כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מסך lcd\tft ורציתי לדעת על איזה קריטריונים ונתונים במפרט הטכני של המסך אני צריך להתסכל, איזו חברות הן המובילות, מה ההבדלים בין tft ל lcd |(מה יותר טוב) ואם אפשר לקבל המלצה על דגמים(לא יקרים במיוחד).. מחכה לתשובה, תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לקנות מסך LG 17 דגם T710PU במחיר 765 ש"ח. מסך טוב? ואיך המחיר? תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם עוד כמה שעות ההורים שלי נוסעים לחו"ל ואני משום מה לא מצליח למצוא קטלוג מלא של מוצרי הדיוטי פרי אז אני ישמח אם תמליצו לי על דגמים מסויימים שאתם יודעים שיש בדיוטי פרי וסביבות מחיר אם אני לא טועה הם עובדים עם LG וMAG אז חשבתי על הLCD של LG אז בקיצר איך הוא ומה צריך להיות סביבת המחיר שלו זה דיי דחוף בתודה מראש גיא
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא ממש נטחן מכל הכיוונים אבל אני ממש לא יודע באיזה מסך כדאי להחליף את המסך שי שלי היום VIEWSONIC G90F השימוש הוא רק למשחקים והתקציב עד 2000 ש"ח עם יכולת חריגה הסיבה להחלפה המסך כבר לא מתפקד כמו פעם התחילו ריצודים שאני לא מצליח לפתור.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מסך דק למחשב אחד שיחזיק לו לכמה שנים ושיהיה טוב אז איזה חברה הכי טובה LG , MAG , proview, samsung , philips אלה נראה לי החברות החזקות יותר. אם יש המלצות זה יהיה מעולה התקציב כרגע הוא - אין תקציב (כלומר מה שיהיה טוב הוא יקח, אבל חבר'ה בכול זאת לא מחירים בשמיים ) תודה לכולם...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב,אני מעוניין לקנות מסך 22'' רחב של סמסונג. איזה דגם של הgforce 8800 הכי יתאים,באיזה אני יפיק את המקס' ? אני מתכוון כמובן ל 320/640 מגה וכו' תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אחרי 3 ומשהו שנים שהשתמש ב MAG 796FD הגיע הזמן להחליף אותו כי התחילו להופיע כתמים נוראים על כל המסך. עכשיו נשאר להחליט איזה מסך, אני רוצה לרכוש מסך חדש שיהיה 19 אינץ אבל עדיין מתבלט על הדגם ה MAG996PF נראה בעל קבצי רעון טובים (אני חייב 1280*1024 ב 85 הרץ לפחות) וחברה טוענת שהוא שטוח לחלוטין מה אתם אומרים? אך האיכות תמונה שלו והאם הוא באמת שטוח?
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מסך. בהתחלה רציתי 17 אינץ crt ואחרי בירורים והתלבטויות החלטתי על הLG 17 FLATRON F700P על פינ שאר הדגמים. עכשיו ההורים שלי החליטו שהם רוצים להשקיע כי אני גם רואה על המסך הזה סרטים וטלוויזיה ושנקנה מסך דק ממש טוב. בכל מקרה אני צריך מסך דק שיש לו 16mm... כי אמרו לי שזה הדבר הכי טוב שיש למשחקים (מתוך המסכים הדקים) ושרק כשי שאת הנתון הזה לקחת. בכל מקרה, אני צריך מסך 17 אינץ דק שחובה שיהיה לו 16mm (שזה מה שצריך בשביל שאני אוכל לשחק כמו שצריך). לאבא שלי יש מסך דק שיש לו 25 או 50 ומשחקים שם זה זוועה. תזוזה אחת מהירה (לדוג' באנריל שאני משחק) והכל מתחרבש... בכל מקרה אני צריך שתתנו לי מסכים טובים בנתונים שאמרתי.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס בחו"ל (לא הזמנה מחו"ל) EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 04G-P4-2983-KR הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב תקנו אותי אם אני טועה אמנם אין את הכרטיס הזה בארץ אבל זה יוצא לי 1000 שקל יותר זול מהמתחרים שלו ליחידה וגם EVGA מספקים אחריות בינלאומית בכללי אני מתכנן את זה למחשב שאני אקנה בזמן הקרוב אבל רציתי לדעת אם אני אפשרי להרכיב לפחות אחד מהם במחשב אם עכשיו יש לי ספק seasonic 620w m12ii-620
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה המצב אחים שלי? קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=290 הוא עלה 900 שקל, רציתי לדעת אם הוא יריץ לי Carmageddon 2 ואם לא אז מה הוא כן יריץ לי...
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה. קנית אותו אחלה כרטיס במחיר שלו. ואחרי כמה בדיקות במנוחה הכרטיס עומד על 50 מעלות במאמץ מלא 65 מעלות אז אני רוצה ליקנות בשבילו קירור נחושת עם קיים כזה ביכלל ובכללי צריך קירור שמתאים עשוי נחושת עם מאוורר בלי זה לא משנה העיקר שיהיה עשוי נחושת עם אתם שואלים למה אז בשביל לבצע OC ולהוציא מימנו תמקסימום על קירור אוויר בבקשה עם אפשר קירורים עם קישור תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6550 לוח: GA-P35-S3L כ מסך: 2600XT זיכרון 1 גיגה ספק Hec TRT 400W דיסקים קשיחים 320G + 640G אני רוצה לקנות זיכרון 4G ולהחליף את הכרטיס מסך ל4770 מה דעתכם ? האם הספק יחזיק את המערכת הנ"ל? תודה
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
טוב סוף סוף זה הגיעה והיום הולדת שלי עוד מעת כבר (יום שבת ;D) והגיעה השעה של מתנתי. אז אני הולך לקנות את הTriplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card. עכשיו יש לי כמה שאלות ואתם יותר ממוזמנים להוסיף הערות וכל מה שתרצו. 1) למה הוא עולה רק 991 שקל? כתוב שזה עם 128MB זיכרון וכול כך זול, השערתי זה בגלל שאין לו VIVO. 2)כמה NS הכרטיס הזה? 3)יש בעיות או משהו שזה לא יפעל כמו שצריך על מחשבי? 4)אך הכרטיס בOC? כי כמובן שאני הולך להוציע את כול המית ממנו באובר. וכמו שאמרתי אתם מוזמנים להביא לי עוד הצאות לכרטיסי מסך (אבל זכרו שיש לי תקציב דל).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מחשב חדש/ישן,אבל הבעיה היא שיש לי רק GEFORCE FX5200 AGP X4 אני רוצה לקנות כרטיס חדש שמתאים לAGPX4 כמובן מצאתי את הכרטיס Radeon X1600PRO 256MB AGP Sapphire בסכום של 749 ש"ח מה אתם אומרים על הכרטיס אפשר אופציות נוספות לכרטיסים מתאים לAGPX4 תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס לכניסה של וידיאו (דיגיטלי ... כמו הממירים של YES והחדשים של HOT) עכשיו מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בלי להביא עוד ממיר (אין לי בעיה להביא את הכרטיס ... פשוט אין מקום לממיר) האם זה אפשרי ? מי נחשב יצרן מומלץ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 900 שקל. קראתי את הסקירה באתר על שוק כרטיסי המסך ועדין אני לא יודע מה לקנות? אני צריך כרטיס מסך למשחקים כמו GTA 3 ,Tony Hawk 3 ודומיהם
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בירצוני ליקנות כרטיס מסך חדש! אני מיתלבת בין : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ל: Albatron Geforce FX 5600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומישתלם יותר ליקנות ? או שיש עוד כרטיסים בסדר גודל של 600 ש"ח ? תודה סתיו .
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום. הורי נוסעים לטיול בסין. האם הפרש המחירים מצדיק קניה של כרטיס מסך שם? (חשבתי על GTX460 - 768 או 5850, אם ההפרש לא גדול). מאיזה מחיר יהיה משתלם לקנות כרטיס כמו ה460 (במיוחד לאור הירידה הצפויה במחיר)? תודה
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי מכייון שהכרטיס הקיים כבר זקן (sapphire 6950 2GB) ואני קצת דואג לגבי המשחקים החדשים של 2016 האם הכרטיס שלי יוכל להריץ אותם. המפרט שלי כרגע הוא: לוח : GIGABYTE Z68UD3-HB3 מעבד: I5 2500K @4.3GHZ קירור למעבד נוקטואה D12 זיכרון : corsair vengence 16GB cl9 1600 ddr3 ספק : antec HCG750 750w מארז CM690II מסך פיליפס 1920/1080 ועוד LCD FHD גם שמחוברת למחשב לסרטים. בעתיד כנראה מסכי 4K שניהם . ההתלבטות שלי הייתה אם בין ללכת על הכי טוב שזה 980TI G1 או של EVGA דגם CLASSFAID או פשוט לרדת קצת בכוח מפחד של צוואר בקבוק בעתיד. אני משאיר את שאר העזרה לכם. תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הציע לי כרטיס מסך gt9600 1gb או כרטיס gt 9800 512mb המחיר הוא 60 שקל אני צריך לבחור 1 מהם אם אני רוצה עכשיו המחשב שזה הולך להיות מחובר זה i3 2100 bios star h61 4gb ram 400w ספק שימושי המחשב זה אינטרנט ואולי מחשקים שאני יתקין שם אבל לא רציני בתודה עדי
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הכרטיס HD7950 של סאפייר הגרסא הרגילה אני רוצה לקנות כרטיס נוסף (לשם שיפור ביצועים וסיבה מישנית כריית ביטקוין) איזה כרטיס מסך נוסף בתקציב של עד 1300 ש"ח אני יכול לקנות שיתן לי את הביצועיים הכי גבוהיים בשילוב CF עם מה שיש לי כיום מפרט: לוח אם:gigabyte z77-ud5h-wb מעבד: I5 2500K זכרונות: 12 גיגה DDR 3 קינגסטון 1600MHZ ספק:אנרמקס 550W ישן יחסית אני בקרוב מחליף בלי שום קשר לכרטיס מסך חדש כרטיס מסך: סאפייר HD7950 הרד דיסק:SSD MICRON C4 120GB + 2X WD 1.5T GREEN מארז:thermaltake chaser mk-i [h=1]מסך אני לא בטוח בדגם שלו אבא שלי הביא לי אותו במבצע שהיה אצלו בעבודה אני יודע שזה סמסונג LED ופנל IPS[/h]
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום כולם, אוטוטו יש לי יומהולדת (מזל טוב לי) והחלטתי לפנק את עצמי עם ערכת תלת מימד שכוללת: nVidia 3D Vision Kit. + מסך מחשב שתומך ב3D (כמו שזה נראה כרגע, המסך היחיד שאפשר להשיג בארץ הוא: Samsung LCD 2233RZ במחיר מופרך, למרות שיצא מסך של Acer שטוב ממנו בחו"ל) + כרטיס מסך של nVidia. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך (ואם כן, איזה דגם מומלץ?) שאני יכול לקנות בתקציב של 1,500 שיעבוד עם המחשב הנוכחי שלי (אפשר לראות אותו בפרופיל), או שאני אצטרך לקנות מחשב חדש? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה. ישלי מחשב מלפני שנתיים+ מעבד E6400 כרטיס מסך 7600GT ושתי ג'יגה זיכרון אני משחק בprototype על הרזולציה הכי נמוכה ועובד לא חלק אני רוצה לשדרג את הביצועים של המחשב מבחינת המשחקים אני צריך להחליף רק ספק וכרטיס מסך? או לקנות כבר מחשב חדש עוד חודשים שהיה כסף? אם זה רק להחליף כרטיס מסך וספק אז עד מתי המעבד היה טוב למשחקים.... תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לקנות מסכים קטנים בגודל 12" שטוחים שניתן לחבר כמה כאלה למחשב PC אחד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובד כרגע עם כרטיס של ג'יגהבייט 8600. האם הכרטיס יחזיק את המסך הזה, מבחינת גלישה סרטים ומשחקים? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל על כרטיס. יש לי ספק כח של 500 וולט. נ.ב. המסך צריך להגיע רק בשבוע הבא. תודה, יוסי.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-