כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש כרטיס בסביבות 1000ש"ח עם קירור פסיבי, מצאתי כמה באינטרנט: Asus Extreme N7600GT SILENT/2DHT 256MB http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3750 GIGABYTE NX76T256DB GEFORCE 7600GT 256MB DDR3 BULK http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=386&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& GAINWARD BLISS PCX GF 7600GT SILENTFX 256MB DDR3 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11115 יש המלצות או שפשוט ללכת על הכי זול?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו יודע את כתובת המייל של VS התמיכה שלהם? חוץ ממילוי טופס שבכתובת הזה שלא ממש חוזרים אלייך..
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה אכן הפורום הנכון. יש לי מחשב כמעט בן 4, שעדיין רץ כמו מלך. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7300 LE, הבעיה היא בחיבורים: אם מחברים את המסך מאחורה ליציאת כרטיס המסך, אני מקבלת הודעה "נו סיגנל". רק כאשר מחברים את המסך לכרטיס המובנה בלוח האם אפשר להשתמש בו. בדקתי בביוס שהמחשב אכן מוגדר להשתמש בג'יפורס ולא במובנה, אבל הבעיה לא נפתרה. הסיבה שזה מפריע לי, היא שלעיתים קרובות אני צופה בסרט/סדרה כלשהי, יש לאג מסויים (לרוב רק התמונה, הקול ממשיך כרגיל) ושומעים שהמחשב ממש מתאמץ.אני רוצה לבדוק אם הבעיה הזו תיפתר במידה והמחשב ישתמש סוף סוף בג'יפורס. אגב, בדקתי שהכרטיס יושב טוב בסלוט שלו. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך דק בסביבות ה-1500 ש"ח. נראה לי שאני אלך על 15" למרות שגם 17" זו אופציה.. נראה לי שעדיף לקחת 15 קצת יותר איכותי מאשר 17 גרוע.. ובעיקרון יש לי חדר קטן ונראה לי ש-15" זה דיי מספק, לא? אם זה קטן מדי אז כבר עדיף 17.. באמת שאני לא יודע מה עדיף בנוסף אני אשמח לשמוע המלצות על חברות\דגמים מסויימים. המסך הוא לא למשחקים ונועד רק לשימוש שוטף במחשב. אנא עזרו לי..! תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני עובד על השתקת המחשב ורוצה להחליף את הקירור לפאסיבי ובהזדמנות נעשה סופסוף אוברקלוקינג (יש יתרון לזה בכרטיס הנ"ל?) מצאתי כמה קירורים פאסיביים וגם אקטיבי שאמור להיות יחסית שקט של AC הנה רשימה של מה שראיתי בסדר לפי עלות: 1. AeroCool VM-101 fanless עולה 104 שקל בפנדס 2. Silencer Rev.3 עולה 120 שקל בנועה 3. ThermalTake Fanless VGA CL-G0003 עולה 124 שקל בלוגיק 4. Silencer 1 REV2 עולה 150 בנועה 5. Thermaltake Schooner Fanless עולה 180 בנועה - כאמור אני מעדיף פאסיבי אבל לא ברור לי מה ההבדלים בביצועים ואם הם מכסים גם את הזכרונות? - לAC יש שתי גרסאות של ה-Silencer מס' 2 ומס' 4 ברשימה, למס' 2 יש צלעות קירור גדולות יותר ואחריות של שנתיים לעומת שש שנים - האם יש שימוש במאוורר זול י…
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הכרטיס הנ"ל חיברתי כבל HDMI ליציאת וחיברתי לפלזמה אבל משום מה לא שומעים סאונד עד כמה שהבנתי הוא אמור לשדר סאונד בכבל אחד יש לציין שהיציאה היא HDMI ולא עם מתאם DVI ל-HDMI מישהו מכיר את הפתרון לזה???[br]פורסם בתאריך: 14.12.2009 בשעה 20:49:38 חברה מצאתי איך להוציא סאונד אבל אני יכול לבחור רק רמקולים של המחשב או יציאת HDMI איך אפשר להוציא סאונד משני המצבים לוח GB MA770 UD3 תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלומות. מספר שאלות על הכרטיס הנ"ל : 1. להבנתי הוא כבר ממומהר מראש(750MHZ ?? ) האם ניתן להעלות את תדר הליבה/זיכרון שלו יותר - אם כן מה המגבלות ? 2. מה ההתרשמויות שלכם מהכרטיס הנ"ל ? 3. האם יש צורך גם בקינפוג ערוץ ה PCI-E דרך ה BIOS על מנת לקבל ביצועים מיטביים - אם כן מאיזה תדר המהרה ? חן חן SkAlaR
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס העריכה הבא: Matrox RT.X100 Extreme (אני לא מתכוון לקנות אותו).. תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלו יהיה לצפות בערוץ 2 במעונות באוניברסיטה, הדרישה היחידה שהכניסה של האנטנה תציג איכות תמונה סבירה. תקציב מינימלי. כמה שפחות - יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
תראו יש לי תקציב ואני שואל האם שווה לחרוג את התקציב בשביל הכרטיס הספציפי שאני אראה לכם פה. SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO ULTIMATE 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7 SAPPHIRE X1950XT ATI RADEON X1950XT 256MB DDR3 DVI VIVO PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=484&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& אוקיי האם הכרטיס הספציפי הזה של החברה שפיר כי כל חברה אחרת עולה 1200 1300 שזה נראה מחשיד בעיני האם שווה להשקיע את 150 שקל יותר בשבילו. תראו אני בעיקרון הייתי נעול על ה X1950PRO אבל אחרי שראיתי תהבדל מחירים הקטן הזה, לא שווה פשוט א…
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המעבד שאני רוצה לקחת Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB והזיכרון: DDR II 800Mhz 2GB התקציב 450 לכ. מסך מה עדיף? אני לא הכרתי את המותג Sapphire עד כה אני הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש דום 3 אמור לעבוד על שניהם בצורה מצויינת או ממוצעת?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
או שאני חייב כרטיס וידיאו ייעודי בשביל לחבר אותו? בכל אופן החיבורים של הS-Video לא מתאימים למכשיר וידיאו שלי. אם צריך לקנות כרטיס וידיאו על מה הכי כדאי ללכת? חברה, דגם,? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך gigabyte ardeon 9550 128mb עם 64bit ככה רשום על הקופסה קניתי מksp עכשיו אני רוצה לדעת עם לשנות משהו במאפיניים ואין לי מושג מה לעשות ואיך כשקניתי את הכרטיס התקנתי את הדרברים והתחלתי לשחק
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום , איזה מבין 3 הכרטיסים עדיף אני מתכוון כרטיס רגיל לא X2 HD4870 של : ספאייר ג'יגהבייט אסוס בתודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בלי שום קשר למחיר...איזה מבין השניים יותר טוב מבחינת ביצועים(כמו שבטח הבנתם שניהם agp )
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי, מבקש המלצה למסך דק, אשר מיועד למשחקים. התקציב: 1500-2000 ש"ח. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היה ברשותי כרטיס מסך של חברת ELSA GF 3 רגיל, מאוד מאוד הייתי מרוצה ממנו אך זמנו הגיע והוא נשרף, כעת עלי לבחור חדש ואני לא בטוח באיזה, אני אומנם לא גיימר מושבע אך עדיין נהנה לשחק במשחקים כמו GTA VICE CITY, NFSU2, HL2, וכו'.... אני כרגע מתלבט בין ה 9600XT ל 5900XT, השאלה איך הם בהשוואה ל GF3 הקודם שהיה לי, והאם הם מתאימים למערכת שלי? AMD XP 1700 512 DDR 200 GB או האם יש הצעות אחרות לכרטיס מסך אני אשמח לשמוע?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עשיתי את כל מה שצריך אבל המסך בטלויזיה נשאר כחול מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה המעלות של הכרטיס אני מפעיל את התוכנה ולא רואה את המעלות רק את הלוגו כמו בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכנן לקנות מחשב ובמפרט הכנסתי את SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שהבנתי שהוא כרטיס די טוב , אמנם לא בקטגוריה של גיימרים רציניים , שם כרטיסים מגיעים ל 2000 ו 3000 שקל, אבל הבנתי שהוא כרטיס די טוב שממליצים עליו הרבה.. שאלתי בפורום אחר שאלות בנוגע ליכולת הכרטיס להריץ משחקים חדשים כמו CRYSIS וכו' ומשחקים שעתידים לצאת וכבר מציבים רף גבוה מאד של דרישות מהכרטיס ושמעתי שם מונח אחד יחסית הרבה, DX10... אמרו לי שכדי לחכות כמה חודשים שיצא כרטיס DX10 וכי עוד כמה זמן כבר משחקים שיצאו לי יתמכו בDX9 אשמח לקבל הסברים ברורים ומנומקים יותר כמו שרק אתם יכולים לתת לי .. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים החדשים של אומגה וראיתי שבתחילת ההתקנה הם שואלים על אפשרות הFAST WRITE ואומרים שעדיף על OFF ורק לבעלי R9600 שלא עובדים בלי FW עדיף ON ולי יש 9600 אז אני לא יודע מה לבחור ON או OFF?? בנוסף יש לי עוד שאלה אני יצרף אותה לכאן במקום לפתוח ת'רד חדש: יש לי R9600PRO של GeCube הליבה היא 400MHz אבל הזכרונות הם רק 200MHz שבכל 9600PRO הם אמורים להיות על 300MHz איך הגיוני דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני כבר לא ידוע מה לעשות ניסיתי הכול אני משתגע כבר אני משחק COD4 אחרי דקה ניתקע המישחק ממשיך ניתקע שוב שוב ממשיך ככה בלי הפסקה מישהו יכול להגיד לי מה המקור של הבעיה נימאס לי כבר S:SS
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://www.projectorcentral.com/Sony-VPL-CX6.htm אודה לכם מאוד אם תגידו מה דעכם על המקרן הזה ואיפה הוא עומד ביחס לאיכות שלו, תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לבחור שלא משחק המון ובעיקר משתמש באינטרנט ואופיס 19 אינץ LCD תקציב עד 2500 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
סליחה על הבורות האם VIVO מאפשר כניסת אות וידאו אנלוגי דרך מחבר RCA אם כן קראתי בפורום שיש חברה שמיצרת את הכרטיס HD3850 עם VIVO אשמח לקבל קישור לכך (מעוניין רק בכרטיס זה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-