עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אוהד הפועל בדם,

א. אני יכול להעביר ממצלמת וידאו גם? ב. את החומר שאני מעביר אני יכול לצרוב בלי צורב DVD והאם אני אוכל לראות אותו ב-DVD תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by feint,

שלום, ברשותי מסך flatron ez t710bh. הבעיה היא שהוא מעט "רוקד", העלתי את התדירות ל-85 וזה עזר אבל לא לגמרי. יש עדיין רעידות קלות. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, השבוע אני מזמין מסך חדש של SONY דק! בגודל 19 אינץ' דגם HX93 עכשיו השאלה היא מה דעתכם על המסך הזה האם שווה לקנות אותו. בבקשה אני מענויין לקבל תגובות רק על המסך ולא על המחיר. יש לציין שהשימוש העיקרי של המסך יהיה לאינטרנט אופיס ועיצוב גרפי.. בין היתר DVD. תודה לינק מצורף למפרט המסך: http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hx_designer/hx93/index.html

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  4. פתחתי דיון בפורום מפרטי מחשב בקשר למפרט לחבר שלי. בנתיים הכל הסתדר חוץ מהכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב של עד 800 שקל? אני יודע שהיה עדיף להשקיע עוד 200-300 שקל לכרטיס טוב אבל אין מה לעשות הוא לא מוכן לשלם יותר אז מה כדאי לקנות בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

יש לי רדון 9500 פרו של ATI וגיליתי שהוא ירד בביצועים אחרי שהתקנתי את הדריבר האחרון 4.2. אני לא יודע אם זה בגלל הדריבר אבל שמתי לב גם שהוא פועל במהירות של 4X במקום על 8X כמו שהוא עבד פעם וגם שאפשרות ה-Fast write לא פעילה. יש דרך לסדר את זה? אם כן איך? תודה.

6. Started by Or ei,

כמו שהכותרת אומרת בהתחלה רציתי ללכת על המאג 786 אבל הבנתי שהוא די דפוק תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by brk2k,

הרקולס פרשו מעסקי כרטיסי המסך!! http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1163

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by goldeye,

אוקי היה לי ויכוח עם חבר שלי בקשר לזכרונות של כרטיסי מסך לי יש כרטיס ראדון 8500LE ועשיתי לו OC למהירות של 265 לליבה ו250 לזכרנות עכשיו את הזכרנות אפשר להציג גם כ250 וגם כ500 נכון? והסביבה לכך היא הDDR? עכשיו בלי קשר קיבלתי ב3dmark2001se ציון של 6828 זה טוב? יש לי P4 1.6GHZ לוח אם של אסוס P4333-M והכרטיס הנ"ל והדרברים בגרסא 4.2 התוצאה היא סבירה?

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by Saggitarius,

אח"צ טובים לכולם! אני הולך ליקנות מחשב ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך. מישהו לא מזמן כתב שהכרטיסים של רדאון לא עובדים טוב עם תוכנות כמו שציינתי (MAYA , 3D STUDIO וכאלה למינהם) ועושים בעיות. הייתי מעוניין לדעת אם זה נכון. אני רוצה לרכוד רדאון 9800 פרו ואני אשתמש בתוכנות אלו. האם למישהו פה יש כזה כרטיס מסך והוא עובד עם תוכנות כאלו? אם כן בבקשה תגידו איך זה עובד? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by urik,

היי יש לי כרטיס gforce 3 ti 200 ואת הדרייבר החדש 53.03 יש לי שתי בעיות ביציאת של הטלויזיה 1. איך אני יכול להגדיר שיעבוד עם שני מסכים ולא כל פעם להחליף תצוגה 2. שאני כבר עובר למצב של טלויזיה האיכות לא טובה ויש מין גלים והפרעות בקליטה... בתודה אורי

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. Started by Oprapc,

יש לי בביוס של הלוח שלי במפרט מצד ימין ה-P4P800, אפשרות לבחור בין MPS REVISION 1.1 ל-1.4 מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by asichen,

היי קניתי והתקנתי כרטיס MSI GEFORCE FX 5900 VTD VIVO וכשהיה לי את הכרטיס מסך הישן כשהפעלתי את המחשב בהתחלה בהתחלה כשהווינדוס עוד לא עלה הופיעו לי הפרטים של הכרטיס מסך ועכשיו עם ה 5900 כלום לא מופיע .. האם זה פסדר? ועוד משהו... עם איזה תוכנה אני יכול להקליט למחשב נגיד סרט מסויים מקלטת ווידאו דרך ה VIVO? עם WINDVD או מה?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by noy165,

שלום רב אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ולאחר התלבטויות קשות המליץ לי חבר על מסך של EIZO FLEX SCAN L557 , את האמת אני לא שמעתי אף פעם על החברה הזו ואם ההתמחות שלה היא באמת במסכים בקשתי היא לפני שאני קונה סוף סוף את המסך הזה , מידע על החברה, אמינות,וכמה הכדאיות הקניה . החברה נותנת 5 שנות אחרות והמחיר כ- 3200 ש"ח , ואם יש בכלל במחיר הזה מסכים יותר טובים ? ציינו לי כמה מהם אם אפשר. אני מודה לבם מאוד מאוד

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by shimon23,

שלום אני רגיל לעבוד שעות רבות כל יום מול מחשב (9 שעות נטו בערך), ורציתי לדעת מול איזה סוג צג עדיף לי לעבוד ? יש לי אפשרות לבחור בין שני הסוגים, ועל איזה רזולוציה מומלץ לי להפעיל את צג הlcd בגודל 17'. כרגע אני מריץ אותו על 1024*768*75hz .

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by arikbaron,

מה דעתכם שווה? http://www.ctxintl.com/products/crt_ex950F.htm תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by dazzler,

כשאנשים מדברים על 64 או 128 מדובר אפיק זיכרון. אם כן מדוע ברוב בכרטיסים כתוב 128-bit studio-precision color ? ועוד משהו בחלק מהכרטיסים , כמו למשל הג'יפה 2 פרו שלי כתוב 256-bit 3D Graphics Accelerator האם נתון זה משפיע ? האם זה אומר שרק לגרפיקה 256 ביט?

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by GRINFELD,

אני רוצה לקנות מסך LCD. אפשר המלצה למסך טוב עד 1900 שקל. ואם מישהו מכיר חנות שמוכרת עם אחריות של פיקסל אחד שרוף. תודה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש ואני לא יודע איזה מסך ליבחור. התקציב למסך הוא בערך 1500 ש"ח , פלוס מינוס. אני מחפש מסך טוב ואמין שיוכל לעבוד טוב לאורך הרבה שנים. אנא מיממכם אל תציעו לי מסכים של LG . וגם לא מסכים של MAG ( יש לי עכשיו כזה מסך והוא מעולה ,אבל אני רוצה גם להתנסות במסך אחר). המסך שממש מצא חן בעיני זה HM703UT Vision Master Pro413 הינה דף הסבר עליו: http://www.iiyama.co.il/pdf/HM703UT.pdf. מבקש את המלצתכם למסכים נוספים. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תגידו למה הוא נועל לי את הפאסט רייט? פעם זה היה פתוח .....

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by Access Denied,

טוב פעם אחרונה לפני קניה... מה עדיף לקחת במחיר של עד 550 שח, כרטיס מסך GF משומש בן חצי שנה בערך ti4200 עם 128 מ"ב זיכרון, או כרטיס מסך של GF חדש FX5600 (לא אולטרה ולא XT) עם 128 מ"ב במחיר של 545 שח - חדש.. http://www.zap.co.il/model.asp?Model_id=17625 מה עדיף ולמה?? נ.ב. יש לי ביקורת על שניהם יחד.. http://www.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-12.h tml

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by asaf-g,

שלום יש לי כמה קלטות של סרטים ביתיים שצולמו איפשהו ב-1991 עם איזו מצלמת וידאו כושלת. אני מעוניין להעביר את המידע שעל הקלטות (VHS גדולות, רגילות, כאלה שרואים בוידאו... ) לפורמט דיגיטלי, לצורך העניין נניח לשמור על ה-HD. האם יש לכם המלצות לכרטיסי tv-in באיכות סבירה? אני לא מחפש איכות מדהימה (כי בכל מקרה אין את זה בקלטות עצמן), אני מחפש איכות סבירה ומשהו שניתן לצפיה (שאפשר יהיה להבין מה קורה בסרט). אני ממש לא מחפש איכויות מדהימות כי האנשים שיצפו בקלטות לא ירגישו בהבדלים בכל מקרה, ובעיקר אני רוצה לחסוך כסף עד למינימום האפשרי (זה חשוב לי, אבל אני לא אשקיע סכומים מטורפים בשביל זה..) בבקשה עזרו לי למצוא את הכרטיס המתאים. תודה מראש. ;D

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  22. אוקי... שלום אנשים אני אלדר.. אהבתי מאוד את האתר....במיוחד את המדריכים...קיצר : יש לי G-Force 2MX400.... פנטיום 3 500 128 זיכרון אס.די.ראם לא מחשב על... אבל סביר. : ) הורדתי את כל הדרייברים האפשריים לכרטיס שלי (מהחדש ביותר ועד לדרייבר של ערבים) ותמיד מתי שאני משתמש במחשב אחרי כמה זמן שאני עובד עליו.. הוא עושה לי פלאש שחור כזה וחוזר לי לווינדוס... משהוט מעצבן תחת!! יש לי את הדרייבר 40.72 אמרו לי שזההכי טוב... עדין אותה בעיה... אם למישהו מכם יש רעיון ... תבורכו : ) ;D

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by guyishai,

שלום לכולם! אני משתמש בדרייבר 53.03 של nvidia לכרטיס מסך שלי, ובשימוש באנטי-אליאסינג נמוך מ-4X אני נתקל בבעיה של מריחת טקסטים במשחקים בעת גלילה או הזזת חלון (חלון בתוך המשחק). רק כשאני מעלה ל4X הבעיה נפתרת, אבל אז המשחקים רצים לאט יותר... מישהו יודע מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by X_Dror,

אני רואה מחירים באינטרנט של ה- Radeon 9800 Pro 128 MB ואני מתפלא מהמחיר הזול יחסית. אתמול גלשתי באתר של PCH וראיתי שיש חד במחיר של 1584 ש"ח r9800p bulk ואחד אותו דבר רק בלי ה- BULK במחיר של 2230 ש"ח. התקשרתי לחנות שממנה אני קונה ואף פעם לא עובדת עלי ותמיד נתנה לי דברים טובים במחירים זולים יחסית. אז התקשרתי אליהם ושאלתי כמה עולה ה- 9800 pro 128 MB Sapphire Atlantis ואז לא ידעתי על ה- BULK אז הם אמרו לי שזה עולה 2200 אז השאלה היא למה אצלם זה יקר ומה ההבדלים בין 9800 pro BULK ל- 9800 pro

• 11 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by ^DaGoN^,

http://www20.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-03.html תסתכלו פה, האם בטבלה הזאתי שרשום שם GF FX 5900 XT זה הכרטיס הזה: http://pch.co.il/docs/pd563667063.htm ??? והכי שווה לקנות של GIGABYTE, נכון ?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.