כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4365 או זה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3748
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם בדיוק קיבלתי את המחשב החדש, התקנתי את כל הדרייברים כולל הכרטיס מסך. לאחר שהרצתי 2 משחקים והכרטיס התנהג מוזר החלטתי לבדוק פרטים ב EVEREST: GPU VRM 68 GPU Ambient 48 אלו טמפ' נורמאליות כשאני יצאתי משעה משחק? ועוד משהו מוזר: GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) Pixel Pipelines 16 Vertex Shaders 8 (v3.0 Pixel Shaders 48 (v3.0) Effective Clock 1188 MHz בנתוני הכרטיס כתוב מהירות שעון 575 ולא 500, כתוב 36 PIPELINES וכתוב מהירות זכרונות 1200 ולא 1188... מה קורה פה? בעיה בתוכנה או בעיה בכרטיס\הגדרות?? ??? דוגמא לסיבה שגרמה לי לחשוד במשהו: כשאני מריץ OBLIVION הוא מזהה אוטומטי ULTRA HIGH ורץ חלק מאד גם בחוץ (גרפיקה יותר דורשת). לעומת זאת, כשהתקנתי למש…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://www.mabat2005.com/store/viewItem.asp?idProduct=4014 שווה משהו?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רב.שאני מנסה לחבר מסך בחיבור דיגיטאלי מקבל הודעה שאני צריך להיות ברזולוציה 1280x 1024 ו60HZ.אלו ההגדרות שאני עובד איתם.בחיבור אנאלוגי המחשב מזהה את המסך ו דיגיטאלי לא.יכול להיות אני מפספס משהאו?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שבטוח נתמך ע"י אוויד ויעמוד ברינדורים יחסית כבדים תודה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG עם גלגלת שאפשר לכוון את הצבע וכל האפשרויות.... אבל שאני רוצה לסובב את הגלגל הזה כדי לכוון את הגודל של המסך או כל אפשרות אחרת כתוב לי על המסך הדבר הבא: "KEYLOCK" ואני לא מצליח להכנס כדי לכוון.... אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש יודה לו......
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני יודע שיש חיבור VGA פשוט שנועד למסכי CRT פשוטים/ישנים. DVI נועד לחיבור מסך LCD ומעביר אותות דיגיטלים ולכן נחשב לחיבור טוב/איכותי יותר מאשר VGA (תקנו אותי בכל שלב שבו אני אולי טועה). אני מתחיל ללכת לאיבוד כאשר מתחילים לדבר על HDMI וHDCP - שאין לי מושג מה זה אומר. מחיפוש פשוט בוויקיפדיה הגעתי להבנה שהHDCP הוא איזשהו פרוטוקול העברת מידע דיגיטלי של סאונד ו/או תמונה בצורה מאובטחת - האם זוהי באמת המשמעות? ומה זה HDMI בעצם - תקן של העברת סאונד ותמונה בו זמנית??? חשבתי לקנות לוח אם ASUS M2A-VM HDMI, אשר מכיל כ.מסך מובנה X1250 עם יציאת HDMI. איתו אני מעוניין לשלב עם מסך Samsung SyncMaster 932B אשר מגיע עם חיבור DVI-D (אין לי מושג מה אומר ה"D") ללא תמיכה בHDCP. האם מישהו מוכן לה…
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ששידרגתי ואני קראתי די הרבה בפורום הזה על הכרטיסים העלות שלהם והביצועים אבל עדיין לא הצלחתי להוציא תשובה ברורה על האם הכרטיסי מסך של הדור הישן כמו זה שאני רוצה לקנות R9600XT יחזיקו מעמד די טוב במנועי גרפיקה של המשחקים הכבדים שהולכים לצאת אפילו אחרי HL2 ןDOOM3 האם שווה לי לקנות אותו? או לחכות ממש ממש הרבה זמן עד שיהיה לי אם בכלל כסף לכרטיס מסך יותר חזק מהדור החדש. ואני שואל את זה בגלל שהיה לי למשל ג'י פורס 2 64 בזמנו שהוא היה די טוב ואחרי איזו שנה כבר לא ממש יכולתי לשחק בכלום וזה מבאס :\ האם זה מה שהולך לקרות עם הכרטיסי מסך מהדור הישן? שאחרי תקופה קצרה אני כבר לא יוכל להריץ משחק בצורה נורמלית וחלקה? תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
X700 או R9800P 256 BIT זה בישביל הידעה הכללי שלי עם אפשר גם השווה מאתר בחול..תודה מראש לא הצלחתי למצוא.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי חבר'ה , יש לי X1950 PRO 512MB אני מוכר אותו לחבר שלי מחר ... אני מעוניין לקנות 8800 GTS עם 320MB אבל ממש מתלבט איזה חברה הכי טובה יש הרבה חברות ... ASUS - LEADTEK - BFG - GIGABYTE - CLUB3D - PINE XFX - EVGA - Sparkle בבקשה אם יש איזה ביקורת להכי טוב מביניהם אפילו שיהיה הכי יקר ... אם עם OC עוד יותר טוב , זה הולך לשרת אותי שנתיים לפחות תודה אחים שלי אני צריך אותו נטו למשחקים כבדים וסרטים !!! נתוני מחשב שלי : לוח : ASUS BLITZ FORMULA מעבד : Q6600 זיכרון : 2GB GEIL 800 ULTRA דיסק : 250GB SATA 2 מסך זכוכית : Xerox XM7 19WI BrightView ספק : Thermaltek 500w
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 ש"ח המלצה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קנה את ה-GeForceFX 5950 Ultra 256MB של Asus רציתי לדעת מה דעתכם על כרטיס המסך..... אהה וגם איך הוא ביחס לRadeon 9800 pro כי זה מה שאני קונה ואני והוא כל הזמן מתוכחים מי יותר טוב........... (תענו לי על השאלות בלי שום שום שום יחס למחירים....כי הוא קנה את הכרטיס הנ"ל בחו"ל) תודה
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
להסכים להצעה? (ללא תוספת תשלום כמובן) אני פשוט לא יודע מה ההבדל המהותי בין sapphire ל- powercolor
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לפי תוכנת Everest במנוחה הטמפרטורה אצלי היא 55 מעלות. האם זה סביר?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
זה אולי טיפה מטומטם אבל בחיים לא הבנתי את זה והחלטתי שהגיע הזמן לחכים (החחלטה הגיע מעצמי!) לפעמים אני רואה במפרטים וכאלה למשל NX8800 אבל יש גם GF 8800 ויש עוד פשוט שכחתי קיצור מה זה אומר כול אלה זה שיוני טכנולוגי בכרטיס או סתם דרך לחברה להפיץ את ראשי התבות שלה ואם כבר מי שיודע שירא לי עוד קידומות תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? אם התוצאות שהוא מציג בתוכנות הבנצ'מרקים הם על הפנים לדוגמה 7000 ב 3d mark 2001 הדרייברים שהתקנתי הם הכי חדשים. המעבד הוא 3000MHZ 1 ג'יגה זכרון
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
התחדשתי במסך 24 Full HD של DELL, אלא שיש לי מחשב דיי ישן - פנטיום 4 512MB וכרטיס מסך מובנה ללא יציאת DVI. נניח ובעתיד הקרוב ארצה לשחק ולנצל את מלוא יכולת המסך - האם נכון להשקיע בכרטיס דוגמאת ה-8800GT או שהמחשב פשוט עגלה מדיי ועדיף לשדרג לוח אם + זכרון ולהתפשר על כרטיס בינוני ? חן חן גל
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע 6600GT של גיינוורד 256 MB עכשיו השאלה שלי....האם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך לX800GTO2 ולעשות אוברקלוק כלומר השקעה של 400-500 שקל או לחכות עוד 3-4 חודשים ולקנות את ה7900GT???
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי את ה7950GT כרגע ,,רציתי לדעת איזה כרטיס היום הכי משתלם בסביבות ה1000 ש"ח שיהיה שיפור בשבילי..
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חברת Cadence מכריזה על פתרון הוורפיקציה הראשון של שבבי הזכרון הגראפי של הדור הבא ומספקת עוד כמה פרטים אודות שיטת העבודה שתאפשר לנו לזנק מ-24Gbps כיום ל-36Gbps ויותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה שהבנתי.. זה לא ממש אידיאלי לעשות oc לכרטיס מסך הזה.. מישהו מוכן להסביר לי למה..? יתרונות/חסרונות? מה השיפור אחרי זה בביצועים..? ואיך בכלל עושים את זה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שני מסכי LCD אחד LG 24" FHD והשני 19" ACER . הצלחתי לחבר את שניהם במצב Clone (ככה שאני מקבל על המסך הגדול את כל הדסקטופ וה-19" משמש לי עוד שטח עבודה מהצד ויש בתוכו רק רקע של השולחן עבודה.) הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש רק המסך הקטן(19") מקבל את כל התמונה וה-24" יוצא מתפקוד (לא מקבל תמונה לגמרי), וכל פעם צריך להגדיר מחדש שהוא הראשי והמסך 19" הוא המסך השני. יש אפשרות לשמור את הנתונים שאני עושה? (כרטיס מסך Radeon X1950Pro) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום אני משתמש מתחיל בפוטושופ אני צריך מדריך בעיבריתת איך ליצור וככה ואיךך לשפצ בפוטושופ אם יש לכם מדריךך תתנו ליי בבקששהה רק שיהיה בעיבריתתת תודהה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מחשב לא כזה ישן.. 3-4 שנים. מפרט: מעבד- intel core 2 due, E4500. GB 1 כרטיס ראם. directX 9.0 כרטיס מסך- nvidia GeForce 7300 LE (זיכרון 512MB) ספק כוח 300W אם זה עוזר.. בעיה שלי היא במשחקים כמו- PES 2010, call of duty modern warfare 2, prototype... הם עולים לי על המחשב אבל ברגע שאני מתחיל לשחק הם זזים בתקיעות / קפיצות. רציתי לדעת האם הבעיה היא בכרטיס מסך? במעבד? בזכרון הראם? או בעיה אחרת. אשמח לעזרה שחר.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני קונה מסך lcd 17 אינץ' תקציב מקסימום 3000 שקל, בעיקר למישחקים. יש המלצות? (ההרקולס לא בא בחשבון אבא שלי מפחד שלא תהיה אחריות)
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-