עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by deangefen,

אתם יכולים להגיד לי אם המקרן הזה Peavey Hx-7111 הוא יתאים למשחקי מחשב וסרטים ואם מישהו ראה אותו ויכול להמלית לי עליו המפרט שלו הוא HX-7111 DVD and Game Projector For DVD / VCD / VCR PLAYERS and PS 2 / X-BOX / GAME CUBE Game Console, and any TV game console, AV device! Easy to do installation Maximum projective size up to 80 inches 8 hours continuous working time On screen display (osd) function Remote control all function NTSC/PAL auto system Build in speaker , stereo sound output Lamp life : 1000 hours Power adaptor : DC 12V , 5A Luminous flux : 200-300 IM Brightness uniformity : 75% Resolution : 480 x 234 Display size : 12 - 80 inches Effective distance :…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by Avi313,

היי חבר'ה, אולי תעזרו לי קצת.. אודה לכם מאוד... אני מתלבט באיזו חברה לבחור לכרטיס מסך GF7600GT עדיף לי eVGA או XFX?

3. Started by Potter,

יש לי מחשב ניייד IBM עם יציאת S-video ולTV יש כניסת RCA (אם אני לא טועה ככה קוראים לזה היציאה העגולה הזו) אז קניתי מתאם וכבל וחיברתי וזה עובד , אבל אני רואה בTV תמונה רק בשחור לבן!!! וכמו כן סרטים בכלל לא עוברים לTV!!! מה עושים???

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. Started by nevodavid,

ככה לא מזמן העברתי את המחשב למקום אחר בבית, במחשב יש כרטיס BIOSTAR 8800GTS 320MB לאחר שחיברתי את המחשב, כשהדלקתי אותו גילית מן צליל חזק ביותר כמו של מסגרייה... זה מן צליל אם אתם מכירים שלא כל אחד יכול לשמוע... ורואים במסך הכל כזה חרטוטים מרוח כזה.... עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם זה בעיה שאני יכול לסדר? השאלה השנייה, אם לא האחריות תקפה על זה? לדעתכם יש עוד את הכרטיס הזה במלאי? או שיחליפו לי בדגם יותר חדש? בתודה, נבו.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by parker,

באופן כללי אני מאוד מרוצה מהמסך שקניתי לפני מספר חודשים, אבל יש לו בעיה מוזרה. גודל התצוגה משתנה לפעמים, גם זווית התצוגה והצורה שלה, אתם יודעים, כל השטויות שאפשר לשנות בהגדרות. אני מחזיר את זה כל הזמן לצורתו הנורמלית אבל זה כל הזמן נדפק. מישהו מכם יודע משהו על זה ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by ozba,

היי, יש לי שלוש שאלות: 1. יש לי בעיות עם 9600pro 256, כאשר אני מפעיל office word למשל, התמונות שיש במסמך "נמחקות" כאשר אני גולל את הדף, וצריך לעשות זום כדי לראות אותן שוב. ברור לי שזה לא בעיה עם office כי התקנתי שוב, וגם עם gforce4 אין בעיה. אז אם מישהו שמע על בעיה כזאת ויודע איך לפתור את זה אני שמח לשמוע. 2. האם יש הבדל בין x700 שבמחשב נייד לx700 על מחשב שולחני? ואם כן מה ההבדל? 3. ואיך ה x700 בנייד לעומת 9600pro 256 בביצועי משחקים? האם נייד 2.0 עם 1giga וx700 יריץ משחקים כיום בצורה טובה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by Pika007,

על כל הכרטיסים של HIS (אפילו X700 הלא חזק במיוחד) אני רואה את מתקן הקירור המפלצתי הבא: http://www.hardavenue.com/reviews/hisx850xt_3l.jpg מישהו יכול להסביר לי אם יש תועלת בדבר שכזה? האם הטמפ' של HIS אכן נמוכות יותר?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג 173V "17 או LG L710S מה אתם אומרים? יש לכם אולי רעיונות יותר טובים?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by QQQ,

שלום יש לי כרטיס מסך GF 6600 AGP לא מזמן פרמטתי את המחשב שלי. קודם כל התקנתי את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA. יש לי בנוסף לדרייבר הזה עוד דרייבר שנמצא בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם שנקרא AGP DRIVER. אני אמור להתקין גם אותו בנוסף או להשאיר את זה כמו שזה עכשיו? תודה

10. Started by IG,

עשיתי את הבנצ' למחשב הנייד שלי (לא נשמתי בערך רבע שעה ;D) וזה התוצאה (זה עוד כשהמתח בא מהמטען- לא מהסוללה...). היו כמה מבחנים שהתצוגה הייתה 2 FPS ... בנייד יש R7500M, P-M 1500 (סנטרינו) 512MB זיכרון. איך התוצאה הזו ביחס למערכות אחרות, בכלל, מה קנה המידה לתוצאה סבירה?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש (בשעה טובה) ;D ;D ;D אני מתכוון לשים שני כרטיסי מסך שונים על הלוח (לא SLI), הם אפילו בעלי ייעוד שונה. 1) Nvidia Quadro FX3400 256Mb 128Bit 2) לא ברור לגמרי עדיין אבל כנראה Nvidia GeForce 7600GT 256Mb עכשיו, הבנתי שהלוח הכי טוב לשים עליו שני כרטיסים הוא ASUS P5W Delux, שרק בלוח הזה שני הכרטיסים יעבדו במהירות מקבילה (X8), מישהו יודע איך אני עושה את הפרוצדורה שלהעביר מכרטיס אחד לשני ? האם אני פשוט מנתק ומחבר את כבל הDVI ??או האם אני צריך לנטרל את החומרה ? ואיך אני מסתדר מבחינת הדרייברים ? בנוסף אם מישהו חושב שיש לוח יותר טוב למשימה, אשמח לדעת..... :

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by Idan-h,

חשבתי על הLG L1710B, יש לו DVI, יחס ניגודיות של 1:450, וזמן תגובה של 16MS. פה ניתן להשיג אותו במחיר מעולה של 2599. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1722,normal_sales שני שחשבתי עליו הוא היונדאי Q17, גם לו DVI, ופנאל סמסונג 12MS. יחס ניגודיות של 1:500.השאלה אם באמת הפסיקו לייבא אותו לארץ. מחירו בערך 2800 שקל. שלישי שיכול להיות הוא ה- IIyama 17 E-431S, שמחירו הוא 2800 גם, יחס של 1:450, 16MS. כולם כמובן עם DVI. 2800 שקל זה הגג שאני יכול להוציא, אז הViewsonic כנראה לא בא בחשבון. *עוד שאלה שיש לי היא עד כמה הDVI משפיע? כי יש לי כרטיס GF4MX, אין בו DVI, האם כדאי לי להחליף אפילו לכרטיס כמו FX5200 עם DVI? או לחכות עד שנרכוש כרטיס חדש? אנשים בבקשה תע…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  13. דגם הביניים העתידי יתן ביצועים דומים לאלו של ה-RTX 3070 הפופולרי בתמורה לפחות מ-500 דולר ותחת מעטפת הספק של 160 וואט בלבד?לכתבה

14. בביקורת זאת אנו בוחנים את ביצועי ה-Radeon RX 7900 XT הטרי של AMD, כרטיס המסך המתקדם החדש שלה בגרסה אקזוטית של ASUS במיתוג TUF עם קירור עוצמתי ביותרלכתבה

15. Started by Solutioner,

שלום, קניתי היום ת'כרטיס מסך 8600gt של ג'יגהבייט. בחוברת שקיבלתי רשום לי שאני צריך לחבר כבל מהספק כוח לכרטיס מסך, אבל אני מחפש ולא מוצא שום חיבור! עכשיו, נכנסתי לכל מיני משחקים והמחשב כבה. מישהו יודע מה הסיבה? (ד"א הספק כוח שלי הוא 480 ואט).

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by SkyForce,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות של AGP עכשיו לפי מה שביררתי 7800GS הוא הכי חזק אז משהו יכול להסביר לי את זה: http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=297&model2=287&chart=92

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  17. נראה לי זה די ברור... אני לא מצליח לקרוא את האותיות מה TV כאשר זה מחובר מהכרטיס מסך. הכוונה לשמות קבצים וכו'... חיבור צהוב בננה רגיל. את הסרטים אני רואה באיכות טובה יחסית. יש למשהו רעיון? אגב, הורדתי ל 800 על 600 ורואים טיפה יותר טוב, אבל אצל חבר שלי רואים מעולה את הכתב, ממש חלק... יש לנו פחות או יותר אותה טלוויזיה. SONY 21 אינץ. יניב

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  18. אהלן! בימים האחרונים התעניינתי בקניית מחשב חדש, והגעתי לשלב הכרטיס מסך. רקע: אני משחק משחקים כבדים כמו פלייט סימולטור שדורשים גרפיקה הכי גבוהה שיש, וגם פיפא 09 ופרו אבולושין 2009 וGTA 4.... יש לי מסך 17 אינץ', אבל הוא סבבה וזה שהוא קטן לא מפריע לי בכלל, להפך אני מבקש לא להתפשר על איכות כרטיס המסך למרות גודלו (אלא אם כן יהיה 0 שינוי בתמונה בין כרטיס לכרטיס יותר יקר). בקיצור יש לי הקצבה של עד 1500 שח, אני רוצה לקבל את הכרטיס המתאים ביותר, ממה שאני יודע אני הולך לקנות מעבד intel e8600 ו4G זכרונות. אני לא מבין בOC אז סביר להניח שאני לא יעשה. אשמח לדעת האם יש הבדלים בין ATI לNVIDIA כי שמעתי שATI יותר טובים היום אבל אני לא סומך עליהם. האם יש לזה סיבה טובה? ודבר אחרון: כמה שני…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  19. שלום לכולם, החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל על סמך כמה מבחנים שראיתי וגם המדריך בפורום עזר לי להגיע להחלטה הזו. הסוגייה היא כזו: הבנתי שהכרטיס שאני רוצה לקנות מגיע ב2 גרסאות, אחת עם 128MB GDDR3 השניה עם 256MB DDR2 בסך הכל אני מחפש איכות תצוגה גבוהה בווינדוס שאני בטוח ש2 הגרסאות יתנו לי ומבחינת משחקים אני משחק UT99, זאת אומרת שכאן אין בעיה.. ואני ירצה לשחק מדי פעם איזה NFL NHL NBA 2006 וגם איזה NFS MW לא חובה על פול גרפיקס עם פול אפקטס. סך הכל אני גם חייל שלומד אז אין לי הרבה זמן לשחק. אודה לכם על תשובה תודה רבה. ישנה גרסא של ספיר ב750 שקל בערך~ או של פליט גרסא גולדן עם מאוורר שקט, ב650~ איזה מהם כדאי לקחת? את השקט יותר לא?? באותה נשימה, גם ראיתי X800TO 128MB DDR3 ב700 שקל!!…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by avieini,

יש לי וויכוח די ילדותי עם חבר שלי בכל מקרה אשמח אם תוכלו להכריע... דרגו את הכרטיסים הבאים מן הטוב לפחות טוב: ati readon x1950gt super (יש לו 512mb זיכרון) ati 2600hd pro nvidia geforce 8400

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by A2K,

שלום לכולם: ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי וחשבתי שבמקום לקנות כרטיס יותר חדיש לעשות מערך של CF עם אותו דגם של הכרטיס... הנה פרטים על המחשב שלי : CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) 4-4-4-13 @ 270 MHz) 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) 4-4-4-13 @ 270 MHz) Video Adapte ATI Radeon HD 2600 XT 256 רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?ואם כדי בכלל לעבור למערך של CF? יש אפשרות לעשות OC עם הכרטיס?השמח למדריך בנושא? תודה והמשך שבוע טוב :]

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by MODI,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל5770. התקציב שלי הוא 800 שקל. הספק כוח הוא ליברטי 500 ואט מעבד 6400 וזיכרון 2 גיגה(בקרוב 4). לדעתכם יתאים ה5770? או שכדאי אחד אחר?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. שניהם ל AGP מה עדיף? למישחקים...קצת סרטים... תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. אני לא אוהב שאומרים חג אורים! שמח.... אני מחפש מסך דק 17" dvi (רואים הבדל בין החיבור הזה לרגיל אתם אומרים?) מהירות 12 ms או 85הרץ יספיק אני לא יודע אם זה המקביל לזה... אם מישהו חושב ש16 מספיק למשחקים שיגיד לי קונטרסט 450-500 גודל פיקסל הגיוני טוב אם יהיה מתכוונן גם לגובהה עד מחיר גגגגגגגגגגגגגג ג 2300 תודה מראש וגם אחכ! נ.ב אם אין מסך שעונה לכל הדרישות הללו במחיר זה, נא להוריד אותי בבקשה מהעץ.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים