עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, היה לי GTX780 שהחליט להתפגר לאחר 3 וחצי שנים לצערי, מפרט המחשב שלי מצורף בתמונה מטה. אני משתמש ברזולוצייה 1920*1200. תודה

2. Started by OzZzZz,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם אני ארכוש כרטיס מסך שתומך DDR3 ולי יש לוח אם שתומך DDR2 תיהיה בעיה או שאוטומטית הלוח מוריד את העבודה עם הכרטיס ל DDR2? הכרטיס תומך ב PCI Express 2.0 x16 והלוח PCI Express x16 תודה לרבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Baridy,

אני קונה מסך 22 אינץ איזה כרטיס מסך יותר טוב וכדאי לקנות : GTX 260 או ATI 4870 1GB??? מעבדים AMD Phenom II X2 550 AM2+/AM3 ¤485 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +350W PSU ¤240 ספקי כח SilverPower 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות A-DATA 2GB (Single Stick) DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤258 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by yoni321,

אני וחבר שלי מתווכחים שעות על הנושא הוא אומר שה X800GT יותר טוב מה 6800 NU. הוא מראה לי לפי הלינק הזה http://www.mwave.com/mwave/skusearch.hmx?SCriteria=AA30240 שאם הX800XT לוקח את 6800 ULTRA אז בטח שה X800GT יותר טוב מה 6800 NU. עכשיו תגידו לי סופי מי יותר טוב 6800NU או X800 GT.

5. Started by roeiw,

מה הכרטיס הכי טוב ב 400 שקל?

6. Started by matizami,

אני רוצה לחבר את המחשב הישן לLCD. אחרי שראיתי סרט HD בקובץ MKV, כנראה הכ.מסך-GEFORCE 6600GT נשרף. אני צריך המלצה לכ.מסך הכי זול שאפשר שלא יקרוס שאני רוצה סרטי HD. זה המפרט AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ ספק 400W

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by ofekd23,

שלום יש לי כרטיס מסך HD4890 ושאני מרייץ מישחקים ישנים תקעות מציקות קראתי טיפה והבנתי שזה יוכל להיות משלושה גורמים מרכזים תוכנה (המישחק מערכת העפלה ) RAM כ. מסך RAM בדקתי אותו בתוכנה ואמרו לי שהכול בסדר! איך אני יכול לבדות שזה לא הכ.מסך ? תודה לכולם ואם זה לא המקום איםו לרשום זות? בתמיכה תכנית חומרה או תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by Goldlm,

שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס הוא המקביל בביצועיו כרגע ל 9800GTX 512MB? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. כותרת

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by YoTaMi,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28642&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=429 איך יותר טוב 9500 או 8600? לחבר שלי מריץ AC על MED - HIGH כרטיס מסך 8600 GT 1G זה יריץ יותר טוב ממנו ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by EAD,

http://www.tms.co.il/product/12805 או http://www.tms.co.il/product/12804 או http://www.tms.co.il/product/12791 העניין הוא עלות ותועלת ברור שה 780 הכי מהיר וטוב, אבל הוא יקר אני רוצה לדעת שמקבל תמורה מעולה עבור הכסף, וכרטיס מסך שיחזיק כמה שנים טובות ויתן עבודה טובה ויריץ כל המשחקים בצורה טובה עם הגדרות גבוהות וכו'. דעתכם?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by rabbit,

ati x300hm 128 או gf nx6200tc מה המחיר שלהם בערך? והאם הם יריצו משחקים בצורה טובה ?

• 17 תגובות
    • 819 צפיות
  13. http://tms.co.il/product/5732 כ-250 שקל הפרש לבין http://tms.co.il/product/5689 על מה ולמה ההפרש הזה?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by LOKS,

דיברתי עם התכנאי, הוא אמר לי תקנה R9800P של החברה TUL=POWERCOLOR , הוא אמר לי שבR9800P הכרטיס של TUL=POWERCOLOR מנצח את הכרטיס של ספיר,ATI , MSI , ELSA , הוא מנצח אותם! , והוא הרבה יותר מומלץ, הוא אמר לי אין לי בעיה לתת לך חברה אחרת, אבל תיבדוק השוואות של הכרטיס מסך הזה נגד חברה אחרת. ואבא שלי לא מקשיב לי , אתם יוכלים לתת לי השוואה שMSI הוא כול כרטיס אחר מנצח את הכרטיס של TUL=POWERCOLOR . עכשיו אני לא יוכל לקנות את המחשב עד שיהיה לי השוואה , אז בבקשב תביאו לי השוואה של הכרטיס TUL=POWERCOLOR נגד כרטיסים אחרים. וראיתי גם (לא בטוח) שהכרטיס של TUL=POWERCOLOR 9800P יש לו מהירות שעון/ליבה 760MHZ מהירות זיכרון 400MHZ *2 מה שראיתי זה נכון? . אתם גם יוכלים לתת לי 3 החברות הכי…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by havlin,

שלום האם Enermax LIBERTY 500w יספיק ל-8800gtx ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  16. אם הבנתי נכון אז CLONE זה כאשר אני יכול לראות סרט בו זמנית גם במחשב וגם בטלוויזיה , במקום כל פעם להחליף בין המצבים של המחשב והטלוויזה. יש לי כרטיס RADEON 8500 , וכשניסיתי לעשות מצב של CLONE אז סבבה רואים בשני המסכים את הסרט , אבל במחשב ה Refresh Rate צונח ל 60 , וזה כואב בעין חבל על הזמן ואי אפשר לראות ככה. * וניסיתי בחיפוש אבל לא מצאתי את זה בדיוק .. תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  17. שלום. איזה כרטיס מסך כדאי לבחור לאדם שמבקש להריץ (כרגע!) 3 מסכי מחשב בו זמנית, כאשר אלה ישמשו למעקב אחרי מניות (הבחור "סטוקר")? אני מניח שהתשובה תהיה פתרון כלשהו של AMD - שהרי אלה תומכים ב EYFINITY. אבל - איזה מהם? יתרה מכך, הבחור חוזה שיתכן (זאת היא אופציה בלבד) שיעבור לקונפיגרציה גדולה יותר, ויוסיף עוד מסך (או אפילו עוד 3?) למערך. אבל לא בשלב הזה! אם כן - אשמח לשמוע את המלצתכם! וזכרו - לא מדובר בגיימר. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by israelsze1,

שלום לכם אני חדש כאן, לכן מבקש טיפול זהיר....סתתתםםםםםםםםםםם עד לאחרונה השתמשתי בעבודה בכרטיס ati sapphire hd 2600 pro, מה שחשוב לי שם זו אופצית VIVO. הבנתי כעת שהכרטיס הוא EOL. שאלתי, באיזה כרטיס אפשר להשתמש במקום? ושאלה נוספת, ראיתי באתר את הכרטיס אבל PCI, _E. האם זמין יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. שאני קניתי את הכרטיס ראידון ספייר 9700 פרו קיבלתי ראש 8 פינים מחבר לה s videoואז נותן לי יציאה לה avi ואז קניתי כבל של שני בנונות שני בננות הבעיה היא נשבר לי הראש הזה הפינים שלו החלו קפוט ואני לא מוצא בשום חנות ראש כזה או כבל בבקשה אני כבר מת לראות על הטלויזיה סרטים כל מני וכאלה דברים מהמחשב כי חבל על כל הדסקים וdvd וגם זה לא אותה איכות אני לא יודע מאיפה לקנות אני משתגע כבר חודש וה יותר אפילו אני הולך סביב סביב

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by SpriteSoda,

היי חברים, קניתי את ה 6800 AGP. קיבלתי 3151 במארק 05, זה מעולה בהתחשב בשאר המפרט שלי (לא לשכוח שהמעבד והלוח ישנים. בטום הארדוור הוא קיבל 3500 על AMD 4000 אז זה נראה לי בסדר). בכל מקרה הצלחתי לפתוח לו 4 צינורות וצינור של ורטקס, אבל הוא עושה כאלה אטיפקטים בשלב ה3 של 05 (עם הדינוזאור בים והספינת אווייר). רק עם הורטקס הכל בסדר, אז הורדתי את ה4 צינורות. יש איזשהי דרך לסדר את זה או שלא? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by the2,

שלום, אחי המפגר שקרא מאמר מנענע, אומר שלפלאפון המפגר שלו יש יותר צבעים מהמסך שלי ושלו. עכשיו, הוא אומר, שלפלאפון שלו יש 65000 צבעים (16 ביט, נכון?), ולמסך שלי (lcd) יש 3000 צבעים, ושלמסך שלו יש 4000 צבעים (12 ביט, נכון?). בבקשה עזרו לי להוכיח שהוא, ונענע, טועים, וחושבים כמו אוטיסטים מפגרים שיכלית. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  22. היי חבר'ה, כפי שכתבתי הכרטיס על 82 מעלות במנוחה! ולפעמים המסך נכבה ונדלק שוב ושוב עד שמופיע מסך כחול. לכן נראה לי שהבעיה היא בכרטיס המסך, האם המעלות האלה גבוהות לכרטיס? ואם כן מה מומלץ לעשות בנידון?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by benyben,

שלום. איזה מערך (כרטיס מסך או שניים?) למערכת בעלת 3 מסכים, שלא מיועדת למשחקים? לאחרונה הותקן במערכת כרטיס המסך HD 5770, מבית XFX, ולמרות שהוא עושה את העבודה, אי אפשר לומר שהוא עושה עבודה טובה. יש מריחות על המסך בעת הזזת חלונות, ובכלל כנראה שמערך של שלושה מסכי 1920X1200 קצת גדול על הקטנצי'ק הזה. האם לשדרג לכרטיס ה 6970, או לחילופין להוסיף כרטיס 5770 נוסף? אשמח לשמוע! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by Wairth,

שלום לכולם. יש לי מחשב יחסית ישן שאני רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך (המאוור הפסיק לעבוד והמחשב מתחיל להתחמם). האם תוכלו לעזור לי בהמלצה לכרטיס מסך שמתאים ללוח האם בהתאם למפרט שיש לי (כמובן שאני מודע לזה שצריך לשדרג את כל המחשב - אבל נכון להיום מעוניין לחסוף בעלויות) יש לי : מעבד - I5-760 לוח אם P55-UD3L של ג'יגבייט. סוקט LGA1156 וכרטיס מסך GTX - 470 מודה מראש למייעצים. תומר.

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  25. קודם כל, תודה שניכנסתם אז ככה... יש לי מחשב מצוין, לא חסר לו כלום, חוץ מדבר אחד: כרטיס מסך!!!! יש לי כרטיס מסך מעפאן: ax300se-x של asus כמובן אני חייב להחליף אותו, ובחלק הזה אתם נכנסים, אני צריך שתגידו לי איזה כרטיס מסך לקנות, מקסימום ב-1500 ש"ח? אם תוכלו אני מעדיף כמה הצעות שונות וקצת מידע על הכרטיס, כמובן כמו רובם אני צריך את הכרטיס כדי שאני אוכל לשחק במישחקים כבדים על המחשב כמו: far-cry, fear, quake 4... תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.