עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shlomi32,

השאלה הוא בין: Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR DVI Video Card לבין geforce ti 4600 סתם לידע כללי.....

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by asifZ,

לפני כחודש קניתי מחשב חדש הכולל כרטיס מסך ATI HD 4850 של Club3D ומעבד E8400. בהתחלה התקנתי עליו XP וכשניסיתי להפעיל משחקים המחשב איתחל לי את ההגדרות ויצא מהמשחק בשגיאת VPU RECOVER. חשוב לציין שהמעלות עומדות על 70+- במאמץ ולפי מה ששמעתי זה לא הרבה בכלל.. כשהתקנתי ויסטה הבעיה של ה VPU Recover נעלמה אבל יש עיוותים במשחקים ולפעמים גם במערכת הפעלה ואני לא שיחקתי עוד במשחקים כבדים (משחקים כמו FIFA ו Chicken invaders). בתוכנה של הדריבר יש אופציה של Test Custom Clocks כשאני מריץ אותה הוא כותב שהוא נכשל 8 מתוך 10 פעמים שאני מנסה.. אמרו לי כבר להתקין את הדריבר העדכני של הכ.מ והלוח אם ועדכנתי הכל וכלום לא עזר.. התקשרתי לSKYPC הם רוצים לעדכן לי את הביוס ושאני יביא את המחשב אליהם אבל …

3. אז ככה קניתי כרטיס טלוויזיה חיברתי אותו למחשב ומשם לYES והתקנתי MCE (ultimate אז הכל טוב אני רואה YES במחשב רואים טוב אבל עכשיו אני רוצה לשדר לטלוויזיה הכוונה שאני אראה סרט במחשב שיראו אותו גם בטלוויזיה(זה הבנתי שהכרטיס TV אינו יכול לאפשר) אז אני מחפש כרטיס מסך AGP שיתמוך כנראה בVIVO זה הכי טוב נכון? מכיוון שTV-OUT אינו איכותי בקיצור אני צריך המלצה טובה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. מה הרזולוציה שיראו בה הכי טוב בעיקר סרטים

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. ati radeon 9250 128mb ddr 64 bit fx5200 128 mb ddr 64 bit איזה? ואל תגידו לי שאף אחד מהם, פשוט תגידו לי איזה מהם טוב יותר... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by most,

http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6897&CatCode= מה אתם אומרים על התמורה של הכרטיס מסך? לכמה זמן הוא יחזיק לי? הוא מספיק טוב בשביל להפעיל משחקים חזקים נורמלי(לא על דרישות גבוהות מדי)? האם הכסף מצדיק את הכרטיס?? תודה למשיבים

• 10 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by urilotan,

למישהו יש תשובה חד משמעית בעניין? אני לא מוצא תשובה לשאלה בשום מקום ולכן אני לא יודע אם מסך 22" יתמך בכרטיס שלי, אשמח לשתובה למישהו שיודע בוודאות, תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  8. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=686 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=265 תודה על העזרה אני מתענין רק בסוני אז בבקשה תגידו לי אם כדי אחד מאלה או דגמים אחרים של סוני הסכום עד 2200

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  9. שלום, הX800 שלי התחיל בשלוש ימים האחרונים אחרי שעה של משחק בערך לעשות ריבועים ציבעוניים על כל המסך(ארטיפקטים?) הכרטיס עדיין באחריות ואני בתור טכנאי יכול לשדרג אותו אצל הספק לכרטיס יותר מתקדם בתוספת הפרשים השאלה שלי היא כזאת, לשדרג את הכרטיס עכשיו או לחכות שיצאו הכרטיסים החדשים של ATI ואז בטח תהיה הוזלה במחירים(אמרו סוף ינואר לא?) קראתי את הסטיקי פה ועוד איזה 5 השוואות בTOMS HARDWARE והבנתי שהכי שווה לי לקחת את הX1950 PRO אני לא רוצה להוסיף עוד אלפייה על הכרטיס שלי לXT או לXTX ול1950 זה רק עוד 500 ש"ח בערך שזה בסדר אבל לא יהיה אכפת לי לשים עוד 100 200 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב(לא התלהבתי מהביקורות של x1950 ultimate אם זה מה שתמליצו לי) אם יש לכם כרטיס אחר להמליץ עליו גם אם …

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  10. ועם הכרטיס מסך שלי יעבוד על משחקים שתומכים ב direx 10 אז אני יוכל לשים רזולוציות גבוהות??

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  11. קניתי נחשב חדש ובתוכו Radeon9800Pro של Sapphire (שמעתי שגם בספייר יש לפעמים ליבה כזאת ולא רק בMSI). איך אני יודע אם הוא מבוסס על ליבת R360? הקירור מסתיר את הליבה. אם זה עוזר המפרט הוא כזה: AMD AXP2500 ABIT NF7-SL 512 MB DDR 400MHz WD 80GB SATA והכרטיס מסך. קיבלתי ב3Dmark03 ציון של 5517 (אגב, זה טוב? לא טוב? תואם את המפרט?)

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by michael1987,

שלום לכולם.... ראיתי שההבדל בין Radeon 9600 XT לבין Radeon 9800 XT הוא גדול אבל בכל זאת Radeon 9600 XT לוקח את ה - Radeon 9800 XT ב - Engine Clock שאצל ה - 9600 הוא 500MHz ואצל ה - 9800XT זה 412MHZ איך זה יכול להיות??? אני יודע שה - 9800 יותר טוב מה - 9600 בהכל אבל כנראה שחוץ מה - Engine Clock.... האם אני צודק?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. Started by eviatal,

המערכת שלי: Q6600 2GB 520HXEU 520W הכרטיס ישמש למשחקים בינוניים-כבדים עם הגדרות בינוניות. התקציב הוא עד 1200 ש"ח. חשבתי על שני כרטיסים, x1950xt 256mb או 8600GTS 256mb, מה מבינהם יותר טוב? יש כרטיס יותר טוב במחיר הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  14. שלום חברים! כרגע אני עובד עם מסך אחד אבל לצורך עבודתי אני נזקק לשניים. יש לי חיבור AGP (מה לעשות...) וחשבתי לחבר את המסך הנוסף שאקנה ל-N6200 של ASUS שאני מתכוון לרכוש (הכוונה מסך אחד ליציאת ה-VGA ומסך שני ליציאת ה-DVI ). הנה הלינק לכ. המסך: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=7&l3=155&model=484&modelmenu=1 שם כתוב שהמסך תומך ב- multi-display technology . אה-מה : עובד בחנות מחשבים (חנות אהובה למדי כאן בפורום ..)התעקש שמנסיונו N6200 לא יכול להציג שני מסכים ביחד אלא להציג כל מסך לחוד...והכוונה שלי היא לראות בבת אחת בשני המסכים ,ובכל מסך משהו אחר- לא "cloning". עובד בחנות אחרת טען ההיפך....אז לפני שאני קונה אשמח לקבל חוו"ד מחברי הפורום. תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. כותרת

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. Started by or,

ראיתי שיש אחד של וויו סוניק בארץ... ורציתי לדעת אם אתם יודעים על עוד דגמים של חברות אחרות? (עדיף 19 אינץ או יותר...) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  17. מישהוא יכול לעזור לי אולי?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. אני יכול לבטל אותם נהדרייבר ואז להפעיל אותם רק במשחקים שאני רוצה וכמה שאני רוצה או שהם חייבים מהדרייבר

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by kobibo,

היכן ניתן לרכוש כבל מאריך למסך ( בין מסך למחשב ) באורך של 10 מטר ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

מיצטער שפתחתי נושא חדש פשוט לא עונים לי אז רציתי לישאול אולי אתם מציעים לי כרטיס אחר ולא GeForce 6800 GT אם כן אז איזה (יותר טוב מהחנות www.com4u.co.il)

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. שלום לכולם!!! המפרט שלי הוא: AMD Athlon single core 3000+ לוח אם gigabyte K8Triton 512MB 400W ספק כוח Ati x550 128M טוב ניגש לעניין עכשיו יש לי כרטיס מסך מעפן! ואני מעוניין להחליף אותו במשהו מתקדם יותר,אז יש 3 כרטיסי מסך שאני רוצה אחד מהם אבל אני לא יודע מה הכי משתלם לי מבניהם אני צריך כרטיס מסך שירזיק לי לפחות שנה שנתיים ויריץ משחקים במכובד אז זה הרשימה: 1. Ati Sapphire x1900xt 256MB Arctic Cooling Accelero X2 = ש"ח450 2. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI, PCIE = ש"ח600 3. ATI Sapphire X1950GT 512MB PCI-E = ש"ח650 מחכה להמלצות! תודה לעוזרים נ.ב שחכתי להוסיף הכרטיסים משומשים כ חודש עד חודשיים

• 11 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by A.Iniesta,

9600gt של twintech. riva tuner ו ati tool לא מזהות לי את הכרטיס בכלל.. לעומת זאת כל המשחקים שניסיתי עובדים מעולה. אולי זה קשור שהכרטיס חדש מדי? או צריך דרייבר אחר? ??? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by Myt0s,

ביינתים האפשריות שלי הם שניים: MAG LCD 15.0 - MS576 או BenQ LCD 15" - FP567S - black & silver - Monitor אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. צילמתי במצלמה וידאו סרט של 100 דק' על גבי הקסטה הרגילה של סונוי ....מיני 8 ממ איך אני יכול להעביר את זה למחשב או לגבות על סידי כ DVDRIP או כ AVI אבל שיהיה באיכות טובה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by ariel7766,

יש לי את המסך הבא : http://www.e-katalog.kiev.ua/jpg/7940.jpg כבר כמעט 5 שנים הוא במצב מצוין אין לו שום כתמים שחורים על המסך או משהו אחר הוא "17" אינץ' של LG הוא לא היה בחיים אצל מעבדת תיקון כל הזמן הזה הוא מחזיק לי טוב כמה לדעתכם שווה לי למכור אותו לחבר טוב?

• 9 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים