כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
ASUStec plans a tricore card carrying 3 3850 gpu chips. http://www.nordichardware.com/news,7543.html
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בלי שום קשר למחיר...איזה מבין השניים יותר טוב מבחינת ביצועים(כמו שבטח הבנתם שניהם agp )
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת מחיר על מסך( LCD דק) 19 אינץ' של חברת AOC, במחיר 1500 ש"ח.\ דגם המסך הינו LM965, חיפשתי חוות דעת באינטרנט על מסך זה אך קיבלתי תשובות מעורבות בעד ונגד. האם כדאי לרכוש מסך זה באופן כללי ואם כן האם המחיר ההצעה סביר ?! תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המטרות גרפיקה ועריכת וידאו (שזה ממש לא דורש הרבה מה גם שאני עושה את זה עם הכרטיס אונבורד שלי) וקצת משחקים מה עדיץ ATI או NVIDIA עד עכשיו היו לי רק NVIDIA והיתי מבסוט מזה לאלה הסברים קצרים על ההמלצות יעזרו מאוד אגב מחשב P 2.8D + גיגה ראם בדואל המון תודה מראש גיא אגב כמובן מחיר מנימלי כי המחשב ממש שחט אותי לבערך מליון השנים הקרובות מה דעתכם על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX6600LE 256MB Leadtek (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 6600 , (PCI-X/AGP) חיבור: PCI express , יציאות: DVI , HDTV , TV Out , יצרן: Leadtek , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit מפרט מלא...
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מוריד מי האתר של הכ.מ SAPPHIRE את הדריור הכי עדכני וזה מה שזה מראה לי ברגע שאני רוצה ליכנס לפנל. http://www.upit.ws/picture.php?file=8de5a09c382e9.bmp אם אני מתקין את הדריור שבדיסק הוא פועל אבל אני לא יכול ליכנס לפנל בכלל אני לוחץ הוא לא מגיב....כאילו כלום לא נלחץ.. פעם ראשונה שהתקנתי הוא עבד מי אז עבר מלא זמן... רציתי לעדכן ואז ניהיה לי בעיות כאלה מחקתי שמחקתי כלום לא עוזר. חד משמעית אני שונא את ATI
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי אני מחפש איפה אפשר לקנות את הכרטיס בסביביות ה-1300 ש"ח תכננתי במקום מסויים אבל עלה להם היום המחיר באיזה 200 ש"ח אולי אתם מכירים מקום אחר GAID אמרת שקנית את הכרטיס מסך ב1300 ש"ח איפה בדיוק כי שהתקשרתי הם אמרו לי 1670 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
http://www.projectorcentral.com/Sony-VPL-CX6.htm אודה לכם מאוד אם תגידו מה דעכם על המקרן הזה ואיפה הוא עומד ביחס לאיכות שלו, תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מזה בעצם אומר? הוא הגיע כברירת מחדל על 60 hertz ועכשיו שיניתי ל-75 מה עשיתי בעצם? מה הכי מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה +\- אפשר להגיע עם הכרטיסי מסך הבאים באובר קלוק?? 7300GT 256M שלPalit\gainward Leadtek WinFast PX7600GS TD256M Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M 6600gt במיוחד חשוב לי ה-7300 ומאיפה אני יכול להשיג כזה: http://product.pcpop.com/000029051/Index.html הוא של jetway
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום.. ואני מתנצל מראש על הפוסט הזה.. אני יודע שנפתחים פה 3 כאלה כל יום אבל עדיין שמוציאים 1000-200 שקל אי אפשר להיות יותר מדי בטוחים.. (: אמ.. אני מחפש כרטיס מסך חדש בתקציב של בערך 1700-1800 שקל.. בעיקרון רציתי ללכת על כרטיס של ATI אבל מה שמפחיד אותי זה חוסר התמיכה בפיקסל שיידר 3.. זה באמת כ"כ קריטי? אני מתכוון יש סיכוי שעוד שנה-שנתיים יצאו משחקים שאני לא יוכל להפעיל בלי PS3? אז נשארתי עם אנווידיה.. שהם חברה מעולה אבל אני אישית לא מת עליהם... בכל מקרה חשבתי ללכת על כרטיס כלשהו ממשפחת 6800.. יש הבדל רציני בין גירסאת ה-LE לכל השאר? (במיוחד לבין הגירסא הרגילה?..) משהו ש-OC לא יכול לפתור? ואיזה חברה מומלצת? ממה שהבנתי עם MSI יש הכי הרבה סיכוי לפתוח צינורות חסומים.. אבל…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, הרצתי 3DMark 03 ואני רוצה להשוות תוצאות עם מערכות דומות לשלי. אני לא יכול להירשם כי הקוד הרשמה שלי לא תקף. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכם אני הרכבתי מפרט שאני מתכוון ללכת לקנות מחר... התכוונתי לקנות היום אבל לא הצלחתי לבחור כרטיס מסך... ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוצא לי הכי כדאי ומשתלם להלביש עליו. אני ארשום את המפרט קודם כל ומייד אחריו את הכרטיסי מסך עם העלויות שלהם ומה שאני מבקש ממכם זה לבחור מתוך הרשימה כרטיס מסך שלכאורה יתאים לשימושי הכי טוב. להלן המפרט: מעבד: E6300 לוח אם: GB GA-965P-S3 כונן קשיח: SEAGATE 250 16 MB זיכרון : KINGSTON 1GB 667 כונן דיוידי: LG-DVD GSAH42N כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX7300GT 256MB DDR3 DVI HDTV מארז+ספק : FOXCONN TLA570 CWT 350W PFC שימושים: אינטרנט, הורדות, מספר תוכנות מסרים מידיים הפועלים בו זמנית, צפייה בסרטים,(משחקים -לא מטרת המחשב אבל שתשאר האופציה). המחשב…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב קצת ישן P4 3GHZ HT עם 1 גיגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה וספק + מארז פשוטים אני רוצה לקנות לו כ. מסך כדי לשחק קצת במשחקים. המליצו לי לקחת HD2600XT עם זיכרון DDR4 256MG או כרטיס HD3650 עם 512MB זיכרון (שניהם באותו מחיר עם חיבורת pci express). מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בתוכנה לכרטיס מסך , שתראה לי GPU Usage ואחוז ניצול הזכרון של הכרטיס (משהו אנלוגי ל task manager). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המישחק על רזולוציה של 1680X1050 המישחק מוצג באמצע המסך ןלא כל כל המסך למרות שבהגדרות התצוגה הוא מוגדר על הרזלוציה המדוברת ולמרות שבתפריט המישחק אני מציין את הרזולוציה אני עם דרייבר 8.12 וגם ב CCC הרזולוציה 1680X1050 מוגדרת וזה קורה רק במישחק הזה בכל שאר המישחקים אין לי בעיה מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד כמו שכתוב בכותרת עם כרטיס מסך מובנה Intel Xtreme. למחשב נייד יש יציאת S.video. חיברתי את הכבל S.video לטלויזיה והתמונה יצאה ללא שום בעיה. אבל הבעיה היא שלא לכל טלויזיה יש S.video רק לאחוז קטן מהם. אז לקחתי מהכרטיס מסך שלי את המפצל S.video-Rca (יש לי 2 אחד גירסאת 7 פין ושניה 4 פין) וחיברתי את זה לנייד ואת הRCA הצהוב לטלויזיה (אני רואה את כל הסרטים שלי בטלויזיה עם המחשב הנייח שלי אז אני יודע מה אני עושה אז זה לא בעיה בחיבור כבל במקום לא נכון) . שזה מחובר רק בS.video שאני ניכנס למאפינים בדריבר מופיע הסימן של הטלויזיה. אבל שזה מחובר עם המפצל S.video (4pin and 7 pin)to rca הטלויזיה נעלמת. יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצלת על הבורות, אני לא הכי מבינה במחשבים.. אני רוצה לקנות מחשב חדש..כבר קבעתי מפרט טכני אני רק רוצה לקבל דעה אובייקטיבית לגבי המחשב. המחשב הוא Intel dual core מסדרת 7400. 2.6 ג'יגה הרץ. לוח אם של GIGABYTE EP45 זכרון 4 ג'יגה ספק כח 600W וכרטיס מסך של geforce 9800gt super 1GB אני עובדת עם תוכנת cubase לעריכת מוסיקה כך שאצטרך מחשב חזק. אני משתמשת באופן חובבני גם בפוטושופ. ואני אוהבת סרטים..המחשב יחובר ישירות לטלוויזיה בHD כך שהמחשב הוא גם למטרת קולנוע ביתי. בנוסף אני רוצה מחשב שיתאים למשחקים כדי שאחי יוכל לשחק בו במשחקים החדשים שיצאו גם בשנים הקרובות בלי בעיה. אז יש לי 2 שאלות. האם עליי להסתפק בדואל קור או שכדאי לי להשקיע יותר ולשדרג אותו לquad.. ה…
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מעבד הכי חזק שיש עם כרטיס המסך הכי חזק שיש בחנות TMS, הרכבתי מצויין. והמסך מראה No signal. בקשתי שיבדקו את כרטיס המסך, הבאתי להם את כל המחשב שלי כולל המסך XG248 מסדרת ROG Strix, היוקרתית של אסוס. הם התקשרו אלי במהלך חול המועד אמרתי להם שאני רוצה לבוא פיזית לראות שהכל עובד ולקחת אותו בדרייבר. הראו לי שהמחשב עובד עם מסך אחר. ולא היו מוכנים להראות לי עם המסך שלי, כי הוא לא נקנה מהם. אז קניתי מסך OLED מתקדם יותר של LG, הגיע היום המסך. וגם המסך מראה No signal. אני שוקל להתקשר אליהם מחר בבוקר להביא להם שוב את המסך הפעם שלהם עם המחשב: RTX 5090 + AMD Ryzen r7 9800x3d. אני רוצה לדעת אם יש תמיכה של חברת GB, בישראל או בעולם. כדי לדווח על הבאג. אני כרגע לא יודע אם ת…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי RX 600 XT עם TV OUT.... חיברתי אליו כבל RCA ל S-VIDEO וזה לא מראה לי טוב בטלוויזיה.....(זה מראה לי צצבעוני אך בכול זאת מאוד מוזר ומאוד לא מובן ) הכבל הוא 4 פינים ב S-VIDEO ולעומת זאת אני יכול להכניס כבל עם 9 פינים ל חיבור ה TV-OUT שלי וחבר שלי אמר לי של ATI צריך כבל 9 פינים..... עכשיו רציתי לשאול האם צריך קבל עם 9 פינים ? ואם כן אז איפה קונים כי בכול חנות שהלכתי אליה יש להם רק עם ה 4 פינים... תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon 9250 ויש לי מספר שאלות בנוגע לשימוש ב-TV out (בעיקר בגלל שהייתי רגיל לדרייבר של nVidia עד כה): 1. האם יש אפשרות לעשות קיצור כלשהו (מקש קיצור או קיצור דרך על שולחן העבודה וכו') בכדי להרחיב את שולחן העבודה ל-TV out (במקום "מאפייני תצוגה->מתקדם->בחירת מסך 2 -> הרחב...") ? 2.א. כאשר אני משתמש ב"מתג בין תצוגות" (כלומר רק מסך מחשב או רק TV) אז כשאני עובר למצב ה-TV הכל בסדר, אבל כשאני חוזר רק למסך המחשב הוא לא חוזר לקצב הריענון שהיה לי (85Hz) אלא קובע ל-60Hz וצריך לשנות ידנית. יש דרך להגדיר שיחזור לקצב ריענון שהיה לי (כלומר ל-85Hz) ? 2.ב. דבר דומה ל-2.א. - כאשר אני משתמש במצב "חפיפה", כשאני חוזר למצב של צג יחיד גם אז הוא מחזי…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי החברות מה אתם אומרים ומה אתם אומרים גם לגבי הכרטיס עצמו?
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מסוג X1950 PRO של Sapphire, מהכרטיס יש שתי יציאות לחיבור DVI ויציאה לחיבור S-VIDEO ככל הנראה. השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר של יס לכרטיס הזה בכדי לראות טלוויזיה במחשב או שאני חייב כרטיס טלוויזיה יעודי? במידה וזה אפשרי איך בדיוק אני מבצע את החיבור הזה (ואיך אני מחבר גם את הסאונד לכל העסק)? במידה ולא, על איזה כרטיס טלוויזיה אתם ממליצים בשביל לצפות ביס דרך המחשב ואולי גם הקלטה (לא למטרות עריכת סרטים וכו'). תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אנא, דרגו מבין הכרטיסים הבאים לפי עוצמתם, כש-1 זה החזק ביותר, ומה ההבדלים ביניהם? X800GT X800GTO X800GTO2 Limited Edition X800GTO FireBlade תודה!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בצעתי חיפוש בפורום על הנושא הזה וניסיתי כמעט את כל הפתרונות שהוצעו כולל עדכון דרייברים. משהו יודע איזה גירסת דריבר פותרת את הבעייה הזו,כי יש המון גרסאות ואני ניסיתי רק את : catalyst 5.9
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כי אני חושב לחבר לשם wii ולשחק איתו על המסך מחשב
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-