עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by parker8,

יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו: 1)איזה מכשיר צריך לקנות כדי להעביר? 2)צריך טלוויזיה קרובה או שמספיק רק מכשיר הוידאו? 3)איזה תוכנות צריך ומהו הליך הצריבה ל-DVD? זה השאלות עד עכשיו אשמח אם תענו.... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by hakoki,

אוקיי אז ככה השאלה שלי היא מה עדיף לקחת דבר ראשון 7600gs super 512 או 7600gt רגיל אלה הדגמים: http://www.skypc.co.il/sg_product~28505~8~0.htm 7600gs http://www.skypc.co.il/sg_product~28510~8~0.htm 7600gt ויש לי שאלה מה ההבדל בין ה7600gt שלמעלה לבין ה7600gt sonic http://www.skypc.co.il/sg_product~28512~8~0.htm כי לפי מה שאני רואה ל7600gt הרגיל יש מהירויות שעון יותר גבוהות משל הסוניק אז נמקד את השאלות אני מקווה שתוכלו לענות לי על כולן 1)מה עדיף 7600gs עם 512 או 7600gt רגיל 2)האם ה 7600gs 512 עם oc יכול לגבור על ה7600gt הרגיל? (בגלל כמות הזיכרון הגדולה יותר בgs) 3)מה ההבדלים בין שני הדגמים של ה 7600gt שהבאתי,כי שוב לפי מה שאני רואה בפירוט ה7600gt הרגיל מוביל בהרבה במהירויות …

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת כמה מקבל הכרטיס מסך X800GT ב3DMark05 סתם מענין אותי לדעת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. כותרת! תודה לעוזרים... PCIE

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by AleXtazi_054,

יש לי פנטיום 3 800 MHZ, כרטיס המסך שיש לי כרגע זה RIVA TNT 2 32 MB AGPX2 אני רוצה לקנות GEFORCE 4 64 MB AGPX8 או GEFORCE FX 5200 128 MB AGPX8 האם הם יעבדו ?

6. אפשר קישור לדריוור?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by asaf-g,

שלום אני צריך מסך דק בסביבות ה-1500 ש"ח. נראה לי שאני אלך על 15" למרות שגם 17" זו אופציה.. נראה לי שעדיף לקחת 15 קצת יותר איכותי מאשר 17 גרוע.. ובעיקרון יש לי חדר קטן ונראה לי ש-15" זה דיי מספק, לא? אם זה קטן מדי אז כבר עדיף 17.. באמת שאני לא יודע מה עדיף בנוסף אני אשמח לשמוע המלצות על חברות\דגמים מסויימים. המסך הוא לא למשחקים ונועד רק לשימוש שוטף במחשב. אנא עזרו לי..! תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי Radeon 9800 Pro שעובד על הדרייברים האחרונים של ATI. הלוח הוא Gigabyte 7vax. קבעתי בביוס AGPX8 אך הדרייבר של ATI קובע שה-AGP הוא OFF. אני משנה בדרייבר ל-AGPX8, שומר ומאתחל ושוב הוא מופיע בדרייבר ב-OFF! מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  9. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1775 אני מחפש ביקורת בונה מאתר עולמי\ישראלי על המוצר הזה בדיוק. תודה ;D

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by 87alon,

האם משהו יודע אם לעורך סרטים חשוב כרטיס מסך טוב לצורך עריכות והמרות של סרטים או שלזה כל התפקיד הוא לזכרון והמעבד תודה מראש אם תחכימו אותי בזה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. כשאני פותח משחק כלשהו שאגב עבד לי פעם זה עושה מסך שחור ואז מופיע הסמל של ה"NO SIGNAL" וכתוב משהו שזה לא עובד כי זה לא בטווח של ההרץ של המחשק או משהו בסגנון. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by mostwanted,

אני צריך תוכנה לעריכת וידאו לא משהו מקצועי אלא סתם כדי לערוך קצת סירטונים למישהו יש המלצות? וה-MOVIE MAKER עושה לי בעיות בגלל זה אני לא רוצה להשתמש בו..

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. ערב טוב. מה עדיף לבחור:ATI X 600 PRO 128MB GEFORCE 6600 LE 256 MB תודה

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  14. שום agp aperature או שום דבר אחר שאפשר לשנות בו כמות של זיכרון הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800 איפה זה נמצא שם? תודה

15. עם חומרה מרכזית על טהרת הצד האדום של AMD והחייאה של מותג ה-Voyager ששימש עבור כונני USB אי-שם בעבר - יש לנו מתמודדת טרייה מסקרנת בעולם ה-PC הניידלכתבה

16. Started by Jules Winnfield,

שלום, יש לי תקציב של כ 850-900 שקל לכרטיס מסך, מה אפשר לקחת בסכום הזה? אם יש משהו ששווה להוסיף בשבילו אז תכתבו לי גם עליו תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  17. היי, תכננתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל Gigabyte GeForce 8800GT 512MB ואני חושב שאני צריך גם לשדרג את הPSU אני מקווה שכולם יודעים של-8800GT יש שקע PCIe שצריך לחבר אליו כבל PCIe מהPSU עכשיו השאלה שלי האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU ל8800GT או לא??? אם אני צריך לחבר כמה Watts וAmps אני צריך שיהיה לי (שמעתי משהו כמו 500-600 Watts ו12V rail/s at 22-26 Amps אבל אני לא בטוח...) בכל מקרה הPSU שלי עכשיו: LC-B500E - 500Watts ו-12V rail at 18Amps 1. האם אני חייב לחבר כבל PCIe מהPSU אל ה8800GT??? 2.האם אני צריך לשדרג את הPSU הנוכחי שלי בכדי לקבל בצועים גבוהים ב8800GT???

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by gambak,

האם לא תהיה ירידה בביצועים במצב כזה? לדוגמא: כרטיס מסך AMD 4870 בלוח אם p35...

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by composite,

קודם כל תודה על העזרה. רציתי לשאול - זה אכן מסך ה- CRT 19" הטוב ביותר המוצע בישראל כמו שכולם אומרים? זה המסך שנועד להתחרות בסמסונג 959NF כביכול, נכון? כמה הרצים המסך שאני מדבר עליו מציג ב- 1024x768? כמה הוא מציג ב- 1280x1024, וכמה ב- 1600x1200? תודה. מה הרוחב פס שלו? 290HZ? וכמה של הסמסונג 959NF? מה בנוגע לאיכות תמונה וצבעים? הם אמורים להיות יותר טובים מהסמסונג בגלל של- 959NF יש את הבעיה של הפסים השחורים הללו לא? תודה מראש

20. Started by arbily,

קראתי בכמה כתבות ש HD4890 עוד לא הוכרז רשמית ככרטיס אחד. עכשיו, אני מעוניין לקנות 2 כרטיסים ולעשות להם CrosFire . יהיה הבדל בין ה CrosFire שאני אעשה לבין הכרטיס שיוכרז רשמית כ- HD4890x2 ? תודה מראש.

21. Started by AVI.S.T,

כתוב פה את כל מה שהם אולכים להראות בתערוכה: http://origin-developer.nvidia.com/object/gdc-2006-sessions.html ופה משהו של ויסטה : http://developer.nvidia.com/object/windowsvista.html היא DX10?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. כמעט חצי שנה אחרי שדגמים אלו הוכרזו - צרכנים סוף כל סוף יכולים ליהנות הלכה למעשה משמונה ליבות Zen 3 מתקדמות במעטפת הספק מצומצמת עבור מערכות ניידות קומפקטיות, כאשר אייסר היא זו שמבצעת את הצעד הראשון לזמינות רחבה עם דגם ה-Swift X המסקרן שלהלכתבה

23. מה דעתכם ? מה עדיף ?

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  24. הדור הבא מבית NVIDIA עשוי לספק יותר סיבות טובות להתלבטות מבעבר עבור הצרכניםלכתבה

25. Started by asafgolan,

כל הנסיונות שלי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עלו בתוהו. המקסימום שאני מגיע אליו הוא שאני מגדיר את התצוגה בטלוויזיה (CLONE, DUAL או SPAN), מקבל הודעה ששואלת אותי האם יש תצוגה, מסמן שלא (או שכן, זה לא משנה) ואז מקבל לשניה אחת תצוגה על הטלוויזיה. אני משתמש בכבל SVIDEO לRCA ומדובר בטלוויזיית CRT. כמובן שניסיתי להחליף כבלים וגם בדקתי על טלוויזיות נוספות והתוצאה היא אותה תוצאה. חשוב לציין כי עם כל הכרטיסים הקודמים שלי אף פעם לא היתה לי בעיה בחיבור לטלוויזיה ורק עם הכרטיס הזה אני שובר את הראש כבר כמעט שנה. יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים