עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Inzagi,

האם יש קירור פאסיבי לכרטיס מסך 8800GTS 512 של LEADTEK? הכרטיס יהיה למשחקים כך שהוא יתחמם די הרבה, האם הקירור הזה טוב בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  2. Started by eliasfen,

שאלתי היא האם הקירור הסטנדרטי של רדאון 9700 PRO מספיק לו (במצב פעולה רגיל לא תחת OC)

3. Started by Radeon38,

שאלה קצת מעצבנת על בכל אני פונה לחברי הפורום אחרי שראינו את החידוש של ספיר בקירור החדש יותר ב 4870 הטוקסיק הרגיל עם הנחושת ובלי הנחושת ואחרי שכל כך הרבה חברות חיקו והוציאו עם מאווררים ופסיבי לזיכרון וכדומה מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל ה4870 הדואלי ממשיך לצאת מפגר בכל הסיפור הזה?????? ראיתי עכשיו ביד 2 של האתר 4870 כפול ליבה למכירה אבל קירור רפרנס שכל כך אוהבים להשמיץ אותו פה מבחינת רעש ויחס עלות תועלת גרוע. האם חברת ספיר לא היתה יכולה להוציא גם לכפול ליבה קירור מעולה כמו הטוקסיק????? למה בכרטיס על ממשיכים במסורת ולא מטמיעים חידושים ונדבקים לגוף קירור הרגיל ולא מנסים חידושים???? ראיתי את הטוקסיק 1 גיגה חצי גיגה והם בעלי קירור מדהים.איפה השכל של מהנדסי ספיר היה שה…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  4. אהלן חברה אני לוקח את ה כרטיס XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI והבנתי שהקירור סטוק שלו לא משו.. ואני רוצה להגיע איתו לאוברקלוקים רציניים.. מינימום 2100 ו 700 .. אוקי הוא עצמו עולה 1780 .. ואני רוצה להשלים ל 1900 כולל קירור .. חשוב שיהייה חזק כי אני אוהב להישתעשה בקלוקים .. ושיהייה שקט .. סך הכל שיעלה בין 100 ל 180 אפילו 200 אם זה יהייה ממש שווה ..! תודה לכולכם OCELOT אה ודרך אגב אולי כבר ב 1900 אני יכול לקחת את הכרטיס הזה : Sparkle Geforce 8800 GTS, 320 mb, DUAL DVI, Calibre Overclocked, PCI Express. תגובות בקשר לכרטיס הזה ולקירור בבקשה !

• 11 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

נכנסתי לאתר NEWEGG.COM וראיתי שם 6600GT עם קירור קצת משונה: http://www.newegg.com/Product/Showimage.asp?Mode=&Type=Refurbished&Image=14-140-048-01.jpg%2C14-140-048-02.jpg%2C14-140-048-03.jpg%2C14-140-048-04.jpg%2C14-140-048-05.jpg%2C14-140-048-06.jpg&CurImage=14-140-048-02.jpg&Description=Apollo+AGP+6600GT+Geforce+6600GT+128MB+GDDR3+AGP+4X%2F8X+Video+Card+-+OEM ומישהו מכיר אולי את החברה הזאת?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. Started by sroolik,

הזמנתי את הכרטיס: Gigabyte GeFerce 6600GT PCie non VIVO כשהרצתי כמה חיפושים מצאתי שני קירורים של הכרטיס הנ"ל: איזה מביניהם אני אקבל ? יכול להיות שאחד מהם זה AGP ?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by daphne_n,

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אז אם לא אבקש את סליחתי, בכל אופן אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי עם כרטיס מסך של לדטק px8600 gts 258mb קיבלתי יחד עם זה שני משחקים אחד מהם הוא סיריוס סם השני הוא JTF בכל אופן בעת הפעלת המשחק של סיריוס סם יש קירטועים בכל התצוגה של המשחק ממש אי אפשר לראות כלום התצוגה שבורה לגמריי ואין לי מושג איך מסדרים את זה התקנתי את כל הדרייברים המתאימים לכרטיס המסך הזה, אולי תוכלו לעזור לי מה גורם לזה שאין תצוגה חלקה זה בכל זאת כרטיס מסך חזק מאוד! המשחק JTK התצוגה חלקה לגמריי למרות שלפעמים יש מעין פסים שעוברים כאילו מקרבים פלאפון למסך... אבל זה הרבה יותר חלק מהסיריוס סם, מה אני יכולה לעשות כדי לסדר את זה? אני מתה לשחק כבר אודה לכם על כל עזרה, תודה…

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by soprno,

יש לי את המפרט שבצד... מה יכולה להיות הבעיה? אני מפעיל את המשחק על המקסימום עם 8AA ועל רזולוציה של 1280X1024 ועם windows 7 64bit אלה קירטועים קטנים כאלה אבל לא צריכים להיות בכלל...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Windows Vista ultimate דרייברים לא עידכנתי כבר חודשיים(לכרטיס מסך). מפרט בצד ואני משתמש ב WMP11 עם איזה קובץ REG שאיתו הצלחתי להפעיל פורמאט mkv. עכשיו ניתן לציין שיש לי על המחשב גם Windows XP Pro עם נגן VLC שהתופעה מתרחשת בו גם. יש למישהו רעיון? נ.ב אם אני מוריד רזולוציה אותו דבר קורה, הקירטועים לא מפסיקים.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  10. כשאני מנסה להעלות מהירויות לכרטיס מעל 400\1100 אז הכרטיס מתחיל לקרטע, והתוצאה בAquamark3 יורדת ל 50אלף, ולפני האוברקלוק 62,000 , הטמפ' במנוחה עם האוברקלוק 52מעלות במנוחה ובמאמץ בערך 60מעלות, ובלי 48מעלות במנוחה ו55 במאמץ. מה יכולה להיות הסיבה לקירטועים ובירידה בFPS? יכול להיות שהלוח-אם לא מספיק טוב לOC ? (המפרט החתימה) . תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by mistaarvim,

יש לי VISTA 64BIT מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה של ה2D התקועים כשמריצים משחק זה אמור לעלות לקלוקים של 3D אבל זה נשאר על קלוקים נמוכים. בעיקרון זה הHOTati POLLER אבל בגלל שהAti try tools לא מי יודע מה תומך ב64 ( התקנתי את הבטא הוא היחידי שעוד תומך) בסוף ההתקנה הוא אמור לשאול אותך אם לעשות disable hot poller וזה לא שואל. מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה ידני, או כל פיתרון אחר לבעיה.. תודה. אגב עם CCC הוא עולה ל 3D בדקתי את זה עם rivaT כשהיא רצה ברקע. החיסרון בCCC שהוא לא נותן לך אינפורמציה בזמן המשחק כמו ה ATT (תקנו אותי אם אני טועה. *והאם יש עוד תוכנה שיכולה להביא לי נתונים לגבי טמפ קלוקים וכו.) והיא כבדה מאוד!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. שלום לכולם, אני פתחתי את הת'רד כדי לעזור לחבר שקנה X1800XT 512.. בבדיקת דרך הדרייברים רואים שהטמפ' של הליבה (ללא מאמץ) עומדת סביב ה 70 מעלות.. אני בתור משתמש NVIDIA לא כל כך בקיא בטמפ' סבירות של ATI (אצלי הכרטיס עומד על 50).. ידוע לי שה ATI דורש הספק גבוה יותר ולפיכך גם פולט חום גבוה יותר. אבל, האם הטמפ' טובה או שיש בעיה בכרטיס או באיוורר של המארז/כרטיס.. אודה לגולשים שיש להם את אותו כרטיס (ללא OC) ושייתנו לנו טמפ' שלהם לצורך השוואה. תודה.

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by GamerFreak,

הגיוני שיש לי אותו מינימום אף פי אס במשחקים עם כרטיס אחד או עם שתי כרטיסים? 560TI של גיגהבייט בדקתי את הקלוקים בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שהקלוקים ממש שונים אצל כל כרטיס זה הגיוני? בראשון זה - core:405mhz , Shaders:810mhz, Memory:324mhz בשני זה - core:50mhz , Shaders:101mhz, Memory:135mhz אמרתי אולי זאת הבעיה, וחלק אמרו לי שאני צריך לעשות אובר קלור למעבד יכול להיות שהוא מגביל משהו,i5 2500@3.3ghz הלוח שלי גיגהבייט P67 מקווה שמשהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המתמשכת הזאתי אצלי מאז שהבאתי את המחשב,תודה..

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by pcmaster,

יש לי בעיה הקליטה שכרטיס טלוויזיה שלי. הכרטיס של חברת MSI בשם TV Anywhere. אני משתמש בתוכנת WinDVR כדי לצפות בו. הקליטה ממש לא משהו ואני רואה פסים זזים לי על המסך. כבר התייאשתי ואני לא יודע מה לעשות. נסיתי לשחק בהגדרות ואין שם שום דבר שמצליח לי. הכרטיס מחובר לקיר באמצעות כבר זכר נקבה רגיל ישירות לקיר ואני מחובר בבית לדיגיטלי של HOT. אני לא קולט דרכו את כל הערוצים אבל זה הגיוני משום שאני מחבר את הכבל לקיר ולא לתוך הממיר. השאלות הן: מה הבעיה? איך אני מסדר את זה? מה יקרה אם אני יחבר אותו אותו בכל זכר נקבה דרך הממיר ומה יקרה אם זה יהיה עם כבל 3 צבעים?

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by gforce,

הי, יש לי כרטיס טלויזיה ישן שהחלטתי להחזיר אותו לשימוש. leadtek winfast tv2000 xp התוכנה שאני מנסה לעבוד איתה היא chris tv . אני מנסה לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלויזה ואני קצת בבעיה. כאשר חיברתי את הטלויזיה לממיר זה עבד אז השארתי את החיבור לממיר ובמקום זה תקעתי את הכבל וידאו לכרטיס גם ל svideo וגם ל av . ניסיתי לסרקו תחנות בתוכנה ללא הצלחה. מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת נכון ? לאיפה אני אמור לחבר את הכבל ? איך אני אמור לסרוק תחנות ? תודה

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by rivking,

בערך ב4-5 חודשים האחרונים עזבתי את כל החומרה ומשחקים וכל זה עכשיו משהו בי רוצה לחזור לזה והכל אז חשבתי שלכבודה החזרה ניתן שידרוג קטן.. יש לי X1950PRO שמוצע למכירה כבר מהעכשיו כי לדעתי הוא כרטיס ממש טוב עשה את שלו אבל הגיע הזמן להתחדש כי בואו נדבר תכלס הוא כבר לא מצליח לתת יותר מ30FPS בהרבה משחקים של היום בהגדרות שזה מה שאהבתי בו לפני כמה זמן שהוא נתן ביצועים בינונים+ בהגדרות גבוהות... עכשיו יש פה שלל בעיות: מה בקשר למעבד שלי? כמה הוא "יחנוק" את ה-9600GT או את ה8800GT שאני אקנה..? יש לי משהו כמו 1200 שקל להשקיע בכל העסק שזה ספק כח+כרטיס מסך ואיזשהו מעבד זול שאפשר להרביץ בו OC רציני תודה לכל העוזרים והמייעצים השאלה הגדולה פה איזה כרטיס מסך כדי לקחת בימינו? לכל המשחקים הבאים…

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by משועמםכרוני,

רציתי לשאול אם הוא מסך טוב, כי לא ידעתי שיקנו לי את זה ואם יש אחד טוב יותר אז אני אחליף...

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  18. אז אני אתחיל אם זה שאני איש של ממש קצת משחקים במחשב והרבה יותר צפייה בסרטים ובהתאם לזה הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק את צרכי, התקציב שלי הוא עד 1k ואני מוכן טיפה לעלות את הסכום אם הכרטיס יהיה הרבה יותר שווה. קראתי דיי הרבה בפורום על כרטיסים בסכומים האלו (ATi Radeon X1950Pro, NVIDIA GeForce 7600GT ועוד) והבעיה שאני לא יודע אם הם יתאימו למחשב שלי (amd 2400, כרטיס זיכרון 768, כן כן הוא ישן, אם הפריטים לא מספיקים תגידו לי ואני אוסיף), בכל מקרה הייתי ממש שמח לקבל המלצה על כרטיס מסך עם שני חיבור של dvi כדי שאוכל לחבר גם את המחשב וגם את הטלוויזיה וכמובן שיראו בו High-definition television ברמה הגבוהה ביותר שיש, תודה רבה, אם חסרים פרטים רק תגידו לי ואני אוסיף

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  19. היי, ראיתי למשל R9 280 ב184$ באמאזון וניו אג: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202112&cm_re=r9_280-_-14-202-112-_-Product , כמובן שבארץ לא תהיה אחריות- מה דעתכם על זה והאם יש לכם הצעות יותר טובות? התקציב הוא של כ600 ש"ח אבל יש מקום לחריגה אם היא משתלמת. נ.ב מחירו של כרטיס כזה משומש הוא גם כ600 ש"ח אבל כן יש לו אחריות- אולי האופציה הזו דווקא עדיפה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by babu,

אני גם ככה קונה כמה דברים אז חשבתי לקנות גם כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים אולי חשבתי לקנות 8800 GTS של EVGA עכשיו מה ההבדלים בין 340 MB 512MB 640MB מה הכי משתלם ? הכרטיסים שהחברה הזאת הוציאה הם טובים אני לא מכיר אותה כל כך !

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by tzuriel18,

שלום. חפשתי לקנות כרטיס מסך במחיר זול וגיליתי שבאליבאבא מוכרים כרטיסי מסך במחיר מגוחך כמו TITAN Z ב500 דולר והם מוכרים שני יחידות מינימום והם ספקי זהב אז נראה לכם שאפשר לקנות מהם? http://www.alibaba.com/product-detail/Buy-2-Get-1-Free-EVGA_50016469604.html אשמח לתשובה מהירה

22. Started by SpLAsH,

9600 פרו במחיר של 160-180 דולר זה משתלם? הכרטיס הזה שווה את זה? שמעתי גם שאפשר לעשות לו אוברקלוק טוב שישתווה ל9500 פרו או יותר, אז עד כמה אני יכול להגיע איתו בלי תוספת של קירור מיוחד וסתם העלאה של המהירויות שעון? וגם איך הוא מתמודד עם AA וAF, כלומר עד כמה זה יפגע בFPS? המפרט שלי הוא פנטיום 4 1400 עם 256 RDRAM 800 אני צריך תשובה די מהר אם אפשר תודה

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני לא יודע איזה כרטיס לקחת לאור העובדה שהגיפורס שלי מת אחרי אוברקלוק רצחני!! אתמול ישבתי ובדקתי עד לאיזה מהירות התוכנה מאפשרת להגיע ואז בטעות לחצתי כן... את השאר אני לא צריך לספר לכם אתם כבר מבינים מה קרה (הרבה עשן ריח של שרוף ברגע שיהיה לי מצלמה דיגיטלית אני יצלם את הכרטיס המסכן שלי) עכשיו אני אם וודו3 3000 בגלל שבטעות הרסתי ביוס של וודו5 5500!! :'( אז עכשיו אני לא יכול לשחק כמעט כלום אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אל זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5080 יש איפה שהוא ביקורות :-*

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tal_be,

שלום לכולם, בגלל מחירו היקר של הכ.מסך 8800GTS 640MB וביקושו הרב כדאי שנעשה קניה קבוצתית. אם יהיו הרבה קונים נוכל לדבר עם חנויות שמוכרות את הכ. הזה ולהגיד להם שיש לנו X אנשים שמוכנים לקנות בהנחה שיורידו לנו 100-200 ש"ח מהמחיר. מי שמוכן להצטרף שיכתוב פה. אני לא יכול לדבר עם החנויות אז מי שמוכן שיכתוב פה. אם המחיר ירד מ 1970 ל- 1800-1700 אני בפנים.

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  25. ברצוני לקדם את קנייה קבוצתית זו. יש לכך מספר סיבות: 1. לא לכולנו יש תקציב לכרטיס מסך ב2000 ש"ח. 2. זה רק יכל להוזיל עלויות, ומי שמתכנן לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק-הביניים הקנייה תשאיר לו כמה מאות שקלים בכיס. 3. לא משתלם היום לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק הגבוה. למה אתם שואלים? אוקיי. לפני שנה AMD HD6970 שהיה נחשב לטופ שבטופ עלה בסביבות 2500 ש"ח. תנחשו כמה עולה היום אחד כזה חדש בקופסה- תנחשו. ניחשתם? יופי. אתם אופטימיים מדי. היום AMD HD6970 חדש דנדש בניילונים עולה 999 ש"ח. כן, קראתם נכון. 999 ש"ח! שזה 40% מהמחיר שקניתם אותו לפני שנה. איבדתם 60% משווי הכרטיס בתוך שנה. אתם יודעים למה? כי לא שווה לקנות כרטיס המיועד לשוק הגבוה. זה בדיוק כמו לקנות HAMMER. שווי הכרטיס עושה צניח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים