עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alfus73,

שלום. אני עומד לרכוש כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk [A6600GTb]. הלוח אם שלי P5S800-VM של ASUS. בחוברת הסבר על לוח האם כתוב בצורה מודגשת שמותר להתקין כרטיס AGP שהוא 1.5 V או 0.8 V. ושאסור להתקין בשום פנים ואופן כרטיס מסך שהוא 3.3V. האם הכרטיס מסך שרשמתי לעיל מתאים ללוח האם שלי. חיפשתי במפרט הטכני של החברה ולא היה רשום לגבי ה- V שלו. האם אני יכול להשתמש ללא חשש?

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  2. אני קונה אותו ביחד עם AMD3800 DUAL CORE ולוח MSI NFORCE 550 בכרטיס אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כי אני רוצה לחכות לכרטיסים שתומכים בDX10 אז חשבתי ש 7300 גי טי יעשה עבודה טובה גם במשחקים , מה דעתכם ?

3. Started by ofir5300,

היה לי 4870 והוא נכנס לי בדיוק באורך שלו במארז והבנתי שהגודל הפיזי של הX2 הוא עשר אינצ' אז רציתי לדעת מה הגודל של ה4870x2 בהשוואה ל4870 הרגיל? האם יהיה לי בעיה של מקום במארז.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by angelos21,

רציתי לדעת בקשר לCHUCK PATCH , אותו אחד שמאפשר להפעיל HDR+AA בכרטיסי ATI, האם הוא עובד רק למשחק OBLIVION, או שעובד לכל המשחקים והאם חייב אותו בשביל להפעיל את הHDR והAA ביחד, במשחקים????

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  5. Started by bg1987,

לאחרונה הכ.מסך שלי מקרטע אז אני רוצה להחליף (7600GT של LEADTEK), אני נוסע לאמריקה ביולי, ולפי מה שהבנתי יוצאים כ. מסך חדשים באמצע יוני. השאלה שלי, האם כדאי להמתין לכרטיסים חדשים, או שהם לא יהיו קפיצת מדרגה משמעותית בהשוואה לכרטיסים כיום? התקציב שלי הוא באיזור ה1500 ש"ח (לכרטיס גיימינג). מידע על המחשב שלי: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ זיכרון: 2GB Crucial Balistix 800mhz לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G (AM2, PCI-E X16) ספק: גנרי 450W התקציב הוא לכרטיס בלבד, אני יודע שאני צריך לקנות גם ספק חדש אבל זה לא מתנגש לי עם התקציב של הכרטיס (אשמח לשמוע המלצות לספק)

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by gumi,

אז ככה חברים לפני כמה ימים שאלתי אתכם שאלה דומה.... אתמול התכנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הכרטיס שלי הוא 6800GT הגירסה שהתכנתי היא 75.90.... עכשיו אחרי ההתכנה והפעלת הווינדוס מחדש הטמפרטורה במנוחה עומדת על 71-73.... אז רציתי לשאול אם זה בגלל הדרייברים? או בגלל משהו אחר? בבקשה תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by k22,

לאור המלצות חברי האתר שהמליצו לי לקנות 9600 חבר שלי הציע לי לקנות את שלו ב200 אבל הוא אמר בגלל שאני חבר אני יגיד לך את האמת למה אני מוכר הוא אומר שהוא מפעיל crysis על הכי גבוהה הכי שעה המחשב שלו עושה ריסט בגלל החום של הכרטיס מסך א.כדאי לקנות ב200 שקל את הכרטיס מסך הזה ב.יש פתרון לבעית הכרטיס מסך

8. Started by F-S flash,

אז ככה... פרמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים הנחוצים, אך זה מגביל לי את אופציות הרזולוציה. ראו תמונה כאן מיותר לציין שלפני הפרמוט היה לי אופציות יותר גבוהות של רזולוציות. ויש לי מסך של 32 אינץ' וזהו הכרטיס מסך שלי intel® G33 express chipset Family תודה לעוזרים.

9. אין לי מושג במה הוא תומח יש לי רק נתונים אתם תדעו במה הוא תומח ואם הוא מתאים לי תיראו זה הנתונים הכרטיס שאני רוצה לקנות הוא gigabyte radeon 9550 128mb הלוח אם שלי הוא: לוח של אינטל דגם D845EBG2 בדקתי בתוכנה cpu-z וכתוב שם בקטגוריה של הלוח אם בסוף כתוב AGP REVISION : 2.0 DATA TRANSFER RATE : 4X אין לי מושג מזה אומר ומה לעשות אני לא מבין כלום בכרטיסים מסך וכל זה תעזרו לי בקשה הכרטיס שיש לי עכשיו הוא nvidia g-force mx440 64mb תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  10. כשאני מפעיל משחק (לדוגמה NFS UNDERGROUND 2) המחשב קורס עוד לפני שהגעתי לתפריטים של המסך. הכול למשתתק והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה RESET. הכל קרה אחרי התקנה חדשה של המערכת ההפעלה. לפני, כל המשחקים רצו פיקס! יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, תומר

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by dragon772,

השאלה בכותרת.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by coolmeen,

אני צריך למצוא דרייבר דחוף דחוף כי אני מוכר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך הזה ששמו cirus cl-6d5446bv בעצם זה מה שרשום עם הציפ לא יודע בבקשה שם החברה היא cirus

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by Epsilon,

שלום אני מעוניין בתוכנה לכרטיס מסך , שתראה לי GPU Usage ואחוז ניצול הזכרון של הכרטיס (משהו אנלוגי ל task manager). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. ואיפה אפשר לקנות אותו?

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by AtR,

YOYO יש לי R9800PRO כרטיס שאני מאוד מאוד נהנה ממנו אז החלטתי היום להריץ ת'תוכנת בנצ'מארק המפורסמת הזו והתוצאה שלי הייתה 6400 האם זה טוב לכרטיס שלי?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. שלום רב, אני נתקל בבעיה שלא מצאתי לה פתרון בשום חנות אלקטרוניקה ושום דבר... אז ככה, אני מעוניין לעשות TV OUT אבל יש לי בעיה החיבור מוזר... החיבור נקבה שיש על הכרטיס מסך הוא חיבור של 9 פינים בסידור הנ"ל חיבור לא מוכר לי בכלל: ** **** *** ככה הוא הולך, הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך הוא בצד אחד כזה, של 9 פינים, ובצד שני S-VIDEO, אתם תוהים - מה הבעיה ?! אז ככה הבעיה היא שבטלויזיה שלי למרות שהיא נקנתה לפני שנתיים, כן - אין S -VIDEO !!! אז ככה אני לא יודע מה לעשות ! איך קוראים לחיבור והזה ומאיפה משיגים חיבור 9 פינים כזה שבצידו השני הוא RCA שיתחבר לטלויזיה שלי... אני כבר רוצה לראות סרטים, ואני מאוד תקוע.. הבעיה נוספת שחשבתי שאולי כבל S-V ל RCA יכנס אבל לכבל S-V יש אומנם את הצורה…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by chai104,

קניתי טלוויזיה תלת מימד ורציתי לדעת האם הכרטיס מסך שלי תומך בחיבור לתלת מימד בכדי לראות סרטים בטלוויזיה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  18. Started by rantza,

שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מסך SAMSUNG אשר מתחבר בחיבור HDMI לכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E ויש בו רק 2 יציאות HDMI ו- TV OUT, כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, פתאום אני יכול לשמוע כאילו קול של חומרה מתנתקת אותו צפצוף שמנתקים או מחברים התקן חיצוני. אני שומע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל . אני מנסה להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עובד... נסתי לחבר אותו בחיבור אנלוגי כאשר בצד המתחבר לכ. מסך אין ברירה עם מתאם HDMI ואותו דבר... זה מה שמצאתי כשחיפשתי בגוגל אך גם עדכון דרייברים אצלי לא עזר http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=724178 אין לי שום הסבר של למה זה קורה האם מישהו יודע משהו?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. מחפש מסך דק "12 עד "14 - קיים כזה בכלל ?? תודה לכל העוזרים !!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. מתלבט בין שתי החברות מה אתם אומרים ומה אתם אומרים גם לגבי הכרטיס עצמו?

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by 246810,

יש לי כרטיס מסך ישן שנתיים אצלי GEFORCE 7300 GT של היצרנית GIGABITE כמה הוא שווה היום ? למי אני יכול למכור אותו? בנוסף יש לי ספק כח של GYRO 635WATT גם הוא שנתיים כמה הוא שווה היום? למי אני יכול למכור אותו?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by puvsc,

אם יש לי כרטיס מסך תומך HD ' סרטים שאני מוריד מהאינטרנט שרשום שהם HD ינוגנו ברמה הזו? או שזה לא משנה? ובכלל- BS יכול לנגן HD?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by tamir2,

שלום לכולם! רציתי לדעת עם בכלל יש הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים ועם כדי לשים עוד 200 שקל יותר ולקבל את הרדון 9800 256 ביט במקום ה128 ביט?? תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by TOMER20,

אהלן, קניתי כ. טלויזיה pinnacle analog pctv pci וחיברתי אותו ישירות לכבלים (ללא ממיר), רואים יחסית סביר (הקליטה בסדר) אבל יש הפרעה- מעין פס שעובר כל שנייה שתיים לכל אורך המסך. שמחברים טלויזיה רגילה לאותו החיבור רואים חלק לגמרי, ללא שום הפרעה. יש לכם רעיון מה לעשות?. תודה!.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.