עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, היום ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלי במחשב הנייד. הכרטיס המדובר הוא HD 5470. לאחר הורדת הדרייבר כראוי, הסרתי את הדרייבר דרך הקונטרול פאנל. במהלך ההסרה, מסך המחשב כבה לחלוטין, אך המחשב המשיך לדלוק. המתנתי כ-10 דקות וכשראיתי שאין שינוי, עשיתי ריסטארט ידני. לאחר מכן, המחשב הראה כאילו הסרתי את הדרייבר ולכן ניסיתי להתקין את החדש. לא ממש צלח. ניסיתי עוד כמה פעמים גם דרך דרייבר סוויפר וגם דרך הקונטרול פאנל. לאחר כל התקנה מופיעה לי בלוג של ההתקנה הודעת שגיאה, אשמח אם מישהו יאכל לפענח אותה, אולי הבעיה היא חומרתית ואני צריך להפעיל את האחריות. ההודעה היא כדלקמןקובץ מצורף). במידה שזה תקלת חומרה ארצה לדעת זאת במהרה, על מנת להפעיל את האחריות בהקדם האפשרי.…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. Started by iyehuda,

ועוד שאלה זה נכון שבויסטה אין צורך להוריד DX10

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by lir@n,

שלום כולם, הגיע הזמן שלי להתחדש במסך חדש, אני פוזל לכיוון LCD אך לא בטוח, מה אתם אומרים על המסך הבא? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1771 ובאופן כללי איזה מסכי LCD מומלצים בתקציב של עד3K והאם בכלל עדיף לקנות איזה CRT מאוד איכותי בתקציב הנ'ל מאשר LCD בינוני+ ? תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by nadav2605,

שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להתעניין בדגמי ומחירי כרטיסי מסך למחשבי משחקים. ראיתי שבעוד שרוב החברות מוכרות למשל את כרטיס ATI HD4850 512MB GDDR3 בסביבות המחיר 700 ש"ח (ממוצע - תלוי איזה חברה), חברת Power Color מוכרת את כרטיס זה עם זכרון 512MB GDDR5 ב550 ש"ח בלבד. איך זה ייתכן? האם יש פה קאץ'? רק אני חשדן בגלל זה והאם יש לחשדנות הזו סיבה? אגב, תופעה דומה לזו קוראת גם עם הרבה כרטיסים אחרים. תודה רבה!

5. Started by Leo101,

שלום... רציתי לדעת איך הביצועים של 5900xt? האם יותר טובים מ6600 רגיל?

6. Gigabyte ATI RADEON X1950Pro 256MB Zalman Cooling Retail RX195P2 או Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB Calibre Overclocked Retail או Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail או Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail או משהו אחר למחשב שאמור להיות למשחקים חזקיים יש מפרט רק נשאר לבחור כרטיס מסך וזה התקציב תודה לעוזרים

7. Started by sbwolf,

לא מצאתי בשום מקום ביקורת על כרטיסי pci express עם מישהו יודע דברו

8. Started by shaynac,

שאלה כללית, ראיתי שיש חברות שמוכרות את כ. המסך שלהם כבר מומהרים. האם יש סיכון בכך? מדוע לא כל החברות ממהירות את כרטיסי המסך?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by crovei,

שלום.. ואני מתנצל מראש על הפוסט הזה.. אני יודע שנפתחים פה 3 כאלה כל יום אבל עדיין שמוציאים 1000-200 שקל אי אפשר להיות יותר מדי בטוחים.. (: אמ.. אני מחפש כרטיס מסך חדש בתקציב של בערך 1700-1800 שקל.. בעיקרון רציתי ללכת על כרטיס של ATI אבל מה שמפחיד אותי זה חוסר התמיכה בפיקסל שיידר 3.. זה באמת כ"כ קריטי? אני מתכוון יש סיכוי שעוד שנה-שנתיים יצאו משחקים שאני לא יוכל להפעיל בלי PS3? אז נשארתי עם אנווידיה.. שהם חברה מעולה אבל אני אישית לא מת עליהם... בכל מקרה חשבתי ללכת על כרטיס כלשהו ממשפחת 6800.. יש הבדל רציני בין גירסאת ה-LE לכל השאר? (במיוחד לבין הגירסא הרגילה?..) משהו ש-OC לא יכול לפתור? ואיזה חברה מומלצת? ממה שהבנתי עם MSI יש הכי הרבה סיכוי לפתוח צינורות חסומים.. אבל…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. כן, אני יודע שיש פה אלף הודעות כאלה...קראתי גם חלק אבל אף הודעה לא ממש עזרה לי אז ננסה נושא חדש... המסך 19" CRT של LG שלי עשה את העבודה שלו.. אחרי כמעט 5 שנים הוא פשוט מכאיב לי בעינים אם אני יושב מולו הרבה זמן (למרות שאולי זה קשור לכרטיס מסך, משהו שאני עוד צריך לבדוק - אם למישהי יש משהו להגיד בנושא הזה זה גם יבורך - הכרטיס הוא R9800 Pro של ATI.). וזה מביא אותי לזה שאני מחפש מסך חדש. למה LCD? כי הבנתי שאפשר כבר לשחק עליהם משחקים בצורה טובה, הם יותר קלים על העינים וזה גם יפנה לי קצת מקום בשולחן... בעקרון התקציב שלי זה בסביבות ה-2000 שקל אבל אולי אני אוכל למתוח את זה ל-2500, אם הסיבה לכך תהיה טובה. ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שאני מחפש מסך עם קצב רענון של 16MS אמיתי, אולי פחו…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. ..בתמונה כאילו כמה קווים כחולים מרצדים.., אני יודע שזה מוזר, קצת קשה לתאר יש לי ספק כוח 300 של אנטק אטלון 64 3000 שני hd שני כוננים אופטיים איך אפשר לדעת אם הספק מספיק?, או שזה בכלל משהו אחר אני משתמש בגרסה האחרונה שיש באתר של ati תודה, HaimTS

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by mikezaush,

(למחשב נייח)7600gt 256 mb agpx8 או (למחשב נייד)8600m gt 256 mb pcie ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. החלפתי לאחרונה כרטיס מסך מ- NVIDIA GeForce 7300GT ל- ATI Radeon X1650 PRO. הכל עובד חלק חוץ מזה שמסך ההפעלה (שרשום בו את לוח האם שלי) של הביוס מופיע בצבעים מוזרים עכשיו. גם הצבעים של הביוס עצמו קצת השתנו. זה לא ממש מפריע אבל רק רציתי לדעת אם זאת בעיה ואיך אפשר לפתור אותה.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. כאשר אני מפעיל את המישחק על רזולוציה של 1680X1050 המישחק מוצג באמצע המסך ןלא כל כל המסך למרות שבהגדרות התצוגה הוא מוגדר על הרזלוציה המדוברת ולמרות שבתפריט המישחק אני מציין את הרזולוציה אני עם דרייבר 8.12 וגם ב CCC הרזולוציה 1680X1050 מוגדרת וזה קורה רק במישחק הזה בכל שאר המישחקים אין לי בעיה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by Baz34,

האם למישהו ידוע לגבי שביתה של נמלים בארץ בגללם סחורה גדולה של כרטיסי מסך תקועה במכס? למה אין על זה שום פירסום

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. יש לי במחשב יציאת SVIDEO = כתוב אומנם VIDEO אבל היציאה ניראת כמו SVIDEO כמו כן באזור כרטיס הקול יש לי יציאה נוספת של שכתוב עליה S/P OUT הטלויזיה מחוברת בערך 3 מטר מהמחשב שלי = ואני רוצה להקרין בה סרטי DVD מהמחשב (DIVIX וכו' ) 1. האם מספיק כבל שיחבר לTV ? האם תיצא תוצאה סבירה ? עם כרטיס המסך הזה? 2. אם כן = איזה כבל מומלץ ? היכן ליקנות ? 3. איך אני מחבר את הSOUND ? 3. איזה תוכנות כדאי להתקין להקרנת הסרטים ? 4. האם אוכל גם להקליט סרטים מהממיר ? TV ? THX

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  17. כותרת אני מדגיש את הכיום!!

18. Started by esaly,

היי אנשים! יש לי כרטיס מסך חדש כאמור של XFX 7600GT ,מאז התקנתו יש לי כל הזמן בעיות. הבעיה עכשיו לאחר פירמוט והתקנת הדרייברים הכי חדשים היא שיש הבזקים כשאני גורר חלון בווינדוס.. יש כאלה ריצודים בצד של החלון - דבר שלא היה לי עם הATI העלוב הקודם שלי X550... יש גם מריחות כאלה שאני גורר חלון... אלה תופעות שלא היו לי יכול להיות שזה בגלל המסך שלי? LG 1750SQ? יכול להיות שזה בגלל שאני מחבר את הכרטיס מסך עם מתאם לVGA מDVI??? אולי יש בעיה בהגדרות??? הדברים האלה די מרגיזים....יש פתרון? אשמח לעזרה....

19. סוף סוף הגיע לי הכרטיס אחרי די הרבה זמן מצידי שחיכתי אחרי ששלחתי את ה 7800GTX היה לי לאחריות בסוף החליפו לי אותו ב 8800GTX 640 בתוספת מצידי של 850 שקלים מה אומרים שווה ? באנצ'ים אין לי כוח לעשות כל כך אני אעשה יותר מאוחר ואעלה לכם תוצאות איזה בנצ'ים כדי לי לעשות ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by timac,

ככה אז יש לי 1600-1700 שקל להשקיע בכרטיס מסך.. חשבתי ללכת על ה 1950xt שעולה 1600 בKSP אבל אז ראיתי שעומד לצאת ה8800 320 מגה בעוד חודש. מה אתם אומרים כדאי לקנות עכשיו או לחכות ולקנות את ה8800?? לא להסתכל על הפרט שבצד כי אני קונה מחשב חדש שיתאים לכרטיסים הנ''ל

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  21. האם יש מידע מהתערוכה מה מתכנתת AMD בדור הבא ? 20NM 89XX 99XX האם לאיש שלכם יש קשר לנציגים של AMD ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  22. כמה FPS אתם מקבלים ב-COD4 על 1920X1200 עם ה- 8800GT ??

23. וואי וואי והיו לי פרנציפים נגד ATI חחח הייתי רק Nvidia

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  24. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon 9250 ויש לי מספר שאלות בנוגע לשימוש ב-TV out (בעיקר בגלל שהייתי רגיל לדרייבר של nVidia עד כה): 1. האם יש אפשרות לעשות קיצור כלשהו (מקש קיצור או קיצור דרך על שולחן העבודה וכו') בכדי להרחיב את שולחן העבודה ל-TV out (במקום "מאפייני תצוגה->מתקדם->בחירת מסך 2 -> הרחב...") ? 2.א. כאשר אני משתמש ב"מתג בין תצוגות" (כלומר רק מסך מחשב או רק TV) אז כשאני עובר למצב ה-TV הכל בסדר, אבל כשאני חוזר רק למסך המחשב הוא לא חוזר לקצב הריענון שהיה לי (85Hz) אלא קובע ל-60Hz וצריך לשנות ידנית. יש דרך להגדיר שיחזור לקצב ריענון שהיה לי (כלומר ל-85Hz) ? 2.ב. דבר דומה ל-2.א. - כאשר אני משתמש במצב "חפיפה", כשאני חוזר למצב של צג יחיד גם אז הוא מחזי…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.