עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by diablo4u,

החלטתי לקנות מסך. בהתחלה רציתי 17 אינץ crt ואחרי בירורים והתלבטויות החלטתי על הLG 17 FLATRON F700P על פינ שאר הדגמים. עכשיו ההורים שלי החליטו שהם רוצים להשקיע כי אני גם רואה על המסך הזה סרטים וטלוויזיה ושנקנה מסך דק ממש טוב. בכל מקרה אני צריך מסך דק שיש לו 16mm... כי אמרו לי שזה הדבר הכי טוב שיש למשחקים (מתוך המסכים הדקים) ושרק כשי שאת הנתון הזה לקחת. בכל מקרה, אני צריך מסך 17 אינץ דק שחובה שיהיה לו 16mm (שזה מה שצריך בשביל שאני אוכל לשחק כמו שצריך). לאבא שלי יש מסך דק שיש לו 25 או 50 ומשחקים שם זה זוועה. תזוזה אחת מהירה (לדוג' באנריל שאני משחק) והכל מתחרבש... בכל מקרה אני צריך שתתנו לי מסכים טובים בנתונים שאמרתי.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by Megarbetz,

אני מעוניין לקנות כרטיס בחו"ל (לא הזמנה מחו"ל) EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 04G-P4-2983-KR הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב תקנו אותי אם אני טועה אמנם אין את הכרטיס הזה בארץ אבל זה יוצא לי 1000 שקל יותר זול מהמתחרים שלו ליחידה וגם EVGA מספקים אחריות בינלאומית בכללי אני מתכנן את זה למחשב שאני אקנה בזמן הקרוב אבל רציתי לדעת אם אני אפשרי להרכיב לפחות אחד מהם במחשב אם עכשיו יש לי ספק seasonic 620w m12ii-620

3. מה המצב אחים שלי? קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=290 הוא עלה 900 שקל, רציתי לדעת אם הוא יריץ לי Carmageddon 2 ואם לא אז מה הוא כן יריץ לי...

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  4. כמו שכתוב למעלה. קנית אותו אחלה כרטיס במחיר שלו. ואחרי כמה בדיקות במנוחה הכרטיס עומד על 50 מעלות במאמץ מלא 65 מעלות אז אני רוצה ליקנות בשבילו קירור נחושת עם קיים כזה ביכלל ובכללי צריך קירור שמתאים עשוי נחושת עם מאוורר בלי זה לא משנה העיקר שיהיה עשוי נחושת עם אתם שואלים למה אז בשביל לבצע OC ולהוציא מימנו תמקסימום על קירור אוויר בבקשה עם אפשר קירורים עם קישור תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by ozba77,

ברשותי המפרט הבא: מעבד: E6550 לוח: GA-P35-S3L כ מסך: 2600XT זיכרון 1 גיגה ספק Hec TRT 400W דיסקים קשיחים 320G + 640G אני רוצה לקנות זיכרון 4G ולהחליף את הכרטיס מסך ל4770 מה דעתכם ? האם הספק יחזיק את המערכת הנ"ל? תודה

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  6. טוב סוף סוף זה הגיעה והיום הולדת שלי עוד מעת כבר (יום שבת ;D) והגיעה השעה של מתנתי. אז אני הולך לקנות את הTriplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR TV-Out Retail Video Card. עכשיו יש לי כמה שאלות ואתם יותר ממוזמנים להוסיף הערות וכל מה שתרצו. 1) למה הוא עולה רק 991 שקל? כתוב שזה עם 128MB זיכרון וכול כך זול, השערתי זה בגלל שאין לו VIVO. 2)כמה NS הכרטיס הזה? 3)יש בעיות או משהו שזה לא יפעל כמו שצריך על מחשבי? 4)אך הכרטיס בOC? כי כמובן שאני הולך להוציע את כול המית ממנו באובר. וכמו שאמרתי אתם מוזמנים להביא לי עוד הצאות לכרטיסי מסך (אבל זכרו שיש לי תקציב דל).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dmaster1984,

שלום חברה יש לי מחשב חדש/ישן,אבל הבעיה היא שיש לי רק GEFORCE FX5200 AGP X4 אני רוצה לקנות כרטיס חדש שמתאים לAGPX4 כמובן מצאתי את הכרטיס Radeon X1600PRO 256MB AGP Sapphire בסכום של 749 ש"ח מה אתם אומרים על הכרטיס אפשר אופציות נוספות לכרטיסים מתאים לAGPX4 תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by Tranquility,

אני רוצה לקנות כרטיס לכניסה של וידיאו (דיגיטלי ... כמו הממירים של YES והחדשים של HOT) עכשיו מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בלי להביא עוד ממיר (אין לי בעיה להביא את הכרטיס ... פשוט אין מקום לממיר) האם זה אפשרי ? מי נחשב יצרן מומלץ... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by menis,

אני מחפש כרטיס מסך טוב בתקציב של עד 900 שקל. קראתי את הסקירה באתר על שוק כרטיסי המסך ועדין אני לא יודע מה לקנות? אני צריך כרטיס מסך למשחקים כמו GTA 3 ,Tony Hawk 3 ודומיהם

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by 8dsim,

בירצוני ליקנות כרטיס מסך חדש! אני מיתלבת בין : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ל: Albatron Geforce FX 5600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומישתלם יותר ליקנות ? או שיש עוד כרטיסים בסדר גודל של 600 ש"ח ? תודה סתיו .

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  11. Started by SEangel,

שלום. הורי נוסעים לטיול בסין. האם הפרש המחירים מצדיק קניה של כרטיס מסך שם? (חשבתי על GTX460 - 768 או 5850, אם ההפרש לא גדול). מאיזה מחיר יהיה משתלם לקנות כרטיס כמו ה460 (במיוחד לאור הירידה הצפויה במחיר)? תודה

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  12. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי מכייון שהכרטיס הקיים כבר זקן (sapphire 6950 2GB) ואני קצת דואג לגבי המשחקים החדשים של 2016 האם הכרטיס שלי יוכל להריץ אותם. המפרט שלי כרגע הוא: לוח : GIGABYTE Z68UD3-HB3 מעבד: I5 2500K @4.3GHZ קירור למעבד נוקטואה D12 זיכרון : corsair vengence 16GB cl9 1600 ddr3 ספק : antec HCG750 750w מארז CM690II מסך פיליפס 1920/1080 ועוד LCD FHD גם שמחוברת למחשב לסרטים. בעתיד כנראה מסכי 4K שניהם . ההתלבטות שלי הייתה אם בין ללכת על הכי טוב שזה 980TI G1 או של EVGA דגם CLASSFAID או פשוט לרדת קצת בכוח מפחד של צוואר בקבוק בעתיד. אני משאיר את שאר העזרה לכם. תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by aadidi454,

שלום חבר שלי הציע לי כרטיס מסך gt9600 1gb או כרטיס gt 9800 512mb המחיר הוא 60 שקל אני צריך לבחור 1 מהם אם אני רוצה עכשיו המחשב שזה הולך להיות מחובר זה i3 2100 bios star h61 4gb ram 400w ספק שימושי המחשב זה אינטרנט ואולי מחשקים שאני יתקין שם אבל לא רציני בתודה עדי

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by fenix5545,

שלום יש ברשותי את הכרטיס HD7950 של סאפייר הגרסא הרגילה אני רוצה לקנות כרטיס נוסף (לשם שיפור ביצועים וסיבה מישנית כריית ביטקוין) איזה כרטיס מסך נוסף בתקציב של עד 1300 ש"ח אני יכול לקנות שיתן לי את הביצועיים הכי גבוהיים בשילוב CF עם מה שיש לי כיום מפרט: לוח אם:gigabyte z77-ud5h-wb מעבד: I5 2500K זכרונות: 12 גיגה DDR 3 קינגסטון 1600MHZ ספק:אנרמקס 550W ישן יחסית אני בקרוב מחליף בלי שום קשר לכרטיס מסך חדש כרטיס מסך: סאפייר HD7950 הרד דיסק:SSD MICRON C4 120GB + 2X WD 1.5T GREEN מארז:thermaltake chaser mk-i [h=1]מסך אני לא בטוח בדגם שלו אבא שלי הביא לי אותו במבצע שהיה אצלו בעבודה אני יודע שזה סמסונג LED ופנל IPS[/h]

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  15. שלום כולם, אוטוטו יש לי יומהולדת (מזל טוב לי) והחלטתי לפנק את עצמי עם ערכת תלת מימד שכוללת: nVidia 3D Vision Kit. + מסך מחשב שתומך ב3D (כמו שזה נראה כרגע, המסך היחיד שאפשר להשיג בארץ הוא: Samsung LCD 2233RZ במחיר מופרך, למרות שיצא מסך של Acer שטוב ממנו בחו"ל) + כרטיס מסך של nVidia. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך (ואם כן, איזה דגם מומלץ?) שאני יכול לקנות בתקציב של 1,500 שיעבוד עם המחשב הנוכחי שלי (אפשר לראות אותו בפרופיל), או שאני אצטרך לקנות מחשב חדש? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by k22,

שלום ותודה על העזרה. ישלי מחשב מלפני שנתיים+ מעבד E6400 כרטיס מסך 7600GT ושתי ג'יגה זיכרון אני משחק בprototype על הרזולציה הכי נמוכה ועובד לא חלק אני רוצה לשדרג את הביצועים של המחשב מבחינת המשחקים אני צריך להחליף רק ספק וכרטיס מסך? או לקנות כבר מחשב חדש עוד חודשים שהיה כסף? אם זה רק להחליף כרטיס מסך וספק אז עד מתי המעבד היה טוב למשחקים.... תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by sonik,

משהו יודע איפה אפשר לקנות מסכים קטנים בגודל 12" שטוחים שניתן לחבר כמה כאלה למחשב PC אחד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני עובד כרגע עם כרטיס של ג'יגהבייט 8600. האם הכרטיס יחזיק את המסך הזה, מבחינת גלישה סרטים ומשחקים? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל על כרטיס. יש לי ספק כח של 500 וולט. נ.ב. המסך צריך להגיע רק בשבוע הבא. תודה, יוסי.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני ממש רוצה להגיד: תודה תודה תודה162X יש שיפור ענק בביצועים רק שאלה אחת: בCATALYST CC הוא מראה לי רזולוציה, רמת הצבע(32BIT) ו 0o במעלות. זה נורמלי? מה הבעיה(אם יש)? עריכה:איפה ATITOOL מראה את הטמפ', אולי אני פשוט לא יודע וסתם שואל שאלות דפוקות(אני לא ראיתי איפה, לא מוצא...) נ.ב מתאמץ מאד שלא להקפיץ כל 3 שעות

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  20. יש לי ויסטה על המחשב 32BIT..? אם אפשר אז קישור, כי אין לי מושג כל כך באיך שזה הולך אצלך ATI זה הכרטיס הראשון שלי שלהם והדיסק שקיבלתי איתו, הויסטה לא מעלה לי אותו..

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by giladhuller,

פשוט מדהים ביצועים חבל על הזמן שלכם כל משחק רץ כ"כ חלק שזה פשוט תאווה לעיניים.. אז כשאתם מתסבכים עם כרטיסי ה- LOW END כגון 6200 6600 וחבריהם אני מריץ משחקים בצורה מושלמת אהאהאהאהאה ואתם יצאתם כ"כ קטנים טיפשים ולא חשובים איזה מצחיק זה לקרוא תגובות של חבורה של מוגבלים בני פחות מ- 15... אתם פתטים (אם אתם בכלל יודעים מה פירושה של המילה)

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי עכשיו את ה 260 SP216 של GAINWARD, ויש לי כמה שאלות: 1. חיברתי את הכרטיס, ולא מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם, כי פשוט לא הופיעו לי בכלל... זה בסדר? 2. חיברתי את החיבור 6PIN ל 6PIN, ו 6PIN ל 2 מולקסים מ 2 חוטים שונים. זה בסדר? 3. קיבלתי עם הכרטיס כבל SPDIF, שיש לו 2 יציאות אחד אדום ואחד שחור שרשום עליו GND. מה זה ולאן לחבר? 4. אפשר לעשות OC לכרטיס? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BenBezalel,

שלום לכולם. קניתי אתמול 260GTX ואחרי שחיברתי אותו ללוח אם+ספק כח, הדלקתי את המחשב והמסך לא מראה לי כלום. הלכתי לחנות עם הכרטיס,שם הכל עבד חלק. הגעתי הביתה לנסות שוב..ולא הלך גם בפעם השניה. ברשותי לוח אם של INTEL DG41TY וספק כח איכותי של 550W מה הבעיה אצלי?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by אלון פ,

שלום לכולם, לפני כמה זמן קניתי 3850 ב650 ש"ח. כיום אני רואה שיש את סידרה 9 שנחשבת מאוד משתלמת וחזקה. אז השאלה שלי: האם יצאתי פראייר שלא קניתי כרטיס מסדרה 9 ובמקום זה קניתי כרטיס "מהדור הישן"? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  25. Started by אוריפ,

הכרטיס הזה הוא פשוט עולם אחר! הביצועים האיכות הכל! קיבלתי 23,817 ב-AQUA MARK3 הסטנדרטי... זה יחסית קצת אבל זה בגלל שהמעבד הוא 2.4A, ובכלל שהזכרונות הם 2100... אבל חוץ מזה זה כרטיס תותח!

דיונים חדשים בפורומים