עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. <p>שלום רב,</p><p>זקוק להמלצה לכרטיס מסך לעבודה בתוכנות שרטוט כגון PRO ENGINEER, SOLIDWORKS,UNIGRAPHICS וכו" ולא למשחקים. ידוע לי שלשם מטרה זו משתמשים בכרטיסים מסדרות QUADRO או FIREGL אך כרטיסים אלו יקרים מאוד.</p><p>המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות:</p><p>מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box</p><p>¤1058</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750" rel="external nofollow">http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750</a></p><p> לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L</p><p>¤578</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207" rel="external nofoll…

2. איפה ה- video in יותר טוב בכרטיס מסך x800xt או בכרטיס טלוויזייה איכותי טוב (כמו שיש לי - ראו בחתימה) אני שואל את זה היות ויש לי אוסף קסטות וידיאו אנלוגיות של אירועים מישפחתיים שאני מעוניין להמיר באיכות טובה ל- xvid ולאחר מיכן ליצרוב על מדיות dvd

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. שלום רב אני עובד עם מסך: LG 795FT PLUS ברזולוציה 1024*768 וכרטיס מסך MX440 המסך עובד כרגע על תדר ריענון 85hz. האם אני יכול להעלות ל- 100hz ללא חשש שיגרם נזק למסך? האם LG "נותנת אור ירוק" ללקוחות שרוצים לעבוד בקצב ריענון זה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  4. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח המלצה בבקשה

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by yotep,

שלום.. זה אח של YOTEP.., היום חיברתי את הרדיאון 9500 פרו.. עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה להתקין את הדרייברים שקיבלתי איתו.. יש בו TV OUT ואני רואה בטלויזיה אותו אבל לא חד ממש.. רציתי לדעת מה לעשות בקשר אליו.. אז אם אתם יכולים בבקשה להביא כל מיני הורדות בשבילו.. דרייברים חדשים, הדיירקטס X החדש, וכל מיני דברים.., תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by pumbatal,

הביקורת ממש יפה ומקצועית למעט דבר אחד אם תבדקו בZAP אפשר לראות ש8500GT אפשר למצוא במחיר של 350-400 ש"ח ויתן למצוא 8600GT באזור 500-550 ש"ח אז כדאי להשוות אותו ולא את ה 8500GT שזול משמעותית זה מטעה את הקוראים נ.ב חשוב לציין שכרטיס 8600GT לוקחת יותר חשמל ומצריך ברוב המקרים ספק יותר חזק

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by kobibo,

רציתי לדעת כיצד ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס ? תוכנה ? המאוורר שלו דיי מקרטע אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה . במשחק מסויים ( Counter Strick ) הכל ב LOW והמשחק נתקע במשחק אחר ( BF2 ) הכל ב MEDIUM המשחק רץ. אודה לעזרתכם כיצד אדע מה לא תקין .

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  8. הכרטיס מיועד למשחקים... פרטי מערכת: P4. 2.8 dual core 2 Giga Win Xp

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. אני רוצה שיהיה למשחקים כבדים אז איזה כדאי לי לקחת אני מתלב בין שניים: הראשון: http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 השני: http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 מה עדיף הראשון או השני ושוב למשחקים כבדים בעיקר

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  10. שלום אני רוצה לרכוש כ.מסך בקרוב שישמש אותי לאינטרנט אך בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח אך חריגה קלה מאוד אפשרי מבחינתי. עד עכשיו יש לי נסיון טוב והעדפה לכרטיסים של NVIDIA אבל אני די מבולבל מכל הדגמים האחרונים. אשמח ואודה לכם על המלצות. תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by gabriel,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410 זה זול יותר משאר דגמי ה-9800GTX, אבל זה באמת מאותם דגמי GTX+ ששמענו עליהם לא מזמן שאמורים להיות זולים ומהירים יותר? כי זה מפתיע שזה הדגם היחיד בשוק הישראלי. אז מה דעתכם, משתלם או שיש כאן משהו מסריח? (ולפני שתציעו לי את ATI 4850, אני מסכים אתכם, אבל אני פשוט צריך את תכונת ה-CUDA בגלל תוכנה מסויימת שאני עובד איתה, וזה מגביל אותי ל-NVIDIA)

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  12. עשיתי חיפוש, ולא מצאתי. אני מחפש השוואה בין כרטיסים ישנים (של סידרת 9XXX של ATI לדוגמא...) לחדשים... תודה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by JustinCause,

שיריץ משחקים חדשים על הגדרות נמוכות-בינוניות ושלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד E6300. (מפרט בחתימה) ה9800GT שלי גוסס כמה קבלים התבקעו..

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. האם כרטיס ה-RTX 4080 12GB הנעלם יגיע אלינו עם שכבת צבע חדשה בעוד פחות מחודשיים? זו השמועה העדכנית שמסתובבת לה ברחבי הרשתלכתבה

15. Started by tuvia,

טוב לפי מה שהבנתם מהכותרת יש לי טיפה בעיה להבין מה אומרים כמה מושגים שנוגעים לכרטיסי מסך... : vertex shaders Rendering (Pixel) Pipelines ומה ההבדל בביצועים בין כרטיס 128 מ'ב ל256 מ'ב? תודה מראש וסליחה על הבורות אבל צריך להתחיל מאיפה שהוא..

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by emanuelex,

שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב חדש בקרוב ועלו לי כמה שאלות תוך כדי תכנון המפרט, 1.האם-DirectX 10 כבר יצא? 2.האם-DirectX 10 הוא ל-Windos Vista בלבד או שהוא מתאים גם ל-XP? זהו זה הכל בנתיים עם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך או ישאל עוד . למה אני שואל? פשוט אני רוצה לדעת אם אני צריך את-Vista לDirectX 10 או שאפשר גם ב-XP כי אני מתכוון גם לקנות מערכת הפעלה חדשה אז אם אני צריך את Vista אני צריך להכניס למפרט עוד קצת RAM (יותר נכון להכפיל מ2GB ל 4GB מכיון שאני מכיר הרבה אנשים שיש להם Vista וזה רץ להם טוב רק אחרי ששינו לא 4GB RAM. כן אני יודע שחפרתי בכל מקרה... תודה מראש לכל מי שיעזור, עמנואל.

17. Started by shuky123,

אני זקוק למידע על משך חיי מסכים, בארגון שלנו ישנם מסכים בני למעלה מ-7 שנים שנמצאים עדיין בשימוש, אחד מאנשי הצוות טוען כי משך החיים של המסך צריך לעמוד על 5 שנים כי לאחר מכן יש ירידה בעוצמת הנורה ופגיעה בעיניים שתורגש לאחר שנים. האם יש אמת בדבריו? האם יש מקום עם תיעוד רשמי בנושא? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. Started by x-dude,

יש לי P-4 2.6C 512MB DDR 400 האם הכרטיס הזה ינוצל טוב? (אני יודע שהוא לא ינוצל במלואו אבל בכל זאת). והוא AGP נכון (או הוא גם PCI-E וגם AGP?) ספק-כח TT 420W יספיק (למרות שהאתר של XFX רשום ש 300 מספיק,מוזר) בקיצר,לא תהיה לי שום בעיה פיזית איתו ועם המחשב שלי נכון?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  19. החלפתי את כרטיס המסך במחשב. היה 9600XT. עכשיו 6800. האם לפרמט או פשוט למחוק DRIVERים? תודה לעוזרים.

20. Started by RoyShefy,

אני יודע שזה טכנולוגית תמונה דיגיטלית.. אני צריך איזה הסבר שיפרט לי. ושהמסך מחובר בDVI כל האפשרויות הרגילות שך הREFRESH RATE נשארות? או שהם מותאמות למצב הכי טוב? ובמה זה יותר טוב מתצוגה אנאלוגית? ומה היתרון הכללי של DVI על VGA? זה מאוד חשוב לי כי אני רוצה לקנות *היום* מסך Mitsubishi 19 Pro 930 SB/-BK.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by kob97ib,

לפני שאני מספר אני רק אגיד,שכן אני מודע לזה שזה מפרט ישן והכל.אז אם לא אכפת לכם,לעבור לבעיה עצמה. הנה מה שכתוב לי בEVEREST לגבי הנתונים של המחשב. הבעיה התחילה כשניסיתי לשים פה כרטיס מסך,המוכר בחנות לא נשמע כזה מבין בכל הסיפור ,אז העדפתי לשאול פה. כמו שהבנתי המחשב הזה עובד על זכרונות (DDR-SDRAM) ,בכרטיס מסך שהוא הביא לי ,יש מדבקה שאומרת שהכרטיס עובד על DDR2. אני יודע שחלכקם פה אמרתם שלא תמיד זאת הבעיה ,שיכולות להיות סיבות נוספות שהכרטיס לא יתאים בגללן.אבל אני רוצה פשוט להבין,אם לא זאת הבעיה.אז מה כן. החיבור של הכרטיס הוא -AGPx8. ברגע שאני מחבר את הכרטיס ואני מדליק,אני שומע צפצוף אחד ארוך ושני מהירים אחריו.הבנתי שזה אומר שיש בעיה עם הכרטיס מסך. ניסיתי לחפש את השם ש…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  22. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1568 זה של הג'יגה בייט וזה של הלדטק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688 למה יש כאלה הבדלים במחחיר מה הלדטק עושה פחות ביצועים?

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  23. שלום לכולם , ברשותי מסך 19 של VIEWSONIC מדגם VP191-S שקניתי לפני כמה חודשים. נתחיל בזה שאני מאוד מאוכזב מהמעבר ל LCD אחרי שנים של הנאה עם CRT של SONY TRINITRON שכבר הזדקן אחרי 5 שנים. מה שמטריד אותי במיוחד הוא דבר מאוד מעניין ששמתי לב אליו לאחרונה , בדקתי שני מסכים 17" אחד סמסונג 730B השני VA712 של VS שני המסכים לכל הדעות גם זולים וגם נחשבים מבחינת נתונים פחות איכותיים מהמסך שלי ובשניהם לפי 200 בדיקות שעשיתי רואים טוב יותר וחד יותר. הכוונה שלי היא בעיקר בעבודה עם אינטרנט , מסמכים וקריאת טקסט. במשחקים ההבדל לא מורגש. אפשר לראות את ההבדל במדוייק כאשר מסתכלים על סרגל הכלים והאייקונים ב SYSTEM TRAY . בשני המסכים של ה-17 אינטש ראו הרבה יותר טוב מאשר במסך שלי. אצלי גודל הנקוד…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. כאשר אני מפעיל את WINDOWS עם כבל SVIDEO המחובר לטלויזיה שלי, אני יכול לאפשר תצוגה משנית ואז לראות בטלויזיה את תוכן המחשב. אך, כאשר אני מעלה WINDOWS כשהכבל לא מחובר לכרטיס מסך, אז הדרייבר לא מזהה את הטלויזיה ולא נותן לי אופציה לאיפשור תצוגה משנית. גם לאחר חיבור הכבל, אין אפשרות לאיפשור. רק לאחר RESET חוזרת האפשרות. לכן, האם ישנה דרך לעלות את הדרייבר שוב, מבלי לעשות RESET? כך אוכל לחבר את הכבל גם לאחר שה WINDOWS עלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. יש במקרן יציאת Sוידאו, וגם במחשב, אפשר לחבר אותם בכבל Sוידאו? יש הבדל באיכות מVGA? מה ההבדל מכבל VGA? תודהה!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים