט 2700ש"ח (שזה תוספת של …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי כרטיס עתיק יומין בשם voodoo 2 pci 12MB השאלה היא האם ניתן לעבוד איתו ככרטיס בודד או שחייבים לעבוד איתו בשילוב עם כרטיס רגיל והוודוו משמש כמאיץ בלבד, אני רוצה לחבר אותו למחשב עם מעבד פנטיום 3 1000 של קרוב משפחה, כדי לפנות את הזיכרון שנתפס ע"י כרטיס מסך OB האם הכרטיס יתמך? במידה והא נתמך האם הוע מסוגל לעבוד ב 85 HZ או רק ב 75?

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by idan182,

איזה כרטיס עדיף? מבחינת ביצועים ומה עדיף ati או geforce מבחינת משחקים של directx9

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. שלום רב! היום הדלקתי את המסך הישן שלי והתברר לי שכנראה הוא שבק חיים, כי הוא לא נדלק בשום אופן. הבנתי שהדרך היחידה היא לקנות מסך חדש, אמא שלי רוצה רק LCD, כי המסך ישמש אותה. לפני חצי שנה התפרסמה באתר של טום על מסכי LCD 17'' והHyundai Q17 האם זה עדיין כך? או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה מראש! עריכה: יש לי במחשב שאליו יחובר המסך נכניסת מסך סטנדרטית, לא DVI זה יתאים?

22. Started by War-Hammer,

צריך המלצה למסך LCD 17 אינטש בתקציב של עד 2700 שקל, משהו טוב לעבודות משרד... תודה...

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by Sting,

ממה מושפע ה Refresh rate ? מכרטיס המסך או מהמסך עצמו ? או אולי משניהם ? מהוא ה Refresh rate המומלץ ביותר ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  24. אני מתלבט איזה מבין שני הכרטיסים האלו לקנות : (תגידו איזה יותר כדאי , ואל תציעו משהו אחר) 1)Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB http://www.gecube.com.tw/productCategory.php?proID=12 2) SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI באתר של זה כתוב שה memory 660MHZ http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp תודה לעוזרים...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

המחשב שלי דיי חדיש ואפשר להגיד טוב. אז למה לעזאזל הוא מוציא לי ב3דמארק 2003 רק תוצאה של 5491? אני לא מבין את זה.... אולי כי יש לי ספק מתח זול? אם יש לכם הצעות לפיתרון אני אעריך. ואם אין לכם אז רק תרשמו לי את התוצאות של המרק שלכם ואיזה מערכת יש לכם. אולי זה לא נמוך כמו שאני חושב.... :-\

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.