עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח לא חדש, עם לוח אם GA-K8NS-939. לאחר כמה הודעות בווינדוס על בעיה עם מאיץ ה-AGP, המחשב התחיל לקפוא בעת העלאת הווינדוס. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך חדש, שאלתי היא איזה כרטיס מסך אני צריך מבחינת מאפיינים על מנת שיתאים ללוח האם? אני מעוניין בכרטיס מסך PCI למקרה והתקלה היא לא בהכרח בכרטיס המסך אלא בסלוט של - ה-AGP. האם יש לי אפשרות בלוח זה להתקין כרטיס שהוא PCI EXPRESS? תודה מראש, צחי

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by NafSap,

WIN XP HOME מעודכן לחלוטין, כרטיס FIREWIRE ומצלמה של JVC מדגם GR-DVX4. בפעולת ה CAPTURE הסרט אכן נלכד אך עם לכלוך באחת משתי צורות: 1.בצורת פסים עבים לרוחב התמונה. כל פס מורכב מריבועים קטנטנים בשלל צבעים. 2.ריבועים צבעונים קטנים ה"מתרוצצים ע"ג המסך. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. היי, למפרט עם מעבד אינטל E6550 ( אם יש צורך ביותר פירוט תגידו ), יש צורך לקנות כרטיס מסך DX10 כמו ה-8400GT או 8500GT? השאלה היא לא בנוגע למשחקים או עריכה, רק לדברים בסיסיים כמו צפייה בסרטים/סדרות באיכות HDMI. שאלה נוספת, ה-7800GT עדיף יותר מה-8500GT למשחקים, נכון?? תודה מראש, יובל!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. הי חברים אני מתכנן להחליף את ה9500P המזדקן שלי בכרטיס חדש בגלל ריבוי המודים שראיתי ברשת, הכיוון הוא 6800LE ראיתי כמה וכמה סופטמודים והרדמודים שהופכים את הכרטיס הזה לבעל יכולות יוצאות מהכלל - כשהמוד מצליח כמובן אני מתכנן לעשות רק סופטמוד בתקווה שהוא יצליח, ואם הוא לא אז בעתיד אני אעשה לו הרדמוד אבל כל זה בתנאי שעדיין מיוצרים כרטיסים שעליהם אפשר לעשות את המוד הזה בהצלחה וזה מה שאני בעצם רוצה לדעת כי כל המדריכים שראיתי הם מלפני כמעט שנה הכרטיס שאני מתכנן לקנות הוא של XFX, מKSP במחיר של 1029 שקלים הכרטיס יהיה AGP וישתלב במחשב הקיים שיש לי בחתימה (עם תוספת זיכרון לג'יגה) במחיר של קצת יותר מ1000 שקלים, אני חושב שזה כדאי. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by trxman,

שלום לכולם חבר שלי, מבקש המלצה למסך דק, אשר מיועד למשחקים. התקציב: 1500-2000 ש"ח. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by hagay,

היי קיבלתי את הכרטיס החדש ה gigabyte 7800 gtx והוא עובד מעולה.. אבל יש לי שאלה, שאני משחק בדום 3 אני מסתכל על הפריימים וזה כל הזמן תקוע על 60! גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהגדרות הכי נמוכות? למה זה? תודה .

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by asafgolan,

כל הנסיונות שלי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עלו בתוהו. המקסימום שאני מגיע אליו הוא שאני מגדיר את התצוגה בטלוויזיה (CLONE, DUAL או SPAN), מקבל הודעה ששואלת אותי האם יש תצוגה, מסמן שלא (או שכן, זה לא משנה) ואז מקבל לשניה אחת תצוגה על הטלוויזיה. אני משתמש בכבל SVIDEO לRCA ומדובר בטלוויזיית CRT. כמובן שניסיתי להחליף כבלים וגם בדקתי על טלוויזיות נוספות והתוצאה היא אותה תוצאה. חשוב לציין כי עם כל הכרטיסים הקודמים שלי אף פעם לא היתה לי בעיה בחיבור לטלוויזיה ורק עם הכרטיס הזה אני שובר את הראש כבר כמעט שנה. יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by SEangel,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5765 אני לא מפחד מאובר קלוקינג (אם כי הייתי מעדיף לא להשקיע בקירור נוסף). האם גם הGT אובר קלוקר? ומי מהם טוב יותר אחרי אובר קלוקינג (על קירור סטוק)

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  9. Started by GlolG,

שלום קיבלתי הצעת מחיר על מסך( LCD דק) 19 אינץ' של חברת AOC, במחיר 1500 ש"ח.\ דגם המסך הינו LM965, חיפשתי חוות דעת באינטרנט על מסך זה אך קיבלתי תשובות מעורבות בעד ונגד. האם כדאי לרכוש מסך זה באופן כללי ואם כן האם המחיר ההצעה סביר ?! תודה מראש

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  10. קודם כל אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה Geforce 6800 gs leadtek יספיק לי עם מעבד 3500 + של amd ולוח אם nfrorce 4 ultra או שכדאי ללכת על משהו אחר אבל כל זה בלי לעבור את ה קציב הכולל של 5800 להכל בלי ציוד היקפי או שאתם אומרים שהכרטיס לא יספיק לי להרצה טובה של המשחקיים האלו יענו doom 3 fear hl2 cod 2 וכו.... אני מתכוון הוא יעבוד טוב!?? ועוד שאלה מה זה bulk אני רואה את כולם מדברים על זה וגם מה זה retail גם את זה אני רואה LOL חחחח תודה מראש אחים שלי דרך אגב oc לא נראה לי כל כך

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  11. שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש למחשב הנייד שלו-הוא נקנה לפני 3 שנים ואין לו מושג במחשבים.הוא רוצה לקנות כרטיס נחמד בסביביות ה 600-650 שקל בעיקרון שיריץ משחקים כמו פיפא 2006 ו הפיפא החדשה (מונדיאל). *בקיצור עצות לכרטיסי מסך. ** האם GeForce 5700FXLE של MSI יתאים בחיבורים? תודה מראש,תום.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  12. Started by shay360,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך : ati 1950X איזה דרייבר אפשר להתקין בווינדוס 7 כי בהורדות באתר שלהם ראיתי שאין את הדרייבר הזה בקטגוריה של 7. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  13. ככה, אני הגעתי מהזמנים שה7900GTX היה הכי טוב והיו לו 24 צינורות שיידרים ו8 צינורות VERTEX... עכשיו אני הבנתי שעכשיו יש את הSTREAM PROCCESORS וקניתי גם 8800GT עכשיו עם 112 וG92 לעומת הG92 האחרות(של ה8800GTS 512 ושל סדרת ה9800) שלהן יש יותר.. עכשיו איך הSTREAM PROCCESORS עובדים ובמה הם שונים מהVERTEX והSHADERS... ?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by Dimetal,

שלום אני מתכנן לקנות לnVIDIA GeForce 8800GT של ASUS וכשסגרתי את העסקה ורציתי לבדוק מול המוכר האם הספק שלי יסחוב אותו כשאמרתי לו שיש לי GYRO 500W הוא אמרת שכנראה שלא ושצריך לקנות ספק חדש , רציתי לדעת האם זה באמת ככה ויש טעם לקנות ספק חדש ואם כן איזה מומלץ תודה רבה מראש אם זה רלוונטי כרגע יש לי: לוח אם - nforce4 K8triton PCIE/duak channel ddr400 מעבד - AMD athlon 64 3200 זיכרון של - 3G ram 2 כוננים קשיחים ו2 כונני דיסקים והכרטיס הגרפי שלי כרגע הוא 6600 GeForce

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by Shbd,

בן דודה שלי קנה מחשב עם מסך דק של proview המחשב נמצא אצלי כרגע, אני מסדר לו כמה דברים. זה ניסיון ראשון שלי עם LCD ויש לי כמה שאלות 1.המסך מוגדר על 60HZ ויש אפשרות עד 75.. האם להגדיר על 75? או להשאיר על 60? 2. הצבע הלבן נוטה קצת לצהוב וזה מציק לפעמים בעין. יש דרך לסדר את זה? 3. איך המסך בעיקרון? וסתם עוד שאלה הרצתי את CSS על המחשב שלי ועל המחשב שלו שני המחשבים הציגו אותו דבר בכמעט FPS זהה (ההגדרות של פילטרים אותו דבר למעט רזולוציה ב- LCD , 1024X1280 ואצלי על 1024X768 , מסך CRT) ובכלל לי יש RX800XL ולו X800GT מוזר קצת לא? ניסיתי לבדוק במשחק אחר כמו NFS והביצועים אצלי היו כמעט כפולים... ד"א איך התוצאה של הכרטיס? 4000 נקו' ב- 3dmark עריכה: שיט, לא שמתי לב שיש דיון רשמי, אתם …

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by Leo101,

שלום... רציתי לדעת איך הביצועים של 5900xt? האם יותר טובים מ6600 רגיל?

17. Started by Yamabushi,

פתאום כל פעם שאני נכנס למשחק התצוגה שבמסך הפכה לכאילו המשחק יצא בזמניו של דום, וזה לא רק במחשק. הסתדר

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  18. שלום, יש לי Radeon 9100 ולפעמים בחלק מן המשחקים זה רושם לי שהVPN Recover אתחל לי את הכרטיס הגרפי וזה יוצא לי מהמשחק. יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס??? מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by Mr.Pepo,

http://www.projectorcentral.com/Sony-VPL-CX6.htm אודה לכם מאוד אם תגידו מה דעכם על המקרן הזה ואיפה הוא עומד ביחס לאיכות שלו, תודה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by GolanT,

אתמול אחד החברים נתן פה לינק ל CATALYS 8.7 BETA, התקנתי אותו ועובד אחלה. השאלה היא אם יש גם צורך להתקין את ה HOTFIX אח"כ מהאתר של ATI או שלא ? ועוד שאלה, איך אני יודע בדיוק מה הטמפ' של הכ. מסך שלי ? תודה.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by ovadia10,

עוד שאלה לגבי מערך HD4850CF...מה שכתוב בGPU-Z זה על ליבה אחת? הכוונה כתוב לי ב memory bandwidth : 71 GB/S זה לשני הליבות 71? או 142 לשני הליבות?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. ככל שאני חוקר יותר את עניין ה 8800GT אני מבולבל יותר איך יכול להיות היצע כזה של אותו כרטיס עם מהירויות שעון שונות בכל אחד? לדוגמא ה PALIT שהבנתי שזה בעצם ה EXPERTVISION (עדיין לא הבנתי מה העניין כאן, זה חברת בת או משהו כזה?) מגיע במהירות של 650MHZ. לעומתו ה gigabyte במהירות 700 ונדמה לי שכמוהו גם ה ASUS. מה בעצם המהירות הטבעית של ה 8800GT? ממה שקראתי זה בכלל 600MHZ. אז מה, כולם מומהרים באיזושהיא צורה? אז מה העיניין כאן? רכיבים יותר טובים? האם אפשר להמהיר את כולם עד לאותו סף? כי בסך הכל כולם מיוצרים לפי אותו reference. אופיר

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by pyaniv,

שלום, הרצתי 3DMark 03 ואני רוצה להשוות תוצאות עם מערכות דומות לשלי. אני לא יכול להירשם כי הקוד הרשמה שלי לא תקף. מה עושים ?

24. יש לי כרטיס מסך voodoo 3 3000 ואני רוצה להפעיל את הטיוי אאוט אבל בהגדרות אין לי את האפשרות ל enable של הטיוי אאוט. רשום לי גם במדריך שימוש שלא בכולם יש את הטיוי אאוט אבל לי יש את היציאה אבל אין לי אפשרות להפעילה! רציתי לדעת אם למישהו יש את הכרטיס מסך הזה ויכול לעזור לי או שיש לכם עצות למה יש לי את היציאה והיא לא פועלת?? סתם שמו אותה? תודה על העזרה..

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by Sunny Jim,

אני משחק עכשיו בHL2 EPISODE 1, ומשום מה אני יכול להפעיל HDR+AA... איך זה יכול להיות? הרי לפי מה שהבנתי הכרטיס שלי מבחינה חומרתית לא מסוגל להתמודד עם 2 הפעולות בו זמנית כי יש לו רק בקר אחד או משהו בסגנון שעושה את אחת מהפעולות.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים