כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
האם הכרטים GigaByte 8500gt 512mb DDR3 יכול להריץ משחקים חדשים ובאיכות טובה משחקים כמו 3 Unreal Tournament וקרייסיס
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ASRock היא השותפה הראשונה של AMD שמציעה הנחה משמעותית כלשהי עבור דגם הדגל של הדור הנוכחי - בתקווה שזה רק הניצן הראשון למהלך רוחבי גדול יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, מעוניין לקבל המלצה בעבור כרטס מסך עם יחס עלות לביצועים גבוה, אשר יתמוך בכל הGPU שמבוסס באדובי CS4 חשבתי ללכת על ATI HD4550 מה דתעכם על הכרטיס הזה? איך הוא באופן כללי ? בסכום של עד 350 שקל, אפשר לחרוג ל 400 אך ורק אם זה באמת הבדל כלכך מהותי ! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי כרטיס מסך חדש 7300 GT עם זיכרון של 512 וכשאני מנסה להריץ פרו 2008 אני מקבל הודעה כזו the video card does not have necessary specifications (VRAM 64MB) מה הבעיה במחשב/כרטיס/משחק? תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro lite ואני צריך את הגרסה האחרונה של הדרייבר. אז אם מישהוא בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש לכל העוזרים. ותעבירו אם הנושא לא שייך לפה.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס evga 7800gt ולפי מה שהבנתי המהירות של המאוור משתנה לפי הצורך למשל שאני נכנס למשחק המהירות נהיית גבוהה יותר ... ובעבודה רגילה המהירות נמוכה. אבללל שאני משחק הבנחתי שגם יש שיוני במהירות וברעש של המאוורר! הוא לא נשאר על מהירות גבוהה כל הזמן אלא לאט מהר לאט מהר כל הזמן...השינוי לא כזה מהיר אבל עדיין לא נראה לי שזה משהו שצריך לקרות. הוא לא אמור להישאר על מהירות גבוהה כל הזמן וזהו? אולי יש איתו בעיה? יש מצב שהמאוורר דפוק או שככה זה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9200 על מחשב נייד. כדאי לי להתקין עם הCCC, בלי הCCC... ומישהו מוכן להסביר לי מה בכלל עושה הCCC?!
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
תראו אני קונה 7600GT AGP8X קירור פסיבי https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5135 עכשיו לשאלות 1. התקציב שלי הוא 500-550 הא זה הכי טוב לתקציב שלי? יש לי AGP8X 2. האם אני יכל להתקין קירור על הכ. מסך הזה? 3. האם הקירור הזה טוב? 4. איך הוא יריץ לי BioShock ,Lost Planet ,Compeny of Heroes?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
זה בלי אובר קלוק עדיין ...לא רציתי לקחת סיכון ולשאול אתכם : לכמה לשנות ? CORE ו MEM ? עוד שאלה סתכלו על התמונה אמור להיות ה FILETRING על OPTIMAL ?... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי כדאי לי לקנות {רק מקיאספי בבקשה-שם אני קונה את כל המחשב} חשבתי על ה7900 GT אבל אנשים פשוט אמרו שיש משתלמים וטובים יותר בפחות כסף אני פשוט ממש מעדיף כרטיס של נבידיה-אני מבין טוב בדרייבר שלהם ואני יודע לשחק עם ההגדרות מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן אהלן, הייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס הטוב ביותר במסגרת התקציב, אפשרות לחריגה אם היא מוצדקת. עדיף שלכרטיס יהיה מפענח, HDTV יהיה בונוס נחמד (ראיתי אחד כזה של לידטק בבאג ב-420) האם אכן ה-PVR - 150 MCE הוא המומלץ ביותר במסגרת התקציב?(380 ב-KSP) בתודה מראש, אייל.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
זהו! נראה לי שסוף כל סוף החלטתי על איזה מסך ללכת. עכשיו אני רק צריך את חוות דעתכם. אז בבקשה... וגם מה עדיף? LG או ASUS VW192S ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני בעבודה וגם בבית עובד על מסך אחד ... השאלה שלי אם משהו עובד עם שני מסכים ומרגיש שזה פתרון מעולה ... אני מתכנת ...כמעט ולא משחק . אני שוקל הרבה זמן להוסיף מסך נוסף בבית . האם למשהו יש את אותו השיקול ...
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני יודע שיש חיבור VGA פשוט שנועד למסכי CRT פשוטים/ישנים. DVI נועד לחיבור מסך LCD ומעביר אותות דיגיטלים ולכן נחשב לחיבור טוב/איכותי יותר מאשר VGA (תקנו אותי בכל שלב שבו אני אולי טועה). אני מתחיל ללכת לאיבוד כאשר מתחילים לדבר על HDMI וHDCP - שאין לי מושג מה זה אומר. מחיפוש פשוט בוויקיפדיה הגעתי להבנה שהHDCP הוא איזשהו פרוטוקול העברת מידע דיגיטלי של סאונד ו/או תמונה בצורה מאובטחת - האם זוהי באמת המשמעות? ומה זה HDMI בעצם - תקן של העברת סאונד ותמונה בו זמנית??? חשבתי לקנות לוח אם ASUS M2A-VM HDMI, אשר מכיל כ.מסך מובנה X1250 עם יציאת HDMI. איתו אני מעוניין לשלב עם מסך Samsung SyncMaster 932B אשר מגיע עם חיבור DVI-D (אין לי מושג מה אומר ה"D") ללא תמיכה בHDCP. האם מישהו מוכן לה…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קודם כל...אני שמח שעידכנתם למעלה את הכרטיסים הממולצים!! לאחר שקראתי והבנתי כי עדיף X1800GTO על פני 7600GT (נכון????).. אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים שהם בעצם הם אותו כרטיס, רק שחברות אוהבות לסבך לאנשים את החיים CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO עולה 1250 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961 או SAPPHIRE RADEON X1800GTO 256MB PCI-E עולה 1390 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5019 "הבעיות" הם כאלה: 1. מצד אחד CONNECT3D היא חברה קצת עלומת שם..וSAPPHIRE חברה הרבה יותר מוכרת עם מוניטין.. 2. אבל מצד שני רשום שיש ב- GDDR3 CONNECT3D לעומת GDDR2 בוSAPPHIRE ...זה אומר שזה יפעל לי יותר מהר בקונקט? 3. ב-בוSAPPHIR…
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כידוע לי זה הוא כרטיס למעצבי גרפיקה תלת מימדית המחיר שלו מגיע כמעט ל 12 אלף ש"ח האם הכרטיס שווה את המחיר? והאם זה הכרטיס הכי מקצועי לגרפיקה תלת מימדית? או שיש יותר טובים ממני?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
היי חבר'ה , יש לי X1950 PRO 512MB אני מוכר אותו לחבר שלי מחר ... אני מעוניין לקנות 8800 GTS עם 320MB אבל ממש מתלבט איזה חברה הכי טובה יש הרבה חברות ... ASUS - LEADTEK - BFG - GIGABYTE - CLUB3D - PINE XFX - EVGA - Sparkle בבקשה אם יש איזה ביקורת להכי טוב מביניהם אפילו שיהיה הכי יקר ... אם עם OC עוד יותר טוב , זה הולך לשרת אותי שנתיים לפחות תודה אחים שלי אני צריך אותו נטו למשחקים כבדים וסרטים !!! נתוני מחשב שלי : לוח : ASUS BLITZ FORMULA מעבד : Q6600 זיכרון : 2GB GEIL 800 ULTRA דיסק : 250GB SATA 2 מסך זכוכית : Xerox XM7 19WI BrightView ספק : Thermaltek 500w
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שאפשר להקליט דרכו קלטות וידיאו למחשב. כמובן שיהיה בעל יכולת קידוד איכותית.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לא, זה עוד לא ה4.9, אבל יצאה גרסאת ה4.8 עם הקונטרול פאנל החדש. שווה הורדה: http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
ככה לא מזמן העברתי את המחשב למקום אחר בבית, במחשב יש כרטיס BIOSTAR 8800GTS 320MB לאחר שחיברתי את המחשב, כשהדלקתי אותו גילית מן צליל חזק ביותר כמו של מסגרייה... זה מן צליל אם אתם מכירים שלא כל אחד יכול לשמוע... ורואים במסך הכל כזה חרטוטים מרוח כזה.... עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם זה בעיה שאני יכול לסדר? השאלה השנייה, אם לא האחריות תקפה על זה? לדעתכם יש עוד את הכרטיס הזה במלאי? או שיחליפו לי בדגם יותר חדש? בתודה, נבו.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כל מה שאני מבקש מהכרטיס מסך זה שיריץ לי 2 משחקים שאני אוהב לשחק און ליין: NFS MW, ו RAINBOW SIX: RAVEN SHIELD וכמובן את ויסטה. מה שחשוב לדעת זה שהמסך הוא dell 2407wfp מה שאומר שהרזולוציה היא 1920x1200. אני לא רוצה/צריך יותר מזה אבל אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק את הצרכים הללו, ברזולוציה הזאת, הכי טוב שאפשר. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
תיראו זה ה88GTS עם 112 מעבדים במחיר סביר עוד..
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-