עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by L-Byte,

אני קונה מסך lcd 17 אינץ' תקציב מקסימום 3000 שקל, בעיקר למישחקים. יש המלצות? (ההרקולס לא בא בחשבון אבא שלי מפחד שלא תהיה אחריות)

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  2. Started by dorish,

אז ככה יש לי מחשב AMD 2.2 512 זיכרון 80 ג"גה והכי חשוב TI4200 אם יצאית תמונה וכנסת תמונה אז ככה אני רוצה להעביר את הסרטים ולערוך אותם אז אם איזה תוכנה לעשות את זה בשביל גם שזה לא יתפוס הרבה כול כך (אני רוצה שבערך שעה צילום הייה 500 מגה) הבעיה היא שבשבילי האיכות זה הכי חשוב לפני הכול כי זה סרטים שלי בחו"ל ואני רוצה לצרוב את זה בסוף ב VCD ולשמור את זה (כדי שאני יכול לראות את זה בכיף ב DVD) אז בנתיים מה שהצלחתי להעביר לא היה באיכות טובה מדי בשבילי אני רוצה יותר טוב האיים בכלל כדי לי לקנות עוד כרטיס מיוחד שיעביר לי לתוך המחשב (אני מוכן להשקיע כסף כי יש לי יותר מ 50 שעות צילום לערוך) המצלמה שאני משתממש אין לה יצאה USB או משהו דומה רק בננה ואם אני ישיג מצלמה כז…

3. Started by אוD,

יש כזה דבר? ובכלל, איזה כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by yair_gurevich,

שלום שמי יאיר אני חדש בפורום שלכם ורציתי לשאול אם משהוא יודע איפה אפשר לקנות מסך TFT LCD בגודל שבין 8-11 אינץ' בסכום כמה שיותר נמוך לא משנה החברה ברזלוציה מינימלית שמשתווה לרזלוציה של טלוויזיה כלומר 640X480 פיקסל שמשתמשת במקור מתח של 12V אני לא מתכוון להשתמש איתה לחיבור למחשב אני מעוניין להשתמש בה לחיבור לדיסקמן מקריא VCD בתור טלוויזיה ניידת בצבא אני צריך שתהיה לה כניסה RCA VIDEO או RGB או אפילו אני יסתדר אם כל יציאה אחרת. אני מקווה להשתלב פה ואני מאד יודה לעוזר בתודה מראש יאיר.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by Shlomi32,

הורדתי את הסרט the girl next door scream.tgnd.xvid.avi והבעיה היא שכשאני מנסה לראות אותו הוא מראה לי רק מסך ירוק כזה ולפעמים יש ריבועים קטנים עם צבע זזים ... הורדתי את המקודדים שצריך (לפחות מה שחשבתי) וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  6. מה דעתכם ? מה עדיף ?

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by NafSap,

WIN XP HOME מעודכן לחלוטין, כרטיס FIREWIRE ומצלמה של JVC מדגם GR-DVX4. בפעולת ה CAPTURE הסרט אכן נלכד אך עם לכלוך באחת משתי צורות: 1.בצורת פסים עבים לרוחב התמונה. כל פס מורכב מריבועים קטנטנים בשלל צבעים. 2.ריבועים צבעונים קטנים ה"מתרוצצים ע"ג המסך. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by eZra,

הכותרת מדברת בפני עצמה X850Pro : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102498 X800XL: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814164042 אני צריך תשובה מהר פשוט מביאים לי את זה לארץ מישהו שחוזר, תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by longhorn,

הייתי רוצה בבקשה את ההגדרות האופטימליות לכרטיס של MSI600GT תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. מה עושים??? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  11. שלום לאחרונה אני נתקל בהפחתת ביצועים משמעותית בכרטיס שלי (המפרט בחתימה) במשחק GTA SA, התקיעות וההאטה מגיעים לאחר זמן משחק מסוים (כמה דקות) והשאלה היא האם זה נובע מהתחממות הכרטיס שבמנוחה הוא על בסביבות 50 מעלות ובמאמץ בין 65 לשבעים ומשהו. בנוסף המארז עצמו חם אבל לא יודע אם זה באמת כל כך קריטי תןדה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. המסך הוא של HP דגם L2335 ביקורת לא רעה הוא קיבל אצל אנאנד - http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2467&p=1 לא מצאתי את המסך בחיפוש ב-ZAP מישהו יודע מי מייבא את מסכי ה-LCD של HP לארץ ? או לחילופין - מקום שדווקא כן מוכרים אותם תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by slater,

שלום!!! אני רוצה להביא מארה"ב כרטיס מסך..... רציתי להיוועץ איתכם בקשר לכרטיס. בנתיים אני חשבתי ללכת על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814161132 האם לדעתכם הוא המשתלם ביותר לתקציב? אם לא, תוכלו לתת לי לינק לכרטיס אחר משתלם יותר לתקציב הזה? דרך אגב, אין לי יותר מ290 דולר להוציא על כרטיס.... אשמח מאוד אם תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by DJPOWER,

חיברתי אותו לטלויזיה ורואים שחור לבן בטלויזיה... בלי דרייבר רואים צבעוני איך אני מסדר את זה? אני רוצה לראות סרטים תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by eli20,

עד היום היה לי ג'יפורס 4, והחלפתי אותו לradeon. האם אני צריך לפרמט את המחשב כדי שהמחשב יפעל כראוי? תודה לעוזרים, אלי

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  16. Started by shoeyal,

עדיף מזיגזג אבל מקסימום נקנה במקום אחר(כמו כן נא להתחשב בשירות של היבואן)

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  17. קנה מזיגזג זה לא ראשון, זה נווה אפרים מונסון (ליד אור יהודה) והם אחלה חנות בקשר לשאלה השניה אני לא יודע אבל דיברו על זה תעשה חיפוש

• 10 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by אוריפ,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2220&p=1 ביצועים שופרו, בעיקר בDOOM3.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. חבר שלי קונה מחשב והוא רוצה לקחת גיפרוס ואני צרייך להראות שגיפורס יותר חלש משיהו יכול לתת כמה השוואות בניהם בבקשה זה דחוף כמו מבחני ביצועים ועוד תודה

20. Started by lir@n,

שלום כולם, הגיע הזמן שלי להתחדש במסך חדש, אני פוזל לכיוון LCD אך לא בטוח, מה אתם אומרים על המסך הבא? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1771 ובאופן כללי איזה מסכי LCD מומלצים בתקציב של עד3K והאם בכלל עדיף לקנות איזה CRT מאוד איכותי בתקציב הנ'ל מאשר LCD בינוני+ ? תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. יש לי כרטיס geforce nvidia 5500 fx מעודכן אני רואה בטלויזיה דרכו ולא דרך TVTOOL כאשר אני רוצה לצפות בטלויזיה בסרט אז אני חייב לשים את הטלויזיה כ"התקן ראשי", אחרת לא אראה את הסרט. (אם לא היה סרט אז רואים בטלויזיה מה שאני רואה בצג המחשב). כאשר ה-TV זה ה"ראשי" אינני רואה כלום על צג המחשב חוץ מאת הסרט עצמו פרוש על כל המסך. ואילו המחשב "באמת" הוא רק על צג הטלויזיה (ושמה לא תמיד יש סרט, ולא תמיד הוא פרוש). איך אני פותר את הבעייה? אני רוצה לראות משהו, לפחות את העכבר, גם על צג המחשב.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by emperor,

שלום! לפי כל הסקירות שקראתי, הבנתי שה6600 gt הוא כרטיס מצויין ביחס למחיר שלו, ומציג ביצועים טובים ברוב הבנצ'מארקים. השאלה שלי היא כזאת, מתי יוצא x700 xt (הבנתי שבגרסאות האחרות שלו הוא כבר יצא), האם הוא אמור להיות טוב יותר מה6600 gt ומתי הוא יגיע לארץ? תודה.

23. שלום רב, אני נתקל בבעיה שלא מצאתי לה פתרון בשום חנות אלקטרוניקה ושום דבר... אז ככה, אני מעוניין לעשות TV OUT אבל יש לי בעיה החיבור מוזר... החיבור נקבה שיש על הכרטיס מסך הוא חיבור של 9 פינים בסידור הנ"ל חיבור לא מוכר לי בכלל: ** **** *** ככה הוא הולך, הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך הוא בצד אחד כזה, של 9 פינים, ובצד שני S-VIDEO, אתם תוהים - מה הבעיה ?! אז ככה הבעיה היא שבטלויזיה שלי למרות שהיא נקנתה לפני שנתיים, כן - אין S -VIDEO !!! אז ככה אני לא יודע מה לעשות ! איך קוראים לחיבור והזה ומאיפה משיגים חיבור 9 פינים כזה שבצידו השני הוא RCA שיתחבר לטלויזיה שלי... אני כבר רוצה לראות סרטים, ואני מאוד תקוע.. הבעיה נוספת שחשבתי שאולי כבל S-V ל RCA יכנס אבל לכבל S-V יש אומנם את הצורה…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  24. 17 אינץ, רגיל. לא אכפת לי מאיפה, מכירה קבוצתית או מכירה רגילה, תשלומים. מחפש מסך טוב למשחקים ולשהות ארוכה מולו. תודה, דן.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by ras81,

שלום ראיתי באתר של החנות שמוכרת בארץ את הכרטיס (קישור הורד בגלל חוקי הפורום) שהם מדגישים כי הכרטיס מקודד MPEG4 בחומרה הבעיה היא שבכל המקומות, אפילו הקישורים שהם שמים ראיתי שהוא מקודד בMPEG2!!! האם פספסתי משהו?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים