עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NIRAN,

היום הסתכלתי מקרוב על המסך ואז ראיתי מן קו דק שחוצה אותו ובדקתי שזה לא הרקע אלא המסך עצמו מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  2. היי יש לי כאמור GF4 TI4200 וניסיתי כל דרייבר אפשרי ואני לא מצליח להריץ משחקים...ולא ממש חדשים ואפילו משחקים שרצו בקלילות עם הGF3 שהיה לי לפני... ניסיתי לריץ את GTA3,WARCRAFT3 ואת GENERALS וכולם מציגים לי את אותה השגיאה שמשהו לא טוב בדיירקט איקס או בדרייברים של הכרטיס מסך....אז התקנתי דיירקט איקס 9...ועדיין אותה שגיאה, הורדתי דרייברים עדכניים מניבדיה ועדיין אותה בעיה...השתמשתי בדרייברים שבדיסק המצורף לכרטיס מסך...עדיין אותה בעיה... אני כבר אובד עיצות. הכרטיס הוא של גיינווארד אם זה משנה עם 128 MB וAGPX8 למרות שהלוח שלי תומך עד 4. יש לי מחשב פנטיום 4 1.6A עם 256 RDRAM וXP בעברית. אם צריך עוד פרטים אני אשמח לתת. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  3. שלום, סידרתי מחדש את החדר, קדחתי חורים והכל, ה-XBOX נמצא מעל המסך קצת והוא מושך אותו קצת בגלל המיגנוט, רציתי לדעת איזה חומר אני יכול לשים בין המסך ל-XBOX כדי שה-XBOX לא ימגנט את המסך (כמו הרמקולים האלה שאפשר לשים אותם על המסך והם לא מושכים לו את הצבע) תודה רבה. --- עריכה -- החומר נקרא PVC.... אפשר למחוק את הדיון.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by alon24,

שלום לכולם. ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 5200, + טלוויזיה + מקרן DVI בסלון. אני מריץ תוכנת SAGETV (קולנוע ביתי) ולפעמים אני רוצה לראות על המקרן ולפעמים על הטלוויזיה. האם יש דרך להעביר PROFILE בצורה פרוגרמטית? כלומר בפעולה מCLI? אני אומר PROFILES אבל זה יכול להיות גם סתם SENDMESSAGE כי אני מריץ GIRDER במערכת. אני רוצה לכתוב קובץ אצווה קטן שיחליף לי בין המסכים הפעילים, ואותו אני אריץ מSAGETV. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים של NVIDIA. בתודה אלון24

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. באיזה חברות של כרטיסי מסך החברות האלו תומכות (אם בכלל החברות האלו תומכות במישהו)? ubisoft ? EA ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

האםם כרטיס מסך x800rx של ati הוא דומה ל7300gt של nvidia? אני פשוט לא מבין כלום בזה ואני חייב לדעת... תודה...

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  7. שלום לכולם :hi: הרצתי 03' 3DM על מחשב עם המפרט הבא: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 768MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 הרצתי עליו את '03 כי הכרטיס לא תומך DX9. אבל עדיין משהו בתוצאה לא בסדר, 600 נקודות ועוד ב2003 ??? איך יתכן ?? יש לציין כי התקנתי דריוור חדש מהאתר של ATI אחרי שפירמטתי את המחשב. עוד מדד: NFS-MW רץ על המינימום של המינימום ועדיין נתקע לפעמים. מה ניתן לעשות ?? ראיתי כבר מחשבים יותר גרועים שהוציא יותר נקודות. תוודה !! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by dood,

שלום, אני לא מצליח להריץ 3dmark06 כל פעם שאני מריץ זה מריץ כמה סרטונים ואז נתקע ואחרי כמה זמן יוצא לווינדוס עם שגיעה IDIRECT3DDEVICE9:: PRESENT FAILED :DEVICE LOST המחשב שלי הוא E2180 , GIGABYTE 8800GT , 2 GIG RAM ,MOBO GIGABYTE GA-P31-DS3L עשיתי FORMAT והבעיה חוזרת על עצמה ,גם במשחקים המחשב לפעמים נתקע. יש מצב שזה הספק כוח (FSP 450W)? פתאום גם הכרטיס קול מופיע כאילו הוצאתי את הכבל

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by the king2006,

שלום .. יש לי GEFORCE 6800GS כדאי לי להחליף עכשיו ל 8600GT ?? אני לא רוצה להחליף למשהו יותר חזק כי חבל על הכסף בקיץ הבא אני מחליף את כל המחשב .. אז השאלה אם כדאי להחליף בינתיים את הכרטיס ??? יש שיפור משמעותי??? תודהה

10. Started by Hellcat,

היי חברה מה שלומכם? רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143043 BFG Tech Geforce 7800GTX 256MB וגם לגבי המכיר שלו.... ואם אתם יכולים לקשר אותי לביקורות עליו... או אתרים לקניה במכירים יותר טובים (בארץ או בחו"ל) רב תודות!

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. בן 8 שנים 17 MAG שטוח דגם 786FD 200 שקל בן שנה וחצי IBM 17 דגם E71 250 שקל איזה עדיף? מסכים של חברים שלי... אני מתלבט איזו מסך מצוין?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by sad,

האם משהו ראה REVIEW על SLI של שני כרטסי FX6800 הרגילים (לא GT/ULTRA ) אשמח אם תשלחו לינק תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by DarkFire,

היי חבר'ה , יש לי X1950 PRO 512MB אני מוכר אותו לחבר שלי מחר ... אני מעוניין לקנות 8800 GTS עם 320MB אבל ממש מתלבט איזה חברה הכי טובה יש הרבה חברות ... ASUS - LEADTEK - BFG - GIGABYTE - CLUB3D - PINE XFX - EVGA - Sparkle בבקשה אם יש איזה ביקורת להכי טוב מביניהם אפילו שיהיה הכי יקר ... אם עם OC עוד יותר טוב , זה הולך לשרת אותי שנתיים לפחות תודה אחים שלי אני צריך אותו נטו למשחקים כבדים וסרטים !!! נתוני מחשב שלי : לוח : ASUS BLITZ FORMULA מעבד : Q6600 זיכרון : 2GB GEIL 800 ULTRA דיסק : 250GB SATA 2 מסך זכוכית : Xerox XM7 19WI BrightView ספק : Thermaltek 500w

14. Started by avihy,

אני צריך כרטיס מסך PCI-E תקציב 1000 ש"ח. הכרטיס מסך צריך להחזיק DELL 2007 WFP. הכרטיס יהיה בערך ל 6 חודשים ולאחר מכן יוחלף בחדש (יש לי תקציב כרגע של 4,000 לכרטיס מסך,אבל אני שומר אותו לדור הבא).

15. ....

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by gggil,

אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך 3650 DDR3 אבל בארץ זה קצת יקר. חיפשתי בחנויות כמו EBAY או TIGERDIRECT וכאלה באינטרנט והמחיר של הכרטיס הוא בסביבות ה100$ (350 שקל מקסימום) כשבארץ המחיר עומד על 130$ (450 ש"ח הגרסא הלא מומהרת). והמכס דורש איזה חצי מהמחיר אם זה מעל 200$ אז אין בעיה במכס. אז מה עדיף לקנות? בארץ את הגרסא המוהרת שעולה בערך 480-470 שקל או לחפש באינטרנט? כי בחנויות באינטרנט לא מצאתי את הגרסא המומהרת. תודה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. שלום חברים, אני צריך עזרתכם בעזרה ברכישת כרטיס עריכה/לכידה וידאו. הכרטיס הוא לצורך הקלטה מקלטות וידאו ומהממיר. אני צריך כרטיס שיקליט באיכות תמונה טובה ושיקליט על סטריאו. המפרט שלי: intel core 2 CPU 6300 1.86GHz, 6GB RAM אשמח מכם לכיוון והכוונה בנושא.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by flora40,

שלום! מבקש את עזרתכם בזיהוי חברת הייצור של כרטיס המסך כפי שמצורף בכתובת הבאה: http://www.elements-pc.com/product/vga/geforcemx440sdr/geforce4MX440sdr.html תודה

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  19. שלום לכולם , למיטב ידיעתי הדגם אמור להגיע עם 1GB זיכרון, בפועל אחרי התקנת דריברים הוא מזהה את הכרטיס כמו שמופיע ב ScreenShot. וגם במשחק GTA IV הוא מזוהה עם 500 MB . אז מה הולך פה ? יש בעיה בדרייברים הוא שיש משהו שאני לא מבין ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by spastic,

שלום לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 7300 gt הכל עבד פרפקט רק שלא יכולתי לראות שום וידאו, רק קול ומחשב מקרטע. מחקץי תקודקים ושמתי חדשים שמתי תדרייברים הכי חדשים וכלום כל הזמן אותה בעיה, אין וידאו בשום פורמט גם לא ב vlc, מצליח רק לקרוא כמה פורמטים של avi בוירטואל דאב, כמו כן סרטונים ביוטיוב מתנגנים פרפקט.. אני שובר תראש ולא מצליח להבין מה הבעיה מישהו נתקל אולי גם בבעיה? תודה רבה לכל עוזר נ.ב האם בשביל כרטיס מסך זה צריך דרייברים של Go 7 series?

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  21. בהתחלה ראיתי שזה כרטיס של מטרוקס אז קצת התלהבתי כי ממה שאני יודע למטרוקס יש כרטיסים מקצועיים. חיפשתי בגוגל את מה שהיה כתוב על הכרטיס ומתברר שזה הכרטיס הנ"ל. עדיין לא חיברתי אותו כי הLCD שלי מחובר בDVI ואני לא ממש מוצא את חיבור הD-sub שלו. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על הכרטיס? זה כרטיס טלוויזיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. Started by nati87,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך "21 LCD לחדר, בתור TV ... (או "24 לא כזה עקרוני אבל אני צריך המלצות/ביקורות..) (= תודהה!! ~נתי

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by SkyForce,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות של AGP עכשיו לפי מה שביררתי 7800GS הוא הכי חזק אז משהו יכול להסביר לי את זה: http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=297&model2=287&chart=92

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  24. מישהו יכול להסביר איך בפירוט בבקשה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by parker8,

יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו: 1)איזה מכשיר צריך לקנות כדי להעביר? 2)צריך טלוויזיה קרובה או שמספיק רק מכשיר הוידאו? 3)איזה תוכנות צריך ומהו הליך הצריבה ל-DVD? זה השאלות עד עכשיו אשמח אם תענו.... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.