כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן! אני קונה מחשב בתקציב נמוך יחסית, ובגלל שאני עושה פוטושופ פלאש וקצת משחקים (פיפא, נבא בעיקר) אני מנסה להשיג את הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר. איזה כרטיס מסך לקחת בין הבאים: ?X300-SE PCI-E 128MB +TV, DVI? ?RADEON 9550 256MB TV, DVI? ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? ? 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK)? ?XFX FX5500 256MB TV, DVI 128bit? אני יודע שחלק זה PCIE וחלק זה AGP, אני אקח לוח אם כאשר אני אדע איזה כרטיס מסך אני לוקח.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי דרייבר של ה512 MB זיגרון עכשיו החליפו לי ל1024 זה אותו דרייבר או אחר?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מי הכי חזק מבין סדרת ה6XXX כמה הוא עולה? וגם כמה עולה בממוצע ה6800 GS ? לא משנה אם זה PCI-E או AGP
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש יחסית ומסך ''22 (1680X1050) איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לפרו אבולושן (אני משחק רק בזה)? צריך לקחת בחשבון גם שאולי הדרישות של המשחק יעלו בשנה-שנתיים הקרובות ושהכרטיס יעמוד בהן. התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח, אבל אם משהו זול יותר יספיק אני אשמח כמובן. תודה רבה למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1500 ש"ח שיתמוך ב DX10.1 אם אפשר. אני גם בונה על זה שאני אחבר את המחשב לטלביזיה, האם אפשר לבנות על יציאת V. OUT של כ. המסך או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טלביזיה יעודי ? (לצורך העניין אני מתכוון לראות סרטים מהמחשב על הטלביזיה ואני רוצה שהאיכות של השידור תהיה ברמה של HD) בקיצור איזה שילוב ייתן לי את הפתרון המקבימאלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה עדיף משני הכרטיסים הנ"ל כי אני ידוע שה-SONIC הוא המהיר יותר אבל יש לו 256MB זיכרון ולSUPER יש 512MB זיכרון אבל הוא איטי בקצת מהSONIC... בקיצור מה משניהם עדיף? בבקשה לא לתת כרטיסים אחרים אני מעונין לדעת מה עדיך מבין שני אלה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ראיתי שהכרטיס יצא ל-PCI האם תצא גירסת AGP ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אוקיי שמענו עליהם עד עכשיו הרבה אבל עד עכשיו אני לפחות לא מבין למה הם כלכלך זולים, אני זוכר שה8800 אולטרה עלה 4150 בכמה חנויות בדיוק כשיצא... אז איך זה, שכרטיס כמו GX2 עולה כמעט חצי ממנו, (למשלמים במזומן כמובן)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש במקרן יציאת Sוידאו, וגם במחשב, אפשר לחבר אותם בכבל Sוידאו? יש הבדל באיכות מVGA? מה ההבדל מכבל VGA? תודהה!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כ.מסך חדש...כמובן שהמטרה העיקרית היא משחקים (BF 3 , MAX PAYNE , GTA ) אני מעוניין גם שהכרטיס יחזיק ברמה גבוהה למשחקים שיצאו עוד מעט .... ולא להחליף כל שנה כרטיס.... השאלה העקרית היא GTX680 VS 7970 או אם בכלל אמור לצאת משהו חדש לשוק וכדאי לחכות משהו כמו חודש.... אני מחפש ביצועים גבוההים ללא פשרות... אם הביצועים לא גבוההים אני מתבאס וחבל על הכסף אז אם כבר עושים החלטה אז נעשה את ההחלטה הנכונה. יש תקציב לשני הכרטיסים . אשמח להמלצה !
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
זה רושם את מה שרשום למטה בבקשה עזרה! :s05: :s05: כרטיס מסך 9250 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
WIN XP HOME מעודכן לחלוטין, כרטיס FIREWIRE ומצלמה של JVC מדגם GR-DVX4. בפעולת ה CAPTURE הסרט אכן נלכד אך עם לכלוך באחת משתי צורות: 1.בצורת פסים עבים לרוחב התמונה. כל פס מורכב מריבועים קטנטנים בשלל צבעים. 2.ריבועים צבעונים קטנים ה"מתרוצצים ע"ג המסך. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מה ההבדל ומה עדיף בין שני הכרטיסי מסך האלה ?! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=14797 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה מקליט באיכות הטובה ביותר או יותר נכון, מציג תמונה טובה יותר? VIVO על X1950XTX או כרטיס טלוויזיה?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אחרי שכמעט קניתי את המסך של הזה (Philips 190S5FS) פתאום ראיתי שגם המסך הזה ירד במחיר (Samsung 910V) ואז עברתי כאן בפורום וראיתי שמאוד ממליצים על viewsonic, מה שמוסיף את המסך הזה לרשימה (Viewsonic VG910B) או קצת יותר יקר (Viewsonic VP191B) ו- (Sony S94) אני יודע ש-samsung מעולים (יש לי "15 שלהם בבית, וגם ראיתי אותם בחנויות). המסך לא ישמש למשחקים (מקסימום סרטים, וגם זה לא הרבה). חשובה חדות הטקסט. מנסיון שלכם, בעלי ה-LCD, על איזו חברה מומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב. איפה אני יכול למצוא מידע לגבי איזה פאנלים בשימוש ע"י החברות השונות?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
דודה שלי רוצה שהמשחק החלשים שלה כמו סימס 2 וכו'.. יופעלו במחשב שלה (פנטיום 4 2.6 ג'יפורס 4) ואני רוצה לקנות לה ג'יפורס FX 5600 אבל לפי מה שאני מבין יש עוד שני כרטיסים עם ביצועים דומים אני מבקש שתדרגו לי את שלושת הכרטיסים ותכתבו את ההבדלים.. 1) FX 5600 Sapphire Radeon 9550 256DDR AGP (2 Sapphire Radeon X1050 128DDR (3 לגבי הRADEON אני אשמח מאוד אם תוכלו להשוות לי אותם לכרטיסי ג'יפורס לדוגמא RADEON 9XXX דומה בביצועיו ל FX 5XXX... תודה מראש..!
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
1) שאלה ראשונה בקשר לbit ראיתי כמה פעמים 128bit ו 64bit האם זה הרוחב פס בין הליבה לזיכרון של הכרטיס מסך או שאני טועה? 2)מישהו יודע מה ההבדלים בין 6600GT לבין 6600 הרגיל בסלוט AGP? והאם זה רציני?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני ככל הנראה קונה מחשב בימים הקרובים ובחרתי בכרטיס המסך Leadtek Geforce PX7900GS-TDV256 NVIDIA LV182 אך רציתי לדעת אם הוא תומך בVIVO(חוץ מיציאת וידיו גם כניסת וידיו) ואם לא אז האם יש כרטיס מסך באותה רמה ובאותו מחיר שתומך בVIVO? אפילו של ATI אם הוא מומלץ.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב אז ככה, זה כרטיס מסך דגם FX5200 128MB ויש לו יציאת D-SUB (הכחולה הזאת) יציאת S-VIDEO ובנוסף יש לו גם יציאת VIDEO (העיגול הצהוב הזה). האם העיגול הצהוב הזה הוא בעצם VIVO- וידאו אין ? חפישתי בכל הרשת אחרי הכרטיס הזה ולא מצאתי שום אזכור אליו, הוא כנראה של חברת gainward כי במספר הסידורי רשום בהתחלה GW. אם מישהו צריך עוד פרטים, הכרטיס הוא בצבע אדום ויש לו גם קירור פסיבי בצבע אדום, יש לו יציאת חשמל למאוורר, חיבור AGP מן הסתם, הכרטיס עצמו הו צר ולא כמו הרחבים האלה שיש היום. אני מדגיש שאין לו יציאת DVI ובמקום זה בחרו להוסיף לו חיבור VIDEO... אשמח לקבל מענה לשאלות שלי..... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מוריד מי האתר של הכ.מ SAPPHIRE את הדריור הכי עדכני וזה מה שזה מראה לי ברגע שאני רוצה ליכנס לפנל. http://www.upit.ws/picture.php?file=8de5a09c382e9.bmp אם אני מתקין את הדריור שבדיסק הוא פועל אבל אני לא יכול ליכנס לפנל בכלל אני לוחץ הוא לא מגיב....כאילו כלום לא נלחץ.. פעם ראשונה שהתקנתי הוא עבד מי אז עבר מלא זמן... רציתי לעדכן ואז ניהיה לי בעיות כאלה מחקתי שמחקתי כלום לא עוזר. חד משמעית אני שונא את ATI
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס בקרוב למטרת עריכת וידאו ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות... http://www.pny.com/products/quadro/fx/540PciExV.asp 1- במפרט הכרטיס יש נתונים קצת מיושנים כגון DDR וכו', האם יכולים להיות לו בעיות תאימות עם הE6300? 2- האם משהו יכול למצוא את הדגם הצפציפי (מיועד לווידאו)באחת מהחנויות בארץ? 3- מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי מה אני אמור לבדוק בכרטיס ובחומרת המחשב שלי כדי לבדוק שהכרטיס החדש יתאים למחשב שלי בדיוק? דהיינו אם יש לי עכשיו giforce 7300gt ואני רוצה להחליף אותו לדגם חדש יותר ואני רוצה להחליף רק אותו לא את שאר רכיבי המחשב איך אני ידע איזה כרטיס לבחור? אני מחפש כרטיס למשחקים תודה על העזרה ואגב איזה כרטיס באמת מתאים להחליף במקום geforce 7300gt? אני מודה לכם
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך של LG דגם 1720B כדאי לקנות אותו ב-1500 ש'ח כולל אחריות ל-3 שנים של היבואן הרשמי? ומה ההבדל בין הדגם הזה לבין הדגם 1720P?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים (למשחקים עם OC), הבעייה היחידה שלי זה הכרטיס מסך... כרגע יש לי כרטיס מסך AGP 6600GT ומן הסתם אני קונה לוח אם עם כניסת PCI אז אין דיבור על להעביר את הכרטיס הישן. אני מתלבט עם לקנות איזה כרטיס פשוט ב-700 ש"ח (נניח 7600GS) ולקנות עוד חצי שנה איזה כרטיס תומך DX10, או לקנות עכשיו כקטיס טוב ב1500 ש"ח, נניח X1950PRO או X1950XT. דר"א אין לי מה לעשות עם ה-7600GS עוד חצי שנה... כמה דברים: 1. מה נראה לכם עדיף? כמובן שיש להתייחס ליחס תועלת/מחיר. 2. יש כרטיס יותר טוב במחיר ~700 ש"ח מה-7600GS? אולי במחיר יותר זול שכן יחזיק לי משחקים עד אז... 3. איזה כרטיס עדיף (מבחינת מחיר/תועלת) X1950PRO או X1950XT? או שעדיף משהו אחר? 4. אין מצב ללקנות 8800GTS כרגע…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: intel core i5 750 gigabyte ga-p55-ud3L gigabyte rreadeon hd4870 1g gddr5 [patriot ddr 3 1600mhz 2x2gb wd 500g 32mb smasung t240 הציון שקיבלתי ב 3DMark Vantage מאוד מאוד נמוך לכרטיס מסך רציתי את עזרתכם לדעת מה הבעיה... gpu score : 4042 cpu score: 12338 תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-