עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kkl99,

אני הורדתי את הדרייברים הללו האם הם הנכונים ? http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-260.99-whql-driver.html http://developer.nvidia.com/object/cuda_3_2_toolkit_rc.html#Windows%20XP,%20Windows%20Vista%20and%20Windows7 האם CUDA זה רק SDK ? http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html DX 11 מיקרוסופט הורדתי

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by Cr4ck,

בעיה נורא מורכבת ומעניינת... לא מצאתי לא פתרון ולא הגיון. אני יפרט ממש על כל הפרטים .... יש לי כרטיס radeom 9500 pro 128ddr tvout ומחשב p4 2400 intel dvd למחשב x16 וטלוויזה נורא ישנה , משהו כמו 15 שנה" wega color 3063" אם זה עוזר למישהו. ווידאו toshiba ve15. עכשיו , רציתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזה , כלומר , שיראו את התצוגה של המחשב בטלוויזה הישנה שלי. מכאן , מכיוון שהטלוויזה הישנה שלי לא תומכת בחיבור דיגטלי , אלא רק אנלוגי , והTV OUT של הRADEON הוא דיגיטלי, אז חיברתי מהמחשב לוידאו בחיבור דיגיטלי ,ואת הווידאו לטלוויזיה דרך החיבור האנלוגי . כלומר , הוידאו ממיר את החיבור הדיגיטלי מהמחשב , אל הטלוויזה כחיבור אנלוגי. עד כאן הכל בסדר, עובד לי הכל טוב ויפה , רואים את המחשב בטלו…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  3. שלום חברים יש לי מסך CRT שיש חשד שהוא מקצר ושורף כרטיסי מסך ומחשב שיש חשש שהוא שורף מסכים... אני חושש לחבר את המסך למחשב תקין או לחלופין לחבר את המסך למחשב אחר כדי שלא יישרפו רכיבים נוספים. האם יש דרך לבדוק את המסך בנפרד ולוודא שהוא תקין? האם יש דרך לבדוק כרטיס מסך בלי לחברו למסך? תודה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל. תנו חוות דעת - הכרטיס מיועד למחשב שיעבוד 24/7, אני רוצה שיוכל להריץ משחקים בני ימינו ללא קשר לפילטרים (ואת זה הוא עושה) ויוכל להראות סרטים - אני יודע ש-ATI יותר טובים בוידיאו OUT אבל הכרטיס הזה הרבה יותר יעיל בצריכת אנרגיה + קירור פסיבי. בנוגע לקירור פסיבי, ראיתי שהקירור עליו יעיל יותר מקירורים אקטיביים אחרים. אני יודע שיש ב-KSP, זה יבוא רשמי? האם ליבואן הרשמי בארץ יש? מחפש מקום שייתן לי 3 שנים אחריות. ולבסוף האם זו קניה כדאית כעת? או שעדיף לחכות שייצאו כרטיסי הדור הבא ואז המחיר של הכרטיס הזה ירד? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by ktm,

יש לי בעיה גדולה וגם אחרי כל הבירורים שעשיתי אני עדין לו מצליח לבחור את כרטיס המסך הכי טוב............. כי יש לי שורה של כרטיסי מסך ואני לא יודע את מי לבחור אז מי שבאמת מבין שיכתוב לי איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין כולם והכי שווה מבחינת מחיר ובנדל? Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB-1058 Hercules 3D Prophet 9600XT-1240 SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI-1095 SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI -1205

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מה הכי משתלם לי לקנות בשביל המפרט שלי שהוא amd3000 לוח גיגביט זיכרון גיגה כיום יש לי 7300gt אבל לא סוניק והוא עושה לי קצת קיטועים בטסט דרייב מה יותר מומלץ לי להביא שלו יהיה יותר מידי חדש למחשב שלי או חלש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by dan_dekel,

תקציב: 700-800 גג של הגג 900 ורק אם זה הבדל עצבני אז 1000. למשחקי fps. תודה, דן עריכה: 17 אינץ'.... אלא אם כן, שוב יש מציאה ביחס למחיר...

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by lmlm,

האתר הסיני HKEPC מדווח ש ATI משנה ל X1900GT תמפרט כדי להפחית חום. 575MHz Core/1200MHz Memory to 512MHz Core/1320MHz Memory ויבוא עם HDCP האתר אומר שאין ממש שינויים בין המפרט הישן למפרט החדש. ATI מנסה להפטר מהמלאי לקראת X1950PRO שיושק באוקטובר( שבועיים וחצי ;D) כתבה: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=665818&starttime=0&endtime=0

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by danielzy,

האם שווה לשדרג 260C216.65NM עם קירור סטוק ואחריות שנתיים וחצי, ל295 עם אחריות שנתיים וחצי. בתוספת של 1200 ש"ח. יש לי לוח EX38 כך שאני לא יכול לעשות SLI לבד... השיקול שלי הוא שמבחינה סטטיסטית, עד היום, כרטיסי ה HIGH END היו חזקים יותר מכרטיסי ה HIGH של הדור שאחריהם [8800GTX&9800GTX+;98GX2&260GTX&280GTX] וכו'. עד שיצאו הדור החדש של הכרטיסים ערך הכרטיס שלי ירד משמעותית. ואם כיום אני יכול לקבל עליו קרוב ל1000 ש"ח, בעתיד אוכל לקבל עליו מקסימום 500 במזל.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by a1a1a1a,

רציתי לדעת אם הכרטיס ATI Radoen 9250 יכנס לי במארז Antec NSK2480, ואם לא איזה כרטיס אחר אני יכול לקנות הכי זול שישב בלוח אם ga-8i865gme-775 זה למטרת HTPC מאד פשוט לטלוויזית CRT. תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שלושת המסכים הבאים: 1. LG 17" T710BH 0.25 71Hz 1280x1024 Flatron ez 2. PROVIEW 17 MZ-777 B/S 0.25 1280 X 1024 Samsung Black Silver Dyna Flat (30-70Khz) 3. MAG 17" CRT 786PFs FLAT, Silver-Black, D.P.-0.25 (0.21H), 1600x1200, 30-86kHz, TCO-99 איזה מסך הכי כדאי לי לקנות מבחינת איכות תמונה, רזולוציות, קצבי רענון, אמינות החברה, ואחריות. תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין את המסך 17 RX-777 B/S 0.25 1280 X 1024 Black Silver Flat VIEWPOINT שהוא גם אפשרות לקנייה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לא מזמן שיחררה NVIDIA את הדרייבר הראשון שלה אשר כולל את האופציה של הפעלת תלת מימד בזמן אמת במשחקים, מה שעד עכשיו היה אפשרי דרך תוכנות צדדיות ועבד בצורה חלקית ולוקה בחסר. אפקט התלת מימד חל באופן כמעט כולל על כל משחקי תלת המימד שקיימים היום, גם אם אינם מופיעים ברשימת המשחקים הנתמכים. אז מה צריך בשביל להשתמש בטכנולוגייה הזאת? 1 - מערכת הפעלה וינדוס ויסטה או וינדוס 7. 2 - כרטיס מסך GeForce 8800GT ומעלה. 3 - משקפי תלת מימד תואמים. 4 - הדרייבר האחרון של NVIDIA, אודותיו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388753.0 אין לי משקפי תלת מימד, מאיפה אני יכול להשיג? 1 - פשוט מאוד, אפשר לקנות משקפי תלת מימד בלא מעט חנויות ובEBAY 2 - אפשר להכין משקפי תלת מימד: …

• 79 תגובות
    • 10.6k צפיות
  13. מפת הדרכים, אני לא יודע אם רשמית או לא, של ATi נחשפה באתר AnandTech, אין שום דבר חדש כ"כ מלבד פרטים עסיסיים על הRV530 והRV515, מחליפי הMid-End והLow-End בהתאמה ותאריכי יציאה שגם ככה ידועים. R520: R520XT Crossfire Edition יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא במאמצע-סוף אוקטובר. R520XT גם כן יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא בתחילת אוקטובר. R520XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא בתחילת ספטמבר, כנראה יוכל לעבוד בCF ביחד עם הXT CFE. RV530: RV530 Crossfire Edition יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף אוקטובר כמו הR520XT CFE. RV515: RV515XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף ספטמבר. ועכשיו לפרטים העסיסיים באמת: המפרט של הRV530: 600MHz Core Clock 1400MHz Memory Clock 512MB Maximum Memor…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ramboli,

שלום, מהו טווח הטמפרטורות המומלץ בכרטיס הנ"ל? במנוחה נמצע בסביבות 64 מעלות, במחשקים מגיע ל90 לאחר חצי שעה של משחק. זה לאחר ניקיון והוספת מאווררים המהווים חלק מסירקולציה של אוויר במארז. האם זה תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by gabig12,

שלום ;D אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר ושיתאים לצרכים שלי הצרכים שלי: 1). כרטיס מסך עם TV OUT 2). משחקים חדשים כגון: MAX PAYNE 2 , NEED FOR SPEED UNDERGROUND אני לא צריך בצועים מצויינים אלא אני צריך שהמשחקים יעבדו טוב ושלא יתקעו ושיהיה לי TV OUT טוב כדי שאני יוכל לחבר אותו לטלווזיה ולראות סרטים. אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני לא רוצה שיעבדו עלי בחנות אז אני רוצה תמורה לכסף שלי חשבתי על הכרטיס המסך הבא: ASUS V9520 MAGIC/T - GeForce FX 5200 - TVOUT - 128MB DDR שעולה 540.87 ש"ח תגידו לי אם הוא טוב ואם לא אז תציעו לי משהו בסיסבות ה- 500-600 ש"ח ואני לא רוצה כרטיס מסך 3D CLUB כי הם יותר מדי יקרים בתודה GABIG12

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by uziliv,

שלום יש לי מסך LCD של CHIMEI עם כרטיס מסך RADEON91000. התקנתי כעת את הווינדוס מחדש ונוצרה לי בעיה - התמונה גולשת מהמסך, ואני לא מצליח להתאים אותה (אני לא מוצא בכפתורי השליטה של המסך את האפשרות לצמצם את הרוחב או הגובה) מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by idan1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך. תחילה חשבתי לקנות את ה- 4850 המומלץ פה מאוד, אך מכיוון שאני אוטוטו מתגייס החלטתי שהכרטיס מיותר, שכן, אני לא חושב שיצא לי לשחק הרבה במחשב. חשבתי לקנות כרטיס זול יותר שיספק אותי בתקופת השירות הצבאי, ולאחר מכן אשדרג אותו. בזיגזג הציעו לי ללכת על ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL שעולה 337 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? יש אלטרנטיבות טובות ומשתלמות יותר? חלקים רלוונטים מהמפרט: מסך 17" ספק שבא עם Antec Sonata III מעבד אינטל 8400 תודה

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. Started by demonshlomo,

שלום כפי שאתם רואים בכותרת AF לא עובד לי בNFSU..... יש למישהו מושג מה הולך? תודה!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by idanmal,

היי חברים.. אחרי שקראתי את הביקורות המהללות, מבחני הביצועים והשבחים שהרעיפו על המשחק הנ"ל..החלטתי להתקין. לפני חודש כאמור קניתי את ה7970 השני שלי וקיבלתי איתו את המשחק. כרגיל בכל התחלה של משחק קודם כל בדיקות, הפעלתי את אפטרברנר, FRAPS ו-HWinfo64. שמתי את כל ההגדרות על MAX ויצאתי לדרך, גרפיקה יפה אין מה להגיד, משחק בסגנון אחר, לאחר 5 דקות, ממש התחיל המשחק אחרי הקדמות וסרטונים ופתאום.. נפילת FPS לא צפויה..חשבתי שאני מדמיין :s05: ניטרלתי כרטיס אחד(אולי הקרוספייר) אך לא עזר, הורדתי את ההגדרות למדיום ועדיין נפילות FPS באותם מקומות ספציפיים במשחק, נפילה משמעותית(עם כרטיס אחד מ-95 FPS ל-35 FPS). מחיפוש ברשת ומהסירטון הראשון שמצאתי ביוטיוב עולה שיש בעיה עם המשחק: הג…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by zini1,

איזה משני הכרטיסים טוב יותר? ?Albatron 6600 128MB PCI-E? ?MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

היי, מקווה שזה לפורום הזה... אני צריך המלצה לכרטיס לכידת וידאו עד 350 שקל. חשוב שהוא יוכל ללכוד וידאו ברוזולוציות של טלויזיה תוך כדי שמירה על איכות ופריים רייט שלא נופל מ30. המחשב שעליו הוא הולך לשבת לא חזק במיוחד אבל אמור להספיק (ראה מפרט). תודה רבה!!! עריכה: לא שמתי לב שהורידו את פונקציית המפרט אז הינה: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 RDRAM 1066 RADEON 9600XT

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. בזמנו היה לי כרטיס טלוויזהי במחשב ואז שכחנו ממנו. עכשיו קיבלתי את המחשב החדש והיום התקנתי את הכרטיס שוב. עכשיו הדיסק שבא עם הכרטיס היו בו דברים רק עד לווינדאוס 2000 - ולי יש אקספי. בכל מקרה הלכתי לאתר החברה וניחשתי את הדגם שלי והורדתי דברים והקנתי תוכנה ואז זה חיפש דרייברים ומצא כל מיני והתקנתי כל מיני סוגים עד שעבד. בכל מקרה, עכשו זה עובד ורואים (מצאתי את הערוץ שעובד והכל - זה מחובר אצלי לyes...) עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לשפר את איכות התמונה? כי כרגע רואים טוב אבל זה לא חד כמו טלווזיה. יכול להיות שעם דרייבר אחר או תוכנה אחרת זה היה עובד טוב יותר? ו שזה או שזה עובד או שזה לא עובד? ואם יש איזה דרך לגלות מה הדגם שלי זה יהיה טוב למרות שאני די בטוח שזה flyvideo 98 של lif…

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by dor962,

new computer, dont got hebrew yet. I installed the catalyst driver for my 2900xt and thats what is shows http://img502.imageshack.us/img502/6691/asdzy9.jpg the clocks should be higher right? is it normal that it shows that the clocks are that low? if now, what can i do to fix it?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by ashtarot,

מישהו יודע מה שווה הכרטיס המסך המובנה של הלוח הזה הבנתי שהוא 64 מ"ב לעומת נגיד רדאון 7200 הוא יותר טוב/רע? האם אפשר להריץ עליו את CIV 4 CS1.6?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by Black_Citadel,

אני מתפלא שבסטיקי לא המליצו על מסכי BENQ כי למיטב ידיעתי החברה הזאת שייכת לLG (כמו פורד ולינקולן, כמו דודג' וקרייזלר, etc) אני אומר זאת כי פעם אני זוכר שמכרו צורבים : LG-BENQ

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.