כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לאחר רכישת מחשב - ללא מסך - הגיע זמן קניית המסך. אני גרפיקאית וצלמת מקצועים הזקוקה למסך באיכות טובה - אך אינני יודעת כמעט כלום לגבי המושגים של המסכים ולכן אשמח לעצותיכם. האם עדיף CRT או LCD? מכיון שחשובה לי מהירות ואיכות צבע -מה מומלץ? האם זה נכון שעדיף מסך של APPLE? ואם כן האם הוא יכול להתחבר גם לPC רגיל? ואין לי מושג מה סדר גודל של מחיר..... ממש אודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: הרצתי 03' 3DM על מחשב עם המפרט הבא: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 768MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 הרצתי עליו את '03 כי הכרטיס לא תומך DX9. אבל עדיין משהו בתוצאה לא בסדר, 600 נקודות ועוד ב2003 ??? איך יתכן ?? יש לציין כי התקנתי דריוור חדש מהאתר של ATI אחרי שפירמטתי את המחשב. עוד מדד: NFS-MW רץ על המינימום של המינימום ועדיין נתקע לפעמים. מה ניתן לעשות ?? ראיתי כבר מחשבים יותר גרועים שהוציא יותר נקודות. תוודה !! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי X800XL של GIGABYTE סחב יפה עכשיו (כבר 3.5 שנים),הכרטיס לא תומך בSHADER3 ולא מריץ כבר הרבה משחקים. לאיזה כרטיס כדאי לעבור שהמחשב הישן שלי לא יהיה צוואר בקבוק ,ובלי לרדת ברמה של הכרטיס,הנה המפרט הנוכחי : antec 1080b amg gigabyte k8n ultra9 amd 3000 venice 2000MHZ kingston 512mb*2 cl2.5 gigabyte x800xl silentpipe wd sata2 160gb lg f700p zalman 7700cu תקציב כ600 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך FULL HD עם כניסת HDMI כרגע המסך שלי מחובר לכרטיס מסך בכבל DVI אם אני יחבר את המסך לכרטיס מסך ב HDMI יראו אותו דבר איכות זהה?או יותר טוב ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי חברה מה שלומכם? רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814143043 BFG Tech Geforce 7800GTX 256MB וגם לגבי המכיר שלו.... ואם אתם יכולים לקשר אותי לביקורות עליו... או אתרים לקניה במכירים יותר טובים (בארץ או בחו"ל) רב תודות!
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם רבותיי אז ככה יום ראשון אני כנראה ילך לקנות לי 9600GT אבל.. אני עדיין מתלבט אם לחכות עוד קצת שיצא ה9800GT בישיביל שתיהיה ירידת מחירים וגם כי מסקרן אותי לדעת כמה הוא יעלה כי אם הוא יעלה סתם דוגמא בסביבות 1200 בערך אני יקנה אותו בלי שום ספק אז אני מתלבט מה לעשות : ואם כבר איך הוינדוס ויסטה אחרי SP1 נעלמו כבר רוב הבאגים שהיו לפני יחסית..? (קניתי מקורי) ואני חושב להתקין לכבוד הכרטיס החדש וגם בגלל DX10 המפרט שלי: CORE 2 DUO/INTEL/E6550 GIGABYTE -GA-P35-S3 KINGSTON DDR2 667MHz 3GB WD/SATA2/250GB ספק כוח של ELZOO 420 (משהו כזה שכחתי ת'שם במדויק אני בטוח שאתם יודעים על איזה ספק מדובר)
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, על גב הקופסא של הכרטיס מסך אצלי רשום שיש תמיכה windows vista? מה זה נותן בעצם? ובנוסף מה זה אומר לגבי ה dirext 10?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה בעצם הרזולוצייה משנה במשחק...מה ההבדל בין 1024X768 ל 1600X1200...ז"א מה משתנה לי בעצם??? הכי גבוה שאני אי פעם הגעתי היה 1024X768....בגלל הFX5200 שלי..(חדש אה...) ואני מת מעצבים!!!...אבל בקיצר מה משתנה לי??
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם 7990gt יכול להריץ משחקים על ה 2007WFP ברזולוציה טבעית?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אממ... אני עומד לקנות מחשב ואני מתלבט איזה חברה לקחת ... בג'יקיוב רשום שיש לו תמיכה ב-hdcp ובספייר רשום שיש תמינה ב-hdtv זה אותו דבר ? ועוד משהו, הבנתי שספייר מגיע עם OC "מהקופסא", ועם בנדל גדול יותר... ההבדל הוא בערך 100 שקל, שווה לי להוציא את זה אם הוא באמת טוב יותר המלצות? ניסיון? כל דבר שאפשר להעזר בו ?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה יותר מומלץ ונותן ביצועים יותר טובים במשחקים כבדים. הכרטיס הזה -WinFast PX7900 GS TDH או זה WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme הראשון עולה כ מאה ש"ח יותר. אגב שניהם עם זיכרון של 256m ורוחב של 256 bit תודה
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ראיתי שיש 9800GTX רגיל ויש את 9800GTX פלוס אז רציתי לדעת מה ההבדל בניהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס לכניסה של וידיאו (דיגיטלי ... כמו הממירים של YES והחדשים של HOT) עכשיו מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בלי להביא עוד ממיר (אין לי בעיה להביא את הכרטיס ... פשוט אין מקום לממיר) האם זה אפשרי ? מי נחשב יצרן מומלץ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
יש מקומות ששולחים לארץ ? במחיר עד כ 320 ש"ח כולל משלוח
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (בשעה טובה) ;D ;D ;D אני מתכוון לשים שני כרטיסי מסך שונים על הלוח (לא SLI), הם אפילו בעלי ייעוד שונה. 1) Nvidia Quadro FX3400 256Mb 128Bit 2) לא ברור לגמרי עדיין אבל כנראה Nvidia GeForce 7600GT 256Mb עכשיו, הבנתי שהלוח הכי טוב לשים עליו שני כרטיסים הוא ASUS P5W Delux, שרק בלוח הזה שני הכרטיסים יעבדו במהירות מקבילה (X8), מישהו יודע איך אני עושה את הפרוצדורה שלהעביר מכרטיס אחד לשני ? האם אני פשוט מנתק ומחבר את כבל הDVI ??או האם אני צריך לנטרל את החומרה ? ואיך אני מסתדר מבחינת הדרייברים ? בנוסף אם מישהו חושב שיש לוח יותר טוב למשימה, אשמח לדעת..... :
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות 8800 GT של חברת ASUS אבל משום מה המקום שממנו אני קונה טוען שיש מחסור בחברה הזאת בכל הארץ ויגיע רק עוד 3 שבועות. מה שרציתי לדעת זה איזה חברה אני יכול להביא במקום?? אני חשבתי על gainward יש לכם המלצה יותר טובה?? מה החברה הכי טובה חוץ מ-asus השאלה מופנת למי שבאמת מבין ולא לזרוק סתם שמועות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות של AGP עכשיו לפי מה שביררתי 7800GS הוא הכי חזק אז משהו יכול להסביר לי את זה: http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=297&model2=287&chart=92
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אותו במחיר 1625 כולל דמי משלוח, ולא איכפת לי מיציאת DVI (שאין בו). יש לו אחריות 3 שנים ל-7 פיקסלים. כדאי לי לקנות? אני צריך אותו בעיקר לאינטרנט ואופיס, אבל גם למשחקים ברגע שאקנה מחשב חדש.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש זוג כרטיסים SLI חזקים ובתקציב זלא נושק לשמיים, יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, למען האמת אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה יותר מתאים אבל אני מניח שלכאן. יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו כמחשב נייח. כלומר אני לא משתמש במסך שלו, אבל מחבר אליו שני מסכים חיצוניים. הבעיה שיש מן הסתם רק כניסת HDMI אחת ובנוסף כניסות USB 3.0 SSD נוספות (ללא TYPE C) מסך אחד אני מחבר דרך כניסת ה-HDMI הרגילה, ואת המסך השני אני מחבר באמצעות מתאם USB ל-HDMI. אני משתמש במסנן אור כחול דרך הווינדוס וגם דרך FLUX. הבעיה היא שמסנן האור הכחול עובד אך ורק במסך שמחובר ישירות ל-HDMI, ולא במסך שמחובר דרך המתאם ל-USB. מישהו מכיר את התופעה או יודע על הפתרון? האם זה משהו שמתאם אחר יכול לפתור או שפשוט דרך כניסת ה-USB 3.0 זה ככה? כי אני יודע שדרך TYPE C המסנ…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היום קיבלתי חזרה מהחלפה במסגרת אחריות את הכרטיס מסך SAPHIRE GT1900. הכרטיס הוחלף לגמרי ושמתי לב שיש לו מאוורר אחר שנראה יותר טוב. בכל מקרה, חזרתי הביתה התקנתי אותו (לא שיניתי דרייברים וכלום) ובנוסף הוספתי עוד 1 גיגה זכרון כך שעכשיו יש לי 4*512 MB כולם זהים של GSKILL. הבעיה היא, שאמנם המצב מאד השתפר (היו לי נקודות ירוקות מהבהבות על המסך), אבל המשחקי 3D מהבהבים, יש קווים על המסך, ותוקעים את המחשב! והדבר הכי מוזר, כשאני משחק עם כמות הזכרון RAM (מעלה או מוריד מגה) זה משנה את זמן התקיעה אם בכלל יש תקיעה. אבל יש הבהובים שחורים וקווים מבזיקים על המסך בכל מקרה. הורדתי את כל הדרייברים והתקנתי של אומגה. עדיין אותו הדבר. יכול להיות שגם הכרטיס הזה פגום? אולי ה MB או הזכרונות? בבקשה…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי 6800 בSLI ועברתי לVISTA ואני לא מצליח להפעיל אטת הממשק SLI למרות שהדריוורים והכל מעודכנים המחשב רואה 2 כרטיסי מסך אבל איין לי שום אינדיקצייה לדעת או לוודא שאכן ה SLI עובד. אם משהו יודע מה לעשות על מנת לפתוח את האופצייה הזאת אני אודה לו מאוד.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצא הדרייבר הסופי לhd4850? ומה הוא אמור לשפר ולשנות?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-