כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי עוד שאלה לגבי הכרטיס מסך שהחלטתי לקנות - CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO . הבעיה שאני לא מוצא אותו בשום חנות חוץ מנעה, ולא הייתי רוצה לקנות את כל המחשב שלי ממנה (מרחק). הדרך היחידה היא לקנות את המפרט בחנות אחת ואת הכרטיס להזמין מנעה - ואני מתלבט לגבי זה. האם זה לא פתח לבעיות עתידיות בשרות תיקונים (אחד יגיד שאין לו מושג איך כרטיס מסך שלא נקנה אצלו השפיע על המערכת, והשני יגיד שאין לו מושג איך המחשב שלא נקנה אצלו השפיע על הכרטיס מסך..). מה אתם אומרים? הסיבה ששמתי עין על הכרטיס היא שככה "דחפתי" גם יכולות V-IN במקום להשקיע עוד בכרטיס טלוויזיה. יש עוד כרטיסים יותר זמינים בשוק שיתנו לי יכולות דומות במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני אהיה בסוף החודש בלונדון לסוף שבוע ואני שוקל לקנות שם כרטיס מסך חדש. איך זה יעבוד עם האחריות? האם יש חברות שיש להם אחריות בינלאומית? מנסיון שלי עם ספקים בארץ אם זה לא הגיע דרכם לא תהיה אחריות. אני זוכר שדובר פה פעם על חברה שכן הייתה לה אחריות בנלאומית, מי זו הייתה? ועוד שאלה לגבי מכס, אני מניח שאני אזדכה על המע"מ בנמל התעופה בלונדון ואם אני מצהיר על המוצר כמשומש אז אין מכס בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת שני דברים : 1) על איזה דגם הייתם הכי ממליצים לי לקחת בטווח המחירים הזה 2)האם ה-7600gt יעמוד בספק ג'נרי עם המערכת החלשה יחסית להיום שיש לי?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם ההורים שלי נוסעים שבוע הבא לסין וחשבתי לבקש מהם לקנות לי כרטיס מסך (8800GT) מישהו יש לו מושג אם ההבדל מחירים בין פה לסין הוא משמעותי האם כדאי לי לבקש מהם או עדיף בגלל האחריות כבר לקנות פה בארץ ... תודה לעוזרים..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי היום מחשב עם כרטיס מסך מובנה: מעבד Intel Pentium E6300 (45nm) לוח אם Gigabyte EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) מסך Dell 2209WA עם רזולוציה 1680x1050 כרטיס מסך בסיסי ב~300 ש"ח יספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות? (העיקר שיהיה אפשר לשחק, בלי קטיעות/קפיצות וכו') מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני מאוד רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי (מכיוון שהוא פשוט גרוע) אבל הבעיה שהתקציב שעומד לרשותי הוא רק 500 ש"ח ולפי מה שבדקתי הכרטיס היחידי שעומד בגבולות תקציבי הוא GF4 MX440 ולפי מה שראיתי באתר זהו כרטיס לא ממש טוב... אז תמליצו לי לי בבקשה על איזשהו כרטיס שעומד בגבולות תקציבי בבקשה (ממש חייב כרטיס חדש) ??? ???
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, עד לאחרונה הצלחתי לסחוב משחקים בצורה לא רעה עם כרטיס המסך הנוכחי שלי (8800GT) אבל לאחרונה הוא כבר ממש מתקשה בביצוע המשימה. אני ממש לא מעודכן בשוק החומרה וניסיתי לחפש קצת ביקורות על הכרטיסים השונים שניתן לרכוש באזור מחיר של 600 ש"ח. לכאורה ממבט זריז בחנויות נראה שהכי טוב שניתן להשיג במחירים האלה זה Radeon 6750/5750 או GTS 450 . בפועל השאלה שלי מחולקת לכמה חלקים: 1. עד כמה באמת הכרטיסים האלה יותר טובים מהכרטיס הנוכחי שלי. 2. האם אני אוכל לשחק משחקים כמו Crysis 2 ו- The Withcer 2 בהגדרות סבירות (רזולוציה של 1650x1080 ללא פילטרים ו- AA אבל בלי להוריד את איכות הטקסטורה והאפקטים עד לרצפה). 3. האם ניתן להשיג שיפור הרבה יותר משמעותי אם התקציב יגדל ל- 800 ש"ח. שאר החומרה שלי…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כרטיס גרפי A9250 GE/TD 256MB Asus Memory Interface: 128 Bit זכרון: 256mb חיבור: AGP x8 ATI 9250 יצרן: Asus , (PCI-X/AGP) רציתי לקנות אותו ולהתייעץ אם הכרטיס חזק יחסית למשחקים כמו באטלפילד 2 וכדו' אם בכללי יש עליו ביקורת טובה בשוק עם היצרן שלו טוב <? אסוס אני מאמין שכן ובערך המחיר שלו היום בשוק ועם יש הצעות שלא ממליצים על הכרטיס אז תמליצו אל כרטיס אחר כמובן שלא עובר את התקציב של 500 שקל בתודה, רפי
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום everybody כידוע על חלקי אלקטרוניקה מחשבים ומכשירי ניווט לוויניים-gps אין שום מיסים אלא רק מע"מ אבל בכול זאת פערי התיווך אדירים ואנחנו מקבלים בארץ סחורה של דגמים ישנים ובמחירים מופקעים ושערורייתים ,כך לדוגמא כרטיס מסך 6800gt שעולה בארץ הקודש 2600 ניתן להשיג בכול חור בארצות הברית ב-1200 שח דוגמא נוספת מחיר explorist 100 בארץ ,בחנות "למטייל " עולה קרוב ל-1200 שח אותו הדבר בידיוק עולה 60$ באתר outpost כלומר פי 5 ואני בטוח שלא מוכרים אותו בהפסד בארצות הברית ,כך שאני מעריך שהיבואן רודף הבצע - משלם כ-40$ ליחידה בהזמנה סיטונאית של מכולה , כך שהוא דופק קופה של פי 7 ממה שהוא שילם בפועל ולי אישית נישבר הזיין לממן לכול היבואנים הפרזיטים האלה את הווילות שלהם אז החלטתי לנ…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומסך טלוויזיה כדי לחבר ב-HDMI, ואני צריך עזרה להחליט מה הכי נכון לקנות. התקציב שלי הוא 3800 ש"ח. אני חשבתי על כמה אפשרויות, בבקשה תגידו לי מה הכי שווה או אם יש לכם עצה אחרת. (גם כן צריך ספק חדש) כרטיסי מסך: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 Nvidia GeForce GTX670 מסכי טלוויזיה: Samsung LA32D550 LG 32LK430Y ספק כוח: Thermaltake TR2 TR-700W תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך תגובות מהירות כי אני הולך לקנות אותו עוד שעה אז בבקשה אני רוצה לקנות את זה:radeon 9550 128 bit 128 M"B אז השאלה שלי היא כזאת האם זה יספיק להריץ דום 3 אל מינימום? והאם המערכת שלי תנצל את הכרטיס טוב? והאם יש לו אפשרויות אוברקלוק טובות תודה! זה המפרט: לוח אם:ASUS P4S8X מעבד:INTEL PENTIUM 4 2.4ghz 533mhz 512KB דיסק קשיח:WD 120/7200 SATA 8MB דיסק קשיח 2:maxtor 20\5400 ATA 2MB זכרונות:GENERIC 512M"B DDR333 כרטיס מסך:STLab GEFORCE 4 440MX 64M"B AGPX4 ספק:AC 230W סידירום:SONY X52 צורב די.ויי.די:SONY DWD 23A BULK כונן דיסקטים:TEAC 1.44 אל-פסק:ADVICE 700VA מסך:MAG 996PF רמקולים:MICROSOFT DIGITAL SOUND SYSTEM 80 נתב )ראוטר):BROADBAND ROUTER מדפסת:hp psc 2210 series all-in…
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (AGP) בסביבות ה-1000 ש"ח ולא יודע איזה כדאי. בבקשה תנו לי עצות ... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי במחיר של עד 1200 +- ש"ח אני שמתי העיין על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7300 וגם על זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7079 יש לשני הכרטיסים אפשרות ל OC בעתיד?
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כרגע יש לי redeon 4870 ובגלל שהוא רועש מאוד כבר תקופה ארוכה ואני לא מצליח לתקן את זה אני שוקל אולי לקנות כרטיס מסך חדש. אני כרגע סטודנט אז התקציב מצומצם ופחות חשוב לי עמידות למשחקים. עם הכרטיס הנוכחי עדין הצלחתי להריץ משחקים ברמה טובה. ראיתי שיש כבר סדרה 6000 ו-7000 באזור 200-400 שקל שזה בערך התקציב שלי. יש לי מספר שאלות: 1. אולי זאת שאלה תמימה אבל אני באמת לא כל כך מבין בדברים האלו, בזמנו שקניתי את הכרטיס הוא עולה לי באזור ה-1000 שקל ועכשיו אני רואה את הסדרות האלו ברבע מחיר, הם עדין מן הסתם יותר טובים ממש שיש לי כרגע נכון? 2. במידה ואני קונה החיבור שיש לי כרגע על לוח האם מתאים? 3. במידה ואני קונה אני צריך לפרמט את המחשב? 4. וכמובן אם אני מחליט לקנות, איזה דגם אתם הכי ממל…
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 750 ולא יותר לגיימינג המפרט מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כרטיס מסך מהחנויות TMS \ IVORY \KSP עם עדיפות לTMS יהיה על מסך של 22 אינץ
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום,קניתי מסך חדש לאחורנה ואחרי שחיברתי אותו בHDMI למחשב שלי שמתי לב שהאיכות לא גבוהה במיוחד בתח לא באיכות שזה צריך להיות המסך הוא מסך 1080P של חברת HAIR בגודל 39 אינץ הכרטיס מסך Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI גם אחרי הרבה משחק בהגדרות (גם בשביל להגיע לזה שהכרטיס מסך ישדר ב1080 וגם משחק בגודל של התמונה שגם עד עכשיו לא הצלחתי להתאים במדויק לגודל של המסך) עדיין אני לא מקבל תמונה באיכות שאני מצפה לה אני לא משחק במשחקים אלא אני מדבר על איכות של סרטים (הסרטים באיכות 1080 כמובן) האם קניה של כרטיס מסך חדש תעזור? אם כן התקציה הוא עד 500 עם עדיפות לחסוך כמה שיותר שאר המערכת: Corsair VS Series 350W Corsair DDR3-1600 2X4GB Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray Seagate Barracuda 1…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך GTX 480 ויש לי כמה שאלות: 1. האם הכרטיס יכנס במארז Themaltake mozart VC4000SNS ויהיה בטמפרטורות טובות? או שעדיף במארז Antec Sonata III 500 2. של איזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס מKSP בחיפה? 3. מה זה mini HDMI ומה ההבדל בינו לבין HDMI רגיל?
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום חברה.. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, לא את הכי טוב בשוק כי אני חושב שזה קצת מוגזם מבחינת המחיר, מפאת התקציב הדל שלי... בערך 1000-1100 ש"ח.. אני לא יודע אם לקחת את הרדאון 9500Pro כי הוא קצת חורג מהתקציב שלי, מה אתם אומרים? ואיזה כרטיס הכי שווה לי לקחת אחריו?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב10.000 שקלים ואני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. 6800U or the x800 xt ראתי השוואות והכרטיסים דיי דומים, אני לא יודע מה לבחור ואני מאמין שרובכם פה מבינים יותר ממני אז בבקשה המלצות.. אני מחפש כרטיס שיפעיל את המשחקים החדשים כמו דום3 בצורה יותר טובה ולא כרטיס שיש לו יותר אף פי אס במשחקים ישנים יחסית.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, ורציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך שעולה בסביבות ה2000(אל תדאגו זה שידרוג...) אני חשבתי בסגנון של הradeon 9800 pro , אמרו לי שהביצועים שלו מצויינים, מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה? תודה... ואם אפשר תכתבו לי איזה כרטיסים נמצאים במחיר שלו.. תודה
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אנשים חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למעבד 2000 פנטיום 4, ו- 512 sdram, בטווח מחירים הוא לא יודע עדין הוא צריך להתייעץ עם אבא שלו אבל יש לו מעבד דיי חלש ככה שמשהו כמו 6800 לא יתן את כל הביצועים, אז על איזה כרטיס כדאי לי להמליץ לו?
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס במחיר של 560 ש"ח כדי להחליף את ה Giforce4 mmx 440 128 MB שלי.
-
- 16 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך אני מתלבט אם לקנות עכשיו 8800 GTS 320 MB או 640 MB הבנתי שה 8800 לא עומדים בציפיות שלהם. השאלה עם כדאי לקנות את הדגם עם ה 320 MB ולחכות שתצא הסדרה החדשה. ושל איזה חברה לקנות? אני לא גיימר מטורף תודה, דן
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תקציב:עד 1500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? גיימינגהאם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? כן חנות: אין חנות מועדפת מפרט המחשב: מעבד: Q9400 3000 MHZ לוח אם: GA-EP43-UD3L זכרון פנימי: 8GB RAM כרטיס מסך נוכחי: SAPPIHRE HD 4870 VAPPOR-X 1024MB ספק: HEC cougar 550W מסך: SAMSUNG 26" 1920X1200
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום.. ואני מתנצל מראש על הפוסט הזה.. אני יודע שנפתחים פה 3 כאלה כל יום אבל עדיין שמוציאים 1000-200 שקל אי אפשר להיות יותר מדי בטוחים.. (: אמ.. אני מחפש כרטיס מסך חדש בתקציב של בערך 1700-1800 שקל.. בעיקרון רציתי ללכת על כרטיס של ATI אבל מה שמפחיד אותי זה חוסר התמיכה בפיקסל שיידר 3.. זה באמת כ"כ קריטי? אני מתכוון יש סיכוי שעוד שנה-שנתיים יצאו משחקים שאני לא יוכל להפעיל בלי PS3? אז נשארתי עם אנווידיה.. שהם חברה מעולה אבל אני אישית לא מת עליהם... בכל מקרה חשבתי ללכת על כרטיס כלשהו ממשפחת 6800.. יש הבדל רציני בין גירסאת ה-LE לכל השאר? (במיוחד לבין הגירסא הרגילה?..) משהו ש-OC לא יכול לפתור? ואיזה חברה מומלצת? ממה שהבנתי עם MSI יש הכי הרבה סיכוי לפתוח צינורות חסומים.. אבל…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-