עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by דור788,

אז יש לי בעיה של מסך שחור כשאני מנסה לעלות משחק (emergency 3) אמרו לי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך. עכשיו הורדתי את הדרייבר מהאתר של ati ואחרי שהתקנתי אותו אני כל פעם כשאני מנסה להפעיל את ה-control center או כשאני מעלה את המחשב שאני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: הכרטיס מסך שלי הוא ati radeon 9600 xt עכשיו אמרו לי להוריד את התוכנה driver cleaner מכם אבל אני לא מוצא אותה. אז אם מישהו יכול להביא לי קישור או יש לו פיתרון אחר אז שמח לקבל תשובה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  2. כשאני פותח משחק כלשהו שאגב עבד לי פעם זה עושה מסך שחור ואז מופיע הסמל של ה"NO SIGNAL" וכתוב משהו שזה לא עובד כי זה לא בטווח של ההרץ של המחשק או משהו בסגנון. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by LeonBello,

ממ... בעיה מוזרה עם הדרייברים של סדרת ה8800, משום מה, אני לא מצליח להפעיל פילטרים דרך היישומים, אני חייב להפעיל אותם דרך הדרייברים, למרות שבהגדרות הגדרתי שזה יהיה בשליטת היישום. למישהו יש מושג איפה אני טועה\מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  4. Started by Mr.Pepo,

השימוש העיקרי שלו יהיה לצפות בערוץ 2 במעונות באוניברסיטה, הדרישה היחידה שהכניסה של האנטנה תציג איכות תמונה סבירה. תקציב מינימלי. כמה שפחות - יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי כרטיס VIVO וכרטיס קול רגיל, ואני רוצה להקליט דברים מהטלויזיה, עכשיו, אני צריך להקליט את הוידאו והסאונד בנפרד, יש תוכנה שאולי מקליטה אותם ומשלבת אותם בזמן אמת? או שאני אהיה חייב להקליט בשתי תוכנות נפרדות ואז לחבר בMOVIE MAKER או משהו כזה? והכל של ההקלטת סאונד, יש לי כבל שמצד אחד הוא כבל שמחברים לחיבור אוזניות בנגנים או במחשב, ומצד שני הוא אדום-לבן. אני יכול לחבר אותו לאדום-לבן בטלויזיה ולמיקרופון במחשב? או שאני צריך להשתמש בכבל שהוא פשוט אוזניות-מיקרופון? כי יש לי גם כזה איפשהו...

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  6. היי, תכננתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל Gigabyte GeForce 8800GT 512MB ואני חושב שאני צריך גם לשדרג את הPSU אני מקווה שכולם יודעים של-8800GT יש שקע PCIe שצריך לחבר אליו כבל PCIe מהPSU עכשיו השאלה שלי האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU ל8800GT או לא??? אם אני צריך לחבר כמה Watts וAmps אני צריך שיהיה לי (שמעתי משהו כמו 500-600 Watts ו12V rail/s at 22-26 Amps אבל אני לא בטוח...) בכל מקרה הPSU שלי עכשיו: LC-B500E - 500Watts ו-12V rail at 18Amps 1. האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU אל ה8800GT??? 2.האם אני צריך לשדרג את הPSU הנוכחי שלי בכדי לקבל בצועים גבוהים ב8800GT???

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by Yaniv_Uzan,

חברה מצאתי 2 הצעות ממש טובות של 9800P הראשונה של ELSA http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6083 והשנייה מנועה מחשבים של POWERCOLOR http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1575 המחיר אצל פנדה נמוך ב 110 שח... ממה שאני הבנתי 2 הכרטיסים הם 128MB ו 256BIT. שניהם 3 שנים אחריות. מה אתם אומרים? איזה כרטיס שווה יותר? תודה יניב

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by or_doc,

שלום! הכרטיס אמור לתמוך בVIVO עם אני לא טועה.. ככה גם כתוב עליו, אין לי את הכבל המיוחד של הVIVO יש מצב לעשות VIVO בחיבור SVIDOE ישיר?? שנית נניח וצריך את הכבל המיוחד, אז הכרטיס אמור להזתהות במובי מייקר ככרטיס עריכה?. תודה לעוזרים. והאם זה אותו דבר צריך להיות ל8400GS ו4200TI??

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. אני רוצה לקנות לוח חדש של pci-x עכשיו אני עוד לא התייעצתי בפורום אחר לגבי לוח זה הדבר הבא אחרי הכרטיס מסך שאני הולך לעשות כשאני אומר פורום אחר אני מתכוון ל hwzone רק בקטגוריה אחרת תודה לכולם אורן עריכה: המחשב שלי כרגע הוא מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב עם לוח רציני בשווי 1000 ש"ח ומעלה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by brsv,

מחשב שלי : מעבד אינטל Q 6600 , 4 ליבות , כרטיס מסך NVIDEO 8600GT , מערכת הפעלה WINDOW 7 64bit. בעיה : כאשר אני מכבה מחשב ואחרי זה מדליק אותו הוא נותן מסך כחול עם הודעה על בעיה בדרייבר של כרטיס מסך. אם אני עושה RESTART מתוך WINDOWS הכול תקין.אני החלפתי כמה גירסאות של דרייבר וזה לא עוזר. כאשר אני מגדיר אופציה לעלות עם תצוגה בסיסית (בלי לעלות דרייבר ) זה בסדר. מה אפשר לעסות ? אולי זה בעיה של כרטיס מסך ? זה קרה לי פתאום לפני שבוע בלי שנגעתי בדרייברים או עשיתי שינויים במחשב.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  11. שלום אני מחפש דרייבר (אפילו של צד שלישי) שיוכל להריץ את הכרטיס עם מערכות הפעלה ישנות כמו 98 וME

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. אז ככה יש לי את הכרטיס הזה והבעיה שהמאוורר שלו קצת נתקע בהפעלה וכעבור דקה מהפעלה הוא מתחיל להסתובב וגם כן בסיבובים נמוכים. רציתי להוריד אותו ,לפרק,כדי לשמן,אבל יש בעייה לפרק בגלל הברגים שיש להם צורה כזאת שאי אפשר להוריד. טוב לא עקרוני, מה שכן ,שימנתי אותו עם החדרה עדינה של שמן על גבי להב הסכין ועדיין הסיבובים לא מרחיקים לכת. מישהו יודע מה לעשות בנידון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  13. קיבלתי את הכרטיס החדש שלי היום מדגם: inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E האים הוא עים OC באמת? אני מעלה דו"ח מה-EVEREST מישהו יכול לענות לי? לוח-האם שלי הוא: GIGABYTE M61-SME-S2 והוא תומך רק ב-PCI-E X8 האים יש לזה השפעה על ה-OC של כרטיס המסך? Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 9600 GT (p545) BIOS Version 62.94.11.00.04 GPU Code Name G94GT PCI Device 10DE-0622 / 10DE-0545 (Rev A1) Transistors 505 million Process Technology 65 nm Die Size 238 mm2 Bus Type PCI Express 1.0 x16 @ x8 Memory Size 512 MB GPU Clock (Geometric Domain) 700 MHz (original: 700 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1600 MHz (original: 1625 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz P…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. http://zap.co.il/model.asp?model_id=372593 בעיקרון התקציב שלי הוא 2000-2200 אבל המסך הזה נראה לי ממש ממש טוב אז מקסימום אני אקריץ מאיפשהו עוד 500 ש"ח אם יש משו אחר יותר טוב או באותה רמה אבל בתקציב שלי אני אשמח לראות. המסך הוא Samsung 930BF

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  15. מה דעתכם ? מה עדיף ?

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  16. היי יש לי כרטיס מסך leadtek ti-4200 vivoלכרטיס מתחברים כבלים שקיבלתי עם הכרטיס שמפצלים ל-S-Video ן-RCA כאשר אני מחבר את ה-rca לטלויזיה הכל עובד טוב אבל כשאני מנסה את ה-S-video יש לי רעשים והתמונה כאילו רועדת קצת... לא מבין מה הבעיה ..מישהו נתקל בזה?זה קשור לדרייברים אולי? החלפתי כבל זאת לא הבעיה...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. Started by soulz,

יש לי מחשב ישן בן שלוש וחצי שנים ככה, המפרט: AMD 3000 GA-K8NF-9 512 ראם מסך 19 אינצ' כרטיס מסך נוכחי 8400GS השאלה...האם רכישת כרטיס מסך חדש והוספת זיכרון תוכל לסחוב את החומרה שבשבל שתוכל להרציץ משחקים חדשים+לעוד שנה ככה בהגדרות סבירות איכשהו, אני משחק בעיקר בתפקידים ואסטרטגיה אז המשחקים שלי לא דורשים בדרכ יותר מדיי משאבים. מה אומרים המומחים שפה?

18. שלום, הכרטיס הנ"ל מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות בעת מאמץ. בלוח בקרה של NVIDIA ניתן לשחק עם ההגדרות של המאוורר הנמצא על הכרטיס. מה שמוזר הוא שגם כאשר הכרטיס מתחם אני לא חש שהמהירות משתנה כלל וכלל, ולכן שאלתי היא: האם בריא לשנות את האפשרות בלוח בקרה של הכרטיס ל- "בקרה ישירה של המאוורר" ולהאיץ מ 29% ברירת מחדל ל- 45% שמוביל לשיפור בכ- 7-10c? מבחינת הכרטיס/מאוורר זה מקצר את תוחלת החיים שלהם? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by x-amin,

אני ככל הנראה קונה מחשב בימים הקרובים ובחרתי בכרטיס המסך Leadtek Geforce PX7900GS-TDV256 NVIDIA LV182 אך רציתי לדעת אם הוא תומך בVIVO(חוץ מיציאת וידיו גם כניסת וידיו) ואם לא אז האם יש כרטיס מסך באותה רמה ובאותו מחיר שתומך בVIVO? אפילו של ATI אם הוא מומלץ.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by shay360,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך : ati 1950X איזה דרייבר אפשר להתקין בווינדוס 7 כי בהורדות באתר שלהם ראיתי שאין את הדרייבר הזה בקטגוריה של 7. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך HD4850 חיברתי אותו לטלויזיה 21 ישנה עם כבל שהוא מצד אחד S VIDEO ומצד שני RCA אני נכנס להגדרות במאפיינים לוחץ על מסך 2 עושה הרחב את שולחן העבודה.. עושה החל וכלום לא קורה זה חוזר להיות רגיל כאילו זה לא מסומן .. ניסיתי גם דרך הדרייבר של הכרטיס מסך ואותו דבר [catalyst 8.11] מה אני עושה? צריך להגדיר איזה משהו בדרייבר ? ניסיתי גם לLCD 32 ואותו דבר .. תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. אני רוצה להוסיף וידאו אין למחשב ושמעתי שמוכרים אותו בנפרד גם בלי כרטיס מסך. אז רציתי לשאול איך זה נקרא וכמה דבר כזה עולה. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לקנות איתו כרטיס טלוויזיה כך שאני אוכל להקליט תוכניות דרך הווינדוס מדיה סנטר... אין לי שום שמץ בכרטיסי טלוויזיה אז בבקשה מישו יוכל לעזור לי ולהמליץ על כרטיס טלוויזיה שתומך בוויסטה? תודה רבה..

24. אני בתהליך של קניית מחשב חדש, ויש לי בעיה להחליט בשני נושאים: 1. לקנות GTX או GTS 2. כמה זיכרון לקחת? נגיד אני לוקח GTS, כמה זה באמת משנה אם אני אקח 320MB או 640MB? זה יגרום לאימפקט רציני על משחקים? ובקשר לGTX, מכיוון שהכרטיס הזה עולה יותר ממחשב ממוצע - אני מתלבט מאוד לגביו. מצד אחד, אני ממש לא רוצה לשבור שום חשבונות בנק בשביל לקנות אותו, אבל מצד שני אני רוצה לקנות מחשב טוב, שיחזיק הרבה זמן (נגיד שנתיים) ושיוכל להריץ כל מה שתעשיית המשחקים תזרוק כנגדו, ולהריץ טוב. אבל זהו הכרטיס הראשון שתומך DX10 אז אני מפחד שעוד כמה חודשים יצא אחד חדש, שישאיר אותו באפר ואז אני אולי אוכל להריץ משחקים אבל על הגדרות נמוכות... אז מה אתם מציעים? חשבתי אולי גם על האפשרות לקנות GTS עכשיו (נגיד 3…

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by celad,

המפרט שלי הוא כזה: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 הציון שקיבלתי ב 3DMark Vantage מאוד מאוד נמוך לכרטיס מסך רציתי את עזרתכם לדעת מה הבעיה... gpu score : 4042 cpu score: 12338 תודה ושבת שלום.

דיונים חדשים בפורומים