כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
איזה כיף לי ראסמי נראה לי שזה לא מעניין 80% ממכם...אז תגיבו אם אתם רוצים לשמוע/לראות כשאני אקבל....
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה היא האם הכרטיס יוכל לעבוד על agp 4X למרות שהיה רשום שהוא תומך ב 8X הבעיה היא שעל הקופסה אין שום דבר שאומר שהוא רק תומך ב 8X בלבד
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
-
שלום לכולם !! אני קצר בזמן..... מחר אני קונה מסך..... חרשתי על מיליוני ת'ארדים וגם על המפרטים המומלצים..... מרוב מלא דגמים אני מבולבל לגמרי לא יודע במה לבחור.... כל אחד מציע דבר אחר....... יש לי כרטיס מסך : geforce 5900xt 128 mb. וכמו שהבנתם המסך אמור לנצל ת'כרטיס מסך..... ובעיקר למשחקים . . . התקציב שלי עד 1000 ש"ח מקסימום ואין לחרוג מהתקציב !! אני סומך עליכם שתציעו לי את הטוב ביותר במחיר הזה ;) תודה לכולם !!
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כי אני שם לב שזה מכובה אצלי וכשאני מדליק את זה הסמרטגרט מכבה את זה שוב... הכרטיס עובד טוב ב-AGPX8 ולפי בדיקה הכרטסי שלי הוא REV3 כאילו הגירסה האחרונה והכי מעודכנת של 9700...
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש ואני לא יודע איזה מסך ליבחור. התקציב למסך הוא בערך 1500 ש"ח , פלוס מינוס. אני מחפש מסך טוב ואמין שיוכל לעבוד טוב לאורך הרבה שנים. אנא מיממכם אל תציעו לי מסכים של LG . וגם לא מסכים של MAG ( יש לי עכשיו כזה מסך והוא מעולה ,אבל אני רוצה גם להתנסות במסך אחר). המסך שממש מצא חן בעיני זה HM703UT Vision Master Pro413 הינה דף הסבר עליו: http://www.iiyama.co.il/pdf/HM703UT.pdf. מבקש את המלצתכם למסכים נוספים. תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך INNO3D G-FORCE FX 5600 128 MB ואני חייב להליפו לאחד הדגמים של ATI אז חשבתי על Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI http://www.pch.co.il/docs/pd2115495066.htm רציתי לדעת אם הוא כרטיס טוב שיחזיק י בערך שנתיים-שלוש הוא שתציעו לי משהו אחר בסכום הזה???
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
שלום. לא יכולתי לחבר את כרטיס המסך שלי radeon 9800 pro לטלויזיה בעזרת כבל s-vhs רגיל אזי חיברתי בעזרת כבל s-vhs ל rca . כידוע, איכות התמונה בטלויזיה די ירודה. קשה מאד לקרוא טקסט וכמובן שהתמונה די מטושטשת ואפילו זוועתית. קראתי על כל הדרכים שאפשר כדי לשפר את איכות התמונה אך שום דרך לא שיפרה את המצב באופן משמעותי. האם יש מישהו שיודע כיצד לשפר את איכות התמונה בטלויזיה כדי שאוכל לקרוא טקסט מבלי להרוס את העיינים וגם להראות משחקים וסרטים. תודה על היחס.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות את ה-F900P אם אני לא מתכוון להגיע לרוזולוציות ממש גבוהות? זה נראה לי ההבדל היחיד בין המסכים.. לשניהם הרזולוציה הממולצת ע"פ LG היא 1280X1024 / 85 HZ... אז למה לי לבזבז עוד כסף על ה-P?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
10000 נקודות ב-3DMARK כללי, זה הרבה?? ויחסית לנייד?? ולמה זה שווה במחשב שולחני בערך??
-
טוף, אני כבר משגע את כל העולם בנוגע למקרן הזה. הInfocus X1 פשוט מדהים למחירו. אני חוזר ואומר מדהים למחירו, לא פחות! כל מי שמתכוון לרכוש טלוויזיה גדולה כדי שתשמש לו לסרטים חייב לעצמו לבדוק את המקרן הזה. תמורת 10 אלפיות (מקרן ומסך של Da-Lite) תקבלו את הבייבי הזה שנותן לכם תמונה של 100". אני לא מתיימר להיות וידאופיל, אבל אני חייב לציין שהתרשמתי לטובה מאיכות התמונה. שילוב של כזה מקרן ומערכת קולנוע ביתי מעניקות חווית צפייה ללא תחרות. אפילו אני פוזל לעבר הצעה זו, רק חבל שאין לי מערכת טובה שתשלים את החוויה באספקט הקולנועי... :-\ Enc0der חביבי, חיפושיך תמו. לך תראה את ה-X1 ואלא אם כן אתה רגיש לאפקט הקשתות, אני לא רואה כל סיבה שלא יהיה זה הצעצוע החדש שלך... או לחילופין אם חפצה …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני רוצה לקנות כרטיס מסך..חדש.. וחשבתי על Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB בבקשה כל מי ישיכול להגיד לי איך הוא.. שיכתוב לי..או כרטיסיים אחרים במחיר הזה תודה לכל מי שעזר לי !!!
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לשדרג את הדריוורים של ה9600XT שלי ל4.2 השאלה היא אם אני צריך להסיר קודם את ה4.1 שמותקנים כרגע, או, לא.... ואם כן, אז איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
איזה מסך הכי מומלץ לקנות 17" CRT מבחינת קרינה נמוכה וביצועים גבוהים..
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
באתר כאן http://www.pc-spot.co.il/reviews/5200vs92001.php ניתן לראות כי RADEON 9200 אף עובר אותו........ ואילו באתרים אחרים כמו http://www6.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-15.html יש לפחות הבדל של 20-30 פריימים...איך זה ייתכן?! : הייתי בטוח שהביצועים של RADEON 9200 הם יותר נמוכים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שהכרטיסים של BFG ממש טובים, ולמשל Geforce Fx 5950 Ultra שלהם עולה 3200 שקל, האם יש לו ביצועים טובים יותר משל לידטק? או שזו עוד סתם חברה? כי אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים של BFG...אז תנו חוות דעת!
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלםו לחבר שלי יש לוח אם Pc Partner BXZ839d/ZXA846d, עם ערכת שבבים Intel bx 440. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דריבר לכרטיס מסך שלו(מובנה בלוח האם)? מישהו יודע איפה כדאי לי לחפש(באתר החבר יש רק דריברים של כ.קול)? גם בדיסק המצורף למחשב אין דריבר לכרטיס מסך.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9500 של FIC ניסיתי לשמור עם FLASHROM "FLASHROM -s 0 backup.rom" וזה לא שומר ... יש דרך אחרת.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי סלט בראש. :-\ מה כדאי לי לקנות? Radeon 9600 רגיל או GeForce FX 5600? אגב, מה לגבי ה GeForce FX 5700? הציעו לי את ה GeForce FX 5600 XT עם 256MB בסביבות 700 ש"ח. זה טוב? האם יש חשיבות ליצרן הכרטיס? (ASUS, GAINWARD וכו) האם כמות הזיכרון עד כדי כך משמעותית?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI אינו במלאי והציעו לי את Club3D Radeon 9600XT 128MB ??? אשמח לשמוע חוות דעת על ההבדלים המעשיים בין הכרטיסים עצמם והבנדל אם יש? לא מיועד ל OC. או המלצה לכרטיס אחר במגבלות המחיר של עד 1100 ש"ח עם DVI ו TV OUT
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול אך אה readon 9600 256 mb אם הוא טוב למשחקים ואם לא איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני קונה מחשב חדש עכשו אני קונה כרטיס מסך Readon 9600 256mb רציתי לשאול אך הוא ואם הוא שווה את המחיר וכומבן אם הוא סוס למשחקים כי אני משחק ברשת ככה המחשב החדש הולך להיות סוף הדרך אם Cpu 3.0 800hz וכו'ל בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
תמיד עבדתי על 1024*768 והכל הייה סבבה פתאום אני נכנס ל TV והכל נראה גדול כזה, בדקתי ואני מגלה השהרזלוציה של הTV נהפכלה ל 720*480. אין לי מושג למה לא נגעתי בכלום. ניתקתי את הכבל מה TV אבל זה עדין לא משנה את הרזלוציה של ה TV למה שהיה קודם. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-