עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoavyoavyoav,

היי אני חדש כאן בפורום. אני קונה Radeon 9800 Pro של Sapphire. עכשיו , אני מתלבט מאיפה לקנות. יש את פנדה שקניתי אצלהם כבר כמה פעמים אבל השירות לקוחות שלהם זוועה ואני יוותר עליהם(חוץ מזה שאין להם שם את הדגם של ספיר). אז יש את PCH , zigzag או Ksp. מאיפה כדאי לי לקנות ? (לא מבחינת מחיר ת 50 שקל יותר או פחות לא חשוב לי..העיקר האמינות של החברה והשירות לקוחות שלהם.) (KSP זה ממש ליד הבית שלי אז נראה לי שבסוף אני יקנה מהם..) אודה לתשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  2. Started by qt1h00,

שלום לכולם, בעוד כ 3 שבועות הליבות החדשות יוצאות לשוק, האם מתוכננות ירידות מחירים בעקבות כך?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. שלום לכולם, אני די בקיא בתחום הכרטיסי מסך, אני בודק הרבה בנצמרקים קורא חדשות על הכרטיסים הבאים והכל ומבין די טוב בתחום, אבל יש לי שאלה לאנשים שיודעים קצת יותר ממני וידעו לענות לי על השאלה. בעיקרון יש לי מספיק כסף עכשיו בשביל Radeon 9800 Pro 256 Retai (2300 ש"ח +-) קיצר אני יכול לחכות עוד קצת זמן עד שיהיה לי מספק כסף בשביל 9800 XT בערך בזמן של חודש. הבעיה היא ששאר המערכת שלי היא די ישנה... יש לי לוח אם MSI 533 MHZ AGP 4X בלי Dual DDR והמעבד שלי גם הוא לא High End ולא Mid End - p4 1.8 Ghz 512 k cach. 512 Mb DDr 333 MHZ אני יכול לקנות את ה- 9800 pro 128 BULK ב- 1500 ככה שבערך נשארים לי 900 ש"ח ואז אני אוכל לקנות לוח אם חדש של -800 Fsb עם Dual DDr ו Agp8X במחיר הזה, אבל עדיין…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by DaMn18,

קראתי ש_יכול להיות_ שהכרטיס החדש ידרוש 2 חיבורי חשמל (לעומת 1 בכרטיסי המסך של היום). השאלה היא - אני מתכנן לקנות מחשב SFF בעוד שבועיים בערך .. השאלה היא אם ספק הכוח יספיק בשביל הכרטיס. (מדובר ב 220W עד כמה שאני יודע). (אני הולך להשתמש בצורב DVD, הארד-דיסק S-ATA וכונן דיסקטים, השאלה אם יהיו 2 כבלים מיותרים ל NV40?)

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by TapUdi,

שלום, מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בסכום של 1,200 שקלים מקסימום? אפשר לחרוג מממש טיפה לא אכפת לי אם זה רדאון או נוידיה מה שמומלץ. לא מעוניין לעשות OC

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולכם, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למערכת מחשב, בבנית המפרט נעזרתי בחברי פורום מפרטי מחשב לבנית מפרט למחשב שקט וחזק. כבר הזמנתי את המחשב אצל pc hardware אבל אני צריך להודיע לחנות לאיזה כרטיס מסך אני מעדיף. כרגע בהזמנה מופיע geforce 440-8x לפי מה שהבנתי בפורום הזה הכרטיסים הטובים (והזולים)לפי הסדר הינם: radeon 8500 radeon 9100 radeon 9000 radeon 9200 מה אתם ממליצים ? ואיפה לקנות ? התקציב צריך להיות עד 500 ש"ח. ואנא שימו לב אני לא משחק במחשב בכלל. יש לי מסך " iiyama 19 . ואני רוצה תמיכה בשני מסכים. משה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by stingeR-,

אנשים , הרדאון 8500LE של XpertVision חזר לזיגזאג , לכל האנשים בעלי התקציב הנמוך!! : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=613 להזכירכם : R8500>R8500LE>R9100>R9000PRO>R9200PRO>R9200>R9200SE בהחלט קניה מאוד משתלמת רק לד"א , 9100 ו8500LE זה אותו כרטיס.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by oren,

שלום, רכשתי היום Radeon 8500 LE יד שניה, אצל הבחור הכל היה בסדר והמשחקים עבדו כמו שצריך ובצורה מדהימה. התקנתי את הכרטיס אצלי בבית, התקנתי דרייברים, הרצתי Need for Speed Underground ואני רואה בעיות ברינדור, כמו משולשים שצצים לפתע, או קווים שחותכים את המסך במקומות מסויימים במסלול, ככל שאני נוסע, ישנם בעיות רינדור אחרות, ישנם מקומות שאין בהם בעיות בכלל... אך כשיש בעיות הן מופיעות ונעלמות. הבעיה הן בד"כ שמופיעות לי (יותר נכון מהבהבות לי) צורות שונות על המסך... או שיוצאים משולשים מתוך הבחורה שבהתחלה... הבעיה קיימת בעוד משחקים ורציתי לדעת למה היא קשורה ועל אילו דרייברים אתם ממליצים? ניסיתי דרייברים מהאתר הרשמי של ATI ואף את הדרייברים של Omega והבעיה קיימת בשניהם. תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

אני עכשיו מוכר את ה 9600 פרו שלי ב500 שקל... בשביל לקנות 9800 פרו אז האם כדאי? או לחכות ל nv40 ול r420?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Tom3bar,

איך המאוורר המקורי של הכרטיס הנ"ל ? האם יש צורך לקנות מאוורר אחר ? יותר חזק ? (לא ל OC!) תודה, תום.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  11. אוקיי חברה אתמול רכשתי את כרטיס הr9800 pro שלי והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהוא פאטצ הוא משהוא שיתן לי לשונית חדשה בדריוורים דרכה אני יכול לדצע אוברקלוקינג לכרטיס. עד היום היה לי כרטיס של nvidia והיה אפשר לעשות את זה. נכון לרגע זה אני משתמש בrage3d tweak אבל הייתי מעדיף שלא. תודה על העזרה.

12. אני קונה שבוע הבא כרטיס מסך, ואני רוצה להיות בטוח שאני קונה את הדבר הנכון. אוקיי, תגידו רק אם אתם בטוחים! מה לקחת: Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card אני רוצה שתגידו לי אם אתם בטוחים במאה אחוז מה יותר טוב :> ורציתי לדעת מה יותר טוב GeForce FX5900SE או GeForce FX5900XT? זה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by Lee_see,

שלום לכולם! אני מחפש דריבר לכרטיס טלויזיה של חברת DIMMOND הנקרא TVIEW. כמובן דריבר שיתאים ל-WIN XP. תודה מראש. :

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום לכולם הדרייבר האחרון מ ATI זה 4.3 אבל הכרטיס מסך שלי זה ASUS 9800XT ואני רוצה להוריד דרייבר מהאתר של אסוס הדרייבר האחרון באתר שלהם זה 7.97 והשאלה שלי האם הדרייבר הזה מהאתר של אסוס הוא מקביל ל 4.3 מהאתר של ATI ??? והשאלה השניה שלי היא האם הדרייברים שיש באתר של אסוס הם בעצם דרייברים של ATI שעברו איזה שהוא שינוי או שאסוס בונה את הדרייברים שלה באצמה ?? והשאלה האחרונה היא האם גם אסוס מוציאה דרייברים כל חודש כמו ATI ??

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  15. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

רק בגלל שיש לו פחות צינורות עיבוד?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by sasa21,

הרצתי על המחשב 3dmark 01 והתוצאה שלי היא ,15787 רציתי לדעת אם היא נמוכה יחסית למפרט שלי ומה אני יכול לעשות כדי להעלות את התוצאה. המפרט שלי: P4 2.8 Ghz 800 fsb Asus p4p800 deluxe 400 \ ddr2*256 Ati Radeon 9800 pro 128 Mb ddr Western Digitial 120 Gb 8 Mb cach

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by Lethal_Acid,

שלום... אני רוצה לקנות מסך LG 17 דגם T710PU במחיר 765 ש"ח. מסך טוב? ואיך המחיר? תודה L.A

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by gigi,

אהלן.... הבעיה היא כזאת... כשאני עושה שומר מסך אז זה מראה אותו אבל זה עושה כאילו זה מכבה את המסך ואז מראה את השומר... זה משמיע מין קליק כזה שעושה רעש של כיבוי מסך ואז שאני מזיז את העבר אז זה לא חוזר ישר אל שולחן העבודה....לוקח לזה כמה שניות לעלות עד שהמסך נדלק.. בעבר זה לא היה ככה כנראה נגעתי באחת האפשרויות... בעבר:הייתי שם את השומר מסך עובר בלי בעיה וכשאני מזיז את העכבר אז באותה שנייה אני חוזר לשולחן העבודה... אני לא יודע אם פירטתי מספיק טוב כדי שתעזרו לי לפתר את הבעיה זה די מציק מכיוון שהוא נכבה כל דקה לפי השומר מסך אז נראה לי שהוא נכבה ונדלק די הרבה פעמים ואולי זה יכול לקצר את חייו? בכל מקרה לבעלי מסך -mag או למי שיודע לפתר אז בבקשה שיגיד לי איך.. הדבר קורה גם …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by alon_gafni,

שלום לכולם ! אני עובר בעוד כמה ימים לבית חדש, ומתכנן להשתמש במחשב שלי בתור הטלויזיה. מותקן אצלי כבר כרטיס הטלויזיה (הטיונר), אך יש לי מסך 17" בלבד. ראיתי פעם התקן אופטי שנועד להגדיל את שטח המסך הנצפה, על חשבון איכות התמונה (מעיין זכוכית מגדלת). מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ? תודה !

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. Started by G-SHOCK,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר עד 600 ש"ח.אמור לשמש לאינטרנט,משחקים לא כבדים וצפייה בסרטים. רצוי חיבור dvi ויציאת tv . חשוב לציין שהבחור לא מתמצא במחשבים ולכן דרוש כרטיס שלא מחייב התעסקות רבה מידיי(עדכוני דרייברים תכופים וכו') יבורכו כל העונים...

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by zobi1488,

אני משחק במקס פיין וכול קווי הרוחב מטושטשים ברגע שאני זז אם מקס וזה גם קורא קצת בut2004 עכשוו השאלה אם זה המסך או הכרטיס מסך מה אתם אומרים יש ליradeon 9600 ומסך proview 787 pure flat הצמדתי מגנט בגלל שאני רוצה להרוס אותו אבל רק כמה דקות בודדות נראה לכם שהרסתי או שזה הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  22. יש לי FX5200 של גינוורד ובתפריט של גינוורד על הכרטיס (כרטיסיה פרפורמנס שאפשר להעלות שם את המהירויות שעון של הכרטיס) רשום שהזכרון הוא במהירות 266 (אפשר להעלות עד 400 ולהוריד על 250) והליבה היא במהירות 250 (אפשר להעלות רק עד 300) וראיתי פה אנשים עם אותו כרטיס שרושמים שהמהירות זכרון שלהם היא 400 בלי אוברקלוק. עבדו עלי?? ד"א, בתפריט של הפילטרים אני שם את זה על application controlled, מה זה אומר? ומה זה פילטרים ANSITROPIC?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ati radeon 9600 128mb+tvout+dvi ב-400 שקל.... שווה?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  24. ערב טוב אם יש למישהו ניסיון עם המיצובישי pro 930 sb ,אבקש לשמוע חוות דעת. (2700 ש"ח,19"-crt) תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by maxxy,

הם כבר לא משתמשים בפאנל של HYDIS (הטוב והאיכותי) אלא בפאנל של SAMSUNG. הינה מובאה מהאי-מייל שלהם: Q17 lcd monitor producted samsung only panel . Samsung Panel Type: LTM170EU-L01 Response time: 25ms Colors: 16,2 million Samsung Panel Type: LTM170EU-L01 GAMMA2.6 Response time: 16ms Colors: 16,2 million זה אחרי שפניתי ישירות ל-HYUNDAI בקוריאה. שווה עכשיו לרכוש את המסך הזה בידיעה שהוא לא כמו ה-HERCULES (לשעבר) ?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים