כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
9400GT הוא DDR2 512MB 4550 הוא DDR3, אותו זכרון אבל אני מניח שאתם יודעים את הפרטים.... בעיקרון רכשתי לפני שבוע HD2600XT מKSP, אולם הוא תקול ואני חוזר לשם היום. יש עצות??
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש כול כך הרבה מאמרים ו כתבות על שתי הכרטיסים וכול אתר אומר משהו אחר....... הרוב לפי דעתי יודע ש ה 6800 ULTRA עדיף על ה X800 XTPE מהרבה סיבות http://www.pcper.com/article.php?aid=38&type=expert&pid=1 הנה תתקראו פה .... עכשיו נרגענו קצת ? והמבחן הזה נעשה לא עם הדריברים הכי עדכניים של NVIDIA וגם לא נראה לי של ATI והם לא השתמשו ב DIRECTX 9.0C מה ש ה 6800 תומך ו ה ATI למינהם תומכים רק עד 9.0B ויש עוד הרבה מאוד דברים שאפשר להגיד ..... ואפילו יש פה מבחנים מפתיעים ש ה GT לקח על כול הכרטיסים אפילו על האלוטרה ואני לא מבין איך?!?!?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני נתקל בהפחתת ביצועים משמעותית בכרטיס שלי (המפרט בחתימה) במשחק GTA SA, התקיעות וההאטה מגיעים לאחר זמן משחק מסוים (כמה דקות) והשאלה היא האם זה נובע מהתחממות הכרטיס שבמנוחה הוא על בסביבות 50 מעלות ובמאמץ בין 65 לשבעים ומשהו. בנוסף המארז עצמו חם אבל לא יודע אם זה באמת כל כך קריטי תןדה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס 7600GT 256MB אפשרי לחבר את המחשב לTV בויסטה? הורדתי דרייבר חדש לכרטיס ולא רואה את האופצייה הזאת בממשק! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
רכשתי את ה- 9800PRO 128MB 256BIT מ comp-il .רציתי לדעת האם ישנם עוד שרכשו את אותו כרטיס ? ואיך הוא ? האם אני אראה איזשהו שיפור במשחקים על מחשב PIII 866 עם 512MB ?
-
שלום, ברשותי מחשב עם יציאת VGA בלבד. אני רוצה לחבר אותו למסך שאין בו כניסת VGA. הבנתי שאני צריך לקנות ממיר, (אלא אם כן יש למישהו רעיון אחר, אשמח לשמוע) ראיתי שיש ממיר שממיר ל HDMI או RCA. מה עדיף? מה ההבדל בינהם? (יש פער במחיר של 150 ש"ח). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אהלן מטרת הכרטיס: סרטים ברזולוציה גבוהה בעיקר . GAMING מעט (WOW וכאלה...) יש לי מסך ''SAMSUNG 23 מה דעתו של הפורום על הכרטיס הנ"ל בשילוב עם הפלטפורמה הבאה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - TRAY INTEL SKYBERG DP45SG (P45) - DDR3 - LAN 1000 - ATX 2GB SAMSUNG DDR 3 - 1333 - SAMSUNG Original ספק -עוד לא החלטתי אם יש המלצה לכרטיס אחר לשילוב הזה, אשמח מאוד גם כן
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מבקש לענות אך ורק בהקשר לשאלות שלי האם לספק כח מחו"ל(אמריקה) תהיה בעיית תאימות פה בארץ ? (זה משהו שאני צריך בשביל הכרטיס מסך) השאלה שיותר מעניינת אותי..האם עם GTX 275 E8400 @3.7 GHZ 4GB DDR 2 833 MHZ אני אריץ כל משחק שקיים היום חלק עם פילטרים והכל על רזולוציה של 1680 / 1050 אני שואל על מנת לדעת אם לטרוח בעבודה וכסף על מנת להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי HD 4850 512 MB בכסף זה יסתכם ב1100 שקל לכל היותר .
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. יש לי Windows XP pro, כך שכרטיס כמו Hauppauge 150 אני מעדיף לא לקנות, כי קראתי בהמון מקומות שיש בעיות עם האינפרה אדום ועם השלט בXP, וגם שהשלט לא ממש עובד. אם זה משנה, המפרט שלי הוא: עוד דבר, חשוב שיהיה לי שלט שיבוא עם הכרטיס \ לקנות בנוסף גם לא אכפת לי, אבל שלט שיעבוד טוב ובלי בעיות. ואם יהיה אפשר להגיד לכרטיס שעות וערוצים וזה והוא יקליט זה גם יהיה טוב (או שזה בכלל קשור לתוכנה שאני משתמש בה? אם כן אז עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?)
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מחפש כרטיס ללכידת וידאו וקול, לשם העברת מדיה על קלטות וידאו למדיה דיגיטלית ובדרך גם הוספת כתוביות. איכות ההעברה צריכה להיות מספיקה כדי להקרין אותה בסופו של דבר על מסך ענק. אשמח לשמוע מה כדאי לחפש בכרטיס מבחינת מפרט - מה מולץ ומה לא? ומה השטיקים הקטנים שעושים את ההבדל. המלצה על תוכנה ללכידת וידאו וקול (חינמית?) תהיה יותר מנחמדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. האם ?XFX FX5200 128MB TV ,DVI (128bit) יעבוד על מחשב ישן, כמו זה: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm 2. האם כרטיס המסך ישפר את ביצועי המחשב במשחקים? לא חדשים (CS:CZ, GTA:VC..).
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
וגם איזה גרסה של "אומגה" הכי מתאימה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
לפי מה שראיתי בכל מיני אתרים הכרטיס החדש של radeon יותר טוב מ6600GT וגם אמור לעלות פחות ממנו.. בזמן ההשקה הוא אמור לעלות 160 דולר.. כלומר גם ביצועים יותר טובים וגם עלות נמוכה יותר? הייתכן? וגם מתי בדיוק הכרטיס מתוכנן להגיע אלינו?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מסך FULL HD עם כניסת HDMI כרגע המסך שלי מחובר לכרטיס מסך בכבל DVI אם אני יחבר את המסך לכרטיס מסך ב HDMI יראו אותו דבר איכות זהה?או יותר טוב ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מסך מיותר שאותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף למסך הקיים, השאלה שלי איך אפשר לעשות זאת, כאשר אין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך נוסף. בתודה. ויום טוב לכולם!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הכרטיס הזה הוא טוב xfx 6800LE 128MB + TV + DVI? האם הוא PCI-E או כדי לקנות xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? בקצת יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חשבתי ששמעתי פעם שהחברה הזו דורשת דרייברים שונים לכרטיס מסך..זה נכון או שאני יכול להשתמש בכל דרייבר מבית אנוידיה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה הרף טמפרטורה של 9600XT 256MB של סאפיר? והמוניטור שיש באפשרויות בפורפרטיס של ATI זה מוניטר טוב?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
נראה לי מתחרה של הVP930B לא? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385253 http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19VDPXHQXAA.asp?page=Specifications
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, לפני קניית מחשב חדש רציתי לברר מי מבין 2 הכרטסים התקציביים האלה יותר כדאי. 7600GS vs x1600 pro 256mb בנתונים שניהם מאוד דומים, והאם מוצדק להוסיף כסף ולקחת 7600GS? או שההפרש ממש זניח. ואם תוכלו להמליץ לי על חנויות זולות שמוכרות את הכרטיסים הנ"ל תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס מסך במחיר משוער 700 ש"ח שהייעוד שלו עבור משחקי מחשב. הסלוט שיש בלוח הוא PCI EXPRESS הרגיל (לא גירסא 2.0) איזה כרטיסים טובים אתם ממליצים מניסיון שאפשר לקנות במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום למומחים. כמו רבים לפני, גם אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש. אין לי מושג בכל המבחר שקיים מי נגד מי ולמה. המסך שאני מחפש הוא בעל התכונות הבאות: - 17" - ניתן לצפייה מאונכת (PIVOT) - גודל נקודה נמוך ככל האפשר - זמן תגובה נמוך (12MS?) - קונטרסט גבוה (1:700?) - DVI - ממש לא חייב רמקולים (כולם תמיד מתלוננים שהרמקולים במסכי LCD הם זבל, זה נכון?) - בהירות טובה - איכותי ואמין המחיר משחק תפקיד משני... העיקר שיהיה killer screen למשחקים, סרטים וכו' תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כידוע לי זה הוא כרטיס למעצבי גרפיקה תלת מימדית המחיר שלו מגיע כמעט ל 12 אלף ש"ח האם הכרטיס שווה את המחיר? והאם זה הכרטיס הכי מקצועי לגרפיקה תלת מימדית? או שיש יותר טובים ממני?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-