כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך X1600 PRO 256 MB הוא התקלקל לי מסר לי אותו לתיקון ובעל החנות מציע לי במקום כרטיס מסך 7300 GT 512MB מדובר בחיבור AGP . המפרטש לי הוא פנטיום 4 2.66 GHZ 768 זיכרון 80 ג'יגא כדאי לי לקחת או לא ?תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
תודה,
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היום קיבלתי חזרה מהחלפה במסגרת אחריות את הכרטיס מסך SAPHIRE GT1900. הכרטיס הוחלף לגמרי ושמתי לב שיש לו מאוורר אחר שנראה יותר טוב. בכל מקרה, חזרתי הביתה התקנתי אותו (לא שיניתי דרייברים וכלום) ובנוסף הוספתי עוד 1 גיגה זכרון כך שעכשיו יש לי 4*512 MB כולם זהים של GSKILL. הבעיה היא, שאמנם המצב מאד השתפר (היו לי נקודות ירוקות מהבהבות על המסך), אבל המשחקי 3D מהבהבים, יש קווים על המסך, ותוקעים את המחשב! והדבר הכי מוזר, כשאני משחק עם כמות הזכרון RAM (מעלה או מוריד מגה) זה משנה את זמן התקיעה אם בכלל יש תקיעה. אבל יש הבהובים שחורים וקווים מבזיקים על המסך בכל מקרה. הורדתי את כל הדרייברים והתקנתי של אומגה. עדיין אותו הדבר. יכול להיות שגם הכרטיס הזה פגום? אולי ה MB או הזכרונות? בבקשה…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אין מה להוסיף מעבר לכותרת - פשוט מחפש מחקר מוכח לגבי הפגיעה בעיניים של מסך חלש לעומת ה- LCD החדשים. תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה כבר שבוע שלם ואני מקווה שכאן מישהו יוכל לעזור לי . אז ככה, יש לי כרטיס טלוויזיה ASUS SILICON WDM VIDEO CAPTURE עד לפני שבוע לא היה לי ממיר דיגטלי והתחברתי דרך הנקודה בקיר דרך אנטנה לחיבור האנטנה שלי במחשב, ז"א קלטתי אנלוגי בלבד, וראיתי ושמעתי ממוצע. לפני שבוע עשינו ממיר דיגיטלי של הוט, אני רוצה להתחבר ישרות מהממיר לכרטיס הטלוויזיה שלי ולקלוט בו זמנית במחשב מה שיש בטלוויזיה, הבעייה היא שאני לא מצליחה באף דרך עד כה. לחברתי שיש בדיוק אותו כרטיס אמרה לי לחבר חיבור SCART- 21 פינים מהממיר לכבל הS-VIDEO שקיבלתי עם הכרטיס(אדום לבן צהוב) וזהו אצלה זה עובד, ואצלי בדיוק החיבור הזה לא, לא רואים ולא שומעים כלום, רק שומעים אחרי הקלטה. אני אציין שלה יש יס ולי…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למשל יש לי את הנייד הזה של HP http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00788848&lc=en&cc=us&dlc=en&product=3308872&rule=45867〈=en הבנתי שהכרטיס לא מובנה (אפשר להוציא אותו הוא לא ON BOARD) זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלו יהיה לצפות בערוץ 2 במעונות באוניברסיטה, הדרישה היחידה שהכניסה של האנטנה תציג איכות תמונה סבירה. תקציב מינימלי. כמה שפחות - יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אם אני קונה כרטיס מסך ממעמד הביניים, נאמר x1600 של radeon כדאי להשקיע ביותר מ256 מגהבייט זיכרון או שלא תהיה לזה השפעה וזאת סתם זריקת כסף?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש, יש לי תקציב של כ2000~ שקל לכרטיס מסך - כלומר - מיינסטרים, חשבתי לחכות לליגת המיינסטרים של הG70, אבל הבנתי שזה יקח עוד הרבה זמן ולאף אחד אין ממש מושג מתי הם באמת יוצאים (אם מישהוא יודע, זה הזמן). אם אני לא מחכה להם זה משאיר אותי אם שתי אפשריות: 6800GT או שני 6600GT בSLI. אם אני לוקח 6800GT אז סבבה. אם אני לוקח שני 6600GT, הייתי רוצה לדעת אם עדיף כרטיס כמו של גיגהבייט, שמצרף את שני השבבים על כרטיס אחד אבל ממש ממש גרוע לאובר. או עדיף לי לקחת שני כרטיס רגילים ולחבר אותם, במקרה הזה האובר יהיה הרבהיותר טוב אבל נקודת המוצא תיהיה פחות מאחר והכרטיס של גיגהבייט כבר מהיר יותר מהרגיל ומכיל זיכרונות עם זמן תגובה שונה. עכשיוו גם נותר לבחור אם אני הולך על 6800GT …
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב לדעת איפה אני מכוון פוקוס. במסך MAG FD2 . אני עכשיו עם המסך פתוח ואני רואה מלא חלקים ואני לא יודע במה לגעת תעזרו לי אני לא יודע איפה ה בורג של הפוקוס אני מפחד להרוס משהו.. רק תגידו לי אם זה בדרך-כלל הכיוון הבורג של הפוקוס נמצא איפה שהחיבור שמחברים את המסך? כי אני רואה ש ב 786FD זה מאחורה. אבל לי יש FD2 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ה7600gs יותר טוב מהx800gt באותו המחיר הx800 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7326 ה7600gs http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הכרטיס אני די מרוצה ממנו עד עכשיו, אבל יש לי שתי שאלות אם תוכלו בבקשה לענות לי: 1. הכרטיס הגיע עם כבל שמחבר בין הכרטיס לספק, הכרטיס עובד גם אם לא מחברים אותו לספק. ולכן השאלה שלי האם זה משנה אם הוא מחובר לספק או לא ובכלל אם זה משפיע על הביצועים? 2. עשיתי לכרטיס בדיקה ב 3dmark05 והתוצאה שקיבלתי ברזולוציה של 1024X768 היא 3897 , האם זה ציון סביר/טוב/מצוין לכרטיס ברמה כזאת? תודה רבה לעונים...
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול את דעתכם לגבי המסך ?TFT 17'' SDM S-73B (black)? של SONY
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
ליבות העיבוד בדור הבא של מפתחת השבבים הירוקה עשויות להיות הגדולות ביותר בשטחן מאז ומעולם, ללא חלוקה פנימית למספר שבבים נפרדים - ועם כמות טרנזיסטורים גדולה כמעט פי 3 מליבת ה-Ampere המתקדמת ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מדבר על המשטח עצמו זה משנה? אדום? ירוחק? או כחלחל?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
ראג'ה קודורי, מי שהיה דמות מרכזית במאמצי הכניסה של אינטל אל שוק כרטיסי המסך, עוזב את החברה אחרי חמש שנות עבודה ופונה אל סטארט-אפ בתחום הבינה המלאכותית הגנרטיביתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש דרייבר (אפילו של צד שלישי) שיוכל להריץ את הכרטיס עם מערכות הפעלה ישנות כמו 98 וME
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס הזה והבעיה שהמאוורר שלו קצת נתקע בהפעלה וכעבור דקה מהפעלה הוא מתחיל להסתובב וגם כן בסיבובים נמוכים. רציתי להוריד אותו ,לפרק,כדי לשמן,אבל יש בעייה לפרק בגלל הברגים שיש להם צורה כזאת שאי אפשר להוריד. טוב לא עקרוני, מה שכן ,שימנתי אותו עם החדרה עדינה של שמן על גבי להב הסכין ועדיין הסיבובים לא מרחיקים לכת. מישהו יודע מה לעשות בנידון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=372593 בעיקרון התקציב שלי הוא 2000-2200 אבל המסך הזה נראה לי ממש ממש טוב אז מקסימום אני אקריץ מאיפשהו עוד 500 ש"ח אם יש משו אחר יותר טוב או באותה רמה אבל בתקציב שלי אני אשמח לראות. המסך הוא Samsung 930BF
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בלי שום קשר למחיר...איזה מבין השניים יותר טוב מבחינת ביצועים(כמו שבטח הבנתם שניהם agp )
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אנשים. כבר הרבה זמן יש לי שאלה שמציקה לי ואני לא מצליח להבין מה התשובה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יותר טוב: 7600gt או X1800GTO. עכשיו כל פעם מישהוא אומר דבר אחר, אז אני רוצה שכבר יגידו לי חד וחלק מי יותר חזק. (דרך אגב הקשבתי להמלצות של אנשים בפורום וקניתי 7600gs ואני מרוצה ממנו)
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום חברים הבעיה שלי כזו עד יום ראשון המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה והכל עבד מעולה יום ראשון התחברנו לHOT והטכנאי המוכשר שלהם ניתק לי את המחשב מהטלויזיה וחיבר את הממיר . הבעיה היא שאני לא יכול עכשיו להגדיר את התצוגה זה מראה לי על מסך הטלויזיה את המחשב אבל התצוגה היא לא תואמת לגודל המסך ,התמונה רחבה ולא כולה נכנסת כמו כן אני לא רואה את שולחן העבודה אלא רק את הרקע הכרטיס הוא GFORCE MX440 אני מעוניין לדעת כיצד אני מגדיר את זה בהגדרות תצוגה , ניסיתי לשחק עם הרזלוציה אבל זה עדיין לא מסתדר
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את הכרטיס PNY 8800GTX אשר קניתי מארצות הברית... ואחרי ששמתי אותו בסולט + 2 חיבורי חשמל +DVI אני מדליק את המחשב והמסך לא נדלק.. (מאוורר הכרטיס עובד והכרטיס עולה בטמפרטורות לאט לאט.. ) הספק שלי הוא 500W אבל אמרתי טוב אולי אין מספיק מתח אז הלכתי לחבר שלי שיש לו ספק 650W וגם אצלו לא עבד!?!? כיאילו הכרטיס לא משדר... אבל הוא עובד.. בבקשה אולי יש איזהשהוא פיתרון כדי שהוא יעבוד? (אני לא שולח אותו בחזרה לארצות הברית..וקניתי ממישהו פרטי ) תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלומלומות לכולם! בחוכמתי הגדולה אצתי רצתי וקניתי כרטיס מסך קקי זה עם המערכת החדשה שלי! עכשיו, אני יודע שה TC בעצם משלים זיכרון ע"י זיכרון פיזי, ועליו יש רק 64 מ"ב. האם יש דרך לחסום את הגישה שלו או להגביל אותה ? כך שלא יגע בכלל או קצת פחות בזיכרון הפיזי? אם כן כיצד, איפה, איך מה מי מו..... תודה מראש! נ.ב אם יש דרך מה שאני רוצה לעשות זה להגביל אותו ל128 זיכרון ואז הוא יקח רק 64 מ"ב ולא 192 מ"ב..... אופס הייתי בטוח שאני בפורום של תצוגה וגרפיקה .. סליחה :XX איזה שהוא מנהל יכול להעביר... ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-