כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך מדגם Nvidia 8400 Gs עם יציאת Hdmi אמיתי(לא Dvi). ויש אפשרות לחבר כניסת שמע לכרטיס כדי שיצא שמע דרך כבל ה-hd. קיבלתי איתו כבל קטן שצריך לחבר לכרטיס וגם ללוח אם. לאן אני מחבר ללוח? לאחר ברור קצר ראית שצריך לחבר ליציאה שנקראת Spdif האם זה נכון? אם כן יש שמה כמה פינים עם מיספרים לידם, כשקראתי בספר הלוח לכל מיספר יש לו יעוד והם כך. פין 1 נקרא Power. פין 2 נקרא No Pin. פין 3 נקרא Spdif. פין 4 נקרא Spdifi. פין 5 נקרא Gnd. פין 6 נקרא Gnd. לכבל הקטן שקיבלתי יש בסך הכל אפשרות לחבר לשתי פינים בלבד ללוח האם, ועל אחד מהם כתוב Gnd ועל השני לא כתוב כלום. לאן לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלי GeForce8600 GT לטלויזיה.לכרטיס יש שתי יציאות לדיגיטליות ויציאת S-VIDEO ,ניסיתי לעשות את זה לפי המדריך שמגיע עם הכרטיס אבל לא הצלחתי. אודה לכם על העזרה. נ.ב לטליוזיה שלי יש רק כניסת AV.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
באיזה גודל של מסך הכי מומלץ לשחק עם הכרטיס מסך שבכותרת [חוץץץץץץ מ- 22 אינץ'] לא בעיקר המשחקים הכי כבדים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס AGP שיש לו 2 יציאות DVI , אם אפשר שיהיה מקורר פאסיבית...מה טוב. השימושים הם בעיקר עבודה שוטפת מול 2 מסכים - אולי קצת HD... חשוב שיהיה שקט. התקציב הוא בסביבות 400 ש''ח . תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המישחק על רזולוציה של 1680X1050 המישחק מוצג באמצע המסך ןלא כל כל המסך למרות שבהגדרות התצוגה הוא מוגדר על הרזלוציה המדוברת ולמרות שבתפריט המישחק אני מציין את הרזולוציה אני עם דרייבר 8.12 וגם ב CCC הרזולוציה 1680X1050 מוגדרת וזה קורה רק במישחק הזה בכל שאר המישחקים אין לי בעיה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יום ראשון אני הולך לקנות את ה- HD 4670 512MB GDDR3 של MSI יש לי ספק כוח 300W של HEC ומעבד E6600 ולוח אם DQ965GF של אינטל רציתי לדעת האם הכרטיס מסך יסתדר ויעבוד טוב עם המפרט הזה?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי HD 3650 לכרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים כמו FAR CRY 2 ו CRYSIS בצורה טובה כי הכרטיס הנוכחי קצת מקרטע. כרגע אני משחק ברזולציה של 1024/1280,אבל מדי פעם גם ב 32' LCD ברזולוציות גבוהות יותר. ההתלבטות שלי היא בין הכרטיסים הבאים : אפשרות ראשונה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 מבחינת המחיר הוא הכי זול שמצאתי לכרטיס הזה והאפשרויות השניות - http://www.skypc.co.il/pl_product~44013~8~0.htm או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1310 אם יש כרטיסים אחרים שעדיפים על הכרטיסים האלו באותו טווח מחירים פלוס מינוס אשמח לקבל עזרה ותגובות.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתקרב לקניית מחשב.כפי שרשמתי אני מחפש כרטיס מסך חזק למשחקים .יש לי מסך 19" רגיל ואני לא מתכוון להחליף אותו. אני מבקש המלצה לגבי כרטיס מסך מתאים למשחקים כבדים ,אבל חשוב שיהיה שקט.אני יושן בחדר מחשב.יש לי מארז של COOLER MASTER CENTURION. חשבתי על גרסאות עם קירור פסיבי-אך הבנתי שמארז צריך להיות מקורר היטב.הקיצור מחכה להצעה הכי משתלמת לדעתכם מחנויות באיזור חיפה. הנה המפרט שבניתי ללא כרטיס מסך : מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤644 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Coolermaster Centurion 532 Silver כמות: 1 - מחיר: ¤329 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DD…
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס והוא רוצה לעשות SLI ... יש מאיפה להשיג את זה עדין? אפשר גם יד שניה וזה....
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את מפת הדרכים של שני החברות אם תאריכים של כרטיסים עתידים של החברות. תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למסך 26 אינץ עד 300 ש"ח ? האופציות הם 8600GT עם 512MB עולה בערך 280 ש"ח או X3650 512MB שעולה 310 ש"ח מביקורות שקראתי כל אחד מהם טוב במשהו אחר ובמשחק אחר. אני יודע שאפשר להוסיף עוד כסף ולקחת את ה- 8800 ש נמכר כבר ב 600 ש"ח, אך התקציב שלי מוגבל. אשמח לשמוע חוות דעתכם תודה. : אגב האם הכרטיסים האלה חזקים יותר מה 1950Pro ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
בהתחלה ראיתי שזה כרטיס של מטרוקס אז קצת התלהבתי כי ממה שאני יודע למטרוקס יש כרטיסים מקצועיים. חיפשתי בגוגל את מה שהיה כתוב על הכרטיס ומתברר שזה הכרטיס הנ"ל. עדיין לא חיברתי אותו כי הLCD שלי מחובר בDVI ואני לא ממש מוצא את חיבור הD-sub שלו. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על הכרטיס? זה כרטיס טלוויזיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
לאור המלצות חברי האתר שהמליצו לי לקנות 9600 חבר שלי הציע לי לקנות את שלו ב200 אבל הוא אמר בגלל שאני חבר אני יגיד לך את האמת למה אני מוכר הוא אומר שהוא מפעיל crysis על הכי גבוהה הכי שעה המחשב שלו עושה ריסט בגלל החום של הכרטיס מסך א.כדאי לקנות ב200 שקל את הכרטיס מסך הזה ב.יש פתרון לבעית הכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אתמול קבלתי את הכרטיס מסך החדש שלי ויש לי שתי בקשות לחברי הפורום שכל כך עזרו לי בבחירת הכרטיס 1-באייקון של ATI הקטן ליד השעון למטה רשום כרטיס מסידרה 4800 למה לא כתוב הדגם המדוייק? הרי הוא מזהה את זכרון הכרטיס ג'יגה 1,למה הוא לא מזהה שהוא 4850? 2-בבקשה לעזור לי לשים הגדרות בכרטיס quality or performance? וכל מיני הגדרות חוץ מרזולוציה תודה רבה על כל העזרה ליאור
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך 3650 DDR3 אבל בארץ זה קצת יקר. חיפשתי בחנויות כמו EBAY או TIGERDIRECT וכאלה באינטרנט והמחיר של הכרטיס הוא בסביבות ה100$ (350 שקל מקסימום) כשבארץ המחיר עומד על 130$ (450 ש"ח הגרסא הלא מומהרת). והמכס דורש איזה חצי מהמחיר אם זה מעל 200$ אז אין בעיה במכס. אז מה עדיף לקנות? בארץ את הגרסא המוהרת שעולה בערך 480-470 שקל או לחפש באינטרנט? כי בחנויות באינטרנט לא מצאתי את הגרסא המומהרת. תודה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410 זה זול יותר משאר דגמי ה-9800GTX, אבל זה באמת מאותם דגמי GTX+ ששמענו עליהם לא מזמן שאמורים להיות זולים ומהירים יותר? כי זה מפתיע שזה הדגם היחיד בשוק הישראלי. אז מה דעתכם, משתלם או שיש כאן משהו מסריח? (ולפני שתציעו לי את ATI 4850, אני מסכים אתכם, אבל אני פשוט צריך את תכונת ה-CUDA בגלל תוכנה מסויימת שאני עובד איתה, וזה מגביל אותי ל-NVIDIA)
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של נייד לא משנה כרגע איזה עם UP TO של 1535 RAM עכשיו אם נגיד אני יקח כרטיס זהה עם 512 ram יעודי האם הזכרון שנלכך מהמחשב הוא זהה למהירות ולאיכות של הזיכרון היעודי בכרטיס מסך ועוד שאלה אם יש לי כרטיס מסך שיכול לקחת מהזיכרון של המחשב RAM זה משנה אם יש לי זיכרון במחשב של 800 או של 667?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס : HD 4670 של ASUS לפי המלצתכם. הסתכלתי באתר של היצרן וממה שראיתי ה GPU CLOCK אמור להיות על 750 וה MEMORY CLOCK על 2000 . כשאני פותח את CCC , אני רואה שיש לי GPU 750MHZ כמו שצריך אבל 1004 MEMORY CLOCK ... יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה? תודה על העזרה. מפרט: הנה קישור ללוח אם : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1802 2 גיגה DDR2 3GHZ PENTIUM 4 HD 4670
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
תקשיבו האם יש הבדל בביצועים בין ה4850x2 1024mb ל 4870 1024mb ?? והאם יש צורך ביותר מ-550w ל4850x2 ? (חושב לציין שה4850x2 הוא כרטיס אחד בעל שתי ליבות..)
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אולי תעזרו לי קצת.. אודה לכם מאוד... אני מתלבט באיזו חברה לבחור לכרטיס מסך GF7600GT עדיף לי eVGA או XFX?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי (: אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואין לי שמץ של מושג בכרטיסים האלה P: רציתי לדעת מה חשוב שיהייה בכרטיס טוב, ואיזה כרטיס כדאי לי לקנות... התקציב שלי זה 300-400 (כמה שיותר זול, מבורך הצרכים שלי זה להקליט תוכניות טלוויזיה, ולהקליט ממצלמות וידאו (דרך S-video וכבל סאונד), ולהקליט מהפלייסטישן 2, ושיהייה באיכות כמה שיותר טובה, שלט לא חובה. רציתי לדעת גם אם זה אפשרי לחבר ממיר אחד גם לטלוויזיה, וגם לכרטיס טלוויזיה (איזשהו מפצל...) או שאני יצטרך כל פעם לחבר את החיבור של הכבלים למקום אחר? תודה מראש, אביב (:
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס למערכת HTPC שיוכל להריץ גם משחקים התקציב הוא 1000 ש"ח אבל עדיף לא להגיע אליו/לעבור אותו.
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה: (אם יש לך המלצות אחרות תגידו) 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2981 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4623 (שיש לו גם תמיכה ב-HDTV, שאני לא יודע מה זה אומר בכרטיס טלווזיה, אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נחמד) 3) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4623 תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי נושא והיה לי בעייה שלא היה לי צבע במסך בטלויזיה שחיברתי אותה. אז בדקתי את זה בסוף מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך ופיתאום היה לי צבע ושהתקנתי אותו שוב עוד פעם ראיתי רק שחור לבן אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כי זה מעצבן לימחוק ולהתקין כול פעם יש לי כרטיס של Nvida.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני הולך לקנות בקרוב מסך 19" חדש (LCD במקום ה-CRT) ובגלל שיש לי ממיר מיותר של יס בבית החלטתי לחבר אל המחשב שלי כרטיס טלויזיה. התקציב שלי הוא 300-350 ככה וגמיש במידת הצורך. אז רציתי לדעת, מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול למצוא במחיר הזה? בכל כרטיס יש פונקצייה של הקלטה ועצירת השידור? כי זה חשוב לי. תודה
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-