עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ilaysk,

בדריבר של הכרטיס (7800 GTX ) כתוב טמפרטורה 54 ובאותו זמן כתוב בתוכנה של EVERST שהטמפרטורה היא 46 אז למה להאמין?!? ולמה יש הפרשים כאלה P: ?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by yamedi,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב LCD ואני רוצה מסך יחסית גדול בין 24 - ל-32 אינץ, והמסכי מחשב שראיתי מאוד יקרים, כמו ה-EIZO 24.1 עולה 9100 ש"ח ! רציתי לדעת האם הTV הזו : http://citydeal.co.il/new_citydeal/product.php?productid=3565&ref=zap יכולה לשמש אותי כמסך מחשב ? (ברמה טובה !) אני בעיקר משתמש במחשב לסרטים ומשחקים, אבל כמובן גם עבודה שוטפת. מה אתם אומרים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  3. שלום. כנראה שהכרטיס מסך הישן (FX 5200) נהרס או משהו כזה o_O. אני מחפש משהו ברמה שלו או אפילו קצת יותר טוב , כמובן AGP , במחיר של עד 200 ש"ח. אשמח לשמוע תגובות. תודה.

4. Started by IDAN AMRAM,

חבר שלי רוצה להחליף תמסך למסך הזה http://www.elidor.co.il/eshop/products.aspx?CatID=26 (המסך הראשון בעמוד) רציתי לדעת אם הוא מסך טוב... כי לי נראה שהוא לא משהו..... תודה לעוזרים (אל תתייחסו למחר.... זה אמור להיות מתנה לחג מהעבודה של ההורים שלו או משהו כזה...)

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. Started by NIRAN,

היום הסתכלתי מקרוב על המסך ואז ראיתי מן קו דק שחוצה אותו ובדקתי שזה לא הרקע אלא המסך עצמו מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by Mr.Pepo,

לחבר את המחשב לטלוויזיה זה קלי קלות, אבל אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלווזיה בסלון כדי לראות ולשמוע דרך מערכת הקולנוע הביתית שלי. עכשיו כדי שלא יהיו חוטים ברחבי הבית אני הייתי רוצה לנצל את מערכת הכבלים של הבית בכדי לעביר את שדר הווידיאו. השאלה שלי אם אפשר בעזרת VIVO שמתפצל לחיבור S-Video להתחבר למערכת הכבלים של הבית, ואז, לחבר את החוט של הכבלים שבחדר שלי לחוט המוביל לסלון דרך קופסת המיתוג. הבעיה שלי היא אם אפשר לחבר את הS-Video למערכת הכבלים של הבית... תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי שניי 6800 של LEADTEK אחד GT ואחד ULTRA... אני רוצה לצרוב ל GT ביוס של ULTRA אבל התוכנה המקורית של LEADTEK לא מביאה לי לעשות את זה... רשום שהכרטיס אינו תואם לביוס... עכשיו אני רוצה תוכנה שצורבת ביוסים לכרטיסי מסך ולא שואלת יותר מידיי שאלות... אני יודע שיש תוכנה כזאת אפילו הביאו לי את השם שלה היום !! אבל שחכתי אותו :-\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by Kitt0s,

ערב צך, ערב זך, כשאני מנסה לתומי לשחק ב BF2, לאחר שהרבה זמן לא שיחקתי משחקים, הכרטיס מסך מתחיל לעשות שטויות: מידע על הכרטיס מסך:

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by Ro3eK,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. יש לי Windows XP pro, כך שכרטיס כמו Hauppauge 150 אני מעדיף לא לקנות, כי קראתי בהמון מקומות שיש בעיות עם האינפרה אדום ועם השלט בXP, וגם שהשלט לא ממש עובד. אם זה משנה, המפרט שלי הוא: עוד דבר, חשוב שיהיה לי שלט שיבוא עם הכרטיס \ לקנות בנוסף גם לא אכפת לי, אבל שלט שיעבוד טוב ובלי בעיות. ואם יהיה אפשר להגיד לכרטיס שעות וערוצים וזה והוא יקליט זה גם יהיה טוב (או שזה בכלל קשור לתוכנה שאני משתמש בה? אם כן אז עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?)

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by inspire2006,

שלום, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 2,050 ש"ח 1 Gainward Bliss GeForce 7600GT 256MB PCI-e 999 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 258 ש"ח 1 Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-6400 DDR2-800 Model 996527 1,290 ש"ח 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 699 ש"ח 1 LG LCD 19 L1970HR 2,063 ש"ח סוג הסר מוצר מהסל ¤1,060.00 ¤1,060.00 עדכן DFI Infinity 975X for LGA775 מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤230.00 ¤230.00 עדכן ZALMAN VF900CU LED מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤770.00 ¤770.00 עדכן GIGABYTE 3D AURORA מכירה רגילה - הזכייה …

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  11. Started by SuperStyle,

אז ככה במשחק GTA IV אי אפשר לעלות את הכול ל 100 אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ואת ה ראשון.בגלל זיכרון כרטיס המסך יש לי HD4850 עם קירור של AC. בפורום אחר יש קובץ שלא מגביל את זה.אם אני שם אותו ועושה הכל על 100 אזל זה עדין כותב לי שזה באדום. אז זה בסדר ? זה יכול לעשות משהוא לכרטיס?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  12. Started by DJPOWER,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך מניו אג עד 160 דולר יש לי ספק סנשיין 400 W (יש לו 40A ב5 וולט ו18A ב12 וולט) יש לי AGP כפול8 ואין לי PCI X איזה כרטיס מומלץ (גם לאוברקלוק עדיף בלי מאווררים ואני יוסיף דלטא) יש לי ספק סנשיין 400 W (יש לו 40A ב5 וולט ו18A ב12 וולט) האם הוא מספיק?? אם לא איזה ספק יספיק? והאם האק 300W יספיק

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. יש לי כרטיס 8800 אני יכול לחבר אותו לטלויזיה וליראות את המחשב בטלוויזיה הטלוויזיה היא לא LCD

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. שלום קיבלתי טלויזיה חדשה/ישנה לחדר אז כמובן ישר חשבתי על TV-Out הממיר של ג'יגהבייט שעליו מדובר (מהכרטיס מסך) הוא זה: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Acc ... _hdtv2.jpg (יש לו SVIDEO IN ו-SVIDEO OUT, שאר הדברים זה ל-HDTV) והטלויזיה תומכת בחיבור SCART בכל מקרה השאלה איזה כבל אני צריך ושאר הערות יתקבלו בברכה תודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. שלום רב, היום קניתי כבל S-VIDEO של 4 פינים על מנת לחבר את המסך של המחשב הנייד לטלוויזיה. חיברתי את הכבל אך נתקלתי בכמה בעיות: א. התמונה נורא לא חדה. כלומר אני לא רואה את מה שכתוב על הטלוויזיה. ב. התמונה לא ישרה. כלומר, המסך שאני רואה על הטלוויזיה כולו מעוגל ולא תואם את הגבולות של הטלוויזיה. ג. כאשר אני מפעיל איזשהו סרט, מסך המחשב מראה אותו אבל הטלוויזיה פשוט לא מראה את התמונה של הסרט. זה קבוע על מסך שחור ולא מראה כלום. הסאונד עובד, אבל אין תמונה. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? אולי צריך להתקין איזושהי תוכנה או משהו? בתודה מראש ובציפייה לתגובה מהירה. זה יעשה לאח שלי את היום , borissurets

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by -killer-,

תראו אני קונה 7600GT AGP8X קירור פסיבי https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5135 עכשיו לשאלות 1. התקציב שלי הוא 500-550 הא זה הכי טוב לתקציב שלי? יש לי AGP8X 2. האם אני יכל להתקין קירור על הכ. מסך הזה? 3. האם הקירור הזה טוב? 4. איך הוא יריץ לי BioShock ,Lost Planet ,Compeny of Heroes?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by matanya,

לצורך שימוש רגיל בוויסטה בריבוי חלונות (לא משחקים), יש חשיבות לכרטיס בעל 500 מגה זיכרון? או אפשר להסתפק בכרטיס פשוט יותר?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. Started by asdasdasd,

זה בלי אובר קלוק עדיין ...לא רציתי לקחת סיכון ולשאול אתכם : לכמה לשנות ? CORE ו MEM ? עוד שאלה סתכלו על התמונה אמור להיות ה FILETRING על OPTIMAL ?... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by tulip42,

אני מתלבט קשות איזה כרטיס מסך לקנות אני משחק ומתכנן 3D בערך במידה שווה ואני לא יודע איזה כרטיס לבחור בנוסף אני צריך ספק - אני בכיוון של HEC ZEPHYR 750W הממולץ באתר של nVIDIA ל - 9800GX2 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  20. קיבלתי את הכרטיס לפני שבוע עכשיו אני צריך לחבר אותו לממיר של יס הבעיה היא שיש לי רק חיבורים של RCA (בננות) אמרו לי שאני צריך כניסה של 21 פינים מה שאין לי בממיר. הכרטיס: http://www.hauppauge.com/pages/products/data_pvr150.html עכשיו השאלה היא אולי אם יש כבל שיש בצד אחד rca ובצד השני שלו יש s-video האם ככה צריך לחבר.. ואיזה כבל של אודיו אם יש למישהו מדריך או משהו אודה מאוד.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  21. אני בעבודה וגם בבית עובד על מסך אחד ... השאלה שלי אם משהו עובד עם שני מסכים ומרגיש שזה פתרון מעולה ... אני מתכנת ...כמעט ולא משחק . אני שוקל הרבה זמן להוסיף מסך נוסף בבית . האם למשהו יש את אותו השיקול ...

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  22. שהמשימה גומרת להיטען מופיעה לי הודעה של VPU RECOVER -בפעמים הקודמות שזה קרה זה חזר אח"כ להיות רגיל, עכשיו זה הפסיק...אני מנסה לחשוב מה הסיבה של זה..זה לא קרה לי בבנצ'ים או במשחקים אחרים(גם לא גוטיק 3). רק ב COH... אולי להפעיל את המאווררים למקסימום ב RIVA TUNER?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  23. נראה לי מתחרה של הVP930B לא? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385253 http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19VDPXHQXAA.asp?page=Specifications

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by אוריפ,

הנה הקישור: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=8&submit.y=0 אני אתקין ואודיע אם יש שיפור או לא. נא להוריד ולהודיע גם!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים