עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכם רבותיי אז ככה יום ראשון אני כנראה ילך לקנות לי 9600GT אבל.. אני עדיין מתלבט אם לחכות עוד קצת שיצא ה9800GT בישיביל שתיהיה ירידת מחירים וגם כי מסקרן אותי לדעת כמה הוא יעלה כי אם הוא יעלה סתם דוגמא בסביבות 1200 בערך אני יקנה אותו בלי שום ספק אז אני מתלבט מה לעשות : ואם כבר איך הוינדוס ויסטה אחרי SP1 נעלמו כבר רוב הבאגים שהיו לפני יחסית..? (קניתי מקורי) ואני חושב להתקין לכבוד הכרטיס החדש וגם בגלל DX10 המפרט שלי: CORE 2 DUO/INTEL/E6550 GIGABYTE -GA-P35-S3 KINGSTON DDR2 667MHz 3GB WD/SATA2/250GB ספק כוח של ELZOO 420 (משהו כזה שכחתי ת'שם במדויק אני בטוח שאתם יודעים על איזה ספק מדובר)

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. קיבלתי את הכרטיס לפני שבוע עכשיו אני צריך לחבר אותו לממיר של יס הבעיה היא שיש לי רק חיבורים של RCA (בננות) אמרו לי שאני צריך כניסה של 21 פינים מה שאין לי בממיר. הכרטיס: http://www.hauppauge.com/pages/products/data_pvr150.html עכשיו השאלה היא אולי אם יש כבל שיש בצד אחד rca ובצד השני שלו יש s-video האם ככה צריך לחבר.. ואיזה כבל של אודיו אם יש למישהו מדריך או משהו אודה מאוד.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by dammin,

אני הולך לקנות מחשב חדש ב3500 בערך. תוכלו להלמליץ לי על כ. מסך? 1. צריך שתי יציאות - אחת תחובר לlcd 32 בסלון ואחת למסך. אני צריך אפשרות להגדרות מסך שונות לשתי היציאות כולל רזולוציות שונות וגודל פונטים (אולי כל כרטיס עם שתי יציאות כולל תכונה זו ?!) 2. השימושים שלי הם: אינטרנט, אופיס אבל גם תוכנת שרטוט אוטוקאד (בעתיד גם תלת מימד) בחנות המליצו על GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E, מה דעתכם? דרך אגב, זה המפרט המלא - אם בא לכם להתייחס......- תודה מראש! 1. לוח אם אינטל dragonTail peak DP35DPM (בהצעה יש פה עוד פירוט רב של המאפיינים של הלוח.....) 2. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz/4MB/1333 3. זיכרון 2GB DDR2 667 MHZ (2X1GB) 4. כרטיס מסך GAINWARD nVidia 8500GT 512MB PCI-E 5. …

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  4. האם 7990gt יכול להריץ משחקים על ה 2007WFP ברזולוציה טבעית?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by zxc1301,

קניתי אותו בזמנו ב 1500 שקל .... כיום באיזה מחיר הוא אמור להימכר עם קירור VF-700 ובל הקירור ? תודה.

6. שלום לכולם, אני מתלבט איזה חברה של כ.מסך כדאי לי לקנות?? אני רוצה את ה RETAIL... יש לי LEADTECK ב- 1900 ש"ח... מה אתם אומרים???

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by ZenMaster,

אם אני אשים שני כרטיסי מסך על P5W HD DE אחד למשחקים ואחד לעבודה גראפית ורינדור כבד. באיזו מהירות יעבדו שני הכרטיסים ?? האם המהירות של אחד מהם תהיה נחותה מהמהירות של הכרטיס השני ??

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  8. ....

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by gggil,

אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך 3650 DDR3 אבל בארץ זה קצת יקר. חיפשתי בחנויות כמו EBAY או TIGERDIRECT וכאלה באינטרנט והמחיר של הכרטיס הוא בסביבות ה100$ (350 שקל מקסימום) כשבארץ המחיר עומד על 130$ (450 ש"ח הגרסא הלא מומהרת). והמכס דורש איזה חצי מהמחיר אם זה מעל 200$ אז אין בעיה במכס. אז מה עדיף לקנות? בארץ את הגרסא המוהרת שעולה בערך 480-470 שקל או לחפש באינטרנט? כי בחנויות באינטרנט לא מצאתי את הגרסא המומהרת. תודה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  10. שאלה בכותרת .

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by flora40,

שלום! מבקש את עזרתכם בזיהוי חברת הייצור של כרטיס המסך כפי שמצורף בכתובת הבאה: http://www.elements-pc.com/product/vga/geforcemx440sdr/geforce4MX440sdr.html תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  12. שלום לכולם כיום יש לי את הכרטיס מסך X1950XT (שאר המפרט בצד). אני רוצה להחליף כרטיס מסך כי אני מרגיש שבמשחקים החדשים (למשל DIRT) כשאני משחק על רזולוציה גבוהה (יש לי מסך רחב 20" עם רזולוציה של 1680X1050) אם אני לא מוריד את ההגדרות למדיום (בפילטרים אני לא נוגע) אז המשחק מקרטע. בעיקרון חשבלי על ה-8800GTS 320MB אבל פתאום ראיתי שטוענים פה שה-X1950XTX לא נופל ממנו אז אני מבולבל ולא יודע מה לקחת. אם אפשר את עצתכם אני אשמח. בעיקרון התקציב שלי הוא מספיק ל-8800GTS 320MB שעולה בערך 1700 ש"ח אבל אם יהיה עדיף משהו אחר אז אין בעיה אם איזה חריגה של 500-600 ש"ח. אגב,מה קורה עם החדשים של ATI ? משתלמים או שכדאי להתרחק בגלל דרייברים ?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  13. 1.DXVA 2.CoreAVC 3.FHD 4.HDR 1080P 1080I WMV 720P libavcodec ffdshow MPC

14. יש מקומות ששולחים לארץ ? במחיר עד כ 320 ש"ח כולל משלוח

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by Idan-h,

חשבתי על הLG L1710B, יש לו DVI, יחס ניגודיות של 1:450, וזמן תגובה של 16MS. פה ניתן להשיג אותו במחיר מעולה של 2599. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1722,normal_sales שני שחשבתי עליו הוא היונדאי Q17, גם לו DVI, ופנאל סמסונג 12MS. יחס ניגודיות של 1:500.השאלה אם באמת הפסיקו לייבא אותו לארץ. מחירו בערך 2800 שקל. שלישי שיכול להיות הוא ה- IIyama 17 E-431S, שמחירו הוא 2800 גם, יחס של 1:450, 16MS. כולם כמובן עם DVI. 2800 שקל זה הגג שאני יכול להוציא, אז הViewsonic כנראה לא בא בחשבון. *עוד שאלה שיש לי היא עד כמה הDVI משפיע? כי יש לי כרטיס GF4MX, אין בו DVI, האם כדאי לי להחליף אפילו לכרטיס כמו FX5200 עם DVI? או לחכות עד שנרכוש כרטיס חדש? אנשים בבקשה תע…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by MagnuM_47,

הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו ואני צריך חדש צריך המלצה עד 1300 שח PCI-E

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by huckaujy,

האם כדאי לחכות עוד מספר חודשים ? תודה מראש.

18. Started by nati87,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך "21 LCD לחדר, בתור TV ... (או "24 לא כזה עקרוני אבל אני צריך המלצות/ביקורות..) (= תודהה!! ~נתי

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. שוב שלום, המסך שלי נשרף אתמול ואני עובד עכשיו עם חלופי. הייתי עובד עם המסך שלי על 100HZ ולכן זה מוגדר כך ב-WINDOWS. עכשיו המחשב מגיע ל-WINDOWS עם המסך החדש אבל לא מסוגל להציג כלום. העלתי את ה-WINDOWS על SAFE MODE אבל עדין איאפשר לשנות במצב הזה את קצב הרענון. הוא כותב לי באפשרויות של שינוי קצב הרענון USE HARDWARE DEFAULT SETTING. עד עכשיו לא היתה לי בעיה עם SAFE MODE חוץ מזה שזה מעצבן פשוט אני חייב להדפיס משהו עד מחר ולא יכול כי המדפסת לא מותקנת במחשב ואין אפשרות להתקין אותה ב"מצב בטוח". לכן, הבעיה דחופה ואבקש לענות כמה שיותר מהר. בבקשה אנשים יש לי עכשיו מסך מגעיל שעובד על 60 HZ ואני לא יכול להדפיס לשמוע מוסיקה לשחק כלום!!!!! אתמול ניסיתי להתאבד אבל לא ממש הלך כי מה נשאר…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by Scorp!on,

הייתי מעוניין לקנות 8800 GT של חברת ASUS אבל משום מה המקום שממנו אני קונה טוען שיש מחסור בחברה הזאת בכל הארץ ויגיע רק עוד 3 שבועות. מה שרציתי לדעת זה איזה חברה אני יכול להביא במקום?? אני חשבתי על gainward יש לכם המלצה יותר טובה?? מה החברה הכי טובה חוץ מ-asus השאלה מופנת למי שבאמת מבין ולא לזרוק סתם שמועות. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. Started by Gamer-Emperor,

היי חבר'ה, יש לי את המחשב הבא: * לוח אם P5B *E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsairתאכלס, היו תכנונים ממזמן לשדרג, לא יצא, התגייסתי, 3 שנים אני במערה מבחינת טכנולוגיה - אני לא מבין פאקינג כלום.אני מתכוון בעתיד לקנות מחשב רציני, אבל לעכשיו - אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי, בשביל להריץ את כל המשחקים שפספסתי ב3 שנים האחרונות. (BF:BC2 לדוגמא, שרץ קקה) תמליצו לי על כ. מסך טוב, שפשוט יחזיק לי בצורה סבבה את המשחקים של היום, ובצורה טובה מאוד את המשחקים של ה3-4 שנים האחרונות. אני צריך גם להוסיף עוד 2 ג'יגה למחשב, נכון? אם כן, איזה? אני כבר לא מבין בזה, בכלל \= אני אפילו מוכן להחליף את ה2 שיש לי, ב4 GB חדש לחלוטין מסדרה חדשה, גם ככה ה…

22. Started by SkyForce,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות של AGP עכשיו לפי מה שביררתי 7800GS הוא הכי חזק אז משהו יכול להסביר לי את זה: http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=297&model2=287&chart=92

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by AlterEgo,

שלום, כיום יש לי מחשב עם מעבד AMD 3500+, ג'יגה ראם, וכרטיס מסך 7600GT. אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך ל8800GT, ורציתי לדעת האם לא יווצר צוואר בקבוק בהתחשב בשאר המרכיבים שמיושנים יותר. האם זו רכישה מומלצת כשמסתכלים על המפרט. דבר שני, נהרס לי הספק כוח ולכן אני צריך לדעת איזה ספק כוח צריך בשביל כרטיס מסך כזה?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. Started by RonTwins,

1. האם לקבל 3300 בתוכנת 3DMark2006 זה בסדר עם X1650XT+PD820+1GB? .2 אני משתמש בATITool כתוכנת OC,אך שאני מנסה להעלות את הזכרונות המחשב עושה ריסט...למה זה?

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by הקוסמת מארץ עוץ,

היי, מקווה שזה אכן הפורום הנכון. יש לי מחשב כמעט בן 4, שעדיין רץ כמו מלך. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7300 LE, הבעיה היא בחיבורים: אם מחברים את המסך מאחורה ליציאת כרטיס המסך, אני מקבלת הודעה "נו סיגנל". רק כאשר מחברים את המסך לכרטיס המובנה בלוח האם אפשר להשתמש בו. בדקתי בביוס שהמחשב אכן מוגדר להשתמש בג'יפורס ולא במובנה, אבל הבעיה לא נפתרה. הסיבה שזה מפריע לי, היא שלעיתים קרובות אני צופה בסרט/סדרה כלשהי, יש לאג מסויים (לרוב רק התמונה, הקול ממשיך כרגיל) ושומעים שהמחשב ממש מתאמץ.אני רוצה לבדוק אם הבעיה הזו תיפתר במידה והמחשב ישתמש סוף סוף בג'יפורס. אגב, בדקתי שהכרטיס יושב טוב בסלוט שלו. מה ניתן לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים