עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי קיבלתי את ה7600GS שלי ועכשיו אני מפחד להרכיב אותוו למה? זה למה רציתי להחליף כרטיס כי ה6600 שלי עושה בעיות (אני חושב שההכטיס הבעיה ) בכיצור שיצא הדרייבר 91.31 BETA אז אני כמו מפגר התקנתי אותו ואז הייתי בעיה איזה בג של SIL טוב אז ישר מחקתי תדרייבר הזה באמצעות Driver Cleaner Pro ואז חזרתי לקודם שלי (84.21) ואז ראיתי שהתמונה לא כפי שהיית פעם שיצא התיקון של הבג של SIL התקנתי אותו וזה לא עזר וניסיתי פול דרייברים עשיתי פורמט +אףדיסק וזה לא עזר טוב אז שיצא 91.33 אז התקנתי אותו ואז באפשרויות ראיתי שהכרטיס שלי מכובן על SIL (תמונה למתה) והכרטיס ביכלל AGP ועוד זה היה בלוח הקודם שלי טוב קניתי לוח חדש אים AGP+PCI-E ואז הרכבתי ת'6600256MB PCI-E של חבר שלי והגדרתי בלוח שיפעל כ PCI-…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  2. Started by spider272,

קירור של ה4870 יתאים ל4850? קירור 4870:

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by 114508534,

שלום חברים הבעיה שלי כזו עד יום ראשון המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה והכל עבד מעולה יום ראשון התחברנו לHOT והטכנאי המוכשר שלהם ניתק לי את המחשב מהטלויזיה וחיבר את הממיר . הבעיה היא שאני לא יכול עכשיו להגדיר את התצוגה זה מראה לי על מסך הטלויזיה את המחשב אבל התצוגה היא לא תואמת לגודל המסך ,התמונה רחבה ולא כולה נכנסת כמו כן אני לא רואה את שולחן העבודה אלא רק את הרקע הכרטיס הוא GFORCE MX440 אני מעוניין לדעת כיצד אני מגדיר את זה בהגדרות תצוגה , ניסיתי לשחק עם הרזלוציה אבל זה עדיין לא מסתדר

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by spartan932,

זה המפרט בנתיים אחרי כמה שינויים בבקשה כל מי שנכנס לכאן שייתן את הדעה שלו סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 1,384 1,384 1 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 44050 395 395 1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-6400CL5D-4GBPQ 488 488 1 ספק כח Enermax Pro82+ 525W EPR525AWT 305 305 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 134 134 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 94 94 1 מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 120mm SFF21E 249 249 1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme Ultra-120eXtreme-775 725 725 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray IE8400ay 646 646 1 לוח אם ASUS P5Q …

5. Started by alfus73,

שלום. אני עומד לרכוש כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk [A6600GTb]. הלוח אם שלי P5S800-VM של ASUS. בחוברת הסבר על לוח האם כתוב בצורה מודגשת שמותר להתקין כרטיס AGP שהוא 1.5 V או 0.8 V. ושאסור להתקין בשום פנים ואופן כרטיס מסך שהוא 3.3V. האם הכרטיס מסך שרשמתי לעיל מתאים ללוח האם שלי. חיפשתי במפרט הטכני של החברה ולא היה רשום לגבי ה- V שלו. האם אני יכול להשתמש ללא חשש?

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by shoeyal,

עדיף מזיגזג אבל מקסימום נקנה במקום אחר(כמו כן נא להתחשב בשירות של היבואן)

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by amiraa,

היי אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שאפשר עד סכום של 550 שקל בערך תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. כמו שכולכם יודעים לרבים מאיתנו יש את בעיית ה-VPC recover שגורם לכיבוי המחשב במצבים שמשחקים במשחקים ולהודעת התשלח והאל תשלח. אני עם הבעייה הזאת כבר כמה חודשים... ניסיתי הכול, החלפתי כרטיס מסך , התקנתי את הדרייברים של ה-chipest VIA את הדרייברים הכי מעודכנים, שיניתי את ה-AGP ל-4x אין אין פשוט ניסיתי ה-כ-ו-ל. אז עכשיו אני מקווה שיש למישהו פה בפורום פיתרון סופי לבעיה הזאת. ולמה ATI לא מוציאים עידכון או פאט'צ נגד הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים, לא בטירוף דווקא ויזואליציות בווינאמפ וכו'... חשוב TV OUT באיכות גבוהה לא מעוניין באוברקלוקינג תודה מראש, נירטי

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by ratzabi,

איזה כרטיס יותר טוב מבין ה-2. שתיהם של חברת ג'יגה-בייט. תודה!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  11. Started by Epsilon,

שלום אני מעוניין בתוכנה לכרטיס מסך , שתראה לי GPU Usage ואחוז ניצול הזכרון של הכרטיס (משהו אנלוגי ל task manager). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by weissby,

א. לאחותי יש מחשב עם כ.מסך מובנה (הלוח אם זה ‏P5B-VM של אסוס), בהמשך היא תוסיף לו כ.מסך נורמלי, האם יהיה חלוקה של העבודה בין שני הכ.מסך? כמו סוג של SLI או CF כזה? וד"א אגב ,פתחתי אצלה את הcondition zero ועוד בקטע של התפריטים (עוד לפני שנאי מגיע למשחק עצמו) זה זז ממש לאט, האם זה בגלל שאין כרטיס מסך נורמלי? כי לא נראה לי שזה בגלל המחשב עצמו, כי יש לה אחלה מחשב - E6600, 2GB 533 MHz. כי חשבתי שהעבודה של הכרטיס נעשית ממש במהלך המשחק עצמו (ולא כשאני זסתם עוד על התפריטים =\ ב. יש לי LCD של טושיבה 32" 32WL55, קיים אצלה הנתון של HDTV, אבל לא מוזכר HDMI.. אז קודם מה זה HDMI? כי אני מפחד שזה לא תומך בעצם בהיי דפינישן הזה, כי עד כמה שאני מבין שניהם (HDTV ו-HDMI) קשורים להיי דפינישן א…

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  13. אני מחפש דרייבר עדכני לכרטיס מסך מדגם radeon igp 340 למערכת הפעלה xp . בבקשה להביא לי קידור לדף ההורדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by lirancoh85,

הבנתי שה 7600GT זה הכרטיס טוב בשביל המחיר שאני מוכן להשקיע על המחשב השאלה היא איזה חברה ודגם כדאי להביא ? האם GIGABYTE עם 128BIT שעולה 980 + - היא בחירה נכונה ? תודה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  15. טוב אז ככה. החלפתי כרטיס (ל- 1950 פרו). כשעלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה והתקין אותה אוטומטית מהדיסק שבא עם הכרטיס מסך. נכנסתי לאתר של ATI-AMD והורדתי את ערכת הדרייברים החדשה שמתאימה לכרטיס שלי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html יש שם 2 אפשרויות - להוריד רק את הדרייברים, או להוריד גם את ה Catalyst Control Center. הורדתי כל אחד מהם וניסיתי להתקין... בכל פעם שאני מנסה להתקין את הדרייברים עולה לי השגיאה הזו: "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit." ומייד אח"כ עוד הודעה : "Setup was unable to complete the installation. Try to setup your display adapter with a standard VGA driver before runn…

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by IronMaiden,

קיבלתי X800 PRO מבית GECUBE שנקנה בטאיוון , אני מצליח להפעיל את הכרטיס רק על AGP X4 ולא על AGP X8 , אני יודע שהלוח אם שלי תומך ב AGP X8 , ב BIOS אני מגדיר אותו לעבוד אפילו רק על X8 ולמרות זאת שאני נכנס ב ADVANCED GRAPHIC SETTINGS ללשונית של ה SMARTGART (שבודקת את המהירות של ה AGP ) היא מזהה עבודה "יציבה" רק עם AGP X4 ומטה , ובכלל לא נותנת לי לבחור באופציה של X8 , ובנוסף לא נותנת לי לבחור באופציה בשם FASTWRITE , חשבתי שאולי זה יכול לנבוע מבעיה בתאימות בין הכרטיס ללוח אם ואולי עדכון BIOS יכול לעזור . יכול להיות שאפשר להגדיר מהירות AGP במקום אחר ? יכול להיות שאין מספיק מתח לAGP ?, כרגע זה על אוטומטי . יכול להיות שלא הגדרתי משהו אחר נכון ? System specs : P4 2.4 2x512MB 33…

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  17. פשוט אני קונה Saaphire "Atlantis" ואני רוצה לדעת (באחוזים אם אפשר) את ההבדלים בין הכרטיסים....תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by Burkey,

שלום, רציתי לשאול משהו. היתה כתבה היום בעיתון שהוללה את המעבד הגרפי שיש במעבדים החדשים של אינטל, היה כתוב שם שבבדיקות שנעשו הוא לא נפל ממעבדים גרפיים נפרדים. ראיתי לפטופים רבים שנמכרים עם הכרטיס Geforce 525. האם הוא טוב יותר מהמעבד שיש ב - Core i7 2630M ? אם כן, במה הוא יותר טוב ובמה פחות טוב ? תודה !

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. שלום רב לכולם! כתוצאה מבעייה בלתי מובנת בכ. מסך הנוכחי, החלטתי בשעה טובה לשדרג לדור החדש של הכרטיסים. הכרטיס חייב להיות של חברת NVIDIA למען SLI בעתיד (אולי). התקציב הוא כאמור עד 700 ש"ח עם אפשרויות פזילה. השימושים הם (לפי סדרי עדיפויות): 1. גלישה 2. סרטים 3. משחקים *2 * מקריאה של מספר אתרי אינטרנט, נוכחתי לדעת שכרטיסי הדור החדש של NVIDIA, דור8, תומכים בוידאו בהבחנה גבוהה (HD). ומכאן יש לי שאלה - יש לי סרטי תוכן באיכות HD במחשב, ובמידה ואקנה כ. מסך התומך בכך, האם אוכל לקבל את האיכות הנדרשת גם אם ברשותי מסך LCD 1900R או אפילו כל מסך אחר? המפרט שלי מופיע בצד לעזרתכם. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by shimonsky,

לשימוש של צפייה ב-HD + משחקים כמו GTA IV , האם GT210 יספיק?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. בעיקרון הכרטיס הוא להצגת סרטים דרך MCE. הוא צריך להיות תומך ב- DirectX 9 ושלא יהיה לו מאורר כי זה למחשב סלוני. תקציב..כמה שיותר זול. תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. Started by TimoTy,

טוב קנייתי טלויזיה חדשה לחדר עם כל החיבורים המתאימים ואני רואה את המחשב שלי בשחור לבן ....... זה היה ככה גם בטלויזיה הישנה שלי ..... אבל הייתי בטוח שזה בגלל שהיא ישנה...... יש לי את הכרטים FX5900 של MSI אאההה ניסיתי לשנות את שיטת השידור בלויזיה וגם במחשב..... בבקשה עזרו לי תודה :

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by d0r0n,

אני בונה מפרט חדש שבראש ובראשונה יהיה לעריכה גראפית דו ותלת ממדית עם התוכנות אדוב פוטושופ אדוב פרימייר ופאיינל קאט פרו, אבל רציתי שהכרטיס יהיה לי טוב גם למשחקים חדשים כי שלי כבר לא מעלה יותר משחקים מהשנה האחרונה... Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1GB TwinMOS X2 DDR II 667 320GB 16MB, SATA II Maxtor + 120GB Maxtor ופה אני תקוע עם הכרטיס מסך, ויש לי כבר מסך: l1750SQ של אל ג'י אל סי די 17 אינטץ' ועוד שאלה איזה כרטיס מסך אני צריך ליקנות כדי שאני יראה את המחשב בשני מסכים כמו בחדרי עריכה... שהמסך מפוצל אבל רק בתוכנת עריכה... אם אתם מבינים למה אני מתכוון תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by lipa,

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=2685

• 6 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים