כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב נוסף: פנטיום 3 , 866 MHZ , עם 288MB זיכרון. לוח של VIA. כרטיס מסך VOODOO3- 3000 XP רק עליו בחופשיות, ניתן לראות איתו סרטים, והוא מסתדר טוב עם פוטו שופ. אני מנסה להריץ עליו משחקים ישנים יחסית ,סתם לשם העברת זמן בחדר השני, כמו למשל MDK, ו GTA 1 ו 2. הבעיה שהוא מקרטע. יש לציין שפעם,(שהוא היה נחמדב חדש) משחקים אלה היו רצים עליו יפה וחלק! הורדתי את התוכנה 3DHQ TOLLS , OVER DRIVES, שיודעת לנהל את הכרטיס, ויודעת עם לעשות לו OC. אך עדיין, GTA1 למשל , זז בקירטועים. הינה מישהו שמריץ DOOM3 של VOODOO2 ! לחץ כאן מישהו יכול לעזור לי בזה ? האם יש PACH מסויים לכרטיס? אולי הגדרות שלי לא נכונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כ.מסך עם קירור שקט ועם תמיכה של SLI מכיון ש הלוח תומך בזה,עבור המחשב שלי עיקר העבודה זה עריכת ווידאו וגם קצת משחקים ... תקציב של : 500-700 שקל הקונפורציה שלי: intel i7 920 assus p6t deluex מארז של ANTEC SONATA III ספק כח 500W רזולוציה מקסימלית של מסך: 1680x1050 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס בחתימה ניסיתי לראות מה יש במסך של פתיחת הצינורות בריווה טונר, זה מה שיצא לי: אז חשבתי מה יקרה אם אני יסמן סתם למשל את אלה שמוקפים באדום, או אחד אחר שלא מסומן, מה קורה אז? תודה מראש, אלי.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מוריד מי האתר של הכ.מ SAPPHIRE את הדריור הכי עדכני וזה מה שזה מראה לי ברגע שאני רוצה ליכנס לפנל. http://www.upit.ws/picture.php?file=8de5a09c382e9.bmp אם אני מתקין את הדריור שבדיסק הוא פועל אבל אני לא יכול ליכנס לפנל בכלל אני לוחץ הוא לא מגיב....כאילו כלום לא נלחץ.. פעם ראשונה שהתקנתי הוא עבד מי אז עבר מלא זמן... רציתי לעדכן ואז ניהיה לי בעיות כאלה מחקתי שמחקתי כלום לא עוזר. חד משמעית אני שונא את ATI
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס בקרוב למטרת עריכת וידאו ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות... http://www.pny.com/products/quadro/fx/540PciExV.asp 1- במפרט הכרטיס יש נתונים קצת מיושנים כגון DDR וכו', האם יכולים להיות לו בעיות תאימות עם הE6300? 2- האם משהו יכול למצוא את הדגם הצפציפי (מיועד לווידאו)באחת מהחנויות בארץ? 3- מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? אני יודע שהוא קצת חלש אבל עד כמה חלש... כי אני רואה אצל בן דוד שלי שהוא מריץ משחקים בצורה סבירה...
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הזמנתי כבר מחשב , ואני רוצה לדעת אם הקירור הפאסיבי של הכרטיס הנ^ל יצליח להכנס ללא בעיה. לוח אם P41 DS3L של ג'יגה בייט הרגיל מארז CM690. קירור למעבד ונדטה 2. אני מקווה שהוא לא יתנגש עם הקירור למעבד, או שיעלה בטעות על הזכרונות תודה!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לעלות את מהירות המאוור של הכרטיס ואני לא מצליח קראתי מדריכים ולפי מה שהבנתי אני צריך להיכנס לפרופיל שבהגדרות של הכרטיס ולערוך פרופילים לכרטיס והבעיה שאני לא מוצא את התיקיה שיצרתי לה את הפרופיל, אני צריך שתסבירו לי בבקשה כי הכרטיס חם מאוד ואני לא מבין איך לעלות את המהירות של המאוורר... בבקשה תעזרו לי תודה....
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להתעניין בדגמי ומחירי כרטיסי מסך למחשבי משחקים. ראיתי שבעוד שרוב החברות מוכרות למשל את כרטיס ATI HD4850 512MB GDDR3 בסביבות המחיר 700 ש"ח (ממוצע - תלוי איזה חברה), חברת Power Color מוכרת את כרטיס זה עם זכרון 512MB GDDR5 ב550 ש"ח בלבד. איך זה ייתכן? האם יש פה קאץ'? רק אני חשדן בגלל זה והאם יש לחשדנות הזו סיבה? אגב, תופעה דומה לזו קוראת גם עם הרבה כרטיסים אחרים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. אני מרכיב מחשב שלא ישמש כלל למשחקים, אבל כן יתחבר לטלויזיה פשוטה ולכן יש צורך ביציאת sVideo. מישהו מכיר כרטיס מסך פשוט מאוד וזול עם יציאת sVideo? מישהו מכיר לוח אם עם כרטיס מסך מוכלל פשוט מאוד וזול עם יציאת sVideo? תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה, ה1900XT 512MB החליט לפני כמה שבועות להתקלקל ולהראות ארטיפקטים מוזרים. הכרטיס נשלח למעבדה של נעה מחשבים שם נקנה לפני שנה , ואחרי אבחון הוצעה לי ההצעה הבאה: להוסיף 100 שקלים ולקבל את ה1900XTX, או להוסיף בסביבות ה400 שקלים בשביל ה8600GTS, או להוסיף 1000 שקלים בשביל ה8800 320MB. רציתי לשאול אתכם כל המבינים הרבה יותר ממני בעניין, האם כדאי להשקיע עוד 1000 שח אחרי שנה שקניתי ב2400 את הXT1900?? והאם ה8600 בכלל משתווה ברמה ל1900XT חוץ מהתמיכה בגירסת הDX???
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין פה מחשב לחבר, המעלות במנוחה בכרטיס מעט מפחידות אותי, מצד שני אמרו לי שזה נורמלי. המעלות שלו (לפי אברסט) במנוחה הן: DispIO - 52 MemIO - 64 (!!!, לא מוגזם?!) Shader - 58 האם אילו מעלות נורמליות במנוחה? הכרטיס שלי למשל (285 GTX) היה יותר קר עם הקירור סטוק שלו. אגב, לפי ה"אוברדרייב" של ATI, הכרטיס על 55 מעלות והמאורר עובד על 52 אחוז, הם זה תקין כל זה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אתמול אחד החברים נתן פה לינק ל CATALYS 8.7 BETA, התקנתי אותו ועובד אחלה. השאלה היא אם יש גם צורך להתקין את ה HOTFIX אח"כ מהאתר של ATI או שלא ? ועוד שאלה, איך אני יודע בדיוק מה הטמפ' של הכ. מסך שלי ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם RIVATUNER היא התוכנה הכי מומלצת והכי מתקדמת לקינפוג כרטיסי NVIDIA? יש ברשותי 8800GTS 320 האם מישהו מכיר מדריך או יודע להסביר איך צריך להגדיר את התוכנה כדי להשיג ביצועים מקסימלים? מה צריך להגדיר ב DIRECTX וב OPENGL אם אני מפעיל את התוכנה D3D OVERRIDER אז אני צריך לבטל את האפשרות לVSYNC במשחק עצמו ובRIVATUNER? האם אני יכול לראות את טמפרטורות הכרטיס והFPS במשחק עצמו כמו בתוכנה FRAPS? תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך ב300 שקל ופחות שיתן ביצועים נורמלים חחחח עד כמה שאפשר ב 300 שקל חברה שלי רוצה סימס 2 יש לה P4 3GHZ 512 RAM אם זה עוזר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 400 (גמיש) חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה שלט מה אתם אומרים על ה PINNACLE PCTV STEREO? פתחתי כבר תראד בנושא אבל הדרישות השתנו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
החלפתי לאחרונה כרטיס מסך מ- NVIDIA GeForce 7300GT ל- ATI Radeon X1650 PRO. הכל עובד חלק חוץ מזה שמסך ההפעלה (שרשום בו את לוח האם שלי) של הביוס מופיע בצבעים מוזרים עכשיו. גם הצבעים של הביוס עצמו קצת השתנו. זה לא ממש מפריע אבל רק רציתי לדעת אם זאת בעיה ואיך אפשר לפתור אותה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס TV ואני רוצה לדעת קצת פרטים איך ..? למה..? וכמה...? 1) איך הכרטיס עובד..? 2) האם אני צריך להיות מחובר לכבלים YES/HOT בשביל לקלוט משהו עם הכרטיס? 3) במידה ולא איזה ערוצים הכרטיס יכול לקלוט ? 1 , 2 , 10 ? 4) איזה כרטיס ממולץ ? (אנטנה פנימית או חיצונית?) 5) היכן יש להרכיב אותו לאחר הקנייה אצלי במחשב? 6) האם איכות הצפייה בערוצים השונים תלויה מאוד במחיר הכרטיס? או גם בכרטיס מסך עצמו? ( GEFORCE 5200) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני עובד עם הwinDVR הבעיה איתה שמתי שאני רואה דרכה טלווזיה אני לא יכול לדבר במיקרופון והמיקרופון מחובר למיקרופון והסאונד לLINE IN =\ למה זה? יש דרך להפעיל את שניהם ביחד? ד"א יש עוד תוכנות חוץ מWINDVR ? תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני הולך לשפר קצת את הכרטיס מסך שלי החלטתי להוציא עד 500 שח והעלתי שתי כרטיסי מסך הספק כוח שלי הוא 300W עד עכשיו היה לי או 64 או 128 אני חושב ש 128 GFORCE 2MX ואני רוצה לשפר GIGABYTE R955256D-OEM AGP RADEON 9550 256Mb DDR DVI+TV-OUT 3Y הוא עולה 416 שח .... או ל כרטיס גרפי ATI Radeon X9600PRO 256MB Gigabyte שהוא עולה 475 שח אני לא מתקמצן על ה 60 שח ואבל האם יש באמת איזה שהוא הבדל בניהם והאם המתח מהספק יספיק????????? והאם כדאי לי לקחת GFORCE ועם כן איזה במחיר הזה???? שיימוד טוב במשחקים כבדים.....
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0 ורציתי לדעת מה הטמפ' שאמורה להיות אצלו במנוחה ובמאמץ.. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-