עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי אפשרות לקנות 9800 פרו של חברת ATI או SAPPHIRE באותו מחיר אני מתכנן אוברקלוק לכרטיס מסך הנ"ל. איזו חברה כדאי להעדיף ? תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  2. שלום לכולם בימים אלה אני קונה מחשב ואני צריך כ.מסך שיעמוד ללא כל דופי בדרישות הבאות: 1. משחקים כבדים, והרבה... 2. צפייה בסרטים 3. חיבור לטלויזיה (יש לי 21 של טושיבה), כולל עבודה עם שני מסכים במקביל (של טלויזיה ומסך של מחשב) כרגע אני הולך בכיוון Radeon9600 xt 128 MB של ספיר, וזה בערך גם לפי התקציב שלי... יש כ.מסך שעדיף מזה??? נ.ב הבנתי שהכרטיסים של Radeon עדיפים משל nvidia בכל הנוגע לחיבור לטלויזיה... תודה מראש...

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by TipX-Bomb,

אהלן, אני צריך לקנות לאבא שלי מסך, מכיוון שאני ממש לא מעודכן בזה אני מבקש ממכם המלצה. צריך שיהיה 17", שטוח, משהו פשוט ביותר, לא ברמה גבוהה. מחיר - סביבות ה-800 ש"ח, ומ-PCHARDWARE. באמת לא צריך משהו טוב,רק משהו בסיסי. תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. Started by De_Lu_xE,

יש לי הנסיך הפרסי שכידוע לא עובד בכרטיסי MX וזה מה שיש לי. איך אני מפעיל את התוכנה כדי שתעלה את המשחק? ניסיתי פעם אחת להפעיל את המשחק, אמרתי לתוכנה איזה קובץ להפעיל והיא הפעילה אותו אבל המשחק לא עלה. מה אני יכול לעשות כדי שהמשחק יפעל, מי שיודע להשתמש בתוכנה בבקשה שיעזור לי!!!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  5. פתחתי דיון בפורום מפרטי מחשב בקשר למפרט לחבר שלי. בנתיים הכל הסתדר חוץ מהכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב של עד 800 שקל? אני יודע שהיה עדיף להשקיע עוד 200-300 שקל לכרטיס טוב אבל אין מה לעשות הוא לא מוכן לשלם יותר אז מה כדאי לקנות בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by hagay21,

צריך המלצה לתוכנות לבדוק את הטמפ של הריאדון 9700 שלי

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  7. אין לי כ"כ מושג בכרטיסי מסך והרבה זמן לא התעדכנתי בנושא... אשמח לשמוע איזה כרטיס מסך "מספק את הסחורה" בסכום של 350-400 ש"ח. תודה לכם. *עריכה#1 (12:21) כרגע ראיתי ב-NetAction בב-400 ש"ח כרטיס GeForceFX 5200 , רציתי לשמוע את דעתכם לגבי הכרטיס ולגבי המחיר. *עריכה #2 (12:25) כרגע ראיתי את אותו כרטיס, רק של חברת Asus , באתר אחר ובמחיר 407 שקלים, כאשר ההבדל שאני רואה ביניהם הוא 50MHZ בזיכרון DAC לטובת ה-ASUS. רציתי לדעת אם התוספת הזו של 50MHZ באמת משמעותית?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. נכנסתי להורדת דרייברים שבאתר ולא הבנתי כלום. יש לי כרטיס מסך FX5200 של GAINWARD איזה דרייברים להוריד לו? כרגע מותקנים לי הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס, האם יהיה שיפור משמעותי? עריכה: ד"א בביוס ה-APERTURE SIZE של הAGP מוגדר על 64MB והכרטיס שלי זה 128MB. לשנות את זה?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  9. לפני כמה ימים שברתי בטעות צ'יפ מסויים מהרדיאון שלי וכרגע אני מחפש אחד תחליפי או פרטים לגבי אותו הצ'יפ על דגמים אחרים של ה-8500, האם הוא זהה בכולם. אם אתם יכולים לעזור לי, תסתכלו על הרדיאון שלכם, על הצ'יפ הזה ותגידו לי מה רשום עליו. כמו כן אני מעוניין לקנות כרטיס רדיאון משומש שלא עובד, רק שהצ'יפ המסויים יהיה תקין.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by G-SHOCK,

שלום הייתי מבקש לדעת מה השימוש של ה usb hub במסכים בהם זה קיים,האם זה אמור להחליף את החיבור הרגיל בין המחשב למסך? אם כן,איזהו תצורה עדיפה? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני קונה כרטיס מסך, ואני רוצה לקנות בחנות מסוימת ויש לה רק את היצרניות האלה... radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-GEXCUBE radeon 9600XT 128MBdvi+tv-out-CREATIVE אלה כרטיסים טובים?? אני צריך לדעת אם הם יצרניות טובות או שה סתם גרועות... ואולי אני יוכל לקנות משם סאפיר, אבל זה לא בטוח, ואני לא בטוח מה יהיה ההפרש במחיר....אם אני יוכל לקנות סאפיר, עד כמה משתלם זה יהיה? או במילים אחרות, בכמה סאפיר יותר טובה מCREATIVE/GEXCUBE? אה וגם איך היצרנית PALIT?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by GodLike,

שלום. קיבלתי היום את הרדיאון פרו של סאפיר ( מזיגזג ). ראיתי שיש כבל עם צד אחד מפוצל וצד אחד רגיל. זה כבל מתח שמתחבר לכרטיס מסך אחרי זה לספק ואחרי זה להארדיסק. לא הבנתי מה הקטע ולמה צריך את כל הקומבינה הזאת. זה ככה בכל הכרטיסים של ה 9800 pro ?

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by arsenic,

יש לי כרטיס רדון 9600XT256ddr ורציתי לעשות לו Overclocking ... מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. Started by IG,

אני אמור לקבל לפטופ בזמן הקרוב, וחשבתי לקנות לו כרטיס טלוויזיה. אני עוד לא יודע אם תהייה ללפטופ יציאת פיירואייר (שאמור להיות יותר מהיר מהUSB...). ראיתי כמה כרטיסים כאלה שמתחברים בUSB, אבל אמרו לי שהUSB איטי מידי בשביל העברה חלקה של שידור טלוויזיה ושהאיכות של הכרטיסים האלה פשוט זוועה. על מה אתם ממליצים? לגבי תקציב, כמה שיותר זול אני רוצה כרטיס כמה שיותר איכותי, רצוי מאוד שיכלול אנטנה בילט אין. אני מוכן לקבל הצעות גם של כרטיסים עם חיבור פיירואייר...

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by White Raven,

יש לי כרטיס מסך של palit fx 5600 ואני לא מצליח לחבר את זה לטלוויזיה אני למצליח לחשבו למה זה פעל בכרטיס היש geforce 2 gts אז אקבל הצעות בברכה

• 13 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by Milk-Inc,

מה עדיף מבין השתיים: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MCHYNF910&Cat2Cat1ID=890&Cat2ID=1099 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MCPVWDX997&Cat2Cat1ID=890&Cat2ID=1099 תודה.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by must_fake,

כל הזמן אני שוע שאומרים AA,AF ברוב אני שומע את זה במחשקים מה זה בכלל אשמח לתגובות מכל אשר מי שמבין תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by yuraxp,

כשהתיעצתי איתכם לגבי קניית 5600 ב 550 שקל, אמרתם שהןא חלש מידי, לכן מתחתי את תקציבי מעל או מעבר וכרגע אני זקוק להתיעצות לגבי הכרטיס הנ"ל ב 770(זהו תקציבי פלוס מינוס) שקל. איך הוא במשחקים כמו FAR CRY? DEUS EX? ושאר משחקים כבדים? הנה קישור לכרטיס: http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=161

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Started by maxxy,

למשהו יש את השם/טלפון/כתובת של היבואן? אשמח מאוד לקבל אותם. בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by desert,

549שקל

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by must_fake,

לי ולחבר שלי יש ויכוח של מי יותר טוב..של שתינו זה 256 מגה זיכרון...בקשה אני חייב לדעת !

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by elad2k,

i got radeon 9800 XT and hte score is 10016 i want to know if its so low or i just think it is because i saw other results with almost the same system i have and they were 16000 and higher plz help me i want to know what i do wrong with my new card

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by must_fake,

אתמול קניתי Radeon9600 ATLANTIS...ואני רוצה לדעת מה יותר טוב הכרטיס מסך שלי או RADEON9600PRO או הרגיל (RANDEON9600)... בקשה אחים שלי תעזרו הנה לינק לכרטיס שלי: http://www.sapphiretech.com/vga/products.asp http://www.sapphiretech.com/vga/9600.asp נב: ובכלל אני רוצה מה זה ATLANTIS כי אף פעם לא שמעתי על זה...

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by Shlomi32,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ... השאלה שלי היא: אם אני רונה כרטיס מסך חדש, האם הוא יפעל טוב כמו במחשב חדש? או שהוא יפעל פחות טוב? המחשב שלי: p4 1.5 jetway 401i 128+128+256 sdram GeFroce mx 200\100 מדובר בכרטיס מסך Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9800SE 128MB DDR DVI Bulk Video Card וגם מה עדיף לי לקנות?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by DrowNz,

Ahalan, i wanted to know if this video card conatins DVI/TV Out, ain li musag becartisi msah another things, is it average video card for gamers? Thanks

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים