עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by demonshlomo,

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1522&page=3 יש לי מפרט אפילו יותר טוב מההוא שם באתר ואני מקבל 16000 והוא 17420 נקודות ב3DMARK 2001SE.... לי יש:INTEL P4 2.6C@3.2 ATI RADEON 9700PRO GEIL GOLDEN DRAGON 256X2 400 לי יש לוח עם ציפסט 675 ההבדלים היחידים זה שהמעבד שלי חזק משלו ב200 מה"ץ אל שלי בOC ושלו אורגינל, הזכרונות ששלו הם CORSAIT TWINX באותה מהירות וכמות (256X2) ושהלוח שלו בא עם ציפסט I875... WTF?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. הרצתי היום את 3dmark 2003 כדי לבדוק את הביצועים של הרדיאטור 9800 פרו של סאפיר. התוצאה הייתה : 5040 . זאת תוצאה נמוכה ? המפרט : athlon xp 1700 + 512 ddr זכרון

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by Vladgi,

קנתי מסך LCD חדש והיום קיבלתי אותו המסך הגיע במצב מאוזן בכאילו שוכב על המעמד שלו, ניסיתי להרים אותו וליישר אותו למצב נורמלי כמו שהוא צריך להיות והוא פשוט לא זז ונתקע, אני מפחד לשבור אותו וגם המסך מתרחק עצמו מן הבסיס למעלה ולמטה (משנה את הגובה מן הבסיס) אבל למצב מאוזן הוא לא מגיע אולי יש איזשהו מנעול או משהו שמונע אותו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by erbu,

מישהו יכול להגיד לי אם קיים הבדל ביניהם? משום שראיתי ניידים שמכילים את זה או את זה ולכולם רזולוציה מקסימלית של 1024.768 אז יש הבדל? תודה!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  5. Started by zobi12,

אני רוצה לקנות את המסך אבל אני מתלבט כי אני לא מבין אולי אתם יכולים להסביר לי על כול השפופרות של המסכים והאם ה2 ביקרות האלו נכונות? http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=4226

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by Modan2,

יש לי כרטיס מסך ati radeon 9500 pro לאחרונה היה לי איזה בעיה לא יודע בדיוק מה והתקנתי מחדש את וינדאוס ועדכני לדרייבים הכי חדשים של ATI. כל פעם שאני מפעיל משחק, אני משחק בו בדיוק דקה ואז הוא נתקע. ניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל זה לא עזר. יש שם איזה אפשרות של VPU RECOVERY אם מישהו מכיר, נראה לי שזה קשור לזה כי הוא כותב שגיאה בקשר לזה אחר כך. ניסיתי לנקות את הכרטיס , לבדוק אם המאוור לא עובד , אבל הכל נראה רגיל. עזרה ???

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hardforum.com/showthread.php?s=&threadid=740895 נראה לי המנהל שם קיבל סמפל ראשוני של הכרטיס וקרואים לו GF FX 6500 ULTRA 2 MEGA לא יודע מה זה המגה הזה

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לשאול אם כדאי להתקין CATALYST 4.3 מבחינת יציבות. אני רואה שיש שיפור בביצועים (בעיקר בפיקסל שיידר 2), אבל האם היציבות נפגמת? אני אשחמ מאוד אם מישהו בעל מפרט דומה לשלי (או קרוב) יוכל לענות לי (גם אם הוא יגיד איך שיפור הביצועים אני אשמח). תודה!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by zobi12,

אני ישמח אם תעשה מדריך לקניית 17 אינצ כמו שפעם היה את המדריך לקניית מסך 19 אינצ

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. http://www.amd-insight.de/main.php?cat=grafik&test=catalyst_comparison&page=1

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. Started by RoyShefy,

יש לי Gforce fx 5900 של MSI ואני רוצה להפוך אותו ל-5950ULTRA וכמו שאמרתי : אני רוצה לדעת על הסיכונים השיפורים וכל השאר..... פשוט הכל בלי להחסיר טיפת מידע !!! תודה מראש VAZO ;D ;D

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by itzik00,

האם מישהו מכיר את החברה הנ"ל ויכול להביע את דעתו איך הביצועים של הכרטיס הזה ביחס לחברות המובילות בתחום תודה, איציק. http://www.ivmm.com/review/inno3d/overclock_cafe_gf_fx_5900_1.html

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. Started by liav12,

דוד שלי קנה מחשב חדש והוא קיבל את הרדאון הנ"ל, אני רוצה לדעת אם הוא טוב, והאם הוא יותר טוב מספייר, ובכלל מה הציון שלו בבנצ'מארק..אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאודד!! ואל תגידו למה הוא לא לקח את ה5900xt, (הוא קנה אותו מאייבורי), תודה!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

למה ATI מוציאים כל שניה וחצי דרייבר חדש עוד לא סיימתי להוריד את הקודם כבר יוצא חדש אמרו ש 4.2 היה נפילה באנדרגראונד מה קורה עם 4.3 שווה להתקין עכשיו או לחכות לביקורות? ולפני שאני מתקין דרייבר אני צריך למחוק את כל הגירסאות הקודמות לעשות ריסט ואז להתקין או שאפשר להתקין אחד על השני? תודה.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by yoni s,

אני לא מבין למה לא מוכרים את כרטיס המסך הזה, הוא אמור להיות אחד מהיותר טובים של nvidia. למה בכלל ייצרו אותו אם לא מוכרים אותו?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  16. Started by tom123,

איזה דרייברים כדי לי לשים ב- 9800P של ג'יגהבייט שלי? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  17. Started by creep19,

אני רוצה לקנות לי מסך חדש רוב השימוש בו הוא למשחקים חשבתי לקנות מסך של AOC LCD אבל אמרו לי שלא כדאי לקנות מסך LCD למשחקים בבקשה תנו לי המלצות מה לקנות ? בין 17 ל 19 אינץ אני פשוט לא סגור על הגודל ! תודה!

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! זוכרים אותי? לא מזמן פתחתי דיון לגבי מסכים , השכלתי משם בכמה דברים אך עדיין יש לי מיספר שאלות. אני מקווה שתענו לי. אני עדיין לא בטוח איזה מסך לקנות. יש כל כך הרבה דגמים ואני מבולבל. רציתי לשאול איזה מבין המסכים שאני אכתוב עכשיו הכי עדיף, מי בעל התכונות הכי טובות, ובכלליות איזה מסך אתם ממליצים. המסכים הם: 1)ViewSonic CRT 17" P75f+ - Pro Series מה אומר ה "פלוס"? האם זה מסך טוב? הוא מראה צבעים יפים? 2)Samsung CRT 17" - 757NF - Natural Flat Monitor . הבעיה שאת המסך הזה לא ניתן להשיג בכל מקום. 3)LG CRT 17" - F700P - Flatron Monitor ישנו דגם של LG 17" שהוא יותר טוב מהדגם הזה? איך המסכים של LG ביכלל , הם טובים? 4)MAG CRT 17" - 796FD2 MITSUBISHI Diamondtron M2 …

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. Started by brk2k,

אני מתאר לעצמי שכבר דובר על הנושא הזה אז אם כן מצטער.... רציתי לדעת מה אתם חושבים - האם המנוע גרפי יהיה לפי איך שהם מסרטונים של המשחק? האם למישהו יש מידע על המנוע הגרפי (צללים , אפקטים וכו')? ואולי למישהו פה יש תמונות מגירסת האלפא או תמונות נדירות שהוא יכול לשתף אותם איתנו? תודה רבה רבה לכל העונים ;D ;D

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by source,

ברשותי 8500ל אי 128 הבעיה היא שבמשחק ניד פור ס אנדרגרואנד המשחק ניתקע לי אחרי 10 דקות משחק בערך יצוין שיש לי את הדרייבר החדש ביותר 4.2 ומחשב 3ג עם 512מ כך שלא נראה לי שהבעיה במחשב לאחר ריסטרט מופיע לי תיבה שהמחשב ניסגר בגלל חוסר יציבות של הכרטיס מסך שעובד ללא oc מה הבעיה לדעתכם?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by shimon956,

מה קורה חברה הנה קחו לינק http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-7-991-040224m-013831c.exe וזה השינויים בדריור שמה שנראה לי שיש הרבה http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_43_Release_Notes.html

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by GodLike,

אוקיי אחרי שהתקנתי את הרדיאטור פרו 9800 ( סאפיר ) ועשיתי פורמט, הכל טוב ויפה המחשב עלה אומנם עם מספר תקיעות בהתחלה אבל זה לא קשור כרגע. הבעיה היא כזאת. התקנתי את המשחק אנריל 2 ( מקורי ) והמשחק קירטע בצורה איומה. קצב פריימים איום ונורא ( בערך 15 פריימים בזמן אקשן בשטח פתוח כשהכל על HIGH ). חישפתי את המקור לבעיה ונראה לי שגיליתי. ה AGP בהגדרות היה על 0. 2 האפשרויות האחרות הם 4 ו 8. בדקתי בלוח אם בביוס, והאפשרות שהייתה היא 8 והיא כבר הייתה מסומנת. כלומר ה AGP עבד על 8 כל הזמן. מה עושים ?! האם זאת הבעיה לביצועים הירודים באנריל 2 ? התוצאה באקוואהמארק - 18722 . זה בסדר או שבגלל הבעיה עם ה AGP זאת התוצאה שאני מקבל ?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  23. I wanted to know a bit information on this video card: is his sink cooling well? how`s is performence and is he worthwhile in 1750nis? again, Thanks all

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  24. ראיתי אתמול מודעה של שמיר מחשבים שמפרסמת R9600NP עם 128MB+DVI+TV ב399 שקל במזומן. עדיף מכל 9200 ו9000 שיש לא? מגיע אומנם עם גוף קירור פסיבי, אבל זאת אותה ליבה של 9600P לא? אז עם קצת איווררור....

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 19" LG F900P NEW Flatron Monitor + USB Hub

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים