עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, הכרטיס הנ"ל מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות בעת מאמץ. בלוח בקרה של NVIDIA ניתן לשחק עם ההגדרות של המאוורר הנמצא על הכרטיס. מה שמוזר הוא שגם כאשר הכרטיס מתחם אני לא חש שהמהירות משתנה כלל וכלל, ולכן שאלתי היא: האם בריא לשנות את האפשרות בלוח בקרה של הכרטיס ל- "בקרה ישירה של המאוורר" ולהאיץ מ 29% ברירת מחדל ל- 45% שמוביל לשיפור בכ- 7-10c? מבחינת הכרטיס/מאוורר זה מקצר את תוחלת החיים שלהם? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by x-amin,

אני ככל הנראה קונה מחשב בימים הקרובים ובחרתי בכרטיס המסך Leadtek Geforce PX7900GS-TDV256 NVIDIA LV182 אך רציתי לדעת אם הוא תומך בVIVO(חוץ מיציאת וידיו גם כניסת וידיו) ואם לא אז האם יש כרטיס מסך באותה רמה ובאותו מחיר שתומך בVIVO? אפילו של ATI אם הוא מומלץ.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by shay360,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך : ati 1950X איזה דרייבר אפשר להתקין בווינדוס 7 כי בהורדות באתר שלהם ראיתי שאין את הדרייבר הזה בקטגוריה של 7. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by lir@n,

שלום כולם, הגיע הזמן שלי להתחדש במסך חדש, אני פוזל לכיוון LCD אך לא בטוח, מה אתם אומרים על המסך הבא? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1771 ובאופן כללי איזה מסכי LCD מומלצים בתקציב של עד3K והאם בכלל עדיף לקנות איזה CRT מאוד איכותי בתקציב הנ'ל מאשר LCD בינוני+ ? תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by Shbd,

בן דודה שלי קנה מחשב עם מסך דק של proview המחשב נמצא אצלי כרגע, אני מסדר לו כמה דברים. זה ניסיון ראשון שלי עם LCD ויש לי כמה שאלות 1.המסך מוגדר על 60HZ ויש אפשרות עד 75.. האם להגדיר על 75? או להשאיר על 60? 2. הצבע הלבן נוטה קצת לצהוב וזה מציק לפעמים בעין. יש דרך לסדר את זה? 3. איך המסך בעיקרון? וסתם עוד שאלה הרצתי את CSS על המחשב שלי ועל המחשב שלו שני המחשבים הציגו אותו דבר בכמעט FPS זהה (ההגדרות של פילטרים אותו דבר למעט רזולוציה ב- LCD , 1024X1280 ואצלי על 1024X768 , מסך CRT) ובכלל לי יש RX800XL ולו X800GT מוזר קצת לא? ניסיתי לבדוק במשחק אחר כמו NFS והביצועים אצלי היו כמעט כפולים... ד"א איך התוצאה של הכרטיס? 4000 נקו' ב- 3dmark עריכה: שיט, לא שמתי לב שיש דיון רשמי, אתם …

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Gigabyte ATI RADEON X1950Pro 256MB Zalman Cooling Retail RX195P2 או Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB Calibre Overclocked Retail או Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail או Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail או משהו אחר למחשב שאמור להיות למשחקים חזקיים יש מפרט רק נשאר לבחור כרטיס מסך וזה התקציב תודה לעוזרים

7. Started by SyPhEx,

שלום לכולם , אני מתכנן לקנות מחשב ובמפרט הכנסתי את SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL שהבנתי שהוא כרטיס די טוב , אמנם לא בקטגוריה של גיימרים רציניים , שם כרטיסים מגיעים ל 2000 ו 3000 שקל, אבל הבנתי שהוא כרטיס די טוב שממליצים עליו הרבה.. שאלתי בפורום אחר שאלות בנוגע ליכולת הכרטיס להריץ משחקים חדשים כמו CRYSIS וכו' ומשחקים שעתידים לצאת וכבר מציבים רף גבוה מאד של דרישות מהכרטיס ושמעתי שם מונח אחד יחסית הרבה, DX10... אמרו לי שכדי לחכות כמה חודשים שיצא כרטיס DX10 וכי עוד כמה זמן כבר משחקים שיצאו לי יתמכו בDX9 אשמח לקבל הסברים ברורים ומנומקים יותר כמו שרק אתם יכולים לתת לי .. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by Alfies,

למה כשאני מקליט ודאו שלי ב NTSC שזה 29.9 frame/s הקול מקדים את הודאו? יש לי כקטיס PCTV stereo

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by Mr.Pepo,

http://www.projectorcentral.com/Sony-VPL-CX6.htm אודה לכם מאוד אם תגידו מה דעכם על המקרן הזה ואיפה הוא עומד ביחס לאיכות שלו, תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by yz101,

איזה דרייבר מאפשר את הביצועים הכי טובים ו-OC לכרטיס FX5600 ULTRA של NVIDIA, (כן, אני יודע שהוא ענתיקה) לWINDOWS XP, ומאיפה מורידים אותו?

11. Started by crovei,

שלום.. ואני מתנצל מראש על הפוסט הזה.. אני יודע שנפתחים פה 3 כאלה כל יום אבל עדיין שמוציאים 1000-200 שקל אי אפשר להיות יותר מדי בטוחים.. (: אמ.. אני מחפש כרטיס מסך חדש בתקציב של בערך 1700-1800 שקל.. בעיקרון רציתי ללכת על כרטיס של ATI אבל מה שמפחיד אותי זה חוסר התמיכה בפיקסל שיידר 3.. זה באמת כ"כ קריטי? אני מתכוון יש סיכוי שעוד שנה-שנתיים יצאו משחקים שאני לא יוכל להפעיל בלי PS3? אז נשארתי עם אנווידיה.. שהם חברה מעולה אבל אני אישית לא מת עליהם... בכל מקרה חשבתי ללכת על כרטיס כלשהו ממשפחת 6800.. יש הבדל רציני בין גירסאת ה-LE לכל השאר? (במיוחד לבין הגירסא הרגילה?..) משהו ש-OC לא יכול לפתור? ואיזה חברה מומלצת? ממה שהבנתי עם MSI יש הכי הרבה סיכוי לפתוח צינורות חסומים.. אבל…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by approx,

קישור לORB http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8759127 Main Test Results 3DMark Score 2520 3DMarks SM 2.0 Score 1071 Marks SM 3.0 Score 961 Marks CPU Score 966 Marks איך התוצאה למערכת שלי?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. אוף. אוף. ואוף. פעם שניה. אני לא מצליח להריץ סרטים. בפעם הראשונה נתנו לי תVLC מדיה פלייר ואמרו לשים את הכל על הגדרות יותר נמוכות. פעל, אבל לא יותר. מה אפשר לעשות? הכל על הגדרותנמוכות ולא פועל לי. כרטיס מסך : X1300PRO מסך : Mag AH 778

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. יש לי במחשב יציאת SVIDEO = כתוב אומנם VIDEO אבל היציאה ניראת כמו SVIDEO כמו כן באזור כרטיס הקול יש לי יציאה נוספת של שכתוב עליה S/P OUT הטלויזיה מחוברת בערך 3 מטר מהמחשב שלי = ואני רוצה להקרין בה סרטי DVD מהמחשב (DIVIX וכו' ) 1. האם מספיק כבל שיחבר לTV ? האם תיצא תוצאה סבירה ? עם כרטיס המסך הזה? 2. אם כן = איזה כבל מומלץ ? היכן ליקנות ? 3. איך אני מחבר את הSOUND ? 3. איזה תוכנות כדאי להתקין להקרנת הסרטים ? 4. האם אוכל גם להקליט סרטים מהממיר ? TV ? THX

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by doctor80,

יש לי רדיון 4670 ואני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה בעזרת כבל S-VIDEO ל RCA. במחשב השני הכל מתחבר יפה. מה שקורה כאן זה שאני נכנס ל ATI Catalyst Center ושם אני לא מצליח לבצע Clone או Extended . אני מצליח לעשות רק SWAP ,שזה אומר או מסך מחשב דלוק או מסך טלויזיה דלוק. ניסיתי את כל האפשרויות להתחבר גם דרך ווינדווס XP וגם דרך ויסטה,עשיתי עדכון גרסה לכל הדרייברים ללא תועלת . המחשב מזהה את המסך של הטלויזיה אבל לא נותן לי אפשרות להתחבר אליה. הכבל תקין 100% וגם כ.מסך כי הרי אפשר להציג תמונה ע"ג הטלויזיה במצב SWAP. מישהו יודע אולי ממה זה נובע? איך אני פותר את הבעיה הזאת ?זה מאוד חשוב לי . אני אודה למי שנתקל במצב דומה ויוכל לעזור לי.

16. ;D מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לתקופה ארוכה שיעבוד למשחקים כבדים עד 2000 ש"ח בבקשה תגובות תודה!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  17. יש לי LEADTEK 6800 GT ומעלות שלי לאחרונה עלו בטירוף GPU 61 AMBIENT 44 ממוצע... וכן אני מנקה תמאורר של הכרטיס מסך פעם בחודש את כול האבק ובקיץ שעבר שקניתי אותו זה לא הגיע לי לכאלה טמפ' בחיים ועוד היה בהרבה יותר חם.. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות1?!? יש לי תדריברים הכי חדשים

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by crovei,

אני נתקל בזמן האחרון בבעיה די מעצבנת.. במשחקים מסויימים, אחרי כמה דקות משחק, ה-6800GT שלי פשוט עולה לטמפ' גבוהות מדי (120 מעלות.. שזה הרבה מאוד ל-6800).. הקטע המוזר זה שזה קורה רק במשחקים ספציפיים.. זה קרה לי למשל בנסיך הפרסי האחרון (לא זוכר את השם), שזה לא כזה משחק מטורף מבחינת גרפיקה.. בפריי זה קרה לי כל הזמן.. מצד שני אובליביון רץ חלק, CS:S אף פעם לא עשה בעיות.. Battlefield 2 עובד אחלה.. ככה שזה די מוזר.. בעבודה שוטפת (אינטרנט, מוסיקה וכאלה) הכרטיס על 70-75, אבל טמפ' החדר היא 27-28 בקיץ והמארז לא מאוורר מדהים (מארז קטן עם בעיית אבק מציקה). אני חושב שזה אולי קשור לדרייבר.. אני ידוע שיש דרייברים קצת דפוקים שגורמים לבעיות חימום.. אני משתמש ב-84.25 (forecware). זה די מעיק…

19. Started by חן מ,

היי תראו עוד מעט אבא שלי הולך לקבל מהעבודה שלו מעבד פנרין יעני סידרה E8XXXXX.עכשיו רציתי לשאול,במחשב החדש שיהיה בנויי טוב יהיה הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו 76GS.והשאלה שלי היא:האם הכרטיס מסך הזה עם מעבד טוב ומערכת מחשב טובה בכללי יסחוב משחקים גם כבדים על הגדרות של מדיום?נגיד משחקים כגון קרייסיס או כל מיני משחקים כבדים שהולכים לצאת עכשיו תודה

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by gambitaw,

*

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  21. שלום. כנראה שהכרטיס מסך הישן (FX 5200) נהרס או משהו כזה o_O. אני מחפש משהו ברמה שלו או אפילו קצת יותר טוב , כמובן AGP , במחיר של עד 200 ש"ח. אשמח לשמוע תגובות. תודה.

22. Started by IDAN AMRAM,

חבר שלי רוצה להחליף תמסך למסך הזה http://www.elidor.co.il/eshop/products.aspx?CatID=26 (המסך הראשון בעמוד) רציתי לדעת אם הוא מסך טוב... כי לי נראה שהוא לא משהו..... תודה לעוזרים (אל תתייחסו למחר.... זה אמור להיות מתנה לחג מהעבודה של ההורים שלו או משהו כזה...)

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בחדר השני. מדובר בטלוויזיה CRT "שמנה" של טושיבה, דגם 29VH36G, ובכרטיס HD 3870. א. לטלוויזיה יש מחברי 21 פינים [sCART] (כשאחת מוגדרת ככניסת 21 פינים שמאפשרת חיבור SVHS אליה, לפחות לפי ספר ההוראות שצירפתי בלינק קודם) או חיבור SVHS ו-RCA מקדימה (למרות שאני מעדיף לעשות שימוש בחיבורי ה-SCART מאחורה). יש לי ממיר SCART ל-SVHS ו-RCA. אז... איך מומלץ לחבר את המחשב? ב.כרגע יש לי פה רק כבל RCA מספיק ארוך. אני מבין ש-RCA מוריד את האיכות ככל שהכבל יותר ארוך, אבל השאלה היא בכמה (מדובר באורך של 5 מטרים, ואם אני אעביר כבל קבוע לאורך הקירות, אז 10 מטרים). האם קניית כבל SVHS תעלה את האיכות משמעותית? ג. מה ההבדל בעצם בין SCART, SVHS ו-RCA? אני רואה שהמ…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום, אנא, דרגו מבין הכרטיסים הבאים לפי עוצמתם, כש-1 זה החזק ביותר, ומה ההבדלים ביניהם? X800GT X800GTO X800GTO2 Limited Edition X800GTO FireBlade תודה!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. השותפה ארוכת השנים של AMD מבצעת הכרזה על צמד כרטיסי מסך חדשים שעשויים להעיד על מצבו הקשה של עולם הכרייה הקריפטוגרפיתלכתבה

דיונים חדשים בפורומים