עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by clintojpz,

שלום כלום, ראשית רציתי להגיד לכלום גמר חתימה טובה וצום קל (מי שצם). עכשיו הבעיה שלי התחילה לפני כחודש,קניתי את המחשב שלי לפני שנה בערך (דצמבר האחרון) עד לפני כחודש לא נתקלתי בשום בעיה שהיא.אם זה בכרטיס מסך,מעבד,זיכרון. עכשיו בזמן האחרון התחלתי לשמוע שהמאוור של הכרטיס המסך מרעיש בצורה מטורפת. בעיית הרעש נובעת מתוך כך שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות. והכרטיס מתוך "הגנה" עצמית ממהיר את מהירות המאוורים אוטומתית ל-100%. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לטמפ' מטורופות רק בזמן משחק,והקטע המוזר עוד יותר(שכאן הבעיה המרכזית) הוא שיש משחקים שבהם הכרטיס נשאר אם טמפ' סיברות (70-90) וישנם משחקים שלא (100+) לדוגמא במשחקresident evil 5 הטמפ' עולות גג עד 85 כנ"ל לבאטמן החדש.מלבד שני המשחקים האלה (אולי ג…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. שלום לכולם רציתי לבדוק טמפ' של המחשב עם הEVEREST (כדי להשוות עם הSPEEDPAN) ונוכחתי לדעת שהמהירות המעבד של הכרטיס היא רק 275MHz !!!! יכול להיות הדבר ? או שאני לא מסתכל או מבין נכון ... וגם מהירות הזיכרונות למעלה רשום 400MHz למטה רשום 525MHz ?!? השתגעתי או שזו התוכנה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  3. שלום רב, מעוניין לקבל המלצה בעבור כרטס מסך עם יחס עלות לביצועים גבוה, אשר יתמוך בכל הGPU שמבוסס באדובי CS4 חשבתי ללכת על ATI HD4550 מה דתעכם על הכרטיס הזה? איך הוא באופן כללי ? בסכום של עד 350 שקל, אפשר לחרוג ל 400 אך ורק אם זה באמת הבדל כלכך מהותי ! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. שלום לכולם, התקנתי כרטיס מסך חדש 7300 GT עם זיכרון של 512 וכשאני מנסה להריץ פרו 2008 אני מקבל הודעה כזו the video card does not have necessary specifications (VRAM 64MB) מה הבעיה במחשב/כרטיס/משחק? תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by Anonymous1,

עדיף כרטיס מסך 256MB DDR3 מאשר 512Mb DDR2?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  6. אפשר להחליף כטיס מסך באיי מק גי 5???

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. האם אפשר לראות גם טלויזיה דרך הכרטיס מסך הזה ואיך אפשר לנצל זאת אשמח על עזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. היום הופך ה-GeForce RTX 4070 זמין עבור הקהל הרחב באופן רשמי. בסקירה זאת בדקנו את מהדורת ה-Founders Edition של כרטיס המסך הזה, אשר הונדסה ויוצרה על ידי NVIDIA עצמה ומגיעה בתצורה קומפקטית עד מאודלכתבה

9. Started by Tomerm,

שלם לכולם. אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש... שאלתי היא, כמה זמן לפי דעתכם ישאר כרטיס Radeon 9800 Pro ככרטיס ש"עדבני" למשחקים. ז"א, אני יודע שאם הייתי שואל לפני 3 חודשים כולם היו ממליצים לי על הכרטיס הזה ורק הזה, השאלה היא אם אני אקנה אותו, מתי הצפי שבו אני אצטרך לשדרג שוב ? נ.ב. למרות שכיום תקציב זה לא כ"כ הבעיה, נשמע לי מגוכך לקנות כרטיס מסך כמו ה X800 Pro ב ~2500 ש"ח...

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by shloosh,

יש לי כרטיס evga 7800gt ולפי מה שהבנתי המהירות של המאוור משתנה לפי הצורך למשל שאני נכנס למשחק המהירות נהיית גבוהה יותר ... ובעבודה רגילה המהירות נמוכה. אבללל שאני משחק הבנחתי שגם יש שיוני במהירות וברעש של המאוורר! הוא לא נשאר על מהירות גבוהה כל הזמן אלא לאט מהר לאט מהר כל הזמן...השינוי לא כזה מהיר אבל עדיין לא נראה לי שזה משהו שצריך לקרות. הוא לא אמור להישאר על מהירות גבוהה כל הזמן וזהו? אולי יש איתו בעיה? יש מצב שהמאוורר דפוק או שככה זה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

אהלן אהלן, הייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס הטוב ביותר במסגרת התקציב, אפשרות לחריגה אם היא מוצדקת. עדיף שלכרטיס יהיה מפענח, HDTV יהיה בונוס נחמד (ראיתי אחד כזה של לידטק בבאג ב-420) האם אכן ה-PVR - 150 MCE הוא המומלץ ביותר במסגרת התקציב?(380 ב-KSP) בתודה מראש, אייל.

12. Started by rotman,

זהו! נראה לי שסוף כל סוף החלטתי על איזה מסך ללכת. עכשיו אני רק צריך את חוות דעתכם. אז בבקשה... וגם מה עדיף? LG או ASUS VW192S ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by afikn,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקי מחשב חדישים ומשוכללים. הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בכל מה שקשור בכרטיסי מסך: דגמים, יכולות, חיבורים, מושגים בסיסיים, בקיצור אני לא מבין כלום. הבעיה היא שאני תקוע ען משחק מדהים שלא מתפקד בגלל כרטיס מסך ישן, ואני מעוניין לקנות כרטיס חזק ומשוכלל בסכום של עד 1500 ש"ח - לא משומש. אשמח לקבל הסברים בסיסיים על כרטיסי מסך, דגמים, יכולות, חיבורים, מושגים בסיסיים ואיזה כרטיס מומלץ ואיפה הכי כדאי לקנות.. תודה רבה-רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  14. Started by k_700,

למשל ה7800GT של EVGA הוא מגיע עם OC מהחברה, האם הטמפרטורה שלו תהיה גבוהה מכרטיס שלא מגיע עם OC למשל של POINT OF VIEW או FORCE? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  15. Started by Goadzilla,

מישהו פה יכול לתת פירוט מה ההבדל ומה כל אחד מסמן WSXGA WSXGA+ USXGA וכו'... קראתי את המאמר האחרון על מסכי הLCD ולא היה מצוין שם

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by Berg86,

בדרישות הכרטיס כתוב : An available 4-pin Molex hard drive power dongle, אינני מבין גדול במחשבים, אז למה הכוונה? והאם אוכל לחבר כ.מסך זה למחשב עם לוח אם מסוג Intel Rock Lake D865PERL? מפרט מחשב: לוח אם Intel Rock Lake D865PERL מעבד P4 3GHZ 512mb ddr pc3200 ספק כוח LC-B500E 2 כוננים קשיחים (30GB+80GB). תודה מראש. [code=actionscript-french]

17. כידוע לי זה הוא כרטיס למעצבי גרפיקה תלת מימדית המחיר שלו מגיע כמעט ל 12 אלף ש"ח האם הכרטיס שווה את המחיר? והאם זה הכרטיס הכי מקצועי לגרפיקה תלת מימדית? או שיש יותר טובים ממני?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  18. טוב יש לכרטיס 4870 שתי חיבורים אחד הוא 8 פינים ואחד הוא 6 פינים לחבר את הספק כוח לשתיהם או רק לאחד מהם?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות מסכים דקים לבית בתקציב של בערך 2000 לאחד.... עדיף שיתאימו למשחקים אם כי לא חובה... ואם יש מסכים כאלה עם PIVOT זה היהי מצוין... שמעתי דברים טובים על הLG 1780Q.... ועל איזה NEC חדש... תודה רבה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל s-video רגיל. רואים בטלויזיה את המחשב מצוין, אבל בשחור לבן. חיפשתי בתוכנה של הכרטיס מסך אם יש איפה לשנות את ההגדרות כדי שזה יהיה בצבע ולא מצאתי. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אוכל לפתור אותה? הכרטיס מסך הוא geforce 6800 (דרך אגב, תודה למי שעזר לי להחליט איזה כרטיס מסך לקנות, כמו שאתם רואים קניתי בסוף את ה6800 והוא כרטיס מעולה ואני מאוד מרוצה ממנו!)

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by noy165,

אני מתלבט בקשר לרכישה של אחד משני המסכים האלה הראשון: ILYAMA 17'' E431S DVI LCD השני : HYUNDAI IMAGE QUEST Q17 DVI USB המחיר לא חשוב מבחינתי , מה שחשוב לי זה האיכות והאמינות של המוצר וגם של היבואן במקרים של תקלות תודה מקרב לב לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. Started by qbnizp,

יש לי תקציב עד 1000 שח ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסכום הזה ואני לא צריך לעריכה וכאלה רק למשחקים כבדים

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. רציתי לשאול מה זה "פתיחת צינורות" ? מה זה עושה ואיך עושים את זה? תודה לעונים. נ.ב הכרטיס מסך שלי זה: רדאון 9550 128mb של ג'יגה בייט (הקטן יותר)

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. טוב אז ככה סגרתי כבר על כל המפרט חוץ מעניין כרטיס המסך שבו אני מתלבט- האם כדי לקנות את בכרטיס הזה- ASUS Extreme AX 1300PRO Silent/TD של RADEON- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&model=784&modelmenu=1 או שכדי לי לקנות את הכרטיס הזה-nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB Evga- http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N386-AX&family=GeForce%206%20Series%20Family תודה מראש D:

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by yotam_10,

אני קניתי מחשב חדש לפני חודש(ראה מפרט) והשאלה שלי היא האם הכרטיס שבמפרט יכול להריץ משחקים שיצאו בחצי שנה הקרובה.... האם הכרטיס שלי יכול להריץ: F.E.A.R....? q4??? ועוד מישחקים כבדים אחרים??

• 3 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים