כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=9512 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=7816 חשוב לצייין שזה למערך sli עם לוחhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=9628
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
דגם ארכיטקטורת ה-Pascal העממי ביותר הושק רשמית, ונראה כי הוא מצליח לעמוד בכבוד ביעדים שהוגדרו לו כרטיס ה-GeForce GTX 1060 כבר כאן: המבקרים משבחים, אבל למה אין SLI? המשך לכתבה המלאה
-
- 25 תגובות
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-
-
בעקבות המאמר : http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539 ובעקבות הדיון : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471657.msg4030815#msg4030815 הבנתי כי תהליך ה- SOFTMODDING מצריך התאמה חומרתית לפני ביצוע התהליך. כמו כן הבנתי שהביצועים שמקבלים בפועל בתוכנות גרפיות פחותים משמעותחת מביצועי כרטיס הQUADRO שהיה זהה חומרתית לכרטיס הGEFORCE לאחר "ההשבחה". 1. מה הליבה האחרונה שבה ניתן להשתמש לSM ? 2. האם ההתאמה החומרתית צריכה לכלול דברים מעבר לליבה ? 3. האם צריבת ביוס X של כרטיס QUADRO על כרטיס GEFORCE בעל ביוס Y (כאשר ישנה התאמה חומרתית ביניהם) יישמו את המטרה של הSOFTMOD - יפתחו את האפשרות להאצת חומרה ? 4. מה מבין התהליכים עדיף ולמה ? 5. האם ידוע לכם על שיפ…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
Hello, I have a computer for 2.5 years, and I want to upgrade my graphics card a little, just so I can hang on to this computer for 2 more years, and then I'll buy a much better system (dual core etc..) What I have now: Motherboard: Abit NF7-S (version 2) CPU: AMD Athlon 2600+ Memory: 1024 Graphic card: Sapphire Radeon 9600 I found a medium price card for $99 (canadian): Sapphire ATI Radeon X1300 256MB DDR DVI-I TV-Out AGP 8X What do you think? Should I get it, or another one, or maybe I should just wait until I buy a new system in about 2 years?? Is it much better than what I have? THANKS!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה החלפתי את לוח האם שלי עקב השבתת הישן(הלך לעולמו אחרי שדרוג לא מוצלח של הביוס) להלן מפרט המחשב שלי בקצרה: intel p4 2.8 זיכרון:2xddr 1G/266mhz/2.5cl kingstone(סה"כ 2GB) דיסק קשיח: 500G WD לוח האם החדש שלי : asrock p4i65gv על הלוח קיים כרטיס מסך מובנה של - Int. Intel® Extreme Graphics 2 - Memory Max. 64MB + סלוט AGP-X8 לכרטיס חיצוני. ההתלבטות היא בין הכרטיס הקיים הנ"ל לבין כרטיס מסך חיצוני אחר שברשותי מסוג geforch mx440-8x 64mb. יש לציין כי המחשב משמש אותי בין היתר להרצת תוכנות גרפיות כגון ה solidworks ועד כמה שידוע לי 2 הכרטיסים תומכים ב open GL לפי דרישות החומרה של solid. השאלה באיזה מהם כדאי להשתמש? במובנה של אינטל או בmx440 ? תודה מראש לכל העו…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני ראיתי כרטיס שמבוסס על צ'יפ 713X האם הוא טוב ? אם לא מה אתם ממליצים לקנות?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מחשב שליבן 2.5 וחצי כבר אבל אני חושב שאם כרטיס חדש אני אוכל להמשיך להריץ משחקים חדשים Athlon 3700+ 2.2Ghz with 1mb cache(חד ליבה כמובן) Gigabyte GA-k8n-sli 4x512mb Corsair Value selectddr400 CL2.5 Samsung 160GB 7200 8 mb cache EVGA 6600GT with Zalman VF700 OC 15% PSU -some 400watt generic crap Liteon - 17 inch אני צריך את הכרטיס הכי חזק במחיר הזה אבל ספק הכוח שלי די עלוב, אומנם הוא מחזיק 2.5 את כל המחשב בלי בעיה אפילו עם OC לכרטיס מסך ובזמנו גם עשיתי OC למעבד עד 2.7 והוא החזיק כמו נמר. אבל אני לא יודע כמה הוא יסחוב אני לא צריך רזולוציה גבוה מ 1280X1024 כי זה הכי גבוה שהמסך שלי תומך. חשבתי על 9600GSO אך האם הספק שלי יסחוב אותו? או שבכל מקרה המעבד יהווה צוואר בקבוק ולא שוו…
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום,איך אפשר לדעת לכמה זיכרון יכול לגשת כרטיס מסך עם כמות BIT WIDTH מסויימת? ומה הBIT WIDTH מייצג?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי לכולם. הגיע הזמן להחליף את 440MX שיש לי למשהו חדש יותר אני מחפש כרטיס מסך AGP עד לסכום של 700-750ש"ח. המפרט שיש לי: Abit nf7-s amd barton 2500 512mb 3200 על איזה כרטיס הייתם ממליצים? תודה לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 634 צפיות
-
-
intel Cure 2 Duo 6600 2.39 4 cash GeForce 8800 GTX 768Mb PCIe POINT OF VIEW 2Giga Ram DDR II 800 Mhz Asus P5K Board Dell 24 " 1900X1200 Full HD 2יחידות WD 250 Giga SATA II 16mb Cash
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
השגתי את ה 8800GTS של NVIDIA (גרסת 640MB), והכל טוב ויפה, אבל אני מנסה להריץ פיזיקס איתו אבל זה לא ממש הולך. התקנתי את הדרייבר שלו, שגם בא עם הPhysix אם אני לא טועה (יש שם הגדרות פיזיקס ובהתקנה כתוב שהוא התקין פיזיקס). בDark Void למשל שמשתמש בפיזיקס, העלתי את הפיזיקס ל High. אבל בכל פעם שאני עף עם הדמות בעזרת הג'ט פאק (שכוללת אפקט פיזיקס קבוע) הFPS יורד לאיזה 20-25 ובאפקטים אחרים יש ירידה מגמתית ל40FPS בערך. זה נראה שהפיזיקס נופל על המעבד עדיין. בדקתי בהגדרות תצורה של הפיזיקס בדרייבר וסימנתי לו תמיד להריץ פיזיקס מהכרטיס עצמו. אבל זה לא עוזר. אני אשמח לעזרה, תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה הגירסא הכי חדשה לתוכנה הזאת? אנייכול להוריד אותה מהאתר של מייקרוסופט? והאם מומלץ להשתמש בתוכנה הזאת? או שזה מיותר בגלל הכרטיס מסך? ואם כן מזה משפר במיוחד במשחקים? יש לי כרטיס מסך X1800XT תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מסך LCD ויש לי עליו 2 כתמים קטנים קטנים - שאני יודע בוודאות שזה לכלוך ולא איזה פיקסל מת .... למרות שהם לא מפריעים כל כך - רציתי לדעת מבעלי ניסיון כאן - איך הם מנקים את המסך שלהם , אם בכלל ?!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
היצרנית הטאיוואנית יצרה צמד שעשוי להיות הבחירה המושלמת למחשבים סלוניים צרים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כשאני מנסה להתקין את הדריברים של GeForce 6600 על Windows 7 (גם הדריברים שסופקו ע"י NVIDIA וגם אלה שסופקו ע"י MICROSOFT) אני מקבל מסך שחור, ולאחר כחצי דקה Blue Screen שמודיע על בעיה בקובץ nvlddmkm.sys. חיפשתי בGoogle פתרון לבעיה, אם מצאתי רק תלונות עליה. מישהו נוסף מהפורום נתקל בבעיה הזו? הצלחת לסדר אותה? תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) ובעקבות זה אני התקנתי מחדש עדכונים של הדרייברים, ולמעשה זה דפק לי את הדרייברים לגמרי... עכשיו כל פעם שאני מנסה לקלוט שידור מהטלוויזיה מופיע לי פס מוזר על הקטע העליון של המסך 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר בעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
עשיתי לי קצת סדר בדיסקים הישנים של כל הגיבויים שלי, ומה מצאתי? מצאתי את התוכנת באנצ'מרק הראשונה שהייתה לי final reality. תוכנה שהשתמשתי בה כדי לבדוק את ההבדל בין הוודו שתיים שהיה לי לוודו באנשי שהחליף אותו. בכל מקרה, רציתי לראות מה יתן לי הבאנצמארק הקשיש מ1997 בשילוב ה9600XT שלי.... איזה טקסטורות.... חחחח.... אבל מה שהכי הפתיע אותי היה פוסטר על אחד הביניינים בבאנצ'מארק של מקס פיין.... תוכנה מ1997 עם פרסומת למקס פיין?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600 gs והבנתי שהגדרות נכונות של הכרטיס יכולות לתת שיפור בביצועים צירפתי תמונות של ההגדרות שלי כרגע, ואשמח לעזרה מה לשנות בכדי לנצל את הכרטיס הכי טוב שאפשר. תודה מראש! נ.ב הכרטיס מואץ ליבה 400@584 זיכרונות 533@754 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום שמעתי שיש בעיית תאימות עם כרטיסי מסך מסוג ATI לאומת NVIDIA מבחינת משחקים לכרטיסי מסך מסוג ATI צריך PATCH למשחקים כיוון שהם אינם מתאימים 100% למשחקים לאומת כרטיסי מסך מסוג NVIDIA שלא צריך PATCH למשחקים והם כן מתאימים 100% למשחקים האם זה נכון? אני מעוניין לקנות כרטיס מסוג ATI X1900XT או כרטיס של NVIDIA 7900XT מבחינת תקציב אין לי בעייה כמו ששמתם לב אני מעויין בטוב ביותר ללא בעיות תאימיות למשחקים וגרפיקה הכי טוב שניתן להשיג
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
לפי מה שראיתי בכל מיני אתרים הכרטיס החדש של radeon יותר טוב מ6600GT וגם אמור לעלות פחות ממנו.. בזמן ההשקה הוא אמור לעלות 160 דולר.. כלומר גם ביצועים יותר טובים וגם עלות נמוכה יותר? הייתכן? וגם מתי בדיוק הכרטיס מתוכנן להגיע אלינו?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום רב , מאז שהתקנתי את הדרייבר האחרון 10.12 מהאתר AMD לכרטיס המסך שלי HD5870 , כל כמה שעות , וגם באמצע העבודה המחשב פתאום נכבה ומבצע הפעלה מחדש , ואחרי שחלונות 7 עולים ברקע יש הודעה שאומרת Windows ביצע יציאה בלתי צפוייה ויש אפשרות לראות את הפרטים של השגיאה ולסגור את ההודעה ב X מה עושים חברים יקרים למישהו יש פתירון מישהו נתקל בבעיה הזאת הכרטיס שלי 5870 ! *למכירה קיים מדור TRADEZONE* http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
כמה stream proccesors יש לHD4870 הוא נחשב ליותר חזק מה260GTX?
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-