עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני עובד כיום על מחשב: HP dc7100c באמצעות כרטיס המסך האינטגרלי (on-board), נדמה לי Integrated Graphics Media Accelerator 900 עם יציאת VGA בלבד. אני שוקל להוסיף כרטיס מסך נוסף, לצורך שימוש ב-2 מסכים במקביל. יש לי על הלוח סלוט של PCIE 16X פנוי, PCIE 1X וכן כמה PCI רגילים. מערכת ההפעלה היא WIN XP PRO. האם זה אפשרי בכלל? אם כן, אשמח להמלצה על כרטיס מסך זול (אין לי צורך בגרפיקה משובחת) שיעשה את העבודה ויתאים לחומרה שברשותי. תודה מראש, רן

2. Started by smoke_man,

מעוניין בכרטיס מסך בתקציב הנ''ל למטרת גיימינג המפרט שלי הוא: מעבד e6750 לוח אם intel dragontail ספק 500 וואט של סיסוניק זיכרון 3 גיגה ddr2 800mhz כרטיס מסך 9800gt 512mb מסך 22 אודה לכם על העזרה מה הכי מומלץ למערכת הזאת

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. לפני מה שקראתי כאן.... האם זה הכרטיס ההכי טוב במחיר 1000 ש"ח? את המפרט אני לא יודע אבל המחשב נקנה לפני חצי שנה...והשקיעו בו יותר מ 6K ... הכי הרבה אם יהיה בעייה יחליפו ספק.... זה לא משנה... ועוד שאלה...בלי קשר יש הבדל אם הכרטיס נקנה עבור משחקים או עבור תוכנות גרפיקה כגון פוטטושופ? כל ההתייחסות כאן באתר היא למשחקים כבדים.... או שמה שטוב למשחקים טוב גם לתוכנות האלו?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  4. אז ככה אני רוצה לקנות את כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל. אני רוצה לברר איזה כרטיס יתאים לי למארז/ספק/לוח אם שיש לי עכשיו... http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=274 זה המארז (99% זהה לו) ולוח האם הוא : ASRock ConRoe945G-DVI תודה רבה לעונים... ואל תבקשו ממני את שאר המפרט כי אני רוצה לדעת רק לגבי החלקים האלו ספציפית. האם אני צריך להחליף את החלקים בשביל לקנות?

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by DJPOWER,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך מניו אג עד 160 דולר יש לי ספק סנשיין 400 W (יש לו 40A ב5 וולט ו18A ב12 וולט) יש לי AGP כפול8 ואין לי PCI X איזה כרטיס מומלץ (גם לאוברקלוק עדיף בלי מאווררים ואני יוסיף דלטא) יש לי ספק סנשיין 400 W (יש לו 40A ב5 וולט ו18A ב12 וולט) האם הוא מספיק?? אם לא איזה ספק יספיק? והאם האק 300W יספיק

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. אני מעוניינת בקניית כרטיס מסך שאוכל להריץ איתו משחקים מהשנים האחרונות (למשל Sims3), לא חייב להיות על האפשרויות הטובות ביותר, בנוסף שיתאים לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות ושימוש בממשק windows 7... מה הכי טוב שאני יכולה להשיג בסכום הזה? תודה

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by ofirahamim,

שלום לכולם אני עומד בפני קניית כ. מסך ומרוב שמות מפוצצים וריבוי סוגים ומינים אני מבולבל. אני בגדול רוצה את הכרטיס לעבודה בסביבת 3ds max, vray/vray rt עד סכום של 4500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. Started by adirnasri,

קניתי מחשב חדש מעבד : EQ6600 לוח אם: PEARLCREEK 1333MHZ ספק : 500 ליברטי עכשיו אני רוצה כרטיס מסך עד 1000 שקל המחשב מיועד למשחקים אינטרנט ואיסי אבל 95% ממנו יהיה למשחקים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by baba_sanfur,

אהלן! אני רוצה לקנות כרטיס מסך שייועד בעיקר לציפה בסרטים דרך הטלוויזיה. אני לא בטוח איזה כרטיס לקנות, בעיקר בגלל נסיון (כואב) עם GeForce 2 שיש לו חרא של TV OUT. התקציב שלי הוא עד 500 שקל.. הצעות יתקבלו בברכה...

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  10. Started by booli123,

מת לי הכרטיס מסך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה קצת יותר טוב מהכרטיס הקודם gt8800 1gb אז תמליצו לי על כרטיס במחיר סביר 300-400 שקל בערך

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. יש לי מחשב די חלש: פנטיום 3 עם 733mhz זיכרון 128mb+256mb לוח אם של VIA עכשיו איזה כרטיס מסך ישפר לו את הביצועים (אגב יש לי גם בעייה מוזרה שסרטים בתוך משחק שאינם רינדור בתלת-מימד פועלים בקופצנות כמו בג'נרלס, מאטריקס, ובלאד אומן 2...) האם באמת כדאי לקנות רדאון 9500 פרו? התקציב הוא 1000 שקל

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. שלום לכולם, מה דעתכם על קניה של כרטיס מסך ''שעבד'' בעיקר בכריית מטבעות דיגיטליים? תודה

13. Started by Y-T-M,

לחבר שלי יש את המערכת הבאה.... Intel® Pentium® D Processor 805 (2M Cache, 2.66 GHz, 533 MHz FSB) 1 giga ram יש לו כרטיס מסך 7300xe של ג'יפורס והוא מחפש לשדרג כרטיס מסך..ובנוסף יותר מאוחר הוא ירחיב גם זיכרון.. אז מה ההצעות בתקציב הזה כאשר הוא משחק על הlcd 26 שלו רוזולציה 1024X768

14. שבת שלום. המפרט בצד , כבר כמעט קניתי מחשב מארה"ב ובסוף ביטלתי כי ראיתי כמה הכרטיסים הנוכחיים חלשים בביצועי ה DX10 והבנתי שעוד שנה הם לא יהיהו שווים הרבה . בכל מקרה רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שלא יווצר צבר בקבוק ושמערכת שלי תוכל לנצל אותו בצורה סבירה . חשבתי על 7600\7300 GT אבל ראיתי שעומדים לצאת ה HD2400 והHD2600 במחיר של 199 דולר אז אולי בכלל להביא אותו מחו"ל? אני רוצה להריץ את כל המשחקים היום לפחות על MED אם זה אפשרי. אשמח לשמוע עצות שלכם .

15. אהלן אשמח להמלצה לכרטיס מסך הכי טוב שאוכל למצוא בהגבלות הקיימות, אני מפעיל על מסך LED 24 אינץ' מעוניין שיעבוד גם על TV 42 אינץ' בFULLHD מעוניין לשחק במשחקים הכי כבדים, לערוך וידאו בכל תוכנות הADOBE, AUTODESK, וגם תמונות הגבלות, מארז MIDITOWER, כרגע יושב בו GEFORCE 9800 ספק כוח ASPIRE 550W מערכת I7920 תודה

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by ShOw-Time,

נהרס לי כנראה ה1950PRO המצויין שהיה לי,לא יודע מה קורה איתו הוא פשוט לא עובד, אז במקרה שהוא הלך לעולמו אני צריך כרטיס ב500 ש"ח בערך הבנתי שבאמת ה8800GT הכי משתלם,גם ראיתי איך הוא מריץ משחקים מדהים אצל חבר שלי, הבעיה היא שיש לי ספק דיי ג'נרי של חברה בשם SPIRE 400W וזה באלגן עכשיו לקנות גם ספק, זה נפל עליי פתאום הבעיה הזאת ואני ממש לא בקטע של להוציא מלא כסף אז יש מצב שהכרטיס יסתדר עם ספק כזה? יהיו הבדלים משמעותיים? ומאיפה הכי כדאי לקנות את הכרטיס? אני גר בקריות,ראיתי שיש אותו בנועה ב500 שקל בדיוק,אחלה מחיר לא?

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך ממש טוב למשחקים מחיר עד 700 ש"ח בבקשה למבינים ממש תעזרו לי..!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי שתי אפשריות- hercules 8500le fdx מפלונטר או ati 8500le מלמיר?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by redbull52,

שלום, נשרף לי הGForce FX5200 בגלל הפסקת חשמל. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל לא משהו בשמיים, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 500 ש"ח? ושיתאים לי לסלוט בלוח אם זאת אומרת שיהיה באותו מבנה כמו הקודם. תודה לכל העוזרים!

20. Started by d-undertaker,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 350 שקל בערך. שיהיה AGP. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  21. Started by סהרר,

אין לי תקציב גדול אז חשבתי ללכת על6600 הזה??עם זה כרטיס טוב?החברה של הכרטיס טובה?? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6750&CatCode=124

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by lastonE,

אני רוצה להחליף כרטיס מסך עכשיו אני צריך שתביאו המלצה לכרטיס מסך עד 600 וזה כולל הרכבה כי אני לא יודע ואין לי זמן ללמוד גם... השימוש יהיה אך למשחק CS 1.6 תגידו לי איזה פרטים אתם צריכים לגביי המחשב ואנסה להביא לכם אותם זה הלוח אם: INTEL G41C-GS הספק הוא ספק ג'נרי של 450W המסך הוא מסך BENQ 22" רזולוציה מקסימלית 1920x1080 Intel® Core(TM2) Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz זה המעבד

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by NightElf,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות כ. מסך ואני דיי מסתבך, יש הרבה סוגים סביב 750 ש"ח ובבנצ'מרקים אין את רובם. אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת כרטיס. ההתלבטות היא בין. fx6600GT gigabyte, fx7600gs gigabyte, px6800 leadtec בקיצור מה שמופיע בלינק הזה... http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128835&DB68806=112649&DB68813=128824 לחלק יש יותר PIPELINES ולחלק מעבד מהיר יותר... ולחלק לא ידוע מה מהירות העיבוד כך שהעסק נהיה יותר מסובך. בעתיד, אני אולי יעשה אוברקלוקינג תוכנתי... תודה מראש.

24. Started by eliXir,

אני חייב לקנות מחשב חדש דחוף אבל אני רוצה לחכות לסידרה החדשה של ה-DX10. לדעתכם זה יהיה בסדר לבינתיים לקנות את המחשב ולשים בו את הכרטיס הנוכחי שיש לי (RADEON 9700) עד שתצא הסידרה החדשה?

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by yevgenimt,

שלום לכולם! המחשב שלי כרגע יחסית ישן, אני מדבר על 2GHZ, 768MBRAM, (AGP)RADEON9600 עכשיו אני בעיקרון אוהב להתעסק בגרפיקה ופיתוח משחקים, ומשתמש הרבה באפקטים של DX וכל זה. אני הבנתי שDX10 יתמוך רק בWIN VISTA. אז השאלה שלי היא אם לחכות לכרטיס של DX10 או לקנות עכשיו מחשב חדש עם כרטיס GF7900 למשל, לחכות שנה ככה שגם הכרטיס יהיה יותר זול, ואז לקנות את הכרטיס של DX10, מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים