עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NeoLink,

אני חייב להוסיף שפעלו כמה תוכנות ברקע אולי זה השפיע הנה המפרט שלי(חדש בן 4 ימים): AMD Athlon XP 2500+ 1.8 GHz NVIDIA GeForce FX 5900XTV (albatron) משום מה הוא מזהה לי אותו בהגדרות כ 5900 רגיל,מוזר לא? NVIDIA® nForce Audio soundstorm Samsung 512 DDR NF7-S/NF7 (nVidia-nForce2) Seagate 80GB 8MB S-ATA התוצאה היא:4700 תחוו דעתכם כי זה לא משהו נראה לי.... :-\

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by NafSap,

WIN XP HOME מעודכן לחלוטין, כרטיס FIREWIRE ומצלמה של JVC מדגם GR-DVX4. בפעולת ה CAPTURE הסרט אכן נלכד אך עם לכלוך באחת משתי צורות: 1.בצורת פסים עבים לרוחב התמונה. כל פס מורכב מריבועים קטנטנים בשלל צבעים. 2.ריבועים צבעונים קטנים ה"מתרוצצים ע"ג המסך. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by Storm Bringer,

אני רוצה לקנות מחשב חדש. כידוע כל כמה שנים צריך לשדרג, השידרוג הזה הוא בעיה רצינית בגלל שהוא יעלה לי כסף, ולא ההרוים שלי ישלמו עליו. אז רציתי לדעת לכמה זמן בערך יחזיק הכרטיס מסך הזה- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card מה אם המסך הזה, הוא טוב? 17" LG T710BH EZ Flat Monitor

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  4. Started by yuraxp,

שלום, אני מתכונן לקנות ATI 9200 (לא SE) ורציתי לשאול, האם הכרטיס זה יוכל להראות אפקטים במשחקים חדשים? נגיד בnfs החדש, כשיש ניירו אז יש האפקט שהכול מטושט, אצלי יש גיפה 2 ולא ראיתי את זה, האם עם הכרטיס הזה אני אראה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך חדש(כול שבוע מתווספים 150 שקלי מעבודה) ויש לי כמה שאלות בנושא 1.דבר ראשון שמעתי שבכרטיסי אנווידיה (שתמיד קניתי) חלה ירידת ביצועים בדירקסט 9 זה נכון? 2.ראיתי חנות באינטרנט כרטיס 9800 פרו שעולה פחות מ1600 שקל זה הגיוני או שמשהו פה מלוכלך (הכרטיס מוחלש או משהו כזה?). זה האתר http://www.pch.co.il/docs/pd221562919.htm 3.שמעתי שבקרוב תיהיה ירידת מחירים בכרטיסי ATI אני מתכוון ל9800 ורציתי לדעת מתי זה יקרה. 4.מתי כרטיסי הדגל החדשים של שתי החברות יצאו כי אז תהיי ירידת מחירים נוספת לא? 5.על פי לוח הזמנים שלי בתוך חודש וחצי בערך אני יוכל לקנות כרטיס בתקציב הזה עד אז תיהיה איזשהי ירידת מחירים? 6.האם 256 זיכון בכרטיס מסך באמת נותן איזשהו הבדל בביצועים ג…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by LRa,

מישהו יודע איך זה נעשה מהרגע שיש לי את הביוס עצמו??? תודה

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by ^DaGoN^,

קודם כל אני חדש, אז שלום לכם אני קונה עוד מעט Radeon 9600XT 256MB .. רציתי לדעת של איזה חברה שווה לקנות ? ואיפה מקבלים שובר חינם למשחק Half Life 2? תודה לעוזרים. עריכה: יש לי AMD 2000 Athalon XP הלוח אם: Gigabyte GA-7VAX 512 DDR ... 266 MHZ איך יעבדו לי המשחקים אם אני יקנה את הכרטיס מסך הזה?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by idan1836,

אממ שאני מתקין תדרייבר של הכרטיס מסך זה אומר שזה לא עבר בדיקת לוגו של ווינדוס וזה יכול לגרום לבעיות אז עשיתי המשך למרות זאת ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק עם קצת גרפיקה או קצת מאמץ את הכרטיס מסך הוא תוקע לגמרי ת'מחשב, כלום לא זז בכלל וחייבים לעשות ריסט ואחרי שעולה המחשב שוב זה אומר מערכת ווינדוס שוחזרה לאחר פגיעה חמורה... מה אני אמור לעשות? אולי בעיה בדרייבר ? אם כן אני צריך דרייבר מתאים לאקס פי הום אדישן!! תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by Tzion,

אני מדבר על כרטיס גיפורס FX5200. של איזה חברה הוא עדיף לדעתכם?

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by nadav1379,

אני קניתי רדון 9600XT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף את הספק כי יש פעמים שהמסך לא נידלק ומתי שאני מחליף את הכרטיס מסך ל MX440 הישן שלי אז הוא כן נידלק יש לי ספק סטנדרט אם המחשב 300W?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם הליבה בכרטיסי 9600 שונה מהליבה אצל 9600XT ? בעצם מה ההבדל בניהם חוץ ממהירויות השעון?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אוקיי , יש לי FX5200 עם זיכרונות Hynix HY5DV281622DT ואני לא מוצא מידע מספק עליהם , הייתי רוצה את עזרתכם , כל תגובה תתקבל בברכה , לא מצאתי ביקורות שאומרות משהו... אבל אני יודע שעשיתי לזיכרונות האלו 400@640!...

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by idan14,

מה זה בדיוק החיבור הזה אני לא מבין? אני קונה מחשב חדש עכשיו יהיה לי תחיבור p4 2.8 abit is7

14. Started by itaim,

איזה כרטיס נותן הכי הרבה ביצועים בתקציב של 700 שקל?? (נ.ב גם פיצ'רים יכול להיות נחמד) ועוד שאלה איזה כרטיס יותר טוב? R9600np vs GF4TI4200 הבנתי של GF אין תמיכה של דיירקטX9 אז הוא פחות טוב... איזה עוד כרטיס משתווה בביצועים ל9600 ובאותו מחיר? ואם אני קונה R9600 איזה חברה עדיף? פיק או ספיר??

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  15. Started by sahargt,

מה המצב חברים יש לי בעייה אני צריך את העזרה של התותחים של הפורום בקיצור היה לי על המחשב חלונות גירסה רגילה היה לי בעיות אז מחקתי והתקנתי xp profetional עד לכן הכול בסדר התקנתי את כול הדרברים על המחשב הכול עובד בסדר התחלתי להריץ את 3DMark2001 SE SE והתוצאות שאני מקבל בפשוט על הפנים אני רושם לכם את התוצאות של לפני מחיקה ואחרי לפני 3DMark2001 SE-19300 3DMark2003-6700 אחרי 3DMark2001 SE-16500 מה בדיוק הולך פה מה לא בסדר? אני משתמש בגירסה ATI 3.9 אני ממש לא יודע מה לעשות זה בגלל הגירסה של החלונות? זהו אני מודה לכול העוזרים

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  16. בדקתי בכל מני אתרים על שניהם, אני יודע שה Non Pro עולה 1700 ש"ח וה- Pro בסביבות 2000-2100 ש"ח, אני יודע של- Non Pro מהירות העון או איזו שהיא מהירות אחרת נמוכה יותר ב-100 Mhz - האם זה הרבה או שזה לא כל כך ישפיע? בעיקרון אני יכול לחסוך עוד 400 שקל, השאלה היא אם יש הבדל רציני בינהם. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by levihaim,

הי, חבר שלי רוצה כרטיס ב-500 ש"ח. הוא תכנן לקנות משהוא זול ב-200 ש"ח למחשב קיים ולקחת משם riva tnt2. אמרתי לו (ואני מקווה שאני צודק) שעדיף להשקיע 500 ש"ח בכרטיס חדש עם ביצועים נחמדים. הוא לא גיימר מטורף אבל משחק מדי פעם כמו כן חובה להכיל TV OUT. בבקשה אל תציעו יותר ממחיר זה (50 ש"ח יותר זה הגג) זה פשוט לא יהייה רלוונטי תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by Crazy Ivan,

שלום, המסך שלי הלך לעולמו לפני כמה ימים ואני צריך מסך חדש. החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' אבל מכוון שאני לא כלכך מתמצא בנושא אני צריך עזרה בבחירת מסך טוב. התקציב לא ידוע אבל עדיף כמה שיותר זול. אם תוכלו לתת גם פרטים על המסכים שתציעו (זמן תגובה, רזולוציה מקסימלית, קצב רענון וכו') אני אודה לכם מאוד. כמו כן, חשוב לי שלמסך יהיה זמן תגובה נמוך בשביל משחקים. תודה.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by aviyefet,

יש לי כרטיס מסך גיפורס gefors 440 mx ולוח אם via p4x333 וברגע שאני מתקין את הדרייברים של ניבידה יש לי בעיות מוזרות בתצוגה מה אפשר לעשות. הבעיה ידועה??

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by b-52,

שלום אני חדש בפורום ואני רוצה להגיד שזה אחלה אתר עכשיו השאלות יש לי מעבד p4 2.0 ואת הלוח אם הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SRX.htm עריכה: יש לי 512 ddr ורציתי לדעת אם המעבד והלוח אם ינצלו את הכרטיס כמו שצריך תודה מראש ....

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. Started by iCeCuBe,

יש FLYTV PRIME 34 FM ויש FLY VIDEO 2000 והשאלות שלי הן: מה יותר חדש? מה יותר טוב? מה ההבדלים? ניסיתי לבדוק אבל לא הבנתי מה שונה... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס יותר חזק: voodoo 4 4500 32 MB או TNT RIVA 2 32 MB מבחינת משחקים וכו' (למרות ששניהם ישנים) מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by asdasdasd,

מישהו נתקל בבעיות בTV OUT בעיות של קוים ...ריצודים מעצבנים שעולים מעלה - מטה זה לא היה לי מקודם בכרטיס R9000 פרו החלפתי כבל S-VIDEO.....החלפתי דרייברים......שום דבר לא מחובר לטלויזיה רק הכבל S-VIDEO....ניסיתי להחליף בין השיטות גם PAL-B...H...L....... NTSC...... מה אפשר עוד לעשות ?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by Demon-Slayer,

שלום פורום גראפיקה ותצוגה אני מקווה שפתחתי את זה בפורום הנכון... ואני מקווה שתעזרו לי לפני שבוע קניתי את הכרטיס מסך ATI radeon 9800 pro 128 mb אני חיברתי את הכרטיס לפי ההוראות שהיו כתובתו בחוברת ( לחבר אותו דרך הכונן הכשיח ), ובדקתי כמה פעמים שהחיבורים טובים.. אחרי שהצלחתי להכני אותו סגרתי את המחשב. אני מפעיל את המחשב ומתקין את הדריברים ובנתיים הכל פעל לי טוב.... הורדתי את 3dmark 2003 וקיבלתי תוצאה של 5200+ ( אני לא זוכר את המס' המדוייק ) וזה הציג את זה ממש יפה וחלק אז שיערתי שהוא יפעל לי טוב הלכתי להגדרות של הכרטיס וסמתי אותם על המקשימום ואז הפעלתי את המשחק need for speed underground ופתאום הופיע בעיה, כאשר הפעלתי את הnos רכב כל המסך הפך לשחור לגמרי במקום שהיה טישטוש. אז…

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  25. הרצתי את הבדיקה ויצא לי 17 אלף ומשהו ! אני רוצה לדעת אם זה גבוה /טוב . תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים