עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לפורום.... מצאתי שני מסכים ואני מתלבט איזה אחד עדיף לבחור: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1694 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1426 המטרה של המסך היא לא מסך לגיימרים כבדים אלה מסך דק לקצת משחקים, קצת עבודה בפוטושופ וקצת גלישה. עם ניגודיות סבירה (1:600~1:700) ונתונים טובים... האם שני המסכים באלו ישמשו אותי טוב? אולי יש לכם מסכים יותר טובים להציע? באותו מחיר? ואולי יותר נמוך תודה רבה. :coolman:

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. Started by insane95,

היי, אני מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש. אם אפשר, מ - http://www.pandas.co.il המפרט שלי: רזולוציה: 1280*1024. מעבד: Core2Quad q6600 לוח אם: intel evo cove DG35EC 1333Mhz. (אם אתם צריכים עוד תגידו) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by parker,

באופן כללי אני מאוד מרוצה מהמסך שקניתי לפני מספר חודשים, אבל יש לו בעיה מוזרה. גודל התצוגה משתנה לפעמים, גם זווית התצוגה והצורה שלה, אתם יודעים, כל השטויות שאפשר לשנות בהגדרות. אני מחזיר את זה כל הזמן לצורתו הנורמלית אבל זה כל הזמן נדפק. מישהו מכם יודע משהו על זה ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by dan9,

אולי חסר לי משהו??? מה צריך שהיה מותקן??

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by carock,

תיראו זה ה88GTS עם 112 מעבדים במחיר סביר עוד..

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  6. אני מבין את ההקשר בין הרזולוציה והכרטיסי המסך. אני קונה מחשב חדש ומעונין להריץ את כל המשחקים הכבדים על ההגדרות הכי גבוהות , עם פליטרים כמה שאפשר. אני ישחק עם מסך 19" ברזולוציה של 1024X1280. אני יודע שזה רזולוציה נמוכה , והרבה ממליצים על 9800GT בכך שהוא "מספיק" אני מתכנן על 4850. אתם רוצים להגיד לי שב1024X1280 במשחקים כמו FC2,CRYSIS GTAIV וכו' הם יניבו אותם תוצאות??? עם פילטירים והכל?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  7. אני קונה מחשב חדש (בשעה טובה) ;D ;D ;D אני מתכוון לשים שני כרטיסי מסך שונים על הלוח (לא SLI), הם אפילו בעלי ייעוד שונה. 1) Nvidia Quadro FX3400 256Mb 128Bit 2) לא ברור לגמרי עדיין אבל כנראה Nvidia GeForce 7600GT 256Mb עכשיו, הבנתי שהלוח הכי טוב לשים עליו שני כרטיסים הוא ASUS P5W Delux, שרק בלוח הזה שני הכרטיסים יעבדו במהירות מקבילה (X8), מישהו יודע איך אני עושה את הפרוצדורה שלהעביר מכרטיס אחד לשני ? האם אני פשוט מנתק ומחבר את כבל הDVI ??או האם אני צריך לנטרל את החומרה ? ואיך אני מסתדר מבחינת הדרייברים ? בנוסף אם מישהו חושב שיש לוח יותר טוב למשימה, אשמח לדעת..... :

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by cohenkobi1,

הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.

9. Started by tom123,

יש לי R9800P של גיגהבייט ואני רוצה להוריד את הדרייברים החדשים... 4.4 אני מוריד אותם מהקישור מהאתר? אפילו שזה של גיגהבייט?

10. היי, אני בדרכי לקנות מחשב חדש, המליצו לי על הכרטיס הזה...אבל... כרגע יש לי מחשב ישן, ואני מחובר לטלוויזיה דרך S-VIDEO בצד המחשב, וכניסת בננה ל-VIDEO IN בצד הטלוויזיה שזוהי הכניסה היחידה לטלוייזיה. ממה שראיתי הכרטיס לא תומך ב-S-VIDEO (בטח תצחקו עליי) , מה האפשרויות שלי? אני CLUELESS בנושא עוד קצת פרטים: משחקים ברמת גרפיקה בינונית ומעלה, התקציב הוא עד 800 שקל(מצאתי את הכרטיס הספציפי הזה ב-680 שקל) , יכול להיות שתהיה לי אפשרות להביא מארה"ב המחשב כנראה יהיה עם 2GB 800MHZ, QUAD 2.4 רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by dRoyal,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך שמתאים ללוח הנ"ל בתקציב של עד 800 ש"ח. חובה יציאת TVOUT. כרגע יש לי RADEON9800SE... האם השיפור יהיה משמעותי בכלל בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  12. אני מחובר לHOT (לא ממש רלוונטי) יש לי מסך LCD למחשב האם קיימת אפשרות לחבר את הLCD לכבלים בלי לרכוש כרטיס טלויזיה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by shuky123,

אני זקוק למידע על משך חיי מסכים, בארגון שלנו ישנם מסכים בני למעלה מ-7 שנים שנמצאים עדיין בשימוש, אחד מאנשי הצוות טוען כי משך החיים של המסך צריך לעמוד על 5 שנים כי לאחר מכן יש ירידה בעוצמת הנורה ופגיעה בעיניים שתורגש לאחר שנים. האם יש אמת בדבריו? האם יש מקום עם תיעוד רשמי בנושא? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  14. Started by TPack,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי את ה8800GT של Club3D ולמרות שהוא מריץ משחקים כמו Crysis מצויין על רזולוציה 1024*768 אחרי חצי שעה בערך המשחק נתקע (קרה לי כמה פעמים) ואין אפשרות לעשות שום דבר חוץ מריסט. איך אני יכול לאתר מה גורם לקריסה? הדרייבר כמובן מעודכן.. ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין DirectX10 תודה עריכה: המפרט: Intel Pentium DualCore 2.8GHz D820 Asus P5LD2-VM Corsair 450W 2GB RAM OCZ CL4 667Mhz

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  15. דגם הביניים מדור ה-Turing מאמץ את מספר היחידות הפעילות בגרסת ה-Super המרועננת שלו, מצטייד בנפח כפול של זכרון גראפי - ויוצא לספק מענה על חלק מהביקוש הבלתי פוסק לעוד ועוד כרטיסי מסךלכתבה

16. החלפתי את כרטיס המסך במחשב. היה 9600XT. עכשיו 6800. האם לפרמט או פשוט למחוק DRIVERים? תודה לעוזרים.

17. היום קיבלתי חזרה מהחלפה במסגרת אחריות את הכרטיס מסך SAPHIRE GT1900. הכרטיס הוחלף לגמרי ושמתי לב שיש לו מאוורר אחר שנראה יותר טוב. בכל מקרה, חזרתי הביתה התקנתי אותו (לא שיניתי דרייברים וכלום) ובנוסף הוספתי עוד 1 גיגה זכרון כך שעכשיו יש לי 4*512 MB כולם זהים של GSKILL. הבעיה היא, שאמנם המצב מאד השתפר (היו לי נקודות ירוקות מהבהבות על המסך), אבל המשחקי 3D מהבהבים, יש קווים על המסך, ותוקעים את המחשב! והדבר הכי מוזר, כשאני משחק עם כמות הזכרון RAM (מעלה או מוריד מגה) זה משנה את זמן התקיעה אם בכלל יש תקיעה. אבל יש הבהובים שחורים וקווים מבזיקים על המסך בכל מקרה. הורדתי את כל הדרייברים והתקנתי של אומגה. עדיין אותו הדבר. יכול להיות שגם הכרטיס הזה פגום? אולי ה MB או הזכרונות? בבקשה…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. Started by lior46,

למה לפעמים רושמים את מהירות השעון של הזיכרון בכרטיסי מסך בכפולה של 2 כאשר מה שתאחלס מוצג במחשב הוא חצי ממה שנאמר באתר שלהם או כתוב על הקופסה

19. שלום יש לי RADEON 9800 PRO ויש לי את ה ATI Catalyst Control Center ואני עושה CLONE למסך ואז את הסרט רואים או רק בטלויזיה או רק במחשב (אפשר לשנות את ע"י SWAP DISPLAY MAPPING איך אני עושה שאני אראה את הסרט גם במחשב וגם בטלויזיה? ועוד משהו קטן..אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל הוא לא נכנס במסך, אני לא רואה את הצדדים של המסך נגיד את השעון של הXP ואת הצד השמאלי של תפריט הSTART

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by Erez360,

מישהו יודע מתי יוצא הדרייבר הסופי לhd4850? ומה הוא אמור לשפר ולשנות?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. Started by artyom,

אני מחפש CRT בערך ב650... יש שניים שאני מטךבת ביניהם... samsung 793S ו viewsonic E70FSB אם יש משהו יותר טוב עד מקסימום של 700 אז תציעו חופשי שימושים: הרבה משחקים, פוטושופ וסרטים תודה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by maor1style,

שלום, היום נכנסתי דרך פקודה כלשהי שמראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך.. ופתאום ראיתי שורה שרשום בה approx total memory 1016MB. מזה בדיוק אומר לי? לפי מה שהבנתי בכלל היה אמור להיות לי על הכרטיס מסך 256MB.. למישהו יש הסבר לזה?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by NafSap,

WIN XP HOME מעודכן לחלוטין, כרטיס FIREWIRE ומצלמה של JVC מדגם GR-DVX4. בפעולת ה CAPTURE הסרט אכן נלכד אך עם לכלוך באחת משתי צורות: 1.בצורת פסים עבים לרוחב התמונה. כל פס מורכב מריבועים קטנטנים בשלל צבעים. 2.ריבועים צבעונים קטנים ה"מתרוצצים ע"ג המסך. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by approx,

ה7600gs יותר טוב מהx800gt באותו המחיר הx800 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7326 ה7600gs http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1688

• 2 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים