עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by arbily,

קראתי בכמה כתבות ש HD4890 עוד לא הוכרז רשמית ככרטיס אחד. עכשיו, אני מעוניין לקנות 2 כרטיסים ולעשות להם CrosFire . יהיה הבדל בין ה CrosFire שאני אעשה לבין הכרטיס שיוכרז רשמית כ- HD4890x2 ? תודה מראש.

2. Started by ben060,

http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce זה מה שהזמנתי שימו לב שזה מומהר המוכר בפנדה אמר שהוא מגיע לרמה של ה GTS . מה אתם אומרים איפה הוא עומד ואיך הוא ביחס ל 1950PRO שרציתי?

3. Started by trxman,

שלום לכולם חבר שלי, מבקש המלצה למסך דק, אשר מיועד למשחקים. התקציב: 1500-2000 ש"ח. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  4. המבחר של החברה לתחילת שנת 2022 עשוי לכלול את ה-RTX 3090 Ti המפלצתי - וגם קאמבק לדגם ביניים וותיק מדור ה-Turingלכתבה

5. Started by m-o-r,

‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ Model GV-NX86T256D Chipset NVIDIA GeForce 8600GT Memory 256MB Memory Bus 128 bit Memory Type DDRIII 16Mx32 PCB Form ATX Bus Type PCI-E Bus Speed x16 D-SUB Y (By Adapter) TV-OUT Yes DVI Port Y (DVI-I) VIVO No Multi View Yes איך זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. Started by yav92,

שלום היום קיבלתי את הכרטיס PNY 8800GTX אשר קניתי מארצות הברית... ואחרי ששמתי אותו בסולט + 2 חיבורי חשמל +DVI אני מדליק את המחשב והמסך לא נדלק.. (מאוורר הכרטיס עובד והכרטיס עולה בטמפרטורות לאט לאט.. ) הספק שלי הוא 500W אבל אמרתי טוב אולי אין מספיק מתח אז הלכתי לחבר שלי שיש לו ספק 650W וגם אצלו לא עבד!?!? כיאילו הכרטיס לא משדר... אבל הוא עובד.. בבקשה אולי יש איזהשהוא פיתרון כדי שהוא יעבוד? (אני לא שולח אותו בחזרה לארצות הברית..וקניתי ממישהו פרטי ) תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by B0o!,

שלומלומות לכולם! בחוכמתי הגדולה אצתי רצתי וקניתי כרטיס מסך קקי זה עם המערכת החדשה שלי! עכשיו, אני יודע שה TC בעצם משלים זיכרון ע"י זיכרון פיזי, ועליו יש רק 64 מ"ב. האם יש דרך לחסום את הגישה שלו או להגביל אותה ? כך שלא יגע בכלל או קצת פחות בזיכרון הפיזי? אם כן כיצד, איפה, איך מה מי מו..... תודה מראש! נ.ב אם יש דרך מה שאני רוצה לעשות זה להגביל אותו ל128 זיכרון ואז הוא יקח רק 64 מ"ב ולא 192 מ"ב..... אופס הייתי בטוח שאני בפורום של תצוגה וגרפיקה .. סליחה :XX איזה שהוא מנהל יכול להעביר... ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by F430,

אני משתמש בתוכנה Sapphire TRIXX והיא לא שומרת את המתח חוץ מהאובברקלוק...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. שלום לכולם, היום ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלי במחשב הנייד. הכרטיס המדובר הוא HD 5470. לאחר הורדת הדרייבר כראוי, הסרתי את הדרייבר דרך הקונטרול פאנל. במהלך ההסרה, מסך המחשב כבה לחלוטין, אך המחשב המשיך לדלוק. המתנתי כ-10 דקות וכשראיתי שאין שינוי, עשיתי ריסטארט ידני. לאחר מכן, המחשב הראה כאילו הסרתי את הדרייבר ולכן ניסיתי להתקין את החדש. לא ממש צלח. ניסיתי עוד כמה פעמים גם דרך דרייבר סוויפר וגם דרך הקונטרול פאנל. לאחר כל התקנה מופיעה לי בלוג של ההתקנה הודעת שגיאה, אשמח אם מישהו יאכל לפענח אותה, אולי הבעיה היא חומרתית ואני צריך להפעיל את האחריות. ההודעה היא כדלקמןקובץ מצורף). במידה שזה תקלת חומרה ארצה לדעת זאת במהרה, על מנת להפעיל את האחריות בהקדם האפשרי.…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. Started by DJ_Yaniv,

שלום, היום הירצתי בפעם השני אתה ה 3DMark Vantage וקיבלתי ציון ממש נמוך (של הכרטיס מסך) יש תמונה. בפעם הראשונה שהירצתי קיבלתי ציון של 7726 נק' ועכשיו הירצתי וקיבלתי 6794 נק' מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  11. Started by GREED,

איך אני יכול לדעת מה המעלות של הכרטיס אני מפעיל את התוכנה ולא רואה את המעלות רק את הלוגו כמו בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  12. התקנתי ויסטה (לא פעם ראשונה) אבל הפעם אני לא יכול לעשות OC לכרטיס מסך כי הATI TOOL לא מזהה לי אותו (7300GS) וגם אחרי ההתקנה של הקובץ רג'סטרי הוא לא מזהה (אולי צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס ולא מהאתר של NV ? ) ..... כאמור עשיתי OC לכרטיס הזה בויסטה בעבר עם ATI TOL. והשאלה השניה היא, מכיוון שהATI TOOLS לא מזהה לי את הכרטיס חשבתי לעשות OC דרך התפריט הקלאסי (ולא דרך החדש המעצבן הזה), איך אני מחזיר אותו ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. Started by iyehuda,

ועוד שאלה זה נכון שבויסטה אין צורך להוריד DX10

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by sishbari,

המסך עובד רק ב SAFE MODE כרטיס מסך GEFORCE 7300LE במצב רגיל עולה לוגו של חלונות ואז לא רואים כלום ניסיתי להתקין קובץ גיבוי שיש לי ע"י גוסט וזה לא פתר את הבעייה ניסיתי להכניס ולהוציא כרטיס מסך וגם זה לא שינה האם הכרטיס מסך הבעייה ? המחשב והכרטיס מאוד חדשים סה"כ חודשיים

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  15. שלום לכולם הלך לי הכרטיס AGP במחשב ישן של אחי P4 2.4 עם 512MB זכרון איזה כרטיס מסך כדאי לקנות שיריץ את רוב המשחקים בצורה סבירה עד 450 שקל +-

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  16. היי, איך כרטיס המסך הבא: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 880 ש"ח האם Gainward עדיף (1,000 ש"ח) ?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by alfus73,

שלום. אני עומד לרכוש כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk [A6600GTb]. הלוח אם שלי P5S800-VM של ASUS. בחוברת הסבר על לוח האם כתוב בצורה מודגשת שמותר להתקין כרטיס AGP שהוא 1.5 V או 0.8 V. ושאסור להתקין בשום פנים ואופן כרטיס מסך שהוא 3.3V. האם הכרטיס מסך שרשמתי לעיל מתאים ללוח האם שלי. חיפשתי במפרט הטכני של החברה ולא היה רשום לגבי ה- V שלו. האם אני יכול להשתמש ללא חשש?

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by amit71,

סליחה על הבורות האם VIVO מאפשר כניסת אות וידאו אנלוגי דרך מחבר RCA אם כן קראתי בפורום שיש חברה שמיצרת את הכרטיס HD3850 עם VIVO אשמח לקבל קישור לכך (מעוניין רק בכרטיס זה ) תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. http://ir.ati.com/phoenix.zhtml?c=105421&p=irol-newsArticle&ID=844437&highlight= עוד לא בדקתי את כל הכתבה רק דיפדפתי כי חזרתי לא מיזמן מהעבודה אבל אמור להיות דמו בגימספוט http://www.gamespot.com/pages/features/onthespot/index.php

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by Hr44,

אני מחפש כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 400 (גמיש) חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה שלט מה אתם אומרים על ה PINNACLE PCTV STEREO? פתחתי כבר תראד בנושא אבל הדרישות השתנו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. יש הבדל בין ה8600Gt 256MB לבין ה512 MB ? או שזה רק גימיק ואין הבדל

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by silky,

מה ההבדל שלו מ GEFORCE מאותה סדרה? האם הוא יריץ משחקים ? ובכלל, בשביל מה סרבר צריך כרטיס מסך(סילחו לי על הבורות-אני מבין למה תחנת עבודה גרפית כן)?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. Started by bad-sector,

שלי 67 ב IDLE... חם או קר? מה שלכם?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. המסך הוא של HP דגם L2335 ביקורת לא רעה הוא קיבל אצל אנאנד - http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2467&p=1 לא מצאתי את המסך בחיפוש ב-ZAP מישהו יודע מי מייבא את מסכי ה-LCD של HP לארץ ? או לחילופין - מקום שדווקא כן מוכרים אותם תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים